• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
پنج سال از عمر سری هفت ب ام و گذشته است و اکنون دیگر باید جای خود را کم کم به جانشین خود بسپارد. مخصوصاً زمانی که رقیب آن، مرسدس بنز کلاس اس جدید با قوای تازه و طراحی مدرن وارد آوردگاه شده است. با این وجود ویلنر به سراغ همین اتومبیل رفته و فضای داخلی آن را با سلیقه خود سر و سامانی دوباره بخشیده است.


BMW 750i V12 Vilner


این استودیوی بلغاری کابین خودرو را با ترکیبی از چرم سیاه و سفید و خاکستری و آلکانترای خاکستری رنگ و تزئینات براق پوشانده است.

BMW 750i V12 Vilner


بدنه بیرونی خودرو تنها تغییراتی در حد چرخهای جدید و چراغهای دودی شده و سیاه شدن جلو پنجره مشبک و چراغهای مه شکن جدید را به خود می‌بیند.


















پیشرانه 12 سیلندر و گیربکس هشت سرعته اتوماتیک این مدل دست نخورده باقی مانده زیرا هنوز هم یکی از بهترین‌ها به شمار می‌روند.


 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
طرفداران ولوو بی صبرانه تا هفته بعد منتظر می‌مانند تا از هیجان انگیزترین خودروی این شرکت در نمایشگاه دیترویت رونمایی شود. یک کراس اور کوپه مفهومی جذاب که می‌تواند راه آینده این شرکت را در طراحی محصولات و تکنولوژی ایمنی نشان دهد.


Volvo XC Coupe Concept


ولوو XC کوپه پیش از این تنها در یک تیزر محدود و به صورت نا مفهومی نمایان شده بود. معماری مورد استفاده در این خودرو با نام SPA در محصولات آینده ولوو از جمله نسل آینده XC90 بکار گرفته می‌شود. مهندسی هوشمندانه ولوو باعث کاهش وزن خودرو در عین استحکام شده که به واسطه استفاده از فولاد با مقاومت بالا و سازه‌های جدید است.










احتمال استفاده از طراحی چراغهای عجیب و راهنماهای DRL در محصولات آینده ولوو وجود دارد. ولوو XC90 جدید هم امسال معرفی می‌شود و ما پیوند و چگونگی ارتباط آن با مدل XC را خواهیم دید. البته XC90 با هفت صندلی در سه ردیف، بزرگتر از کوپه چهار نفره XC است و یک کراس کانتری اسپرت محسوب می‌گردد.
حالا می توان تا 13 ژانویه منتظر ماند تا به مشخصات کامل این خودرو دست یافت.






 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
شکل برف‌پاک‌کن و آب‌پاش اتومبیل‌ها، همواره در زمان‌های گوناگون، تغییر کرده است؛ ولی در همین حال، اساس کار این تجهیزات، تقریباً ثابت مانده است. البته به نظر، جای کار و خلاقیت زیادی هم برای شرکت‌های خودروسازی نیست. امّا مرسدس بنز، روزنه خلاقیت را یافته و آب‌پاش و برف‌پاک‌کن را با هم ترکیب کرده است.


SL Magic Vision Control


سیستم کنترل دید مجیک ویژن در آخرین نسل از مرسدس بنز کلاس SL عرضه شده است. نوآوری به‌کار رفته بر پایه نحوه برخورد آب به شیشه جلوی خودرو است. در این حالت آب از آب‌پاش‌های کوچکی که در طول دو طرف برف‌پاک‌کن‌ها کار گذاشته شده‌اند، به سمت شیشه اسپری می‌شود.

Mercedes-Benz SL Roadster Windwhield Wiper System MAGIC VISION CONTROL


به این ترتیب، با سیستم جدید، همچنان که گرد و غبار و آلودگی‌ها با سرعت بیشتری پاک می‌شوند، دید راننده نیز در هنگام پاک کردن شیشه با برف‌پاک‌کن‌ها مختل نمی‌شود و آسایش و راحتی بیشتری به دنبال دارد. [دانلود ویدئو]
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
فیات به عنوان مالک کرایسلر، کاملاً روی طراحی محصولات این شرکت تأثیر گذاشته و سلیقه ایتالیایی خود را بر طراحی زمخت و تنومند آمریکایی غالب کرده است. کرایسلر 200 مدل 2015 نیز آخرین نمونه این دیدگاه و سیاست گذاری است. پوسته جدیدی که روی خودرو کشیده شده، در مجموع جذاب‌تر و بهتر از طراحی بی هیجان مدل‌های فعلی است.


2015 Chrysler 200


پیش از شروع نمایشگاه دیترویت، در ابتدا تصاویر لو رفته این خودرو روی جلد مجلات نقش بست و اکنون با تصاویر رسمی آن هم روبروییم.

2015 Chrysler 200 Interior


طراحی داخلی نیز با نگاهی مدرن توأم بوده و البته به خودروهای آئودی شباهت پیدا کرده است.






کرایسلر 200 با دو پیشرانه چهار و شش سیلندر ارائه می‌شود. نوع چهار سیلندر آن 2.4 لیتری و با قدرت 184 اسب بخار و گشتاور 234 نیوتن متر است. در حالی که موتور شش سیلندر، 3.6 لیتر حجم داشته و 295 اسب بخار نیرو و 355 نیوتن متر تورگ تولید می‌کند. این خودرو در دو نوع دیفرانسیل جلو و دو دیفرانسیل به بازار می‌آید.






برای انتقال نیرو از یک گیربکس 9 سرعته خودکار استفاده می‌شود. تغییر دنده توسط راننده و با یک کلید چرخشی عجیب هم ممکن خواهد بود. برآوردی که برای مصرف سوخت این ماشین شده در بزرگراه 6.72 لیتر در صد کیلومتر است.







قیمت پایه کرایسلر 200 از 21700 دلار شروع می‌شود که یک قیمت شروع عالی برای چنین خودرویی است. فروش این اتومبیل هم از اواخر تابستان یا اوایل پاییز آغاز می‌شود.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
سومین نسل از خودروی اسپرت کوچک و محبوب آئودی یعنی، تی تی تا سال آینده معرفی خواهد شد. اما این فرصت در نمایشگاه CES فراهم آمد تا آئودی با رونمایی از درون این خودرو، فن آوریهای بکار رفته در داشبورد را به نمایش بگذارد.


2015 Audi TT’s Interior


فضای داخلی TT جدید بر اساس فولکس MK3 و البته با نگاهی به آینده طراحی شده است. مهم‌ترین بخش، یک مانیتور 12.3 اینچی است که مستقیماً در جلوی راننده قرار گرفته و همه اطلاعات را مستقیماً در دیدرس قرار می‌دهد و دیگر نیازی به یک نمایشگر در کنسول مرکزی احساس نمی‌شود.

2015 Audi TT’s Digital Instrument Cluster


راننده می‌تواند بین دو حالت نمایش کلاسیک که در آن نشان‌دهنده های سرعت و دور موتور و غیره به شکل معمول دیده می‌شوند و حالت اطلاعات-سرگرمی (infotainment) که نشانگر اطلاعات مختلف از سیستم ناوبری به صورت سه بعدی تا پخش موسیقی است، سوئیچ کند. برای کنترل ابزارها و برنامه ها، یک کلید چرخشی با دو دکمه در کنسول مرکزی جای گرفته اند.






طراحی داشبورد نیز چندان متفاوت از داشبورد فعلی TT نیست و تمرکز بیشتر آئودی روی استفاده از نسل جدید تجهیزات الکترونیکی و اتصالات با اولویت کاهش پیچیدگی و کم کردن سردرگمی می‌باشد. دریچه‌های تهویه همانند توربین جت طراحی شده‌اند و در بخش میانی آنها، نمایشگری کوچک، اطلاعاتی نظیر درجه حرارت و سرعت و جهت باد را نشان می‌دهد.

Spy-shot of 2015 Audi TT


فعلاً تصاویری از طراحی بدنه خارجی اتومبیل در دست نیست ولی تصاویر جاسوسی و اخبار نشان می‌دهند که تی تی جدی روی نسل جدید و سبک وزن پلتفرم MQB گروه فولکس بنا می‌شود که البته این پلتفرم مدولار بین خودروهای زیادی از جمله گلف و آئودی A3 نیز مشترک خواهد بود. آئودی تی تی 2015 در اواخر سال جاری رونمایی خواهد شد.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
سئات از قوی‌ترین مدل خود یعنی سری کوپرا در دو نسخه ویژه رونمایی کرد. مدل اول 262 اسب بخار قدرت دارد و مدل دوم 276 اسب بخار.
یک نسخه محدود با تولید تنها 100 دستگاه از این خودرو هم توسط سئات هلند آماده شده که با قدرت 310 اسب بخار و گشتاور 350 نیوتن متر تحت عنوان کوپرا R به بازار خواهد آمد.


Seat Leon Cupra


هر دو نمونه سه در و پنج در سئات کوپرا از یک موتور 2.0 لیتری چهار سیلندر مجهز به سیستم تزریق دوتایی سوخت و زمان بندی متغیر سوپاپها و سیستم توربوشارژر، سود می‌برند که نیروی خود را به چرخهای جلو منتقل می‌نماید. سه حالت مختلف رانندگی راحت، اسپرت و کوپرا برای آن قابل انتخاب است. استفاده از قفل دیفرانسیل جلو، سیستم کنترل شاسی پویا (DCC) و فرمان پیشرفته از دیگر ویژگیهای این ماشین هاچ بک نیرومند به شمار می‌روند.

Seat Leon Cupra


تاپ ترین مدل با گیربکس DSG اختیاری، قادر است به شتاب صفر تا صد 5.7 ثانیه دست یابد. در حالی که نهایت سرعت آن به 250 کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مدل استاندارد کوپرا تنها اندکی آهسته‌تر می راند و شتاب آن 5.8 ثانیه است.






به لطف بهره گیری از سیستم حرکت-توقف (start/stop) و بازیافت انرژی ترمز و بهره وری بالاتر سوخت، مصرف بنزینیم مدل به طور متوسط 6.4 لیتر در صد کیلومتر است (6.6 لیتر با گیربکس دستی). انتشار آلاینده‌ها نیز بین 149 تا 154 گرم در کیلومتر می‌باشد.






طراحی سئات کوپرا همانند لئون استاندارد می‌باشد. برای هوای مصرفی بالاتر، هواکشهای سپر جلو بزرگ‌تر شده‌اند. اسپویلر عقب و دامن‌های کناری و اگزوزهای دو تایی بیضی شکل و رینگ های 18 اینچی آلومینیومی یا 19 اینچی سفارشی تیتانیومی با کالیپرهای قرمز رنگ ترمز و پنجره‌های رنگی از تفاوتهای لئون کوپرا با نمونه استاندارد می‌باشند.






در داخل کابین هم فرمان جدید اسپرت و صندلیهای جدید با دوخت سیاه و سفید و جیر خاکستری و پدالهای آلومینیومی، جلب توجه می‌کنند.
این اتومبیل در نمایشگاه ژنو در ماه مارس رونمایی خواهد شد و قیمت پایه آن نزدیک 31 هزار یورو خواهد بود.
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
مؤسس فیس بوک با وجود این که یک میلیاردر است و در عین حال جوان و پر شور، اما خودروی او یک خودروی کاملاً معمولی است. مارک زاکربرگ بجای خودروهای سوپر اسپرت یا سوپر لوکس که همه آرزوی آنها را دارند، متواضعانه از یک گلف GTI آن هم با گیربکس دستی استفاده می‌کند.


Mark Zuckerberg


خودروی قبلی زاکربرگ هم یک آکورا TSX بود که البته هنوز هم آن را دارد. تصور شما از مردی با بیش از 20 میلیارد دلار ثروت و راندن یک هاچ بک 30 هزار دلاری چیست؟


 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
اگه من جای این آدم بودم ی آونتادور میگرفتم:D
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
باوووو تقصیر منه شهروند چیه این بشر تو همه بخش ها با همه مشکل داره! ! !
مجبوری جوابشو میدی ؟ بزا هر چی دوست داره بگه جوابشو نده

تو اینجا 6-7 تا چارچر هست اما دریغ از یه چلنجر اینم یدونه چارجر :

1303407094797508_orig.jpg
یدونه کالیبر هم هست :

n00002855-r-b-005.jpg
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
ماشین لوکس و زییاییه مصرف سوختش چطوره ؟ مثلا در هر 100 کیلومتر چقدر مسوزه ؟یا خدا
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,853
محل سکونت
Sin City
یحتمل ریشه اسکاتلندی دارد :D
 

radical2boy

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2013
نوشته‌ها
213
لایک‌ها
125
باوووو تقصیر منه شهروند چیه این بشر تو همه بخش ها با همه مشکل داره! ! !
من به جز تو و همپالگیهات مثل این بالایی و یوزرهای دیگت با کسی مشکل ندارم.
ولی تو با همه مشکل داری به جز خودت!
 

radical2boy

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2013
نوشته‌ها
213
لایک‌ها
125
خیلی خوبه که آدم قانعی هست و خیال نمی کنه هر کی ماشینش گرونتره آدم با کلاس تریه

زاکربرگ یهودی زادست ولی به اعتراف خودش بعدا اتئیست شده و به خدا اعتقادی نداره
 

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
چی میگی استارترت باز!

کالکشن ماشین داره ! ! کالکشن آکورا و بنتلی داره مومن پلاستیکی! سرچ کون میفهمی!


در ضمن فقط توکشور ما ملاک سنجش یه پولدار به فقیر توسط ماشین صورت میگیره! گرونترین ماشینی که داره 200 میلیون میشه به پول ما! اینجا 200تومن جنسیس سدان هم نمیدن ب آدم

چقدر تاپیک چرت و پرت میخوای بزنی! تو هیچ کدومش هم پاسخ گو نیستی!
 

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
به نقل از radical2boy :
من به جز تو و همپالگیهات مثل این بالایی و یوزرهای دیگت با کسی مشکل ندارم.
ولی تو با همه مشکل داری به جز خودت!

آخه شامپو مغز یه چی بگو که بتونی اثباتش کنی! مثل همیشه فقط Fart میگی و میری! اینم روش



آره چلنجر کم هست نمیدونم چیرا!


اون عکس کالیبر هم بره سال 89ــــــــه!

بهترین چارجری که دیدم تو کرج بود Hemi هم بود!
 

LambOfChips

Registered User
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,484
لایک‌ها
1,757
محل سکونت
IslamicSh1tPublic
اخه کپی کردن دیگه پاسخگویی میخواد :D پونتیاک ؟!

همیشه همینطوری ـه ها! با اون یکی یوزرش(فانوس شب) تاپیک پر سرعت ترین خودروهای دنیارو زده بود! 20بار هم گفتم بوگاتی پر سرعت ترین نیست و.. تو گوشش نمیره که نمیره . فک کنم نمیره تو یونش:D

من ندیدم تو هیچ کدوم از تاپیک هاش جواب سئوال ارباب رجوع رو بده!

نمیدوم تجربه ای تو این ضمینه نداره بره چیپس تاپیک میزنه!
 
بالا