• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
ببین واسه اون مقدار(70-80 گیگ) ایرانسل واسه خط مشی بهت کار نداره واسه اون حجم 2برابر شده هست که بهت کار داره. والا ریز مصرف رو درخواست که دادی بعد از چند روز بهت جواب میدن و اگه درست بشه و .مصرف واقعیت بشه مشکلت حل میشه. به منم همینو میگفت و منم چندبار بهشون گفتم که بابا با سرعت من اصلا این مقدار شدنی نیست که بالاخره قبول کردن ریز مصرف و ترافیک رو دوباره چک کنن.
ببین الان مثل من و شما چندین مورد دیگه هم هست. کاری که باید کرد اینه که حتما رو مشکلمون پافشاری و اصرار کنیم تا ایرانسل یک اقدامی واسه حل این مشکلش بکنه. وقتی تعداد اعتراض ها زیاد بشه میفهن که گیر از خودشونه و باید یک کاری کنن. شما هم سعی کن که مشکلت رو ثبت و بررسی کنن و شماره پیگیری بهت بدن

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ببین واسه اون مقدار(70-80 گیگ) ایرانسل واسه خط مشی بهت کار نداره واسه اون حجم 2برابر شده هست که بهت کار داره. والا ریز مصرف رو درخواست که دادی بعد از چند روز بهت جواب میدن و اگه درست بشه و .مصرف واقعیت بشه مشکلت حل میشه. به منم همینو میگفت و منم چندبار بهشون گفتم که بابا با سرعت من اصلا این مقدار شدنی نیست که بالاخره قبول کردن ریز مصرف و ترافیک رو دوباره چک کنن.
ببین الان مثل من و شما چندین مورد دیگه هم هست. کاری که باید کرد اینه که حتما رو مشکلمون پافشاری و اصرار کنیم تا ایرانسل یک اقدامی واسه حل این مشکلش بکنه. وقتی تعداد اعتراض ها زیاد بشه میفهن که گیر از خودشونه و باید یک کاری کنن. شما هم سعی کن که مشکلت رو ثبت و بررسی کنن و شماره پیگیری بهت بدن

من دو بار زنگ زدم، طرف خیلی بد صحبت می کنه، بعد هم می گه من فارسی صحبت می کنم، به فرانسه نمی گم ها. درخواستم رو اینترنتی ثبت کردم. دیگه هر کاری کردن، بذار بکنن. همچو سرویس ارزونی نیست، همین الان همین پیج رو به زحمت باز می کنه. سرویس رو قطع کردن شاید حتی به نفع هم باشه. :thumbsdow

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
707 کلا فوق العاده پشتیبان های ضعیفی داره. اما تا حالا رفتار زشت ازشون نشنیده بودم که انجام بدن. اگه یک وقت خواستی قطع کنی و یا سرویس رو جمع کنی توی دلیلش اسم طرف (همون پشتیبان) رو بنویس که حسابی حالش گرفته شه.
البته اگه خیلی حوصله داری میتونی به سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کنی :دی

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
والا فهمیدی به منم بگو. حیف که واسه دو ماه بعدم هم شارژش کردم. کاش می شد از توی حساب وایمکس پول رو در آورد، اما انگار نمی شه.

البته داداش اینجا ایرانه
این چیزا عادیه

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
[FONT=&amp]سلام دوستان[/FONT]

[FONT=&amp]من اگه برای وایمکس ایرانسل الان تو سایتش ثبت نام کنم، دقیقا تا چند روز دیگه عملا می تونم از اینترنت وایمکس استفاده کنم؟ [/FONT]

کسی نبود؟...

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
شما اگه الان ثبت نام کنی و پول بریزی شنبه احتمال زیاد واسه هماهنگی زنگ میزنن و اگه خیلی عجله دارین میتونین برین از خودشون مودم رو بگیرین و استفاده کنید.

=============

این ایرانسل حالش خیلی خرابه....... من از دیروز 4 عصر که کلا کمتر از 9 گیگ مصرف ترافیک داشتم دانلود ها رو استاپ کردم و دانلود نکردم و حتی دیشب مودمم خاموش بوده و با اینحال از اون موقع تا حالا واسم 11 گیگ دیگه ترافیک مصرفی اضافه کرده و میزان دانلودم از کمتر از 9 رسیده به نزدیک 19 گیگ........

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
شما اگه الان ثبت نام کنی و پول بریزی شنبه احتمال زیاد واسه هماهنگی زنگ میزنن و اگه خیلی عجله دارین میتونین برین از خودشون مودم رو بگیرین و استفاده کنید.

=============

این ایرانسل حالش خیلی خرابه....... من از دیروز 4 عصر که کلا کمتر از 9 گیگ مصرف ترافیک داشتم دانلود ها رو استاپ کردم و دانلود نکردم و حتی دیشب مودمم خاموش بوده و با اینحال از اون موقع تا حالا واسم 11 گیگ دیگه ترافیک مصرفی اضافه کرده و میزان دانلودم از کمتر از 9 رسیده به نزدیک 19 گیگ........

خیلی ممنون بابت پاسخ‌تون!، راستی یه چیز دیگه میخوام ببینم اگه من" 128 خانگی و نامحدود" بگیرم برا وبگری، فیسبوک و دانلود فیلم و یوتیوب خوبه؟ راحت جواب میده؟

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
128 ایرانسل سرعتش حدود 16 کیلوبایت در ثانیه هست و از نظر سرعت واسه وبگردی و فیسبوک میشه گفت متوسط مایل به ضعیف هست و واسه یوتیوب و دانلود کاملا ضعیف هست.
شما با 128 توی هر ساعت فوقش میتونی 56 مگابایت دانلود کنی. فیلم های کم حجم 480p هم حدودا 400-500 مگ هستن یعنی واهس دانلود یک فیلم شاید مجبور باشی 10 ساعت صبر کنی.
واسه youtube هم وضع یکمی بهتر هست چون فایل ها حجم کمتری دارن (غیر از HD ها) ولی بازهم فایل های حدودا 10 دقیقه ای باید حدود 30 مگابایت حجم داشته باشن.
واسه حجم هم که نامحدود هست و مشکلی نیست.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
128 ایرانسل سرعتش حدود 16 کیلوبایت در ثانیه هست و از نظر سرعت واسه وبگردی و فیسبوک میشه گفت متوسط مایل به ضعیف هست و واسه یوتیوب و دانلود کاملا ضعیف هست.
شما با 128 توی هر ساعت فوقش میتونی 56 مگابایت دانلود کنی. فیلم های کم حجم 480p هم حدودا 400-500 مگ هستن یعنی واهس دانلود یک فیلم شاید مجبور باشی 10 ساعت صبر کنی.
واسه youtube هم وضع یکمی بهتر هست چون فایل ها حجم کمتری دارن (غیر از HD ها) ولی بازهم فایل های حدودا 10 دقیقه ای باید حدود 30 مگابایت حجم داشته باشن.
واسه حجم هم که نامحدود هست و مشکلی نیست.

بازم ممنون از پاسخ‌های مفید و ارزشمندتون!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
707 کلا فوق العاده پشتیبان های ضعیفی داره. اما تا حالا رفتار زشت ازشون نشنیده بودم که انجام بدن. اگه یک وقت خواستی قطع کنی و یا سرویس رو جمع کنی توی دلیلش اسم طرف (همون پشتیبان) رو بنویس که حسابی حالش گرفته شه.
البته اگه خیلی حوصله داری میتونی به سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم ازشون شکایت کنی :دی

جواب ثبت مشکل اینترنتی این بود که ریز حساب رو خودم ببینم. اینم که ماشالا همین دو روزه که می زنی بیاره، یه چیزایی می آره که اصلا سر و ته نداره. واسه 1 ماه هم که اصلا جواب نمی ده. امروز باز زنگ زدم، یه خانمی بود، این باز مودب بود. گفت که از صفحه حسابتون یه پرینت اسکرین بگیرین، بعد با توضیح مشکل به wimax ات mtnirancell.ir بفرستید. به نظرم همه همین کار رو بکنیم بهتره.

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
[FONT="]دوستان خونه ما طبقه سوم، آپارتمانی، در تهران و توی منطقه زرد هستش! ضمن اینکه ما مستاجریم و ممکنه هر سال خونمون رو عوض کنیم! با این اوضاع میخوام ببینم برای من که بخوام وایمکس ایرانسل بگیرم کدوم مودم این شرکت مناسبترین هستش؟ از لحاظ قدرت، کیفیت و بی دردسر بودن! دوستانی که تجربه دارن خواهشا راهنمایی کنند.[/FONT][/QUOTE]

خودشون معمولا میگن که منطقه زرد ممکن هست که با داخلی بگیره و ممکن هست که نگیره و باهاشون تماس بگیرین.
اما قوی ترین مودم بین مودم ها مودم فضای خارجی یا outdoor هست که گیرندگی اون از بقیه مودم ها قوی تر هست ولی خوب 2 تا نکته داره که یکی اینکه میگن باید بیرون از خونه (مثل پشت پنجره یا پشت بوم) و هر چقدر جای بلندتر ، بهتر و دیگه اینکه قابلیت wifi یا همون ایجاد شبکه بیسیم نداره. برای بهترین گیرندگی با این مودم هم بهتره که کابلی که از مودم میاد به داخل خونه کمتر از 10 متر باشه. البته من مودم رو توی خونه هم گذاشتم و گیرندگی اون خوب بود.
با موقعیتی که گفتین ، من اگه جای شما باشم مودم فضای خارجی میگیرم.
دردسر خاصی هم با مودم فضای خارجی نداشتم تا الان.
البته تصمیم با خودتون هست و باز هم میگم که اگه مایل باشین شبکه wifi ایجاد کنید به یک Access Point نیاز دارید که باید جدا تهیه کنید.
[quote="Amadea, post: 8850871"]جواب ثبت مشکل اینترنتی این بود که ریز حساب رو خودم ببینم. اینم که ماشالا همین دو روزه که می زنی بیاره، یه چیزایی می آره که اصلا سر و ته نداره. واسه 1 ماه هم که اصلا جواب نمی ده. امروز باز زنگ زدم، یه خانمی بود، این باز مودب بود. گفت که از صفحه حسابتون یه پرینت اسکرین بگیرین، بعد با توضیح مشکل به wimax ات mtnirancell.ir بفرستید. به نظرم همه همین کار رو بکنیم بهتره.

لطفا حتما میل بده بهشون. تعداد تماس ها بالا رفته و متوجه شدن یک مشکلی هست و باید اینقدر ادامه داد تا به نتیجه رسید.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
شانسی یه شات از میزان مصرف ماه قبلم داشتم که ایمیل کردم. این جا هم ضمیمه است. روز آخر ماه قبل 59 گیگ دانلود داشتم، از تاریخ سیستم پیداست. بعد توی حساب این ماهم زده 119 گیگ. جالبه که هیچ اهمیتی هم به حرفت نمی دن و می گن این حساب ها همه درسته. :wacko:
http://amadea.persiangig.com/image/usage-diagram3.jpg
http://amadea.persiangig.com/image/usage-diagram4.jpg

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
شانسی یه شات از میزان مصرف ماه قبلم داشتم که ایمیل کردم. این جا هم ضمیمه است. روز آخر ماه قبل 59 گیگ دانلود داشتم، از تاریخ سیستم پیداست. بعد توی حساب این ماهم زده 119 گیگ. جالبه که هیچ اهمیتی هم به حرفت نمی دن و می گن این حساب ها همه درسته. :wacko:
http://amadea.persiangig.com/image/usage-diagram3.jpg
http://amadea.persiangig.com/image/usage-diagram4.jpg

همین اصرار ها کم کم باعث میشه که توجه کنن و یک فکری بکنن و چند مورد هم شده که برخورد بهتری داشتن وقتی که دیدن تماس ها در این مورد زیاد شده.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
خودشون معمولا میگن که منطقه زرد ممکن هست که با داخلی بگیره و ممکن هست که نگیره و باهاشون تماس بگیرین.
اما قوی ترین مودم بین مودم ها مودم فضای خارجی یا outdoor هست که گیرندگی اون از بقیه مودم ها قوی تر هست ولی خوب 2 تا نکته داره که یکی اینکه میگن باید بیرون از خونه (مثل پشت پنجره یا پشت بوم) و هر چقدر جای بلندتر ، بهتر و دیگه اینکه قابلیت wifi یا همون ایجاد شبکه بیسیم نداره. برای بهترین گیرندگی با این مودم هم بهتره که کابلی که از مودم میاد به داخل خونه کمتر از 10 متر باشه. البته من مودم رو توی خونه هم گذاشتم و گیرندگی اون خوب بود.
با موقعیتی که گفتین ، من اگه جای شما باشم مودم فضای خارجی میگیرم.
دردسر خاصی هم با مودم فضای خارجی نداشتم تا الان.
البته تصمیم با خودتون هست و باز هم میگم که اگه مایل باشین شبکه wifi ایجاد کنید به یک Access Point نیاز دارید که باید جدا تهیه کنید.

لطفا حتما میل بده بهشون. تعداد تماس ها بالا رفته و متوجه شدن یک مشکلی هست و باید اینقدر ادامه داد تا به نتیجه رسید.

[FONT=&quot]تشکر بابت پاسخ‌ها و راهنمایی‌های خوبتون! راستی ما تو آپارتمان زندگی می کنیم و پشت بام‌مون عمومیه و امنیت نداره! اگه بشه از مودم فضای باز، لب پنجره و توی خونه استفاده کرد و جواب بده خیلی عالی میشه! مطلب دیگه اینکه آیا به نظر شما که تجربه دارین اگه من 256 کیلوبیت نامحدود، یا 512 با 8 گیگ بگیرم برای دانلود فیلم و فیسبوک و وبگردی و یوتیوب خوبه و راحت جواب میده؟ راستی یه دانشجو تا چه سرعتی میتونه و مجازه اینترنت بگیره؟ شرمنده از اینکه زیاد می پرسم!، ممنون![/FONT]

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم طبقه اول هستم و به حفاظ پنجره اتاقم بستم وتا قبل از اینکه آنتن های خوبشون ناگهانی غیب شن (مشکل از آنتن های خودشون هست و بعد از یک مدت درست میشه) با کیفیت بسیار بالایی سیگنال میگرفتم.
از توی خونه به نسبت اون سیگنال عالی 30% افت سیگنال داشتم که مشکل خاصی ایجاد نکرد و البته واسه سرعت های زیر 1 مگ معمولا غیر محسوس هست این تغییرات.البته نمیدونم که توی اتاق بودن مودم واسه مدت طولانی مشکل داشته باشه یا نه (البته به احتمال%99 هیچ مشکلی با توی اتاق بودن به وجودنمیاد اما اگه خواستین این مودم رو تهیه کنید بپرسین که توی اتاق بودن مشکلی ایجاد میکنه یا نه ).
خوب هرچی سرعت شما بالاتر باشه طبیعتا سرعت لود و باز شدن صفحه بیشتر و لذت وبگردی واسه شما بیشتر میشه.
سرعت 256 سرعت متوسط و حتی میشه گفت مناسبی واسه وبگردی (مثل فیسبوک) هست.
سرعت 256 رو بهترین حالت 32 کیلوبایت هست و میشه توی هر ساعت 112 مگابایت دانلود کرد. واسه یوتیوب بد نیست(بسته به اینکه چه کلیپی ازش دانلود میکنید) و واسه فیلم هم خوب 128 بهتر هست و میتونه یک فیلم 400 مگابایتی رو توی زمانی حدود 4 ساعت دانلود کنه و یک سریال 45 دقیقه ای کم حجم شده رو توی زمانی حدود 90 دقیقه و یک سریال 20 دقیقه ای کم حجم شده(معمولا کمدی) رو میتونه توی زمان حدود 50-40 دقیقه دانلود کنه.
سرعت 512 هم خوب حدود 2 برابر این هست و اگه دانلود شبانه رایگان باشه، میشه با برنامه ریزی مناسب هم حجم رو درست مصرف کرد و هم میشه ویدئو هایی رو که لازم دارین رو دانلود کنید.
دقیقا چه میزان فیلم و سریال و کلیپ و ... معمولا توی ماه فکر میکنید که دوست دارین دانلود کنید ؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من خودم طبقه اول هستم و به حفاظ پنجره اتاقم بستم وتا قبل از اینکه آنتن های خوبشون ناگهانی غیب شن (مشکل از آنتن های خودشون هست و بعد از یک مدت درست میشه) با کیفیت بسیار بالایی سیگنال میگرفتم.
از توی خونه به نسبت اون سیگنال عالی 30% افت سیگنال داشتم که مشکل خاصی ایجاد نکرد و البته واسه سرعت های زیر 1 مگ معمولا غیر محسوس هست این تغییرات.البته نمیدونم که توی اتاق بودن مودم واسه مدت طولانی مشکل داشته باشه یا نه (البته به احتمال%99 هیچ مشکلی با توی اتاق بودن به وجودنمیاد اما اگه خواستین این مودم رو تهیه کنید بپرسین که توی اتاق بودن مشکلی ایجاد میکنه یا نه ).
خوب هرچی سرعت شما بالاتر باشه طبیعتا سرعت لود و باز شدن صفحه بیشتر و لذت وبگردی واسه شما بیشتر میشه.
سرعت 256 سرعت متوسط و حتی میشه گفت مناسبی واسه وبگردی (مثل فیسبوک) هست.
سرعت 256 رو بهترین حالت 32 کیلوبایت هست و میشه توی هر ساعت 112 مگابایت دانلود کرد. واسه یوتیوب بد نیست(بسته به اینکه چه کلیپی ازش دانلود میکنید) و واسه فیلم هم خوب 128 بهتر هست و میتونه یک فیلم 400 مگابایتی رو توی زمانی حدود 4 ساعت دانلود کنه و یک سریال 45 دقیقه ای کم حجم شده رو توی زمانی حدود 90 دقیقه و یک سریال 20 دقیقه ای کم حجم شده(معمولا کمدی) رو میتونه توی زمان حدود 50-40 دقیقه دانلود کنه.
سرعت 512 هم خوب حدود 2 برابر این هست و اگه دانلود شبانه رایگان باشه، میشه با برنامه ریزی مناسب هم حجم رو درست مصرف کرد و هم میشه ویدئو هایی رو که لازم دارین رو دانلود کنید.
دقیقا چه میزان فیلم و سریال و کلیپ و ... معمولا توی ماه فکر میکنید که دوست دارین دانلود کنید ؟

ممنون از پاسخ جامعی که لطف کردید و درباره استفاده خودم از اینترنت بگم که عمدتا وبگردی و فیسبوک و دانلود کلیپ از یوتیوب و کمی هم مستند و فیلم و سریال هستش! حجمش رو دقیقا نمی تونم برآورد کنم شاید 8 گیگ ماهانه با شبانه رایگان کفاف بده!

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها یه سوال
من وایمکس1 مگ ایرانسل دارم
حجمم تموم شد
الان حجم افزایشی دارم
اگه من الان شبا دانلود داشته باشم رایگان حساب میشه؟

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم سرویس حجمی نداشتم. اما طبیعی این هست که ساعت رایگان، رایگان هست.
شما الان حجم اضافه خریدی که یعنی به حجم اولیه که داشتی و توی ساعات ریگان محاسبه نمیشده ، اضافه شده. پس طبیعتا باید توی ساعت های رایگان محاسبه نشه.
==
البته اگه شک داری میشه همین الان زنگ بزنی به 707 و سوالت رو بپرسی.جوابت رو میدن.

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
من زنگ زدم 707
ازشون پرسیدم میگن هنوز معلوم نیست!!!
من تو دلم گفتم چی معلوم نیست

بعد میپرسن سوال دیگه ای نداری؟!!!

منم اومدم اینجا پرسیدم

راستی من 20 گیگ حجم داشتم، تو 12 روز تموم شد هیچی هم دانلود نکرده بودم

بالا