• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون من یه سوالی برام پیش اومده در مورد بلوتوث این دستگاه ها...

ببینید توی گوشی های موبایل معمولی ادم راحت میتونه یه سرچ بکنه و به یه دستکاه دیگه هم عکس بده هم فیلم هم اهنگ هم اینکه میتونه راحت بگیره از یه دستگاه دیگه

حالا میخوام بدونم اینا هم اینجوری هستن؟ یعنی به راحتی میشه به یه دستگاه دیگه اهنگ و عکس فرستاد یا میخوان بازی در بیارن؟؟ اخه اینو از جهت اینکه تو یه تاپیک جناب دانی با یکی از دوستان صحبتی داشتن در این مورد و من از روی حرفهاشون اینطوری برداشت کردم که نمیشه برای یه دستگاه دیگه مثلا اهنگ فرستاد...

حقیقت داره؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقایون من یه سوالی برام پیش اومده در مورد بلوتوث این دستگاه ها...

ببینید توی گوشی های موبایل معمولی ادم راحت میتونه یه سرچ بکنه و به یه دستکاه دیگه هم عکس بده هم فیلم هم اهنگ هم اینکه میتونه راحت بگیره از یه دستگاه دیگه

حالا میخوام بدونم اینا هم اینجوری هستن؟ یعنی به راحتی میشه به یه دستگاه دیگه اهنگ و عکس فرستاد یا میخوان بازی در بیارن؟؟ اخه اینو از جهت اینکه تو یه تاپیک جناب دانی با یکی از دوستان صحبتی داشتن در این مورد و من از روی حرفهاشون اینطوری برداشت کردم که نمیشه برای یه دستگاه دیگه مثلا اهنگ فرستاد...

حقیقت داره؟؟

با اجازه دكتر:)

مازيار جان اين يكي ديگه از اون حرفا بودا:blush: :blink:
عزيز كار كردن باهاش از اون چيزي كه فك مكني راحت تر خواستي دوباره بيا پيشم ببين:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

مازيار جان اين يكي ديگه از اون حرفا بودا:blush: :blink:
عزيز كار كردن باهاش از اون چيزي كه فك مكني راحت تر خواستي دوباره بيا پيشم ببين:)

صد در صد تایید می شه ، البته با اجازه فرانک ( حالا که اجازه گرفتن رو کنار نمی ذاری ، منم هی اجازه می گیرم دم به دیقه :p )

ببین ، من با 2003 یه کم مشکلاتی داشتم ، اونم بیشتر به دلیل تازه کاری خودم بود.
البته هنوزم می گم که با دستگاه بدون برنامه ، کمی سخت تر هست ، ولی اگر رسکو فایل اکسپلورر رو داشته باشید ، با دو تا کلیک ، مثل بنز فایل می فرستید ، لازم به ذکره که رسکو از استک های خود دستگاه استفاده می کنه ولی خوب تعداد کلیک ها کم می شه
بنده فایل جاوا ، عکس ، آهنگ ، متن و هر چی بگید مثل آب خوردن فرستادم. فراموش کنید محدودیت های دستگاه های موبایل رو ، اینجا مثل پی سی می مونه ، هرچی فرستادی فرستادی
;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
صد در صد تایید می شه ، البته با اجازه فرانک ( حالا که اجازه گرفتن رو کنار نمی ذاری ، منم هی اجازه می گیرم دم به دیقه :p )

ببین ، من با 2003 یه کم مشکلاتی داشتم ، اونم بیشتر به دلیل تازه کاری خودم بود.
البته هنوزم می گم که با دستگاه بدون برنامه ، کمی سخت تر هست ، ولی اگر رسکو فایل اکسپلورر رو داشته باشید ، با دو تا کلیک ، مثل بنز فایل می فرستید ، لازم به ذکره که رسکو از استک های خود دستگاه استفاده می کنه ولی خوب تعداد کلیک ها کم می شه
بنده فایل جاوا ، عکس ، آهنگ ، متن و هر چی بگید مثل آب خوردن فرستادم. فراموش کنید محدودیت های دستگاه های موبایل رو ، اینجا مثل پی سی می مونه ، هرچی فرستادی فرستادی
;)

یه سئوال دیگه در جواب دوستمون که سئوال کردن
اگر اتربیوت فایل read only یا system file باشه باز هم می شه از طریق resco file با بلوتوث فرستاد؟
(اگه دسترسی به ppc داشتم خودم چک می کردم که الان سئوال نکنم)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یه سئوال دیگه در جواب دوستمون که سئوال کردن
اگر اتربیوت فایل read only یا system file باشه باز هم می شه از طریق resco file با بلوتوث فرستاد؟
(اگه دسترسی به ppc داشتم خودم چک می کردم که الان سئوال نکنم)

بله می شه ، فقط کافیه تنظیم رسکو رو طوری بکنید که همه فایلها را نشون بده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان به دادم برسید!
فارسی ساز ectato رو همراه پک فارسی شهاب (که دیکشنری هم همراهش داشت) نصب کردم
sms های فارسیم رو، چپه نشون می ده، یعنی از راست به چپ حالیش نمی شه! چیکارش باید بکنم؟
52.gif

arabizer رو بریزم فرجی حاصل می شه؟

52.gif

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
کمک کمک
چند روز پیش گوشی imate jam ام از دستم افتاد speaker phone از کار افتاد چراغهاشم قاطی کردن.بردم فیتکو گفتن 40000 تومان خرج داره انگار سر گردنه است یکی یه جای ارزونتر معرفی کنه ؟ یه راه جلو پام بزارین

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا منم با بلو توث اتم خیلی مشکل داشتم یک هفته ای با هاش ور رفتم تا تونستم یاد بگیرم ولی هنوزم میگم بدون نرم افزار خیلی دنگ و فنگ داره خیلی کارا کردم تا یاد گرفتم چه جوری ازش استفاده کنم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کمک کمک
چند روز پیش گوشی imate jam ام از دستم افتاد speaker phone از کار افتاد چراغهاشم قاطی کردن.بردم فیتکو گفتن 40000 تومان خرج داره انگار سر گردنه است یکی یه جای ارزونتر معرفی کنه ؟ یه راه جلو پام بزارین

عزيز يه تيكه هست تو كوشي به اسم بازر احتمالا اون سوخته كه صدات قت شده دارم به هت ميكم فقط وفقط ببر نمايندگي باز ميكم فقط نمايندگي براي جم من هم همين اتفاق افتاده بود دور از جون شما من همين خريتو كردم رفتم جايي ديكه...:eek: :wacko:

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز من می خواستم بدونم چه جوری می تونم زنگ sms رو توی گوشی اتم عوض کنم مثلا یک فایل mp3 بگذارم؟ آیا برنامه ای می خواد یا نه ؟ اگه نام بر نامه رو در صورت احتیاج ذکر کنید ممنون میشم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان بنده نتونستم از برنامه شهاب روی دستگاه استفاده کنم ، همین طور اربایزر ، اگر کسی تونسته منو تصحیح کنه ، ولی برنامه ectaco رو که فارسی سازش به اسم
persian language extenderدر فروم نرم افزار معرفی شده
که شما می تونید با یک سرچ کوچولو در ترد راهنمای نرم افزار ، پیداش کنید
در مورد تقویم ، واقعا من دیگه نمی شناسم ، برنامه شهاب که کار نکرد ، برنامه دیگه ، هم که دوستمون هان نوشتن ، متاسفانه فقط با اربایزر کار می کنه.

من اول اکتاتو رو همراه شهاب ریختم (اول اکتاتو بعد شهاب) ، ساپورت فارسی اضافه شد، تاریخ فارسی رو در today screen نشون می داد و دیکشنری فارسی<-->انگلیسی شهاب هم بدون هیچ مشکلی کار می کرد، ولی یه مشکل بزرگ وجود داشت::: حروف فارسی رو در smsهای فارسی چپه می نوشت، و همینطورم چپه می فرستاد.
بعداً جفتشون رو پاک کردم.
بعد اول شهاب رو ریختم، بعد اربایزر 2 رو. الان sms ها بدون هیچ مشکلی نمایش داده می شن.تاریخ هجری هم دارم توی today screen (مال پک شهاب). ولی به یه مشکل بزرگ دیگه برخوردم::: حروف فارسی در دیکشنری شهاب به هم ریخته، درست خونده نمی شه، هنگام تایپ با کیبورد فارسی هم همیــــشه حروف به هم می ریزن. وقتی هم "لوحه المفاتیح" که مربوط به اربایزر هست رو انتخاب می کنم، 4تا حرف فارسی کمه، هیچ جا هم ندیدم گزینه ای که بشه اضافشون کرد، البته بگم دیکشنری های شهاب به هر حال کار نمی کنن با این کی برد. (persian enabler رو گرفتم، فرجی نشد، توی دیکشنری کار نمی کنه، توی قسمت مسیجینگ هم فقط لوحه المفاتیح می گیره، اون دوتا گزینه دیگه که نوشته Farsi keyboard رو که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته، کی بورد عوض نمی شه)

حالا دوستان، کسی هست که دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی (برای wm5) داشته باشه که بدون مشکل کار کنه؟ (مزار که کار نمی کنه می گه یه چیزک ویژوال بیسیکی لازمه که شما ندارید، شهابم که اساساً حروف رو به هم می ریزه) الان من lingvosoft رو دارم، انگلیسی به فارسیش درست کار می کنه و حروف رو به هم نمی ریزه(هر چند ترایاله و پچش کار نکرد اونم!
80.gif
)، ولی فارسی به انگلیسیش رو خوب هیچی نمی تونم تایپ کنم وگرنه دیکشنری خوبیه!!... بعدم راه حلی برای مشکل نوشتن sms فارسی سراغ دارید؟ می شه یه جوری به همین لوحه المفاتیح پچ پژ رو اضافه کرد؟! چون لوحه المفاتیح درست کار می کنه.

و یه سوال دیگه. جدیداً وقتی می رم توی قسمت Backlight ، صفحه اینجوریه:
4h018is.jpg

نمی دونم دقیقاً کی اینطوری شده، چند تا برنامه آخری رو پاک کردم و یه سافت ریستم کردم ولی درست نشد!
این عکس پایینی هم مال قسمت باطریه، از وقتی اربایزر رو ریختم این شکلی شده:
2nb624z.jpg

2ytqlb6.jpg

راه حلی سراغ دارین دوستان؟
37.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه کسی میتونه من رو در ارتباط با این برنامه راهنمائی کنه
تا اونجائی که من فهمیدم برای دیدن صفحه pc هستش
در ضمن از wifi استفاده میکنه به عنوان کانکشن

پاسخ سئوال شما قبلاً توسط اورلود در اینجا داده شده

من پست اورلود رو خوندم، ولی در هر دو جا به ایراد برخوردم، اولی رو ریختم، کار نکرد، یه صفحه سفید نشون می داد! نمی دونم این ویندوز ce و wm5 اصلاً برنامه هاشون با هم سازگارن؟

و من وقتی روی Terminal Services Client می زنم این ارور رو می ده: mstsc40 is not a valid Pocket PC application.
البته من قبلاً حواسم نبود و یه terminal services مربوط به wm3 نصب کردم، بعد هرچی گشتم واسه wm5 پیدا نکردم، ببینم این پیش فرض روی دستگاه های wm5 دار هست؟ و آیا مشکل من با هارد ریست (
52.gif
) حل می شه؟

پیشاپیش ممنون از همه:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان Mazar Dictionary روی S200 برای من خيلی عالی کار میکنه ، میگم دوباره نصب کن ! http://www.mazsoft.com/download/mazpdic.asp
ليوينگسافت لينک/کرک لطف میکنی

اوکی علیرضا جان الان دوباره زدم دانلود شه، فقط شما از چه نرم افزاری واسه فارسی کردن محیط استفاده کردی؟ اکتاتو؟ عربایزر؟ هیچی؟:blink:

این لینک لینگووسافت: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=766679&postcount=3260 ;)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من اصلا فارسی نکردم :د
نکته : بعد از 2 ساعت پست های خودم رو اینجا پاک میکنم که مدير محترم نگن اینجا جاش نبوده !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من پست اورلود رو خوندم، ولی در هر دو جا به ایراد برخوردم، اولی رو ریختم، کار نکرد، یه صفحه سفید نشون می داد! نمی دونم این ویندوز ce و wm5 اصلاً برنامه هاشون با هم سازگارن؟

و من وقتی روی Terminal Services Client می زنم این ارور رو می ده: mstsc40 is not a valid Pocket PC application.
البته من قبلاً حواسم نبود و یه terminal services مربوط به wm3 نصب کردم، بعد هرچی گشتم واسه wm5 پیدا نکردم، ببینم این پیش فرض روی دستگاه های wm5 دار هست؟ و آیا مشکل من با هارد ریست (
52.gif
) حل می شه؟

پیشاپیش ممنون از همه:)

فقط عرض کنم که قلب او اس ویندوز موبایل ، ویندوز سی ای سری 5 هست. ولی این دلیل نمی شه که همه برنامه هاشون باهم سازگاری داشته باشن.

بعد اول شهاب رو ریختم، بعد اربایزر 2 رو. الان sms ها بدون هیچ مشکلی نمایش داده می شن.تاریخ هجری هم دارم توی today screen (مال پک شهاب). ولی به یه مشکل بزرگ دیگه برخوردم::: حروف فارسی در دیکشنری شهاب به هم ریخته، درست خونده نمی شه، هنگام تایپ با کیبورد فارسی هم همیــــشه حروف به هم می ریزن. وقتی هم "لوحه المفاتیح" که مربوط به اربایزر هست رو انتخاب می کنم، 4تا حرف فارسی کمه، هیچ جا هم ندیدم گزینه ای که بشه اضافشون کرد، البته بگم دیکشنری های شهاب به هر حال کار نمی کنن با این کی برد. (persian enabler رو گرفتم، فرجی نشد، توی دیکشنری کار نمی کنه، توی قسمت مسیجینگ هم فقط لوحه المفاتیح می گیره، اون دوتا گزینه دیگه که نوشته Farsi keyboard رو که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته، کی بورد عوض نمی شه)

37.gif

بروید در تنظیمات اربایزر ، و تب دوم پایین ، یک جایی نوشته که خودش انتخاب کنه که راست به چپ بچینه حروف را ، تیک اش را بردارید. و سافت ریست کنید ، درست می شود شهاب

من اصلا فارسی نکردم :د
نکته : بعد از 2 ساعت پست های خودم رو اینجا پاک میکنم که مدير محترم نگن اینجا جاش نبوده !

قربان دلیلی ندارد که بردارید مطالب خود را ، اینجا جای سئوال و جواب است.
اصرار شما را بر سوئ مدیریت من واقعا نمی فهمم:eek:

همگی موفق باشید

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه ها اگر کسی کرک/سريال نامبر بازی Broken Sword رو داره خيلی ممنون میشم که لطف کنه
تو فرم يک قسمت این بازی معرفی شده و سريال نامبری هم قرار داده شده که کار نمیکنه
خيلی نياز دارم
با تشکر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بروید در تنظیمات اربایزر ، و تب دوم پایین ، یک جایی نوشته که خودش انتخاب کنه که راست به چپ بچینه حروف را ، تیک اش را بردارید. و سافت ریست کنید ، درست می شود شهاب

دکتر جون، دستت درد نکنه، درست شد
43.gif
خیلی خیلی ممنون!
26.gif

راستش دیشب زدم arabizer رو disable کردم، شهاب و کلیه دیکشنری ها درست شدن، فقط sms های فارسی رو باز چپه نشون می داد، امروز اربایزر رو که enable کردم، دیدم کی بوردش هم درست شده و اون 4تا حرف کذایی اضافه شدن، بعدم که smart right to left رو برداشتم و سافت ریست کردم، هم دیکشنری ها درست کار می کردن، هم همه جا فارسی درست تایپ می شد، هم sms هارو درست نشون می داد!
34.gif

راستی علیرضا جان، این دیکشنری مزار که گفتی هم چیز جمع و جورو خوبیه ها، ولی این لینگووسافت رو حتماً دانلود کن
23.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دکتر جون، دستت درد نکنه، درست شد
43.gif
خیلی خیلی ممنون!
26.gif

راستش دیشب زدم arabizer رو disable کردم، شهاب و کلیه دیکشنری ها درست شدن، فقط sms های فارسی رو باز چپه نشون می داد، امروز اربایزر رو که enable کردم، دیدم کی بوردش هم درست شده و اون 4تا حرف کذایی اضافه شدن، بعدم که smart right to left رو برداشتم و سافت ریست کردم، هم دیکشنری ها درست کار می کردن، هم همه جا فارسی درست تایپ می شد، هم sms هارو درست نشون می داد!
34.gif

راستی علیرضا جان، این دیکشنری مزار که گفتی هم چیز جمع و جورو خوبیه ها، ولی این لینگووسافت رو حتماً دانلود کن
23.gif

قربان من اخر نفهمیدم چی به چی شد؟:wacko: که درست شد...

یعنی الان لطفا دقیقا بگین چی ریختین چی رو پاک کردین که همه چی درست شده؟( درسته؟ همه چی ردیفه دیگه؟)

که منم ببینم میتونم یا نه...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مازیار جان مگه واسه atom یه فارسی ساز جداگونه وجود نداره؟
73.gif
فکر کنم یه جایی توی همین فروم شنیدم...
خوب ببین من این کارهارو کردم (که همه چی ردیف شد) ::
اول پک شهاب رو نصب کردم(بعد سافت ریست)
دوم اربایزر2 رو ریختم (دو سری سافت ریست!!، خودش سوال می کنه ازتون) (و برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کردم و توی Digit Substitution "السیاق" رو )
بعد persian enabler رو ریختم (واسه اضافه شدن گچ پژ به کی بورد اربایزر) (فک می کنم در این مرحله بعد از یه سافت ریستی که خودش می کنه، لازم شه که شما یه بار اربایزر رو disable کنید و سافت ریست کنید، باز اربایزر رو enable کنید و سافت ریست کنید
24.gif
البته فکر کنم! اگه اون 4 تا حرف همون دفعه ی اول اضافه شد که دیگه هیچی!
23.gif
)
بعد توی arabic settings توی تب Control تیک Smart Right to Left Editor رو برداشتم (بازم سافت ریست می خواد)

امیدوارم سی پی یو 400 اتم میون این همه سافت ریست به دادتون برسه و البته خدا صبرتون بده
39.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا