• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نانسی پلوسی بار دیگر در جایگاه **** دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا



دموکرات‌ها در جلسه‌ای غیرعلنی و با رای مخفی خود، بار دیگر نانسی پلوسی، دموکرات را برای هفتمین بار در دوره دو ساله‌اش، به عنوان **** خودشان در مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب کردند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نانسی پلوسی از سال 2003 **** دموکرا‌های مجلس نمایندگان آمریکا بوده است. دموکرات‌ها از 2010 اکثریت این مجلس را تشکیل نمی‌دهند و پلوسی اعلام کرد که زمان آن فرا رسیده تا دموکرات‌ها بیش از پیش بر نیازهای افراد طبقه متوسط جامعه تمرکز کنند.



وی به خبرنگاران گفت: آنچه ما می‌خواهیم انجام اقدامات با اولویت برای کمک به مردم آمریکاست که اضطراب و تنش را کاهش می‌دهد چون باعث کاهش نابرابری درآمد میان کم درآمدهای جامعه و افراد ثروتمند می‌شود.



پلوسی ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که دموکرات‌ها باید آن را تحقق بخشند، اهمیت دادن به نیازهای مردم و تضمین این است که جامعه آنچه را که در حال رخ دادن است، درک کند.



نانسی پلوسی در میان لیبرال‌ها معروف است و در جمع آوری کمک‌های مردمی نیز جزو لاینفک یک ***** حزب است، بسیار خستگی‌ناپذیر است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پوتین: فضای نشست گروه 20 دوستانه بود/ آمریکا در پی به زانو در آوردن ماست


رئیس‌جمهور روسیه گفت: آمریکا در صدد تحقیر روسیه نیست بلکه می‌خواهد این کشور را به زانو درآورد و بر آن مسلط شود اما در طول تاریخ هیچکس نتوانسته در چنین هدفی موفق شود و در آینده هم موفق نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رئیس جمهوری روسیه که در همایشی با عنوان "تمام خلق‌های روسیه" حضور داشت، با نظر یکی از شرکت‌کنندگان در این اجلاس که معتقد بود ایالات متحده می‌خواهد روسیه را تحقیر کند، مخالفت کرد و گفت که هدف آمریکاییان "حل مشکلات خودشان به هزینه ماست."

رییس‌جمهوری روسیه همچنین آمریکا را متهم کرد که قصد دارد روسیه را به زانو درآورد. پوتین با تأکید بر این که آمریکا در این هدف موفق نخواهد بود، افزود: در طول تاریخ هیچ کس نتوانسته است مسکو را به زانو درآورد.

رئیس‌جمهور روسیه افزود: مردم روسیه واقعا آمریکاییان را دوست دارند اما سیاست دولت آمریکا در قبال روسیه قابل قبول نیست. فکر می‌کنم اکثر روس‌ها آمریکا و مردم آمریکا را دوست دارند و از آنان متنفر نیستند اما سیاست طبقه حاکمه در آنجاست که از نظر اکثر مردم ما غیرقابل قبول است.

وی گفت: آمریکا توانسته است بر متحدان خود مسلط شود و آنها را تحت نفوذ خود قرار دهد. تحریم‌های روسیه به زیان تحریم‌کنندگان هم خواهد بود.

تحریم‌های خارجی علیه سیاست روسیه در اوکراین اقتصاد روسیه را تحت فشار قرار داده و از جمله باعث سقوط سریع ارزش پول ملی آن کشور شده است. با اینهمه، ولادیمیر پوتین گفت که این شرایط و به خصوص گرانی ارز خارجی، باعث تقویت صنایع داخلی خواهد شد.

رییس‌جمهوری روسیه همچنین درباره نشیت گروه 20 در استرالیا گفت: هیأت روسی در نشست سران گروه 20 در استرالیا به گرمی مورد استقبال قرار گرفت و خود این نشست نیز بسیار مفید بود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شرکای استرالیایی فضایی کاملا دوستانه برای ما ایجاد کردند که باعث شد ما به دنبال راه حل ها برای مقابله با مشکلات اقتصادی جهان باشیم.

از دیگر سوی، رییس‌جمهوری روسیه تاکید کرد، مسکو به کی‌یف اجازه نخواهد داد همه مخالفان سیاسی خود را در شرق اوکراین نابود کند.

ولادیمیر پوتین هشدار داد، تغذیه روحیه نفرت از روسیه در خفا در داخل اوکراین ممکن است منطقه را به فاجعه بکشاند.

همزمان، دیمیتری پسکوف، مشاور رئیس جمهوری روسیه، در گفتگو با بی‌بی‌سی گفته است که "روسیه خواستار تضمین صد در صد است که هیچکس نمی‌خواهد اوکراین را به عضویت پیمان ناتو در آورد."

پسکوف با ابراز نگرانی در مورد احتمال پیوستن کشورهای اروپای شرقی به پیمان ناتو، افزود که حرکت تدریجی ناتو به سوی مرزهای روسیه این کشور را "مضطرب" کرده است. این مقام روسی گفت که هدف غرب از چنین اقدامی، "تلاش برای مختل کردن توازن قوا" در اروپاست.

به گفته این مقام روسی، پس از فروپاشی اتحاد شوروی، کشورهای غربی متعهد شده بودند که از جذب کشورهای حوزه نفوذ روسیه خودداری کنند اما این تعهد خود را زیر پا گذاشته‌اند.

وی این اتهام کشورهای غربی را رد کرد که روسیه با حمایت تسلیحاتی و مالی از جدایی طلبان اوکراین و اعزام نفرات نظامی به شرق این کشور، در نظر دارد اوکراین را تجزیه و احتمالا بخشی از خاک آن کشور را به روسیه منضم کند.

منتقدان ولادیمیر پوتین او را متهم کرده‌اند که با تحریک احساسات ملی‌گرایانه مردم و ایجاد بحران‌های خارجی، در صدد بوده است بر شرایط داخلی روسیه از جمله نقض دموکراسی و مشکلات ناشی از بی‌کفایتی دولت و تسلط وابستگان به حکومت بر اقتصاد و ثروت این کشور، سرپوش بگذارد.

تعدادی از مخالفان پوتین در بیانیه‌ای، از انگلیس و سایر کشورهای جهان خواستند تا با محدود کردن صدور ویزا برای مقامات و سرمایه‌داران وابسته به دولت روسیه، ولادیمیر پوتین را تحت فشار بیشتری قرار دهند. این افراد لندن را به خاطر آمادگی در اعطای ویزا به این گروه از شهروندان روسیه هدف انتقاد قرار داده و گفتند که چنین اقداماتی صرفا باعث تشویق دولت روسیه در ادامه سیاست فعلی خود خواهد شد.

میخائیل کاسیانوف، نخست وزیر پیشین روسیه در زمان ریاست جمهوری پوتین، و اعضای گروه موسیقی "پوسی رایوت" از جمله امضاکنندگان این بیانیه بوده‌اند. گروه موسیقی پوسی رایت هدف خود را دفاع از حقوق مدنی اقلیت‌ها در روسیه و مخالفت با ولادیمیر پوتین و حمایت کلیسای ارتدوکس روسیه از او اعلام کرده‌ است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
13920120120706174358443.jpg

حسینی هاشمی در گفت‌وگو با تسنیم:
نرخ دلار بودجه باید ۳۲۰۰ تومان باشد نه ۲۸۵۰ تومان
خبرگزاری تسنیم:یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه یکسان سازی نرخ ارز باید بدون وقفه اجرایی شود،گفت: هم اکنون از سیاست دستوری نرخ ارز فقط ۱۰-۱۵ درصد مردم نفع می برند بنابراین دولت نباید یکسان سازی نرخ ارز را تاخیر بیاندازد.
print.png
نسخه قابل چاپ
سید بهاءالدین حسینی هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در ارتباط با پیشنهاد دلار 2850 تومانی در لایحه بودجه 94، اظهار داشت: وقتی منابع ارزی کفایت مصارف را نمی دهد و همیشه تقاضا بیشتر از عرضه است (مخصوصاً الان که منابع ارزی به دلیل تحریم‌ها و کاهش فروش نفت و افت جهانی نفت به شدت کاهش یافته است) باید قیمتی برای دلار تعیین شود که مصارف تعدیل شوند.

وی با بیان اینکه قیمت پیشنهادی باید تقاضای کاذب را حذف کند، افزود: نباید رانتی داخل نرخ باشد که تقاضای اضافه و کاذب به قصد انتفاع از ارز و نه از سرمایه گذاری ارزی ایجاد شود.

این کارشناس اقتصادی گفت: اگر بنای دولت این باشد که **** کنترلی دستوری برای نرخ ارز داشته باشد، متضرر می شود چراکه در این حالت و با شواهد و قرائن موجود کسری بودجه بیشتر می شود و همین افزایش تورم را به دنبال خواهد داشت.

* تکرار شکاف قیمتی دلار آزاد و رسمی بازهم تورم را بالا می برد

حسینی هاشمی ضمن اشاره به اینکه شکاف قیمتی ارز آزاد و رسمی با اجرایی شدن پیشنهاد دولت در بودجه 94 افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: بنابراین با تصویب نرخ 2850 تومانی شکاف قیمتی افزایش یافته و قیمت‌ها در بازار سیاه افزایش خواهد یافت.

وی همچنین سوداگران بازار را منتفعان اجرایی شدن پیشنهاد دلار 2850 تومانی دانست و گفت: حال سوال این است که چرا دولت باید شرایطی را فراهم کند که سوداگران از اختلاف ارز آزاد و رسمی سوءاستفاده کنند و از این محل منابع کلانی را بدست بیاورند؟ چرا خود دولت نباید از محل فروش ارز کسری بودجه خود را جبران کند؟

این فعال بانکی با بیان اینکه اگر نرخ دلار 2850 تومانی را در بودجه تصویب کنند و همین نرخ ثابت ادامه یابد زیانی برای دولت به همراه خواهد داشت، ادامه داد: دلار 2850 تومانی نباید در بودجه تصویب شود بلکه دولت باید ارزی را که هم اکنون در بازار خرید وفروش می شود را مبنای بودجه قرار دهد.

* دولت یکسان سازی را اجرا کند/ دلار بودجه باید 3200 تومان باشد نه 2850 تومان

حسینی هاشمی ضمن تاکید براینکه دولت باید نرخ ارز را در بودجه سال آینده 3200 تومان مصوب کند در واکنش به اظهارات رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه فعلا شرایط برای یکسان سازی نرخ ارز مهیا نیست، اضافه کرد: اتفاقاً یکسان سازی نرخ ارز را زمانی اجرا می کنند که اقتصاد در حالت دو نرخه وجود دارد.

وی ادامه داد: پیش بینی اقتصادی این نیست که اقتصاد به اندازه‌ای قوی شود که میزان تورم ریال از دلار کمتر شود؛ تا زمانی که نرخ تورم حوزه ریال (کاهش ارزش پول ملی) بیشتر از هر نرخ دیگری است اگر بخواهیم نرخ ارز را تثبیت کنیم، همیشه دو نرخی خواهیم بود.

این کارشناس اقتصادی همچنین افزود: وقتی قدرت پولی به جایی رسید که تورم ریال با دلار همسان شود خود به خود نرخ ارز یکسان می شود اما الان که تورم برابر نیست باید نرخ ارز یکسان شود تا مانع از رانت‌خواری، زیاده نمایی در واردات، تقاضای کاذب در بازار و ... شود.

* چند درصد مردم از سیاست‌های دستوری نرخ ارز نفع می برند؟

حسینی هاشمی ضمن بیان اینکه از سیاست‌های دستوری نرخ ارز 10-15 درصد مردم منتفع می شوند، گفت: مصرف کننده نهایی همان بهای ارز آزاد را می پردازند و به همین خاطر معتقدم برای اینکه کسری بودجه دولت جبران شود و استقراض از بانک مرکزی کاهش یابد و پایه پولی هم افزایش نیابد هم اکنون باید نرخ ارز یکسان سازی شود.

وی تاکید کرد: تأخیر در اجرای یکسان سازی نرخ ارز پذیرفته نیست، این سیاست باید دوسال قبل اجرایی می شد، هیچ وقت شرایط بهتر از قبل نمی شود، اگر نرخ آزاد را 4000 تومان بگذارند نرخ بازار سیاه 5000 تومان می شود بخاطر اینکه افرادی با تقاضاهای واهی از دولت ارز رسمی دریافت می کنند و در بازار آزاد با قیمت بالاتر می فروشند.

* شوک تورمی یکسان سازی یک ماهه از بین می رود

این فعال بانکی ادامه داد: به همین خاطر اگر دولت یک بار برای همیشه نرخ ارز رسمی را افزایش دهد فقط افرادی متقاضی ارز می شوند که نیاز واقعی دارند و سوداگری دیگر تکرار نمی شود.

حسینی هاشمی البته این را هم گفت که یکسان سازی نرخ ارز در یک ماه نخست شوک تورمی را به همراه خواهد داشت و تصریح کرد: یکسان سازی نرخ ارز تورم ندارد بلکه شوک تورمی را به همراه دارد درحالی که هم اکنون ارز 3000 تومانی تورم زیادی را برای مصرف کننده دارد چراکه مصرف کننده واقعی از دلار 2650 تومانی استفاده نمی کند.

انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد‌
تأمین منابع مالی راه‌آهن تهران - همدان - سنندج از محل فاینانس چین
معاون وزیر راه از موافقتنامه پیمان تکمیل طرح و ساخت راه‌آهن تهران - همدان - سنندج با شرکت چینی خبر داد و گفت: در راستای تامین منابع از روش‌هایی غیر از بودجه، این موافقتنامه که شامل تکمیل طرح و ساخت خط ریلی به همراه تامین منابع مالی به روش فاینانس است، با شرکت چینی منعقد شد.


13921203000386_PhotoA.jpg


  • ‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور‌ علی نورزاد اظهار داشت: در جلسه با اعضای هیئت عالی رتبه شرکت چینی موافقتنامه پیمان تکمیل طرح و ساخت راه‌آهن تهران-همدان-سنندج‌ امضا شد.

    وی افزود: این موافقتنامه در امتداد تفاهم‌نامه قبلی که چند ماه گذشته ‌بین شرکت ساخت و توسعه و طرف چینی مبادله شده بود،‌ به امضای طرفین رسید.

    نورزاد ‌گفت: در راستای تحقق سیاست‌های دولت یازدهم برای تامین و جذب منابع طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای فارغ از منابع عمومی لازم است از تمامی ظرفیت‌ها و روش‌های موجود تامین مالی بهره برد که امضای این موافقتنامه در همین راستا و برای تکمیل طرح و ساخت راه آهن تهران-همدان-سنندج است‌.

    وی اضافه کرد: در این موافقت‌نامه پیمانکار چینی مسئول تامین منابع مالی به روش فاینانس نیز است که مواردی از این دست ما را در پیشبرد اهداف توسعه خطوط ریلی مبتنی بر سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور یاری خواهد کرد.

    نورزاد ادامه داد: پس از سفر رئیس‌جمهور به چین توافقات راهگشایی برای استفاده از ظرفیت فاینانس بین دو کشور انجام و بسترهای لازم برای این امر محقق شد که امضای این موافقتنامه پیمان حاصل همین ارتباطات موثر مابین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین است.

    مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه تاکید کرد: در این جلسه مقرر شد تا طرفین نسبت به انجام مقدمات LC در اسرع وقت اقدام نمایند و در خلال گشایش LC، بررسی‌های فنی برای دستیابی به توافق نهایی و امضا و مبادله قرارداد را انجام دهند.

    بنابراین گزارش مبلغ این قرارداد به روش فاینانس از طریق خط اعتباری ایران و چین تامین خواهد شد.

    طرح راه آهن تهران-همدان-سنندج به طول 410 کیلومتر و یک خطه با سرعت 160 کیلومتر در ساعت برای مسافری و 120 کیلومتر برای باری طراحی شده است، این طرح در مسیر خود از شهرهای تهران، رباط کریم، ساوه، فامنین، همدان، بهار، قروه و سنندج عبور می‌کند.

    همچنین تعداد 12 ایستگاه شامل همدان و ساوه (بعنوان ایستگاه‌های تشکیلاتی درجه 1)، نوبران و فامنین (به عنوان ایستگاه‌های مسافری درجه 2) و 8 ایستگاه درجه3 (که در دو فاز اول و دوم ساخته می‌شوند) در این مسیر در نظر گرفته شده است.

    این طرح علاوه بر آنکه از لحاظ حمل ‌و نقل داخلی بار و مسافر استان‌های همدان و کردستان را به شبکه راه‌آهن سراسری متصل می‌کند، موجب فراهم ‌آوردن بستری مناسب به ‌منظور احداث طرح‌ها و صنایع جدید، بهبود و گسترش شبکه ترابری منطقه و همچنین افزایش ایمنی سیر و کاهش مصرف سوخت می‌شود.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ولایتی در پاسخ به فارس مطرح کرد
جزئیات مأموریت هاشمی درباره انتخابات/مذاکره‌کنندگان تمام خطوط قرمز ترسیم شده را رعایت کردند
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک گفت: آقای هاشمی از من خواست در رابطه با موضوع انتخابات که در مجمع تشخیص مصلحت **** مطرح شده، در مرکز تحقیقات استراتژیک بررسی‌هایی انجام و وضعیت انتخابات در دیگر کشورهای جهان بررسی شود.


● گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------

  • به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک در حاشیه دیدار با ملادنف عصر امروز (یکشنبه) 9 آذرماه در مرکز تحقیقات استراتژیک برگزار شد، در زمینه مذاکرات هسته‌ای گفت: همانگونه که مقام معظم ***** در سخنرانی خود فرمودند از مذاکرات و از ادامه آن دفاع می‌کنیم، ما اطلاع داریم که مذاکره کنندگان، آقای ظریف و همکارانش در چارچوبی که مقام معظم ***** ترسیم کرده‌اند حرکت کردند و عملکرد آنها مورد تائید مقام معظم ***** است چرا که تمام خطوط قرمز ترسیم شده را رعایت کردند و باید از تیم مذاکره کننده تقدیر شود.

    وی با بیان اینکه سخنرانی مقام معظم ***** فصل‌الخطاب است، خاطرنشان کرد: ممکن است برخی بگویند مذاکره فایده ندارد یا دارد اما باید بدانیم آنچه مقام معظم ***** می‌گویند فصل‌الخطاب است و بعد از سخن ایشان نباید سخنی در مخالفت با مذاکره مطرح کنیم.

    ولایتی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر تشریح ماموریت ویژه رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت **** به وی گفت: آقای هاشمی از من خواست در رابطه با موضوع انتخابات که در مجمع تشخیص مصلحت **** مطرح شده است، در مرکز تحقیقات استراتژیک بررسی‌هایی انجام شود و وضعیت انتخابات در دیگر کشورهای جهان بررسی شود چراکه این ماموریتی است که به مجمع واگذار شده است.

    ولایتی با بیان اینکه موضوع انتخابات از اهمیت حیاتی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در این زمینه در جهت رفع مشکلات احتمالی که در انتخابات ممکن است به وجود بیاید رایزنی می‌شود و نظرات در پایان، خدمت مقام معظم ***** تقدیم خواهد شد تا بر اساس سلایق سیاست‌های کلی اتخاذ شود.

    ولایتی در پاسخ به سؤال دیگری گفت: جهان اسلام یک سرزمین وسیع است که وسعت زیادی دارد و اگر کشورهای جهان اسلام و رسانه‌ها با یکدیگر متحد شده و رسانه‌های شنیداری، دیداری و مکتوب جهان اسلام با یکدیگر متحد شده و اتفاق نظر پیدا کنند تا سرعت خبررسانی را افزایش دهند می‌توانند از تمامیت ارضی اقتدار و حقوق کشورهای مسلمان دفاع کنند.

    وی افزود:‌ بنابراین این اجلاس می‌تواند فرصتی باشد تا رسانه‌ها از کلیه نقاط جهان با یکدیگر تبادل نظر کنند و امیدواریم به زودی شاهد وحدت کلمه و وحدت روش و جایگاه ویژه خود را پیدا کنند.

    رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اقدامات داعش در تخریب اماکن مقدس مسلمانان اظهارداشت: آنچه که می‌توان تحلیل کرد داعش در حقیقت یک گروه ساخته شده استعمارگران غربی و صهیونیست‌هاست چرا که آنچه که اینها انجام می‌دهند برخلاف روح اسلامی و قوانین همه ادیان اسلامی است.

    وی ادامه داد: این اقدامات آنان مبانی اسلامی را زیر سؤال برده و اینکه آنان مقبره‌ها و مزار شریف صحابه مانند عمار یاسر را تخریب می‌کنند و این اقدامات آنها کار زشتی است که درصدد شکست تقدس مکان‌هایی است که برای مسلمانان الهام‌بخش است.

    ولایتی تصریح‌کرد: برای مثال در زمینه عمار یاسر نگاه می‌کنیم که در فرمایشات پیامبر داریم که عمار به دست قوم تاغی کشته می‌شود که بعدها این صحابه رسول‌الله در جنگ صفین به دست لشکریان معاویه کشته می‌شود و باید به امر توجه کنیم، این مقبره تا چه میزان می‌تواند الهام‌بخش برای سایر مسلمانان باشد که تخریب آنها برای از بین بردن یاد آنهاست و این اقدامی است که صهیونیست‌ها بی‌تردید در پشت این قضیه هستند چراکه شاهدیم همزمان با این تهدیدها به تخریب مسجدالاقصی می‌پردازند.

    وی ادامه داد: بنابراین می‌توان نتیجه‌گیری کرد که تخریب اماکن مقدس مسلمانان توسط عده‌ای مسلمان‌نما که اسم خود را مسلمان گذاشته‌اند توجیهی برای تخریب مسجدالاقصی و قبه‌السخره است.

    رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک با بیان اینکه مساجد و اماکن مقدس مکان‌هایی الهام‌بخش برای مسلمانان است، خاطرنشان کرد: مسجدالاقصی قبله اول مسلمانان است و برای همه مسلمانان از همه ادیان مقدس و محترم است که بنابراین تخریب این مکان مقدس توسط اسرائیل باید زمینه‌سازی شود که داعش در حال انجام دادن این اقدام است.

    وی در پاسخ به سؤال دیگری مبی بر اینکه ایرانی‌ها اقدامات بسیاری را نسبت به دولت عراق انجام دادند اما نمایندگان سازمان ملل همچنان بر کمک ایران تاکید می‌کنند، اظهار داشت: آنها دیدند مردم و دولت عراق توانسته‌اند بر کسانی که آنها را عوامل غربی منطقه تسلیح و تامین کرده بودند و بسیاری از آنان از کشورهای دیگر آمدند و مزدور هستند که نام خود را داعش گذاشتند پیروز شوند و آنان را شکست دهند.

    وی اضافه‌کرد: از این رو برای آنکه از غافله عقب نمانند می‌گویند که شما به عراق کمک کنید در حالی که من به نماینده‌ای که امروز از سازمان ملل آمده بود گفتم که سازمان ملل اقداماتی را در این زمینه انجام دهد یا ندهد یا کمکی به این کشور از سوی هر کشوری انجام شود یا انجام نشود، ایران به تنهایی یا با دیگران به مردم عراق و مردم سوریه و لبنان کمک خواهد کرد.



    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


ریاست جمهوری قزاقستان اعلام کرد
حضور «نظربایف» در افتتاح خط‌ آهن قزاقستان-ترکمنستان-ایران
نهاد ریاست جمهوری قزاقستان حضور رئیس‌جمهور این کشور در مراسم افتتاحیه خط آهن قزاقستان-ترکمنستان–ایران را تایید کرد.


13930905000533_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشق‏‌آباد به نقل از پایگاه اینترنتی رسمی اطلاع رسانی نهاد ریاست جمهوری قزاقستان(akorda.kz)،«نورسلطان نظربایف» رئیس جمهور این کشور در تاریخ 2 دسامبر (11 آذر ماه) به منظور انجام سفر رسمی به ترکمنستان سفر می‌کند.

    بر اساس این گزارش، در حاشیه این سفر رئیس جمهور قزاقستان در تاریخ 3 دسامبر (12 آذر ماه) در مراسم افتتاحیه خط آهن قزاقستان- ترکمنستان –ایران که قرار است در محل اتصال این خط آهن بین‌‏المللی در مرز ترکمنستان و ایران صورت گیرد ،شرکت می‌کند.

    این گزارش حاکی از آن است که با راه‌اندازی این خط آهن بین‌المللی امکانات و فرصت‌های برای حمل و نقل مستقیم کالا و بار میان کشورهای ذی‌نفع در آن فراهم شده و فاصله حمل نقل و ترانزیت کالا به صورت قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.

    نخستین موافقتنامه احداث خط‌ آهن قزاقستان– ترکمنستان– ایران در اردیبهشت 1386 در شهر «ترکمن‌باشی» بین رؤسای ‌جمهور 3 کشور به امضا رسید و در ادامه بیانیه مشترکی از سوی آنان در حاشیه اجلاس رؤسای ‌جمهور کشورهای ساحلی دریای خزر (مهر 1386 در تهران)، صادر شد.

    با راه‌‏اندازی فاز اول این خط‌آهن، قرار است سالانه 3 الی 5 میلیون تن کالا و در فازهای بعدی نیز سالانه 10 الی 12 میلیون تن محموله جابجا شود.

    کارشناسان بخش حمل‌و‌نقل بین‌المللی معتقدند، با راه‌اندازی این خط‌‌آهن، بیش از 600 کیلومتر از طول مسیر حمل‌‌ و نقل بین‌المللی کشورهای همسود تا خلیج فارس و اروپا کاسته می‌شود.

    گزارشهای رسمی حاکی از آن است که در آبان ماه سال جاری میلادی قرار است خط آهن ایران - ترکمنستان- قزاقستان طی مراسم باشکوهی به بهره‌برداری برسد.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


امروز در محل وزارت اقتصاد انجام شد
دیدار وزیر اقتصاد ایران با وزیر توسعه اقتصادی روسیه
وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و وزیر توسعه اقتصادی روسیه امروز در محل وزارت اقتصاد در تهران با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.


13930811000815_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شادا، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان دیدار با الکساندر اولیوکایف که امروز در محل وزارت قتصاد برگزار شد، طی سخنانی بر اراده جمهوری اسلامی برای توسعه روابط دو کشور تاکید کرد.

    وی با اشاره به مذاکرات سازنده سران ایران و روسیه برای گسترش روابط اقتصادی دو کشور همسایه، اظهار داشت: قرار داشتن دو کشور ایران و روسیه تحت تحریم های یکجانبه غرب، زمینه بسیار مناسبی را برای برآورده کردن نیازهای مشترک دو کشور از طریق مبادلات تجاری و سرمایه گذاری مشترک فراهم آورده است.

    الکساندر اولیوکایف نیز طی سخنانی در این دیدار، با تاکید بر این نکته که قطعا پتانسیل همکاری دو کشور خیلی بیشتر از وضعیت فعلی است، اظهار داشت: در همین راستا و به منظور رفع موانع سر راه تجارت دو کشور تلاش می کنیم از امکانات لجستیک حمل و نقل دریایی، هوایی، راه آهن و ترانزیت از طریق آذربایجان برای تسهیل تجارت بین دو کشور استفاده کنیم.

    وزیر توسعه اقتصادی روسیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به منظور رفع نیازهای مبادلاتی و صنعتی دو کشور، لازم است طرح های بزرگی تعریف کنیم که محصول مشترک آن رافع نیازهای دو کشور بوده و مازاد آن به کشورهای ثالث صادر شود.

    طیب نیا پس از پایان نشست، سفر وزیر توسعه اقتصادی روسیه به ایران را در راستای عملی کردن توافقات سران دو کشور برای توسعه روابط پیش گفته عنوان کرد و گفت: در گفت و گو با «اولیوکایف» در مورد برخی از مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه روابط ایران و روسیه بررسی و قرار شد، موافقت‌نامه گسترش همکاری گمرکی و موافقتنامه مربوط به سرمایه گذاری خارجی بین دو کشور هر چه سریع تر نهایی شده و به امضا برسد.

    وی افزود: همچنین توافق شد، به منظور تسهیل و افزایش صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و سایر اقلام مورد نیاز روسیه، این کشور، یک سری اصلاحات را در تعرفه های تجاری خودش اعمال کند.

    طیب نیا تصریح کرد: در مجموع در این دیدار، توافقات خوبی بین دو کشور صورت گرفت، از جمله قرار شد، یک کمیته مشترک سرمایه گذاری به منظور افزایش چندین برابری حجم سرمایه گذاری بین دو کشور تشکیل شود.

    وزیر اقتصاد کشورمان با بیان اینکه سطح مبادلات دو کشور خیلی محدود بوده و متناسب روابط سیاسی دو کشور نیست، حجم این مبادلات را حدود یک میلیارد دلار در سال ذکر کرد که به گفته وی به سادگی و ظرف یک مدت کوتاه می تواند به طور چشم گیری افزایش یابد.

    علی طیب نیا همچنین با ابراز تاسف از نازل بودن سطح سرمایه گذاری دو کشور، اظهار داشت: وزیر توسعه و اقتصاد روسیه تاکید داشت که سطح سرمایه گذاری های دو کشور می تواند به بیش از 10 برابر افزایش یابد.

    وی اظهار امیدواری کرد، با پی گیری موضوع و رفع مشکلات و موانع روابط تجاری و سرمایه گذاری دو کشور، بتواند به جایگاه واقعی خودش نزدیک شود.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گاردین: حصول توافق هسته‌ای ضروری است



روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: دستیابی به توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 اگرچه هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد پیامدهای شکست آن نشان می‌دهد حصول این توافق بسیار ضروری است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه گاردین، هیچ چیز در خاورمیانه نمی‌تواند به اندازه حمله اسراییل به تاسیسات هسته‌ای ایران و پاسخ این کشور به این اتفاق و حمله‌اش به اهداف عربستان و آمریکا در منطقه به علاوه اسراییل خطرناک باشد. این همان دلیلی است که موجب شد مذاکره‌کنندگان ایران و گروه 1+5 هفته گذشته تصمیم بگیرند مذاکرات خود را تمدید کنند.

این کشورها می‌دانند که پیامدهای شکست مذاکرات به مراتب بیش‌تر از ادامه رایزنی‌هاست. اما هنوز با وجود پیشرفت‌های به دست آمده در روند مذاکرات اختلافات به قوت خود باقی است.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا پس از پایان مذاکرات وین گفت که پیشرفت‌های محسوسی حاصل شده است و فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس نیز اظهار امیدواری کرد که یک توافق جامع ممکن است تا سه ماه آینده حاصل شود. هم‌چنین حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران نسبت به حصول این توافق امیدوار است.

واضح است که در این مذاکرات دستاوردهایی حاصل شده است. ایران و آمریکا پس از سال‌ها به طور مستقیم وارد گفت‌وگو با یکدیگر شده‌اند و سطحی از اعتماد دو طرفه میان مذاکره‌کنندگان به وجود آمده است. ایران از بخشی از تحریم‌ها رهایی یافته و برنامه غنی‌سازی این کشور محدود شده است.

اما تمدید این مذاکرات بر دیدگاه بدبینانه تندروی‌های واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران تاثیر گذاشته است. کنگره آمریکا اکنون در کنترل جمهوری‌خواهانی قرار دارد که تهدید می‌کنند در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات تحریم‌های جدید علیه ایران صادر خواهند کرد.

گاردین در ادامه نوشت: با این حال لازم به ذکر است که حصول یک توافق جامع بسیار مهم است. به عنوان مثال ایران می‌تواند به یک شریک در پایان دادن به جنگ داخلی سوریه و مقابله با تروریسم در عراق تبدیل شود. هم‌چنین اگر روابط ایران و غرب عادی شود این کشور می‌تواند جای روسیه را برای تامین گاز و نفت مورد نیاز اروپا بگیرد. هم‌چنین با توجه به تهدیدات اسراییل و جنگ‌طلبان آمریکا برای حمله به ایران در صورت شکست مذاکرات و دلایل بسیار دیگر لازم است که مذاکره‌کنندگان این بار از تمام توان و تلاش خود برای دستیابی به موفقیت استفاده کنند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
منتجب‌نیا: مجلس آینده جوانگرا باشد/فقط مسن‌ها شایسته‌ نیستند


یک عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: چوب کنار کشیدن اصلاح‌طلبان از انتخابات مجلس را می‌خوریم؛ بنابراین باید کاری کنیم که مجلس در آینده به جایگاه اصلی خود برگردد.



به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین رسول منتجب‌نیا در نشستی با عنوان «مجلس ، جوانان و احزاب» که از سوی سازمان دانشجویان حزب اسلامی کار برگزار شد با تبریک میلاد امام موسی ابن جعفر(ع) و مورد توجه قراردادن نگاه اسلام و پیشوایان به موضوع جوانان و جوانگرایی اظهار کرد: سلامت جوانان ، قدرت و توانایی آن‌ها،‌ نشاط و شادابی،‌ حرکت و پویایی، صفای باطن، آزادی از اسارت‌ها، عقل و اندیشه و وجود احساسات و عاطفه فراوان از ویژگی‌های جوانان است و البته در نقطه مقابل وقتی افراد مسن مدیریت بخشی را برعهده می‌گیرند خیلی از احساسات‌شان را از دست می دهند و دچار سستی و رخوت می‌شوند.



وی با بیان این‌که «من نمی‌خواهم یک واقعیت را مورد توجه قرار دهم و واقعیت دیگری را انکار کنم» گفت: به موازات این‌که ما می‌توانیم تجربه افراد مجرب را ببینیم باید به نیروی جوان و پرنشاط بهای لازم را بدهیم تا جامعه ما جامعه زنده، پویا و متحرکی باشد و در مدیریت چه مدیریت یک بخش و یا مدیریت یک کشور هم باید تجربه وجود داشته باشد و هم لازم است تا شور و اشتیاق دیده شود.



وی خاطرنشان کرد: از آن‌جا که ما یا جانب افراط و یا جانب تفریط را می‌گیریم فقط می‌گوییم جوانگرایی و به تجربه توجهی نمی‌کنیم و گاهی بالعکس عمل می‌کنیم در حالی که من معتقدم این دو قابل جمع‌اند و جوان با یک فرد مجرب می‌تواند کار کند و اصلا هنر دولت‌ها و حکومت‌ها این است که افراد مجرب را جذب کنند و از آن‌ها سوءاستفاده نکنند و همچنین نیروهای جوان را جذب کنند و آن‌ها را پرورش دهند.



این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی ادامه داد: من زمانی دغدغه جوانگرایی را داشتم؛ در زمان نخست‌وزیری مهندس موسوی این موضوع را مطرح کردم که ایشان از آن استقبال کرد. مهندس موسوی اقدام کرد ولی این موضوع به ثمره قطعی نرسید و در حد یک دفتر باقی ماند و در واقع سیستم بروکراسی ما نگذاشت که این کار به نتیجه برسد ضمن این‌که در زمان آقای خاتمی نیز من این پیشنهاد را دادم که باید بانک اطلاعاتی از نیروها داشته باشیم تا بتوان آن‌ها را شناسایی کرد و پرورش داد.



وی با بیان این‌که «اگر چنین اقدامی در **** جمهوری اسلامی انجام شود - که من بعید می دانم - آن‌وقت است که دیگر نمی‌گویند جوان ما تجربه ندارد؛ بلکه یک سیستم پرورش نیرو تشکیل می‌شود و نیروهای کارآزموده به کار گرفته می‌شوند و افراد 70 یا 80 ساله در راس سیستمی که بتواند صدها نیروی جوان را پرورش دهد قرار می‌گیرند و از تجربیات‌شان استفاده خواهند شد و اگر ما چنین کنیم هم تجربه، هم پویایی و هم نشاط حاکم می‌شود.



وی اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در همین راستاست؛ به دلیل مشکلات حاکم بر دولت گذشته افرادی به کار گرفته شدند که دیگر دوره کارآموزی طی نشود و کار خراب نشود ولی این کافی نبود. اگرچه من به طور غیرموثق شنیده‌ام که آقای روحانی توصیه به جوانگرایی کردند، ولی توصیه کافی نیست و باید تاکید می‌شد وزرا درحد زیادی از افراد جوان در زیر مجموعه خود استفاده کنند و اگر آشنایی وجود ندارد برای این جوانان دوره بگذارند. سال گذشته یکی از پیشنهادهای من به دکتر روحانی این بود که مرکزی را از مشاورانی که فقط اسمی و برای عده‌ای بیکار نباشد ایجاد کنیم و مجموعه‌هایی را جذب کنید که کار اجرایی خود را قبلا کرده باشند و فقط تولید علم کنند و تجربیات‌شان را انتقال دهند. اگر این کار انجام می‌گرفت،‌ با کمترین هزینه می‌شد که از تجربیات آن‌ها استفاده کرد.



منتجب‌نیا با بیان این‌که «وقتی کار را به کاردان نمی‌سپاریم یا فرد ناکارآمدی طرح، برنامه و یا عقل، جرا ت و جسارت ندارد، هزینه ندانم کاری‌ها زیاد می‌شود» گفت: این درست نیست که گفته می‌شود که جوانان سابقه کار ندارند. هم اکنون 35 سال از انقلاب گذشته و نمی‌توان چنین موضوعی را مطرح کرد. اگر جوان سابقه کار ندارد ما مسوولیم و باید به آن‌ها آموزش دهیم. البته لازم نیست که به این جوان هم‌اکنون مسوولیت معاونت سیاسی جایی مثل وزارت کشور را داد، می‌توانیم از او در ریاست یک ناحیه و یا بخشداری استفاده و از اینجا شروع کنیم.



وی با بیان این‌که «هیچ عذر و بهانه‌ای از ما پذیرفته نیست که بگوییم که جوانان ما نپخته و احساساتی هستند» گفت: ما جوانان مجرب و بسیار پخته فراوان داریم علاوه بر این‌که باید آن‌ها را پرورش دهیم و کار نسنجیده انجام ندهیم.



وی با اشاره به انتخابات مجلس آینده نیز ابراز عقیده کرد: درصد قابل توجهی از مجلسیان ما در آینده باید از جوانان باشند و این طور نباشد که مجلسی داشته باشیم که این همه وابستگی ،‌تعلق و امثال و ذلک در آن وجود دارد. چرا ما از جوان‌های تند افراطی استفاده کنیم و چرا نظارت نکنیم؟ جوانان پخته‌ای هستند که می توان از آن‌ها استفاده کرد و بر آن‌ها نظارت داشت. و این‌چنین می توانیم اصل جوانگرای را در کشور رواج دهیم و این موضوع نه تنها با شایسته‌سالاری مغایرتی ندارد، بلکه عین شایسته‌سالاری است. شایسته‌ها فقط بین افراد مسن نیستند.



این عضو حزب اعتماد ملی با بیان این‌که «استفاده از جوانان و افراد باتجربه ترکیب مقدسی را شکل می‌دهد» گفت:‌ این هنر **** است و متاسفانه ما این هنر را به کار نمی‌گیریم و ان‌شاءالله در مجلس آینده شاهد جوانگرایی باشیم و مجریان وناظران با صعه‌صدر برخورد کنند تا مجلس پویا و متحرکی را ببنیم. مجلس باید پویا باشد، اگر مجلس دچار رخوت و سستی و انحرافات و اشتباهاتی که در برخی مجالس وجود دارد باشد روند درستی نیست.



وی با بیان این‌ اعتقاد که «مجلس فعلی کلکسیون تمام اشتباهات و نقص‌های مجالس گذشته است» ابراز عقیده کرد: من به عنوان یک مجلسی می‌گویم که اگر مجالس نه‌گانه کشور را مقایسه کنیم انصافا از هر جهت این مجلس را نسبت به مجالس دوره‌های گذشته پایین‌تر می‌دانم. البته زمانی ما اصلاح‌طلبان مقداری کم‌لطفی کردیم و کنار کشیدیم و البته شاید دلیل‌مان این بود که نمی‌گذارند اما اگر هم‌اکنون اقلیت قوی در مجلس داشتیم شاهد چنین مجلسی نبودیم. همه دارند چوب این موضوع را می‌خورند ، به هر حال باید کاری کنیم که مجلس آینده به جایگاه اصلی خود برگردد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس جمهور:
تاریخ قطعا روزی جزئیات مذاکرات را روایت خواهد کرد



معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس جمهور در یادداشتی کوتاه با مروری بر نقدهای غیر کارشناسی انجام شده درباره مذاکرات ایران و 1+5 تصریح کرد که تاریخ قطعا روزی جزئیات مذاکرات را روایت خواهد کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در یادداشت پرویز اسماعیلی آمده است:

به عنوان یک هموطن باید به دکتر ظریف و همکارانش خدا قوت و دست مریزاد گفت. تاریخ قطعا روزی جزئیات مذاکرات را روایت خواهد کرد. که این فرزند نجیبِ انقلاب و مردم، چگونه با شجاعت و فداکاری و با غیرت و همیّت دینی و ملی، سنگین ترین تجربه دیپلماتیکِ یک کشور مستقل را، در برابر لشکری از ابرقدرت‌های زیاده خواه یا باج خواه، آنهم در موضوع انرژی هسته ای، مدیریت کرده است. و حتما باید قدردان همه عزیزانی بود که به اشکال و در بخش‌های مختلف تا کنون در این مسیر خدمت نموده اند.



البته کسانی هم ان شاء الله نا آگاهانه (و خدای نا کرده آگاهانه) همچنان تحلیل های نادرست به موثرین و افکار عمومی منتقل می‌کنند. گاه چنانکه، گویا علم غیب هم دارند، اما اگر ناآگاهانه چنین می‌کنند، راه رفع دلنگرانی این است: به جای این‌که تهران بنشینند و با استناد به خبرسازیِ هدفمندِ افراد یا رسانه های بیگانه، از «پس پردۀ وین» و «ظریف گیت» و... بگویند؛ لااقل به فرمایشات **** معظم انقلاب طی دو روز اخیر توجه کنند:

«یک نمونه دیگر از ضعف دشمن، قضیه هسته ای ایران است. امریکا و کشورهای استعمارگر اروپایی دور هم جمع شدند تا جمهوری اسلامی ایران را در قضیه هسته ای به زانو درآورند اما نتوانستند و در آینده نیز نخواهند توانست.»4/9/93

«به همان دلیلی که با اصل مذاکره مخالفت نکردیم، با تمدید هم مخالف نیستیم.

- هیئت مذاکره‌کننده ایران حقا و انصافا پرتلاش و جدی هستند، ایستادگی می کنند، زیر بار حرف زور نمی روند و با جدیت، منطق و دلسوزی کار می کنند.

- اگر مذاکرات به نتیجه نرسد آنکه بیش از همه ضرر می‌کند آمریکایی ها هستند نه ما.

- مقامات آمریکایی با توجه به مشکلات روز افزون، نیاز به یک موفقیت و پیروزی بزرگ دارند. اما برخلاف آمریکا، اگر مذاکرات به توافق نرسد برای ما آسمان به زمین نمی آید چون راه حلی داریم به نام اقتصاد مقاومتی.

- این را بدانید که چه توافق هسته ای بشود و چه نشود، اسرائیل روز بروز نا امن تر خواهد شد.

- اگر در مذاکرات حرف منطقی زده، و قرارهای عادلانه و عاقلانه گذاشته شود قبول می کنیم. اما ایران، از صدر تا ذیل از آحاد مردمش تا همه مسئولانش در مقابل زیاده خواهی می ایستند.» 6/9/93

براستی مدعیان «ظریف گیت» که با استناد و اطمینان به گزارش شورای روابط خارجی آمریکا او را رسوا خواندند و دستاوردِ ایستادگی ها و تلاش عظیم فرزندان ملت را «هیچ!» دانستند؛ در برابر تعابیر ارزشمند، حمایت قاطع از تیم مذاکره کننده و نیز موضع صریح ***** انقلاب در خصوص اصل مذاکرات و نتایج آن چه پاسخی دارند؟ آیا ایستادگی بر حقوق ملی با جدیت و منطق و دلسوزی، و زیر بار حرف زور نرفتن، رسوایی است؟ آیا ناکامی آمریکا و استعمارگران در به زانو در آوردن جمهوری اسلامی، «نرمش در برابر کدخدا» است؟!

تو گویی عده ای به بیگانه دلآرامند، اما از روحانی و ظریف دلواپسند! ان شاء الله اینطور نیست.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پزشکیان:
روحانی، وحدت علیه ایران در دنیا را به هم زد



نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی مذاکرات هسته ای را نقطه قوت دولت روحانی عنوان کرد و گفت: مذاکرات هسته ای با تعامل به نتیجه می‌رسد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، مسعود پزشکیان در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند اظهار کرد: اگر ادبیات گفت وگو در مذاکرات هسته ای حاکم باشد نتیجه مطلوبی از مذاکرات را شاهد خواهیم بود، به نظر من با تعامل این مذاکرات نتیجه خواهد داد.





وی با اشاره به اقدامات دولت سابق در نوع گفتمان خود با دنیا گفت: زمانی که بعد از هر قطعنامه‌ای، دولت سابق کف می‌زد هیچ منطقی این موضوع را قبول نمی کرد.







پزشکیان خاطر نشان کرد: دکتر روحانی وحدت علیه ایران را در دنیا برهم زده است ؛ ادبیات ما در دنیا تغییر یافته است و این خود قدم بزرگی در ارتباط با دنیا می باشد. اینکه وزرای کشور های مختلف بارها پای میز مذاکره با ایران می نشینند خود نشان‌دهنده این است که جمهوری اسلامی ایران حرف خود را در دنیا می زند و نشان می دهد ما اهل گفت وگو هستیم.







وی در خصوص ارتباط دولت و مجلس ابرازعقیده کرد: این موضوع مسئله ای دوسویه است و معتقد هستم مشکلی که در رای اعتماد وزیر علوم به وجود آمد مجلس کار منصفانه ای انجام نداد و مجموعه عوامل از جمله عدم هماهنگی سیاسی، تعاملی ، سهم‌خواهی و ... همه دست در دست هم دادند تا نتیجه بدست آمده بهترین نتیجه موجود نباشد چرا که معتقد هستم فرجی دانا بهترین گزینه برای وزارت علوم بود و مجلس در بحث وزیر علوم باخت. کار در وزارت علوم با کار در وزارت بهداشت و درمان بسیار متفاوت است و تا زمانی که وزیر بتواند بر شرایط حاکم شود دو سال نیز تمام شده است.







نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: به نظرم حداکثر 70 نفر از نمایندگان مجلس در هیچ شرایطی نمی خواهند با دولت تعامل داشته باشند ولی روند موجود نشان می دهد دولت باید برخورد با نمایندگان را تغییر دهد.







پزشکیان گفت: در مجلس برخی از افراد در خصوص هر مسئله ای و هر موضوعی از اقتصاد و کشاورزی گرفته تا فرهنگ و هنر اظهار نظر می کنند و این نشان از جهل یک فرد است که در هر زمینه ای اظهار نظر کند.







وی نبود احزاب در کشور را متذکر شد و گفت: احزاب در کشور ما شکل نگرفته است چرا که اگر حزب وجود داشته باشد باید استراتژی مشخص نیز با دیدگاه های تعریف شده وجود داشته باشد و در کشور ما این موضوع وجود ندارد.







وی خاظر نشان کرد: نمی شود در کشور به کسی اجازه صحبت نداد تا از خود دفاع کند و این روند به نفع کشور نیست.







پزشکیان ایجاد پتانسیل های اجتماعی را از ضروریات یک جامعه دانست و گفت: متاسفانه ما نتوانسته ایم در جامعه پتانسیل‌های اجتماعی ایجاد کنیم چرا که تشکیل گروه های اجتماعی برای مطالبه حقوق افراد در جوامع ضروری است. اگر این گروه ها شکل بگیرد سیاست گذار مجبور است حرف گروه را گوش دهد. ما باید تلاش کنیم به سمت زبان و نگاه مشترک حرکت کنیم و این موضوع در جامعه ما که کارهای جمعی به سختی انجام می شود بسیار مشکل است.





انتقاد پزشکیان از رشد بی رویه دانشگاه ها


نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رشد بی رویه دانشگاه‌ها گفت: اینکه در هر شهری دانشگاه ایجاد شود درست نیست و از ایجاد دانشگاه های متعدد دفاع نمی کنم.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، مسعود پزشکیان همچنین در نشست مشترک با رییس دانشگاه صنعتی سهند اظهار کرد: امروزه دانشگاه هایی موفق هستند که توانسته اند با صنعت عجین شوند.







وی تاکید کرد: ارتباط نزدیک دانشگاه و صنعت ضروری است و دانشگاه ها باید با صنعت ادغام شوند.







وی گفت: دانشجویان برای کسب سواد کافی باید در دل صنعت باشند تا بتوانند به تمام معنا فارغ التحصیل شوند.







وی افزود: فرد فارغ التحصیل باید سواد کافی برای انجام کارهای مورد نظر را داشته باشد اما متاسفانه ما شاهد هستیم که فارغ التحصیلان دانشگاه های ما بعد از فارغ التحصیلی در محیط کار شروع به یادگیری می کنند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ایران هفدهمین اقتصاد جهان



یک کارشناس اقتصادی، تحرکات دشمنان در تشدید تحریم‌ها را به ترس آنها از دستیابی ایران به اهداف سند چشم‌انداز 1404 مربوط دانست.



سیدمحمدهاشم پوریزدان‌پرست در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دشمنان متوجه شدند که اگر برنامه‌های ایران 1404 به طور واقعی اجرا شود، ایران در مسائل سیاسی، اقتصادی و علمی به جایی می‌رسد که آنها باید چشم امیدشان را از براندازی **** برای همیشه بردارند.



وی افزود: با تمام کاستی‌هایی که وجود داشته و دارد اقدامات خوبی برای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز انجام شد اما دشمنان این را فهمیدند و اقداماتی همچون تشدید تحریم‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.



این کارشناس اقتصادی گفت: هدف‌هایی در برنامه سند چشم‌انداز در نظر گرفته شده و برای رسیدن به آنها امکانات و اقدامات لازم پیش‌بینی شده است؛ به طوری که اگر بر اساس اهداف پیش‌بینی شده قدم برمی‌داشتیم در مسائل سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی به سطح اول منطقه دست می‌یافتیم.



پوریزدان‌پرست، قدم‌های برداشته شده از سال 1384 طی دو برنامه سند چشم‌انداز را مطلوب دانست و یادآور شد: حجم عظیم طرح‌های عمرانی، گسترش علمی کشور، فرستادن ماهواره با موجود زنده به آسمان، غنی‌سازی 20 درصد، پیشرفت‌های پزشکی، توسعه نانوتکنولوژی، پیشرفت در امور دفاعی، ساخت کشتی، ناو، هواپیمای جنگی، تانک، تسلیحات و موشک از جمله پیشرفت‌هایی است که در کشور اتفاق افتاده و در حال حاضر با وجود فشارهای شدید، ایران هفدهمین اقتصاد جهان است.



وی اظهار کرد: وضعیت اقتصادی کشور به شکلی که عده‌ای مطرح می‌کنند وخیم نیست. در کشور یک عده آدم گمنام دارند در کنار دولت‌ها زحمت می‌کشند. دولت‌های آقایان هاشمی، خاتمی، احمدی‌نژاد و دولت کنونی همه به کشور خدمت کردند. کسی قصد خیانت نداشته و ندارد. به طور مثال در طی احداث سد کرخه در دوران آقای هاشمی که 10 سال طول کشید 60 شهید تقدیم انقلاب شد که این سد در دوران آقای خاتمی بهره‌برداری شد. نباید همه‌ی موفقیت‌ها یا شکست‌ها به پای شخص یا اشخاص خاصی نوشته شود. من از تلاش یک ملت برای پیشرفت و استقلال دفاع می‌کنم و قصد دفاع از دولت خاصی را ندارم.



پوریزدان‌پرست با انتقاد از تکیه اقتصاد کشور به فروش نفت خام تصریح کرد: نفت همواره نقش اول را در اقتصاد ایران ایفا کرده و هنوز هم بعضی‌ها با همین روش می‌خواهند کشور را اداره کنند که جوابگو نیست و توجهی به ایجاد زیرساخت برای تولیدات غیرنفتی ندارند.



وی خاطرنشان کرد: سیستم اقتصادی موجود در کشور شباهتی به سیستم‌های اقتصادی موجود در جهان ندارد. به طور مثال اقتصاد لیبرالیستی با همه‌ی نقطه ضعف‌هایش مسائلی همچون کار، رقابت، تولید، کاهش قیمت و افزایش کیفیت را در دستور کار داده اما سیستم اقتصادی موجود کشور ما دچار انحصاراتی است.



به اعتقاد این کارشناس اقتصادی، **** آموزشی فعلی ناکارآمد است. این **** آموزشی با اقتصاد دانش‌بنیان نامانوس و 90 درصد دروس رشته‌ها ترجمه است. دانشجویان مقطع دکتری هم کتاب‌های غربی را مطالعه می‌کنند و هیچ تفاوتی با متخصصان غربی ندارند.



پوریزدان‌پرست هم‌چنین با انتقاد از تولید حجم انبوه خودرو در کشور گفت: سالیانه 400 هزار دستگاه خودروی جدید به تهران اضافه می‌شود که اثرات مخرب زیست محیطی به همراه آورده است. آلودگی هوا، ترافیک، مشکلات روحی، معضلات فرهنگی، آسیب‌هایی است که تولید بیش از حد خودرو وارد می‌کند و اگر در این خصوص چاره‌اندیشی نشود تا سال 1404 زندگی اجتماعی را دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد کرد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جلالی در دیدار با رئیس سازمان امور مالیاتی،
توصیه‌های ***** درباره عدم وابستگی به درآمدهای نفتی نصب‌العین مسئولان قرار گیرد


رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه سیاست‌های کلان مالیاتی نقش مهمی در ایجاد اقتصاد بدون نفت بازی می‌کنند، گفت: توصیه‌های **** معظم انقلاب درباره عدم وابستگی به درآمدهای نفتی نصب العین مسئولان قرار گیرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی عسگری، معاون وزیر اقتصاد و امور دارایی و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با حضور در مرکز پژوهش‌های مجلس با کاظم جلالی رئیس این مرکز دیدار و گفت‌وگو کرد.

جلالی در این نشست با اشاره به شرایط رکود و تورم موجود در کشور، گفت: برنامه‌های مالیاتی دولت با لحاظ کامل شرایط فعلی برنامه‌ریزی، طراحی و اجرایی گردد تا ازیک‌سو حداقل کاهش درآمدهای دولتی را شاهد باشیم و ازسوی‌دیگر تولید و صنعت با محدودیت مواجه نشود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به بیانات **** معظم انقلاب درخصوص اقتصاد بدون نفت، تصریح کرد: اداره اقتصاد کشور بدون اتکا به درآمدهای نفتی ازجمله مواردی است که کراراً در سال‌های گذشته ازسوی مقام معظم ***** به دولت‌ها و مجالس توصیه شده است و اکنون نیز با در نظر گرفتن شرایط فعلی کشور این راهبرد و درایت، بیش از پیش کارگشا خواهد بود.

وی افزود: **** معظم انقلاب با بینش بالای خود به‌درستی این مسئله را به مسئولان تذکر دادند و اکنون تنها راه خروج از مشکلات اقتصادی و تهدیدهای خارجی، قطع وابستگی کشور به درآمدهای نفتی است که توصیه‌های مقام معظم ***** در این زمینه باید نصب‌العین مسئولان قرار گیرد.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس تأکید کرد: سیاست‌های کلان مالیاتی نقش مهمی در ایجاد اقتصاد بدون نفت بازی می‌کنند که در این راه چند مسئله ضروری به‌نظر می‌رسد که نخستین مسئله آن تعادل در اجرای سیاست‌های مالیاتی و تناسب آنها با میزان واقعی رکود، تورم و رشد اقتصادی کشور است.

وی دومین مسئله را برقراری **** شفاف مالی در کشور، مشخص شدن درآمدها، تجمیع اطلاعات حساب‌های بانکی و ساماندهی کانال‌های غیربانکی انتقال پول در کشور دانست.

جلالی تأکید کرد: سیاست‌های مالیاتی نباید به‌گونه‌ای باشد که مالیات‌دهندگان کشور، فقط به کارمندان، کارگران، تولیدکنندگان و صنعتگران محدود شود و واسطه‌گران و دلالان با استفاده از خلأهای موجود در مکانیسم‌های مالیالتی، از زیر پرداخت‌ مالیات شانه خالی کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان از آمادگی این مرکز جهت آماده کردن پیش‌نویس طرح‌های قانونی لازم و رفع قوانین معارض در بخش‌ مالیاتی کشور خبر داد.

علی عسگری نیز در این نشست گزارشی از اجرای طرح‌های مالیاتی در چند سال اخیر و مشکلات موجود ارائه نمود.

انتهای پیام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بانک‌ها در 7 ماهه امسال چقدر وام دادند؟



مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی از افزایش قدرت تسهیلات دهی بانکها تا 177 هزار میلیارد تومان در هفت ماهه امسال خبر داد.



به گزارش ایسنا، به نقل از بانک مرکزی سید علی اصغر میرمحمد صادقی افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی تا پایان مهرماه 55 هزار میلیارد تومان به بخش صنعت اختصاص یافته که 80 درصد آن یعنی 44 هزار میلیارد تومان در اختیار بخش سرمایه در گردش صنعت است.



وی با بیان اینکه تا پایان سال 280 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد، اظهار کرد: تقریبا 63 درصد این مبلغ تا پایان مهرماه عملیاتی شده‌ و قطعا به سقف مورد نظر که 280 هزار میلیارد تومان بوده خواهیم رسید.



مدیر کل اعتبارات با بیان اینکه تسهیلات پرداختی از شهریورماه تا مهرماه از 146 هزار میلیارد تومان به 177هزار میلیارد تومان رسیده، گفت: این نشانگر 20 درصد رشد طی یک ماه بوده که رشد بسیار خوبی است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نروژ: شوک قیمت نفت باعث تغییر بودجه ما نمی‌شود



بزرگ‌ترین تولید‌کننده نفت در اروپا اعلام کرد که به دلیل کاهش درآمد‌های نفتی خود بودجه خود را تغییر نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از بلومبرگ، تصمیم اوپک برای تثبیت تولید باعث کاهش قیمت نفت و در نتیجه کاهش درآمد نروژ شده است.

سیو ینسن وزیر دارایی نروژ گفت: دولت این کشور نمی‌تواند بودجه خود را به دلیل آنچه که ممکن است یک شوک موقت به قیمت‌ نفت باشد، تغییر دهد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: بانک مرکزی نروژ برای مقابله با چنین اختلالاتی آماده است.

سخنان وزیر اقصاد نروژ در شرایطی است که پول این کشور بیشترین کاهش ارزش را طی پنج سال گذشته تجربه کرده زیرا فعالان بازار معتقدند که کاهش قیمت نفت به اقتصاد نروژ لطمه خواهد زد.

ینسن گفت: وقتی که چشم‌انداز اقتصادی تغییر می‌کند سیاست‌های پولی می‌تواند فورا واکنش نشان دهد. اگر یک چرخه تجاری موقت درآمد‌های مالیاتی را کاهش دهد، ما نیازی به کاهش هزینه‌ها نمی‌بینیم.

سازمان کشور‌های صادر‌کننده نفت(اوپک) با درخواستها برای کاهش تولید برای مقابله با روند کاهشی قیمت‌ها مخالفت و سقف تولید جمعی خود را روی 30 میلیون بشکه در روز تثبیت کرد.

بهای نفت برنت پس از این تصمیم حدود 8.4 درصد کاهش یافت و به مرز 70 دلار رسید. کاهش قیمت نفت برنت در سال جاری به 35 درصد رسیده است.

ینسن گفت: اگر قیمت‌ها برای مدت طولانی پایین بماند یا بیشتر کاهش پیدا کند آنگاه کاهش تقاضا از آنچه که قبلا در بودجه پیش‌بینی شده بود فراتر می‌رود.

ارزش پول نروژ با 1.7 درصد کاهش برابر دلار به پایین‌ترین سطح از مارس 2009 رسیده است. کرون امروز نیز به کاهش خود ادامه داد و 1.3 درصد در برابر دلار کاهش یافت.

اریک بروس اقتصاد‌دان ارشد در بانک نوردآ گفت: کاهش ارزش کرون باعث افزایش تورم می‌شود.

ارزش پول نروژ از شروع اکتبر تاکنون بیش از هشت درصد برابر دلار و هفت درصد برابر یورو کاهش یافته است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
راه‌آهن، دومین عرصه همکاری حمل و نقلی ایران و هند


پس از نهایی شدن حضور هندی‌ها در بندر چابهار و طرح بلند مدت این کشور برای توسعه بندر جنوب شرقی ایران حالا هند آماده می‌شود تا همکاری‌های ریلی خود را با ایران گسترش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در جریان سفر هفته گذشته عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی به هند در جریان ملاقات‌های انجام شده با مقامات اقتصادی هندوستان، بنا شد سطح همکاری‌های راهی و حملی و نقلی دو کشور افزایش یابد.

در جریان این دیدارها وزیر راه‌آهن هند آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران در بخش توسعه زیرساخت‌ها، واگن سازی و توسعه راه آهن اعلام کرد.

با توجه به گستردگی جغرافیایی کشور هند راه‌آهن در دهه های گذشته یکی از اصلی ترین روش‌های جابه‌جایی مسافران در این کشور پر جمعیت بوده و به همین دلیل هند در زمینه خطوط ریلی پیشرفت قابل توجهی داشته است.

از این رو ادامه داشتن همکاری‌های دو کشور در عرصه حمل و نقل به ویژه در بخش راه آهن میتواند کمک بسیاری به اهداف توسعه‌ای ایران در زمینه حمل و نقل ریلی کند.

البته گسترش خطوط ریلی در ایران برای کشور هند نیز مزیت‌هایی اقتصادی خاصی خواهد داشت و در چارچوب طرح بلند مدت این کشور برای ایجاد یک خط صادراتی از بندر چابهار ایران به آسیای میانه و افغانستان نقش عمده‌ای را ایفا می کند.

هندی‌ها در سال های قبل حتی طرح ایجاد راه‌آهن بین بندر چابهار تا سرخس را نیز داده بودند که برای مدتی تحت بررسی کارشناسان ایرانی نیز قرار گرفت.

پس از نهایی شدن حضور هند در چابهار و البته سفر پرباری که آخوندی به این کشور داشته به نظر می رسد سطح همکاری‌های زیربنایی ایران با همسایه شرقی خود در سال‌های آینده افزایشی چشمگیر پیدا کند و در راستای اهداف اقتصادی دو طرف گام بردارد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس کل بانک مرکزی:
ثبات به بازار ارز بازمی‌گردد/بانک‌ها برای لغو تحریم‌ها آماده باشند



رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که به زودی بازار ارز به ثبات می‌رسد تاکید کرد: بانک‌ها باید برای برقراری ارتباط بین‌المللی آماده باشد.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولی‌الله سیف در مراسم رونمایی از سامانه فروش اینترنتی ارز‌ مسافرتی بانک ملت با بیان این‌که باید تمامی بانک‌ها خود را به درجه بالایی از کارآیی برسانند، گفت: خوشبختانه ما در مذاکرات هسته‌ای روند مثبتی را طی کرده ایم و به زودی به نتیجه دلخواه خواهیم رسید، بنابراین باید بانک‌ها خود را به درجه‌ای از کارایی و مدرنیته برسانند تا در رقابت با بانک‌های خارجی و ارتباط با آنها جا نمانند.





سیف با اشاره به این‌که لغو تحریم‌ها و برقراری ارتباطات بین‌المللی دور نیست و می‌تواند در کمتر از هفت ماه تمدید‌شده مذاکرات رخ دهد، بیان کرد: بنابراین اگر قرار باشد که بانک‌های خارجی در ایران فعال شوند نمی‌دانیم که چقدر بانک‌های ما توانایی رقابت با آنها را دار هستند.





بانک‌ها همه با هم حرکت کنند


سیف همچنین با اشاره به این‌که از قدیم این باور غلط بین بانک‌ها وجود داشته که چقدر سپرده جمع‌ کرده‌ایم و کدام سپرده بیشتری داریم، گفت : اما امروزه زمان آن رسیده که بانک‌های خود را همه جانبه رشد دهیم.





رییس کل بانک مرکزی با استقبال از اقدام بانک ملت در راستای توسعه خدمات الکترونیک خود بیان کرد: ما در یک سال و نیم گذشته در بانک مرکزی تلاش کرده‌ایم تا برنامه‌های خود را به سمت تحولات اساسی در **** بانکی پیش ببریم، بنابراین تمامی بانک‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق بتوانند در زمینه‌ی توسعه خدمات الکترونیک و اینترنتی به‌طور همزمان حرکت کنند.







ثبات و آرامش در بازار برقرار است


وی درباره‌ی شرایط موجود در بازار ارز یادآور شد: خوشبختانه ثبات و آرامش در بازار برقرار است، اما گاهی نوساناتی وجود دارد که طبیعی بوده و دوباره به ثبات بر می‌گردد.

سیف همچنین با اشاره به تصمیمات گرفته شده برای بازار سرمایه بیان کرد: با وجود اینکه گاهی در بازار حباب وجود دارد اما با این تدابیر، شاخص به زودی به حالت اصلی بازمی‌گردد.





توصیه سیف به بانک‌ها درباره نرخ سود بانکی
رییس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به جلسه اخیر خود با مدیر عاملان بانک‌ها خاطر نشان کرد: من در این جلسه نیز درباره‌ی نرخ سود بانکی به آنها تاکید کردم که نباید اجازه دهند بازار خارج از منطق پیش برود، بنابراین باید دقت نظر بیشتری داشته باشند و اجازه ندهند که بانک مرکزی با اقدامات دستوری و خاص آنها را به نظم بکشاند.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
میان وزرای دو کشور امضا شد
توافق جدید ایران و روسیه برای تسهیل معاملات


موافقت‌نامه اصولی برای همکاری‌های راهبردی میان صندوق ضمانت صادرات ایران و آژانس بیمه صادرات روسیه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران و وزیر توسعه اقتصادی فدراسیون روسیه به امضاء رسید.



به گزارش خبرنگار ایسنا، این موافقت‌نامه با هدف حمایت، تسهیل و توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و روسیه در ادامه‌ اسناد بالادستی پیش از این از سوی مقامات عالی رتبه دو کشور تفاهم شده بود، طراحی شده است.



براساس این موافقت‌نامه صندوق ضمانت صادرات ایران و آژانس بیمه صادرات روسیه با توان خود برای تسهیل تامین مالی شرکت‌های فعال در زمینه‌ تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه و نیز ارائه‌ پوشش مشترک در خصوص معاملات تجاری با کشور‌های ثالث از محصولات و خدمات ایرانی و روسی در سطح بین‌المللی حمایت خواهند کرد.



نوآوری‌های مالی و ایجاد سازوکار مشترک برای تفهیم ریسک با هدف تسهیل حمایت از تجارت دوجانبه دیگر محورهای این موافقت‌نامه را تشکیل می‌دهد.



به گزارش ایسنا، این موافقت‌نامه همچنین همکاری‌های صندوق ضمانت صادرات ایران و آژانس بیمه صادرات روسیه را در حوزه تبادل اطلاعات فنی، مدیریت ریسک‌ها، جلوگیری از بروز خسارات و وصول مطالبات خارجی تقویت می‌کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پورابراهیمی:
اقتصاد ایران باید از درآمدهای نفتی رها شود


نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس با اشاره به کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی گفت: باید اقتصاد ایران از اتکا به بودجه های نفتی مستقل شود.





به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، "محمدرضا پورابراهیمی" در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا زمانی که اقتصاد ایران به نفت وابسته است، هر گونه تغییر قیمت نفت در بازارهای جهانی آن را متاثر می‌کند.







وی با بیان اینکه بودجه سال جاری کشور بر اساس بشکه ای 100 دلار بسته شده است، افزود: در حال حاضر قیمت نفت در بازارهای جهانی به حدود 70 دلار رسیده که این مسئله می تواند دولت را در تامین هزینه های کشور با مشکلاتی مواجه کند.







نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در صورت استمرار شرایط فعلی، دولت با کسری بودجه مواجه می شود، خاطرنشان کرد: بدون شک بودجه سال آینده نیز از این مسئله متاثر خواهد شد.







پورابراهیمی با بیان اینکه باید اقتصاد ایران از درآمدهای نفتی رها شود، افزود: باید درآمدهای کشور بیشتر بر صادرات غیرنفتی متکی باشد تا هرگونه فراز و نشیب در قیمت نفت در بازارهای جهانی بر اقتصاد ایران تاثیر مستقیم نگذارد.







وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بسیاری از کشورهای دنیا با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان و فروش تکنولوژی و فن آوری، معادل درآمدهای نفتی ایران درآمد کسب می کنند، بیان کرد: در حال حاضر کشور هند از محل فروش نرم افزارهای کامپیوتری درآمدی معادل درآمد نفتی ایران را دارد.







نایب رئیس کمیسیون ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرفصل های اقتصاد مقاومتی گفت: در اقتصاد مقاومتی بر کسب درآمد از محل فروش علم و تکنولوژی و تکیه بر اقتصاد دانش بنیان تاکید بسیار شده است.







پورابراهیمی با بیان اینکه ایران شرایط لازم برای کسب درآمدهای بیشتر بر پایه اقتصاد دانش بنیان را دارد، افزود: خوشبختانه ایران توانسته به مقام نخست علمی منطقه دست یابد و حتی کشورهایی مانند ترکیه و عربستان را پشت سر بگذارد.







وی با تاکید بر اینکه سهم ایران از اقتصاد دانش بنیان و فروش علم و تکنولوژی در جهان بسیار ناچیز است، خاطرنشان کرد: باید با توسعه آن اقتصاد کشور را از وابستگی به درآمدهای نفتی آزاد کرد.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور:
افتتاح خط راه آهن اینچه برون نوید بخش تحول و آباد سازی شرق و سواحل جنوب است

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور، در صفحه شخصی خود در توئیتر، افتتاح خط راه آهن ترانزیتی شرق دریای خزر را نوید بخش تحول و توجه استراتژیک به آباد سازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر حمید ابوطالبی با اشاره به این خط راه آهن ترانزیتی شرق دریای خزر (گرگان - اینچه‌برون – ترکمنستان) که قرار است در سفر استانی دکتر روحانی به استان گلستان افتتاح شود نوشت: سوت قطار در ایستگاه اینچه برون برای اتصال جاده کهن ابریشم، نوید بخش تحول و توجه استراتژیک به آبادسازی شرق و نوار ساحلی جنوب کشور است چراکه این کریدورِ مهم ،یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه این مناطق ازطریق امکانات ترانزیت ریلی-جاده ای محسوب می شود.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری در ادامه با اشاره به اینکه آغازسفرهای استانی دولت از استانهای جنوبی کشور نشان داد توسعه شرق و نوار ساحلی جنوب ایران از اهداف بلندبرنامه توسعه متوازن و ملی ایران بوده است نوشت: این هدف،در کنار توسعه روابط با کشورهای همسایه که عمق استراتژیک تعاملات اقتصادی ایران است نشان دهنده یکپارچگی برنامه ها و اهداف کلان دولت است.

ابوطالبی سپس به آغاز تحولات و دگرگونی در این منطقه از کشورمان پرداخته و در تشریح این تحولات نوشته است : شرق ایران درحال دگرگونی است؛ از تحولات در کشورهای اقیانوس هند و اقیانوس آرام گرفته تا سرمایه گذاری چند ده میلیارد دلاری استراتژیک در کشورهای همجوار ایران در حوزه انرژی و از آنجا تا حضور دیگران درافغانستان تا تحولات توسعه ای آسیای میانه و قفقاز و پیشرفت های کشورهای حوزه دریای خزر همگی موید این ادعا هستند.

او برهمین اساس می افزاید: لذا ایران با تحولاتی استراتژیک در منطقه روبرواست، موضوعی با ابعاد سرزمینی که برای آن از خوزستان تا جاسک و چابهار و اینچه برون باید برنامه داشت.

به گفته ابوطالبی درهمین راستا،رشد و توسعه نوارساحلی جنوب و شرق،"خوزستان تا خراسان بزرگ"، با تعامل با کویت و عمان تا کشورهای همسایه شمالی اهمیت ویژه ای دارد.



معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور سپس در تعریف کریدور راه آهن شمال-جنوب می گوید: کریدور راه آهن شمال-جنوب اتصال ریلی سواحل خلیج فارس ومکران به چین وروسیه، وغرب واروپا به شرق؛ از طریق قزاقستان وترکنستان وایران است.



انتهای پیام
 
بالا