• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
دست هام كه صاف نميشه هر كي ندونه فكر ميكنه دارم فيگور ميام ولي واقعا دستام باز نميشه! خيلي هم درد ميكنه جوري كه فرمون ماشينو به زور ميچرخونم! ساق پاهام هم همينطور اگه بخوام صاف وايسم بايد درد بكشم!

اين حالت چه قدر طول ميكشه؟ راهي هست كه زودتر خوب شه يا حداقل دردش كمتر؟ حمام آب گرم اينا زياد بهم جواب نداد!

تا یه هفته طول میکشه درمان خاصیم نداره بعد از اونم هر وقت که سنگین کار کنی بدن درد میگیری ولی فرداش خوب میشی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام داش مهدی خوبی داداش ;):)

مهدی جان اولا" که دمت گرم برنامه عالیه منم دارم سخت کار میکنم:blush:

بعدش من سینه هام خیلی پیشرفت داشته ولی نسبت به بقیه اندامام کوچیکتر به نظر میاد میخواستم بپرسم یه جلسه بیشتر تمرین سینه برم؟ (هفته ی پیش روز تمرین سر شونه آخره برنامه ام رفتم خوب بود فشاری بهم نیاورد)

سلام امیر جون

اگه وقتت میرسه برو ولی اگه بجای یه عضله ی دیگر بزنی ..نزنی بهتره

اگه سرشانه فشار رو زیاد نمیاره میتونی اون تعداد ها رو بیشتر کنی یا وزنه رو زیاد کنی یا تعداد ست رو بیشتر کنی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقا من اغفال شدم يه 3 روزي هست بدن سازي رو شروع كردم!
قبلا هم تجربه داشتم و بدن درد و كوفتگي روزاي اول رو ميدونم كه داره! ولي نميدونم چرا ايندفعه انقدر شديد شده!
دست هام كه صاف نميشه هر كي ندونه فكر ميكنه دارم فيگور ميام ولي واقعا دستام باز نميشه! خيلي هم درد ميكنه جوري كه فرمون ماشينو به زور ميچرخونم! ساق پاهام هم همينطور اگه بخوام صاف وايسم بايد درد بكشم!

اين حالت چه قدر طول ميكشه؟ راهي هست كه زودتر خوب شه يا حداقل دردش كمتر؟ حمام آب گرم اينا زياد بهم جواب نداد!

بعد از مدتی اولین باره که کار میکنی برای همینه

دور عضله هاتو اسید لاکتیگ گرفته و این اسید باعث کوفتگی میشه

برای کمتر گردن درد باید آنتی اکسیدان مصرف کنی

که تو ویتامین Eو Cزیاده

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امیر جون

اگه وقتت میرسه برو ولی اگه بجای یه عضله ی دیگر بزنی ..نزنی بهتره

اگه سرشانه فشار رو زیاد نمیاره میتونی اون تعداد ها رو بیشتر کنی یا وزنه رو زیاد کنی یا تعداد ست رو بیشتر کنی

نه به جای یه عضله ی دیگه نمیرم وقتی برنامم تموم میشه میرم سراغ سینه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ببخشید چون من با رسم و رسومات اینجا آشنا نیستم سوالمو هردو جا مطرح کردم

یکی از همکارای من ( آقا هستن ) قدشون بلنده اضافه وزن شایسته ای هم دارن !
انوخ چند روز پیش دیدم ورداشته کلی پول داده چربی سوز خریده ! به اسم لیپید شش ( یه همچین چیزی ) لیپید6 یعنی . یه چیزی شبیه این

اونوخ من کلی نصیحتش کردم که بابا **** بگیر و ورزش کن مثل آدمیزاد لاغر می شی اینا می کشن سرطان زا هستن و اینا
اما گوش نداد بعدشم برداشت از نت 60 صفحه پرینت گرفته که بیا ببین این بهترین چربی سوز دنیاس !!!!!!!!

لطفا در مورد این لیپید شش یا هرچیزی که هست ( اسمشو دقیقا نمی دونم ) هر اطلاعات منفی دارید به من بدید .
مگه مضر نیست ؟ ممنون میشم اگر متن ترسناکی در اینباره به من معرفی کنید که پرینت بگیرم بدم بهش

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

انوخ چند روز پیش دیدم ورداشته کلی پول داده چربی سوز خریده ! به اسم لیپید شش ( یه همچین چیزی ) لیپید6 یعنی . یه چیزی شبیه این

اونوخ من کلی نصیحتش کردم که بابا **** بگیر و ورزش کن مثل آدمیزاد لاغر می شی اینا می کشن سرطان زا هستن و اینا
اما گوش نداد بعدشم برداشت از نت 60 صفحه پرینت گرفته که بیا ببین این بهترین چربی سوز دنیاس !!!!!!!!

لطفا در مورد این لیپید شش یا هرچیزی که هست ( اسمشو دقیقا نمی دونم ) هر اطلاعات منفی دارید به من بدید .
مگه مضر نیست ؟ ممنون میشم اگر متن ترسناکی در اینباره به من معرفی کنید که پرینت بگیرم بدم بهش

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

سلام

راستش چربی سوزای زیادی میان به بازار ولی یه چند سال پیش یه چربی سوز که اسمش دقیق یادم نیست

تقریبا 100نفر آدم رو کشته بود

ولی اون مکمل سازی رو پلمپ گردن و دیگه چربی سوز نمیزنه

چربی سوزهای زیادی هستن که همه ی مردم ازشون استفاده میکنن

ولی لیپید که شما میگین عوارض آنچنانی نداره و خیلی بهتر از این چربی سوزهای استروییدی هست که تو

بدنسازی ازش استفاده میکنن مثلا افدرین

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

تو باشگاه بدنسازی فرمودیم :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

راستش چربی سوزای زیادی میان به بازار ولی یه چند سال پیش یه چربی سوز که اسمش دقیق یادم نیست

تقریبا 100نفر آدم رو کشته بود

ولی اون مکمل سازی رو پلمپ گردن و دیگه چربی سوز نمیزنه

چربی سوزهای زیادی هستن که همه ی مردم ازشون استفاده میکنن

ولی لیپید که شما میگین عوارض آنچنانی نداره و خیلی بهتر از این چربی سوزهای استروییدی هست که تو

بدنسازی ازش استفاده میکنن مثلا افدرین

شمام که تاییدش کردید :(
بابا این چیزا خطرناکه
مشکل من الان اینه که هرچی سرچ می کنم لیپید شش 6 توی گوگل چیزی پیدا نمی کنه .
میشه اسم دقیقشو به من بگید که برم ببین توی فرومهای خارجی چی پیدا می کنم ؟
بعدش اینا اگر هم مفید باشن برای ورزشکارا هستن نه کسی که ورزش نمی کنه الکی قرص بخوره که لاغر شه
لااقل من اینجوری فکر می کنم . این حرفمم اشتباهه ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
شمام که تاییدش کردید :(
بابا این چیزا خطرناکه
مشکل من الان اینه که هرچی سرچ می کنم لیپید شش 6 توی گوگل چیزی پیدا نمی کنه .
میشه اسم دقیقشو به من بگید که برم ببین توی فرومهای خارجی چی پیدا می کنم ؟
بعدش اینا اگر هم مفید باشن برای ورزشکارا هستن نه کسی که ورزش نمی کنه الکی قرص بخوره که لاغر شه
لااقل من اینجوری فکر می کنم . این حرفمم اشتباهه ؟

بله هر دارویی برای خودش عوارضی هم داره

ولی به نظر من اگه دوز مصرفی دارو کم باشه به مراتب عوارض دارو هم کمتر میشه

راستش من فقط چربی سوزهای شرکت سان رو میفروشم و زیاد با چربی سوزهای دیگه سرو کار ندارم

ولی این چربی سوزی که شما گفتین از دوستان راجبش سوال میکنم

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
فکر کنم منظورشون Lipo6 باشه که خب جز بهترین چربی سوز هاست و توی ورزشهای هوازی هم خودشو نشون میده

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
در مقاله (چربي سوزهاي 2007 (محرک ها، ترموژن ها و غیر محرک ها) ) به ماده اي موسوم به Synephrine HCL اشاره کرديم که امروزه در ترکيب چربي سوزهاي مجاز از اين ماده استفاده مي شود و در مورد چربی سوزها به طور مفصل توضیج داده ایم ولی اشاره به اين نکته را ضروري مي دانيم که در ترکيب مکمل Lipo6 هم از اين ماده استفاده شده است.
اين مکمل چربي سوز را نيز معمولا به صورت دو کپسول همزمان مصرف مي کنند و به عبارت ديگر مي توان گفت که هر سروينگ از اين مکمل به صورت دو کپسول توصيه شده است.
محتويات
در هر دو کپسول از اين مکمل مواد زير گنجانده شده است:
· 20 ميلي گرم Synephrine هيدروکلرايد
· 20 ميلي گرم Guggulsterones سنتتيک
· 3 ميلي گرم Yohimbe هيدروکلرايد
· 200 ميلي گرم کافئين
· 5 ميلي گرم Bioperine
همانگونه که مي بينيد براي پر کردن جاي خالي افدرين در اين ترکيب از چندين ترکيب مختلف استفاده شده است!
اگر چه تحت هيچ شرايطي نتوانسته اند جاي خالي افدرين را پر کنند ولي تا حدودي موفق به ارائه محصول قابل قبولي شده اند که موجب تشديد فرايند چربي سوزي در بدن مي شود.
کافئين موجود در اين مکمل گذشته از اينکه به افزايش سطح انرژي و به افزايش سطح هوشياري بدن کمک مي کند به عنوان ماده اي که موجب تشديد اثر مواد و ترکيبات به کار رفته در اين مکمل مي شود نيز شناخته مي شود و گذشته از اين موارد موجب دفع آب زايد بدن نيز شده و بدن را تا حدودي آب زدايي مي کند.
اين مکمل در قالب کپسول هاي ژله اي توليد و عرضه مي شود و گفته مي شود که ژله اي بودن اين مکمل موجب افزايش سرعت و قدرت جذب اين محصول در دستگاه گوارش مي شود.
بايد خاطر نشان شد اين ادعا که از سوي سازندگان اين محصول مطرح مي شود تا حدود زيادي عقلاني و قابل قبول بوده است.
مصرف چربي سوزها و مخصوصا چربي سوزهايي که به دسته محرک هاي مجاز و يا ترموژن ها تعلق دارند معمولا با افزايش دماي بدن و با تحريک سيستم عصبي همراه بود و اختلالات شديد در خواب را سبب مي شود.
به همين دليل نيز استفاده از اين مکمل ها در نزديکي هاي خواب شبانه ممنوع است و حتي گفته مي شود تا 6 ساعت قبل از خواب شبانه حق مصرف اين قبيل مکمل ها را نداريد!
کافئين موجود در اين مکمل که به اندازه 200 ميلي گرم در هر دو کپسول بوده است نيز مزيد بر علت شده و شب بيداري و اختلال خواب را به ارمغان مي آورد.
به همين دليل نيز آخرين وعده اين مکمل را نهايتا بايد تا 6 ساعت قبل از خواب شبانه خورده باشيد وگرنه با اختلالات گاهاً شديد خواب و کابوس هاي شبانه و حالت هاي عصبي آزار دهنده در طول شب مواجه خواهيد شد.

با ذکر این يادآوري مهم: فرآورده هايي که در اين مقاله و در اين سلسله مقالات مورد بررسي قرار گرفته و تشريح مي شوند تماما در رده مکمل هاي غذايي دسته بندي مي شوند و توليد و عرضه و مصرف آن از ديد و نظر ستادها و ارگان هاي مبارزه با دوپينگ و مراجع قانوني در سطح دنيا مجاز و آزاد است و پرداختن به اين مباحث در اين مقالات الزاما به معني تاييد کيفيت و کارايي نمونه مکمل هاي موجود در بازار ايران نبوده و به معني تطابق کامل نمونه هاي موجود در بازار ايران با نمونه هاي تشريح شده در اين مقالات نيست!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مصرف چربي سوزها و مخصوصا چربي سوزهايي که به دسته محرک هاي مجاز و يا ترموژن ها تعلق دارند معمولا با افزايش دماي بدن و با تحريک سيستم عصبي همراه بود و اختلالات شديد در خواب را سبب مي شود.
به همين دليل نيز استفاده از اين مکمل ها در نزديکي هاي خواب شبانه ممنوع است و حتي گفته مي شود تا 6 ساعت قبل از خواب شبانه حق مصرف اين قبيل مکمل ها را نداريد!
کافئين موجود در اين مکمل که به اندازه 200 ميلي گرم در هر دو کپسول بوده است نيز مزيد بر علت شده و شب بيداري و اختلال خواب را به ارمغان مي آورد.
به همين دليل نيز آخرين وعده اين مکمل را نهايتا بايد تا 6 ساعت قبل از خواب شبانه خورده باشيد وگرنه با اختلالات گاهاً شديد خواب و کابوس هاي شبانه و حالت هاي عصبي آزار دهنده در طول شب مواجه خواهيد شد.

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مهدی جان خوبی داداش خسته نباشی:);)

مهدی وقتش نشده که برنامم رو عوض کنیم :blink:(یه ماه گذشته)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جان خوبی داداش خسته نباشی:);)

مهدی وقتش نشده که برنامم رو عوض کنیم :blink:(یه ماه گذشته)

سلام امیر جون @

چه خبر داداشی ؟!خوبی

آقا حالا زوده 1ماهه دیگه با این کار کن بعد برام یه چند تا عکس بفرستم ببینم چیکار کردی

مکمل هاتو هم میخوری دیگه ؟ ببینم فاصله که ننداختی (تعطیل نگردی)

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امیر جون @

چه خبر داداشی ؟!خوبی

آقا حالا زوده 1ماهه دیگه با این کار کن بعد برام یه چند تا عکس بفرستم ببینم چیکار کردی

مکمل هاتو هم میخوری دیگه ؟ ببینم فاصله که ننداختی (تعطیل نگردی)

سلامتی چاکریم رفیق;)

مکملارو الان یه 10 روزی میشه نخوردم ولی اصلا" تعطیل نکردم

مکملارو واسه این نمیخورم چون آب خیلی باید بخورم حالم بد میشه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلامتی چاکریم رفیق;)

مکملارو الان یه 10 روزی میشه نخوردم ولی اصلا" تعطیل نکردم

مکملارو واسه این نمیخورم چون آب خیلی باید بخورم حالم بد میشه

خوبه

ولی اگه مکمل ها رو مصرف کنی بهتره هااا

am1r

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه

ولی اگه مکمل ها رو مصرف کنی بهتره هااا

مولتی و جنسینگ رو میخورم بعضی موقع هام بعد از تمرین پروتئین و کراتین رو میخورم ولی به جای مکملا از جایگزین غذاییش استفاده میکنم:wacko:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مولتی و جنسینگ رو میخورم بعضی موقع هام بعد از تمرین پروتئین و کراتین رو میخورم ولی به جای مکملا از جایگزین غذاییش استفاده میکنم:wacko:

خوبه

ولی امیر کراتین رو باید مصرف کنی

قبل و بعد تمرین حتما مصرف کن

سعی کن میان وعده های غذایی تو بیشتر کنی و از غذاهای پروتیینی استفاده کنی مثلا تا میتونی از مرغ استفاده کن

بالا