• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سبحانی‌فر:
ایجاد پیمان پولی بین ایران و روسیه به معنای جایگزینی روبل به جای دلار نیست



رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه تاکید کرد که آنچه از طرف گروه دوستی ایران به دوما و سنای روسیه پیشنهاد شده، ایجاد پیمان پولی دوجانبه یا چندجانبه است که لزوما به معنای جایگزینی روبل به جای دلار نیست.



رمضانعلی سبحانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد:‌ در سفر هیات پارلمانی ایران به روسیه پیشنهاد ما به نمایندگان و معاونین سنا و دوما و رییس کمیسیون سیاست خارجی روسیه، ایجاد پیمان پولی و کریدور مبادله کالا بین چند کشور از خلیج‌فارس و عمان تا آسیای میانه بود.



وی افزود: در واقع ما معتقدیم برای اینکه مشکلی در بحث تحریم‌ها از لحاظ مبادله پول به دلار و یورو وجود نداشته باشد می‌توان با ایجاد یک پیمان پولی دوجانبه یا چندجانبه این مشکل را حل کرد. پیمان پولی نیز تعریف خاصی دارد که بر اساس آن، مبادلات انجام می شود و این لزوما به معنای جایگزینی روبل نیست.



نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان اینکه طرف روسی از پیشنهاد ایران برای ایجاد پیمان پولی استقبال کرده، خاطرنشان کرد: آنها گفتند که این پیشنهاد را در کمیسیون‌ها بررسی می‌کنند و به دنبال این خواهند بود که مشکلات مبادله پول بین دو کشور حل شود.



سبحانی‌فر با اشاره به سفر رییس دومای روسیه به ایران نیز گفت: در دیدار رییس دومای روسیه با رییس مجلس و نمایندگان بحث‌هایی در زمینه بحران‌های منطقه، تروریسم، همکاری‌های بازرگانی، صنایع و کشاورزی مطرح شد و پیمان پولی نیز یکی از گزینه‌هایی است که طرف روسی نیز آن را دنبال می‌کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نامه زیباکلام به آیت‌الله جنتی درباره فساد


صادق زیباکلام - استاد دانشگاه - درباره موضوع «فساد» به آیت‌الله احمد جنتی نامه نوشت و مسئولیت‌های و اختیارات شورای نگهبان را یادآور شد.



به گزارش ایسنا، متن این نامه که در خبرآنلاین منتشر شده، بدین شرح است:



«بسمه تعالی



حضرت آیت‌الله احمد جنتی



دبیر مکرم شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران



با سلام و تحیات، حضرتعالی در خطبه‌های نماز جمعه 30 آبان گلایه و اظهار تأسف از گسترش مفاسد و ناهنجاری‌های موجود در کشور نمودید. با اشاره به برخی از آنها از جمله رشوه‌خواری، نزول‌خواری، بالا رفتن سن ازدواج، افزایش طلاق، مفاسد اقتصادی، زیر میزی پول گرفتن برخی از اطباء و ... نارضایتی‌تان را اعلام داشته و خواهان تغییر شدید.



پرسشم از حضرتعالی آنست که براستی مسئولیت آنچه شما به عنوان وجود فساد در کشور می‌فرمائید بر عهده کدام نهاد است؟ کجا قصور صورت گرفته و کدام دستگاه در انجام وظایفش مرتکب کوتاهی شده که این مشکلات و مفاسد که می‌فرمائید امروزه گریبانگیر جامعه‌مان شده؟ مشکلم از این‌جا شروع می‌شود که هر دو قوه اصلی مقننه و مجریه که مسئولیت سیاست‌های خرد و کلان کشور را بر عهده دارند (و علی‌القاعده بیشترین تقصیر و مسئولیت در خصوص مفاسدی که اشاره فرمودید بر عهده این دو نهاد می‌باشد)، هم نظارت بر سیاست‌هایشان و هم انتخاب مجریان و کارگزارانشان مستقیم و غیرمستقیم بر عهده جنابعالی و همکارانتان در شورای محترم نگهبان بوده است.



آیا جملگی نمایندگانی که به مجلس شورای اسلامی راه می‌یابند نمی‌بایستی در ابتدا مورد تصدیق شورای نگهبان قرار بگیرند؟ آیا در مرتبه بعدی کلیه مصوبات مجلس که در حقیقت سیاست‌های اجرایی کلان کشور را تشکیل می‌دهند نمی‌بایستی به تایید شورای نگهبان برسند؟ آیا شورای نگهبان فهرست نهایی نامزدهای ریاست جمهوری را که از نظر آن شورا صلاحیت احراز آن مقام را دارند تعیین نمی‌کند؟ آیا رئیس‌جمهور منتخب برای انتخاب وزرا و تأیید برنامه‌هایش به همان مجلس مورد تأیید شورای نگهبان نبایستی مراجعه نماید؟ آیا دولت آقای روحانی بالاخره توانست وزیر علومی را که مورد تأیید مجلس نبود وارد کابینه‌اش نماید؟



این هم حکایتی است که با اینکه جنابعالی و شورای محترم نگهبان از قدرت و امکانات فراوانی برخوردار بوده‌اید و سیاست‌های خرد و کلان مملکت به همراه مجریان و کارگزاران آن مستقیم و غیرمستقیم زیرنظر و مطابق با خطوط فکری و باورهای منتسب به تفکرات و اعتقادات شما و همفکرانتان تنظیم شده و می‌شود اما و علیرغم همه اینها حضرتعالی به گونه‌ای از نابسامانی‌ها و گسترش فساد صحبت می‌فرمائید کأنه هیچ سمت و مقام جدی در این مملکت نداشته‌اید و آنچه که امروز هستیم بالمره ارتباطی با شما پیدا نمی‌کند و دیگرانی که نه معلوم است چه کسانی هستند و نه معلوم است در کجای مملکت و **** قرار گرفته‌اند می‌بایستی پاسخگوی فساد و ناهنجاری‌های دیگر باشند.



ایام بکام باد



صادق زیباکلام



اول آذرماه یکهزار و سیصد و نود و سه»



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نظر مطهری درباره برداشت غلط مجلس از فتنه



نمایندگان مخالف گزینه‌های قبلی وزارت علوم، بر سر دوراهی قرار گرفته‌اند. گزینه‌های قبلی یعنی آقایان میلی‌منفرد، فرجی‌دانا، نیلی و دانش آشتیانی نیز هیچ‌کدام فتنه‌گر نبودند و در حق آنها ظلم شد. استیضاح آقای فرجی‌دانا و رأی دادن به آن ضروری نبود بلکه خطا بود زیرا یک وزیر لایق را برکنار کردیم.



به گزارش ایسنا، اینها بخشی از صحبت‌های علی مطهری در گفت‌وگو با خبرآنلاین است، که متن کامل آن را در زیر می‌خوانید:



پرسش- فضای مجلس را در مورد رأی اعتماد به دکتر فرهادی وزیر پیشنهادی علوم چگونه ارزیابی می‌کنید؟



روز قرائت نامه رئیس‌جمهور و معرفی وزیر پیشنهادی فضای مجلس منفی نبود، اما باید دید در نهایت مجلس چه تصمیمی می‌گیرد. اگر مجلس بخواهد با همان معیار گذشته خود یعنی همراهی یا عدم همراهی با فتنه قضاوت کند و رأی بدهد قاعدتاً آقای فرهادی هم نباید رأی بیاورد چون ایشان هم از نظر آن گروه از نمایندگان که به موارد قبلی رأی ندادند با فتنه همراهی داشته است زیرا در مردادماه سال 88 نامه‌ای را همراه آقایان خاتمی، موسوی، کروبی و بسیاری افراد دیگر خطاب به مراجع تقلید امضا کرده است که در آن نامه نوع رفتار با معترضان به رفتار دوران سیاه ستمشاهی تشبیه شده است. همچنین آقای فرهادی ظاهراً با حزب مشارکت نیز همکاری داشته است. البته فعلاً از آن هجوم پیامکی به نمایندگان که توسط محافل خارج از مجلس انجام می‌شد خبری نیست. ظاهراً آتش‌بس اعلام شده است، اما اگر این گروه از نمایندگان از معیار خود که همان مسأله فتنه باشد دست بردارند و بهانه‌گیری را پایان دهند، آقای فرهادی رأی اعتماد خواهد گرفت ولی در این صورت باید پاسخگوی مردم باشند که چه اتفاقی افتاد که از شعار «فتنه خط قرمز ماست» عدول کردید؟



پرسش- پس هر دو حالت برای مجلس هزینه دارد.



بله؛ در واقع نمایندگان مخالف گزینه‌های قبلی بر سر دوراهی قرار گرفته‌اند که آیا بر معیار قبلی خود پافشاری کنند و این گزینه را نیز رد کنند یا از آن معیار به خاطر ملاحظاتی دست بردارند و به قول خودشان به یک فتنه‌گر رأی اعتماد بدهند. هر دو حالت به ضرر مجلس است چون در صورت اول وزارت علوم همچنان بلاتکلیف باقی می‌ماند و مردم مقصر اصلی را مجلس می‌دانند و در صورت دوم که معیار فتنه را کنار بگذارند و به وزیر رأی اعتماد بدهند مجلس متهم به منطق دوگانه و یک بام و دو هوا خواهد شد زیرا مردم می‌پرسند چرا گزینه‌های قبلی را با این معیار رد کردید و وزارت علوم و دانشگاه‌ها را این مقدار معطل کردید؟



پرسش- نظر خود شما چیست؟



نظر من روشن است. من اساساً منطق این گروه از نمایندگان را که اگر کسی در جریان حوادث سال 88 نامه‌ای در تظلم و دادخواهی و در اعتراض به رفتار بخشی از مسئولان نوشته باشد او فتنه‌گر است، مردود می‌دانم. از نظر من چنین کسی نه تنها فتنه‌گر نیست بلکه فردی مسئول و متعهد است که در مقابل بی‌قانونی‌ها ساکت نبوده است. گزینه‌های قبلی یعنی آقایان میلی‌منفرد، فرجی‌دانا، نیلی و دانش آشتیانی نیز هیچ‌کدام فتنه‌گر نبودند و در حق آنها ظلم شد.



به هرحال مجلس با یک انتخاب سخت مواجه است. اگر به آقای فرهادی رأی اعتماد ندهد وزارت علوم معطل می‌ماند و تنش میان مجلس و دولت بیشتر می‌شود و اگر رأی اعتماد بدهد متهم به منطق دوگانه می‌شود و این که از خط قرمز خود عبور کرده است یا از روی مصلحت‌سنجی که دیگر نمی‌توان به گزینه پنجم رأی نداد یا احیاناً به دلیل بده‌بستان‌های پشت پرده.



پرسش- چرا مجلس به این نقطه رسید؟



برای این‌که اولاً استیضاح آقای فرجی‌دانا و رأی دادن به آن ضروری نبود بلکه خطا بود زیرا یک وزیر لایق را برکنار کردیم و به اینجا رسیدیم. ثانیاً برداشت غلطی از جمله «فتنه خط قرمز است» شده است، چون مقصود مقام ***** از این جمله این نبوده است که هرکسی را که اعتراضی به بعضی رفتارها در سال 88 داشته است فتنه‌گر بدانیم،‌ زیرا خود ایشان از برخی رفتارها اظهار ناراحتی شدید کردند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اعتراض به حذف صدای شجریان از رسانه ملی



غلامحسین امیرخانی در مراسم افطار جمعی از هنرمندان که با حضور محمدباقر قالیباف برگزار شد، به حذف صدای شجریان از رسانه ملی واکنش نشان داد و گفت: مگر می‌توانیم قهرمانمان را حذف کنیم، چه کسی است که صدای ربنای استاد شجریان را بشنود و جانش به مبدا وجود متصل نشود؟





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم افطار جمعی از اهالی هنر، سی تیرماه با حضور شهردار تهران در تالار شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد. این برنامه البته با استقبال پرشوری از سوی هنرمندان روبه‌رو نشد، چنانچه از اهالی سینما، موسیقی و ادبیات تعداد بسیار معدودی از هنرمندان در این برنامه شرکت کرده بودند و البته از میان هنرمندان هنرهای تجسمی، تعداد بیشتری حضور داشتند.



قبل از شروع این مراسم، محمد باقر قالیباف به همراه مجید سرسنگی - مدیرعامل خانه هنرمندان - به همراه تعدادی از هنرمندان، نمایشگاه بازار نقاشی را افتتاح کردند. در هنگام بازدید از نمایشگاه نیز عزت‌الله انتظامی و غلامحسین امیرخانی وارد نمایشگاه شدند و با قالیباف احوال‌پرسی و روبوسی کردند. سرسنگی در طول این بازدید به قالیباف اعلام کرد که خانه‌ی هنرمندان ایران به حمایت ویژه‌ای از سوی شهرداری تهران نیاز دارد. او همچنین هنگام سخنرانی، شروع سخنانش را با خواندن مصرعی از حافظ شیرازی در خطاب به شهردار تهران آغاز کرد‌ و گفت: زان‌ یار دلنوازم شکری است با شکایت؛ شکر داریم که به این برنامه آمدید و شکایت داریم که چرا کم می‌آید.



اجرای این برنامه را که با برنامه‌ی تعزیه‌ی سیدمحسن هاشمی آغاز شد، ژیلا صادقی برعهده داشت. او با اینکه بارها به هنرمندان تذکر می‌داد که فقط پنج دقیقه فرصت سخنرانی دارند، خود میان هر سخنرانی مدتی صحبت کرده و در ابتدای برنامه نیز گفت که من حرفه‌ام صحبت کردن است. او در طول این برنامه درباره تابلوهایی که در بازار نقاشی قرار بود به فروش بروند، گفت: 200 تابلو در این بازار وجود دارد که هر کدام 500 هزار تومان به فروش گذاشته شده‌اند.

او خطاب به شهردار گفت: از شما وعده می‌گیرم که از این تابلوها برای مجموعه‌ی خود خریداری کنید و به این ترتیب مردم را به این کار تشویق کنید.



همچنین ایرج راد – مدیرعامل خانه‌ی تئاتر – در طول سخنرانی خود از قالیباف تمجید کرد و خطاب به او و محمد هادی ایازی - معاونش - اظهار کرد: من از ته دل شما را دوست دارم.





از مسئولان حاضر در این برنامه همچنین به علی‌ مرادخانی - معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی -،‌ شهاب مرادی - رییس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران - می‌توان اشاره کرد. مرادخانی حدود نیم ساعت مانده به پایان برنامه در مراسم حاضر شد و مرادی تقریبا به انتهای برنامه رسید.





یکی از سخنرانان این برنامه داریوش ارجمند بود که با حرارت تمام سخن می‌گفت. قبل از اینکه او برای سخنرانی حاضر شود، با توجه به اینکه وقت اندکی به انتهای برنامه و زمان اذان مغرب مانده بود، مجری خطاب به او گفت: فکر می‌کنم که شما نمی‌توانید صحبت کنید و از شهردار خواست که به روی سن برود، ولی قالیباف وقتش را به ارجمند داد و کلا از سخنرانی صرف نظر کرد. البته در طول سخنرانی ارجمند دو مرتبه به او نوشته‌ای داده شد که سخنرانی را کوتاه کند. در مرتبه اول، این بازیگر در واکنش گفت: آیا قرار بود که همین قدر شهردار تهران صحبت کند؟ فکر نمی‌کنم!

او سپس در خطاب به قالیباف گفت: تا آخرین 10 شاهی وقتتان را صرف می‌کنیم.





وقتی این مراسم بدون سخنرانی شهردار به پایان خود نزدیک شد، شهردار تهران پشت تریبون حضور یافت و وعده داد که روز چهارشنبه 22 مردادماه که روز فرهنگ پهلوانی نام دارد، به مدت 3 ساعت با هنرمندان در خانه هنرمندان ایران دیدار کند و از این زمان دو ساعتش را در اختیار هنرمندان قرار دهد و 45 دقیقه‌اش را خود پاسخ دهد. این موضوع با تشویق حاضران روبه‌رو شد.



در پایان این مراسم نیز تابلوعکسی از جمشید بایرامی از سوی خانه هنرمندان ایران به شهردار تهران اهدا شد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
لزوم حمایت از تولید داخل در راستای اقتصاد مقاومتی
جنس ایرانی بدون مارک خارجی روی دست می‌ماند/ ضربه بنجل‌های چینی به تولید
رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان می‌گوید: آنقدر فرهنگ استفاده از برند خارجی غالب شده که پیراهن‌ تولید داخل را معمولاً با مارک خارجی در بازار می‌فروشیم و وقتی فروشنده با صداقت اعلام می‌کند جنس تولید داخل است، برخی از خرید امتناع می‌کنند.

670100_PhotoA.jpg


  • جواد درودیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، از واردات موازی پیراهن‌های مشکی چینی علیرغم تولید مطلوب داخل گلایه کرد و گفت: گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید جلوی واردات کالاهایی که در داخل به کیفیت مطلوب تولید می‌شود، را بگیرد.

    وی افزود: برای تولید پیراهن مردانه بخشی از پارچه مورد نیاز از برندهای درجه یک داخلی استفاده می‌شود و بخشی نیز از کشورهای تایلند، ترکیه، کره جنوبی و مالزی وارد می‌شود که خود علاوه بر ایجاد اشتغال ارزش افزوده نیز ایجاد می‌کند.

    رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان با اشاره به اینکه زمانی پیراهن ایرانی را به بازارهای همسایه صادر می‌شد، تصریح کرد: اما متاسفانه اکنون به دلیل منفعت‌طلبی برخی افراد شاهدیم که در ایام خاص مانند محرم به یک مرتبه پیراهن چینی وارد بازار می‌شود که جز ضربه به تولید داخل چیزی در پی ندارد.

    درودیان در پاسخ به اینکه اکنون قیمت تمام شده پیراهن داخلی چقدر است، گفت: بسته به حجم تولید، اجرت دستمزد برای دوخت از 6 تا 12 هزار تومان برای سری‌دوزی و 20 هزار تومان برای تک‌دوزی در نظر گرفته می‌شود که در موارد خاص و بنا به درخواست مشتری این رقم ممکن است، افزایش یابد، اما مطمئنا قیمت تولید داخل با کیفیت مطلوب بسیار پایین‌تر از قیمت وارداتی است.

    وی گفت: زمانی هر تولیدی ممکن بود، روزانه 100 پیراهن تولید کند، اما الان این رقم به دلیل رکود بازار به 30 عدد رسیده است، در حالی که سازمان امور مالیاتی همان مالیات 100 عدد را برای ما محاسبه می‌کند.

    رئیس اتحادیه پیراهن‌دوزان با اظهار تاسف از اینکه برخی عادت به استفاده از برند خارجی به جای حمایت از تولید داخل دارند، گفت: در مواردی شاهدیم جنس درجه یک داخلی تنها به دلیل آنکه برچسب خارجی نخورده، به فروش نرفته و تا می‌فهمند جنس ایرانی است، از خرید آن سرباز می‌زنند و کار به جایی رسیده که اغلب پیراهن‌های تولید شده در کارگاه‌های خودمان را با برند خارجی وارد بازار می‌کنیم.

    به گزارش فارس، روز پنجشنبه یکی از مسئولان در همایش کارآفرینی اعلام کرده بود که در ماه محرم یک میلیون پیراهن مشکی چینی وارد بازار ایران شده بود.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


‌شرکت صنایع ریلی ایرانیان اعلام کرد
تعمیر 100 دستگاه لکوموتیو شرکت راه‌آهن‌/ تکمیل مراحل تولید 9 دستگاه واگن باری لبه کوتاه
سری جدید لکوموتیوهای بازسازی شده در شرکت صنایع ریلی ایرانیان (ایریکو) وارد چرخه‌ ریلی کشور شد.


13930901000522_PhotoA.jpg


  • ‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی روابط عمومی و امور بین‌الملل گروه سرمایه‌گذاری توسعه ترابر ایرانیان، مدیر تولید کارخانه ایریکو اظهار داشت: ‌تعداد لکوموتیوهای بازسازی و نوسازی شده‌ شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در کارخانه ایریکو به عدد 100 رسید.‌

    محمدرضا کمالی‌نژاد ‌اعلام کرد: لکوموتیوهای بازسازی و نوسازی شده‌ از سری GM و مدل‌های GT 26 ،‌G12 و G25 هستند و بازسازی آنها شامل انجام مواردی همچون تعمیرات بدنه، شاسی، کابین راننده و تجهیزات داخل کابین راننده و رنگ‌آمیزی کامل بوده است.‌

    وی ‌با اشاره به میانگین سن بالای لکوموتیوهای فعال در خطوط ریلی کشور گفت: لکوموتیوهای فعال در خطوط ریلی ایران به طور متوسط دارای میانگین سنی بیش از 40 سال هستند و بازسازی و نوسازی آنها از موضوعات ضروری در مجموعه‌ ریلی کشور به شمار می‌آید.‌

    کمالی‌نژاد با اشاره به تکمیل مراحل تولید 9 دستگاه واگن باری لبه کوتاه د رایریکو گفت: ‌واگن‌های باری لبه کوتاه به سفارش شرکت ذوب آهن ساخته شده و اواسط هفته‌ آینده به این شرکت تحویل داده خواهند شد؛ با تحویل این واگن‌ها 16 دستگاه از 30 دستگاه واگن باری موضوع قرارداد ایریکو و شرکت ذوب‌آهن تحویل داده می‌شود.‌

    وی گفت: چندی پیش نیز واگن‌های مسافری شرکت مهتاب سیر جم پس از انجام تعمیرات اساسی در شرکت ایریکو، به چرخه‌ی ریلی کشور ملحق شدند.

    کمالی‌نژاد اضافه کرد: واگن‌های مسافری شرکت مهتاب سیر جم در سه بخش مختلف مورد تعمیرات اساسی و نوسازی قرار گرفته‌اند و تاکنون یک دستگاه از دو دستگاه موضوع قرارداد تحویل شرکت مهتاب شده است.‌

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه:
تندروها نمی‌توانند روحانی را از مسیر اعتدال خارج کنند


یک عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: «تجربه یک سال و اندی حاکمیت دولت یازدهم نشان داد که می‌توان با تکیه بر بدنه کارشناسی و در فضایی غیرملتهب، هم گام‌های مثبتی در بهبود وضعیت عمومی کشور به‌ویژه در حوزه اقتصادی برداشت و هم با نگاهی تعاملی در پاسداشتِ منافع ملی در سطح جهانی به توفیقاتی قابل توجه دست یافت».



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرتضی بانک که در اجلاس فصلی شورای هماهنگی جوانان حزب اعتدال و توسعه سخن می‌گفت، در پاسخ به برخی ابهامات در زمینه فرآیند انتصابات در بدنه دولت گفت: «مشی اعتدالی آقای روحانی بر این مهم استوار است که مدیریت کارآمد کشور جز با حضور فعال کلیه احزاب، جریان‌های سیاسی، اقوام و اقلیت‌های همسو و هفکر و متعهد به برنامه‌های دولت ممکن نخواهد بود.از سوی دیگر مجموعه شرایط داخلی و بین‌المللی ایران، ضرورت استقرار فضایی آرام و بدون تنش در بدنه مدیریتی کشور را بیش از پیش ایجاب می‌کند».



وی افزود: «روح کلی حاکم بر فرآیند انتصابات منبعث از رویکرد اعتدالی دولت و درک واقع بینانه از شرایط کنونی است. البته کسانی که آرامش کنونی حاکم بر کشور را در تضاد با منافع خود می‌بینند و یا با مشی اعتدالی میانه‌ای ندارند، از حضور افراد و شخصیت‌های منتسب به جریان‌های متنوع سیاسی در دولت ناراضی هستند. چنین جریانات تندرو و افراطی که حیات خود را صرفاً در ممات طرف مقابل دیده‌اند.

جامعه ایرانی، تجربه مدیریت تندروها را دیده و خسارت‌های ناشی از آن را نیز به خوبی به یاد دارد».



وی افزود: «پیروزی دکتر روحانی در انتخابات 92 نشان‌دهنده عزم مردم برای به حاشیه راندن حاشیه‌سازان و تندروها بود. دولت و شخص رییس جمهور نیز با عملکرد خود نشان داده‌اند که بر عهد خود با مردم وفادار مانده و اجازه نخواهند داد تندورها از هر گروه و جریانی که باشند، آرامش و فضای اعتدالی حاکم بر کشور را دچار خدشه کنند».



بانک در بخشی دیگر از سخنان خود، حضور قدرتمند تشکل‌ها و احزاب سیاسی را پیش‌نیاز تحرک و نشاط سیاسی جامعه دانست و گفت: «تجربه بیش از یک دهه فعالیت حزب اعتدال و توسعه، نشان می‌دهد که بر خلاف بدبینی‌ها ساختار سیاسی کشور از ظرفیت مناسبی برای فعالیت‌های حزبی و سیاسی برخوردار است. این حزب در سخت‌ترین شرایط و ناملایمات سیاسی با در پیش گرفتن مشی اعتدالی و دوری از افراط و تفریط، ضمن حضور فعال در صحنه سیاسی کشور توانست گفتمان خود در لایه‌های مختلف اجتماعی گسترش دهد».



به گفته وی، حزب اعتدال و توسعه از فعالیت احزاب و تشکل‌های سیاسی و مدنی با دیدگاه های متنوع در چارچوب قانون حمایت می‌کند و فعالیت سیاسی ذیل احزاب و تشکل‌های قانونی را در مسدود کردن روزنه نفوذ تندروها در فضای سیاسی و اجتماعی کشور بسیار موثر می‌داند».



بانک درباره وضعیت کنونی حزب اعتدال و توسعه اظهار داشت: «از خرداد 92 فصل تازه‌ای از حیات این حزب آغاز شده است. حاکمیت گفتمان اعتدال بر بدنه اجرایی کشور، پیروزی بزرگی برای حزب اعتدال و توسعه به شمار می‌رود. طبیعی است موفقیت این دولت در عرصه‌ای مختلف، سبب می‌شود این گفتمان بیش از پیش با اقبال عمومی مواجه شده و در عمق رفتارهای اجتماعی احاد مردم نیز رسوخ کند».



وی خطاب به جوانان عضو حزب اعتدال و توسعه گفت: «ما، حزبی دولت ساخته نیستیم، بلکه با سال‌ها تلاش توانستیم نقشی موثر و کلیدی در تشکیل دولت داشته باشیم. اکنون که دولتی هم‌راستا با گفتمان ما تشکیل شده، مسئولیت اعضای حزب بسیار بیشتر از قبل است. ما نباید به حزبی دولتی تبدیل شده و استقلال، مرام‌ها، اهداف و کارکردهای حزبی خود را فراموش کنیم.



وی ادامه داد: در این مقطع کلیه اعضای حزب به‌ویژه جوانان، باید با مشارکت فعال در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی، نقد منصفانه، گوشزد کردن مشکلات و نارسایی‌ها در فضایی آرام و به دور از تنش به دولت کمک کنیم تا بهترین روش‌ها را در اعمال خدمت به مردم و توسعه کشور به کار ببندد و همزمان از فرصت موجود برای ادبیات‌سازی، کادرسازی و گسترش گفتمان اعتدال در طبقات مختلف اجتماعی در اقصی نقاط کشور استفاده کنیم».

گفتنی است در اجلاس فصلی شورای هماهنگی جوانان حزب اعتدال و توسعه برخی دیگر از اعضای شورای مرکزی این حزب از جمله فاطمه هاشمی رفسنجانی نیز حضور داشتند و سخنرانی کردند.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
احداث راه آهن روسیه – آذربایجان- ایران با سرمایه گذاری مسکو
شرکت دولتی راه آهن روسیه اعلام کرد در نظر دارد تا خط آهنی از روسیه به آذربایجان به مقصد ایران احداث کند و هزینه‌های این پروژه را می‌پردازد.


13921016000452_PhotoA.jpg


  • به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از پایگاه اینترنتی یورسیا، شرکت دولتی راه آهن روسیه در اوایل این هفته اعلام کرد که در نظر دارد تا خط آهنی از روسیه و با عبور از آذربایجان به مقصد ایران احداث کند. انتظار می رود که توافق نامه‌های بین دولتی برای احداث این خط آهن در جولای سال آینده به امضا برسد.

    همچنین این شرکت روسی اعلام کرد که هزینه های این پروژه را می پردازد. تاکنون آذربایجان در این مورد هیچ عدم تمایلی نشان نداده است.

    از طرفی دیگر، خط آهن باکو- تفلیس- قارص که با گذشتن از گرجستان، آذربایجان را به ترکیه متصل می کند، قرار دارد. گفته می شود که این از طریق مسیر ریلی سالانه 5 میلیون تن محموله باری و یک میلیون نفر جابجا شوند. آغاز به کار این مسیر سال 2015 اعلام شده است.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
علی آهنی: دیر یا زود، پرونده هسته‌ای بسته خواهد شد



سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، ابراز امیدواری کرد که پرونده هسته‌ای ایران، دیر یا زود بسته شود.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) روزنامه لیبراسیون (متمایل به حزب سوسیالیست فرانسه) در مقاله‌ای با عنوان «به سوی گرمی روابط ایران و فرانسه؟» به قلم علی آهنی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه نوشته است:

«ایران و فرانسه که اولین تماس‌های‌شان به قرن سیزدهم باز می‌گردد دو تمدنی هستند که هرکدام تاریخ و فرهنگی فوق‌العاده غنی و کهن دارند و جنبش‌های ترجمه متقابل از آثار دانشمندان، شعرا و نویسندگان دو کشور نماد ارتباطات عمیق بین این دو ملت بزرگ است.

نگاهی سریع به تاریخ روابط دوجانبه ایران و فرانسه به روشنی نشان می‌دهد که به رغم فراز و فرودها، افکار عمومی دو کشور نگاهی مثبت به هم دارند.

استقبال گرم و بیادماندنی از امام ***** و گلباران سفارت فرانسه در تهران توسط ایرانی‌ها به نشانه تشکر، این تصور را ایجاد نمود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران روابط دو کشور در همه زمینه‌ها نمونه و مثال زدنی باشد.

با این حال، تلاش برای مسموم سازی این روابط از سوی برخی جریان‌ها در فرانسه، اروپا و در ماوراء آتلانتیک، بدون آن‌که خاورمیانه را از یاد برده باشیم، مانع از تحقق این انتظار شد. حتی طی سال‌های اخیر، مجموعه همکاری‌های بین دو کشور منجمله در زمینه‌های فرهنگی و دانشگاهی، که در گذشته و حتی در سخت‌ترین دوره روابط دو کشور از وضعیتی نسبتا مناسب برخوردار بود، بلوکه شدند و موج دانشجویان ایرانی که همواره زبان و فرهنگ فرانسه برایشان جذاب بود، بخاطر فضای سیاسی دو کشور و ندادن ویزا به دانشجویان، ترجیحا به سوی آلمان و کشورهای انگلیسی زبان هدایت شدند.

همچنین، در زمینه مبادلات تجاری با ایران، فرانسه که زمانی با حدود شش میلیارد یورو، بطور متوسط رتبه چهارم یا پنجم را اشغال می‌کرد، الان با کمتر از 500 میلیون یورو مبادلات سالانه، به رتبه 15 یا 16 رسیده است و به راحتی بازار ایران را به رقبای اروپایی و آسیایی و حتی آمریکایی خود واگذار کرده است.

شایان ذکر است که در فرانسه، کاهش مبادلات تجاری با ایران در چهارچوب موضوع هسته‌ای و تحریم‌های تحمیلی به ایران توجیه می‌شود در حالی که در طول هشت ماهه اول سال 2014 مبادلات تجاری ایران و آلمان با رشدی 33 درصدی همراه بوده و به 6/1 میلیارد یورو رسیده است (در حالیکه مبادلات برای فرانسه 350 میلیون یورو بوده است)، بدون این‌که بخواهیم از افزایش باور نکردنی صادرات آمریکایی به سوی بازار ایران سخن بگوییم.

این رشد مبادلات تجاری با آمریکا، به همان اندازه شگفت‌آور است که همزمان رئیس‌جمهور اوباما، شرکت‌های فرانسوی علاقه‌مند به کار با ایران را به «ریختن یک تن آجر روی آن‌ها» تهدید می‌کرد(؟).

همچنین قابل ذکر است که بعد از سفر هیات بزرگ شورای کارفرمایان فرانسه (مدف ) به ایران ( با حدود 119 شرکت فرانسوی )، آمریکایی‌ ها فشارهایی را روی روسای شرکت‌های مزبور وارد کردند و تا به آن‌جا پیش رفتند که از آن‌ها خواستند کارت ویزیت‌های مخاطبین ایرانی‌شان را به آمریکایی‌ها بدهند تا بتوانند مجموعه روابط تجاری رقبای فرانسوی‌شان با ایران را کنترل کنند!



با توجه به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران، احترام به تعهدات بین‌المللی و الزام آور بودن فتوای **** معظم انقلاب اسلامی، دیر یا زود، پرونده هسته‌ای بسته خواهد شد.
در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، با توجه به ماهیت کاملا صلح‌آمیز برنامه هسته ای ایران، تعهد ما به ان.پی.تی ( پیمان منع اشاعه هسته‌ای ) و همچنین اهمیت الزام‌آور بودن فتوای **** معظم انقلاب اسلامی - که سلاح هسته‌ای را ممنوع کرده است - و حتی این فتوای از سوی رئیس‌جمهور اوباما مورد استقبال قرار گرفته است، این پرونده، دیر یا زود بسته می‌شود و تحریم ها را پشت سر خواهیم گذارد؛ لذا منافع مشترک ملت ایران و فرانسه، در همه زمینه‌ها، اعم از منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین نقش تعیین کننده دو کشور در حل بحران‌های منطقه‌ای و مبارزه با معضل تروریسم، آن‌چنان اهمیتی خواهد داشت که مقامات، مسئولین و اندیشمندان دو کشور نمی‌توانند نسبت به آن بی‌تفاوت بمانند.

در این رابطه، سفر اخیر رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران به فرانسه ( که از بیش از سی‌سال پیش به این طرف برای اولین بار انجام می‌شد) و دیدارهای سازنده وی با روسای سنا و مجلس ملی فرانسه و همچنین همتایانش بخوبی ضرورت توسعه و تعمیق سطح مبادلات سیاسی و پارلمانی بین دو کشور و بهره‌گیری از تمام فرصت‌ها و ظرفیت‌های دوجانبه برای تامین منافع مشترک و کمک به حل بحران‌های منطقه‌ای را نشان می‌دهد.

در نتیجه، اجتناب‌ناپذیر خواهد بود که تلاش‌های مخرب و تلاش‌های از پیش صورت گرفته برای مسموم‌سازی مناسبات، خنثی شوند و هر نوع اقدام برای این‌که روابط ایران و فرانسه در نهایت امر به سطح شایسته روابط چندصد ساله بین دو ملت ایران و فرانسه برسد انجام گردد، زمان گرمی روابط فرا رسیده است.»

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
فهرست کالاها و تجهیزات ساخت داخل اعلام شد



مدیر کل دفتر صنایع ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت از اعلام و انتشار اولین فهرست کالاها، تجهیزات، لوازم و فرآورده های ساخت واحدهای تولیدی در ارتباط با پروژه های صنعتی و معدنی کشور داخل کشور خبر داد.



به گزارش ایسنا، کیومرث فروتنی گفت: این فهرست مشتمل بر دو بخش شامل ماشین آلات و تجهیزات صنعتی ثابت و دوار و کالاها و نیز تجهیزات و لوازم برقی ، فلزی و الکترونیک است که با همکاری انجمن های تولیدی مربوط تنظیم شده است.



به گفته وی این اقدام در راستای تکلیف ماده 3 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای کشور برای استفاده عموم مردم به ویژه مخاطبان ماده 2 آن قانون جهت بکار گیری امکانات ساخت داخل در اجرای پروژه های مربوط ، به منظور رونق تولید و پرهیز از استفاده انواع مشابه خارجی صورت گرفته است.



فروتنی تاکید کرد: این فهرست با توجه به اطلاعات موجود تنظیم شده است و بدیهی است با ارائه اطلاعات جدید از سوی انجمن های مربوط و واحدهای تولیدی ذیربط ، اطلاعات سایر کالاها و تجهیزات ساخت داخل می تواند به این فهرست اضافه شود.

طبق اعلام شاتا، بر اساس مواد 4 و 5 قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی، سازمان های دولتی و عمومی غیر دولتی و نیز واحد های خصوصی که از امکانات دولتی برای اجرای پروژههای خود استفاده می کنند، موظف هستند کارهای پروژه خود را به شرکت های ایرانی ارجاع دهند و حداقل 51 درصد هزینه پروژه آنها به صورت کار در داخل کشور (طبق تعریف مندرج در قانون) باشد.



این فهرست در پورتال وزارت صنعت، معدن و تجاتhttp://www.mimt.gov.ir در دسترس علاقمندان است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


جزئیات تمدید توافق ژنو:
تبدیل 35 کیلوگرم از ذخایر 20درصد به سوخت و افزایش بازرسی‌ها/پرداخت 4.9 میلیارد دلار به ایران
شورای ملی ایرانی آمریکایی (نایاک) روز چهارشنبه به نقل از منابع دیپلماتیک جزئیاتی از تمدید برنامه اقدام مشترک را منتشر کرد.


13930904000661_PhotoA.jpg


  • به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شورای ملی ایرانی آمریکایی (نایاک) روز چهارشنبه به نقل از منابع دیپلماتیک مفاد تمدید برنامه اقدام مشترک را منتشر کرد.

    بنا بر ادعای این مجموعه، ایران در تمدید توافق ژنو متعهد شده است که در طول هفت ماه آینده، 35 کیلوگرم از مجموع 75 کیلو ذخایر اکسید اورانیوم با غنای 20درصد خود را به سوخت تبدیل کند.

    همچنین قرار است میزان بازرسی‌ها از کارگاه‌های مونتاژ سانتریفیوژ ایران افزایش یابد. ایران همچنین اجازه بازرسی‌های سرزده را نیز به آژانس خواهد داد.

    نایاک همچنین مدعی شده است که ایران پذیرفته برخی از فعالیت‌های تحقیقات توسعه را محدود کند؛ از جمله آن‌ها، تهران دیگر به سانتریفیوژ‌های IR-5 گاز تزریق نخواهد کرد.

    در مقابل، گروه 1+5 متعهد شده است ظرف این مدت مجموعا 4.9 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را آزاد کند. همچنین موارد تحریمی تعلیق‌شده در توافق ژنو، از جمله تحریم بیمه، کشتی‌رانی، فلزات گرانبها، قطعات یدکی هواپیمای مسافربری و صنعت خودرو، همچنان معلق خواهد بود.

    برنامه اقدام مشترک توافق موقتی بود که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس میان ایران و اعضای دائم شورای امنیت به علاوه آلمان به دست آمد. طرفین روز دوشنبه در حالی مذاکرات را تا تیر ماه 94 تمدید کردند که بر اساس توافق ژنو قرار بود نهایتا تا سوم آذر به توافق نهایی دست یابند.

    انتهای پیام/ق
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

فارس منتشر کرد
متن کامل مصوبه هیأت وزیران درباره مشاغل سخت و زیان‌آور
معاون اول رئیس جمهور، تصویب‌نامه هیأت وزیران درباره اصلاح آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور برای اجرا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی را ابلاغ کرد.

13930708000090_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ آیین نامه اجرایی بند (5) جزء (ب) ماده واحده قانون اصلاح تبصره (2) الحاقی ماده (76) قانون اصلاح مواد (72) و (77) و تبصره ماده (76) قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354 و الحاق دو تبصره به ماده (76) مصوب 1371 - مصوب 1380- موضوع تصویب‌نامه شماره 15365-/ت36005 هـ مورخ 1386.2.5 و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

    1- ماده (12) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

    الف - جزء «ط» بند (2) حذف می‌شود.

    ب- متن زیر جایگزین بند (3) و جزء‌های آن می‌شود.

    - علاوه بر موارد مذکور در بند (2) این ماده،‌عدم اشتغال به کار سخت و زیان‌آور در طول دوره اشتغال به مشاغل مزبور تحت هر عنوان برای مدت یک سال و کمتر از آن موجب بر هم خوردن توالی نمی‌شود. موارد و مدت‌های موضوع بند (1) این ماده تابع حکم همان بند خواهد بود.

    پ- متن زیر به عنوان بند (4) اضافه می‌شود:

    - عدم اشتغال به کار سخت و زیان‌آور در طول دوره اشتغال به مشاغل مزبور تحت هر عنوان (به جز در موارد مذکور در بندهای (1) و (2) این ماده) برای مدت بیشتراز یک سال، موجب بر هم خوردن توالی می‌شود و بیمه شده برای استفاده از مزایای این قانون باید حداقل (25) سال تمام در مشاغل یاد شده اشتغال به کار داشته باشد.

    - ماده (14) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

    ماده 14- کارفرما مکلف است پس از تقاضای بیمه شده و با احراز شرایط بازنشستگی وی، حسب مورد مبالغ مقرر در جزء‌های (4) و (6) بند (ب) ماده واحده قانون یاد شده را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نماید.

    13930905000825_PhotoL.jpg


    13930905000827_PhotoL.jpg


    انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
برای شرکت در سی امین نشست کومسک
وزیر اقتصاد به ترکیه رفت
وزیر اقتصاد به ترکیه به منظور شرکت در سی‌امین نشست کمیته دائمی همکاری اقتصادی و بازرگانی سازمان همکاری اسلامی موسوم به کمیته کومسک عصر امروز به ترکیه رفت.

13930811000815_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شادا علی طیب‌نیا به منظور شرکت در سی‌امین نشست کمیته دائمی همکاری اقتصادی و بازرگانی سازمان همکاری اسلامی موسوم به کمیته کومسک عصر امروز به ترکیه رفت.

    سی‌امین نشست «کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی و بازرگانی سازمان همکاری اسلامی» موسوم به «کمیته کومسک» نشست خود را در تاریخ 4 آذر ماه 1393 به مناسبت سی امین سالگرد کومسک آغاز نمود و تا 7 آذر ادامه خواهد داشت.

    کمیته دائمی کومسک پاییز هر سال اجلاسی در سطح کارشناسان ارشد و وزرا به میزبانی رئیس جمهور ترکیه در استانبول برگزار می‌کند که دو روز اول نشست با حضور کارشناسان ارشد به بررسی دستورکار تفصیلی و آماده‌سازی اسناد نشست وزرا اختصاص دارد و دو روز دوم (7-6 آذر ماه) نشست وزرا برگزار می‌شود.

    بر پایه این گزارش، در این نشست، تصمیمات و نحوه همکاری اقتصادی و تجاری بین کشورهای اسلامی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

    در این سفر دیدارهایی با مقامات ارشد ترکیه ای و برخی وزرای اقتصادی کشورهای اسلامی در دستور کار طیب نیا قرار دارد.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
برای نخستین بار اعلام شد؛
تهران و کرج دارای بیشترین مهاجر/ جستجوی برای کار بهتر و تحصیل مهمترین دلیل مهاجرت


مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیت سازمان ثبت احوال کشور با ارائه جدیدترین و اولین آمار مهاجرت تاکید کرد: از میان تمامی استانهای کشور تهران و کرج بیشترین آمار مهاجرتهای ورودی و خروجی در داخل کشور را داشته اند.
علی اکبر محزون در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه براساس قانون تغییر نشانی و کدپستی حتما باید به اطلاع سازمان ثبت احوال برسد، گفت: بر اساس این قانون افرادی که نشانه خود را تغییر و به نوعی مهاجرت کرده اند، باید این موضوع را به سازمان ثبت احوال اعلام کرده و در سامانه این تغییر را ثبت کنند.

وی تاکید کرد: ساز و کارهای لازم برای ثبت تغییر نشانی در حداقل زمان فراهم شده و آخرین آمار پایگاه اطلاع رسانی نشان می دهد که 412 هزار و 443 مورد تغییر نشانی به ثبت رسیده است.

مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیت سازمان ثبت احوال کشور در مورد مهاجرت در استانهای کشور نیز گفت: استان های تهران و البرز بیشترین آمار مهاجرت در ورود و خروج را به خود اختصاص داده اند.

به گفته محزون استان تهران 35 هزار و 883 مورد و استان البرز نیز 6 هزار و 287 مورد مهاجرپذیری را داشته اند و در مقابل 7 هزار و 944 نفر از استان تهران و 4 هزار و 718 نفر نیز از استان البرز مهاجرت کردند.

وی در مورد جابجاییهای داخل استانی نیز اظهار داشت: تعداد افرادی که در استان تهران جابجا شده اند 107 هزار و 592 مورد بوده که در سامانه ثبت احوال به ثبت رسیده است و بعد از استان تهران، استان اصفهان نیز با 21 هزار و 862 مورد جابجایی در داخل استان بیشترین تغییر نشانی را داشته است.

مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیت سازمان ثبت احوال کشور با تاکید بر اینکه تعداد جابجایی ها بیشتر از مواردی بوده که به ثبت رسیده است، گفت: چنانچه مردم به موقع وظیفه قانونی خود را انجام داده و جابجایی خود را ثبت کنند در این صورت در برنامه ریزیهای منطقه ای بسیار موثر است و همچنین در ثبت آمار و مهاجرت نیز تاثیر به سزایی خواهد داشت.

محزون در مورد دلایل مهاجرت نیز گفت: مهاجرت دلایل مختلفی دارد که در طبقه بندی صورت گرفته اولین دلیل جستجوی کار بهتر و یا کار و دومین دلیل تحصیل و بقیه موارد نیز پیروی از خانواده بوده است به طوریکه 10.4 درصد به منظور جویای کار و 13.2 درصد نیز برای تحصیل مهاجرت کردند.

وی تاکید کرد: به منظور جستجوی کار آمار مردان مهاجر بیشتر از زنان بوده است بطوریکه 17.7 درصد آمار را مردان و 2.3 درصد را نیز زنان به خود اختصاص داده اند و اما در مورد مهاجرت تحصیلی تعداد زن و مرد تقریبا مساوی بوده است. همچنین در مورد مهاجرت به دلیل پیروی از خانواده 68.6 درصد زنان به تبعیت از خانواده خود مهاجرت کردند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس شورای ملی نخود: کشت مکانیزه نخود تولید را دو ونیم برابر می کند
کرمانشاه - ایرنا - رییس شورای ملی نخود ایران با اشاره به فواید کشت نخود به روش مکانیزه، گفت: این روش تولید نخود را می تواند تا دو و نیم برابر افزایش دهد.

81188082-5737570.jpg
به گزارش ایرنا، ˈناصر مرادیˈ روز سه شنبه در دیدار هیات تحقیقات نخود ترکیه با مسوولین و کارشناسان کشاورزی کرمانشاه افزود: اکنون متوسط عملکرد برداشت نخود در ایران 475 کیلوگرم در هکتار است که درصورت مکانیزاسیون به یکهزارو 200 تا یکهزار و 300 کیلوگرم در هکتار افزایش می یابد.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر مزیت های کشت مکانیزه نخود می توان به کاهش هزینه ها و افزایش درآمد کشاورزان اشاره کرد.

مرادی، میانگین مصرف نخود در کشور را 150 هزار تن در سال عنوان و خاطرنشان کرد: این رقم مناسب نیست و باید به دنبال فرهنگ تغییر غذایی در جامعه و مصرف بیشتر نخود از سوی مردم باشیم.

رییس شورای ملی نخود ایران در ادامه از هدف گذاری این شورا برای افزایش همکاری با کشورهای ترکیه، هندوستان و استرالیا خبر داد و گفت: هندوستان امروز با تولید هشت میلیون تن نخود بزرگترین تولید کننده در جهان محسوب می شود و به طور قطع می تواند تجارب ارزشمندی را در اختیار کشورمان قرار دهد.

مرادی یادآور شد: با برنامه ریزی بعمل آمده در مدت زمان کوتاهی شاهد ایجاد انقلاب بزرگی در تولید، کاشت، داشت و برداشت نخود در ایران خواهیم بود.

وی در ادامه و با بیان اینکه کرمانشاه یکی از اصلی ترین تولیدکنندگان نخود در ایران است، خواستار باقی ماندن آن به عنوان پایلوت تولید نخود در کشور شد.

رییس مرکز تحقیقات نخود ترکیه نیز از کشورش به عنوان سومین تولید کننده بزرگ نخود در جهان یاد کرد و گفت: ما آماده گسترش هرگونه همکاری در زمینه های کشاورزی و بخصوص در بحث نخود با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

ˈعبدالقادر آیدوغانˈ اظهار داشت: هم اکنون دو نوع نخود دسی (دانه ریز) و کابلی (دانه درشت) در دنیا کشت می شود که در ترکیه شاهد کشت نوع دوم هستیم.

وی، سطح زیرکشت نخود در ترکیه را 500 هزار هکتار و میزان برداشت سالانه این محصول را 550 هزار تن عنوان کرد و افزود: مقدار برداشت نخود در ترکیه از هر هکتار یک هزار و 250 کیلوگرم است.

رییس مرکز تحقیقات نخود کشور ترکیه در ادامه اظهار داشت: به دلیل خشکسالی در ترکیه کشت بهاره انجام می شود و بهترین مزارع نخود این کشور نیز در قسمت های مرکزی و سواحل مدیترانه قرار دارد.

آیدوغان، سرانه مصرف نخود در ترکیه را 5.5 کیلوگرم در سال عنوان کرد و گفت: از لحاظ صادرات نیز یکی از بزرگترین صادرکنندگان محصول نخود هستیم.

وی همچنین با بیان اینکه دولت ترکیه در تعیین قیمت تمام شده نخود نقشی ندارد، یادآور شد: این کار به بخش خصوصی واگذار شده است.

آیدوغان در پایان و با بیان اینکه ترکیه سرزمینی خشک و کوهستانی است، میانگین بارندگی سالانه در نقاط مختلف این کشور را 350 میلی متر و ارتفاع متوسط از سطح دریا را نیز یک هزار و یکصد متر عنوان کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سرپرست نمایندگی ایران در سازمان ملل
دولت کانادا همدست جنایتکاران است



سرپرست نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به قطعنامه پیشنهادی کانادا ضد وضع حقوق بشر در ایران اعلام کرد: دولت کانادا با دفاع از جنایات صهیونیست‌ها در غزه همدست جنایتکاران است.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) غلامحسین دهقانی، سفیر و سرپرست نمایندگی کشورمان در سازمان ملل در نشست کمیته سوم مجمع عمومی با موضوع حقوق بشر به هنگام طرح قطعنامه پیشنهادی کانادا ضد وضعیت حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: ارائه قطعنامه حقوق بشر ضد ایران از سوی کانادا با اهداف سیاسی و در ادامه حمایت از صهیونیست هاست.



تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا برغم تلاش گسترده بانیان آن، رای موافق کمتری نسبت به سال داشت.



غلامحسین دهقانی پیش نویس قطعنامه حقوق بشری کانادا ضد جمهوری اسلامی را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت: این اقدام خصمانه دیگر کانادا و در راستای 12 اقدام مشابه قبلی اوتاواست که در 12 سال گذشته صورت گرفته است.



وی با بیان این‌که «کانادا اقدامات خصمانه خود ضد ایران را در قالب ارائه قطعنامه حقوق بشری دنبال و خود را مدافع حقوق کسانی معرفی می‌کند که از نظر اوتاوا حقوق‌شان تضییع شده است»، گفت: همه شواهد حاکی از این است که کانادا نه تنها نگران وضعیت حقوق بشر نیست بلکه در ادعای خود مبنی بر دفاع از حقوق انسان‌ها نیز صادق نیست.



وی عملکرد کانادا در تجاوز تابستان اسرائیل به غزه را شاهدی بر این مدعا دانست و گفت: درحالی‌که تقریبا همه رهبران جهان صهیونیست‌ها را بخاطر جنایات‌شان در غزه محکوم کردند، دولت کانادا تنها عضو جامعه بین الملل بود که بر خلاف این اقدام جهانی موضع گرفت.



سفیر و سرپرست نمایندگی کشورمان در سازمان ملل افزود: دولت کانادا نه تنها از **** صهیونیستی بخاطر جنایاتی که آنها در برابر دیدگان جهانیان مرتکب شدند، انتقاد نکرد بلکه بی شرمانه از جنایتکاران دفاع کرد.



وی با ابراز تاسف از این‌که «عالیترین مقامات کانادا آشکارا اعلام کردند که صهیونیستها مجازند هر تعداد از فلسطینی ها را که بخواهند بکشند و یا مجروح کنند»، گفت: از نگاه اوتاوا حمله به غزه، نه تنها حق، بلکه وظیفه اسرائیل است.



وی افزود: مقامات کانادا همبستگی با اسرائیل را بهترین راه پایان دادن به درگیریها دانستند و دولت کانادا در اقدامی تعجب برانگیز، اظهارات کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل درباره تجاوز اسرائیل به غزه را غیرسازنده نامیدند که واقعیات را منعکس نمی کند.



سفیر و سرپرست نمایندگی کشورمان در سازمان ملل با اشاره به اینکه نحوه عکس العمل کانادا به جنایات **** صهیونیستی در غزه این سوال را در اذهان زنده میکند که آیا اتاوا واقعا در خصوص وضعیت حقوق بشر در کشورها نگران است، گفت: شاید کانادا از این رهگذر مانند موضوع کمیته حقوق بشر، بدنبال رسیدن به اهداف سیاسی خاصی است.



وی افزود: اگر بانیان پیش نویس قطعنامه ضد ایران نگران حقوق بشر بودند، لازم بود قبل از هر چیز، پیش نویس قطعنامه های را در محکومیت **** صهیونیستی برای ترور و کشتار مردم غیر نظامی، وارد کردن رنج و محنت بر مردم غزه و لگدمال کردن روزمره حقوق اعراب و ساکنان اراضی اشغالی ارائه می‌کردند.



وی پیش‌نویس قطعنامه کانادا را بر پایه نگرشی ناقص، نامتوازن و جانبدارانه معرفی کرد و گفت: مشکل اصلی این پیش‌نویس این است که تلاش می‌کند جامعه ایرانی را جامعه‌ای بسته و تک‌صدایی معرفی کند، درحالی‌که به تصویر کشیدن جامعه ایران به این شکل اقدامی کاملا اشتباه است.



دهقانی افزود: جامعه ایران، جامعه ای پویا، با طراوات و چند صدایی است که در آن طیف گسترده ای از نگرشهای سیاسی و رسانه های همسو با این نگرشها همراه با حضور فرهنگها و خرده فرهنگ ها وجود دارند که نماینده جوامع مختلف و لایه های اجتماعی و گروههای چندگانه قومی مذهبی هستند.



وی با تاکید بر این‌که «این پیش نویس تحولات مثبت حقوق بشری جامعه ایران در دوره اخیر بویژه پس از شروع بکار دولت جدید ایران را نادیده گرفته است»، گفت: این قطعنامه دیدگاهی بر خلاف انتخاب مردم ایران که با حضور گسترده خود در انتخابات سال گذشته ایران، رئیس جمهور و دولت جدیدی را انتخاب کردند، ارائه میدهد.



وی به نادیده گرفتن آمادگی مستمر دولت ایران برای همکاری در چارچوب ساز و کارهای حقوق بشری سازمان ملل در این پیش نویس اشاره کرد و گفت: برخلاف انتظارات، رویکرد کنونی که بر اساس قطعنامه ها و دستور کار بررسی وضعیت حقوق بشر کشورها اتخاذ شده، برخلاف رویه و سازوکار موثر و بی طرفانه حقوق بشری سازمان ملل است که آشکارا سازوکار مربوطه را محدود می کند.



سفیر و سرپرست نمایندگی کشورمان در سازمان ملل این شیوه را ایجاد کننده فرصت برای کشورهایی با مقاصد خاص سیاسی معرفی کرد که برخی کشورها را بمنظور رسیدن به اهداف سیاسی خاص مورد انتقاد قرار دهند و بجای ارتقاء وضعیت حقوق بشر در جهان، به تسویه حساب با آن‌ها بپردازند.



وی صدور قطعنامه‌های کشوری را صرف نظر از ادعای حامیان آن‌ها، با موارد استفاده دیگر معرفی کرد و گفت: برخی از گزارشگران ویژه با جمع‌آوری این گزارش‌ها، اتهاماتی را به هر قیمت و بمنظور توجیه این روش متوجه کشورها می‌کنند.



وی قطعنامه‌های کشوری را افزایش‌دهنده بی‌اعتمادی به سازمان ملل متحد خواند و گفت: صدور این قطعنامه‌ها قطعا به ارتقاء حقوق بشر در کشورهای هدف کمک نمی‌کند و چنانچه همکاری کشورها با سازمان ملل را غیرممکن نسازد، قطعا این نوع همکاری‌ها را سخت‌تر خواهد کرد و به نتایجی که برخی کشورها مدعی رسیدن به آن‌ها هستند، منجر نخواهد شد.



دهقانی با تاکید مجدد بر آمادگی ایران برای اتخاد شیوه‌های جدی و هدف‌محور در بررسی وضعیت حقوق بشر براساس احترام متقابل و اصل برابری گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره باور خود را مبنی بر ضرورت ارتقاء و حفاظت از حقوق بشر در همه کشورها از طریق گفت‌وگوی سازنده و همچنین همکاری کشورها با یکدیگر از یک سو و همکاری با سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل از سوی دیگر اعلام کرده است.



وی با تاکید بر این‌که «جمهوری اسلامی ایران بارها نشان داده است که در برابر فشار، بی‌عدالتی و وضع اقدامات تحمیلی و یکجانبه مقاومت می‌کند»، گفت: در شرایطی که بخش‌های زیادی از منطقه خاورمیانه بدلیل سیاست‌های غلط برخی کشورها در آتش افراطی‌گری و تندروی می‌سوزد و نیروهای تندرو، تهدیدی جدی را متوجه جامعه جهانی کردهاند، کوته‌بینی‌ها و اقدامات انتقامجویانه با انگیزه‌های سیاسی مانند آن‌چه در این پیش نویس آمده است، نه تنها هیچ ارتباطی با موضوع حقوق بشر ندارد بلکه غیرسازنده و بی‌معنا هستند.



وی با اعلام مخالفت کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و سازمان همکاری‌های اسلامی با این پیش‌نویس گفت: این مخالفت به علت سازوکار نادرست آن و با هدف حراست از تمامیت و اعتبار راه کارهای حقوق بشری سازمان ملل است.



بعد از رای گیری این پیش‌نویس نیز سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل از نمایندگان کشورهایی که به پیش نویس قطعنامه رای منفی دادند تشکر کرد.



دهقانی گفت: تعداد قابل توجهی از کشورهای عضو از این پیش نویس حمایت نکردند که این حاکی از آنست که با این شیوه اقدام مخالفند و یا حداقل در مفید بودن چنین اقدامی که با انگیزه های سیاسی و نه بخاطر مسائل حقوق بشری که ضد جمهوری اسلامی ایران طراحی شده است، تردید دارند.



وی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران برغم اینگونه اقدامات برخی کشورها، به همکاری خود با سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل ادامه خواهد داد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر اقتصاد خبر داد
رشد 17 درصدی شاخص ضریب فزاینده پولی
وزیر اقتصاد برای خروج غیر تورمی از رکود از رشد 17 درصدی ضریب فزاینده پولی کشور در یک سال اخیر خبر داد.


13930529000270_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه اخبار اقتصاد و دارایی (شادا)، وزیر اقتصاد طی سخنانی در جلسه هم اندیشی بررسی راهکارها و نقش های متقابل بانک ها، صندوق توسعه ملی و استانداران برای خروج غیر تورمی از رکود، از رشد 17 درصدی ضریب فزاینده پولی کشور در یک سال اخیر خبر داد.

    علی طیب نیا طی سخنان خود در جلسه مذکور با اشاره به موفقیت های بزرگ دولت در مهار تورم و رکود طی سال گذشته، آن هم در شرایطی که هنوز تحریم ها ادامه دارد این امر را ناشی از همت دولتمردان در پیروی از الگوی مدیریت جهادی و همدلی و همفکری بین مجموعه ارکان **** با دستگاه های اجرایی عنوان کرد.

    وی گفت: در تحلیل آثار و هزینه های تورم و رکود، جمع بندی دولت این است که هزینه های رکود به مراتب سنگین تر از تورم است و این در ادبیات اقتصادی دنیا کاملا پذیرفته شده است.

    وزیر اقتصاد افزود: هزینه های تورم عمدتا هزینه های توزیعی است، به این معنا که وقتی شما تورم دارید، درآمد اسمی کشور، متناسب با تورم افزایش پیدا می کند اما کل تولید و درآمدهای کشور تغییر نمی کند و تنها یک جابجایی صورت می گیرد که در نتیجه آن عده معدودی منتفع شده و عده بسیار زیادتری نیز متضرر می شوند.

    طیب نیا ادامه داد: اما رکود و کسادی اثر «کل» دارد و کل کیک تولید کشور را کوچک می کند؛ کما اینکه طی دو سال گذشته، حدود 10 درصد از کل تولید کشور از دست رفته و حدود 20 درصد از درآمد کل نیز، به دلیل تغییر قیمت های نسبی به ضرر ایران، کاهش یافته است.

    وی یادآور شد: این امر در عین حال اثر توزیع هم دارد، به این ترتیب که عده ای شغل خود را از دست می دهند، درآمدهای عده ای دیگر، با کاهشی شدید مواجه می شود و در نهایت عده بسیار معدودی هم سودهای کلان می برند.

    وزیر اقتصاد گفت: بنابراین خروج از وضعیت رکود تورمی و دست یابی به رشد اقتصادی مستمر و پایدار، هدف اصلی دولت یازدهم و این دقیقا همان چیزی است که در سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی نیز مدنظر بوده و محور اصلی آن را تشکیل می‌دهد.

    طیب نیا با بیان اینکه هدف اقتصاد مقاومتی در یک جمله عبارت از «دست یابی به نرخ رشد اقتصادی بالا، مستمر، درونزا و برون نگر» است، گفت: همه ما می دانیم که دست یابی به این هدف مستلزم برقراری ثبات و آرامش در عرصه اقتصاد کلان کشور به معنای مهار تورم، ثبات در بازار ارز و طلا و امثالهم است.

    وی تصریح کرد: ما از سال های دور دچار این برداشت غلط بودیم و در دولت گذشته نیز اعتقاد به این برداشت اوج گرفت که مشکل اصلی تولید، محدودیت حجم پول و نقدینگی است. در حالی که اگر مشکل، نقدینگی بود که باید با سیاست های دولت قبلی همه چیز حل و فصل می شد؛ زیرا بانک مرکزی دستور می داد ظرف یک روز 100 هزار میلیارد تومان پول چاپ بشود و داستان تمام میشد، در حالی که حقیقت این گونه نیست.

    طیب نیا گفت: تجربه جهانی نشان داده که نتیجه افزایش عرضه پول، فقط افزایش قیمت ها و کاهش تولید و تشدید رکود است؛ یعنی دقیقا همان تجربه ای که در ایران انجام شد.

    وزیر اقتصاد گفت: ما باید بپذیریم که متاسفانه به لحاظ تولید در وضعیت خوبی نیستیم. برخورداری از درآمدهای سرشار نفتی و عوارض ناشی از ابتلا به بیماری هلندی، متاسفانه بخش تولید کشور را ***** کرده و بخش عمده تولید ما هم، وابسته به درآمدهای نفتی و به شدت متاثر از نوسانات بین المللی است.

    وی افزود: وقتی درآمد پایین است، طبیعی است که پس انداز نداشته باشیم و درآمدهای مالیاتی دولت نیز چون قرار است از محل درآمدهای مردم وصول شود، پایین خواهد بود و طبیعی است که با این وضعیت هزینه های عمرانی دولت هم کم خواهد شد.

    طیب نیا با بیان اینکه، وقتی پس انداز مردم به دلیل کاهش سطح درآمدها، میزان سرمایه گذاری هم پایین می آید، گفت: مهم تر از سطح پایین پس انداز، تخصیص ناکارآمد آن است که ما متاسفانه در این زمینه نیز درست عمل نکرده ایم.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی 40 سال گذشته، ما همیشه شاهد رشد بالای نقدینگی بوده و بالاترین رشد نقدینگی را در تمام کشورهای منطقه داشته ایم، این در حالی است که همواره بزرگ ترین مشکل بخش تولید کشورمان هم، کمبود نقدینگی بوده است.

    وزیر اقتصاد با بیان اینکه منشاء رشد نقدینگی دو عامل «افزایش پایه پولی» و «ضریب فزاینده پولی» است، گفت: سیستم بانکی کشور می تواند از طریق اعطای تسهیلات، خلق پول کند و چند برابر پول منتشره بانک مرکزی، نقدینگی را، آن هم در مسیر تامین مالی تولید، افزیش دهد.

    وی افزود: اما آن چه در ایران اتفاق افتاده اینکه، تا کنون اصلی ترین عامل رشد نقدینگی، افزایش پایه پولی بوده است. یعنی به این شکل که بانک مرکزی به طور مرتب پول چاپ کرده و به دولت و یا بانک های تجاری قرض داده و آنها این پول را در جامعه تزریق کرده اند.

    طیب نیا گفت: اما آن چه در دنیا، عامل اصلی رشد نقدینگی محسوب می شود، افزایش ضریب فزاینده و ماحصل تسهیلات با پشتوانه ارائه شده از سوی بانک ها است.

    وزیر اقتصاد افزود: در حال حاضر شاخص ضریب فزاینده پولی در ایران حدود 5 است، ضریبی که هر چه بالاتر باشد معنایش توسعه یافته تر بودن **** بانکی است.

    وی با اشاره به اینکه نرخ شاخص ضریب فزاینده پولی در کشورهای توسعه یافته دنیا حدود 20 است، اظهار داشت: خوشبختانه اتفاقی که در یکساله اخیر افتاده، این است که افزایش نقدینگی از محل پایه پولی به شدت کنترل شده و در شش ماهه اول سال 1393 امسال نسبت به ابتدای آن کاهش یافته است.

    طیب نیا با بیان اینکه این اتفاق را باید به فال نیک بگیریم، افزود: این امر در سایه انضباطی رخ داده است که دولت در چارچوب آن سعی کرده به هیچ وجه متوسل به منابع مالی بانک مرکزی نشود.

    وی گفت: همانطور که میدانید این اصلا کار ساده ای نیست؛ یعنی دولتی با کسری بودجه مواجه است و در شرایط غیر عادی و تحریم خودش را حفظ می کند. این حاکی از یک فهم عمیق و اراده قوی است که شخص رییس جمهور، جلودار آن است.

    وزیر اقتصاد افزود: این امر از طرف دیگر نشان دهنده حاکمیت انضباط در دوره جدید مدیریت بانک مرکزی است که اجازه افزایش نامتناسب پایه پولی را نمی دهد.

    طیب نیا ادامه داد: خوشبختانه در یک سال اخیر، شاهد افزایش قابل ملاحظه و حدودا 17 درصدی ضریب فزاینده پولی هم بوده ایم و این علامت خوبی است که نشان از حرکت **** بانکی ما در جهت انجام وظایف ذاتی خود است.

    وی تصریح کرد: با بررسی های صورت گرفته درون دولت و نیز صحبت های استانداران و نمایندگان مجلس و نیز بخش خصوصی، به یک جمع بندی می رسیم و آن اینکه، یکی از مهم ترین مشکلات تولید کشور، کمبود نقدینگی است.

    طیب نیا گفت: بنا براین سیاست گذاری های صورت گرفته از سوی دولت در این راستا است که **** بانکی را به نحوی هدایت کند که در سال جاری عمدتا به سمت تامین سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی برود.

    وی یاداور شد: در این حال ما با مشکل تنگنای اعتباری بانک ها روبرو هستیم و این در حالی است که ما با یک نقدینگی شدیدا افزیش یافته در کشور نیز مواجهیم و این خودش یک معضل و معمای بزرگ است که چطور می شود یک کشوری نقدینگی داشته باشد و در مقابل دچار تنگنای اعتباری نیز باشد.

    وزیر اقتصاد گفت: یکی از دلایل این امر، سطح پایین سرمایه های بانک ها است. به خصوص که در نظر آوریم، در چند سال گذشته، به خاطر تحریم ها و سیاست های اقتصادی نادرست نرخ ارز، تقریبا 3 برابر شد و نیاز بنگاه های اقتصادی ما را به شدت افزایش داد.

    طیب نیا گفت: به همین دلیل ما در لایحه خروج از رکود، به این موضوع اهمیت ویژه ای داده و چندین ماده را به آن اختصاص داده ایم.

    وزیر اقتصاد تصریح کرد: معنای سخن من این نیست که هدف ما رفع مشکل بانک است؛ بلکه بانک به عنوان یک واسطه مد نظر است، زیرا اگر مشکل سرمایه بانک ها حل بشود امکان تامین مالی فعالیت های اقتصادی هم وجود خواهد داشت.

    وی تاکید کرد: من عقیده ام این است که در حال حاضر بحث تامین سرمایه بانک ها از نان شب هم واجب تر است و این اتفاق باید حتما بیافتد.

    وزیر اقتصاد افزود: وقتی دولت بر اساس تکالیف متعدد قانونی، در برابر بانک ها مقروض می شود و نمی تواند به موقع بدهی اش را پرداخت کند، منابع بانک قفل می شود و پولی برای پرداخت اعتبارات جدید نمی ماند.

    وزیر اقتصاد یادآور شد، تسویه بدهی بانک ها از این نظر اهمیت بیشتری پیدا می کند که بدانیم، بانک بر اساس استانداردهای بومی کشورما، می تواند حداقل سه برابر منابع در اختیار، تسهیلات بدهد که با محاسبه مبلغ بدهی دولت ها به بانک ها، یعنی توان بالقوه بانک ها برای پرداخت حداقل 210 هزار میلیارد تومان وام جدید را از آنها سلب کرده‌ایم و این رویه باید اصلاح شود.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
العربیه:
تاثیر تحریم‌های غرب علیه ایران و روسیه کاهش یافته است
العربیه طی گزارشی اعلام کرد توافقات اقتصادی ایران با روسیه اثر تحریم های غرب علیه این دو کشور را تضعیف کرده است.


13930622000484_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، العربیه انگلیسی طی گزارشی اعتراف کرد که توافقات اقتصادی ایران و روسیه در عمل تأثیر تحریم های غرب را بر اقتصاد دو کشور تضعیف کرده است.

    بر همین اساس، ایران با انعقاد قراردادهای فروش نفت به روسیه، و یا تبادل نفت با کالا و خدمات، عملا اقتصاد خود را تقویت کرده است.

    العربیه گزارش داد ایران قرار دادی را به ارزش ماهانه 1.5 میلیارد دلار با روسیه منعقد کرده است که بر همین اساس ایران حداکثر روزانه 500 هزار بشکه نفت به روسیه صادر کرده و روسیه نیز خدمات فنی مهندسی و همچنین برق به ایران صادر خواهد کرد.

    این اقدام که صادرات نفت ایران را تا حدود زیادی افزایش می دهد اقتصاد کشور را با رشد قابل توجهی همراه خواهد کرد. ارزش سالانه این قرار داد بالغ بر 20 میلیارد دلار ارزیابی شده است.

    بنا براین گزارش، روسیه نیز قصد دارد تا نیروگاه های برق جدیدی در ایران راه اندازی کرده و همچنین نیروگاه های فعلی ایران را ارتقا دهد.

    یکی دیگر از توافقات صورت گرفته بین ایران و روسیه، توافق دو طرف برای ساخت چندین نیروگاه هسته ای دیگر در ایران است.

    به طور کلی ارزش توافقات انرژی صورت گرفته بین ایران و روسیه 8 تا 10 میلیارد دلار برآورد شده است.

    مجموع تمام توافقات اقتصادی صورت گرفته بین دو کشور باعث افزایش مبادلات تجاری دو جانبه و در نتیجه افزایش رشد اقتصادی آن ها شده است.

    همکاری های دو جانبه روسیه و ایران از زمان سفر رئیس جمهور ایران به چین و شرکت در اجلاس شانگهای افزایش داشته است.

    ایران و روسیه از جمله کشورهایی هستند که در حال حاضر از سوی غرب تحت تحریم اقتصادی قرار گرفته اند و افزایش مبادلات تجاری دو طرف باعث کاهش اثر تحریم ها بر اقتصادهایشان شده است.

    از سوی دیگر دو طرف توافق کرده اند که مبادلات پولی دو جانبه خود را به ارزهای روبل یا ریال صورت دهند و این بدان معناست که بلوکی در حال شکل گیری است که قصد دارند حتی الامکان دلار را از مبادلات خود حذف کنند.

    حذف دلار در حال حاضر با استقبال کشورهایی مانند چین مواجه شده است و روسیه نیز قراردادهای گازی خود با بیش از 10 کشور را تغییر داده و دلار را از آنها حذف کرده است.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


واریز ۹۰۰ میلیون دلار از پول‌ها بلوکه شده ایران به حساب بانک مرکزی در امارات
قسط پنجم و ششم از دور دوم آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به ارزش 500 و 400 میلیون دلار به حساب بانک مرکزی واریز شد.


13930308000423_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، 500 میلیون دلار براساس توافق ایران و گروه 1+5 از منابع بانک مرکزی در کره‌جنوبی به حساب این بانک در کشور عمان بابت قسط پنجم و مبلغ 400 میلیون دلار از منابع بانک مرکزی در هند به حساب این بانک در امارات در قالب قسط ششم واریز شد.

    با احتساب واریز قسط پنجم و ششم، کل مبلغ 2.8 میلیارد دلار از فاز دوم توافقات ژنو در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

    همچنین طبق این توافقات، در مرحله اول 4.2 میلیارد دلار دیگر از درآمدهای نفتی طی 8 قسط دریافت شده بود.



    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


سازمان امور مالیاتی اعلام کرد
نرخ صفر درصد به جای معافیت مالیاتی
سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای شفافیت اقتصادی و منطق اقتصاد، نرخ صفر درصد مالیات به جای معافیت مالیاتی برای شرکتهای مشمول در نظر گرفته شود.


13930429000751_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سازمان امور مالیاتی کشور، در بیشتر کشورها، بخش عمده ای از منابع درآمدی دولت، از طریق مالیات تامین می شود.

    بدون تردید مالیات و **** مالیاتی دارای نقش مؤثری در روند توسعه کشور می باشد. مالیات به عنوان یکی از ابزارهای هدایت غیرمستقیم دولت از طریق تأثیر بر فعالیت های بنگاه های اقتصادی می تواند در سیاستگذاری های توسعه ای نقش کلیدی ایفا نماید و دولت با تدوین **** مالیاتی مناسب می تواند بر چگونگی دستیابی به اهداف توسعه ای تأثیر گذارد. از این رو و به منظور رفع نواقص و کمبود های موجود در قوانین مالیاتی کشور ، لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم تهیه و بمنظور طی مراحل قانونی و تصویب در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. این لایحه در راستای طرح تحولات اقتصادی با هدف ارتقاء عملکرد سیستم مالیاتی در جهت اصلاح ساختار مالی دولت از طریق نقش آفرینی مالیات در **** مالی کشور، کاهش اتکاء به درآمدهای نفتی، بهبود توزیع درآمد و ایفای نقش مناسب مالیاتها به عنوان ابزار مدیریت اقتصادی با رویکرد ایجاد بستر قانونی مناسب جهت اجرای طرح جامع مالیاتی، برقراری ضمانت‌های اجرایی مناسب از طریق تلقی دین مالیاتی به مطالبه عمومی ، اصلاح ساختار مشوقها و معافیتهای مالیاتی با هدف گسترش نظارت مالی دولت بر بنگاه های اقتصادی، ساده سازی و شفافیت قانون و فرایندهای اجرایی آن، اصلاح ساختار و تعدیل نرخهای مالیاتی در راستای ساده سازی و رفع تبعیض و افزایش تمکین مالیاتی تهیه شده است. از مهمترین رویکردهای اصلاحیه و در راستای هدفمندسازی معافیت های مالیاتی و شفاف سازی حمایت های مالی در اقتصاد کشور، جایگزینی سیاست اعتبار مالیاتی با نرخ صفر به جای معافیت های مالیاتی مد نظر قرار گرفته است. اعمال نرخ صفر در مالیات کشور ، باعث ایجاد شفافیت و افزایش رقابت در اقتصاد کشور می شود و از این راه **** مالیاتی قادر خواهد بود ظرفیت درآمدهای مالیاتی کشور را به صورت سالانه تخمین زده و آمار های روشن و نزدیک به واقعیتی را به منظور برنامه ریزی دقیق **** اقتصادی کشور به دست آورد و آمار معافیت های مالیاتی را شفاف سازی کند. طی این روند هیچ معافیتی حذف یا دخل و تصرف نمی شود، فقط شکل تقویم معافیت ها در اقتصاد تغییر خواهد کرد. در طراحی **** معافیت‌های مالیاتی می بایست مواردی همچون نکات ذیل مورد توجه و اهتمام واقع شود:

    - شفافیت و صریح بودن قوانین: قوانین می‌باید صریح و ساده باشد، تا اعمال سلیقه به حداقل برسد.

    - کاهش مدت و درصد معافیت : سیاست‌های معافیت مالیاتی باید به گونه‌ای باشد که به تدریج درصد معافیت کاهش یابد و به صفر برسد.

    - موارد معافیت‌های مالیاتی در یک قانون تجمیع و توسط یک مرجع قانونی تصمیم‌گیری شود.

    - معافیت‌های مالیاتی باید به گونه‌ای باشد که موجب تحریک و تشویق سرمایه‌گذاری‌های جدید باشد، نه اینکه به سرمایه‌گذاری‌های قبلی تحت عنوان معافیت مالیاتی، یارانه پرداخت شود.

    - حتی‌الامکان سعی شود معافیت‌های مالیاتی به صورت اعتبار مالیاتی و تا نرخ صفر تعیین شوند.

    - معافیت مالیاتی برای پوشش ریسک بخش‌های تولید به فعالان در بخش‌های تولیدی اختصاص یابد و در اعطای معافیت مالیاتی بخشی و نهادی اعطای معافیت به گونه‌ای باشد که موجب تبعیض و در نهایت کاهش رقابت‌پذیری نگردد و به گونه‌ای معافیت مالیاتی طراحی شود که کارآیی اقتصادی افزایش یابد. در راستای سیاست های کنترل تورم ، افزایش ثبات اقتصاد کلان و توازن بودجه ، سیاست های مالیاتی نقش محوری ایفا می کنند. از این روی مجموعه سیاست های مالیاتی ، با در نظر داشتن آثار بودجه ای آن و با قید توازن بودجه سال 1393 در بسته خروج از رکود طراحی شده است و یکی از بند های مهم آن اصلاح ساختار معافیت های مالیاتی از طریق تبدیل معافیت ها به مالیات با نرخ صفر است. از همین رو و در راستای هدفمندسازی معافیتهای مالیاتی و شفاف‌سازی حمایتهای مالی ، در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و برنامه‌ پنجم‌ توسعه‌ اقتصادی‌، اجتماعی‌ و فرهنگی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌‌ نیز جایگزینی سیاست اعتبار مالیاتی با نرخ صفر به‌ جای معافیتهای مالیاتی مد نظر واقع شده و این نشان دهنده اهمیت موضوع ساماندهی معافیت های مالیاتی می باشد.

    انتهای پیام/ب
 
بالا