• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
سلام سلام
گیمره درست و حسابی بعید میدونم!
بیشتر باید کسایی باشن که واسه گذران وقت و سرگرمی میان و دسته جمعی بازی کنن
کارکرده هم اگه بخوایم از اینجا بگیریم اینجا رو نگاه کنیم همه قیمته پرت و زیاد میگن
PS3 رو احتمالا همون کارکرده خریداری بشه ولی اگه بشه 360 ۴گیگ بگیرم و خام که بعدش Jtag‌ بشن فکر میکنم بهترم باشه
البته خیلی نظره دوستان واسم مهم و ارزشمنده ولی حقیقا خیلی قیمت های کنسول که اینجا میدن پرته و دلال جماعت هم که ...
یک سوال دیگه هم داشتم که شاید واقعا جاش اینجا نباشه
به نظرتون سایز مناسب واسه LCD چی هست؟
مرسی :X

سایز ال سی دی 32 کافیه ، من بیشتر از 32 تو گیم نت ها ندیدم بلکه بعضی جاها هنوز (به قول خودمون تلوزیون گندها) استفاده می کنند . 32 خوبه 42 دیگه عالی .

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
بله تلویزیون 32 خیلی خوبه.ایکس باکس و ps3 هم میتونید به فروشنده ها بسپرید که اگه خوبشو پیداکردند بهتون خبر بدن.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم چون بودجه کافی ندارم میخام کارکرده بگیرم و بین مدل آرکید و اسلیم موندم میترسم آرکید بگیرم و مشکل داشته باشه حالا دوستانی که تجربه کافی دارند به نظرتون یه آرکید با قیمت 400 تا 500 تومن خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدل دستگاه را چه جوری میشه تشخیص داد؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
سلام یه سوال داشتم خواهشا زود جواب بدید .
فرق xbox elite ba arcade چیه و کدومشون بهتره ؟
xbox elite مشکی j-tag شده به همراه 2 عدد دسته و باطری شارژی و شارژر باطری به همراه کینکت و کابل hdmi و هارد 500 گیگ اکسترنال چقدر قیمت میخوره خواهشا فقط سریع .
با تشکر

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم چون بودجه کافی ندارم میخام کارکرده بگیرم و بین مدل آرکید و اسلیم موندم میترسم آرکید بگیرم و مشکل داشته باشه حالا دوستانی که تجربه کافی دارند به نظرتون یه آرکید با قیمت 400 تا 500 تومن خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدل دستگاه را چه جوری میشه تشخیص داد؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام داداش.
کار خیلی خوبی میکنی که میخوای بگیری.
من خودم 4 ساله آرکید دارم،قربونش برم تا حالا خداروشکر آخ نگفته.شما بنظرم اسلیم بگیری بهتره.چون بالاخره جدیدتر هست و قابلیت های بیشتری داره.البته آرکید هم خوبه ولی اگه میخوای بازی های خوب رو روش اجرا کنی مثلgta v باید یه فلش 16 گیگ براش بگیری چون نصب اجباری داره و متاسفانه دستگاه های آرکید حافظه داخلیشون 256 مگابایته.قیمت آرکید الان نوش بیشتر از 600 فکر نکنم باشه چون بیشتر هم نمی ارزه البته این دستگاه دیگه تولید نمیشه و آخرین مدلش برای 2009 هست ولی اسلیم 4 گیگ الان نوش 850 هست که پایین تر هم میتونی پیدا کنی.
این رو نفهمیدم.منظورت قیافشه؟
این اسلیم .
اینم آرکید.
ولی اگه منظورت مادربورد و نوع ساختش هست به اینها توجه کن.اینا برای تشخیص مادربورد های کنسول های آرکید و الایت هست.اسلیم ها اینجوری نیستن.
مادربورد
باید به سر آداپتور دقت کنی تا طبق شکل بفهمی چی به چیه.
سوال داشتی در خدمتت هستم.

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام یه سوال داشتم خواهشا زود جواب بدید .
فرق xbox elite ba arcade چیه و کدومشون بهتره ؟
xbox elite مشکی j-tag شده به همراه 2 عدد دسته و باطری شارژی و شارژر باطری به همراه کینکت و کابل hdmi و هارد 500 گیگ اکسترنال چقدر قیمت میخوره خواهشا فقط سریع .
با تشکر
سلام رفیق.
آرکید حافظه داخلیش فقط 256 مگابایته اما الایت 120 گیگ حافظه داره که برای نصب بازی ها خوبه و باعث میشه تا شما بازی رو روی هارد بریزی و فقط بازی رو درون دستگاه بذاری تا بعدش بدون اینکه دیسک بچرخه بازی اجرا بشه(چی گفتم)در کل باعث میشه که به لنز کمتر فشار بیاد اما توی آرکید شما نمیتونی بازی رو روی هارد بریزی چون اصلا فضای زیادی نداری و این باعث میشه اگه از دستگاه درست استفاده نکنی به مرور به لنزش فشار بیاد.
دستگه قیمتش با دو تا دسته فکر کنم 650-700 بخرند.کینکت هم بین 200-150 میخرن.کابل و شارژر و باتری هم کلا 60 یا 70 تومن.البته اگه کابل اصل باشه.هارد هم الان نوش 180 هست به بالا.ما میگیریم 100 تومن.
اینایی که گفتم قیمت رقابتی بود.یعنی میشه خوب فروخت.
در خدمتم.

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
800 تومن می ارزه ؟
و مادربوردش چیه ؟ آیا جاسپره ؟ و آیا ممکن هست مشکل داشته باشه چون دست دومه ؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
رو کنسول lt3 میشه بازیها رو رو هارد نصب کرد؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
800 تومن می ارزه ؟
و مادربوردش چیه ؟ آیا جاسپره ؟ و آیا ممکن هست مشکل داشته باشه چون دست دومه ؟
بله با کینکت اینقدر می ارزه البته مادربوردش اگه جاسپر باشه اینقدر می ارزه.چون بقیشون اکثرا مشکل دارند.اگه کنسول تاریخ ساختش 2009 باشه یعنی جاسپره.یا طبق اون عکسی که گذاشتم .

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
رو کنسول lt3 میشه بازیها رو رو هارد نصب کرد؟
بله چرا که نه.روی lt2 هم میشه.شما فقط باید کنسولت هارد داشته باشه تا بتونی روش بازی نصب کنی.البته یادت باشه حتما بازی هات باید برنرمکس باشند.چون معمولی ها روی هارد نصب نمیشن

Last edited:

aloneboy_p75

Registered User
لایک‌ها
72
داداش خیلی ممنون بابت راهنمایی هات .
میگم به نظرت اگر الان چون پولی ندارم که ایکس وان یا پلی 4 بگیرم خوبه ی پلی 3 یا ایکس باکس 360 اسلیم یا الایت دست دوم بخرم ؟
و آیا بعد که پول دستم اومد به نظرت ایکس یا پلی 3 رو کسی میخره ؟
من خیلی مطالب تو همین انجمن خودم که بیشتر گفتن پلی 3 خوبه .
به نظر شما کدوم بهتره ؟ خداییش بدون تعصب بگید
پلی 3 کپی خور 160 گیگ اسلیم چقدر قیمت میخوره ؟
بازم سپاس

Last edited:

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
داداش خیلی ممنون بابت راهنمایی هات .
میگم به نظرت اگر الان چون پولی ندارم که ایکس وان یا پلی 4 بگیرم خوبه ی پلی 3 یا ایکس باکس 360 اسلیم یا الایت دست دوم بخرم ؟
و آیا بعد که پول دستم اومد به نظرت ایکس یا پلی 3 رو کسی میخره ؟
من خیلی مطالب تو همین انجمن خودم که بیشتر گفتن پلی 3 خوبه .
به نظر شما کدوم بهتره ؟
بازم سپاس
خواهش میکنم داداش. لطف داری.
فکر میکنم ps3 بگیری بهتر باشه.به خاطر انحصاری های دیوانه کننده.من خودم فن مایکروسافتم ولی واقعا در شاهکار بودن بازی هایی مثل the last of us/beyond/heavy rain شک ندارم.بعدش هم آخر نسلی دیگه بازی برای 360 یا خود پلی 3 نمیاد و فقط بازی های قدیمی هستند که بازی کننده ها رو به سمت کنسول میشکند.اگه تا حالا ایکس باکس داشتی و forza/halo بازی کردی که هیچ ولی اگه تا حالا ps3 نداشتی توی خرید ps3 شک نکن.بازی های انحصاری ایکس باکس رو میتونی تو گیم نت بری یه 2 ساعت بازی کنی بعدش هم تمام ولی انحصاری های ps3 نمیدونم چیه آدمو سمت خودشون میکشن.
بعدش هم میتونی راحت بفروشی چون بعدا هم خیلیا هستند که اینجور کنسول ها رو بخوان.الان قیمت ps3 که 160 گیگ باشه 850 تومنه.البته باید بدی کپی خور کنند که خودش یه قیمت جداگانه داره(نمیدونم چنده)

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام داداش.
کار خیلی خوبی میکنی که میخوای بگیری.
من خودم 4 ساله آرکید دارم،قربونش برم تا حالا خداروشکر آخ نگفته.شما بنظرم اسلیم بگیری بهتره.چون بالاخره جدیدتر هست و قابلیت های بیشتری داره.البته آرکید هم خوبه ولی اگه میخوای بازی های خوب رو روش اجرا کنی مثلgta v باید یه فلش 16 گیگ براش بگیری چون نصب اجباری داره و متاسفانه دستگاه های آرکید حافظه داخلیشون 256 مگابایته.قیمت آرکید الان نوش بیشتر از 600 فکر نکنم باشه چون بیشتر هم نمی ارزه البته این دستگاه دیگه تولید نمیشه و آخرین مدلش برای 2009 هست ولی اسلیم 4 گیگ الان نوش 850 هست که پایین تر هم میتونی پیدا کنی.
این رو نفهمیدم.منظورت قیافشه؟
این اسلیم .
اینم آرکید.
ولی اگه منظورت مادربورد و نوع ساختش هست به اینها توجه کن.اینا برای تشخیص مادربورد های کنسول های آرکید و الایت هست.اسلیم ها اینجوری نیستن.
مادربورد
باید به سر آداپتور دقت کنی تا طبق شکل بفهمی چی به چیه.
سوال داشتی در خدمتت هستم.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون چند تا سوال دیگه هم دارم
1 فرق jtag با lt3 چیه و کدوم بهتره؟
2 راستش من فقط به خاطر بازی gta v میخام آرکید بخرم چون واقعا دیوونش شدم و اینکه هنگام خرید آرکید کارکرده به چه نکاتی باید توجه کنم و تست کنم دستگاه رو که مشکلی نداشته باشه؟
3 آیا آرکید رو میشه به کامپیوتر وصل کرد و پشت کامپیوتر بازی کنم؟
4 این که دستگاه 3چراغه میشه چی یه وقت من آرکید نخرم بعد بسوزه این مشکلات هم هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون چند تا سوال دیگه هم دارم
1 فرق jtag با lt3 چیه و کدوم بهتره؟
2 راستش من فقط به خاطر بازی gta v میخام آرکید بخرم چون واقعا دیوونش شدم و اینکه هنگام خرید آرکید کارکرده به چه نکاتی باید توجه کنم و تست کنم دستگاه رو که مشکلی نداشته باشه؟
3 آیا آرکید رو میشه به کامپیوتر وصل کرد و پشت کامپیوتر بازی کنم؟
4 این که دستگاه 3چراغه میشه چی یه وقت من آرکید نخرم بعد بسوزه این مشکلات هم هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
خواهش میکنم رفیق.
ببین اینا همشون از روش های کپی خور کردن ایکس باکسن ولی جیتگ قابلیت های بیشتری بهت میده مثلا میتونی بدون گذاشتن دیسک توی دستگاه ،بازی رو اجرا کنی ولی lt3 اینجوری نیست و حتما باید دیسک تو دستگاه باشه.ولی تو جیتگ دیگه نمیتونی بری ایکس باکس لایو که یکم سخته.
توی خرید حتما دقت کن که کنسول مادربورد جاسپر داشته باشه و تاریخ ساختش 2009 باشه چون قدیمی تر باشه بدرد نمیخوره و مشکل داره.اگه میخوای روش دقیق تشخیصش رو بفهمی همون عکس هایی که گذاشتم رو ببین.چیز دیگه ای نداره ولی بپرس که کنسول 3 چراغه شده یا نه.اگه شده بود برو سراغ یکی دیگه.
بله راحت میشه.با خرید کابل vga که قیمتش 30 تومنه(شایدم کمتر)میتونید راحت و بدون دردسر با کامپیوتر بازی کنید.البته منظورم با مانیتوره ها.وگرنه اگه پشت کیس وصل کنی یه بحث دیگه ای میشه .
ببینید من همیشه میگم.من 4 ساله آرکید دارم تا حالا هیچ چیش نشده.چون ازش درست استفاده کردم و تو جای خوبی ازش نگهداری کردم.
این 3 چراغه یه مشکل بسیار بسیار پیچیده ای هست که اگه شما یه کنسول با مادربورد جاسپر بگیری (تاریخ ساخت 2009)هیچ وقت اتفاق نمی افته.فقط سعی کن وقتی گرفتی خیلی زیاد باهاش بازی نکنی مثلا از 3 یا4 ساعت بیشتر نشه.تو یه جای خشک وبدون گردو غبار بذاریش.
امیدوارم تا کامل بوده باشه.قسمتی اگه نامفهوم بود حتما بپرس.

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خواهش میکنم رفیق.
ببین اینا همشون از روش های کپی خور کردن ایکس باکسن ولی جیتگ قابلیت های بیشتری بهت میده مثلا میتونی بدون گذاشتن دیسک توی دستگاه ،بازی رو اجرا کنی ولی lt3 اینجوری نیست و حتما باید دیسک تو دستگاه باشه.ولی تو جیتگ دیگه نمیتونی بری ایکس باکس لایو که یکم سخته.
توی خرید حتما دقت کن که کنسول مادربورد جاسپر داشته باشه و تاریخ ساختش 2009 باشه چون قدیمی تر باشه بدرد نمیخوره و مشکل داره.اگه میخوای روش دقیق تشخیصش رو بفهمی همون عکس هایی که گذاشتم رو ببین.چیز دیگه ای نداره ولی بپرس که کنسول 3 چراغه شده یا نه.اگه شده بود برو سراغ یکی دیگه.
بله راحت میشه.با خرید کابل vga که قیمتش 30 تومنه(شایدم کمتر)میتونید راحت و بدون دردسر با کامپیوتر بازی کنید.البته منظورم با مانیتوره ها.وگرنه اگه پشت کیس وصل کنی یه بحث دیگه ای میشه .
ببینید من همیشه میگم.من 4 ساله آرکید دارم تا حالا هیچ چیش نشده.چون ازش درست استفاده کردم و تو جای خوبی ازش نگهداری کردم.
این 3 چراغه یه مشکل بسیار بسیار پیچیده ای هست که اگه شما یه کنسول با مادربورد جاسپر بگیری (تاریخ ساخت 2009)هیچ وقت اتفاق نمی افته.فقط سعی کن وقتی گرفتی خیلی زیاد باهاش بازی نکنی مثلا از 3 یا4 ساعت بیشتر نشه.تو یه جای خشک وبدون گردو غبار بذاریش.
امیدوارم تا کامل بوده باشه.قسمتی اگه نامفهوم بود حتما بپرس.

ممنون از راهنماییتون این که میگین تاریخ ساختش 2009 باشه از کجا بفهمم روی دستگاه نوشته مثلا تغییرش نمیدن ؟ و من بخام لایو بازی کنم مثلا برای بازی gta v باید بازی اورجینال باشه؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم بازم تشکر

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون از راهنماییتون این که میگین تاریخ ساختش 2009 باشه از کجا بفهمم؟ و از کجا بدونم جاسپر هست؟ و من بخام لایو بازی کنم مثلا برای بازی gta v باید بازی اورجینال باشه؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم بازم تشکر
نه عزیزم این چه حرفیه.من اتفاقا سرم درد میکنه برا همچین چیزایی.واقعا لذت میبرم کاربرا منو لایق میدونن و سوالاتشون رو میپرسند.
ببین دقیق پشت کنسول یه همچین چیزیه
1230639901_2_xbox_360_jasper_identify.jpg

(ممنون از سایت هایی که این عکس رو گذاشتند.خودم از xbox world گرفتم)
این چیزی که مشخص شده باید اینجوری باشه.یکم اون ور تر هم ببین زده 2008.اون اگه 2009 باشه خیلی بهتره.
نه لازم نیست که 100 تومن پول اورجینال بدین.کافیه بازی های برنرمکس رو بگیرید.این دیسک ها خیلی شباهت دارند با اصلی ها.برای gta v هم میشه حدود 20 تومن چون 2 دیسکه.الان دیسک برنرمکس 10 تومن و 12 تومن هست.تو بعضب فروشگاه ها 8 تومن هم میذارند.ولی در کل شما اگه اینا رو بگیرید هم میتونید بریزیدشون رو هارد(دیسک های معمولی رو نمیشه،البته در صورت نصب باز هم باید دیسک درون دستگاه گذاشته بشه).پس یادتون باشه،برنرمـــــــــکس

saeedtuborg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه عزیزم این چه حرفیه.من اتفاقا سرم درد میکنه برا همچین چیزایی.واقعا لذت میبرم کاربرا منو لایق میدونن و سوالاتشون رو میپرسند.
ببین دقیق پشت کنسول یه همچین چیزیه
1230639901_2_xbox_360_jasper_identify.jpg

(ممنون از سایت هایی که این عکس رو گذاشتند.خودم از xbox world گرفتم)
این چیزی که مشخص شده باید اینجوری باشه.یکم اون ور تر هم ببین زده 2008.اون اگه 2009 باشه خیلی بهتره.
نه لازم نیست که 100 تومن پول اورجینال بدین.کافیه بازی های برنرمکس رو بگیرید.این دیسک ها خیلی شباهت دارند با اصلی ها.برای gta v هم میشه حدود 20 تومن چون 2 دیسکه.الان دیسک برنرمکس 10 تومن و 12 تومن هست.تو بعضب فروشگاه ها 8 تومن هم میذارند.ولی در کل شما اگه اینا رو بگیرید هم میتونید بریزیدشون رو هارد(دیسک های معمولی رو نمیشه،البته در صورت نصب باز هم باید دیسک درون دستگاه گذاشته بشه).پس یادتون باشه،برنرمـــــــــکس

راستی برای لایو بازی کردن سرعت اینترنت چند باید باشه جواب میده مثلا واسه من 512 هست؟؟؟؟؟؟

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
بالا