linghuchong
مدیر بازنشسته
يه چيزی که من از دوستان خاطی مون دارم ميشنوم اينه که شما (من و دانلود کننده های ديگه) اين سريال ها رو به ما دادين و اختيار اين سريال ها ديگه با خوده ماست!!! :blink:
خير، چنين چيزی نيست. من و بقيه بچه هايی که اين سريال رو دارن به دست شما ميرسونن فقط برای استفاده شخصی شما داريم اين کار رو ميکنيم و شما حق فروختن اين سريال ها رو چه در داخل يا خارج PT ندارين. اين شرطی هست که شما با گرفتن سريال ها از ما دارين اون رو قبول ميکنين.
دوستان توجه کنين که شما در مقابل تهيه کنندگان اين سريال ها اين تعهد اخلاقی رو دارين که سريال رو فقط و فقط برای ديدن از ما ميگيرين و هيچ کدوم از دانلود کننده ها راضی نيستن که شما بعد از گرفتن از ما به فروش آنها بپردازين.
در ضمن فکر ميکنم وظيفه بقيه دوستان، کاربرانی که دارن از ما سريال ها رو ميگيرن، در مقابل ما اين باشه که ما رو در اين کار ياری کنن:happy:. انتظار ما از شما اينه که با ما همکاری کنين
. اگر با موردی مواجه ميشين که خلاف مقررات بخش مشارکت هست به ما بگين. اگر اسم کسی وارد ليست سياه ميشه از مبادله بقيه سريال ها با اين عده خودداری کنين. کسانی که به اعتماد من و شما خيانت کردن!
در نهايت, کار اين گروه فقط باعث اين ميشه که گروهی از کاربران خوب ديگه نتونن به سريال های مورد علاقه شون دست پيدا کنن چرا که تهيه کننده ها وقتی با چنين برخورد هايی روبرو ميشوند، دلسرد ميشن و ديگه سريالی رو برای مشارکت نميزارن
. لطفاً همگی اين رو به ياد داشته باشين و به ما کمک کنين
.
از همگی ممنونم :happy:
خير، چنين چيزی نيست. من و بقيه بچه هايی که اين سريال رو دارن به دست شما ميرسونن فقط برای استفاده شخصی شما داريم اين کار رو ميکنيم و شما حق فروختن اين سريال ها رو چه در داخل يا خارج PT ندارين. اين شرطی هست که شما با گرفتن سريال ها از ما دارين اون رو قبول ميکنين.
دوستان توجه کنين که شما در مقابل تهيه کنندگان اين سريال ها اين تعهد اخلاقی رو دارين که سريال رو فقط و فقط برای ديدن از ما ميگيرين و هيچ کدوم از دانلود کننده ها راضی نيستن که شما بعد از گرفتن از ما به فروش آنها بپردازين.
در ضمن فکر ميکنم وظيفه بقيه دوستان، کاربرانی که دارن از ما سريال ها رو ميگيرن، در مقابل ما اين باشه که ما رو در اين کار ياری کنن:happy:. انتظار ما از شما اينه که با ما همکاری کنين
از همگی ممنونم :happy: