برگزیده های پرشین تولز

کراکت سیب زمینی و پنیر پستوی قرمزکاله

DianA125

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2019
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
upload_2019-9-20_22-8-9.jpeg

پیش غذا

آسان - کمتر از 30 دقیقه - کمتر از 30 دقیقه

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که غذای زیادی می‌توان با آن تهیه کرد و تک تک آن غذاها خوش طعم و پرطرفدار باشند. در این بین سیب زمینی سرخ شده از مجبوبیت خاصی برخوردار است و سیب زمینی تنوری در جایگاه دوم قرار دارد. در این مطلب به طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر می‌پردازیم که در پخت آن از پنیر پستوی قرمز کمک می‌گیریم. با پخت این غذا می‌توانید با طعم‌های جدید و خوشمزه از خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید و دور هم از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم :2 برای نفر

200 گرم پنیر پستوی قرمزکاله

600 گرم سیب زمینی پخته

1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

۳۰ گرم پودر پنیر پارمسان

1 عدد تخم مرغ

3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

1 قاشق سوپ‌خوریسس خردل

3 عدد تخم مرغ هم زده

آرد گندم به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه :

پنیر پستوی قرمز را به صورت خلالی برش دهید طوری که طول آن‌ها بین ۴ تا ۵ سانتی‌متر و قطر آن‌ها یک سانتی‌متر باشد.

پوست سیب زمینی‌های آب پز شده را بگیرید و آن‌ها را رنده کنید سپس تخم مرغ، پودر سیر، جعفری، پنیر پارمسان و سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و آن‌ها را با هم خوب ورز دهید تا کاملا یک دست شوند.

اگر احساس کردید که موادتان شل است کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید و دوباره آن‌ها را با هم ورز دهید.

مقداری از مایه کراکتتان بردارید و آن را به شکل دایره‌ای فرم دهید و تکه‌ای از پنیر پستوی قرمز را داخل آن قرار دهید و مایه سیب زمینی از مایه کروکت مقداری بردارید و به شکل دایره فرم دهید و یک قطعه پنیر پستوی قرمز داخل آن بگذارید.

مایه سیب زمینی را دور آن رول کنید و درون آرد گندم ، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.کراکت‌ها را به صورت گرم در کنار سس دلخواه سرو کنید.
 
بالا