• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
روسیه:
توافق نهایی تهاتر نفت و کالا بین ایران و روسیه حاصل نشد



وزیر انرژی روسیه گفت: این کشور در خصوص تهاتر نفت و کالا با ایران به توافق نهایی نرسیده است.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه پس از گفتگو با بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت کشورمان در مسکو گفت: روسیه و ایران نتوانستند در خصوص تهاتر احتمالی نفت و کالا به توافق نهایی برسند.



وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه امیدوار است توافق نهایی به موقع تا زمان نشست بین دولتی سالانه ایران و روسیه حاصل شود، گفت: ما به توافق نهایی در این زمینه دست نیافتیم.



خبرگزاری رویترز در ماه آوریل گزارش داد که ایران و روسیه در زمینه‌ تهاتر نفت و کالا به ارزش 20 میلیارد دلار پیشرفت‌هایی حاصل کرده‌اند که براساس آن مسکو در ازای واردات نفت خام ایران، کالا و تجهیزات روسی در اختیار ایران خواهد گذاشت.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
واردات برنج از چند مسیر و با چندین مجوز!


دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت برنج گفت: امسال سطح زیر کشت برنج کاهش نیافته است و وزارت جهاد کشاورزی باید با ارائه برنامه مدون استراتژی تولید تا بازار برنج را مشخص کند تا بتوان بازار برنج را برخلاف سال‌های گذشته متعادل نگه داشت چراکه واردات برنج از چند مسیر با چند مجوز صورت می‌گیرد.



غلامرضا خانکشی پور – عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج - در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: از آغاز نشاءکاری برنج تاکنون عملیات کشت برنج در استان مازندران به پایان نزدیک شده و آخرین نشاءکاری این محصول در گیلان تا اواخر خرداد ادامه دارد اما با توجه به اراضی زیر کشت رفته برنج به نظر نمی‌رسد سطح زیر کشت این محصول استراتژیک کاهش یافته باشد.



وی افزود: در حالی که وزارت کشاورزی و مسئولان همواره از کاهش و محدود کردن سطح زیر کشت برنج به ویژه در استان‌های جنوبی خبر می‌دهند تاکنون برنامه‌ای برای رسیدن به این هدف ارائه نشده در حالی که سند راهبردی خودکفایی برنج به عنوان یکی از اسناد معتبر و مصوب در وزارت جهاد کشاورزی شناخته می‌شود، ثابت ماندن سطح زیر کشت برنج با افزایش بهره‌وری آب را عاملی برای خودکفایی در تولید این محصول می‌داند.



این عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج با بیان این‌که کشاورزان برای حل مساله محدودیت آب چاه‌های کوچک و سطحی راه‌اندازی کرده‌اند، ادامه داد: پیش‌بینی‌های هواشناسی نیز تاکنون نشان داده که میزان بارندگی طی دو ماهه گذشته مناسب بوده و اگر تا پایان سال به همین منوال ادامه داشته باشد می‌توان گفت مشکل خاصی برای تولید برنج نخواهیم داشت.



خانکشی‌پور تاکید کرد: برخی کارشناسان تنها شعار می‌دهند که کشور با محدودیت منابع آبی مواجه است و راهکاری برای آن ارائه نمی‌دهند درحالی که محققان سند راهبردی خودکفایی برنج نه تنها ادعای افزایش سطح زیر کشت این محصول را ندارند بلکه معتقدند که با افزایش کارآیی آب در شالیزارهای کشور می‌توان با در نظر گرفتن محدودیت منابع آبی به اندازه نیاز داخلی کشور ، این محصول استراتژیک در داخل تولید کرد.



وی اظهار کرد:‌ امسال با توجه به سطح زیر کشت شالیزارهای برنج که نسبت به سال گذشته تغییری نکرده تولید برنج کمتر از دو میلیون و 300 هزار تن نخواهد شد و نهایتا برای تامین نیاز داخلی به حدود 500 هزار تن واردات نیازمندیم.



دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت برنج تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای مدیریت واردات برنج برنامه مدونی تهیه کند تا بتوان بازار برنج را برخلاف سال‌های گذشته متعادل نگه داشت چراکه واردات برنج از چند مسیر با چند مجوز صورت می‌گیرد.



خانکشی‌پور گفت: واردات برنج از طریق تعاونی‌های مرزنشین، قاچاقچیان مرزی و دیگر روش‌های غیر قانونی انجام می‌شود که در کنار واردات رسمی، برنامه‌ریزان را با سردرگمی مواجه کرده چراکه نمی‌دانند چقدر برنج به کشور وارد شده و برای تامین نیاز داخلی به چقدر واردات نیازمندیم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر خارجه ایتالیا: توافق هسته ای ایران و 1+5 تا جولای/ اوضاع خاورمیانه تغییر خواهد کرد
رم - ایرنا - فدریکا موگرینی وزیر امور خارجه ایتالیا به مذاکرات هسته ای میان جمهوری اسلامی ایران وگروه 1+5 اشاره کرد و گفت که امکان واقعی رسیدن به یک توافق نهایی در خصوص برنامه هسته ای ایران وجود دارد.

81166649-5700222.jpg

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی وزارت خارجه ایتالیا، موگرینی در سخنانی در شورای روابط خارجه آمریکا در نیویورک افزود: در زمینه امکان واقعی رسیدن به یک توافق نهایی درباره برنامه هسته ای ایران تا جولای آینده خوشبینم و معتقدم که پس از دستیابی به یک توافق نهایی، اوضاع در منطقه خاورمیانه نیز تغییر خواهد کرد.

وزیر خارجه ایتالیا تاکید کرد: ایران می تواند نقشی مثبت در منطقه خاورمیانه ایفا کند.

موگرینی در سفر به آمریکا در باره موضوع های مختلف بین المللی ، بحران اوکراین، سوریه ، برنامه هسته ای ایران، دو تفنگدار بازداشت شده ایتالیایی در هند و بی ثباتی سیاسی در لیبی با مقام های آمریکایی گفت وگو کرد.

بر اساس این گزارش، مواضع تهران و گروه 1+5 در چهارمین دور از مذاکرات هسته ای در وین از یکدیگر فاصله داشته و این دور از مذاکرات بدون هیچ پیشرفت محسوسی پایان یافت.

هدف از مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) که از ماه فوریه گذشته آغاز شده دستیابی به یک توافق دراز مدت و نهایی تا روز 20 ماه جولای (29 تیرماه) است، توافقی که وزیر خارجه ایتالیا به آن خوشبین است.

اروپام ** 2171 **1010



انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عراقچی: دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5، 26 تا 30 خرداد در وین برگزار می شود
تهران – ایرنا- «سید عباس عراقچی» عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اعلام کرد: دور بعدی مذاکرات ایران و گروه 1+5 از 16 تا20 ژوئن (26 تا 30 خردادماه) در وین اتریش برگزار می شود.

81167059-5700907.jpg

معاون حقوقی و بین الملل وزیر امورخارجه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: دور بعدی مذاکرات ایران از 16 تا 20 ژوئن(26 تا 30 خردادماه) در وین برگزار می شود.

یک مقام دیگر وزارت امورخارجه نیز که خواست نامش بیان نشود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: تا قبل از مذاکرات 26 خردادماه نشست های دیگری در سطوح مختلف میان ایران و 1+5 برگزار می شود.

وی در پاسخ به این سوال که قرار بود در خرداد ماه میان ایران و 1+5 دو دور مذاکره برگزار شود،گفت: ممکن است حتی دور بعدی مذاکرات را تا قبل از 26 خردادماه داشته باشیم.

ایران و گروه 1+5 ، 23 تا 26 اردیبهشت ماه مذاکراتی سخت و جدی در وین برای آغاز نگارش متن توافق جامع هسته ای داشتند که این مذاکرات به گفته عراقچی بدون پیشرفت «محسوسی» پایان یافت.

سیام(4)1572**9254**1856



انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
mail32.png
[email protected]
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
روحانی با تاکید بر لزوم تقویت ارتباطات مجازی:
ماهواره و اینترنت آمد ولی هویت جوان ما از دست نرفت/بلوک فارسی شبکه‌های اجتماعی تقویت شود



رئیس‌جمهور گفت: من از شرایط پهنای باند اینترنت کشور راضی نیستم و قرار ما با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که هرچه سریعتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای منازل و تجارتخانه‌ها بلکه برای موبایل‌ها نیز وسیع‌تر شود.



به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز (شنبه) در چهارمین جشنواره ارتباطات و فناوری اطلاعات با تبریک روز ارتباطات و اطلاعات به خانواده بزرگ این صنعت اظهار کرد: ما همه باید تلاش کنیم که کشور ان‌شاءالله در زمینه این صنعت به خودکفایی برسد.



روحانی با بیان این‌که "کلمه ارتباطات در گذشته معمولا در حد ارتباط فرد با اعضای خانواده، طایفه، قبلیه، روستا، شهر یا دیارش اطلاق می‌شد"، خاطرنشان کرد: گاهی نیز استثنائاً در سفری به مناطق دیگر کشور اطلاق می‌شد.





در هر دقیقه یک میلیون و هشتصد هزار لایک در فیسبوک زده می‌شود و تنها در گوگل در هر دقیقه دو میلیون نفر از این سرویس استفاده می‌کنند و از سوی دیگر در هر دقیقه هفتاد ساعت فیلم وارد یوتیوب می‌شود و یک میلیون و سیصد هزار نفر در آن زمان فیلم‌ها را می‌بینند و دانلود می‌کنند.


وی با بیان این‌که در سطح ملی نیز وقتی صحبت از ارتباطات می‌شد، بحث ارتباطات دولت و ملت بود، تصریح کرد: اما امروز این ارتباطات از سطح منطقه و کشور خارج شده و ما در سطح جهانی شهروندان جدیدی به نام کاربران داریم. کاربر در واقع شهروند جامعه جهانی نوین دنیای امروز است.



رئیس‌جمهور اضافه کرد: یک زمانی بحث این بود که ما به سمت دهکده جهانی حرکت کنیم، اما امروز کم کم به سوی یک خانواده جهانی در حرکت هستیم. امروز می‌بینید که کشورهایی با چند هزار جمعیت و شهروند یک کشور را تشکیل داده‌اند اما گاهی یک شبکه بزرگ اجتماعی دارای میلیون‌ها کاربر است.



روحانی با بیان این‌که "دنیای ارتباطات و اطلاعات، دنیای عجیب و غریبی است"، گفت: در هر دقیقه یک میلیون و هشتصد هزار لایک در فیسبوک زده می‌شود و تنها در گوگل در هر دقیقه دو میلیون نفر از این سرویس استفاده می‌کنند و از سوی دیگر در هر دقیقه هفتاد ساعت فیلم وارد یوتیوب می‌شود و یک میلیون و سیصد هزار نفر در آن زمان فیلم‌ها را می‌بینند و دانلود می‌کنند.



وی با بیان این‌که این به معنای یک تحول بزرگ در دنیای امروز است تصریح کرد: گرچه نامش فضای مجازی است و ما با افراد به عینه برخورد نمی‌کنیم اما آثار این فضا بر جامعه و کشور کاملا عینی است؛ حتی بر سبک زندگی مردم.



روحانی ادامه داد: امروز شما می‌بینید یک نفر از گوشه دانشگاه، خوابگاهش یا گوشه اتاقش در منزل می‌تواند صدها و هزاران کیلومتر دورتر با کاربر دیگری در ارتباط باشد، سخن بگوید، پیام بدهد و پیام بگیرد.





دوران بلندگوها، منبرها و تریبون‌های یک‌طرفه به سرآمده است


رئیس‌جمهور در این ارتباط افزود: گویی دوران پیام‌های یک‌طرفه به سرآمده و کم کم به نقطه‌ای می‌رسیم که جایی برای استبداد پیام نباشد و دیگر دوران رساندن پیام از طریق بلندگوهای یک طرفه، منبرهای یک طرفه، تریبون‌های یک طرفه و سنتی به سرآمده است. امروز هر پیامی که در دنیا بازتاب وسیع‌تری داشته باشد پیام قوی‌تر و تاثیرگذار‌تر است.



وی با تاکید بر این‌که "ما نباید دنیای سایبری را به عنوان دنیایی بدانیم که به خاطر اضطرار و از روی ناچاری وارد این دنیا شده‌ایم"، تاکید کرد: ما باید دنیای سایبری را به عنوان یک فرصت ببینیم و تلقی کنیم.



روحانی ادامه داد: به یاد بیاوریم که قرن‌ها حافظ، سعدی، فردوسی و مولانا فرهنگ ایرانی و اسلامی را پاس داشتند و آن را به نسل‌های بعد منتقل کردند؛ آن هم در دورانی که ابزار مدرن در اختیار آنها نبود.





زمانی فکر می‌کردیم اگر ویدئو وارد کشور شود ایمان جوانانمان پَر می‌زند


رئیس‌جمهور همچنین گفت: امروز این همه ما جوان، دختران و پسران تحصیلکرده و دانشگاه دیده داریم. دختران و پسرانی که علاقه‌مند به کشورند و فضای بزرگی در اختیار آنهاست تا بتوانند از هویت ایرانی و اسلامی دفاع کنند. چرا این همه در تزلزل هستیم؟ چرا به جوانان خود اعتماد نمی‌کنیم؟



روحانی یادآور شد: زمانی فکر می‌کردیم اگر ویدئو وارد کشور شود ایمان جوانانمان پَر می‌زند. سال‌های اول انقلاب دغدغه ما این بود که مبادا یک دستگاه ویدئو وارد کشور شود؛ چراکه فکر می‌کردیم اگر وارد شود و با سیمی به تلویزیون وصل شود، دیگر چگونه ایمان را نگه داریم و هویت را حفظ کنیم؟!



وی اضافه کرد: دیدیم که ویدئو آمد و فراگیر شد و در ایمان جوانان ما نه تنها اثری نداشت، بلکه حضور جوانانمان در مساجد، محافل، دعا و توسل و حتی در مظاهر انقلابی و راهپیمایی‌های انقلابی بیشتر شد، به جبهه رفتند و از کشور دفاع کردند و افتخار آفرین بودند.



روحانی اظهار کرد: بعدها قصه دیگری شروع شد، اینکه با ماهواره چه کنیم. اگر خدایی نکرده تلویزیونی بتواند با یک دیش مخفی یا آشکار شبکه دیگری را بگیرد و جوانان آن شبکه را بببیند چگونه ایرانیت و اسلامیت می‌ماند؟! دیدیدم که ماهواره آمد و مبارزه در پشت‌بام و بالکن تاثیرگذار نبود و نه ایمان مردم پَر زد و رفت و نه هویت مردم از دست رفت.



رئیس‌جمهور افزود: امروز ظاهرا قصه دیگر برپا شده است و آن اینکه با اینترنت جوانان کاربر، ایمیل، موبایل و نسل سوم و چهارمش چه کنیم.



وی ادامه داد: من به همه دوستان عرض می‌کنم که به جوانانمان اعتماد کنیم، به نسل جوانمان اعتماد کنیم. جوانان ما دارای فطرت‌های پاکی هستند ایرانشان را تمام وجود دوست دارند. به اسلام و خاندان ائمه اطهار عشق می‌ورزند و فطرت‌شان پاک است حالا در گوشه‌ای، روزی روزگاری، ساعت یا ماهی خطا شود می‌توان آن را برگرداند و قابل بازگشت است چراکه انسان توبه کننده و خداوند نیز بخشنده و رحیم است.



روحانی خاطرنشان کرد: این بدان معنا نیست که ما به امنیت ملی فکر نکنیم و اسرار ملی‌مان را که به عنوان یک گوهر تابناک در اختیار ماست، رها کنیم. حتی کشورهای پیشرفته نیز نسبت به مسائل امنتی ملی‌شان برخی دغدغه‌های خاص دارند.





حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم


رئیس‌جمهور تاکید کرد: در مسائل اجتماعی آنچه که برای ما اهمیت دارد اخلاق عمومی و ارزش‌هاست. مصلحت دیگر را به رسمیت نمی‌شناسیم.



روحانی ادامه داد: حق ارتباط با شبکه اطلاعات جهانی را به عنوان یک حق شهروندی در کشور به رسمیت می‌شناسیم.



وی اظهار کرد: اگر روزگاری سواد به مفهوم خواندن و نوشتن بود و روزگار دیگر داشتن سواد به معنای ورود به دبستان و دبیرستان بود و در دورانی به مفهوم ورود به دانشگاه بود، امروز سواد به معنای ورود آسان به جامعه بزرگ اطلاعاتی و اینترنت است.



رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به وسعت فضای ارتباطات جهانی و استفاده بسیاری از کاربران از اطلاعاتی که وارد این فضا می‌شود،‌ گفت: مگر قرار نیست که ما امسال در پی اقتصاد مقاومتی باشیم؟ مگر توسعه و اقتصاد مقاومتی بدون توجه به فناوری‌های نوین که در رأس آن IT و ICT هست امکان‌پذیر است؟



روحانی با اشاره به اهمیت IT و ICT در بسیاری از رشته‌ها و فناور‌ی‌ها و تحقیقات گفت: دنیای امروز دنیای تحول عجیبی است و علم و مفهوم آن عوض شده است. تبلیغ و ترویج مفهومش عوض شده است.



وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: مگر می‌شود به دنبال اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان باشیم و نتوانیم از فضای پرسود اطلاعاتی جامعه جهانی استفاده کنیم؟





در عرصه فرهنگ هنوز سپر به دست گرفته‌ایم


رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که امسال سال فرهنگ است، تصریح کرد: ما در فرهنگ هنوز سپر به دست گرفته‌ایم. گاهی نیز شمشیر به دست می‌گیریم که این شمشیر چوبی است. می‌ترسیم به کنجی می‌خزیم که مبادا تیری به ما برخورد کند.



روحانی اضافه کرد: اگر تهاجم فرهنگی وجود دارد - که وجود دارد - راه مواجهه با آن، شمشیر چوبی نیست. ما باید با ابزار مدرن البته نه منفعلانه و ترسو بلکه فعال و شجاع وارد عرصه شویم و بخش بزرگی از این فضای اجتماعی و شبکه‌های اجتماعی را جوانان، دانشجویان، ایران دوستان و اسلام دوستان دست به تصرف درآورند و هویت اسلامی، ایرانی و اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنند.



وی با اشاره به تصویری که برخی از گروهک‌های تروریستی از اسلام ارائه می‌کنند از جمله ربودن تعدادی از دختران در نیجریه توسط "بوکوحرام" تصریح کرد: یک گروه تروریستی نادان در گوشه‌ای از آفریقا دختران تحصیلکرده را می‌رباید و متاسفانه می‌گوید آنها را به عنوان برده گرفتم چون جرمی نابخشودنی انجام داده‌اند و به دبیرستان رفتند تا دانش بیاموزند.





باید چهره اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنیم


رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "ما باید در این فضا باید چهره اسلام رحمانی را به دنیا معرفی کنیم"، اضافه کرد: وقتی که انقلاب پیروز شد، در همین سومالی و مناطقی که امروز مرکز تروریست‌ها شده‌اند برای پیروزی انقلاب دعا کردند. یکی از اهالی آنجا بعد از پیروزی انقلاب خاطره‌ای برای من تعریف می‌کرد که سال گذشته در 22 بهمن ما از شب تا صبح دعا کردیم که شما در انقلابتان پیروز شوید.



روحانی افزود: انقلاب عظیم ما در دورانی رخ داد که آن دوران معروف به دین‌زدایی بود. این انقلاب در آن زمان پیروز شد و ما شعار اسلام‌گرایی را در سطح جهان ترویج دادیم. در زمانی که غرب‌گرایی به عنوان فرهنگ حاکم در جوامع سیطره داشت.





باید بلوک فارسی را در شبکه اجتماعی تقویت کنیم


وی با بیان این‌که "ما باید بلوک فارسی را در شبکه اجتماعی تقویت کنیم و حضوری فعال داشته باشیم تا بتوانیم صنعت، کشاورزی و خدمات دانش بنیان را به پیش ببریم و فرهنگ اسلام واقعی و ایرانی را به جهانیان معرفی کنیم"، اظهار کرد: این کار،‌ کار دولت نیست. کار مردم، جوانان، بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان است.



رئیس‌جمهور افزود: شورای عالی فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و همه و همه باید زمینه را برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان آماده کنند. این جوانان ما هستند که باید در این عرصه به میدان بیایند آنها قادر هستند که تحول ایجاد کنند.



روحانی در بخش دیگر از صحبت‌های خود با بیان اینکه "وزیر ارتباطات گفته است که در سال 93، سی هزار شغل جدید در این عرصه ایجاد می‌شود"، افزود: البته من به آقای وزیر نیز گفته‌ام که انتظار من این است که امسال صدهزار شغل جدید در این عرصه بوجود بیاید. ایشان امسال قول سی‌ هزارتا را داده‌اند و ان‌شاءالله از سال‌های بعد به صد هزارتا افزایش پیدا می‌کند.



وی ادامه داد: این فناوری، ‌فناروی‌ای است که دختران و زنان ما در داخل خانه هم می‌توانند در ارتباط با آن فعال باشند و کار کنند و هم مسئولیت خانه را حفظ کنند و بتوانند در این زمینه هم برای داخل و هم برای خارج فعال باشند. البته ما در زمینه زیرساخت، ابزار و امکانات فنی در سطح پایینی هستیم. البته در از برخی زمینه‌ها پیشرفت خوبی داشته‌ایم؛ مثلا در حوزه سیم‌کارت در رتبه 15 در عرصه جهانی هستیم. در ارتباط با استفاده از موبایل و تعداد و نفوذ آن در جامعه نیز وضعیت ما در رتبه 65 جهانی است ولی وقتی به پهنای باند می‌رسیم، رده ما در عرصه جهانی حدودا 153 است و در مرتبه خیلی پایینی هستیم.





دولت باید دولت الکترونیک باشد


رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "ما در دورانی هستیم که باید در فضایی مطمئن‌تر، کم‌هزینه‌تر و با صرف زمان کمتر، امکانات لازم را برای نسل جوان فراهم کنیم"، تصریح کرد: دولت باید دولت الکترونیک باشد.



وی با اشاره به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مراجعه مردم به وزارتخانه‌ها نیز گفت: مردم برای پیگیری مسائل خود به مراکز دولتی مراجعات شخصی دارند و بعد از آن از پست و نامه استفاده می‌کنند و استفاده از ایمیل استفاده خیلی پایین‌تری دارد. اگر ما می‌خواهیم وقت مردم کمتر تلف شود، سفرها کمتر باشد و کارها کم‌هزینه‌تر شود و از سوی دیگر دقیق‌تر انجام گیرد، باید دولت ما دولت الکترونیک شود.



رئیس‌جمهور با اشاره به عزم دولت برای گسترش دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: برای این کار قد‌م‌های کوچکی برداشته شده ولی قدم‌های بلندتری در پیش رو داریم. ما در این زمینه در دنیا در رتبه 100 قرار داریم. ما باید به نقطه قابل قبولی برسیم.



روحانی در ادامه با بیان اینکه "باید با یک برنامه‌ریزی درست در وزارتخانه‌هایمان یک نهضت دیجیتالی انجام شود و در چارچوب قوانین، اسناد و مدارک دیجیتال شوند تا سرعت لازم برای خدمت‌رسانی لازم برای مردم مهیا شود"، گفت: ما در سایه این فناوری می‌خواهیم اقتصاد دانش‌بنیان را در کشور گسترش دهیم و از این فناوری برای این اقتصاد استفاده کنیم.



وی اضافه کرد: برای ترویج فرهنگ و هویت ایران اسلامی از این فناوری استفاده می‌کنیم. این فناوری و عرصه، راهی برای افزایش اشتغال است و در واقع این فناوری می‌تواند برای جوانان تحصیلکرده اشتغال ایجاد کند و از سوی دیگر با کمک آن دولت الکترونیک را ایجاد کنیم.





از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستم


رئیس‌جمهور همچنین گفت: من به عنوان رئیس‌جمهور از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستم. قرار ما با وزارت ارتباطات این است که هرچه زودتر به نسل سوم و چهارم برسیم و پهنای باند نه تنها برای منازل و تجارتخانه‌ها‌ بلکه حتی برای موبایل‌هایی که در دست مردم است، افزایش پیدا کند و این کار باید با مشارکت شرکت‌های خصوصی انجام شود. در بحث محتوا نیز باید همه بخش‌های مختلف وارد شوند.





فناوری اطلاعات در حوزه سلامت مهم است


به گزارش ایسنا، وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات دولت در بخش سلامت اشاره کرد و گفت: ما در این زمینه در صدد هستیم که ان‌شاءالله باری را از روی دوش مردم برداریم و فناوری اطلاعات و ارتباطات در این عرصه مهم است.



روحانی افزود: دارو در کشور ما اگر بخواهد درست مصرف شود و - با عذرخواهی از برخی پزشکان - نسخه پزشک درست نوشته شود و داروهای اضافه نوشته نشود، باید نسخه‌ها در یک شبکه اطلاعاتی بیاید تا ببینیم چقدر دارو مصرف می‌شود، چه دارویی بیشتر مصرف شده است و از یک نسخه چند بار استفاده شده است.



رئیس‌جمهور با بیان اینکه "این کار در شفافیت امور و دقیق‌تر شدن کار پزشکان مؤثر است"، گفت: اگر ما می‌خواهیم سوابق سلامتی یک انسان را داشته باشیم، باید کارتی را تهیه کنیم که با استفاده از آن کارت وقتی بیمار به بیمارستان یا دکتر مراجعه می‌کند، تمام شناسنامه درمانی او روی صفحه بیاید بدون اینکه لازم باشد خود بیمار به حافظه‌اش فشار بیاورد و از سوی دیگر خود پزشک نیز می‌تواند ببیند وضعیت بیمار به چه شکل است و همه این‌ها با این فناوری امکان‌پذیر است.



وی با اشاره به اهمیت حضور مردم در بخش خصوصی در این فناوری نیز اظهار کرد: شورای عالی فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی و به طورکلی دولت به شدت در پی آن است که از این چارچوب برای آزادی عمل و برای امنیت و هم برای صیانت از آنها استفاده کند. کارها نباید در جهت محدودیت باشد بلکه باید در جهت صیانت باشد. ما باید در راستای صیانت از اخلاق و ارزش‌ها حرکت کنیم و چارچوب این کار با این شوراست و اجرای آن با دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌هاست.



روحانی ادامه داد: ما در زمینه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری باید به دانش داخلی خود توجه کنیم و زمینه را برای فعالیت شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند فراهم آوریم و اینقدر به واردات تکیه نکنیم. در داخل کشور توانمندی‌های فراوانی وجود دارد و ما باید از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و آنها را رشد و توسعه دهیم.



به گزارش ایسنا، پیش از صحبت‌های رئیس‌جمهور در این مراسم محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ایراد سخنرانی پرداخت.



همچنین در این مراسم به صورت نمادین با استان‌های سیستان و بلوچستان، گلستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی‌ و خراسان شمالی از طریق ویدئو کنفرانس ارتباط برقرار شد و طی ارتباط با خراسان رضوی و با دستور رئیس‌جمهور، خدمات شبکه ابری در هفت استان افتتاح شد.



با ارتباط‌ گیری با سیستان و بلوچستان و با فرمان رئیس‌جمهور نیز اینترنت پرسرعت خانگی برای چهار هزار و 100 روستا در کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفت که سهم استان سیستان و بلوچستان از این طرح، 21 روستاست.



در این مراسم، با دستور حسن روحانی، افزایش ظرفیت ترانزیتی آسیا - اروپا از مسیر ایران به میزان 150 گیگابیت بر ثانیه افتتاح شد که رئیس‌جمهور در هنگام افتتاح آن گفت: یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید، تعامل سازنده با جهان بوده و این فرصت مغتنمی است که ظرفیت ترانزیتی آسیا به اروپا از طریق ایران افزایش پیدا می‌کند و ان‌شاءالله این میزان تا پایان سال افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد.



همچنین در این مراسم ظرفیت مسیر ارتباطی فیبر نوری تهران - اصفهان به میزان 400 گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرد که رئیس‌جمهور نیز در هنگام افتتاح آن اظهار کرد: این افزایش ظرفیت ارتباطی مسیر فیبر نوری تهران به اصفهان به دست توانمند دانشمندان ایرانی انجام شده و موجب افتخار است و حرکتی در مسیر خودکفایی در عرصه فناوری ارتباطات و اطلاعات خواهد بود.



در این مراسم علاوه بر رئیس‌جمهور، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور و تعداد دیگری از مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور داشتند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در گفت‌وگو با ایسنا
کمالوندی خبر داد: مذاکرات ایران و آژانس سه‌شنبه در تهران


سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: ترو واریورانتا، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در راس هیاتی برای مذاکره با مقامات سازمان انرژی اتمی در چارچوب همکاری‌های جدید میان ایران و آژانس برای رفع برخی نگرانی‌ها و ابهامات باقی‌مانده به ایران می‌آید.

بهروز کمالوندی‏ سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار انرژی هسته‌یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اعلام این مطلب که مذاکرات فنی و کارشناسی سه‌شنبه هفته جاری در سازمان انرژی اتمی برگزار می‌شود افزود: مذاکرات مقامات آژانس و ایران یک روزه است و برای جمع‌بندی 13 اقدامی‌ است که ایران در همکاری با آژانس به شکل‌های مختلف انجام داده است.

او گفت: ایران در شش ماه گذشته در چارچوب همکاری برای رفع برخی سوالات و ابهامات آژانس اقداماتی را در دو مرحله انجام داد که در مرحله اول شش مورد و در مرحله دوم هفت اقدام را انجام داد. این اقدامات به طرق مختلف از جمله تبادل اطلاعات به طور شفاهی، کتبی، و بازدید به طور مدیریت شده بوده است و در مواردی آژانس اطلاعات تکمیلی درخواست کرده است که در اختیارش قرار گرفته است.

کمالوندی ادامه داد: اکنون در مرحله‌ای هستیم که باید آژانس ارزیابی‌اش از اقدامات صورت گرفته را هرچه سریع‌تر گزارش دهد تا مسیر برای همکاری‌های آینده هموار شود.

به گزارش ایسنا،‌ بر اساس توافق‌های صورت گرفته میان ایران و آژانس تاکنون اقدامات زیر صورت گرفته است:

1 - ارائه اطلاعات مربوطه و دسترسی مدیریت شده به معدن گچین در بندرعباس که مورد توافق دوجانبه قرار گرفت.

2 - ارائه اطلاعات مربوطه و دسترسی مدیریت شده به راکتور تولید آب سنگین که مورد توافق دوجانبه قرار گرفت.

3 - ارائه اطلاعات درباره همه راکتورهای تحقیقاتی جدید.

4 - ارائه اطلاعات در زمینه شناسایی شانزده سایت که برای ساخت نیروگاه‌های هسته‌یی در نظر گرفته شده است.

5 - شفاف‌سازی اظهارات ایران درباره تاسیسات غنی‌سازی اضافی.

6 - شفاف‌سازی بیش‌تر اظهارات ایران در زمینه فن‌آوری غنی‌سازی لیزری.

هم‌چنین در مرحله دوم:

1 - ارایه اطلاعات مورد توافق طرفین و دسترسی مدیریت شده مرتبط با معدن ساغند یزد،

۲ - ارایه اطلاعات مورد توافق طرفین و دسترسی مدیریت شده مرتبط با کارخانه تغلیظ اردکان،

۳ - تحویل پرسش‌نامه اطلاعات طراحی (DIQ) بروز شده راکتور IR 40 (اراک)،

۴ ‌- اقدام در راستای به نتیجه رسانیدن رهیافت پادمان برای راکتور IR ۴۰ (اراک)،

۵ - ارایه اطلاعات مورد توافق دو طرف‌ و تنظیم بازدید فنی از مرکز لیزر لشکرآباد،

۶ - ارایه اطلاعات مواد چشمه source material، که هنوز به ترکیب و خلوص لازم برای ساخت سوخت و یا غنی‌سازی نرسیده است، شامل واردات چنین موادی به ایران و استخراج اورانیوم از فسفات توسط ایران،

۷ - و ارایه اطلاعات و توضیحات به آژانس به منظور ارزیابی اظهاریه ایران در مورد نیاز یا کاربرد توسعه EBW (نسل جدید چاشنی‌های ایمن)

به گزارش ایسنا،‌ یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس درباره اقدامات ایران در چارچوب همکاری‌های داوطلبانه برای رفع ابهامات گذشته به گزارش‌دهی‌ در این‌باره در گزارش‌های فصلی‌اش درباره ایران پرداخته است. اما به نظر می‌آید ایران انتظار دارد که روند گزارش دهی درباره ارزیابی‌ آژانس از همکاری‌های صورت گرفته سرعت بیش‌تری بگیرد.

هم‌چنین شایان ذکر است گزارش فصلی جدید آژانس درباره ایران اوایل خرداد‌ماه به طور غیررسمی در اختیار 35 عضو شورای حکام قرار می‌گیرد.

برخی کارشناسان معتقدند با توجه به کندی مذاکرات ایران و 1+5 به احتمال زیاد روند همکاری‌های ایران و آژانس نیز کند خواهد شد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

دستور ویژه ارزی بانک مرکزی/ معرفی سوء‌استفاده‌کنندگان ارزی به تعزیرات و محرومیت از خدمات بانکی
خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: بانک مرکزی خواستار استعلام در مورد نحوه استفاده از ارزهای دولتی برای واردات کالاهای اساسی و نحوه قیمت‌گذاری آنها شده است. چنانچه مشخص شود فردی یا افرادی خارج از قیمت‌گذاری و نظارت سازمان حمایت، ارزهای مبادله ای را مصرف کرده‌اند، به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی می‌شوند.
یک مقام ارشد در بانک مرکزی در گفتگو با مهر گفت: قرار است بانک مرکزی در مورد نحوه استفاده و به کارگیری ارزهای دولتی که واردکنندگان کالاهای اساسی از بانک مرکزی دریافت کرده‌اند، از سازمان حمایت استعلام بگیرد.

وی با اعلام اینکه این تصمیم برای این است که مشخص شود آیا این واردکنندگان که ارز مبادله ای دریافت کرده اند، کالاهایشان را تحت نظارت سازمان حمایت قیمت‌گذاری یا مصرف کرده اند؟ افزود: اگر مشخص شود که خارج از نظارت سازمان حمایت ارزها را استفاده کرده اند، این واردکنندگان به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.

این مقام ارشد بانک مرکزی خاطرنشان کرد: با مشخص شدن اسامی و وضعیت این نوع واردکنندگان و در صورت اثبات تخلف، از این پس جلوی کارهای ارزی بانکی آنها نیز گرفته می شود.

اخیرا خبرگزاری مهر گزارشی از اینکه "کالاهای اساسی را چه کسانی می‌چرخاند؟" منتشر کرد که بازتاب گسترده ای در رسانه‌های کشور داشته است.

سودهای هنگفت در واردات کنجاله سویا، ذرت و جو دامی به گونه‌ای است که همانطور که در گزارش اخیر احمد توکلی درباره رانت 650 میلیون یورویی بدان اشاره شده، فقط هزینه دیرکرد تخلیه در بنادر و بهره دیرکرد آن بیش از یک میلیون دلار است، چه برسد به سود خالصی که از این محل به دست تاجران و بعضا تاجران وابسته به باندهای ثروت و قدرت می‌رسد.

در سال گذشته 21 شرکت بودند که روی به واردات ذرت و جو دامی با ارزهای دولتی و مبادلاتی آوردند؛ شرکت‌هایی که بعضا تنها توسط چندین نفر اداره می‌شوند. از این تعداد، 14 شرکت ذرت دامی و 8 شرکت جو دامی بوده‌اند.

در این میان، شرکت سپید استوار آسیا با سهم 37.05 درصد از واردات ذرت دامی، رتبه نخست را داراست و پس از آن، شرکت دولتی پشتیبانی امور دام با سهم 15.86 درصد قرار دارد.

نعیم تجارت ایساتیس، آدینه میعاد نور، پترو افرا خلیج فارس، رویان اکسیم، افرا مجد آسیا، تجارت آریا گستر ایرانیان نوید، تجارت آریا گستر، پامچال آسیا، ری دانه، تضامنی طباطبایی، سوربن گستر طیور، سوربن شمال، ایران گارمنت، قند پانیذ فام، گسترش خدمات بازرگانی بهساز، فجر اعتبار تجارت نور ابرار، سیمرغ، زرین پرشیا امید، آوادیس جهان آرا و امید شمیلا؛ از دیگر شرکت‌های بودند که در سال 92 ذرت دامی وارد کشور کردند.

البته آمار گمرک ایران نشان می‌دهد در سال 92 حدود یک میلیارد و 527 میلیون دلار ذرت دامی وارد کشور شده است.

این در حالی است که فجر اعتبار، سپید استوار آسیا، نهاده‌های دامی جاهد، پشتیبانی امور دام، تضامنی طباطبایی، روغن کشی خرمشهر، شکر نویت خلیج فارس و تکلم هم 8 شرکتی هستند که در سال 92 واردات جو دامی کشور در اختیار آنها بوده است.

از کل تجارت جو دامی کشور در سال 92، 42.50 درصد در اختیار شرکت فجر اعتبار، 14.09 درصد در اختیار سپید استوار آسیا، 13.50 درصد در اختیار نهاده‌های دامی جاهد، 11.08 درصد در اختیار پشتیبانی امور دام، 8.44 درصد در اختیار تضامنی طباطبایی، 6.75 درصد در اختیار روغن کشی خرمشهر، 2.80 درصد در اختیار شکر نویت خلیج فارس و 0.84 درصد در اختیار شرکت تکلم گزارش شده است.

از تجارت کنجاله سویا هم خبر می‌رسد در واردات این کالای مصرفی در سال گذشته 27 شرکت فعال بوده‌اند. شرکت سپید استوار آسیا با سهم 32.45 درصد، در صدر فهرست واردات کنجاله سویا قرار گرفته و پس از آن، شرکت دولتی پشتیبانی امور دام رتبه دوم را داراست.

تجارت نور ابرار، ری دانه، تضامنی طباطبایی، نهاده‌های دامی جاهد، نهاد دانه جاهد، سوربن گستر طیور، فجر اعتبار، نواندیشان اطلس ایرانیان، سرآمد صنایع بهشهر، بهشهر زرین، ایران گارمنت، روغن کشی خرمشهر، گسترش تجارت برنا، پترو فرآوران اطلس، آدینه میعاد نور، فروغ آیدین، بیضا تجارت کوثر، آرامش سازان پیشرو، صدر تجارت کویر، نیاکو زرین، شریف گستر سواد، بهار ایرانیان، امید شمیلا، جهاد تحقیقات آب و انرژی، پترو اکسیر کیش، صنایع غذایی نور قزوین، تکلم، آوران توان پرشیا، الوان پایون و انوشان؛ از دیگر شرکت‌های فعال در عرضه واردات کنجاله سویا در سال 92 بودند.

گزارش گمرک ایران هم از واردات یک میلیارد و 827 میلیون دلار کنجاله سویا در سال 92 حکایت دارد.

حال باید سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گزارش دهد که به دلیل استفاده از میلیاردها دلار ارز دولتی و مبادلاتی، آیا قیمت کنجاله سویا، ذرت و جو دامی کشور در بازار داخلی با نظر این سازمان تعیین شده است یا خیر. در این میان، مراجع نظارتی چون سازمان بازرسی کل کشور هم می‌‌توانند با بررسی این موضوع، گزارشی از آن برای مردم ارائه کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دغدغه حجاب و فرهنگ؟


نويسنده: *صادق زيباكلام

من برخلاف خيلي ها که به تظاهرات عليه بدحجابي و برخي سخنراني ها عليه برنامه هاي فرهنگي دولت يازدهم با ديدي ترديدآميز مي نگرند و معتقدند همه ماجراي تظاهرات حجاب و در سطحي گسترده تر عليه وزارت ارشاد و برنامه هاي فرهنگي دولت، يک حرکت سياسي است، با ديدي خوشبينانه نگاه مي کنم. تلاش مي کنم باور کنم معترضان مشکل سياسي نداشته و همه انگيزه و هدفشان «خدايي» و «با قصد قربت» است. من خوشبينانه نگريسته و مي گويم آنها که نگران بازگشت وضعيت فرهنگي به دوران اصلاحات هستند و به دولت زنهار مي دهند مبادا خداي ناکرده برگرديم به وضعيت اجتماعي و فرهنگي دوران اصلاحات، واقعا نيتشان خير است.
اگرچه بنده هرچه به ذهنم فشار آوردم که در دوران اصلاحات وضعيت عفاف و حجاب و فرهنگ در جامعه چگونه شده بوده و سپس در دوران آقاي احمدي نژاد و اصولگرايان چه تغيير و تحولي پيدا کرد، چيزي به ذهنم نرسيد! نمي دانم اگر مشاهده گري در دوران اصلاحات يکي، دوسالي در ايران اقامت داشت و سپس از کشور رفته و چندسال بعد در دوران مديريت اصولگرايان به ايران بازمي گشت کدام تفاوت هاي چشمگير را در عرصه حجاب، فرهنگ، سينما و تئاتر و ساير جنبه هاي فرهنگ جامعه ايراني مشاهده مي کرد؟ اما ميليون ها ايراني که هم دوران اصلاحات را ديده اند و هم دوران احمدي نژاد را واقعا متحيرند که مگر در دوران اصلاحات وضع فرهنگ و حجاب چگونه شده بود که برخي امروز به دولت روحاني زنهار مي دهند مبادا خداي ناکرده يک وقت بازگرديم به آن دوران؟ من همه اين نکته ها را مي پذيرم. مي پذيرم که آقايان درست مي گويند که وضع حجاب و عفاف، اخلاق و فرهنگ در دوران اصلاحات خراب شده بوده و آقايان واقعا نگران اين هستند که مبادا مجددا به آن دوران بازگرديم. من اين را هم مي پذيرم که وضع حجاب در کشور به نسبت 10ماه پيش که اصولگرايان قدرت را در دست داشتند، خيلي خراب و هولناک شده است. من همه اينها را مي پذيرم. اما مشکلم اينجاست که با پذيرش همه اينها باز هم مشکلم حل نمي شود. بنا را بر اين مي گذارم که اين يکي يا آن يکي واقعا نگران وضعيت فرهنگي جامعه هستند و اعتراضشان به دولت از سر انگيزه هاي سياسي نبوده. مشکلم با اين سروران آن است که مگر متولي حجاب، وزارت کشور است؟ مگر متولي فرهنگ در اين مملکت فقط قوه مجريه است؟ يا مگر وزارت کشور درباره حجاب قرار بوده چه کند که حالانکرده؟ اگر بگوييم وزارت کشور بايد کار فرهنگي مي کرده تا حجاب از ديد معترضان به اين روز نيفتد، اين پرسش مطرح مي شود که مگر وزارت کشور مسووليت فرهنگي هم بر عهده اش بوده؟ ممکن است معترضان بگويند ما خواهان برخورد فيزيکي با بدحجابان در خيابان ها هستيم. اين هم از وظايف وزارت کشور نيست. مگر نيروي انتظامي، گشت ارشاد و ساير دستگاه ها که قرار است با بدحجابي برخورد کنند، تحت امر وزارت کشور و آقاي رحماني فضلي هستند؟ مي ماند اصلي ترين نکته درباره حجاب، عفاف و فرهنگ. ما در کشور يک، دو جين -و خيلي بيشتر- نهاد، شورا، بنياد و سازمان داريم که کارشان تبليغات فرهنگي و اشاعه فرهنگ ديني از جمله حجاب است. سازمان تبليغات اسلامي، صداوسيما، شوراي انقلاب فرهنگي و يک، دو جين نهاد متولي فرهنگ ميلياردها تومان بودجه هم دارند و برخي از آنها داراي هتل، بانک و کارخانجاتي هستند که درآمدهاي آن موسسات را هم مستقيما خرج امور فرهنگي و تبليغاتي مي کنند. به عبارت ديگر به ازاي هر يک تومان که وزارت ارشاد بودجه دارد، ده ها برابر آن در اختيار اين 26 نهاد فرهنگي و تبليغاتي ديگر است، با اين تفاوت که وزارت ارشاد همه کارها و هزينه هايش علني است و طبق قانون به مجلس پاسخگو، درحالي که هيچ يک از اين 25 نهاد ديگر نه به مجلس و نهاد ديگري هم درخصوص آنچه هزينه مي کنند پاسخگو نيستند. اگر معترضان به حجاب، پس از آنکه مقابل وزارت کشور اجتماع کردند جلو سازمان تبليغات اسلامي، صداوسيما و برخي ديگر از آن 26 نهاد هم مکث مي کردند، من مي توانستم با خودم کنار بيايم و با خودم بگويم دغدغه و دلواپسي آنها واقعا حجاب و عفاف است. اما وقتي دستگاه هايي که علت وجود آنها به همراه ميليارد ها تومان بودجه اي که مي گيرند مستقيما مسايل فرهنگي است، به هيچ وجه مورد اعتراض معترضان قرار نمي گيرند و همه اعتراضات متوجه وزارت کشور مي شود که درخصوص مسايل فرهنگي و حجاب مدخليتي ندارد، خيلي نمي توانم به خوشبيني و حمل بر صحت کردن خود ادامه بدهم.
*استاد دانشگاه تهران
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
افضلی‌فرد در گفت‌و‌گو با فارس:
پرداخت 1180 میلیارد از معوقات بانکی/1220 میلیارد تومان همچنان به بانک‌ها برنگشته است
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: تاکنون 1180 میلیارد از 2400 میلیارد تومان بدهی بدهکاران کلان بانکی به بانک‌ها پرداخت شده و مابقی نیز باید تا پایان تیرماه پرداخت شود.

13911101000456_PhotoA.jpg


  • مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: تا کنون 1180 میلیارد از 2400 میلیارد تومان معوقات بدهکاران کلان بانکی تعدیه شده که این میزان حدود 50 درصد این بدهی‌ها را شامل می‌شود و طبق برنامه مابقی این معوقات نیز باید تا پایان تیرماه تصویه شود.

    وی افزود: در صورت بروز تخلف در پرداخت بدهی‌ها تا پیش از مهلت در نظر گرفته شده کمیسیون اصل نود جلساتی را با مسئولان ذی‌ربط برگزار می‌کند و در غیر این صورت جلسه با این مقامات تا پایان مهلت در نظر گرفته شده برگزار نخواهد شد.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
استاندار تهران:
پایتخت نشینان مالیات می‌دهند اما خدمات از دولت نمی‌گیرند/ انتقاد از معماری مسکن مهر
استاندار تهران با بیان اینکه 58.2 درصد کل مالیات کشور از استان تهران تامین می‌شود گفت: پایتخت نشینان مالیات می‌دهند ولی خدمات ویژه‌ای از دولت دریافت نمی‌کنند.

13930221000699_PhotoA.jpg


  • به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ سید حسین هاشمی گفت: استان تهران یکی از استانهای محروم کشور است و این استان که پایتخت سیاسی و اقتصادی کشور است در بسیاری از شاخص ها نسبت به استان های دیگر در وضعیت نامناسبی قرار دارد .

    وی با بیان اینکه در سال جدید موفق شدیم براساس شاخص های دیگر استان های کشور از نظر رتبه بندی بودجه ای در وضعیت بهتری قرار بگیریم افزود: استان تهران از لحاظ رتبه بندی بودجه ای امسال در رتبه بالاتری قرار گرفته است.

    نماینده عالی دولت در استان تهران همچنین تاکید کرد: نوسازی فضاهای آموزشی استان مورد تاکید قرار دارد و به تمام فرمانداران استان تهران تکلیف کردم 20درصد بودجه شورای برنامه ریزی خود را به نوسازی فضاهای آموزشی اختصاص دهند.

    وی با انتقاد از نحوه خانه های مسکن مهر استان تهران افزود: در هیچ یک از خانه ها معماری ایرانی اسلامی رعایت نمی شود. معماری ایرانی اسلامی یادگار و تاریخ کشورمان است و باید در بخش ساخت و توسعه فضاهای آموزشی معماری ایرانی و اسلامی مورد تاکید قرار گیرد .

    استاندار تهران افزود: این استان آبروی کشور است و باید به پایتخت یک نگاه ویژه داشته باشیم .

    وی با تمجید از خیرین مدرسه ساز استان تهران افزود: در پایتخت کشور وجود مدارس دو نوبته ، فرسوده و استیجاری زیبنده نیست.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چین،‌ آمریکا و ژاپن نصف خودروی جهان را تولید می‌کنند/ افزایش 14.8 درصد تولید در چین
سه کشور چین،‌آمریکا و ژاپن نصف خودروی جهان را تولید می‌کنند، در سال 2013 تولید خودرو در چین 8/14 درصد افزایش، تولید خودرو در آمریکا 9/6 درصد افزایش و تولید ژاپن 1/3 درصد کاهش داشته است.

13930117000273_PhotoA.jpg


  • به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، بر اساس آمار انجمن جهانی خودرو، در سال 2013 مجموع تولید خودرو کشورهای سازنده جهان، 87 میلیون و 300 هزار و 15 خودرو رسید که نسبت به سال گذشته 7/3 درصد رشد داشته است.

    بر اساس این گزارش، کشور چین با تولید بیش از 22 میلیون خودرو در جهان رکورددار و آمریکا با تولید 11 میلیون و 45 هزار خودرو در جایگاه دوم و ژاپن با تولید 9 میلیون و 630 هزار خودرو جایگاه سوم را دارد.

    میزان تولید خودرو سه کشور چین، آمریکا و ژاپن بیش از 49 درصد تولید کل، دنیا را شامل می‌شود.

    بر اساس این گزارش، در سال 2013، تولید خودرو در چین 8/14 درصد افزایش، تولید خودرو در آمریکا 9/6 درصد افزایش و تولید ژاپن 1/3 درصد کاهش داشته است.

    میزان تولید خودرو ایران در سال 2013، 743 هزار و 680 خودرو بود که نسبت به سال قبل از آن کاهش 25 درصدی داشته است.

    در این میان کشورهایی مانند فرانسه، یک میلیون و 740 هزار دستگاه (6/11 درصد کاهش)، آلمان 5 میلیون و 718 هزار و 222 خودرو (2/1 درصد افزایش)، هندوستان 3 میلیون و 880 هزار و 938 (7 درصد کاهش) روسیه 2 میلیون و 175 هزار و 311 دستگاه (6/2 درصد کاهش) ترکیه یک میلیون و 125 هزار و 534 (9/4 درصد افزایش) انگلستان و یک میلیون و 597 هزار و 433 (3/1 درصد افزایش) داشته است.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بانک مرکزی گزارش داد
کاهش تورم سالانه تولید‌کننده به 30.1 درصد/ تورم نقطه به نقطه بخش تولید صعودی شد
براساس گزارش بانک مرکزی از شاخص بهای تولیدکننده در فروردین ماه امسال، تورم میانگین با 1.8 درصد کاهش 30.1 درصد بالغ شده اما نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در این ماه با 1.5 درصد افزایش نسبت به ماه قبل به 19.3 درصد رسیده است.

13920314000209_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شاخص بهای تولید‌کننده در فروردین ماه امسال به عدد 7/524 رسید و نسبت به ماه قبل به میزان 2.8 درصد بالا رفت که بیشتر از 0.8 درصد افزایش در اسفند‌ماه بود.

    طبق گزارش بانک مرکزی این شاخص نسبت به ماه مشابه سال گذشته (تورم نقطه به نقطه) معادل 19.3 درصد افزایش داشته است.

    شاخص مذکور، در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه 1393 نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین ماه (تورم میانگین) 1392 با 1.8 درصد کاهش نسبت به اسفند 92 به 30.1 درصد رسیده است.

    به گزارش فارس، تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در اسفند ماه سال گذشته 17.8 درصد بود و رقم فروردین ماه حکایت از افزایش 1.5 درصدی این شاخص در این ماه است. این اتفاق در حالی روی داده که از ماه‌های میانی سال گذشته نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده سیر نزولی داشته است.

    لازم به ذکر است افزایش 1.5 درصدی این شاخص زنگ خطری برای افزایش نرخ تورم میانگین تولیدکننده و پس از آن سرایت آن به تورم کالاها و خدمات مصرفی خانوار است.

    در ماه مورد گزارش، بالا رفتن شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی مانند سبزی‌های برگی، مرغ، ماهی آب‌های جنوب و شمال، رب گوجه‌فرنگی، خشکبار، نوشابه گازدار، ریسندگی الیاف، فرش ماشینی 500 شانه، فرآورده‌های نفتی تصفیه شده سوختی، سولفات سدیم، پلی اتیلن سبک و سنگین، داروهای الکترولیتی، تغذیه‌ای و معدنی، داروها و محصولات دارویی گیاهی، لاستیک رویی اتومبیل سواری، بطری شیشه‌ای، شیشه‌های دارویی، سیمان سفید، عایق، میلگرد، لوله گالوانیزه و اسپیرال، پروفیل آهن، مس مفتول، پروفیل آلومینیوم، مخزن و دیگ حرارت مرکزی، پمپ، تراکتور، اجاق گاز فردار، ساخت انواع کابل، ساخت قطعات و ملحقات برای وسایل نقلیه موتوری و موتور آن‌ها، هتل، حمل و نقل زمینی بار، آموزش شنا، خدمات آرایشی و هزینه‌های کفن و دفن (بررسی شش ماهه دوم) بیشترین اثر را در افزایش شاخص بهای تولید‌کننده نسبت به ماه قبل داشت.

    در ضمن در این ماه، شاخص بهای برخی از اقلام و گروه‌ها نظیر پرورش گاو، گوسفند و بز، تخم‌مرغ، مقوا، متانول، پرازایلین صادراتی، نیترات‌ها، کامپاند (خمیر لاستیکی)، شمش روی و سینک پایین آمد.

    گروه‌های اختصاصی

    * کشاورزی، شکار، جنگلداری و ماهیگیری

    در ماه مورد گزارش، پایین آمدن شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی نظیر پرورش گاو، گوسفند و بز معادل 3/1 درصد و تخم‌مرغ 2/18 درصد با بالا رفتن شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی مانند سبزی‌های برگی به میزان 9/23 درصد، مرغ 9/3 درصد و ماهی آب‌های جنوب و شمال به ترتیب 2/2 درصد و 5/31 درصد مواجه و موجب گردید تا شاخص بهای گروه اختصاصی کشاورزی، شکار، جنگلداری و ماهیگیری نسبت به ماه قبل بدون تغییر بماند.

    شاخص بهای گروه مذکور، به میزان 5/35 درصد از عدد شاخص ماه مشابه سال گذشته بالاتر بوده است.

    *ساخت (صنعت)

    در فروردین ماه 1393، شاخص بهای گروه اختصاصی ساخت (صنعت برابر 7/2 درصد نسبت به ماه قبل بالا رفت که بیشتر ناشی از افزایش شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی مانند رب گوجه فرنگی معادل 9/5 درصد، خشکبار 6/4 درصد، نوشابه گازدار 1/6 درصد، ریسندگی الیاف 3/9 درصد، فرش ماشینی 500 شانه 3/2 درصد، فرآورده‌های نفتی تصفیه شده سوختی 3/11 درصد، سولفات سدیم 7/20 درصد، پلی اتیلن سبک و سنگین هر یک 5/2 درصد، داروهای الکترولیتی، تغذیه‌ای و معدنی 3/8 درصد، داروها و محصولات دارویی گیاهی 4/32 درصد، لاستیک رویی اتومبیل سواری 6/11 درصد، بطری شیشه‌ای 4/19 درصد، شیشه‌های دارویی 4/26 درصد، سیمان سفید 1/15 درصد، عایق 4/32 درصد، میلگرد 6/6 درصد، لوله گالوانیزه و اسپیرال به ترتیب 5/5 درصد و 3/8 درصد، پروفیل آهن 9/6 درصد، مس مفتول 7/4 پروفیل آلومینیوم 4/10 درصد، مخزن و دیگ حرارت مرکزی 8/17 درصد، پمپ 8/6 درصد، تراکتور 1/8 درصد، اجاق ‌گاز فردار 0/10 درصد، ساخت انواع کابل 1/2 درصد و ساخت قطعات و ملحقات برای وسایل نقلیه موتوری و موتور آنها 1/5 درصد بود. ضمنا، در این گروه شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی نظیر مقوا به میزان 1/26 درصد، متانول 5/2 درصد، پارازایلین صادراتی 6/14 درصد، نتیرات‌ها 1/8 درصد، کامپاند (خمیر لاستیکی) 0/4 درصد، شمش روی 5/2 درصد و سینک 2/5 درصد پایین آمد.

    شاخص بهای گروه مزبور، در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته برابر 1/9 درصد افزایش یافت.

    *خدمات

    در ماه مورد بررسی، شاخص بهای گروه اختصاصی خدمات معادل 0/6 درصد نسبت به ماه قبل بالا رفت که بیشتر به دلیل افزایش شاخص بهای اقلام و گروه‌هایی چون هتل به میزان 4/3 درصد، حمل و نقل زمینی بار 0/17 درصد، آموزش شنا و خدمات آرایشی هر یک 8/2 درصد و هزینه‌های کفن و دفن (بررسی شش ماهه دوم) 2/11 درصد بود. شاخص بهای این گروه، معادل 3/29 درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته بالا رفت.

    گروه کالایی فروردین ماه 93 نسبت به ماه مشابه سال قبل 12 ماه منتهی به فروردین 93 نسبت به 12 ماه منتهی به فروردین 92
    شاخص کل 19.3 30.1
    گروه‌های اصلی
    کشاورزی، شکار و جنگلداری 36.1 42.4
    ماهیگیری 22.6 48.9
    ساخت(صنعت) 9.1 24.9
    هتل و رستوران 24.2 35.5
    حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات 32 29.1
    آموزش 17.5 16.1
    بهداشت و مددکاری اجتماعی 29.8 37
    سایر فعالیت‌های خدمات عمومی 24.6 34.1
    گروه‌های اختصاصی
    کشاورزی، شکار و ماهیگیری 35.5 42.7
    ساخت(صنعت) 9.1 24.9
    خدمات 29.3 30.3
    انتهای پیام/م




 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها در گفت‌و‌گو با فارس:
شورای پول و اعتبار سریعتر درباره نرخ سود تسهیلات تصمیم بگیرد/ سود عقود مبادله‌ای؛ حداقل ۲۱درصد
مدیرعامل بانک ملی با تاکید بر اینکه شورای پول و اعتبار هر چه زودتر نسبت به تعیین تکلیف نرخ سود تسهیلات بانکی اقدام کند، گفت: با توجه به هزینه بانک‌ها و نرخ سود سپرده، نرخ سود عقود مبادله حداقل باید 21 درصد تعیین شود.

13910717000296_PhotoA.jpg


  • عبدالناصر همتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه با توافق بانک‌ها و موسسات اعتباری نرخ سود سپرده‌ها ساماندهی شد، اظهارداشت: البته در این بین گزارش‌هایی مبنی بر عدم اجرای دقیق این توافق در برخی موسسات و بانک‌ها رسیده که امیدواریم این تعداد هم به طور کامل توافق نرخ سود سپرده را اجرا کنند.

    وی با تاکید بر اینکه شورای پول و اعتبار هر چه زودتر نسبت به نرخ سود تسهیلات بانکی تصمیم‌گیری کند، تصریح کرد: باید نرخ سود عقود مبادله‌ای به درستی تعیین شود زیرا با توجه به نرخ پایین این عقود بسیاری از بانک‌ها در قالب این عقود تسهیلات پرداخت نمی‌کنند و سهم عقود مشارکتی به طور غیرمنطقی به شدت افزایش یافته است.

    مدیرعامل بانک ملی با اشاره به ویژگی‌های عقود مبادله‌ای، گفت: پرداخت جعاله، فروش اقساطی، خرید دین و اجاره به شرط تملیک از جمله عقدهای عقود مبادله‌ای است و به طور معمول بانک‌ها تسهیلات سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی را باید از طریق این عقود انجام دهند ولی با توجه به نرخ پایین آن، در قالب عقود مشارکتی پرداخت می‌کنند.

    وی اضافه کرد: عقود مشارکتی بانک‌ها عملا به عقود مشارکت تدریجی تبدیل شده که با قانون قانون بانکداری بدون ربا همخوانی لازم را ندارد و اگر شورا هر چه زودتر نرخ سود عقود مبادله‌ای را اصلاح کند، تسهیلات مطابق با ماهیت قرارداد پرداخت خواهد شد

    به گفته وی برخی بانک‌ها تسهیلات سرمایه در گردش را هم در چارچوب عقود مشارکتی پرداخت می‌کنند.

    همتی با بیان اینکه قیمت تمام شده پول در بانک‌ها بیش از 20 درصد است، افزود: به نظر می‌رسد با توجه به نرخ سود سپرده و هزینه بانک‌ها، نرخ سود تسهیلات مبادله حداقل باید 21 درصد باشد و در صورتی که نرخی پایین‌تر از این رقم به تصویب برسد، مشکلات فعلی بر جای خواهد ماند.

    رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی درخصوص تعیین تکلیف عقود مشارکتی گفت: به نظر می‌رسد تعیین نرخ برای عقود مشارکتی کار بی‌معنایی است و حداقل سود مورد انتظار این عقود در واقع باید همان نرخ سود عقود مبادله‌ای باشد.

    انتهای پیام/م


 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در راستای طرح بیمه بیکاری تصویب شد
موافقت مجلس با پرداخت حداقل معیشت برای بیکاران جویای کار/ شرط: گذراندن دوره فنی حرفه‌ای
نمایندگان مجلس در طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران جویای کار، با پرداخت حداقل معیشت برای افراد جویای کار موافقت کردند.

13920811000475_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یک‌شنبه خانه ملت) طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.

    به موجب مصوبه مجلس، بیکار مشمول بیمه بیکاری، بیمه شده‌ای است که رابطه کاری وی با کارفرما بدون میل و اراده او قطع شده و خود، متقاضی کار است.

    مجلس مقرر کرد، بیکار متقاضی کار موضوع فصل دوم این قانون، فرد ذکوری است که به سن 25 سالگی رسیده و یا فرد اناثی است که سرپرست خانوار، بدسرپرست یا خودسرپرست است و حرفه یا مهارتی دارد که به تایید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای رسیده است و در مراکز کاریابی دولتی تعیین شده از سوی وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کرده و حداقل به مدت یک سال پیگیر اشتغال خود باشد و پرداخت حق بیمه یا سابقه اشتغال برای او الزامی نیست.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در نشستی به ریاست حسن روحانی
راهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در ستاد اقتصاد مقاومتی بررسی شد


نشست ستاد اقتصاد مقاومتی روز یکشنبه به ریاست حسن روحانی رئیس‌جمهور و با حضور اعضا تشکیل شد.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این جلسه مباحث مربوط به خروج غیر تورمی از رکود و ایجاد رونق اقتصادی در سال ۱۳۹۳ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



در این نشست مقرر شد که با توجه به مزیت‌های اقتصادی کشور در زمینه‌های نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع معدنی، راهکارهای توسعه سریعتر این بخش‌ها مورد توجه و اجرا قرار گیرد.



همچنین طراحی سازوکارهای مالی برای عملیاتی کردن بند «ق» تبصره «2» بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور و اقدامات اجرایی و مالی در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی و گسترش تعامل اقتصادی با کشورهای همسایه مورد بررسی قرار گرفت.



رئیس‌جمهور در این جلسه دستور داد که کارگروه‌های سیاست‌های کلان و تأمین مالی با همکاری دستگاه‌های مسئول، برنامه عملیاتی در هر حوزه را نهایی کنند و به این ستاد گزارش دهند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی:
منتقدان ماجرای «مک فارلین» همیشه هیاهو می‌کردند/امام از اول تا آخر در جریان مسأله بودند



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به اهمیت دیپلماسی در جهان امروز، گفت: کسانی که از سوی وزارت خارجه به مأموریت‌های کاری می‌روند، سربازان و افسران انقلاب در جبهه خارجی هستند.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران، سفرا و کارداران سابق جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف که به دنبال ملاقات وزیر و معاونان وزارت خارجه به این دیدار آمده بودند، با ارائه تحلیلی از فضای سیاسی کشور در سال‌های قبل از انقلاب، گفت: اگرچه ماهیت انقلاب مردمی بود اما پس از پیروزی، امام(ره) با تأکید بر لزوم روابط دولت با دولت‌ها، اهمیت سیاست خارجی را برجسته کردند.



وی، اظهار نگرانی برخی از دولت‌های عربی منطقه از تکرار انقلاب اسلامی در کشورهایشان و نا امیدی غرب از نابودی یا به انحراف کشاندن انقلاب از طریق مصادره مسئولیت‌های مهم را دلیل حمایت از حزب بعث دانست که حکومت اقماری **** کمونیستی بود و با اشاره به اجماع غرب، شرق و ارتجاع برای تحریک صدام در شروع جنگ، افزود: میدان‌داری‌های سیاسی و نظامی ایران، حامیان حزب بعث را نا امید و نسبت به الگوپذیری ملت‌ها از ایران نگران کرد و مستقیماً وارد جنگ با ایران شدند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان برخی اقدامات سیاسی برای جلوگیری از جنایات صدام، بمباران شیمیایی حلبچه را نقطه اوج قساوت غرب و شرق در قتل‌عام مردم دانست و اظهار کرد: از قسی‌القلبی مثل صدام بعید نبود که این جنایت را در شهرهای ایران هم تکرار کند.



هاشمی رفسنجانی با اشاره به جلسات سران قوا و حضور وزیر امور خارجه در برخی از جلسات، یادآور شد: وقتی قرار بر پذیرش آتش‌بس شد، تیم دیپلماسی ایران چنان میدان‌داری کرد که سند پیروزی سیاسی ایران در سازمان مللی تصویب شد که قدرت‌هایش تمایلی به این کار نداشتند.





در آن زمان که هشت نماینده مجلس می‌خواستند از وزیر امور خارجه در این باره سوال کنند و در مطبوعات اعتراض می‌کردند، امام(ره) در بیانیه‌ای معروف به «این تذهبون؟!» گفتند و بر آنان نهیب زدند که "حرف‌هایی را که شما می‌زنید، رادیو اسرائیل جرأت نمی‌کند بگوید".


فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان چند برنامه دیپلماسی در طول هشت سال جنگ تحمیلی، ماجرای «مک فارلین» را یکی از نکات قوت و برجسته عملکرد مسئولان **** دانست و گفت: با کاری منسجم و تلفیقی از شیوه‌های پنهان و پیدای دیپلماسی، هم نیازهای نظامی جبهه‌ها در آن مقطع حساس دفاع مقدس را تأمین کردیم و هم نگذاشتیم ابهت انقلاب اسلامی در نگاه جهانیان مخدوش شود که موجب افتخار ایران و رسوایی و بحران در آمریکا شد.



هاشمی رفسنجانی با اشاره به بحث‌های غیرمنصفانه‌ای که این روزها درباره این موضوع می‌شود، گفت: کسانی که گاه آن روزها در جریان امور دفاع مقدس و کشور نبودند، امروزه با اغراض سیاسی، تحلیل‌های تخیلی می‌کنند و با تحریف تاریخ درصدد برجسته کردن نقش نداشته خویش در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس هستند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان اینکه "منتقدان ماجرای مک فارلین همیشه هیاهو می‌کردند"، خاطرنشان کرد: در آن زمان که هشت نماینده مجلس می‌خواستند از وزیر امور خارجه در این باره سوال کنند و در مطبوعات اعتراض می‌کردند، امام(ره) در بیانیه‌ای معروف به «این تذهبون؟!» گفتند و بر آنان نهیب زدند که "حرف‌هایی را که شما می‌زنید، رادیو اسرائیل جرأت نمی‌کند بگوید".



وی ادامه داد: چون امام از اول تا آخر در جریان مسأله مک فارلین بودند و بارها در مسیر راهنمایی‌های مؤثری داشتند، مطمئن بودند که افرادی درصدد شبه‌افکنی‌اند و با آن بیانیه آنها را به خوبی از میدان به‌در کرد.



آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر جایگاه و نقش امام(ره) در همه مراحل انقلاب، گفت: شخصیتی عالم به زمان، فیلسوف بی‌نظیر، فقیهی واقعی و افقه، باریک‌بین و باهوش، مؤمن، متفکر، عارف و متوکل علی‌الله، با آن سلامت نفس، انقلاب را آسیب ناپذیر کرده بود و با تدبیر بی‌نظیر همه مسایل را مدیریت می‌کرد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان امتیازات و ویژگی‌های تاریخی، جغرافیایی طبیعی و فرهنگی ایران، مکتب اهل بیت(ع) و مردمی پاک و مخلص را سرمایه **** دانست و گفت: متأسفانه در برخی مقاطع کسانی که بویی از مبارزه و انقلاب نبرده بودند، مفسر جمهوریت و اسلامیت **** می‌شوند که به خاطر افکار تند، در داخل باعث نگرانی جوانان و زحمت کشور و در خارج باعث خوشحالی دشمنان انقلاب می‌شوند.





همین که دنیا فهمید با ایران باید در فضایی برابر و محترمانه مذاکره کند، پیروزی سیاسی است


وی با بیان شباهت و تفاوت‌های عملکرد تیم دیپلماسی ایران در سال‌های پس از جنگ و پرونده هسته‌ای اظهار کرد: با منطق دیپلماسی دنیا را قانع کردیم که پس از هشت سال حمایت از ارتش بعث، در سازندگی پس از جنگ، طرح‌های بزرگ ایران را فاینانس کنند و امروز نیز با همان صلابت باید برای احقاق حقوق خود تلاش کنیم.



هاشمی رفسنجانی با تأکید بر ضرورت توجه به شرایط زمانی در اتخاذ تصمیمات سیاسی، به مذاکرات هسته‌ای و حواشی داخلی و خارجی آن اشاره کرد و گفت: همین که دنیا فهمید که با ایران باید در فضایی برابر و محترمانه مذاکره کند، یک پیروزی سیاسی است.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تقدیر از تلاش‌های فرزندان انقلاب در جبهه دیپلماسی، تصریح کرد: وزارت خارجه با مدیران مجرب و منطقی خویش، عزت، حکمت و مصلحت را به گفت‌وگوهای سیاسی برگرداند و ذهنیت‌های منفی را جبران کرد.



وی اضافه کرد: اکنون دنیا به منطقی و جدی بودن ایران در مذاکرات واقف شده و راه برای مغالطه و ادعای مخفی کاری ایران بست و هدایت‌های ***** در جریان مذاکرات، کار را در تقابل با تندروها سهل کرده است.



هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود با مقایسه اوضاع اقتصادی امروز کشور با سال‌های پس از جنگ، یادآور شد: در آغاز سازندگی 51 درصد کسری بودجه، بیکاری خطرناک و تعطیلی کارخانه‌ها و مراکز تولیدی و کشاورزی در استان‌های درگیر در جنگ بیداد می‌کرد، ولی با همدلی و حمایت مردم و اتخاذ تصمیمات منطقی، رونق به تولید برگشت و بیکاری 16 درصدی به 9 درصد رسید و همه کشور تبدیل به کارگاه بازسازی و سازندگی شد و مردم به دلیل رونق تولید و کسب و کار از زندگی مناسب‌تری برخوردار شدند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به ظرفیت‌های ایران، اظهار کرد: ترمیم اوضاع اقتصادی و رونق اشتغال، عوامل فراوانی دارد که سیاست خارجی یکی از آنهاست و دولت با اولویت دادن به آن می‌کوشد تا انحرافات و عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و سیاسی هشت سال گذشته را جبران کند.



بر اساس این گزارش، در آغاز این دیدار آقای مؤید - یکی از مدیران با سابقه وزارت امور خارجه - ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های وزارتخانه برای استفاده از سرمایه‌های انسانی، به یادآوری خاطرات سفرا و کارداران در سال‌های اول انقلاب اسلامی، بویژه هشت سال دوران سازندگی پرداخت که دنیا پس از یک دوره تقابلی، روی به تقویت همکاری‌ها آورد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ظریف: توافق هسته‌ای ممکن است



محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از پایان دور چهارم مذاکرات سخت ایران و گروه 1+5 گفت که توافق هسته‌ای ممکن است.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدجواد ظریف در صفحه توییتر خود نوشت: توافق جامع هسته‌ای ممکن است اما تصاویر غلط باید از بین بروند.



وی در ادامه تاکید کرد که نباید این بار فرصت همانند سال 2005 دوباره از دست برود.



همچنین خبرگزاری فرانسه نیز در صفحه توییتر خود به عنوان یک خبر فوری به نقل از وزیر خارجه کشورمان نوشت: محمدجواد ظریف می‌گوید توافق هسته‌ای ممکن است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تقویم کاری و تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس اعلام شد


تقویم کاری و تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس از اواخر اردیبهشت ماه تا شهریور ماه سال جاری اعلام شد.



به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نمایندگان مجلس از این هفته تا 5 خرداد ماه 4 هفته کاری را سپری خواهند کرد سپس از 10 تا 14 خرداد ماه جهت سرکشی، به حوزه‌های انتخابیه می روند.



نمایندگان مردم در خانه ملت از 18 خرداد ماه تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان سه هفته کاری در مجلس حضور دارند. پس از آن با شروع ماه مبارک رمضان از 7 تیرماه تا 11 تیر جهت سرکشی، به حوزه‌های انتخابیه می‌روند.



نمایندگان مجلس شورای اسلامی از 15 تیرماه لغایت اول مرداد ماه سه هفته کاری در پایتخت حضور داشته و از 4 مرداد لغایت 18 مرداد به مرحله اول تعطیلات تابستانی می‌روند.



نمایندگان مجلس از 19 مرداد لغایت 5 شهریورماه سه هفته کاری در تهران حضور یافته و 8 شهریور لغایت 29 شهریور ماه به دور دوم تعطیلات تابستانی‌شان می روند.



نمایندگان مجلس شورای اسلامی 30 شهریور ماه در خانه ملت حضور می‌یابند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
واشنگتن‌پست: راه سختی برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران وجود دارد


روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی تحلیلی به اختلافات میان ایران و گروه 1+5 پرداخت و نوشت که با توجه به وجود چنین اختلافاتی تعجبی نیست که خوش‌بینی نسبت به مذاکرات بیجا به نظر می‌آید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، واشنگتن پست در ادامه نوشت: مقامات ایرانی در مقایسه با مقامات آمریکایی پیش از شروع دور چهارم مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین پایتخت اتریش لحن خوش‌بینانه‌تری داشتند اما پس از پایان این دور از مذاکرات یک مقام ارشد آمریکایی گفت که مذاکرات سختی داشتند در حالی که یک نماینده ایران گفت که مذاکرات پیشرفت ملموسی نداشته است.

تفاوت میان لحن آغازین میان مقامات این کشورها نشان می‌دهد که این ناهماهنگی می‌تواند به نفع آمریکا و هم‌پیمانانش باشد.

حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران که با قول بهبود وضعیت اقتصادی این کشور انتخاب شد اکنون برای به ثمر رساندن این مذاکرات بیش‌تر از باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا احساس فشار می‌کند.

اقتصاد ایران هم‌چنان تحت تاثیر تحریم‌های اقتصادی است و حسن روحانی برای توافق تحت فشار قرار دارد اما باراک اوباما می‌تواند صبر کند. حتی به نظر می‌آید تمدید شش ماهه توافق اولیه میان ایران و گروه 1+5 یکی از خواسته‌های وی باشد.

روزنامه واشنگتن‌پست هم‌چنین نوشت که مذاکرات هفته گذشته میان ایران و گروه 1+5 بدیمن بود.

به نوشته این روزنامه، کشورهای عضو 1+5 خواستار نابودی بخش زیادی از 19 هزار سانتریفیوژ این کشور هستند که تاکنون در دو نیروگاه غنی‌سازی مختلف در ایران نصب شده است.

مقامات ایرانی بارها گفته‌اند که آن‌ها زیربنای کنونی هسته‌ای خود را نابود نمی‌کنند اما می‌خواهند سانتریفیوژهای بیش‌تری را نصب کنند و نسل جدیدی از ماشین‌های پرسرعت‌تر را به کار گیرند.

واشنگتن پست مدعی شد: مساله دیگر مورد اختلاف میان کشورهای مذاکره‌کننده برنامه موشک بالستیک ایران است. مقامات آمریکایی می‌خواهند که این مذاکرات برنامه موشکی ایران را نیز در بر بگیرد اما **** جمهوری اسلامی ایران هفته پیش گفته بود که برنامه موشکی کشورش باید ادامه یابد و آن‌ها هیچ محدودیتی را در این زمینه نمی‌پذیرند.

اگر این اختلافات به گونه‌ای حل شود یک توافق نهایی تعیین می‌کند که محدودیت علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران چه میزان به طول خواهد انجامید. در توافق اولیه، تهران اعلام کرد که کنترل‌ها در نهایت پایان خواهد یافت و مذاکره‌کنندگان ایرانی خواستار یک محدوده زمانی سه تا پنج ساله بودند اما مذاکره‌کنندگان آمریکایی خواستار یک دهه و یا حتی بیش‌تر از آن هستند.

به نوشته این روزنامه، هر توافقی که میان این کشورها صورت بگیرد در نهایت کنگره و اسراییل با آن مقابله خواهند کرد. اگر کنگره و اسراییل از آن ناراضی باشند می‌توانند این توافق را نابود کنند.

هم‌چنین با توجه به تندروهای داخل ایران که انتقاداتی به مذاکرات دارند تعجبی نیست که خوش‌بینی نسبت به این مذاکرات بیجا به نظر بیاید.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جلالی‌زاده: مذاکره‌کنندگان پیشین به جای مناظره، نتایج کار خود را بیان کنند



یک عضو بنیاد باران با بیان اینکه "دیپلماسی هسته‌ای تیم مذاکره‌کننده پیشین با شکست مواجه شده بود"، اظهار کرد: به همین دلیل آن‌ها و حامیانشان از این واقعیت مطلع‌اند که حل مشکلات هسته‌ای کشور به نفعشان نیست.



جلال جلالی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه "تیم مذاکره‌کننده فعلی در حال حل مشکلات سیاست خارجی کشور است"، افزود: با این وجود، مخالفان دولت قصد دارند با برگزاری برنامه‌هایی نظیر مناظره این‌گونه نشان دهند که تیم مذاکره‌کننده ضعیف است و نتوانسته مطالبات جامعه را برآورده کند.



وی با اشاره به پیشنهاد برخی نمایندگان مجلس برای مناظره میان مذاکره‌کنندگان پیشین و فعلی، گفت: برگزاری چنین مناظره‌ای یک بدعت است زیرا تاکنون تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دو دولت متفاوت مناظره نداشته‌اند. از سویی تیم مذاکره‌کننده در دولت قبلی هیچگاه نتوانست مشکل کشور را حل کند و تنها کاری که کرد این بود که مدت مذاکرات را افزایش داد و بدین ترتیب تحریم‌های زیادی را بر کشور تحمیل کرد.



این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین با اشاره به اینکه "تیم فعلی مذاکره‌کننده بسیار قوی و تواناست"، خاطرنشان کرد: این تیم می‌تواند مشکل کشور را حل کند و هیچ نیازی نیست که این تیم با تیم قبلی مناظره داشته باشد.



جلالی‌زاده در پایان با بیان اینکه "تیم مذاکره‌کننده قبلی باید با استفاده از تریبون‌های در اختیار، نتایج مذاکرات خود را بیان کند"، تاکید کرد: هیچ نیازی به برگزاری مناظره نیست و تیم مذاکره‌کننده پیشین می‌تواند دلایل و حجت‌های خود را درباره ادعای موفقیتش بیان کند.



انتهای پیام
 
بالا