• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
يک سريال تاريخي 35 قسمتي مربوط به امپراتوران سلسله ي مينگ (با کمي سس جاسوسي و رمانس!!)
laugh.gif
در ضمن اميدوارم اين يکي تورنت در حال دانلودتون بدون مشکل به پايان برسه
34.gif
واقعا راست میگی
confused1.gif
اجب دل خوشی داریا(البته این نظر منه یه موقع ناراحت نشی من این مدل فیلمها رو نمیپسندم
260.gif
)
cheers1[1].gif
cheese1[1].gif
الان دارم فیلم underworld رو دانلود میکنم خیلی نظرهامون تفاوت دارن با هم دیگه درسته
242.gif
فیلم اکشن و یه نمه ترسناک اون ور یه فیلم تاریخی البته فیلم تاریخی هم دوست دارم مثل جلیوس سزار
109.gif

خیلی ممنون فعلا که داره کار میکنه حدود 300mb دیگه مونده دانلودش تموم بشه
181.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
واقعا راست میگی
confused1.gif
اجب دل خوشی داریا(البته این نظر منه یه موقع ناراحت نشی من این مدل فیلمها رو نمیپسندم
260.gif
)
cheers1[1].gif
cheese1[1].gif
الان دارم فیلم underworld رو دانلود میکنم خیلی نظرهامون تفاوت دارن با هم دیگه درسته
242.gif
فیلم اکشن و یه نمه ترسناک اون ور یه فیلم تاریخی البته فیلم تاریخی هم دوست دارم مثل جلیوس سزار
109.gif

خیلی ممنون فعلا که داره کار میکنه حدود 300mb دیگه مونده دانلودش تموم بشه
181.gif
من Underworld Evolution رو بصورت DVD-R دانلود کردم 4.5 گیگ

خیلی توپه :D

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من Underworld Evolution رو بصورت DVD-R دانلود کردم 4.5 گیگ

خیلی توپه :D
من یکشو vcd داشتم گفتم دوش رو هم vcd دانلود کنم حجمش 1.44gb هست
238.gif

اره خیلی قشنگه من کلی با یکش حال کردم حالا فردا دوش رو میبینم
83.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من یکشو vcd داشتم گفتم دوش رو هم vcd دانلود کنم حجمش 1.44gb هست
238.gif

اره خیلی قشنگه من کلی با یکش حال کردم حالا فردا دوش رو میبینم
83.gif
خداییش از حالت از VCD بد نمیشه؟
242.gif
293.gif

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
الان تو بخش انتقادات سايتشون هر کي از سرعتش گله داشته و گفته پايينه و اين چه وضعشه اين جوابو دارند ميدن (البته تو بعضي ها هم ميگن پهناي باند داريم)، فکر کنم بايد بهشون بگيم اين که وگفتي يعني چه؟!!! اگه قرار باشه 256 داشته باشي ولي با 8 کيلو دانلود کني، همون نداشته باشي که سنگينتره! ميخندند اين شکلي به آدم!!
به من هم توی بخش انتقادات سایتشون همین جواب رو دادن، من هم پرسیدم که اگه قراره که اینطوری باشه، و سرعت کمتر از دایال آپ باشه، چرا اسم سرویستون رو گذاشتید "پرسرعت". و گفتم که چطور اولش سرعت روی 20-25 بود، حالا که سرعتتون اومده پایین در حد دایال آپ، این فرمول جدید محاسبه سرعت عوض شده؟

فعلا که هنوز اینو توی بخش انتقاداتشون نیاوردن.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز من چند روز مسافرت بودم اگر برای دانلود می خوای اسیا تک خوبه چرا پست های بچه هارو بخونید که چقدر از داتک می نالن من خودم هم داتک داشتم من 3 روز سرعتم در منطقه توحید پایین بود زنگ زدم پشتیبانی امروز پهنای باندو اینجا بیشتر کردن بازم اما به مرکز مخابراتتون بستگی داره راستی سرعت امروز عالی بود
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif

Persian Forum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated

March 2006-reloaded

سلام
ببینید این ویندوز بدردتون میخوره :)
برای شش ماه پیشه ولی برای من کافیه
85.gif

راستی چون فایل تو رپید هست تا چند روز دیگه وقت داره من شروع نکنم به دانلود بعد یهو فایلها پاک بشه
219.gif

بروبچ یه برنامه دانلود منیجر بود که از رپید هم دانلود میکرد اونو دارید
42.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بچه ها دانلود فیلمه تموم شد ولی با هیچ برنامه ای اجرا نمیشه:blink: تور خدا کمک کنید
48.gif

119fs972982.jpg

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای کاش یه کم اطلاعات بیشتر داده بودی . vlc media player رو دانلود کن ، ببین اون بازش می کنه یا نه . معمولا جایی که فایل تورنت رو ازش دانلود کردید تو قسمت کامنتش (اگر داشته باشه ، مثل torrentspy) می نویسه که باید با چی بازش کنید .

bird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :)
در منطقه مخابراتی سمت کریمخان با پیش شماره 884 ، برای ADSL چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
فاکتور های مهم:
-قطعی نداشته باشه
-سرعتشم بالا باشه :happy:
-خیلی ممنون

Persian Forum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای شش ماه پیشه ولی برای من کافیه
85.gif

راستی چون فایل تو رپید هست تا چند روز دیگه وقت داره من شروع نکنم به دانلود بعد یهو فایلها پاک بشه
219.gif

بروبچ یه برنامه دانلود منیجر بود که از رپید هم دانلود میکرد اونو دارید
42.gif

این عکس رو ببینید
http://www.easypics.us/pics/1155770084_rapida.gif
همچین چیزی هست اگه تو این مجموعه هست که دانلود کنیدش

Rapidshare Premium Pack 2006 v5

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
ای کاش یه کم اطلاعات بیشتر داده بودی . vlc media player رو دانلود کن ، ببین اون بازش می کنه یا نه . معمولا جایی که فایل تورنت رو ازش دانلود کردید تو قسمت کامنتش (اگر داشته باشه ، مثل torrentspy) می نویسه که باید با چی بازش کنید .
ببخشید یادم رفت بگم
45.gif

من با چهار تا برنامه تست کردم جواب نداد Windows Media Player ----- InterVideo WinDVD 7 ----- PowerDVD -----با پلیر نرو که نمیدونم الان اسمش چیه
60.gif

این vlc media player رو چه جوری میتونم دانلود کنم چیه
42.gif

الان باید بگردم ببینم نوشته یا نه فایل رو از torrentportal دانلود کردم
38.gif

از ادرس پایین دانلود کردم من که چیزی پیدا نکردم!

http://www.torrentportal.com/detail...1_En][Sub.Es_En][Extras][www.newpct.com].html

shakira

Registered User
لایک‌ها
89

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آسیا تک خیلی خوبه فقط حیف که نمایندگی شهر مارو جمع کرده
54.gif

bird

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالم رو دوباره مي نويسم، لطفا جوابش رو بديد :happy:
سلام دوستان
در منطقه مخابراتی سمت کریمخان با پیش شماره 884 ، برای ADSL چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
فاکتور های مهم:
-قطعی نداشته باشه
-سرعتشم بالا باشه
-خیلی ممنون

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها دانلود فیلمه تموم شد ولی با هیچ برنامه ای اجرا نمیشه:blink: تور خدا کمک کنید
48.gif

خوب دوست عزیز , شما فیلم با فرمت ratdvd دانلود کردید و برای پخش آن ابتدا باید ratdvd را نصب کنید. از اینجا دانلود کنید:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_tools/ratdvd.cfm

بعد از نصب, شما فیلم را میتوانید با مدیا پلیر ویندوز ببنید. یه مقدار هم هم راجب این فرمت سخرانی کنم! :p
ratdvd تمام امکانات یک دی وی دی کامل را دارد یعنی دارای منو و چند ترک صدا و زیرنویس و special feature ,..... میباشد و کیفیت تصویر هم در حد دی وی دی هست. ولی حجم آن یک چهارم دی وی دی میباشد و به دلیل فشردگی بالا نیاز به cpu قوی برای پردازش دارد. این فرمت به دلیل نیاز به cpu قوی چندان متدوال نمیباشد و فرمت xvid محبوب تر است.
فیلم underworld که دانلود کردی دارای دو ترک صدا و همچنین دو زیرنوس انگلیسی و اسپانیایی میباشد و دارای special feature هم هست :cool: خلاصه انگار که یه دی وی دی کامل دانلود کردی.

در ضمن اون تورنت شکیرا که رو 17% گیر کرده رو چک کردم و جالب اینجاست که اگه با azureus دانلود کنی فقط به لیچرهایی وصل میشه که 17% از فایل رو دارند ولی با bitcomet به لیچرهایی با درصد بالاتر هم وصل میشه :blink:
شما bitcomet رو نصب کن و بعد برو تو option->preferences ->tasks و تیک add .bc! file extension رو بردار و بعدش می تونی بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنی. ;)

aka

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی مسخرس !
این تاپیک شده 292 صفحه و بجای اینکه یه مرجعی بشه واسه کسی که میخواد از این ملت بلا نسبت بنداز یه سرویس کج کله بگیره و یکم دوزاریش بیوفته که کدوم کمتر میندازن ، شده محل آموزش دلمه و آبگوشت بز باش !
یه مدیری هم نیست این پستای الکی رو پاک کنه که یکم حجم اینجا کم شه !

بالا