قربان بنده نتونستم از برنامه شهاب روی دستگاه استفاده کنم ، همین طور اربایزر ، اگر کسی تونسته منو تصحیح کنه ، ولی برنامه ectaco رو که فارسی سازش به اسم
persian language extenderدر فروم نرم افزار معرفی شده
که شما می تونید با یک سرچ کوچولو در ترد راهنمای نرم افزار ، پیداش کنید
در مورد تقویم ، واقعا من دیگه نمی شناسم ، برنامه شهاب که کار نکرد ، برنامه دیگه ، هم که دوستمون هان نوشتن ، متاسفانه فقط با اربایزر کار می کنه.
من اول اکتاتو رو همراه شهاب ریختم (اول اکتاتو بعد شهاب) ، ساپورت فارسی اضافه شد، تاریخ فارسی رو در today screen نشون می داد و دیکشنری فارسی<-->انگلیسی شهاب هم بدون هیچ مشکلی کار می کرد، ولی یه مشکل بزرگ وجود داشت::: حروف فارسی رو در smsهای فارسی چپه می نوشت، و همینطورم چپه می فرستاد.
بعداً جفتشون رو پاک کردم.
بعد اول شهاب رو ریختم، بعد اربایزر 2 رو. الان sms ها بدون هیچ مشکلی نمایش داده می شن.تاریخ هجری هم دارم توی today screen (مال پک شهاب). ولی به یه مشکل بزرگ دیگه برخوردم::: حروف فارسی در دیکشنری شهاب به هم ریخته، درست خونده نمی شه، هنگام تایپ با کیبورد فارسی هم همیــــشه حروف به هم می ریزن. وقتی هم "لوحه المفاتیح" که مربوط به اربایزر هست رو انتخاب می کنم، 4تا حرف فارسی کمه، هیچ جا هم ندیدم گزینه ای که بشه اضافشون کرد، البته بگم دیکشنری های شهاب به هر حال کار نمی کنن با این کی برد. (persian enabler رو گرفتم، فرجی نشد، توی دیکشنری کار نمی کنه، توی قسمت مسیجینگ هم فقط لوحه المفاتیح می گیره، اون دوتا گزینه دیگه که نوشته Farsi keyboard رو که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته، کی بورد عوض نمی شه)
حالا دوستان، کسی هست که دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی (برای wm5) داشته باشه که
بدون مشکل کار کنه؟ (مزار که کار نمی کنه می گه یه چیزک ویژوال بیسیکی لازمه که شما ندارید، شهابم که اساساً حروف رو به هم می ریزه) الان من lingvosoft رو دارم، انگلیسی به فارسیش درست کار می کنه و حروف رو به هم نمی ریزه(هر چند ترایاله و پچش کار نکرد اونم!
)، ولی فارسی به انگلیسیش رو خوب هیچی نمی تونم تایپ کنم وگرنه دیکشنری خوبیه!!... بعدم راه حلی برای مشکل
نوشتن sms فارسی سراغ دارید؟ می شه یه جوری به همین لوحه المفاتیح پچ پژ رو اضافه کرد؟! چون لوحه المفاتیح درست کار می کنه.
و یه سوال دیگه. جدیداً وقتی می رم توی قسمت Backlight ، صفحه اینجوریه:
نمی دونم دقیقاً کی اینطوری شده، چند تا برنامه آخری رو پاک کردم و یه سافت ریستم کردم ولی درست نشد!
این عکس پایینی هم مال قسمت باطریه، از وقتی اربایزر رو ریختم این شکلی شده:
راه حلی سراغ دارین دوستان؟