• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,285
لایک‌ها
4,882
LOL

اینگار قمار کردم که به نفع م با شه یا نه!

دوما اصن من جایی نگفتم که نویسنده این مطالب منم! سوما هم گفتم که از مجله ماشین و هفته نامه خودرو(DkMag ) عینا چیزی که بوده رو نوشتم!


ببین کی از جزیزه اومده علی پامادور:D
گوت ورن , نخبر؟
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
سال 2015 زمان مهمی برای ارباب حلقه‌ها یعنی شرکت آئودی است. زیرا نتیجه سرمایه گذاری بزرگ این شرکت روی توسعه مدلهای جدید کم کم از این سال خود را نشان خواهد داد. یکی از خودروهای جدید برنامه آئودی، کراس اور Q3 است که به مصاف ب ام و X1 و مرسدس بنز GLA خواهد رفت.


2015 Audi Q3 Quattro


آئودی Q3 بر اساس فولکس تیگوان اما با وزن سبک‌تر ساخته می‌شود. استفاده وسیع از آلومینیوم از مزایای این خودرو می‌باشد. سقف شیب دار این ماشین جلوه ای اسپرت به آن بخشیده است. زمانی که Q3 جدید در پاییز سال 2014 به بازار آید، موتور 2.0 لیتری چهار سیلندر توربو با تزریق مستقیم سوخت و قدرت 200 اسب بخار و گشتاور 280 نیوتن متر، نیرو دهنده آن خواهد بود. تنها سیستم انتقال قدرت، یک گیربکس شش سرعته خودکار است که می‌تواند نیرو را به چرخهای جلو و در مدلهای کواترو به هر چهار چرخ منتقل کند.

امکانات و تجهیزاتی نظیر صندلیهای گرم شونده، چراغهای جلوی LED، نوافکن های HID و چراغهای عقب و داخل کابین LED، سقف بزرگ پانوراما، سیستمهای ناوبری و نقشه خوانی گوگل، جستجوی صوتی گوگل و نرم افزارهای مبتنی بر اندروید، در دسترس خواهند بود.







قیمت گذاری Q3 با بهایی کمتر از 30 هزار دلار، کاملاً با فاصله از مدلهای 38 هزار دلاری Q5 قرار می‌گیرد. احتمالاً مدلهای اروپایی با انواع آمریکایی تفاوت اندکی هم خواهند داشت. سال 2016 نیز یک پکیج با نام S و ویژگیهای اسپرت یا نمونه RS با موتور پنج سیلندر توربو نیز به بازار فرستاده می‌شوند.


 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
جلوپنجره آوانگار دوکی شکل مدلهای جدید لکسس، دیگر تبدیل به یک امضای ویژه برای آن شده و از دور دست هم می توان حضور یک لکسس را تشخیص داد. کوپه RC F نیز یکی از مدلهایی است که به خوبی این جلوپنجره و چراغهای باریک و بومرنگی شکل جلو را با هم تطابق داده و ترکیبی خشن و هیجان انگیز و در عین حال مبتکرانه خلق کرده است.


2015 Lexus RC F


جالب تر آنکه در پشت گلگیرهای جلو، هواکش هایی به سبک شورولت کوروت قرار دارند. آینه ها هم روی پایه هایی همانند پورشه به دربها تکیه می کنند. حتی شیب سقف نیز یادآور 911 است. نگاه به انتهای خودرو البته همراه با لذت نیست و ممکن است این آشفتگی در چینش اگزوزها و چراغهای بیرون زده و ترکیب شلوغ، به مزاق شما خوش نیاید!

2015 Lexus RC F


ورود به داخل کابین با غافلگیری بیشتری همراه است. چه بجای یک کابین اسپرت، بیشتر به سمت طراحی خودروهای لوکس شباهت دارد. در عوض صندلیهای جذاب مسابقه ای، کاملا بدن را پوشش می دهند و جذابیت زیادی دارند. داشبور ساده، تمیز و مدرن است اما هرگز برای یک خودروی سریع چنین طرحی مناسب نخواهد بود.

2015 Lexus RC F Interior


در زیر پوشش بدنه، یک پیشرانه به عاریت گرفته شده از IS F خودنمایی می کند. با 455 اسب بخار نیرو این موتور 5.0 لیتری V8 با یک گیربکس اتوماتیک هشت سرعته جفت می شود که برای تعویض دنده دستی با آن تنها نیاز به لمس با نوک انگشتان است و البته بدنه فیبر کربنی، سیستم تعلیق پیشرفته قابل تنظیم و اسپویلر فعال عقب و چرخهای آلیاژی 19 اینچی، عملکردی در حد اسپرت های آلمانی را هدف گذاری کرده اند.


















 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
آغاز رقابت‌های ورزشی اتومبیلرانی و سرعت در سال جدید میلادی، رالی داکار در امریکای جنوبی است. رالی داکار در مسیر ۸۵۰۰ کیلومتری خود از کشورهای مختلف امریکای جنوبی شامل آرژانتین، بولیوی و شیلی عبور می‌کند و مانند مسابقات هر ساله، محل رقابت‌ ماشین‌های ویژه، کشنده‌ها، موتورسیکلت‌ها و چهارچرخه‌ها خواهد بود. این وسایل نقلیه در طی مسیر مسابقه دو هدف دارند: اول اینکه در مسیر سخت مسابقه، سالم باقی بمانند و دوم این‌که این رقابت خارج جاده‌ای را برنده شوند.


MINI All4 Rally 2014 Dakar


در رقابت‌های سال ۲۰۱۴، راننده‌ها و موتورسیکلت‌سوران عنوان‌دار زیادی پیدا می‌شود. سیریل دسپرس فرانسوی با موتور KTM 450 به دنبال ششمین مقام خود در رالی داکار است. یکی از قهرمانان سابق بخش موتورسواری، راننده اتومبیل شده است. این شخص، استفان پیترهانسل از فرانسه است که خودروی مسابقه‌ای #300 مینی All4 (طراحی بر اساس کانتریمن) را می‌راند و راهنمای کهنه‌کار، ژان‌پل کوترت، وی را همراهی می‌کند. خودروی شماره ۳۰۰ مینی، به تنهایی می‌تواند باعث پیروزی هر راننده‌ای شود. پیترهانسل، در صورت برنده‌شدن در رقابت، یکی از دو شرکت‌کننده‌های رالی داکار خواهد بود که توانسته هم در رشته موتورسیکلت و هم در رشته خودروی مسابقه، موفق ظاهر شود و تنها کسی خواهد بود که در دو رالی متوالی این عناوین را کسب کرده است. همچنین، در صورت موفق شدن پیترهانسل، این افتخار نصیب خودروی مینی All4 می‌شود که بتواند برای بار ششم به این عنوان دست پیدا کند.










در کلاس‌های مختلف رقابت‌های رالی داکار، نام‌آوران هر رشته، با رقیب‌هایی بسیار سخت روبرو هستند. موتورسوار اسپانیایی با یک موتور هوندا، ژوآن بارِدا بورت، به سختی در تعقیب سیریل دسپرس خواهد بود. استفان پیترهانسل و ژان‌پل کوترت با راننده پیشتاز، کارلوس ساینز، روبرو هستند. کارلوس ساینز، دارای دو عنوان قهرمانی جهانی است و برای سال ۲۰۱۴، با خودروی SMG بوگی با حمایت مالی ردبول، وارد رقابت‌ها شده است. مدل خودروی ساینز، سرعت مناسبی دارد، امّا استقامت لازم را ندارد.






از زمانی که رالی داکار در مسیر به طول ۵۵۰۰ کیلومتر در طول اروپا و افریقا، در دهه ۱۹۷۰ شروع به کار کرد، رکورد‌های مختلفی از خود به جای گذاشته است. دانستن برخی آمار، شاید به درک اهمیت این رقابت‌ها، کمک کند.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
ریم اسپرت در کنار تریم‌های GT و لیمیتد، از پرکاربردترین تریم‌های دنیای اتومبیل‌سازی است. همانند بسیاری از خودروسازان در ارائه مدل‌های اسپرت، فولکس واگن نیز برای خودنمایی در سال ۲۰۱۴، مدل اسپرت پاسات خود را راهی بازار رقابت کرده است. این تریم جدید از پاسات، قرار است فاصله بین کلاس‌های SE و SEL را پر کند. علاوه بر ویژگی اسپرتی بودن که در نشان‌های مختلف این خودرو دیده می‌شود، پاسات اسپرت ۲۰۱۴ از بسیاری از تجهیزات ارزان‌قیمت و مفید، از جمله چراغ‌های جلوی مه‌گیر، هواگیرهای عقب، تریم داخلی فیبر کربن فاکس، پدال‌های آلومینیوم، صندلی‌های با چرم دولایه، صفحات پوششی از جنس فولاد ضدّ زنگ، ابزار شیفت دنده‌ها و چرخ‌های ۱۹ اینچی و ۱۰ پره‌ای در لاستیک ۲۳۵/۴۰ کانتیننتال پرو-کانتکت، بهره می‌برد. پاسات اسپرت به رنگ سفید یا نقره‌ای، دارای سقف و پشت آینه‌های سیاه‌رنگ است. البته در لیست بالا، اشاره‌ای به موارد ارتقای عملکرد پاسات نشد. سختی بیشتر کمک‌فنرها، میله‌های ضدّ چرخش بزرگتر، واکنش سریعتر فرمان، تعویض دنده بهینه، اگزوز با آزادکننده جریان و همچنین تغییر در قدرت و بهبود صدای ورودی، از دیگر کارهایی هستند که فولکس واگن برای مدل جدید خود انجام داده است.


2014 Volkswagen Passat Sport


با توجه به امکاناتی که برای این خودرو در نظر گرفته شده، فولکس واگن از مدل پاسات جدید خود با عنوان یک «اسپرت راحت» نام می‌برد. البته خریداران این مدل می‌توانند بین سیستم گیربکس ۶ دنده اتوماتیک با پدل شیفتر (غیر دو کلاچه) و گیربکس دستی پنج دنده، انتخاب خود را داشته باشند.

پاسات اسپورت ۲۰۱۴ در کنار تجهیزات مختلفی که برای راحتی و ایجاد فضای مناسب برای سرنشینان و راننده ارائه داده، تجربه یک سواری راحت با استفاده از یک موتور جدید را پیشنهاد می‌دهد؛ جایی که در جلوی خود، یک موتور ۱/۸ لیتری چهار سیلندر با ۱۷۰ اسب‌بخار قدرت قرار داده است. پیک گشتاور این موتور با اندازه ۲۵۰ نیوتن‌متر، از دور موتور ۱۵۰۰ دور بر دقیقه، در دسترس خواهد بود. بنابراین، موتور جدید پاسات، این امکان را به‌وجود می‌آورد که این خودرو بتواند با بزرگان فروش کلاس متوسط، نظیر هوندا آکورد و فورد فیوژن، رقابت داشته باشد. این خودرو برای رسیدن به سرعت ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت، حداقل یک ثانیه سریعتر از مدل سال گذشته‌ی خود، با موتور ۲/۵ لیتری پنج سیلندر، عمل می‌کند. در تستی که انجام شد، پاسات با موتور ۱/۸ لیتری و سیستم گیربکس اتوماتیک، در مدت ۷/۵ ثانیه، توانست از حالت ایستاده به سرعت ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت برسد. این زمان، بسیار بهتر از زمان ۸/۳ ثانیه‌ای فورد فیوژن با موتور ۱/۶ لیتری اکوبوست و قدرت ۱۷۸ اسب‌بخار، و همچنین زمان ۷/۷ ثانیه‌ای هوندا آکورد EX با موتور ۲/۴ لیتری با سیستم CVT و ۱۸۵ اسب‌بخار قدرت است. موتور پرقدرت ۱/۸ لیتری جدید، در تمام پاسات‌های دیگر جایگزین خواهد شد و همین طور نسل سوم خودروهای مکزیکی EA888 چهار سیلندر. همچنین، برای سال ۲۰۱۴، خودروهای گلف، بیتل و جتا، در لیست انتظار موتور جدید خواهند بود. پیستون‌های کوچک‌تر سریع‌تر عمل خواهند کرد و واکنش موتور به پدال گاز بیشتر خواهد بود. این واکنش، به‌ویژه در محیط‌های شهری و مواقع نیاز، بی‌نظیر است.







پاسات اسپرت، شرایط رانندگی بسیار خوبی دارد، تعویض دنده‌ها در سیستم گیربکس اتوماتیک ۶ دنده‌ای، زمان زیادی را نمی‌گیرد و این خودرو با دور موتور 1400 دور در دقیقه، می‌تواند مسافت زیادی را در یک مسیر تخت در بزرگراه طی کند. یکی از عوارض این سیستم گیربکس با صرفه‌جویی در مصرف سوخت، صدای کم و محیطی آرام در داخل کابین است که برای جبران آن، می‌توان هنگام خرید، سیستم گیربکس دستی را انتخاب کرد.






در ۱۳۵۰ کیلومتری که این خودرو تست شد، رکورد مصرف سوخت ۸/۱۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر از پاسات اسپرت ثبت شد که برای خودرویی با وزن ۱۵۰۴ کیلوگرم و یک خودروی سدان سایز متوسط، عدد بسیار مناسبی است. همچنین این عدد بین تخمین‌های سازمان حفاظت محیط زیست امریکا قرار می‌گیرد که از این نظر، اطمینان اعلام مصرف سوخت را در بین خودروهای فولکس واگن، بالا می‌برد. سازمان حفاظت محیط زیست امریکا برای پاسات اسپرت مدل ۲۰۱۴، مصرف سوختی برابر ۹/۸ لیتر در شهر و ۶/۹۲ لیتر در بزرگراه، تخمین زده است. پاسات 1.8T، برخلاف بسیاری از سدان‌های اروپایی و یا حتی پاسات V-6، از سوخت معمولی بدون سرب استفاده می‌کند.

2014 Volkswagen Passat Sport Interior


سیستم ارتباطی Car-Net در پاسات اسپرت تا ۶ ماه به صورت نسخه مجانی در دسترس خواهد بود و پس از آن، برای ارائه خدمات در این سیستم، نیاز به پرداخت ۱۹۹ دلار در سال است. این سیستم دارای ابرازهایی چون: نشانگر اعلام خطر تصادف، دستیار کنار جاده‌ای، تماس اضطراری و دستیار آنلاین مقصد خواهد بود. در پاسات اسپرت، همه‌چیزی برای راحتی راننده و سرنشینان فراهم شده است. با این حال، در نسخه پایه، خبری از تجهیزاتی مانند دکمه استارت، سیستم راهبری، سقف آفتاب‌گیر، سیستم پرمیوم صوتی و صندلی هوشمند در قسمت جلوی کابین نیست. برای داشتن تجهیزات، باید به فکر تهیه بسته‌های انتخابی یا تریم‌های SEL بود.






سدان آلمانی با فضایی بزرگ و محیطی دل‌نشین در داخل کابین، با وجود کاستی‌هایی که در مقایسه با خودروهای اسپرت دیگر، از خود نشان می‌دهد، ولی باز هم در هنگام حرکت در جاده‌ها، روح مهندسی حاکم بر خود را نشان می‌دهد. سیستم فرمان الکتریکی، در عین‌حال که وزن کمی دارد، عملکرد خطی و مؤثری از خود نشان می‌دهد. سیستم تعلیق نیز، در راه‌های ناهموار عملکرد خوبی داشته و نیروی وارده را به خوبی جذب می‌کند. ترمزهای پاسات، سریعاً به فشار پدال ترمز واکنش نشان می‌دهند و کنترل آن‌ها بر روی کاهش سرعت خودرو، خطی است. در تست توقف، تایرهای ۱۹ اینچی، نشان دادند که نمی‌توان از روی ظاهر آن‌ها، قضاوت کرد. این ترمزها، پاسات اسپورت را از سرعت ۱۱۲/۵۶ کیلومتر بر ساعت، در فاصله‌ی ۴۹/۶۸ متر، متوقف می‌کنند. این مسافت توقف، برابر نمایش بی ام و 320i در این تست و بهتر از عملکرد آئودی کواتروی ۲ لیتری است. همین را می‌توان به عنوان یک قابلیت اسپرتی برجسته برای پاسات اسپورت درنظر گرفت. [دانلود ویدئو]






 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
مشخصات:

  • نوع خودرو: موتور جلو، دیفرانسیل جلو، ۵ سرنشین، چهار در سدان.
  • قیمت مدل تست: ۲۸۴۹۵ دلار(قیمت پایه: ۲۷۲۹۵ دلار)
  • نوع موتور: DOHC 16-valve inline-4توربوشارژ و خنک‌کننده داخلی ، بدنهٔ و رویه آلومینیومی، سوخت‌رسانی انژکتور مستقیم.
  • گنجایش: ۱۷۹۷ سی‌سی.
  • قدرت: ۱۷۰ اسب بخار در ۴۸00 دور در دقیقه.
  • گشتاور: ۲۴۹/۴۷ نیوتن متر در ۱۵00 دور در دقیقه.
  • گیربکس: ۶ دنده اتوماتیک با قابیلت پدل شیفتر.
ابعاد:

  • فاصله دو محور چرخ‌ها: ۲/۸ متر.
  • طول ماشین: ۴/۸۷ متر.
  • عرض: ۱/۸۳ متر.
  • ارتفاع: ۱/۴۹ متر.
  • وزن کلی: ۱۵۰۴ کیلوگرم.
تست‌های سرعت:

  • صفر تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۷/۵ ثانیه.
  • صفر تا ۱۶۰/۹ کیلومتر بر ساعت: ۲۰/۸ ثانیه.
  • صفر تا ۱۷۷ کیلومتر بر ساعت: ۲۶/۸ ثانیه.
  • استارت در حال حرکت بین ۸ تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۸ ثانیه.
  • عبور از یک‌چهارم مایل: ۱۵/۷ ثانیه با سرعت ۱۴۳/۲ کیلومتر بر ساعت.
  • سرعت نهایی (با محدودیت قانونی) : ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت.
  • مسافت ترمز از سرعت ۱۱۲/۶ کیلومتر بر ساعت: ۴۹/۶۸ متر.
  • نیروی گریز از مرکز در سر پیچی به قطر ۹۱/۴ متر: 0.84 g.
مصرف سوخت:

  • سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا : ۹/۸ لیتر در شهر و ۶/۹۲ لیتر در بزرگراه
  • مصرف سوخت در تست: ۸/۱۱ لیتر در صد کیلومتر.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
از سال گذشته که دوباره اقتصاد جهانی و در پی آن خرید و فروش خودروهای لوکس و اسپرت رونق گرفته، پورشه رکورد جدید از فروش را در تاریخ خود ثبت کرده است.


2014 Porsche 911 Turbo S


با فروش 162145 دستگاه اتومبیل، پورشه رشدی 15 درصدی را در سال 2013 تجربه کرد. این آمار در اروپای بحران زده هم نشانه‌ای از موفقیت است. گرچه میزان افزایش فروش در بازار آمریکا تا 20.8 درصد هم رشد را نشان می‌دهد و به 42323 دستگاه رسیده، اما جالب اینجاست که پورشه 37425 دستگاه از خودروهای خود را در چین فروخته است. سومین بازار بزرگ پورشه نیز آلمان است. پورشه در خانه بیش از 20 هزار دستگاه از ماشین‌های خود را به فروش رسانده است که 17.8 درصد نسبت به سال 2012 بیشتر است.

کاین، پرفروشترین محصول پورشه


با وجود اینکه نام پورشه با 911 گره خورده است، اما پرفروش‌ترین محصول این کمپانی، SUV کاین است که بیش از 84 هزار دستگاه از کل تولیدات را شامل می‌شود. 911 هم با 30 هزار واحد، جایگاه بعدی را دارد.

پورشه ماکان با قیمت 45 هزار دلار


پورشه امید زیادی هم به کراس اور اسپرت ماکان دارد که هدف تولید آن 50 هزار دستگاه در سال است. سود حاصل از تولید خودروهایی نظیر کاین و ماکان، به پورشه کمک می‌کند که مدلهای اصلی خود نظیر 911 و مدل فوق پیشرفته 918 اسپایدر را توسعه دهد.

پورشه 918 اسپایدر، پیشرفته ترین خودروی جهان
 

mr_khodaei2011

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2011
نوشته‌ها
416
لایک‌ها
180
کیا استفاده کردن . فایده داره یا نه و تلکه پوله؟
 

mr_khodaei2011

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2011
نوشته‌ها
416
لایک‌ها
180
این 918 خیلی شبیه مدل کارا جی تی هست . چرا کدل کارا جی تی موفق نشد و تولید نرسید
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
چند روز پیش به واسطه‌ی مرگ یک موتور سوار، مسابقات داکار سوگوار شد.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
«مجله ماشین» – مرسدس بنز s500 مدل ۲۰۱۴ که مدت بسیاری از ورود آن به کشورمان نمی گذرد، برای اولین بار در ایران، توسط کارشناس «مجله ماشین»، مورد آزمایش فنی قرار گرفت. قیمت این خودرو بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش وب پایگاه اینترنتی «مجله ماشین»، موتور این خودرو دارای ۴۶۶۳ سی‌سی حجم و با آرایش هشت سیلندر v شکل است و به لطف حضور دو توربوشارژر قدرت آن به ۴۴۹ اسب‌بخار رسیده است.
گزارش کامل این تست فنی را، به زودی در «مجله ماشین» شماره ۳۷۳، بمهن ماه ۱۳۹۲مطالعه نمائید.
2014-mercedes-s500-test-page-1.jpg


2014-mercedes-s500-test-page-2.jpg


2014-mercedes-s500-test-page-3.jpg

منبع
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
بر روی بعضی از خودروها، نشان‌هایی است که بیش از چند دهه قدمت دارند. با این حال، تفاوت زیادی بین خودرویی که اولین بار این نشان را داشته و خودروی کنونی، وجود دارد. نگاهی خواهیم داشت به خودروهایی که بهترین پیشرفت‌ها در تکنولوژی و صنعت اتومبیل‌سازی را در طول زمان و عمر خود به نمایش می گذارند.

۱۰) نیسان GT-R

Nissan GT-R


مدل اسکای‌لاین GT-R اولیه، خودرویی سبک‌وزن و یک سدان یا کوپه‌ی آرام و متین بود. با این حال، جانشین کنونی وی یکی از سوپرماشین‌های مسابقه در سطح جهانی است.
۹) هوندا سیویک

Honda Civic


خودرویی که ابتدا به صورت یک مدل ارزان‌قیمت و با تولید آلودگی بالا شروع کرد، در امتداد مسیر پیشرفت خود، به یک خودروی با شخصیت و در عین حال، با سرعت و هیجان، تبدیل شده است. سیویک تیپ R یکی از بهترین خودروهای مدرن کلاسیک هاچ‌بک است.
۸) فورد F-150

Ford F-150


مدل F-150 در ششمین نسل از خودروهای سری F رونمایی شد. چیزی که در ابتدا از این مدل انتظار می‌رفت، صرفاً یک خودروی کشنده قابل‌اطمینان بود. هیچ‌کس تصور نمی‌کرد که روزی این مدل، پرفروش‌ترین خودروی فورد شود.
۷) شورولت کوروت

Chevrolet Corvette


توضیح پیشرفت این خودرو را می‌توان در یک جمله خلاصه کرد: این مدل از روز اول زیبایی خود را داشت، روز دوم سرعت گرفت و در روز هفتم، درخشید.
۶) پورشه ۹۱۱

Porsche 911


۹۱۱های اولیه، بسیار زیبا بودند، ولی قصد جان شما را داشتند. ۹۱۱‌ های کنونی، زیبا هستند و در عین حال، بیشتر از آن‌چه تصورش را بکنید، می‌توانند سرعت بگیرند. پنجاه سال «آلمانی» طول کشیده تا چنین خودروی بی‌نظیری وارد بازار شود.
۵) فورد فوکوس (امریکا)

Ford Focus


فوکوس اروپایی، همیشه کیفیت خوبی داشته است. در واقع اولین نسل از آن‌ها، تا مدت‌ها، یکی از محبوب‌ترین‌ها بودند. از طرف دیگر، ورژن امریکای شمالی، نیز در رقابت حضور داشت که اوایل وضعیت خوشایندی نداشت؛ امّا امروز، وضعیت به گونه‌ای دیگر رقم خورده است.
۴) جیپ رنگلر

Jeep Wrangler


اوّلی، خودرویی است که با آن به عملیات جنگی می‌روید؛ ولی دومی چیزی است که می‌توانید همه‌روزه با آرامش و آسودگی، با آن زندگی کنید.
۳) کیا اسپورتیج

Kia Sportage


صنعت خودروسازی کره، همان روندی را طی کرد که ژاپنی‌ها در دهه هشتاد انجام داده بودند؛ البته با کمک کشورهای دیگر، این روند، شتاب بسیار بیشتری داشت و نتایج خارق‌العاده‌ای رقم زد.
۲) شوی سونیک

Chevy Sonic


سونیک که نام اولیه آن «آویو» بوده، قرار بود به عنوان خودروی ارزان قیمت اقتصادی در بازار حاضر شود. با این حال، شورلت، آن‌قدر بر روی این مدل کار کرده است که امروزه تبدیل به یکی از گزینه‌های خوب برای خرید شده است.
۱) هیوندای سوناتا

Hyundai Sonata


خودروهای کره‌ای در این لیست، حضور چشم‌گیری دارند ولی در این بین، سوناتا پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است. چیزی که در ابتدا تقلیدی جز به جز از خودروهای ژاپنی‌ و اروپایی‌ بود، می رود تا تبدیل به خودرویی شود که ژاپنی ها و اروپایی ها را به وحشت می اندازد!
موضوعی که در این میان جلب توجه می‌کند، حضور کشور کره جنوبی در جایگاه قبلی ژاپن است. البته در این میان، چینی‌ها نیز غافل ننشسته‌اند و باید منتظر ماند و دید که آیا چین می‌تواند یک «کره جنوبی» جدید در دنیای خودرو شود یا خیر.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
اولین تصاویر رسمی از Z06 یک روز قبل از رونمایی این خودرو در نمایشگاه دیترویت به رسانه‌ها راه یافت. طراحی تهاجمی، اضافات آیرودینامیکی و قوس گلگیرهای برآمده، این خودرو را از سایر مدلهای استینگری متمایز می‌کند.


Corvette Stingray Z06


لبه آیرودینامیکی فیبر کربنی که از زیر سپرهای جلو آغاز می‌شود و دور گلگیرهای جلو پیچیده شده و از اسکرت های کناری به شکل زیبایی به عقب امتداد می‌یابد و به دیفیوزر عقب ختم می‌شود و با اسپویلر خاص عقب خودرو هم تناسب جالبی را به وجود می‌آورد در کنار هواکش‌های متعدد درپهلوها و روی کاپوت و فرم خاص هواکش مشبک لانه زنبوری سپر جلو، ترکیبی هیجان انگیز را خلق کرده‌اند.

Corvette Stingray Z06


چراغهای جلو نیز اندکی تغییر کرده‌اند و لامپها در یک پس زمینه دودی قرار گرفته‌اند. بعلاوه چرخهای آلیاژی مشکی رنگ نیز بزرگتر از انواع معمولی هستند. در داخل کابین با تغییرات اندکی در تریم و دکمه‌ها روبروییم. دایره فرمان هم در پایین خود به سبک خودروهای مسابقه ای، تخت شده است. Z06 از سیستم جدید ضبط داده‌ها نیز بهره می‌برد. این سیستم که PDR نامیده می‌شود با کمک دوربین جلو و میکروفن داخل کابین در کنار بخشهای مربوط به ضبط اطلاعات تله متری خودرو از جمله سرعت، دور موتور، گیربکس، زاویه فرمان و چرخها، نیروی ترمز و سایر اطلاعات و با همراهی گیرنده GPS خودرو همه اطلاعات را در یک حافظه فلش 8 یا 32 گیگابایتی ضبط می‌کند. این یعنی یک جعبه سیاه که تا 13 ساعت آخر رانندگی شما را کاملاً در خود ذخیره کرده است.

Corvette Stingray Z06 Interior


اما مهمترین بخش شورولت کوروت Z06 را باید موتور 8 سیلندر سوپرشارژر آن دانست. این موتور جدید 620 اسب بخار و 881 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند.
۲۲
دی
۱۳۹۲
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
آئودی به سنت خودروهای شوتینگ بریک یعنی خودروهای ویژه برای رفتن به شکار بازگشته است. اولین بار در سال 2005 و نمایشگاه توکیو بود که در قالب یک کانسپت، از آئودی شوتینگ بریک رونمایی شد. حالا این قالب به نسل سوم TT هم راه یافته و البته با چاشنی یک شاسی بلند همه جا رو همراه شده است.


Audi allroad shooting brake concept naias 2014


آئودی TT با جلوپنجره ذوزنقه‌ای و چراغ‌های نسل جدید، ترکیبی از کوپه، SUV و واگن را به ما نشان می‌دهد. چهره یک TT اسپرت روی چرخ‌های یک شاسی بلند آفرود.
فضای داخلی نیز پیش از این در نمایشگاه CES رونمایی شده بود. با وجود چهار نفره بودن، شیب سقف برای سرنشینان بلند قد عقب مشکل ساز خواهد بود. فاصله دو محور 2.5 متری و طول کلی 4.2 متری و عرض 1.85 متری این ماشین، نشان از رشد ابعاد آن نسبت به نسل دوم TT دارد.

Audi allroad shooting brake concept naias 2014


در زیر کاپوت، یک موتور هیبرید پلاگین با مجموع نیروی 408 اسب بخار و گشتاور 605 نیوتن متر خودنمایی می‌کند. برای حرکت دادن وزن 1600 کیلویی این خودرو، و شتاب گیری صفر تا صد 4.6 ثانیه‌ای و رسیدن به نهایت سرعت 250 کیلومتر بر ساعت، کافی به نظر می‌رسد. این پیشرانه از ترکیب یک موتور 292 اسبی 2.0 لیتری چهار سیلندر با یک موتور الکتریکی دیسکی شکل در محور جلو و یک موتور الکتریکی دیگر در محور عقب حاصل گردیده است. برای انتقال نیرو از یک گیربکس شش سرعته e-S tronic دوکلاچه استفاده می‌شود. بنابراین این خودرو با قابلیت انتقال نیرو به هر چهار چرخ از طریق سیستم e-tron quattro می‌باشد. با کمک باتری‌های لیتیوم-یون می توان به تنهایی تا 50 کیلومتر مسافت را طی کرد. مصرف سوخت این اتومبیل تنها 1.9 لیتر در صد کیلومتر و میزان CO2 تولیدی آن تنها 45 گرم در کیلومتر است که بسیار قابل توجه اند.

Audi TT allroad shooting brake concept Interior


با همه این تفاسیر، آئودی TT شوتینگ بریک، هنوز یک طرح مفهومی است و ممکن است هرگز با این شمایل، رنگ خط تولید را به خود نبیند!

Audi TT allroad shooting brake concept
 

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
مطلب کاملا سرسری! جز یکی دو مورد

مثلا پیش کورت 2013 کورت نسل 1قرار گرفته! کوروت نسل 1 فقط یک کانسپت بوده (تولید انبوه نکردن) کوروت فعلی شبیه نسل دومش هست ! عینا عین خودشه

در مورد فورد فوکوس . فوکوس مخصوص اروپا بوده و تو اروپا تو کشور هایی مثل آلمان و فرانسه و....ساخته میشه (الکی تو پرانتز زده آمریکا) . الانشم هم تو هند مونتاژ و . .. . . .. . میشه

بهتر نبود فورد اسکیپ به جاش میبود! با اون همه نسل های مختلفی که داره!

در مورد پورشه - فقط 3نسل ازش هست! بهتر نبود بیوک رگال یا شوی ایمپالا کادیلاک سوویل و.... که چندین نسل دارن جاش قرار میگرفت!!!

اون عکسی هم که بقل کیا اسپورتج هست . کیا اسپورتج 94ـه که در اصل نمونه ای JEEP شوگان هست که اون زمان کره مونتاژ میکرده

خودروهای کره‌ای در این لیست، حضور چشم‌گیری دارند ولی در این بین، سوناتا پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است. چیزی که در ابتدا تقلیدی جز به جز از خودروهای ژاپنی‌ و اروپایی‌ بود، می رود تا تبدیل به خودرویی شود که ژاپنی ها و اروپایی ها را به وحشت می اندازد!
موضوعی که در این میان جلب توجه می‌کند، حضور کشور کره جنوبی در جایگاه قبلی ژاپن است. البته در این میان، چینی‌ها نیز غافل ننشسته‌اند و باید منتظر ماند و دید که آیا چین می‌تواند یک «کره جنوبی» جدید در دنیای خودرو شود یا خیر.

پیشرفت کره ای ها هم تو این دهه اخیر به لطف GM بوده و پس از زیر مجموع قرار گرفتنشون طراحی و..... 99% ماشین هاشون تو آمرکیا و کانادا شکل گرفت


.. . .. . ..

استارترت یکم خلاقیت به خرج بدی و وقت بذاری میتونی ماشین های بسیاری دیگه از تک تک نسل هاشون بذاری و مردم حالشو ببرن
 
Last edited:

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
6 روز پیش اومده تازه تاپیک آماده رو نمایی زدی!

0تا100 رو هم 3ثانیه زده ترکونده! ( البته در شرایط جوی مناسب 2/8 هم میزنه ) تاپ اسپید هم 348 تا (ویدئو های تو یوتیوب هم هست)
با قیمتی کمی که داره اندازه سوپر اسپرت ها اسب بخار و گشتاور میده!


6n8rea82aiiu8cc7r8id.jpg
3i4v95zfj0o99hzekns.jpg


مجله قدیمی AutomobileMag هم Automobile Of The 2014 انتخابش کرده!
 

radical2boy

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2013
نوشته‌ها
213
لایک‌ها
125
طراحی عقب پیچیده و نامفهومی داره و خیلی تو ذوق میزنه
بد طوری پایشو ریختن
اضافه شدن این قطعات فیبر کربنی و غیر هم رنگ با بدنه اوضاع رو بدتر هم کرده
کلا خیلی شاخه دادن به بدنش
 

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
طراحی عقب پیچیده و نامفهومی داره و خیلی تو ذوق میزنه
بد طوری پایشو ریختن
اضافه شدن این قطعات فیبر کربنی و غیر هم رنگ با بدنه اوضاع رو بدتر هم کرده
کلا خیلی شاخه دادن به بدنش

LOL
این شالیکار بوی کامنت مردم رو از پدال کپی پیست کرده اینجا :D تو خوده فروم ملت میدن دست همین امین ـه بعد تو رفتی کامنت اونو کپی کردی! خوبی قالب جدید اینه که 5دیقه بیشتر وقت نداری پستتو ویرایش کنی :D


ur5krwgnddgg1ggda369.jpg



کل دنیا طراحی ش که نگهدارنده اصالت شــــــه رو تحسین کردن بعد شوما از قول یکی دیگه اومدی میگی طراحی ش ریختو پاشه ! بروکی......
 
بالا