• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
لایک‌ها
387
حماندوست:
مجلس حق نظارت بر قوه قضائیه را دارد

نماینده مردم تهران در مجلس، ضمن تأکید بر این‌که مجلس حق نظارت بر تمامی امور و قوه قضائیه را دارد، گفت: وقت آن رسیده که از سفرهای خارجی نمایندگان نیز تحقیق و تفحص به عمل آید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تسلیت درگذشت آیت‌الله مهدوی کنی، به وظیفه نظارتی مجلس اشاره کرد و گفت: مجلس حق تحقیق و تفحص در تمام امور کشور را دارد و نظارت مجلس محدوده ندارد و همه امور کشور را در بر می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در جایی که ***** از تحقیق و تفحص از واحدهای زیرنظر خودشان استقبال می‌کنند دلیلی ندارد که مواردی را استثناء کنیم.

رحماندوست با تأکید بر این‌که مجلس حق نظارت بر قوه قضائیه را دارد، گفت: از رئیس قوه قضائیه مصرا می‌خواهم که بار دیگر متن کامل گزارش تحقیق و تفحص مجلس از این قوه را که اوایل خرداد 87 در صحن مجلس قرائت شد به دقت بخواند تا ببینند در شرایط فعلی این موانع حل شده است یا خیر؟

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین به سفرهای خارجی نمایندگان نیز اشاره کرد و گفت: الان وقت آن رسیده که از سفرهای خارجی نمایندگان و میزان حق مأموریت پرداختی دلار و یورو به آنان تحقیق و تفحص به عمل آید.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه اظهار کرد: آیا قوه قضاییه در رابطه با سوء استفاده برخی از مسئولان و قضات از موقعیت شغلی خود اقدامی انجام داده است؟ همچنین در رابطه با عملکرد این قوه در خصوص قاچاقچیان مواد مخدر،‌ نحوه مبارزه با مفاسد اقتصادی، ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی، ورود مواد مخدر به زندان‌ها، غیبت و متواری شدن برخی از زندانیان،‌سوء استفاده مالی برخی از ماموران از زندانیان، مفقود شدن پرونده‌ها در دفتر برخی از قضات ناظر زندان، نحوه نظارت سازمان زندان‌ها و دادستان‌ها در بازداشتگاه‌های تحت نظر نیروهای نظامی، ناجا، اطلاعات و ویژه روحانیت آیا پاسخ قابل قبولی را به مردم انقلاب ایران منتشر کرده‌اند؟

رحماندوست خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود قوه قضاییه مسیر خود را از این‌که مردم از حقوق خود بگذرند اما به دادگاه مراجعه نکنند اصلاح کند.

وی ادامه داد: اگر مجلس حق تحقیق و تفحص را که نوعی نظارت است در تمامی امور کشور دارد به طریق اولی حق سوال از مسئول را که رقیق‌تر از تحقیق و تفحص است دارد، کجای قانون اساسی سوال از رییس سازمان صداو سیما، رییس قوه قضاییه و رییس بانک مرکزی را تصریحا نهی کرده است؟ به نظر من سوال از این مقامات می‌تواند منجر به برکناری مسئولان رده دوم ذیربط در آن دستگاه‌ها شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه نطق خود اظهار کرد: مرا متهم به حرف‌های حزبی نکنید، من به دلیل مسئولیت‌هایم در امور ایثارگران یک ربع قرن است که عضو تشکل‌های سیاسی نشدم ، من به همه تشکل‌های همسوی ولایت احترام می‌گذارم اما عضو حزب‌شان نیستم.

وی با بیان این‌که « من عضو جبهه پایداری نیستم» گفت: اینجانب عضو فراکسیون‌های سیاسی مجلس نیستم اما خصوصا از تمامی حرکت‌هایی که این تشکل‌های سیاسی رابیش از پیش به هم نزدیک کند استقبال می‌کنم و برای آن تلاش می‌کنم.

رحماندوست افزود: من حامی دولت هستم اما انتقادم را هم دارم دولت باید عملا نشان دهد که تحمل نقد را دارد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به این‌که در بودجه 94 باید سهم 20 درصد جامعه که فقرا هستند در نظر گرفته شود،‌ گفت: از سویی نیز خوی اشرافی‌گری برخی از مسئولان مردم و خود آنان را از ارزش‌ها دور می‌کند، به عنوان مثال مساحت تحت اشغال حوزه وزارتی یا دفتر وزیر و یا دفتر معاون رییس جمهور و یا استاندار و ... هیچ تناسبی با کشوری که شهدا مظهر قدرت آن هستند ندارد.

وی همچنین از عدم مشارکت نمایندگان در رأی‌گیری مصوبات در صحن علنی مجلس انتفاد کرد و گفت: پیشنهاد می‌شود اگر 15 درصد در رأی گیری شرکت نکردند رأی آن مصوبه فاقد اعتبار باشد.

نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی با اشاره به در پیش رو بودن محرم گفت: از تخطی برخی از مداحان که نقش آنان در محرم برجسته‌تر از سایر ایام است گلایه می‌کنم؛ مبادا به مقدسات دیگر مذاهب اسلامی اهانت کنید. اگر چنین کنید خواسته یا ناخواسته آمریکایی و اسرائیلی عمل کرده‌اید.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
پیام تسلیت هاشمی‌رفسنجانی به مناسبت درگذشت آیت‌الله مهدوی کنی

در پی در گذشت آیت‌الله مهدوی کنی، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با صدور پیامی ایشان را همسنگر سال‌های مبارزه، هم‌بند زندان‌ها و همکار مسؤولیت‌های متفاوت در سنگرهای مختلف خواند و گفت: شخصیت ارزشمندی که هر جا **** به وجود ایشان نیاز داشت، دریغ نورزید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

«انالله و اناالیه راجعون»

«اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمة لا یسدها شئ»

درگذشت همسنگر سال‌های مبارزه، هم‌بند زندان‌ها و همکار مسؤولیت‌های متفاوت در سنگرهای مختلف، آیت‌الله شیخ محمدرضا مهدوی کنی باعث تألم روحی و تأسف خاطر گردید.

عالم بزرگواری که در عنفوان جوانی برای تحصیلات دینی به حوزه‌های علمیه رفت و از محضر استوانه‌های حوزه در قرن حاضر، شخصیت‌هایی چون آیت‌الله العظمی بروجردی و آیات دیگر، بویژه امام راحل کسب فیض کرد و بر اساس اعتقادات عمیقی که بر کارآمدی دین در اداره‌ی حاکمیت جامعه داشت، به مبارزه علیه **** پهلوی پرداخت و از زبرالحدیدهای امام راحل در همه مقاطع بود.

شخصیت ارزشمندی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی هر جا که **** به وجود ایشان نیاز داشت، دریغ نورزید.

در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب با کمک به تأسیس کمیته‌های انقلاب اسلامی و سپس با حضور در شورای انقلاب، هم راه را بر یکه تازی‌های آشوبگران و تجزیه طلبان بست و هم آرامش را به مردم هدیه داد که ضروری ترین نیاز در آن روزها بود.پس از آن به سنگر مجلس رفت و وقتی دید با حضور در دولت بهتر می‌تواند به وظایف خویش عمل نماید، مسئولیت حضور در کابینه و حتی نخست وزیری را نیز پذیرفت.

در مقطع بعدی که انقلاب تثبیت شده بود و نیاز به تحکیم پایه‌ها برای تداوم داشت به سنگر علم و دانش رفت و مصداقی عملی از تلاشگران برای تقویت وحدت بین حوزه و دانشگاه شد و سرانجام در مجلس خبرگانی که در همه‌ی دوره‌های آن حضور داشت به عنوان رئیس مجلس خبرگان ***** چشم از جهان فروبست تا نامش در یادها و در تاریخ انقلاب اسلامی ایران جاودانه تر بماند.

با تسلیت این مصیبت به مقام معظم *****، ملت شریف ایران اسلامی، اعضاء مجلس خبرگان *****، طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه، اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) و بویژه خاندان مکرم کنی‌ها و اعضای وابسته به بیت ایشان، هم‌نشینی با اولیاء و صلحا و علو درجات آن فقید سعید را از درگاه احدیت مسألت می‌نمایم.

اکبر هاشمی رفسنجانی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رییس مرکز آمار عنوان کرد
دستمان پر است اما مناظره نمی‌کنیم/آمار غلط نمی‌دهیم

رییس مرکز آمار ایران با بیان این‌که در هیچ جای دنیا ندیدم که مرکز آمار را زیر سوال ببرند، تصریح کرد: ماییم که دستمان پر است، اما برای حفظ استقلال حرفه‌ای خود به هیچ عنوان وارد مناظره نمی‌شویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عادل آذر در همایش روز ملی آمار با گلایه از هجمه‌های اخیر علیه مرکز آمار اظهار کرد: متاسفانه برخورد برخی رسانه‌ها و مسوولان ما را دچار دلتنگی و ناراحتی می‌کند.

وی با بیان این‌که ما سوگند خورده‌ایم و باید استقلال حرفه‌ای خود را حفظ کنیم، افزود: با این‌که بسیاری از انتقادات بی‌پایه و بی‌اساس بوده و ما برای پاسخگویی به آن اسناد کافی داریم، اما برای حفظ اصل بی‌طرفی به هیچ عنوان با هیچ کسی وارد مناظره نمی‌شویم، چرا که مرکز آمار برای این دولت و یا دولت‌های گذشته نیست و متعلق به **** است.

رییس مرکز آمار با اشاره به انتقادات مطرح شده نسبت به آمار نرخ بیکاری گفت: در حالی فردی به راحتی آمار مرکز آمار را زیر سوال می‌برد که انگار نمی‌داند ماموران ما برای دریافت این اطلاعات به 60 هزار نفر در نقاط مختلف کشور مراجعه کرده تا بتواند اطلاعات اصیلی را به دست آورد.

وی تاکید کرد: چگونه می‌توانند مدعی غلط بودن آمار مرکز آمار ایران باشند، در حالی که هیچ آمار و اطلاعاتی بدون کنترل کیفیت و دریافت مهر استاندارد از این سازمان خارج نمی‌شود.

آذر با تاکید بر این‌که ما برای آمار و ارقام خود شرف گرو گذاشته‌ایم، گفت: زمانی رییس دولتی آمد و آمار تولید شغل را دو میلیون و 500 هزار نفر عنوان کرد اما ما اعلام کردیم که تنها یک میلیون و 200 هزار شغل ایجاد شده است.

95 درصد زیرساخت‌های آماری کشور فراهم است
رییس مرکز آمار همچنین با اشاره به وضعیت موجود در مرکز آمار گفت: ما مدعی هستیم که زیرساخت‌های شبکه ملی آمار ایران به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به بیش از 95 درصد آمادگی رسیده است.

وی با اشاره به اجرای سرشماری کشاورزی گفت: شاید زمانی آمارهای سرشماری و نتایج آن را تا دو سال بعد اعلام می‌کردیم، اما امروز قول می‌دهم و مدعی هستیم که نتایج تفضیلی سرشماری‌ها را تا شش ماه بعد ارائه خواهیم کرد.

آذر همچنین تنها خلا آماری کشور را **** آمارهای ثبتی اعلام کرد و گفت: این شبکه شکل نمی‌گیرد مگر این‌که تمامی دستگاه‌های اجرایی به آن متصل شوند، چرا که هیچ یک از دستگاه‌ها نباید با مرکز آمار نامحرم باشد، بلکه باید تمام اطلاعات خود را در اختیار آن قرار دهند.

رییس مرکز آمار در مورد نقش مرکز آمار در تدوین برنامه‌ی ششم نیز خاطر نشان کرد: با توجه به این‌که باید 200 شاخص آماری پیوست برنامه‌ی ششم باشد 100 مورد‌ آن مربوط به مرکز آمار است که 70 شاخص از این تعداد به بخش کشاورزی اختصاص دارد. براین اساس مرکز آمار پابه‌پای معاونت برنامه‌ریزی و تدوین برنامه ششم حرکت خواهد کرد.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بانک مرکزی خبر داد
قسط سوم دارایی‌های بلوکه شده واریز شد/ مجموع دریافتی 5.6 میلیارد دلار

400 میلیون دلار دیگر از بدهی نفتی هند در قالب قسط سوم به حساب بانک مرکزی ایران واریز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس توافق ایران و‌ گروه 1+5 قسط سوم دارایی‌های بلوکه شده در 26 شهریورماه سال جاری سررسید شده بود که از طریق بانک مرکزی امارات دریافت و به حساب بانک مرکزی ایران واریز شد.

مجموع دریافتی از منابع 2.8 میلیارد دلاری که باید در مرحله دوم آزادسازی به حساب کشورمان واریز شود با واریز قسط سوم به 1.4 میلیارد دلار رسید.

همچنین طبق توافقات هسته‌ای، در دور اول آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران 4.2 میلیارد دلار طی هشت مرحله به حساب بانک مرکزی واریز شده بود.

براین اساس در مجموع دور اول و دوم تاکنون 5.6 میلیارد دلار از منابع مسدود شده در اختیار کشورمان قرار گرفته است.

این درحالی است که قسط چهارم نیز به مبلغ 500 میلیون دلار در 18 مهرماه سررسید شده است.

بنابر توافق انجام شده، زمانبندی آزادسازی این 2.8 میلیارد دلار به این ترتیب است که قسط اول به مبلغ 500 میلیون دلار در روز دهم مرداد 1393 (اول اوت2014)، قسط دوم 500 میلیون دلار در روز سوم شهریور 1393 (25 اوت 2014)، قسط سوم 400 میلیون دلار در روز 26 شهریور 1393 (17 سپتامبر 2014)، قسط چهارم 500 میلیون دلار در روز 18 مهر 1393 (10 اکتبر 2014)، قسط پنجم 500 میلیون دلار در روز 12 آبان 1393 (3 نوامبر 2014) و قسط ششم 400 میلیون دلار در روز دوم آذر 1393 (23 نوامبر 2014) آزاد می‌شود و در اختیار بانک مرکزی قرار می گیرد.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
پورمحمدی:
در تجارت الکترونیک با خلاء قانونی مواجه هستیم

وزیر دادگستری با بیان این‌که کلمه فضای مجازی اشتباه است، گفت: به دلیل این‌که این فضا بسیار واقعی و فیزیک‌دار است باید آن را فضای امواج نامید.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی طی سخنانی در نشست حقوقی قضایی تجارت الکترونیک، اظهار کرد: سیاست، امور اجتماعی، اقتصاد و امنیت امروز به شدت تحت تأثیر فضای الکترونیک، ارتباطات و رایانه است.

وی ادامه داد: بدون دانش و ابزار لازم دیگر نمی‌توان در معاملات حضور یافت و ما نیز امروز در این حوزه پیشرفت خوبی داشتیم و سرعت بالایی داریم.

پورمحمدی با اشاره به این‌که در حوزه الکترونیک پیشرفت داشته‌ایم، گفت: این حوزه زمان را کوتاه، ‌سرعت را زیاد،‌ هزینه‌ها را کاهش، شفافیت را بالا، خطا را کم و سوءاستفاده را تا حدی کم کرده است.

پورمحمدی ادامه داد: هر کس از این دانش استفاده کند سرعت حرکت، نرخ بهره‌وری و تولید ناخالص داخلی و افزایش درآمد سرانه داخلی آن بالا می‌رود.

وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در حوزه دولت الکترونیک نیز پیشرفت زیادی داشتیم، گفت: دولت الکترونیک باعث کاهش فساد و افزایش سلامت اداری می‌شود.

وی با بیان این‌که چند نرم‌افزار جدید در بانک‌ها عملیاتی شده وعده داد تا مهرماه آینده 10 نرم‌افزار کاربردی در سیستم بانکی عملیاتی می‌شوند که این نرم‌افزارها موجب شفاف‌سازی زیادی خواهد شد.

پورمحمدی با بیان اینکه 30 تا 40 درصد فرار مالیاتی داریم، گفت: با پوشش صحیح مالیاتی تا قبل از به پایان رسیدن عمر این دولت تحول بزرگی در اقتصاد به وجود می‌آوریم.

پورمحمدی در ادامه با بیان اینکه نمی‌توان با روش‌های سنتی گمرک را مدیریت کرد و الزاما روش مدرن می‌خواهد، گفت: ما به وسیله‌ نرم‌افزار تولید داخل 134 درصد در حوزه‌ گمرک پیشرفت داشتیم.

وی افزود: هر روز ماندگاری کالا و ماده اولیه در گمرک باعث می‌شود یک درصد از ارزش کالا پایین بیاید که به وسیله‌ این نرم افزار گمرکی ترخیص 26 روزه کالا را به 5 روز کاهش دادیم که با ادامه این روند حداقل 10 میلیارد دلار به نفع کشور است.

وزیر دادگستری با بیان این که امروز بیش از 100 هزار فارغ‌التحصیل حقوق داریم گفت: یکی از راههای سلامت اقتصادی اتکا به حقوقدانان در زمینه‌ قراردادهاست.

وی ادامه داد: به علت استفاده نکردن از این ظرفیت امروز 11 میلیون پرونده در این حوزه داریم که بخشی به علت عدم آشنایی به مباحث حقوقی و بخشی به دلیل عدم مراجعه به کارشناسان حقوقی است.

وزیر دادگستری با بیان این که در 6 ماهه اخیر 2 هزار و 256 مورد تخلف رایانه‌ای داشتیم گفت: از این تعداد 450 مورد جعل اینترنتی، 152 مورد نقض تدابیر امنیتی، 200 مورد غیرقابل پردازش به قصد اختلال، 545 مورد نشر آثار مبتذل، 507 مورد نشر اکاذیب و 75 مورد تشکیل شرکت‌های هرمی بوده است.

پورمحمدی با اشاره به این که در زمینه تجارت الکترونیک خلاء قانونی داریم، اظهار کرد: در این زمینه باید بیشتر فعالیت کنیم تا این خلاء را پر کنیم.

وی ادامه داد: دانش در این رشته قدرت بالایی ایجاد می‌کند و ما باید در شبکه‌های ارتباطی به دلیل این که مرزهایش فرو ریختهف مسلح و مسلط و در عرصه‌ بین‌المللی پیگیر باشیم.

وزیر دادگستری با تاکید بر این که امر وکالت در حوزه‌ مالکیت و حوزه‌ی کسب و کار یکی از الزامات موفقیت است، اظهار کرد: کار حقوقی پیچیدگی‌های زیادی دارد و دارای رشته‌های متفاوتی است که باید به متخصص آن رجوع کرد.

وی افزود: اگر می‌توانستم دستور می‌دادم هیچ داد و ستدی در حوزه‌ نقل و انتقالات انجام نشود مگر به وسیله‌ وکیل.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رضا کیانیان فرمان‌آرا را به صحنه کشاند

بهمن فرمان‌آرا که پس از سال‌ها تجربه در سینما نمایش «مردی برای تمام فصول» را به عنوان اولین تجربه‌اش درتئاتر به صحنه می‌برد گفت: وقتی دوستی مثل رضا کیانیان داشته باشی از تئاتر هم سر درمی‌آورید.

به گزارش خبرنگار ایسنا،این کارگردان سینما اینگونه سخنانش را ادامه داد: از سال‌ها پیش به این نمایشنامه علاقه بسیاری داشتم، حدود 10 سال پیش رضا کیانیان بحث اجرای آن را مطرح کرد آن زمان شرایط اجرایش فراهم نشد و این شرایط امسال مهیا شده است.

فرمان‌آرا اضافه کرد: در حال حاضر در مقطعی از زندگیم هستم که دوست داشتم این نمایش را اجرا کنم نه اینکه آن را به عنوان برگی رو کنم. بلکه دوست داشتم این تجربه را داشته باشم. همچنان که برای اولین بار در 73 سالگی روی صحنه می‌آیم و نقش کوتاه «کاردینال» را خودم بازی می‌کنم.

او که روز 29 مهرماه در نشست خبری نمایش «مردی برای تمام فصول» سخن می‌گفت، ادامه داد: نمایش ما براساس همان متن اصلی اجرا می‌شود البته اجرای کامل آن متن چهار ساعت و نیم زمان می‌برد ولی متن ما توسط امید سهرابی برای اجرای دو ساعته تنظیم شده است.

فرمان‌آراکه 8 سال کار نکرده بود در پاسخ به پرسشی درباره حضور دوباره‌اش در فعالیت‌های هنری و چشم انداز فرهنگ بعد از هشت، گفت: من با توجه به تجربه خودم صحبت می‌کنم. سال گذشته به آقای روحانی رای دادم و فکر می‌کنم امروز فضای فرهنگی آنقدر مناسب است که همه می‌توانند کار کنند. البته در سال‌هایی که از فعالیت سینمایی دور بودم،آثاری را ترجمه کردم و یک نمایشنامه هم نوشتم. اما دوست داشتم حضورم در مطبوعات به دلیل کار باشد. حالا هم امیدوار هستیم تا شرایط بهتر شود. فعلا امید هست و سعی می‌کنیم تدبیر را هم اضافه کنیم.

در ادامهرضا کیانیاندر پاسخ به پرسشی درباره بازی‌اش در نقشی که پیش از این بخوبی با بازی "پل اسکافیلد" ایفا شده است، گفت: فیلم «مردی برای تمام فصول» را در جوانی دیده بودم. پل اسکافیلد بسیار زیبا نقش "سر تامس مور" را بازی می‌کند. او طبق مدل خودش کار می‌کند و من هم شبیه خودم بازی می‌کنم. اگر نوع لباس و گریم من یادآور او است، به دلیل دوره تاریخی است که اتفاقات نمایش در آن رخ داده است.

این بازیگر تئاتر و سینما اضافه کرد: من روایت خودم را از این نقش نمایش می‌دهم. نه تنها از بازی در این نقش ترسی ندارم، بلکه دوست داشتم پل اسکافیلد هم بود و نمایش ما را می‌دید و حتما خوشحال می‌شدم که با او صحبت کنم.

کیانیان با اشاره به مقایسه‌هایی که گاهی در مورد هنرمندان ایرانی و خارجی انجام می‌شود، تصریح کرد: ما در ارتباطات بین‌المللی نیستیم، اما اگر به شکل باز، در بازار هنر دنیا بودیم، حتما متوجه می‌شدید هنرمندان ما چیزی از خارجی‌ها کم ندارند بلکه خیلی وقت‌ها امتیازاتی اضافه هم داریم. در هالیوود سالی 700‌، 800 فیلم ساخته می‌شود که 20 تای آن به ما می‌رسد درحالیکه در ایران سالی 80 فیلم ساخته می‌شود که پنج تای آن خوب است. بنابراین هرچند آن سوی آب آثار بسیار خوبی وجود دارد، این طرف هم چنین است.

این هنرمند تئاتر و سینما با اشاره به دوره نگارش نمایشنامه «مردی برای تمام فصول» یادآور شد: این نمایش در انگلیس قرن شانزده یک معنا می‌دهد و در ایران امروز و هر جامعه دیگری معنای دیگری خواهد داشت. ما با خوانش خودمان با این اثر روبرو می‌شویم و هر یک از ما روایت خود را داریم. از یازده سال پیش همیشه این دغدغه را داشتم که چرا این متن را کسی کارگردانی نمی‌کند و آنقدر زیر پای آقای فرمان آرا نشستم تا راضی به اجرای آن شدم. همچنان که به بسیاری از کارگردان‌های سینما پیشنهاد می‌کنم تئاتر کار کنند و این تجربه را به دست بیاورند.

کیانیان در پاسخ به پرسشی درباره ممیزی نمایشنامه «مردی برای تمام فصول» توضیح داد: این متن هرگز مساله ممیزی نداشته است. فیلم آن بارها از تلویزیون پخش شده و نمایشنامه‌اش بارها توسط کارگردان‌های گوناگون اجرا شده است.

همچنین فرمان آرا که در این نمایش با گروهی از بازیگران حرفه‌ای تئاتر همکاری دارد، درباره این همکاری گفت: با بعضی از دوستان در فیلم‌های سینمایی‌ام همکاری داشتم اما تجربه تئاتر و آشنایی آنها در این مدیوم برایم مشخص کرد که این هنرمندان در حد عالی این هنر هستند. اما متاسفانه بازتاب‌ها در تئاتر در حد کمترین است. چرا که اجرای نمایش بعد از 45 شب به پایان می‌رسد و مانند بوی خوشی است که فقط اثری از آن در فضا باقی می‌ماند. در ایران هرگز وقت و هزینه‌ای را که برای سینما صرف کردیم و آثار سینمایی را به خارج از کشور فرستادیم، برای تئاتر هزینه نکردیم و کمترین سرمایه گذاری در زمینه تئاتر انجام شده است. اما جالب است وقتی هنرمندان خارجی به ایران می‌آیند، از توانمندی بچه‌های تئاتر ما شگفت‌زده می‌شوند و من امروز بسیار خوشحالم که با وجود دشواری این مدیوم، این فرصت به من داده شد تا در تئاتر با این بازیگران همکاری کنم.

در ادامه این توضیحات، رضا کیانیان نیز ادامه داد: سال‌ها وضعیت تئاتر ما چنین بوده است، همچنان که پیش از انقلاب وقتی یونسکو به ایران آمد و اجرای «کرگدن» اثر آقای سمندریان را دید‌، آن را بهترین اجرای این نمایشنامه توصیف کرد.

او با اشاره به علاقه‌مندی‌اش برای بازی در چند نقش خاص در تئاتر اضافه کرد: سال‌هاست دوست دارم نقش‌هایی مانند «سر تامس مور» در نمایشنامه«مردی برای تمام فصول» ‌، «مکبث»،«سالیری» در نمایشنامه «آمادئوس» و چند نقش در آثار چخوف بازی کنم، آن هم به شکل کلاسیک نه مدرن، چون مدرن در ایران یعنی تکه تکه کردن متن و بیشتر ترفند اجرایی است تا بازیگری، اما من دوست دارم صفر تا 100 یک نقش را بازی کنم.

بازیگر نمایش‌های «عرق خورشید،‌ اشک ماه» و «حرفه‌ای‌ها»، تئاتر را جولانگاه بازیگری دانست و توضیح داد: بازیگر سلطان صحنه تئاتر است و این چنین است که کارگردان همزمان با اجرای تئاتر نمی‌تواند دخل و تصرفی در آن داشته باشد.

در ادامه دیگر بازیگران این نمایش توضیحات کوتاهی درباره نقش‌هایشان ارائه کردند.

احمد ساعتچیان،همکاری با فرمان‌آرا را بسیار لذت بخش دانست و گفت: خوشحالم که در تئاتر برای سومین‌بار با آقای کیانیان همبازی شده‌ام. با دیگر اعضای گروه همکاری‌های پراکنده‌ای داشتم ولی برای اولین بار است که همه با هم کار می‌کنیم.

رضا مولاییدیگر بازیگر نمایش نیز که پیش از این در سینما با فرمان‌آرا همکاری داشته است، گفت: دقت و نگاه ایشان را دوست دارم آقای فرمان آرا دست بازیگر را باز می‌گذارد و جلوی خلاقیتش را نمی‌گیرد.

امیرضا دلاوریدیگر بازیگر نمایش که اولین همکاری خود را با فرمان آرا انجام می‌دهد، توضیح داد: به دلیل جایگاهی که آقای فرمان آرا در سینما دارد، همیشه فکر می‌کردم باید فاصله خود را با ایشان حفظ کنم و از ایشان می‌ترسیدم و هرگز فکر نمی‌کردم به این اندازه راحت باشد. اما ایشان بسیار راحت است ضمن اینکه بر متن اشراف کامل دارد و تمام پرسش‌های ما را به روشنی پاسخ می‌دهد.

سیامک صفریدیگر بازیگر این نمایش که نقش مرد عامی را بازی می‌کند نیز گفت: با بهترین آدم روزگارمان کار می‌کنم. من نقش مرد عامی را بازی می‌کنم که برخلاف دیگر پرسوناژها نه اشرف زاده‌ است و نه صاحب منصب. او فقط مردی عامی است که اهمیتش هم کم نیست.

محمد رضا مالکیبا ابراز خرسندی از بازی در این نمایش گفت: در طول 13 سالی که کار تئاتر انجام می‌دهم، اولین بار است که در امنیت کامل کار می‌کنم. استادم زنده یاد اسکویی به ما یاد داده بود که هرگز نقشی را گدایی نکنیم، اما من آنقدر این نمایش را دوست داشتم که خودم به آقای فرمان آرا پیشنهاد کردم در نمایش‌شان بازی کنم و حالا نقش "اسقف اعظم" انگلستان را بازی می‌کنم.

هدایت هاشمی که در سینما همکاری‌های متعددی با فرمان آرا داشته است، گفت: خوشحالم بعد از سال‌ها یکی از بهترین نمایشنامه‌های دنیا به کارگردانی آقای فرمان آرا اجرا می‌شود.

فرمان آرا که در این نمایش برای اولین بار در تئاتر بازی می‌کند، درباره بازی خودش در نقش «کاردینال» توضیح داد: من به مدرسه هنرپیشگی انگلستان رفته‌ام و در دانشگاه هم کنار سینما‌، تئاتر خوانده‌ام. دوره دانشجویی در چند نمایش نقش‌های کوچک بازی کرده‌ام. اگر بازیگری را به طور حرفه‌ای دنبال نکردم، به این دلیل است که می‌خواهم همه چیز را کنترل کنم و در بازیگری نمی‌توان چنین کرد.

او که سال‌ها پیش در فیلم خودش «بوی کافور،‌ عطر یاس» بازی کرده بود،‌ یادآور شد: آن زمان بازیگری که قرار بود در این فیلم بازی کند،‌ 20 روز پیش از فیلمبرداری، رفت و بعد از آزمون گرفتن از چند بازیگر دیگر، در نهایت خودم آن نقش را بازی کردم. اما کار اصلی‌ام کارگردانی سینماست چون کنترل همه چیز دست خودم است.

در ادامه این نشست، پرسشی درباره حضور بازیگران و کارگردان‌های سینما در تئاتر و همکاری هنرمندان دو رشته مطرح شد.

رضا کیانیان در پاسخ به این پرسش گفت: اصلا این خط کشی‌ها را درک نمی‌کنم. بیشتر سینمایی‌های جهان‌، تئاتری هستند. البته بازیگرانی هم داریم که قبل از تئاتر به هر دلیلی سینمایی شده‌اند. همیشه معتقدم ورود به سینما می‌تواند شانسی باشد، اما ماندگاری‌اش حتما شانسی نیست. بلکه ماندگاری به این دلیل است که آن بازیگر واقعا بازیگر است.

او تاکید کرد: بازیگر تئاتر به خاطر شهرت و پول به سینما می‌رود، اما بازیگر سینما فقط به خاطر اعتبار و آبرو به تئاتر می‌آید و این نکته مهمی است که باید به آن توجه داشت.

بازیگر نمایش‌های «بازی استریندبرگ» و «یادگار سال‌های شن» خاطر نشان کرد: به نفع تئاتر است که بازیگر سینما در آن بازی کند همچنانکه حضور یک بازیگر چهره در کنار کالای تجاری، فروش آن را بیشتر می‌کند اما نمی‌دانم چرا عده‌ای، از این وضعیت ناراحت می‌شوند؟!

او ادامه داد: اصل سینما و تئاتر،‌ هنر نمایش است. در واقع سینما شعبه دیگر نمایش است که قرن بیستم پیدا شده است. ما اگر از هر پدیده تازه‌ای استقبال کنیم ، می‌توانیم هضمش کنیم اما معمولا جلوی پدیده‌های تازه می‌ایستیم.

بازیگر فیلم‌ها «روبان قرمز»،«خانه‌ای روی آب» و «ماهی‌ها عاشق می‌شوند» تاکید کرد: هیچ کس جای دیگری را تنگ نمی‌کند. به شرط اینکه آن فرد کار کند. اما کسانی که کار نمی‌کنند، از کار کردن دیگران ناراحت می‌شوند و مدام غُر می‌زنند و من به این حرف‌ها می‌گویم غیبت.

کیانیان که علاوه بر بازیگری سال‌ها عکاسی هم کرده است‌، یادآور شد: پیش از این وقتی عکاسی می‌کردم، عکاسان ناراحت می‌شدند اما بعد از مدتی کارت انجمن عکاسان را به من دادند، چون متوجه شدند که این کار را ادامه می‌دهم.

در ادامه این توضیحات رضا مولایی نیز گفت: بعد از حذف یارانه دولتی بسیاری از گروه‌های تئاتری برای فروش بیشتر سراغ چهره‌ها رفتند اما جالب است آقای فرمان آرا که به راحتی می‌توانست با بازیگران سینما کار کند تمام عوامل نمایش‌اش را از میان هنرمندان تئاتر انتخاب کرد.

امیر رضا دلاوری نیز با اشاره به حاشیه‌هایی که چند سال پیش توسط یکی از بازیگران پیشکسوت تئاتر و سینما در مخالفت با حضور چهره‌های سینمایی در تئاتر مطرح شده بود‌، یادآور شد: آن دوست پیشکسوت خودش همزمان با تئاتر‌، سینما و تلویزیون فعالیت می‌کرد اما متاسفانه چند سال پیش در یک برنامه تلویزیونی خیلی شعاری رفتار کرد.

دلاوری اضافه کرد: خوشبختانه در این نمایش اعصاب همه ما راحت است؛ با خیلی از مشکلات روبرو نیستیم و با آرامش کار تئاتر می‌کنیم.

سیامک صفری نیز از حضور بازیگران سینما در تئاتر ابراز خوشحالی کرد.

محمدرضا مالکی نیز در این زمینه گفت: هیچ منافاتی در این همکاری‌ها نمی‌بینم. آغوش تئاتر همیشه برای بچه‌های سینما باز بوده است، اما ای کاش عکس این هم اتفاق بیفتد چون سینما ویترین خوبی است اما راهیابی به آن دشوار است.

بهمن فرمان آرا نیز با اشاره به شکل‌گیری سینمای ناطق و حضور هنرمندان تئاتر در آن یادآور شد: بعد از ناطق شدن سینما در دنیا همواره نمایشنامه نویسان و بازیگران تئاتر در سینما حضور داشته‌اند، چون همان‌گونه که آقای کیانیان توضیح داد اصل کار نمایش است اما اینجا همه چیز کمی به هم ریخته می‌شود ،چون آدم‌های بیکار ‌، فقط زبانشان کار می‌کند!

هدایت هاشمی نیز کمبود زیرساخت‌ها را باعث ایجاد این مشکلات دانست و تاکید کرد: اگر امکانات سخت افزاری مناسب داشته باشیم، این مشکلات ایجاد نمی‌شود.

این بازیگر تئاتر و سینما ابراز امیدواری کرد در سال فرهنگ بخش فرهنگ افزایش پیدا کند نه اینکه کم شود.

رضا کیانیان که در این نشست تاکید داشت بحث‌های حاشیه‌ای مطرح نشود،با بیان اینکه باید حرف‌های هنری بزنیم، متذکر شد: زدن حرف سیاسی مانند سرمقاله روزنامه است، اما حرف هنری آن قدر ریشه‌دار و مهم است که همیشه می‌ماند. ما باید حرف هنری بزنیم چون به اندازه کافی حرف‌های سیاسی مطرح می‌شود.

بازیگر فیلم‌های«یه بوس کوچولو» ،«یک تکه نان» و «یه حبه قند» خواستار فعالیت بخش خصوصی در زمینه ساخت سالن سینما و تئاتر شد و توضیح داد: همه ما چشم‌مان به دولت است ولی چشم تئاتر و سینما باید به دست خودشان باشد. نباید فکر کنیم دولت باید همه کارها را انجام بدهد. انتظار نداریم کسی سالنی مانند تئاتر شهر بسازد، اما حتی در لابی‌های مجتمع‌های مسکونی هم می‌توان یک سالن تئاتر کوچک درست کرد.

فرمان آرا که خودش تهیه کنندگی این نمایش را برعهده دارد، توضیح داد: وقتی قرار شد این نمایش را اجرا کنیم، نمی‌خواستیم منتظر بودجه بخش دولتی بشویم. فکر کردیم حالا که مجوز داریم خودمان باید وارد کار شویم و نشان دهیم که بخش خصوصی هم می‌تواند سودده باشد. البته ارقام تئاتر اصلا با سینما قابل مقایسه نیست و بسیار کمتر است.

به گزارش ایسنا‌، نمایش «مردی برای تمام فصول» از 17 آبان ماه به مدت 45 شب در تالار وحدت به صحنه می‌رود. سهیلا رضوی‌، بهناز جعفری‌، فرزین صابونی‌ و علیرضا محمدی دیگر بازیگران این نمایش هستند. حمید پورآذری دیگر کارگردان تئاتر به عنوان مشاور کارگردان در اجرای این نمایش حضور دارد. رضا حیدری طراحی نور ‌، منوچهر شجاع طراحی صحنه‌ و نگار نعمتی و ندا نصر طراحی لباس این نمایش را برعهده دارند.کارن همایون فر آهنگساز این نمایش‌، سارا اسکندری طراح چهره پردازی و ساعد مشکی طراحی پوستر و بروشور آن را انجام می‌دهد. همچنین نورالدین حیدری ماهر به عنوان مدیر تولید با اجرای این نمایش همکاری دارد.

حاشیه:

پیش از شروع این نشست خبری که در کافه نزدیک تئاتر برگزار شد‌، بهمن فرمان آرا با اشاره به بنر نمایش گفت: در این تصویر من و رضا بزرگتر از بقیه دیده می‌شویم و این درست نیست چون در تئاتر هیچ کس بزرگتر از دیگری نیست.

دلاوری با لحنی طنز و با اشاره به گروه بازیگران این نمایش گفت: یک نفر گروه ما را به تیم رئال مادرید تشبیه کرده بود! این صحبت او با واکنش حاضران روبرو شد و هر کس نام تیم مورد علاقه خود را مطرح کرد.

هدایت هاشمی که با چندین دقیقه تاخیر در نشست خبری که امروز 29 مهر ماه حاضر شده بود‌، از حاضران عذرخواهی کرد و گفت: این تاخیر به دلیل سرقت اتومبیلم بود و فکر می‌کنم به خاطر همین سرقت هم که شده، باید نمایشنامه «مردی برای تمام فصول» اجرا شود!

رضا کیانیان با ابراز خرسندی از همکاری با دیگر بازیگران این نمایش گفت: به تمام نقش‌های بچه‌ها حسودی می‌کنم!

نشست مردی برای تمام فصول

نشست مردی برای تمام فصول

نشست مردی برای تمام فصول
انتهای پیام

کد خبرنگار:71342

xms

Registered User
لایک‌ها
387

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
قسم می‌خورم ۹۵ درصد مردم کاهش تورم را به معنای ارزانی می‌دانند/ مسئولان بدانند از آمارها کی و کجا استفاده کنند
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: قسم می‌خورم ۹۵ درصد مردم معتقدند وقتی تورم پایین آمد یعنی قیمت‌ها باید پایین بیاید بلکه نرخ رشد پایین آمده است.

13930723000782_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارسغلامرضا تاج‌گردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در همایش روز آمار و برنامه‌ریزی با اشاره به این که سرشماری عمومی بخش کشاورزی قطعا نکات خوبی را به همراه خواهد داشت اظهار کرد: خاطرم هست در دهه 70 این سرشماری به دلیل عدم هماهنگی تدوین پرسشنامه و خروجی اطلاعات نامناسب خوب از آن دفاع نشد و اطلاعات قابل توجیه نبود.

وی ادامه داد:‌در تهیه برنامه ششم سرشماری عمومی بخش کشاورزی نقش قابل توجه دارد که ضعف‌های آماری در این بخش را پوشش می‌دهد.

تاج‌گردون با اشاره به اینکه آمارهای مختلف که افراد ارائه می‌دهند از منظر برنامه‌ریزی دچار اشتباه فاحش است تصریح کرد:‌برنامه‌ریزی بدون آمار راه رفتن در تاریکی و ارائه آمار غلط رفتن به پرتگاه است.

این نماینده مجلس تاکید کرد:‌ آمار درست می‌تواند ملاک خوبی برای هدایت در مسیر توسعه و رشد باشد.

وی با تاکید بر اینکه چند موضوع باید در بحث ارائه آمار مشخص و شفاف باشد، عنوان کرد: چگونگی تهیه و این که چه کسی آمار را می‌دهد و نیز پردازش می‌کند و پس از آن منتشر کرده و چه کسانی استفاده می‌کنند بسیار حائز اهمیت است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه افزود: در سه بخش اول مشکلی نداریم و خطاها فرآیندی و ریز است و گاهی اوقات در جامعه خطای جزء را می‌گیرند و کل آمار کنار گذاشته می‌شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه **** اجرایی کشور باید در رأس انتشار و استفاده از آمار پایبند قانون باشد گفت:‌قانون مشخص کرده آمار رسمی کشور باید توسط مرکز آمار ایران ارائه شود و برخی هر روز یک آماری ارائه می‌دهند که **** آماری کشور را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

تاج‌گردون در خصوص اهداف استفاده از آمارها بیان داشت: آمار باید طبقه‌بندی داشته باشد زیرا کاربردهای کارشناسی و مدیریتی خواهد داشت و همچنین یکسری آمار جنبه قانونگذاری و برنامه‌ریزی دارد که باید با درصد دقت بالا باشد.

به گفته وی اینکه رئیس مرکز آمار غمگین و دلواپس است نباید اینگونه باشد و احتمال ایراد در سه مرحله اول وجود دارد اما وقتی آمار منتشر شده رسمی بوده و همه باید از آن دفاع کنند و برای اینکه تشویش نشود مرکز آمار باید طبقه‌بندی را اعلام کندو نیز از آمارها صیانت کند.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه برخی وقت‌ها از آمارها سوء استفاده می‌شود بیان داشت:‌برخی آمارها برای جامعه ملموس نیست و قرار نیست ملموس باشد قسم می‌خورم 95 درصد مردم معتقدند وقتی تورم پایین آمد یعنی قیمت‌ها باید پایین بیاید بلکه نرخ رشد پایین آمده و مردم چه می‌دانند تورم چیست که بخواهند بدانند تورم نقطه به نقطه چیست و به همین علت مردم دچار تناقض می‌شوند و از این موضوع نباید گلایه داشت وقتی رشد 4 درصد می‌شود باید درست بیان شود.

وی ادامه داد: دلیل این مباحث عدم اطلاع‌رسانی و تحلیل توسط کارشناسان است.

تاج‌گردون تاکید کرد: مسئولان باید بدانند آمارها کجا و چه زمانی استفاده شود البته طبیعی است که برخی از دولت مجلس و افراد خوششان نیاید اما وقتی آمار منتشر شد همه باید پای آن بایستند.

به گفته رئیس کمیسیون برنامه و مجلس فروض تهیه آمار در کشور خیلی مهم است در بحث شد اقتصادی با مسئولان بانک مرکزی جلسه داشتیم و ریز آن تهیه شد اما کسی نگفت که هنوز سه ماهه 93 نسبت به سه ماهه سال 90 کمتر بوده و به آن نرسیدیم آن آمار افسانه نیست و چیز خاصی ندارد. مردم اگر این موضوعات را بدانند توقعشان معقولانه خواهد شد.

انتهای پیام/

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930729000403#sthash.tZrPHfs0.dpuf

xms

Registered User
لایک‌ها
387
هاشمی رفسنجانی: رونق تولید باید اولویت برنامه‌ها باشد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** گفت: ایران کلکسیونی از انواع معادن در مناطق کوهستانی، جنگلی و کویری است و باید بر اساس دانش فرزندان خود که رشد یافته، ظرفیت‌ها را به فعلیت برسانیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در دیدارهای جداگانه‌ با اعضای هیأت مدیره تعاونی‌های فولاد و معدن کشور و مدیران و مسؤولان ایران خودرو بر ضرورت تولید در کشور تأکید کرد.

وی در دیدار اعضای هیأت مدیره تعاونی‌های فولاد و معدن کشور میزان مصرف فولاد در کشور را شاخص رونق اقتصادی و صنعتی آن کشور دانست و گفت: رونق اقتصادی علاوه بر حرکت جامعه در مسیر خودکفایی، بیکاری را کم می‌کند که مشکل و معضل جدّی جوانان، خانواده‌ها و مردم است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با یادآوری ظرفیت‌های معدنی کشور، خاطر نشان کرد: ایران کلکسیونی از انواع معادن در مناطق کوهستانی، جنگلی و کویری است و باید بر اساس دانش فرزندان خود که رشد یافته، ظرفیت‌ها را به فعلیت برسانیم.

هاشمی رفسنجانی همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای بالا بردن ظرفیت تولید را کاری پسندیده دانست و اظهار کرد: اگر سخنان و رفتار نسنجیده باعث دلسردی تولیدگران شود، ظلم به کشور و مردم است.

وی با اشاره به اوضاع اقتصادی کشور در سال‌های اخیر و تلاطم‌های سیاسی قیمت دلار، تاکید کرد: تصمیم‌گیران باید برنامه‌ریزی‌های درستی انجام دهند تا رونق تولید در اولویت کارها باشد.

هاشمی رفسنجانی در ادامه با یادآوری شرایط کشور در اوّل سال‌های پس از جنگ و برنامه‌های دولت سازندگی برای رونق تولید، گفت: می‌توانیم از ظرفیت‌های موجود در جهت کمک به تولید‌گران و رونق اقتصادی استفاده کنیم.

بر اساس ایت گزارش، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همچنین در دیدار جمعی از مدیران و مسؤولان ایران خودرو، با اشاره به درگذشت آیت‌الله مهدوی کنی، گفت: ایشان از دوستان قدیمی و صمیمی ما در دوران مبارزه، مخصوصاً زندان‌ها بود و بعد از انقلاب هم هر جا **** به وجود ایشان نیاز داشت، نجیبانه حضور داشت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تسلیت این مصیبت به مقام معظم *****، علما، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه، نمایندگان مجلس خبرگان *****، مردم عزیز و به ویژه خاندان و خانواده مهدوی کنی، گفت: مطمئناً نام نیکشان در تاریخ ماندگار خواهد بود.

هاشمی رفسنجانی پس از استماع گزارش‌های مسؤولین ایران خودرو، خاطر نشان کرد: در هر جامعه‌ای صنعت خودروسازی پیشانی و نماد رشد صنایع است، چون ارتباط مستقیمی با مردم در بدنه جامعه دارد.

وی با تأکید بر سازندگی تعامل با دیگر کشورها در صنعت خودروسازی، گفت: استفاده از تجربیات علمی و صنعتی، مونتاژ نیست و اگر هم در نگاه بعضی‌ها چنین باشد، در جهت بهتر کردن تولیدات است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با یادآوری طرح‌های زیربنایی دوران سازندگی در جهت تقویت صنعت و تبدیل آن طرح‌ها به پرداخت یارانه‌ها در دولت سابق، اظهار کرد: اگر یارانه بخش تولید را درست پرداخت می‌کردند، صنعت کشور و به ویژه صنعت خودرو گرفتار رکود نمی‌شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** افزود: اگر صنعت خودرو را از لحاظ کیفی تقویت کنیم، ویژگی آن چنین است که دیگر صنایع را جلو می‌برد.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
من آزاده نامداری‌ام و نان چادرم را نخورده‌ام!
من، آزاده نامداری‌ام؛ چادری‌ام ولی هیچوقت نان چادر را نخورده‌ام، ادای اعتقاد را درنیاورده‌ام. برعکس؛ اگر اهل نفاق بودم، هیچوقت زندگی‌ام را با دوستانم به اشتراک نمی‌گذاشتم. مثل خیلی‌ها پشت همان نقاب‌های ظاهرالصلاحی پنهان می‌شدم.
آزاده نامداری مجری صداوسیما در یادداشتی به حواشی اخیر پاسخ داده است.

متن یادداشت نامداری که آن را برای «نامه نیوز» ارسال کرده است، در پی می‌آید:

«به کسی انگِ نفاق و دورویی زدن، تهمتِ بی‌حیایی و بی‌دینی بستن، جرات می‌خواهد. متاسفم! من از این جرات‌ها ندارم. فقط می‌توانم درباره خودم حرف بزنم، فقط می‌توانم درباره خودم قضاوت کنم؛ چون خودم را (نعوذبالله) جای خدا نمی‌گذارم که دیگران را با عکسی و شرحی بهشتی و جهنمی کنم یا با برداشت خودخوانده‌ای حکم صادر کنم و روی سایت‌ها و رسانه‌ها قرار دهم.

من اهل رجز خواندن نیستم (که اگر بودم و حدس می‌زدم به نتیجه‌ای می‌رسد، مثل خیلی‌های دیگر تهدید می‌کردم به شکایت قضایی برای آن همه ناسزا و شکستن حریم خصوصی). می‌بینید؟ من حتی جوابیه نوشتن هم بلد نیستم (که اگر قصدش را داشتم، برای آن سایت می‌فرستادم)، فقط می‌خواهم بنویسم که من، آزاده نامداری‌ام؛ با همین مختصات و با همین سبک زندگی. شادم، پر انرژی‌ام و به اعتقاداتم با همه وجود ایمان دارم.

من، آزاده نامداری‌ام؛ چادری‌ام ولی هیچوقت نان چادر را نخورده‌ام، ادای اعتقاد را درنیاورده‌ام. برعکس؛ اگر اهل نفاق بودم، هیچوقت زندگی‌ام را با دوستانم به اشتراک نمی‌گذاشتم. مثل خیلی‌ها پشت همان نقاب‌های ظاهرالصلاحی پنهان می‌شدم.

من، آزاده نامداری‌ام؛ نمی‌فهمم تصویر یک مهمانی زنانه با پوشش اسلامی (ولی بدون چادر) چه ربطی به دین آدم‌ها دارد؟ نمی‌دانم هم‌غذایی با زوج جوان و یک کامنت ناشناس چه ارتباطی با یک سایت سیاسی پیدا می‌کند؟ نمی‌شناسم آدم‌هایی را که حرمت را و اعتقاد را تنها در ظاهر خلاصه می‌کنند؛ ریختن آبروی یک نفر (که می‌گویند از حرمت خانه خدا بالاتر است) و تهمت زدن به آدم‌ها برایشان اهمیتی ندارد، ولی چادر رنگی در کنار غار حرا، می‌شود بهانه حرمت‌شکنی.

من آزاده نامداری‌ام؛ چادر رنگی را دوست دارم و در خانه خدا هم همراهش دارم چون خدای من، مهربان‌تر از تنگ‌نظری آدم‌هاست و می‌دانم که زیباست و زیبایی را دوست‌تر دارد.

من، آزاده نامداری‌ام؛ مدت‌هاست به لطفِ دوستان و مهرِ مدیران، از تلویزیونی که - به قول شما - الگویش هستم، دورم. نه با خانواده و اعوان و انصارم در برنامه‌ای حاضر می‌شوم و نه آنتن تمام‌وقت زنده‌ای در اختیارم هست. مانده همین پیج محدود اینستاگرام. اگر می‌خواهید آن را از من بگیرید، اگر می‌خواهید چادر را از سرم بکشید، اگر برنامه‌ای برای محدودیت بیشترم ریخته‌اید، شما را به خدا قسم می‌دهم که «دین» را ملعبه بازی‌تان نکنید.

من آزاده نامداری‌ام و فقط دلم ‌می‌خواهد به سردبیر و مسئول آن سایت بگویم: بله! چادر من عطر یاس فاطمه (سلام الله علیها) را نمی‌دهد (هیچوقت خودم را در آن حد و اندازه نمی‌دانم)، ولی کجای مطلب شما، بوی رفتار علوی و حسینی داشت؟ در کدام رفتار ائمه ما اثری از تجسس و حرمت‌شکنی دیده‌اید که چنین می‌کنید؟ آقای سردبیر، کلیک‌هایتان نوش جان! عزاداریِ «محرمِ» نیامده‌تان قبول ... .»آزاده نامداری

xms

Registered User
لایک‌ها
387
اوباما به دنبال دور زدن کنگره در توافق هسته ای با ایران
"کینیث کاتزمن" عضو مرکز بررسی های کنگره آمریکا در این باره گفت: کنگره خواهان نابودی کامل برنامه هسته ای ایران هستند. به نظر می رسد این موضوع در توافق هسته ای آینده با ایران، محقق نمی شود.
مقامات مسؤول در کاخ سفید گفته اند رئیس جمهور اوباما قصد دارد به صورت یکجانبه و بدون نیاز به تصویب کنگره، توافق نهایی احتمالی با ایران را تایید و تحریم ها علیه تهران را تعلیق کند.

به گزارشعصرایرانبه نقل از روزنامه نیویورک تایمز، "ماری هارف" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روز دوشنبه گفت: قبل از این گفته بودیم که تحریم های ضدایرانی آمریکا، ابتدا تعلیق می شوند اما برچیدن کامل تحریم ها تنها پس از آن انجام می شود که بدانیم ایران همه تعهداتش را اجرا کرده است.

نیویورک تایمز می نویسد: دست یابی به توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 نیازمند موفقیت مذاکرات در سه بخش جداگانه است. اول: مذاکرات میان ایران و گروه 1+5، دوم: مذاکرات میان حسن روحانی رئیس جمهور ایران و محافظه کاران کشورش وسوم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و مخالفانش در کنگره این کشور.

"کینیث کاتزمن" عضو مرکز بررسی های کنگره آمریکا در این باره گفت: کنگره خواهان نابودی کامل برنامه هسته ای ایران هستند. به نظر می رسد این موضوع در توافق هسته ای آینده با ایران، محقق نمی شود.

وی افزود: در صورت ارائه متن توافق نهایی توافق هسته ای ایران و آمریکا به کنگره، معلوم نیست کنگره به این متن رای مثبت دهد و آن را تصویب کند.

نیویورک تایمز ادامه داد: دولت آمریکا تلاش می کند با استفاده از همه راه ها مانع از ارائه متن توافق هسته ای به کنگره شود. اوباما قصد دارد تنها کنگره در برداشته شدن گام به گام تحریم های ایران در سال های آینده به تناسب میزان التزام ایران به تعهداتش، همکاری کند.

مهمترین تحریم های کنگره آمریکا علیه ایران شامل ممنوعیت تعامل بانک های بین المللی با بانک مرکزی ایران و تلاش برای جلوگیری از دسترسی ایران به پول درآمدهای نفتی اش است.

براساس یکی از پژوهش هی وزارت خزانه داری آمریکا، دولت اوباما می تواند بخش اعظم تحریم ها علیه ایران را بدون نیاز به تصویب کنگره، معلق کند. همزمان اوباما می تواند توافق هسته ای گروه 1+5 با ایران را بدون نیاز به تصویب کنگره، تایید کند زیرا توافقنامه، معاهده نیست و نیازی به تصویب کنگره ندارد.

اما آنچه که می تواند توافق هسته ای با تهران را با چالش مواجه کند این است که ایران با تعلیق تحریم های آمریکا توسط اوباما موافقت نکند. این تعلیق در هر زمانی امکان لغو دارد.

دولت اوباما قبل از این در ماجرای امضای توافق موقت ژنو میان ایران و گروه 1+5 در آذرماه گذشته هم همین مسیر را طی کرد و از ارائه آن به کنگره برای تصویب خودداری کرد.

ایران و گروه 1+5 هم اکنون در حال مذاکره برای دست یابی به توافق نهایی هسته ای هستند. آنها براساس توافق قبلی، تا سوم آذرماه آینده مهلت دارند در این باره به توافق نهایی دست یابند.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
هزینه تخلف را باید افزایش داد/ روایت وزیر اقتصاد از رضاخان

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد که هزینه تخلف را باید برای متخلفان افزایش داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی طیب‌نیا در نشست هم‌اندیشی مسوولان هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری با بیان این‌که اگر هزینه تخلف بالا رفته و متخلفین بدانند که به سرعت شناسایی و برایشان حکم مناسب صادر می‌شود، اظهار کرد: حکم‌های صادره باید به اندازه کافی از بازدارندگی برخوردار باشند.

وی با بیان این‌که یکی از موضوعات مهم در بحث کاهش تخلف و فساد در کشور سرعت‌بخشی رسیدگی به تخلفات است، تصریح کرد: اگر فاصله‌ی بین زمان شناسایی یک تخلف تا رسیدن و صدور حکم زیاد باشد، عملا کارکرد خود را از دست می‌دهد، بنابراین ما باید سریع‌الحساب باشیم یعنی زمان بین تخلف و مجازات فاصله کوتاهی باشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطر نشان کرد: اگر این گونه نباشد تخلف عادی شده و کم هزینه خواهد بود و به این ترتیب شاهد بروز تخلفات بیشتری نیز خواهیم بود.

طیب‌نیا با اشاره به موضوع درون تنور انداختن یک نانوا توسط رضاخان گفت: البته می‌گویند این موضوع اتفاق نیفتاده و تنها در یکی از فیلم‌های علی حاتمی این کار انجام شده است، اما به هر حال می‌گویم این کار از بروز تخلف در آن زمان جلوگیری کرده است، چرا که حکم از بازدارندگی کافی برخوردار بوده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که سرعت رسیدن به تخلفات تناقضی با دقت ندارد، اظهار کرد: در عین صدور احکام بازدارنده باید به پیامدهای اجتماعی آن نیز توجه شود.

وی با بیان این‌که معمولا گزارش‌های اولیه‌ای که به هیات‌های رسیدگی می‌رسد حاوی اطلاعات خام و اولیه از تخلف است، گفت: قاعدتا براساس این اطلاعات نمی‌توان تصمیم‌گیری کرد. بنابراین پیشنهاد می‌شود هیات‌ها از کارشناسان خبره مشورت بگیرند و دفاعیات متهمان را به صورت کامل بشنوند.

طیب‌نیا با تاکید بر قاطعیت و عدالت در صدور حکم اظهار کرد: قاضی یا داور زمانی که می‌خواهد تصمیم‌گیری کرده و حکم صادر کند در معرض فشارها، تهدید‌ها، تطمیع‌ها و وسوسه‌های مختلف قرار می‌گیرد. بنابراین قاطعیت برای عبور از این گذرگاه‌هاست.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که مبارزه با تخلفات و برخورد با آن یک شمشیر دولبه است، تصریح کرد: اگر با فساد و تخلف مقابله نشود، به یک پدیده عمومی تبدیل خواهد شد و طبیعی است که کارآیی را در دستگاه‌های اجرایی مخدوش می‌کند.در مقابل اگر به صورت نامناسب تعریف شود نیز می‌تواند زمینه‌ی رخوت، ترس و عدم اتکای عمل در دستگاه‌ها را فراهم کند.

طیب‌نیا با بیان این‌که شفافیت انضباط و ارتقاء سلامت مالی به عنوان یکی دیگر از اولویت‌های راهبردی هفت‌گانه وزارت اقتصاد است، اظهار کرد: در حوزه تخلفات اداری و مالی باید اولویت را به پیشگیری بدهیم و این‌که صرفا بخواهیم با برخورد و تنبیه بخواهیم به مقابله با این پدیده بپردازیم، راهکار مناسبی نیست.

وی یکی از دلایل بروز تخلفات را وجود رانت و زمینه‌های رانت‌جویی در اقتصاد کشور دانست و گفت: این ویژگی منحصر به اقتصاد ایران نیست بلکه در تمام کشور‌هایی که از درآمد سرشار ناشی از فروش ثروت‌های طبیعی برخوردارند این موضوع وجود دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: متاسفانه در گذشته نقش و ماموریت اصلی دولت این بوده که نفت استخراج کرده و بفروشد و درآمد آن را در قالب رانت‌های مختلف در جامعه توزیع کنند.

وی با انتقاد از **** چند نرخی ارز در کشور اظهار کرد: وجود این تفاوت زمینه را برای کسب درآمد‌های سرشار بدون زحمت فراهم می‌کند از سوی دیگر زمانی که ما در **** بانکی نرخ سود‌های متفاوت داریم، این مشکلات ایجاد می‌شود.

طیب‌نیا خاطر نشان کرد: ما اشخاصی داریم که بدهی بالای هزار میلیارد تومان به بانک‌ها دارند و همین اواخر که یکی از این بدهکاران مورد رسیدگی قرار گرفت که منجر به صدور حکم نیز شد، بدهی‌اش در حدود 2500 میلیارد تومان بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این‌که در نرخ‌های پایین سود بانکی تقاضا برای منابع بانکی بسیار بالاست، تصریح کرد: بنابراین در این جامعه کسی موفق است که بتواند از طریق برقراری روابط این منابع را به خود اختصاص دهد. بنابراین نمی‌تواند اینگونه زمینه‌های بروز فساد را حفظ و در مقابل با آن مقابله کرد.

وی با تاکید بر این‌که ما باید ریشه‌های رانت را از کشور حذف کنیم، گفت: در کنار این عامل استفاده از روش‌ها و شیوه‌های مدرن و به خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در جلوگیری از تخلفات داشته باشد که در این زمینه اقدامات خوبی در گذشته انجام شده و ما نیز قصد داریم به آن سرعت ببخشیم.

طیب‌نیا با ابراز امیدواری از اجرای کامل طرح جامع مالیاتی تا پایان سال آینده تصریح کرد: با اجرایی شدن کامل این طرح اطلاعات کامل و شفاف نسبت به درآمد‌ مودیان مالیاتی خواهیم داشت.

وی افزود: ما در گمرک بیش از صد‌درصد افزایش درآمد داشتیم که به دلیل استفاده از سیستم‌های نوین بوده است.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی :فضا برای حضور مردم باز شود

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از مسؤولین، اعضای شورای شهر، خانواده‌های شهدا و اقشار مختلف مردم بجستان، توجه به مسایل و مشکلات مردم را وظایف مسؤولان ملی، استانی و منطقه‌ای دانست و گفت: با توجه به شرایط جامعه، دولت باید اولویت‌بندی نماید تا حق مردم ادا شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در پاسخ به مشکلات حاضران در خصوص آب، گفت: اقلیم شناسان، تأمین آب را مشکل امروز و مطمئناً در آینده جوامع بشری می‌دانند و طرح‌ها و پروژه‌هایی برای رفع این نگرانی‌ها در مراحل مطالعاتی و اجراست.

هاشمی رفسنجانی، حضور مردم برای رفع مشکلات را اقیانوسی زاینده در جامعه خواند و به نقش آنها در تأسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: شرایط دانشگاه‌ها و تعداد دانشجویان و اوضاع دولت در اوایل انقلاب و سپس در شرایط جنگ مناسب نبود، اما وقتی مردم نیاز به تحصیلات جوانان را احساس کردند، آستین همت را بالا زدند و می‌دانید که امروز واحدهای این دانشگاهی در سراسر کشور پراکنده است.

وی توسعه مقاطع عالی در این دانشگاه را برخاسته از عطش جامعه دانست و اظهار داشت: باید مهاجرت تحصیلی جوانان به دانشگاه‌های کم کیفیت خارج از کشور معکوس شود، چون ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیار بالایی برای پیشرفت‌های علمی و دانشگاهی دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****، مراجعه به مردم را مصوبه مجمع و مورد تأیید ***** به عنوان سیاست‌های کلی **** خواند و گفت: اگر میدان برای حضور مردم باز و مانع‌تراشی‌های بی‌دلیل برداشته شود، برای رفع مشکلات، مخصوصاً در آب و برق وارد می‌شوند.

وی صرفه‌جویی در مصرف منابع انرژی را ضروری‌ترین و فوری‌ترین کار دانست و گفت: می‌توانیم با استفاده از مصارف علمی، به ویژه آبیاری قطره‌ای، از آب کم، زمین‌های بیشتری را زیر کشت ببریم که گسترش سطح زیرکشت زعفران، انار و پسته در بجستان زمینه دارد.

در آغاز این دیدار صباحی بجستانی، مشاور اداره غلّه تهران جمشیدی، فرماندار رئیسی، شهردار و آقامیری به نمایندگی از بجستانی‌های مقیم مشهدالرضا، ضمن ارائه گزارشی از اوضاع اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بجستان، به بیان مشکلات زیرساخت‌ها، مخصوصاً آب شرب مردم پرداختند.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387

ازبکستان یادداشت‌تفاهم کریدور بین‌المللی ازبکستان – ترکمنستان – ایران و عمان را تصویب کرد
رئیس‌جمهور ازبکستان حکم تصویب یادداشت‌تفاهم احداث کریدور بین‌المللی ازبکستان – ترکمنستان – ایران و عمان را امضا کرد.

13930730000335_PhotoA.jpg

• به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از آذرنیوز، اسلام کریم‌اف رئیس‌جمهور ازبکستان حکم تصویب یادداشت‌تفاهم اجرای توافق‌نامه احداث کریدور بین‌المللی ازبکستان – ترکمنستان – ایران و عمان را امضا کرد.

این پروژه با هدف تقویت هر چه بیشتر مبادلات تجاری دوجانبه و همکاری‌های اقتصادی در میان کشورهای آسیای مرکزی و خاورمیانه طراحی شده است.

توافقنامه احداث این کریدور بین‌المللی در 25 آوریل 2011 در عشق‌آباد و پس از آن یادداشت‌تفاهم مربوط به آن در مسقط در جریان سفر وزرای خارجه کشورهای سهیم در پروژه در 6 آگوست 2014 به امضا رسید.

این کریدور، در طولانی‌مدت کشورهای آسیای مرکزی را به بنادر خلیج فارس و دریای عمان از طریق یک مسیر مقرون به صرفه متصل خواهد کرد.

انتهای پیام/

xms

Registered User
لایک‌ها
387

**** انقلاب در دیدار نخبگان علمی:
مصالح کشور نباید در دست سیاست‌گذاران خارجی باشد/ اداره کشور بر مبنای فروش نفت خام شبیه «بچه‌پولداری ملی» است
حضرت آیت‌الله *****‌ای **** معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از نخبگان علمی با بیان اینکه هرگونه وقفه در حرکت علمی کشور با عقب‌گرد همراه است، فرمودند: سرعت پیشرفتمان خوب است اما عقب‌ماندگی آنقدر زیاد است که سرعت پیشرفت افاقه نکرده است.

13920618000485_PhotoA.jpg

• به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم *****، حضرت آیت‌الله *****‌ای **** معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار صدها تن از «نخبگان جوان دانشگاه‌ها و برگزیدگان المپیادها و جشنواره های جهانی و داخلی»، با تأکید بر ضرورت ایجاد یک زنجیره کامل و شبکه عظیم تولید علم در دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی افزودند: ایران را باید با اتکای به منابع روی زمین یعنی هوش و استعداد جوانان و نخبگان کشور اداره کرد نه با تکیه بر درآمد پرنوسان منابع زیرزمینی و نفتی.

ایشان دیدار با «جوانان نخبه و نویددهندگان آینده روشن کشور» را، بسیار شیرین خواندند و به همه جوانان توصیه کردند خانه پرافتخار میهن را با نیروی فکر و عزم و اراده، به گونه‌ای بسازید که شایسته این ملت و این تاریخ پرافتخار باشد.

**** انقلاب با دعوت از همه نخبگان برای تفکر و تعمق درباره «اصل نخبگی و مفهوم حقیقی آن» افزودند: نخبگی مجموعه ای از سه ویژگی «هوش و استعداد»، «همتِ برجسته برای مطالعه و کار و تلاش» و «حوصله تحسین برانگیز برای پیگیری و مداومت» است و نگاه عالمانه و حکیمانه به این ویژگی ها، روشن می کند که همه آنها نعمت و رزق الهی است.

ایشان با استناد به آیات قرآن شریف مبنی بر انفاق رزق الهی تأکید کردند: رزق دانش و نخبگی را باید در راه خدا و برای خیر بندگان خدا، انفاق کرد و آن را در خدمت حال و آینده «جامعه، ملت و کشور» قرار داد.

حضرت آیت‌الله *****‌ای به نخبگان جوان خاطرنشان کردند اگر نعمت الهی نخبگی را انفاق کنید، هدایت پروردگار نیز شامل حالتان می‌شود یعنی هم ویژگی‌های نخبگی در شما بیشتر خواهد شد و هم خداوند شما را به عرصه‌هایی هدایت می‌کند که به علم و دانش شما نیاز حقیقی وجود دارد.

**** انقلاب، حضور تأثیرگذار شهید چمران در دفاع مقدس و فعالیت شهید شهریاری در عرصه هسته‌ای را دو مصداق از انفاق نخبگی برای جامعه و کشور و «دو نمونه بارز هدایت الهی نخبگان» خواندند.

ایشان با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور در یک دهه اخیر، بار دیگر استمرار حرکت علمی پرشتاب را نیازی واقعی برشمردند و افزودند: همانگونه که در حکم اخیر شورایعالی انقلاب فرهنگی تأکید شد، حرکت علمی نباید به هیچ دلیلی دچار وقفه شود چون هر وقفه‌ای، عقبگرد به همراه می‌آورد.

حضرت آیت‌الله *****‌ای، مسابقه جهانی و پرسرعت ملت‌ها و کشورها در عرصه علم و دانش را یادآور شدند و افزودند: با وجود شتاب پیشرفت‌های علمی، عقب‌ماندگی‌ها به قدری زیاد است که ایران هنوز نتوانسته به جایگاه شایسته‌اش دست یابد بنابراین لازم است حرکت علمی با همه لوازم و ضرورت‌ها از جمله تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان، ادامه یابد.

ایشان نجات کشور و آینده روشن ملت را در گرو تقویت بنیه علمی دانستند و خاطرنشان کردند: همانگونه که رئیس بنیاد نخبگان به درستی گفت در اقتصاد متکی بر منابع زیرزمینی، هیچ نیازی به شناسایی، جذب و فعالیت نخبگان احساس نخواهد شد و کشور هم، عملاً پیشرفت حقیقی نخواهد داشت.

حضرت آیت‌الله *****‌ای اداره کشور بر مبنای فروش ذخایر زیرزمینی را به «بچه‌پولداری ملی» تشبیه کردند و افزودند: بچه‌پولدارها، قدر پول خود را نمی‌دانند و آن را بیهوده خرج می‌کنند که اداره کشور بر مبنای فروش نفت خام نیز، شبیه همین ماجراست.

**** انقلاب، اتکای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور به درآمدهای نفتی را سپردن اقتصاد ایران به سیاست‌گذاران کلان جهانی خواندند و با اشاره به نوسانات شدید قیمت بین‌المللی نفت افزودند: کشوری که اقتصاد خود را اینگونه برنامه‌ریزی کند، آینده‌اش معلوم است.

حضرت آیت‌الله *****‌ای با استناد به واقعیات یادشده تأکید کردند: ایران به جای تکیه بر درآمدهای نفتی باید با اتکا به نیروهای درونی و ذخایر روی زمین یعنی هوش و استعداد جوانان و تولید علم و دانش اداره شود که در این صورت هیچ قدرتی در دنیا قادر نخواهد بود اقتصاد کشور را به بازی بگیرد.

**** انقلاب همچنین با اشاره به ضرورت تفکیک تولید علم با تولید مقاله افزودند: البته تولید مقالات مرجع و باارزش علمی باارزش است اما این همه قضیه نیست.

ایشان توصیه کردند: مقالات علمی تولیدشده به ثبت ابداع بیانجامد و ناظر به نیازهای درونی کشور باشد.

حضرت آیت‌الله *****‌ای تلاش برای پیشرفت علمی را مسئولیت همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها خواندند و افزودند: نقشه جامع علمی کشور می‌تواند وظایف همه بخش‌ها را در این روند مشخص کند.

**** انقلاب در جمع‌بندی این بخش از بیانات‌شان افزودند: باید با تلاش برنامه‌ریزی شده همه دستگاه‌ها، یک زنجیره کامل و یک شبکه عظیم تولید علم ایجاد شود که همه بخش‌ها و اجزای آن مکمل یکدیگر باشند و هم‌افزایی کنند.

ایشان با توصیه به نخبگان جوان برای تقویت ارتباط با پروردگار کریم افزودند: دل‌های پاک و نورانی شما جوانان، عامل ارزشمندی در جلب رضایت و افزایش نعمات الهی است.

**** انقلاب همچنین با تحسین سخنان بسیار خوب دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان افزودند: پدر شهید ایشان نیز علاوه بر نخبگی در ذهن و فکر و عملیات، از لحاظ انگیزه و ایمان و حضور در صحنه‌های دشوار نیز حقیقتاً یک نخبه بود.

در ابتدای این دیدار دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، در سخنانی برخورداری از ایمان، اعتماد به نفس، اخلاص، ازخودگذشتگی و میهن‌دوستی را از خصوصیات برجسته نخبگان کشور برشمرد و افزود: نخبگان به میهنی که برای‌شان هزینه داده، مدیون هستند و نخبه کسی است برای مردم و کشورش بیشترین داشته‌های خود را هزینه کند.

رییس بنیاد ملی نخبگان هدف اصلی این بنیاد را توانمندسازی نخبگان خواند و با اشاره به لزوم اصلاح برخی روش‌ها در اقتصاد کشور گفت: در یک اقتصاد نفتی که پایه‌های تولید ثروت بر اساس نفت خام، منابع زیرزمینی و معادن است، نخبگان پرورش نمی‌یابند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه نخبگان کشور در کوتاه‌مدت می‌توانند جهت‌گیری اقتصادی کشور را تغییر دهند، افزود: جهت‌گیری اقتصادی کشور باید به سمت اقتصاد دانش‌بنیان تغییر یابد و این کار تنها با ابتکار و تلاش امکان‌پذیر خواهد بود.

آقای ستاری، اصلاح آیین‌نامه‌های بنیاد ملی نخبگان، ۴ برابر شدن ورودی‌های این بنیاد از مهرماه سال جاری، اجرای طرح شهاب با همکاری وزارت آموزش و پرورش، تحول جدی در حوزه فرهنگی بنیاد ملی نخبگان، استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور و برنامه‌ریزی برای تربیت دانشمندان در حوزه‌های مورد نیاز کشور را از جمله فعالیت‌ها و برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان اعلام کرد.

انتهای پیام/

xms

Registered User
لایک‌ها
387
تاجرنیا در گفت‌وگو با ایسنا:
در آینده خبرهای خوشی از اردوگاه اصلاح‌طلبان خواهیم داشت

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اصلاح‌طلبان در انتخابات پیش رو از حداکثر قرابت و نزدیکی و وحدت رویه برخوردار خواهند بود.

علی تاجرنیا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که نگاه جریان اصلاحات نگاهی مبتنی بر مولفه‌های یک جامعه مدرن است، گفت: با توجه به چنین نگاهی موضوعی که بیشتر اهمیت دارد، ایجاد تفاهم و نزدیک کردن دیدگاه‌ها و نهایتا حفظ حقوق تمامی اجزای تشکیل دهنده یک جبهه سیاسی است.

وی افزود: با توجه به این موضوع حضور چهره‌های شاخص و برجسته اهمیت خود را دارد، اما نقش این افراد بیشتر راهنمایی‌دهنده و کمک‌کننده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان با محوریت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و اضافه شدن برخی تشکل‌های دیگر به نوعی پذیرفته‌اند که در قالب جبهه اصلاحات حرکت می‌کنند.

تاجرنیا با تاکید بر این‌که مهم این است که به صورت عادلانه حقوق جریان‌های مختلف سیاسی متناسب با اثرگذاریشان در جامعه حفظ شود، گفت: آنچه درون جبهه اصلاحات دیده می‌شود این است که شخصیت‌ها و چهره‌های خاص و برجسته اصلاح‌طلبان با محوریت آقای خاتمی این نگاه را دارند که این مسائل در احزاب و تشکل‌ها شکل بگیرد و اگر خودشان بخواهند نقش ایفا کنند نقش‌شان نقش کمک‌کننده در این مسیر است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: با توجه به درک خوبی که در دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در بین اصلاح‌طلبان از شرایط شکل گرفت و همچنین سازوکارهایی که در این جبهه و در گروه مشاوران آقای خاتمی مدنظر قرار گرفت شاهد خواهیم بود که اصلاح‌طلبان در انتخابات پیشرو از حداکثر قرابت و نزدیکی و وحدت رویه برخوردار خواهند بود.

تاجرنیا گفت: اگر شرایط انتخابات آینده نسبتا عادلانه و آزاد باشد، قطعا اعتماد افکار عمومی شکل می‌گیرد و البته جبهه اصلاحات نیز در این راستا سازوکارهایی را مورد توجه قرار داده و در این مسیر با مجموعه بزرگان اصلاحات همچون آقای خاتمی هماهنگی‌هایی وجود دارد و من فکر می‌کنم در آینده خبرهای خوشی از اردوگاه اصلاح‌طلبان خواهیم داشت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ارزیابی خود از وضعیت جناح اصولگرا در مسیر پیشرو و تاثیرگذاری جامعتین در این راستا، اظهار کرد: من فکر می‌کنم این تاثیرگذاری بیشتر در حد پذیرش یک نوع احترام است؛ چرا که برخی طیف‌های اصولگرایی مثل جبهه پایداری قائل به تاثیرگذاری جامعتین نیستند.

وی با بیان این‌که بخشی از جناح اصولگرای سنتی متوجه شده که در جریان انتخابات سال 84 و حمایت‌های خود از آقای احمدی‌نژاد دچار اشتباه شده است، گفت: در عین حال احساس من این است که هنوز روحیه نقد خود در جناح اصولگرا به وجود نیامده و تقویت نشده تا این جناح اشتباهات گذشته خود را با توجه به اینکه شرایط کشور تا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری محصول حرکت اصولگرایان بوده، بپذیرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین اظهار کرد: احساس من این است که در انتخابات آینده شاهد انشقاق اصولگرایان خاصه در شهرهای بزرگ خواهیم بود.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
رئیس پلیس آگاهی استان البرز خبر داد
دام شرکت‌های هرمی برای جویندگان کار / دستگیری 10 عضو یک شرکت هرمی در استان البرز
اعضای یک شرکت هرمی که با ارسال پیامک‌های وسوسه‌انگیز، جویندگان کار را از شهرهای مختلف به کرج کشانده و آنها را به عضویت شرکت‌های هرمی درمی‌آوردند، شناسایی و دستگیر شدند.

855525_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از پایگاه خبری پلیس البرز، محمد گل‌صباحی رئیس پلیس آگاهی استان البرز با اعلام این خبر گفت: در پی ارسال پرونده کلاهبرداری از کلانتری 32 حصارک به این پلیس بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی ادامه داد: محتویات پرونده حاکی از آن بود که قربانی این پرونده کلاهبرداری دانشجوی سال آخر دانشگاه است که به دنبال یافتن شغل مناسب و به دنبال دریافت پیامکی با همین عنوان در دام یک شرکت هرمی گرفتار شده و پس از گذشت یک سال از آن زمان به دلیل محدودیت‌ها و موانعی که برای او قرار داده بودند، راه گریزش را سد کرده اما در نهایت خود را از دام این شرکت کلاهبرداری نجات می‌دهد.

گل‌صباحی اظهار داشت: با بررسی موضوع مشخص شد که اعضای این شرکت هرمی مدتی است که تحت تعقیب مراجع قضایی هستند، بنابراین با تحقیقات جامع ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، آدرس مورد نظر در منطقه خرمدشت کرج شناسایی شد.

به دنبال شناسایی شرکت مذکور، با هماهنگی مقام قضایی محل مورد نظر به محاصره ماموران درآمده و پس از اطمینان از حضور اعضا در دفتر کارشان در یک اقدام غافلگیرانه همگی آنها که 9 نفر بودند دستگیر و جهت تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی منتقل شدند.

وی گفت: متهمان در بازجویی‌های ماموران به شعبه دیگری از شرکت هرمی در یکی از محله‌های دیگر خرمدشت اعتراف کرده و اذعان داشتند که همگی آنها دانشجو بوده و به منظور دستیابی به مشاغل پردرآمد ترک تحصیل کرده و پس از شناسایی یکدیگر، از استان‌های مختلف کشور به کرج آمده و اقدام به تاسیس شرکت هرمی کرده‌اند.

لازم به ذکر است که افراد مذکور به منظور عضوگیری و گسترش شرکت اقدام به ارسال پیامک‌های وسوسه‌انگیز با محتوای «شغل‌های دولتی با حقوق و مزایای عالی در انتظار شماست» نموده و از این طریق اقدام به عضوگیری می‌کردند.

گل‌صباحی اظهار داشت: اعضای این شرکت هرمی با گرفتن سفته و چک در موقع استخدام، راه فراری برای متقاضیان نگذاشته و به این وسیله تا کنون با شیادی و کلاهبرداری از متقاضیان کار، مبلغ 72 میلیون تومان از آنها کلاهبرداری کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز ضمن هشدار به شهروندان در خصوص پیامک‌های غیر واقعی گفت: از ابتدای سال جاری برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب با سوءاستفاده از سادگی شهروندان و تبلیغات نهادها و شرکت‌های داخلی با ارسال پیامک‌های عوام‌فریبانه و طرح پیشنهادهای واهی و غیر واقعی به تعدادی از کاربران تلفن‌های همراه با صدور اطلاعیه استخدام در مشاغل مناسب با حقوق و مزایای بالا و... موجبات فریب شهروندان را فراهم کرده و در مجموع مبلغ قابل توجهی از آنها کلاهبرداری کرده‌اند.

انتهای پیام/2302/گ/ظ

xms

Registered User
لایک‌ها
387

طیب نیا اعلام کرد:
سقوط قیمت نفت را به فال نیک می‌گیریم/ آخوندی مامور رسیدگی به توقف کامیون‌ها در مرز ترکیه شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی، کاهش قیمت نفت را به فال نیک گرفت و گفت: همانطور که تحریم‌ها باعث شد به طور جدی به مشکلات خودمان فکر کنیم و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در چنین فضایی ابلاغ شد، کاهش قیمت نفت هم به ما می‌فهماند که حتما باید به فکر درمان این بیماری باشیم؛ هرچند درمان این بیماری ساده نیست و همراهی دولت و مردم را می‌طلبد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا در نشست هم اندیشی مسئولان هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، شفافیت، انضباط مالی و ارتقای نظارت های مالی را از مهمترین برنامه های راهبردی این وزارتخانه دانست و گفت: وزارت اقتصاد می تواند نقش مطلوبی در مقابله با مفاسد و برقراری نظم و انضباط ایفا کند.

وی نظارت بر حسن اجرای سیاست ها و اقدامات را از جمله وظایف این وزارتخانه ذکر کرد و افزود: در این وزارتخانه 22 سازمان و مرکز با مسئولیت مستقل وجود دارد که هر کدام از آنها می توانند در برقراری نظم و انضباط مالی و اداری نقش زیادی ارایه کنند.

طیب نیا با اشاره به نقش سازمان مالیاتی در وصول درآمدهای مالیاتی کشور، گفت: اهمیت و جایگاه این سازمان به دلیل وصول درآمدهای مالیاتی بسیار بیشتر از قبل شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به نقش گمرک در مبارزه با قاچاق کالا، تصریح کرد: خزانه داری کل کشور وظیفه سنگینی در حوزه نظارت مالی برعهده دارد و سازمان حسابرسی نیز از دیگر دستگاههایی است که نقش با اهمیتی در این زمینه دارد.

طیب نیا با بیان آنکه وزارت اقتصاد از دو جهت می تواند در مقابله با تخلف نقش ویژه داشته باشد، اظهار داشت: اول این مجموعه به لحاظ نقش مهمی که دارد در معرض تخلفات مهمی قرار دارد که نمونه آن را می توان تخلفات مالیاتی نام برد.

وی با تشریح نمونه هایی از تخلفات صورت گرفته در **** بانکی و شبکه بیمه ها، گفت: واحدهای تابعه وزارت اقتصاد با معاملات و مسائل مالی ارتباط تنگاتنگ دارند و طبیعی است که در معرض تخلف نیز قرار گیرند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان آنکه نظارت مالی بر سایر موسسات و دستگاه ها از جمله وظایف وزارت اقتصاد است، گفت: به همین دلیل این وزارتخانه در معرض انواع تخلفات قرار دارد لذا نظارت بر عملکرد بخش های مختلف آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی، افزایش توان ثروت آفرینی را یکی از اولویت های راهبردی وزارت اقتصاد عنوان کرد و افزود: اگر بناست با فقر و نابرابری مبارزه شود، چاره ای جز افزایش توان ثروت آفرینی کشور نداریم و این امر اولویت اول وزارت اقتصاد و کل دولت است، هرچند در سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

طیب نیا با تاکید بر آنکه باید در حوزه تخلفات مالی امر پیشگیری در اولویت توجه قرار گیرد، تصریح کرد: همانطور که در حوزه سلامت و مقابله با بیماری ها پیشگیری مهم است، در بیماری های اقتصادی و تخلفات نیز پیشگیری باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به ضرورت یافتن ریشه های بروز تخلفات، گفت: نفت یکی از دلایل اصلی وجود رانت و زمینه های رانت جویی در اقتصاد کشور است البته این ویژگی منحصر به ایران نیست بلکه کشورهایی که از درآمد سرشار ناشی از ثروت های ملی برخوردارند، معمولا این مشکل و مفسده را دارند.

وی افزود: ما از گذشته تاکنون از بیماری اقتصادی رنج می بردیم چرا که نقش اصلی دولت فروش نفت و توزیع رانت های آن در اقتصاد بوده که این منشا تخلف می باشد.

طیب نیا به **** چند نرخی ارز اشاره کرد و ادامه داد: در 30یا 40 سال گذشته همواره چند نرخ ارز در بازار داشتیم که تفاوت بین نرخ آزاد و رسمی زمینه کسب درآمدهای سرشار را برای عده ای فراهم کرده بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به وجود نرخ های 9 تا بیش از 30 درصد در **** بانکی، اظهار داشت: این وضعیت منجر به بروز مشکلاتی مانند معوقات بانکی شده است. طیب نیا با بیان آنکه مواردی داشتیم که فردی بیش از هزار تا دو هزار میلیارد تومان به **** بانکی بدهکار بوده، گفت: همین موردی که اخیرا مجازات و اعدام شد، بدهی 2 تا 2.5 هزار میلیارد تومانی به **** بانکی داشت.

وی گفت: در اقتصاد رانتی فرد موفق کسی است که بتواند از این رانت ها استفاده کند نه افرادی که طرح جدید داشته یا فعالیت مفیدی انجام داده باشند. در راس مقابله با تخلفات باید دنبال از بین بردن زمینه های رانت در اقتصاد کشور باشیم.

توقف مالیات علی‌الرأس در سال 94

طیب نیا با اشاره به آنکه از روش های جدید نیز می توان در مبارزه با فساد بهره گیری کرد، گفت: طرح جامع مالیاتی در سازمان مالیاتی در حال اجراست و رئیس سازمان مالیاتی وعده داده تا پایان سال بعد این **** در تمام کشور اجرایی شود که با اجرای آن اطلاعات کامل و شفاف مودیان مالیاتی را خواهیم داشت و سیستم علی الرأس و ارتباط مستقیم بین مودیان و ممیزان مالیاتی از بین خواهد رفت.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش هزینه تخلف برای متخلفان، گفت: اگر هزینه تخلف بالا برود و متخلفان بدانند که چه جرایمی در انتظارشان هست، طبیعی است که کاهش تخلفات را در **** اداری شاهد خواهیم بود، هرچند در هر شرایط حتی با وجود اقدام نظارتی و به حداقل رساندن رانت ها باز هم امکان بروز تخلف وجود دارد و هیچ سیستمی بی نیاز از سیستم های نظارتی نیست.

طیب نیا با اشاره به صلاحیت هیات های رسیدگی به تخلفات، گفت: اگر فاصله شناسایی تخلف و رسیدگی و صدور حکم طولانی شود، عملا کارکرد آن از بین می رود لذا ما باید سریع الحساب باشیم؛ متخلفان باید بدانند در صورت تخلف به سرعت شناسایی، تشخیص و با آنها در کوتاهترین زمان برخورد خواهد شد در غیر این صورت شاهد بروز تخلفات زیادی خواهیم بود. یکی از دلایلی که در کشورهای غربی تخلف کمتری انجام می شود همین است چرا که متخلفان دریافته اند در صورت بروز تخلف چه جرایم سنگینی را باید بپردازند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد کرد که ابزارهای مناسب و کارشناسان متخصص در بررسی تخلفات مورد استفاده قرار گیرد، ضمن آنکه دفاعیات متهمان باید به صورت کامل و با صبر و حوصله شنیده و با سایر مستندات پرونده قیاس شود؛ نباید اجازه بروز اشتباه در رسیدگی به پرونده ها را داد.

وی با بیان اینکه در تعیین حکم و مجازات باید مسائل معیشتی و رفاهی افراد نیز مدنظر قرار گیرد، اظهارداشت: قاطعیت و عدالت نیز باید در صدور حکم مد نظر قرار گیرد. همچنین باید تعامل با دستگاه های نظارتی مرتبط در اولویت باشد.

طیب نیا مبارزه با تخلفات و برخورد با آنها را به مثابه شمشیر دو لبه ذکر کرد و گفت : اگر با فساد برخورد نشود، طبیعی است که عدالت و انصاف و کارایی در دستگاه های دولتی مخدوش می شود و اگر تخلف درست تعریف و زمینه برخورد با آن هم فراهم نشود، می تواند عدم ابتکار عمل در دستگاه ها را فراهم کند و در صورت بروز این وضعیت کارایی و افزایش بهره وری نیز از بین می رود.

وی با تاکید بر برخورد سخت و سریع با تخلفات اداری، تصریح کرد: بعضا شاهد این بودیم که به گونه ای با تخلف برخورد شده که روحیه ابتکار و نوآوری در مدیران از بین رفته است درحالی که در شرایط تحریم به شدت نیازمند ابتکار عمل مدیران هستیم.

وزیر اقتصاد خطاب به مدیران مربوطه در زمینه برخورد با تخلفات گفت: مطمئن باشید تا زمانی که فساد و تخلف باشد کسی به ابتکار عمل فکر نمی کند و اقدام جدیدی در انجام امور نخواهیم داشت.

کاهش قیمت نفت را به فال نیک می‌گیریم

طیب نیا در حاشیه این نشست در پاسخ به این پرسش که با توجه به کاهش قیمت جهانی نفت و نرخ 100 دلاری نفت در بودجه 93 در سال جاری، دولت با چه میزان کسری بودجه مواجه خواهد شد؟ گفت: ان شاءالله کسری بودجه نداریم.

خبرنگاری از طیب نیا پرسید وقتی قیمت نفت به دامنه 80 دلار در هر بشکه کاهش یافته ولی قیمت نفت مصوب در بودجه امسال 100 دلار است؛ مگر می‌شود گفت کسری بودجه نداریم؟ وزیر اقتصاد چنین پاسخ داد: وقتی ما نفت را می فروشیم پول آن را چهار پنج ماه بعد وصول می کنیم و الان نیز در حال وصول پول نفتی هستیم که چهار پنج ماه قبل فروخته بودیم. آثار کاهش قیمت نفت در آینده ظاهر می شود که برای آن هم برنامه ریزی کرده ایم و سیاست هایی را طراحی می کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در عین حال اظهارداشت: هم در هزینه ها باید صرفه جویی لازم را انجام دهیم و هم در حوزه درآمدها نیز باید به فکر وصول سایر درآمدها باشیم. در این میان، درآمد مالیاتی یکی از همین‌هاست که در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی هم جایگاه ویژه ای برای آن در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، دلیل کاهش وابستگی به درآمد نفت و تامین هزینه های دولت از سایر محل‌ها، همین موقعیت فعلی است . نباید در موقعیتی قرار بگیریم که کاهش نفت بتواند تاثیر منفی در اقتصاد ما ایفا کند. من این وضعیت را به فال نیک می گیرم. همانطور که تحریم‌ها باعث شد به طور جدی به مشکلات خودمان فکر کنیم و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در چنین فضایی ابلاغ شد، کاهش قیمت نفت هم به ما می‌فهماند که حتما باید به فکر درمان این بیماری باشیم؛ هرچند درمان این بیماری ساده نیست و همراهی دولت و مردم را می‌طلبد.

قیمت پایه نفت در بودجه 94

طیب نیا درباره پیش بینی قیمت پایه نفت در لایحه بودجه سال آینده کل کشور گفت: هنوز در این باره به تصمیم قطعی نرسیده ایم و درحال بررسی موضوع هستیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به این پرسش که آیا سهم صندوق توسعه ملی از بودجه سال 94 کاهش می‌یابد، گفت: در سال‌های گذشته در قانون برنامه سوم و چهارم حساب ذخیره ارزی پیش‌بینی شده بود که فلسفه آن این بود که بخشی از درآمد مازاد نفتی به حساب ذخیره ارزی واریز شود و اگر در آینده با کاهش قیمت نفت مواجه شدیم، این کمبود از محل ذخیره ارزی تأمین شود اما در قانون برنامه پنجم حکم دیگری آمد که علاوه بر حساب ذخیره ارزی صندوق توسعه ملی هم تشکیل شد، اما در بودجه 93 برای درآمدهای مازاد نفتی امکان واریز به حساب ذخیره ارزی وجود نداشت.

وی تاکید کرد: حساب ذخیره ارزی را باید جدی گرفت و در قانون بودجه سال آینده باید فعال شود.

خبرنگاری از وزیر اقتصاد پرسید آیا اقدام خاصی برای حذف دهک‌های بالای درآمدی از فهرست یارانه بگیران انجام شده است ؟ که طیب نیا پاسخ داد: کارگروهی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول بررسی و مطالعه این موضوع شده است که می‌توانید از آن کارگروه در این باره سئوال کنید.

طیب نیا درباره مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار مبنی بر نحوه بازپرداخت تسهیلات ارزی گفت: این طرح در جلسه قبل شورای پول و اعتبار تصمیم‌گیری شد و جزئیات را می توانید از سخنگوی شورا سئوال کنید.

ماموریت ویژه دولت به آخوندی

وی درباره دلایل توقف صدها کامیون ایرانی و ترکیه‌ای در مرز و اینکه آیا ایران در این باره مقصر است یا ترکیه؟ گفت: به هر حال، مشکل متقابل است. وزیر راه وشهرسازی مامور رسیدگی به این موضوع شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی از دستور کار جلسه امروز سه شنبه شورای پول و اعتبار، ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت: هنوز دستور جلسه را ندیده‌ام.

xms

Registered User
لایک‌ها
387
روحانی:‌ کشور در مسیر رونق حرکت می‌کند

رییس جمهوری روز چهارشنبه در جلسه توسعه و سرمایه گذاری در استان زنجان با تأکید بر اینکه کشور در مسیر رونق حرکت می‌کند، گفت: کارآفرینان بدانند که امروز ثبات اقتصادی در کشور حاکم است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی اظهار داشت: امنیت و ثبات اقتصادی امروز ایران در منطقه، کاملاً قابل قبول است.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور باید توسط کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی اداره شود، افزود: دولت باید زمینه‌ها را فراهم کرده و در بخش‌های که بنا به دلایلی امکان حضور بخش خصوصی نیست، بار مسئولیت را بر عهده بگیرد.

رییس شورای عالی اقتصاد با تاکید بر اینکه اساس توقع ما از کارآفرینان کشور اهل بیت، این است که به فکر کشور و هم وطنان خود باشند، اظهار داشت: البته منظورم این نیست که وارد تجارتی شویم که سود نداشته باشد که چنین تجارتی قابل دوام نیست، اما می توان سود کمتر را در نظر گرفت.

رییس‌ جمهوری یکی از بزرگترین معروف ها را ایجاد شغل و دستگیری از افراد نیازمند عنوان کرد و گفت: اگر کسی فرد بیکاری را که از شدت بیکاری و فقر آبرویش در خطر است به کار بگمارد، اجر بی پایانی نزد خداوند خواهد داشت.

دکتر روحانی در ادامه با بیان اینکه این حرف ها به معنای شانه خالی کردن دولت از زیر بار مسئولیت هایش در عرصه اقتصادی نیست، افزود: دولت در عرصه اقتصادی وظایفی دارد که در حد توان تلاش خواهد کرد به آنها عمل کند و البته قضاوت دراین باره برعهده مردم است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه مردم می دانند دولت با چه مشکلاتی مواجه است، تصریح کرد: هنگامی که این مسوولیت را برعهده گرفتم به خوبی از شرایط آگاهی داشتم . ما وعده های به مردم دادیم و با خدا عهد کردیم که هیچ کاری را بدون مشورت با کارشناسان آن حوزه انجام ندهیم و طی 14 ماهی که از فعالیت دولت می گذرد همواره تلاش ما همین بوده و از ابتدای تشکیل این دولت حداقل هفته ای دوبار در باره اقتصاد جلسه داشته ایم و مواردی پیش آمده که نظر دیگری در مورد یک مسئله داشتم اما وقتی نظر جمع چیز دیگری بوده آن را پذیرفته ام.

دکتر روحانی با بیان اینکه البته غیر ممکن نیست که در کار شورایی هم اشتباهی رخ دهد، گفت: مسئله این است که کار کردن به شیوه شورایی درصد خطا را کاهش می دهد و از همین رو تلاش ما از ابتدای دولت تاکنون، این بوده که با مشورت کارها را پیش ببریم.

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه اقتصاد وقتی سامان می یابد که قابل پیش بینی باشد، اظهارداشت: دولت از ابتدای آغاز به کار تاکنون، تمام تلاش خود را برای مهار تورم بکار گرفته است.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه تلاش کردیم اقتصاد ایران قابل پیش بینی باشد ، اظهار داشت: درست است که از زمان آغاز به کار دولت یازدهم نیز افزایش قیمت هایی داشته ایم و البته در مواردی مثل اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها نیز افزایش قیمت‌ها ناگزیر بود.

دکتر روحانی با یادآوری اینکه امروز رییس کل بانک مرکزی آمار بسیار امیدوار کننده ای از تورم سالیانه منتهی به پایان شهریور ماه امسال ارائه کرد، گفت: این آمارها نشان می دهد که تورم یکسال گذشته از شهریور امسال به 20 درصد رسیده و تورم ماهانه به کمتر از یک درصد و رقم 7 دهم درصد رسیده است که این نشان می دهد از وعده ای که برای رساندن تورم به زیر 25 درصد به مردم داده بودیم ، جلوتر هستیم.

رییس‌ جمهوری با تاکید بر اینکه در موضوع مهار تورم مهم تداوم این روند است، گفت: به لطف خدا امروز از رکود هم عبور کردیم و اگر چه این مسئله همه بخش های اقتصاد کشور را شامل نمی شود اما در مسیری قرار داریم که می توانیم بگوییم در مسیر رونق حرکت می‌کنیم.

دکتر روحانی گفت: برخی مشکلات در عرصه سیاست خارجی داریم که تلاش می‌کنیم از طریق مذاکره آنها را حل و فصل کنیم و بر همین مبنا روابط با همسایگان را نیز در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی گسترش داده‌ایم و در مجموع می‌توانم بگویم حرکت اقتصادی کشور رو به جلو است.

رییس‌ جمهوری در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه برای توسعه مناطق مختلف کشور باید از ظرفیت‌های موجود در آنها نهایت استفاده را برد، گفت: استان زنجان ظرفیت‌های متنوعی در زمینه‌های معدنی، کشاورزی و گردشگری دارد که باید از آنها نهایت استفاده را برد و از سوی دیگر بانک‌ها نیز باید حضور فعال‌تری در عرصه‌های توسعه استان داشته باشند تا سرعت پیشرفت زنجان بیش از پیش شود.

دکتر روحانی اظهار داشت: در تهران تصمیم گرفتیم که به بانک‌ها کمک کنیم تا در زنجان تسهیلات بیشتری به فعالان اقتصادی ارایه دهند و دولت در مجموع در سیاست خارجی و سیاست‌های اصولی اقتصادی و سیاسی و آرامش اجتماعی، از همه توان خود و ظرفیت‌های کشور برای پیشرفت استفاده می‌کند و باید همه دست به دست هم دهیم تا زنجانی آباد‌تر و ایرانی آباد تر بسازیم.

رییس جمهوری در ابتدای این نشست نیز با گرامیداشت فرا رسیدن ایام محرم گفت: تاثیرات عاشورا محدود به شیعیان و حتی مسلمانان نیست و همه انسانیت را تحت تاثیر خود قرار داده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه مکتب امام حسین(ع) مکتب انسان های آزاده است، افزود: اولین درس این مکتب ایثار و فداکاری است و ما اگر در طول زندگی خود فقط همین درس را سرمشق قرار دهیم، سعادتمند خواهیم بود.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ملاله یوسف‌زی خطاب به اوباما: دست از مسلح کردن جهان بردار!

ملاله یوسف زی، نوجوان پاکستانی که تازه‌ترین جایزه صلح نوبل را از آن خود کرده، خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: می‌توانستی دنیا را عوض کنی اگر به جای فرستادن سلاح به سایر کشورها، کتاب می‌فرستادی.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه ان بی سی، ملاله 17 ساله در نشست فوربس در فیلادلفیا در این باره گفت: پیام من بسیار ساده بود.

او درباره دیدار اخیرش با باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا عنوان کرد: من به او گفتم به جای تفنگ، کتاب بفرستد. به جای سلاح، معلم بفرستد.

او در پاسخ به سوال مجری درباره واکنش اوباما پاسخ داد: واکنش او بسیار سیاستمدارانه بود.

ملاله یوسف‌زی دفاع از حق تحصیل زنان و دختران را از زمانی که 12 ساله بود آغاز کرد. او آغاز به نگراش یک وبلاگ اینترنتی کرد؛ جایی که توانست زندگی‌اش طبق قوانین طالبان را توصیف کرده و سواد را ترویج دهد. زمانی که او 15 ساله بود در راه بازگشت از مدرسه سرش، مورد هدف گلوله مهاجمان طالبان قرار گرفت. او توانست زنده بماند و اکنون به همراه خانواده‌اش در انگلیس زندگی می‌کند، جایی که در آن هنوز به کمپین دفاع از حقوق تحصیل خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
یونسی: دولت تدبیر و امید با شعار خدمت بی‎منت و با تدبیر آمده است

دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با اشاره به اینکه ملت ایران مستحق خدماتی بیشتر از آن چیزی که امروز دارند، هستند و منتی بر سر مردم نیست، گفت: دولت موظف به ارایه چنین خدماتی است و دولت تدبیر و امید با شعار خدمت بی‎منت آمده است، منتها با تدبیر.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، حجت‎الاسلام و المسلمین "علی یونسی" در مراسم دیدار عمومی با مردم شهرستان ماه‌نشان ضمن تقدیر از حضور گرم مردم این شهر، اظهار کرد: من موظف هستم مطالبات مردم را دریافت کرده و به هیئت دولت و شخص رئیس‌جمهور منتقل کنم.

وی افزود: سفر رئیس‌جمهور به زنجان منشاء خیر و برکت خواهد بود و تحولات بزرگی را به وجود خواهد آورد.

یونسی با بیان اینکه زنجان به دلیل ویژگی‎های خوب می‎تواند به ‌عنوان قطب اقتصادی کشور محسوب شده و در توسعه این مرز و بوم نقش اساسی ایفا کند، تصریح کرد: زنجان از هر نظر جزو استان‎های غنی بوده و این استعداد را داراست که در میان سایر استان‎ها بدرخشد و در توسعه ایران تأثیرگذار باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه چرا کاروان تدبیر و امید بدین نام نامیده شده است، اظهار کرد: به نظر اکثریت فرهیختگان و دل‌سوختگان ****، در هشت سال گذشته بی‎تدبیری به اوج خود رسید و تدبیر می‎گوید هر کاری باید با توجه به عواقب و نتایج و آینده انجام شود و کارها باید کارشناسانه و با در نظر گرفتن همه جوانب انجام شده و تنها امروز را نبینیم.

یونسی با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین ضربه به یک جامعه و ملت بازداشتن آنان از آینده‎اندیشی و فعالیت است، تصریح کرد: ملت را به مصرف و بیکاری، به کوپن، یارانه و ... وابسته کردن اشتباه بزرگی است و این که 40 درصد مردم عضو کمیته امداد باشند، افتخار نیست. افتخار این است که همه کار داشته باشند. پول مفت دادن نابود کردن آینده آنان است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان ماه‌نشان جزو معدود شهرستان‎های استان زنجان است که شیعه و سنی در آن با مودت و دوستی زندگی می‎کنند، تصریح کرد: فرهنگ بزرگواری و بردباری از ویژگی‎های اصلی مردم منطقه محسوب می‌شود که توانسته‎اند با آرامش در کنار هم زندگی کنند.

در این مراسم "سعید صفری"، فرماندار ماه‌نشان نیز با اشاره به برخی مشکلات پیش روی مردم منطقه، اظهار کرد: نبود سرمایه‎گذاری در بخش صنعت، عدم تخصیص اعتبار برای مسیر ارتباطی ماه‌نشان و زنجان و نقص در سیستم آب‌رسانی روستایی از مهم‌ترین مشکلاتی است که مردم شهرستان ماه‌نشان انتظار رفع آن را توسط دولت تدبیر و امید دارند.

انتهای پیام

بالا