انصافا من هر چی فک می کنم سوتی به ذهنم نمی رسه ، شاید چون قبل از اینکه هر کاری بکنم ساعت ها در موردش تحقیق و برسی می کردم همیشه ! حتی اولین بارم که که به اینترنت وصل شدم هیچ سوتی ندادم !!! الان نوشته های دوستان رو می خونم احساس می کنم این تحقیقات باعث شده خاطرات خوبی رو از دست بدم
شما نصف عمرت بر فنا رفته که:general304::general304:
=============================
توی سایت اینا سوتی ندادم به اون صورت چون با وبلاگ شروع کردم اونم توضیحاتشو خونده بودم
اون اوایل یکی بهم گفته بود که پول اینترنت خیلی زیاد میاد وصل بشی 1 تومن کنتور میندازه منم وصل نمیشدم:general304::general304:
تا رسید به این کارتیا که دهنشون سرویس کرده بودم
سارسل و افتاب یادمه
آفتاب 5 تا تموم میشد میدادم یکی اشناتیون میگرفتم:general304::general304: 10 ساعته بود فک کنم 7 ساعت روز 3 ساعت شب
و بعدش سارسل اینا صدای قیژ قیژ دایال اپ :general304::general304:
اون شماره هوشمندا رو که نگو فک کنم عمده درامدشون از ما بود :general304::general304:
یادمه ایمیل تازه ساخته بودم بعد فک میکردم اگه سیم تلفنو از پشت کیس بکنم کسی ایمیل بفرسته پشت خط تلفن گیر میکنه برام نمیاد:general304::general304::general304::general304
و یکی از افرادی بودم که www اول ایمیل میزدم:general304::general304::general304
میذاشتم سیم تلفن پشت کیس بمونه میدیدم نصف شبی سیستم روشن میشد دیگه قیدشو زدم و سیمو قطع کردم
موقعی که سیستم خریده بودم به یارو میگفتم یه کد انتی ویروسم برام نصب کن:general705::general705::general705: ( چند بارم پشت سر هم تاکید کردم : دی)
بعد طرف واسم نرو ریخته بود یه بازی مرغی که با کلیک موس کار میکرد و چند تا نرم افزار دیگه روی دکستاپ بود ریخته بودم توی یه فولدر روش زده بودم وار نشوید:general304::general304::general304: