آپلود كردم:happy:
بهترين زمان واسه ورزش باشگاهي چه ساعتي در روزه؟
جناب مهدی کولمن برای کوچک کردن شکم و پهلو ها استفاده از چه دستگاه ها
تمریناتی را در باشگاه بدن سازی و به چه میزان توصیه می کنید ؟؟
از كجا بايد فهميد برنامه خوب واصولي نوشته شده؟
بعد از چند ماه نتیجشو باید ببینی
برنامه ای که خوب نوشته شده باشه حتما نتیجه میده
ممنون به خاطر برنامه فقط يه سري حركاتش اسماش با اوني كه من بلدم فرق داره بعد ميگم راهنماييم كن كه اشتباه نزنم
سلام مهدی جان! یه سوال داشتم!
-من خیلی لاغرم قدم 170-173 است و وزنم 51 کیلو ! توی این چند سالم هر چی می خورم چاق نمیشم! از ساندویچ وغذای اماده تا غذای خانگی ولی تاثیری نداره وبه قولی استعداد چاق شدن ندارم
می خوام یک مکمل غذایی خوب بگیرم تا چاق بشم و بدنم افزایش حجم پیدا کنه اینو بگم که دور دستم و کمر و بدنم هم خیلی لاغر وباریکه وبه قولی می خوام با مکمل افزایش وزن علاوه بر افزایش این عضلات رو متناسب کنم !
حالا یک مکمل خوب ومناسب که ضرر نداشته باشه ! ومشکلی ایجاد نکنه خواستم معرفی کنی واینکه اصلش گیر میاد واز کجا میشه فهمید اصله یا نه؟ واینکه اگه به خودت سفارش بدم برام می تونی بگیری؟ قیمت هم لطف کن بگو!
اگه توضیح کامل بدی ممنون میشم !
یه عکسم برات ÷یام خصوصی می فرستم
با تشکر
الترا ریپیت یک مکمل چینی از یک شرکت مکمل سازی غیر واقعی هست که اصلا وجود خارجی ندارد این مکمل به قیمت 5 الی 7 هزار تومان وارد کشور شده و به قیمت 15 هزار تومان همکاری میشود عوارض بسیار زیاد و ناشناخته بوده و سردرد های شدید و... را به همراه داردبیشترین چربی سوزها که تو باشگاه ها مصرف میشه
الترا ریپیت
چربی سوز + کلن باترول
ماله شرکت pst
, و زنیکال و redzهست (که من نتیجشو به وضوح دیدم )
راستش Thermo-lean یک مکمل جدیده به همین خاطر هنوز تو بازار و باشگاه ها خودشو نشون نداده
لطفا اون مکانم علمی یا مقاله رومعرفی کنید که ما هم بفهمیم شما چطور علم پیدا کردید که Thermo-lean بر روی تیروئید تاثیر میگذارد !!!!!!!!!!:lol:سلام
دو نوع چربی سوز بود یکی Thermo-lean که یکم خطرناکه به خاطر اینکه رو تیرویید تاثیر میذاره و سوخت و ساز رو میبره بالا
یکی دیگه هم CLA-thermo lean که حاوی روغن safflower هست!
کسی تا حالا اینو مصرف کرده؟؟؟؟ چجوریه؟؟؟
ساعت 4 الی 7 بعد از ظهر بهترین زمان برای تمرین هستبهترين زمان واسه ورزش باشگاهي چه ساعتي در روزه؟
1- توصیههای لازم و اضافی نوشته شده باشهاز كجا بايد فهميد برنامه خوب واصولي نوشته شده؟
اگر منظورتان مکمل مگاوی شرکت gnc باشد بله خوب است که تحت لیسانس آلمان و در ایران تولدی میشود ولی اگر منظورتان مکمل مگاوی التیمیت آمریکا است که مطمئنن همین طور است جهت اطلاع شما و دیگر هموطنان که با نظریات خلاقانه و غیر علمی و بی پایه و اساس شما گمراه میشوند ( امیدوارم مدیران سایت رسیدگی کنند چرا که روزانه افراد زیادی به سایت مراجعه می کنند و این مطالب را مطالعه کرده و مشاوره هم میگیرند ) باید بگویم این مکمل توسط تقلبی زنان غرب تهران در داخل کشور با ترکیبات تقلبی و غیر بهداشتی تولید شده و به قیمت 7 هزار تومان همکاری ( قیمت عمده = هر عدد برای یک کارتن ) میشودسلام
باید ورزش رو ادامه بدی و از مکمل ها استفاده کنی
در ضمن وعده ی غذایی تو هم بیشتر کنی
خواب کمتر از 9ساعت نباشه
از ورزشهای هوازی دوری میکنی
مکمل افزایش وزن الان مگا وی برات خوبه
مکمل اصل آمریکایی 2کیلویی با زیر قیمت بازار 50تومن
این مکمل رو مکمل فروشی ها بالای 60تومن میدن @
یه چند تا ویتامین و. .... چیز هایی هست که اونا رو برات میگم تا زودتر به حجم برسی و وزنت بره بالا
الترا ریپیت یک مکمل چینی از یک شرکت مکمل سازی غیر واقعی هست که اصلا وجود خارجی ندارد این مکمل به قیمت 5 الی 7 هزار تومان وارد کشور شده و به قیمت 15 هزار تومان همکاری میشود عوارض بسیار زیاد و ناشناخته بوده و سردرد های شدید و... را به همراه دارد
Thermo-lean این مکمل 7 ماهه وارد کشور شده و تعجب می کنم 7 ماه جدیده؟!؟!؟
ساعت 4 الی 7 بعد از ظهر بهترین زمان برای تمرین هست
1- توصیههای لازم و اضافی نوشته شده باشه
2- کلیه عضلات مورد توجه باشه
3- تناسب در ستها و تکرارها با توجه به وضعیت فعلی فرد لحاظ شده باشه
4- متناسب با کالری مصرفی روزانه فرد باشد
5- سابقه تمرینی فرد در تعیین نوع حرکات مد نظر باشد
و......
لزوما جوابدهی و گنده شدن کافی نیست و دلیل بر علمی بودن برنامه نیز نیست
اگر منظورتان مکمل مگاوی شرکت gnc باشد بله خوب است که تحت لیسانس آلمان و در ایران تولدی میشود ولی اگر منظورتان مکمل مگاوی التیمیت آمریکا است که مطمئنن همین طور است جهت اطلاع شما و دیگر هموطنان که با نظریات خلاقانه و غیر علمی و بی پایه و اساس شما گمراه میشوند ( امیدوارم مدیران سایت رسیدگی کنند چرا که روزانه افراد زیادی به سایت مراجعه می کنند و این مطالب را مطالعه کرده و مشاوره هم میگیرند ) باید بگویم این مکمل توسط تقلبی زنان غرب تهران در داخل کشور با ترکیبات تقلبی و غیر بهداشتی تولید شده و به قیمت 7 هزار تومان همکاری ( قیمت عمده = هر عدد برای یک کارتن ) میشود تعدادی از سایتهای فعالی اینترنتی نیز اقدام به فروش این محصول میکردند که با پیگیریهای انجام شده موارد فوق به فروشندگان که اغلب هم هیچ اطلاع و تجربهای نداشتند تذکر داده شد و در برخی موارد اصلاح و در برخی موارد نیز برخورد قانونی توسط وزارت بهداشت و وزارت ارشاد صورت گرفت
واقعا متاسفم که افرادی همچون شما خود را کارشناس معرفی کرده و اقدام به ارائه مشاوره میکنند و از این مسیر سعی در خالی کردن جیب و جان مردم دارند و میخواهند اجناس تقلبی خود را به فروش برسانند
امیدوارم مدیران سایت تنها به فکر بالارفتن آمار سایت خود نباشند و کمی هم به فکر جان این مردم باشند و خود را جای آنها بگذارند
سخن زیاد است باید که کوتاه شود کلام تا که سخن عزیز شمرده شود
موفق باشید خدانگهدار
بسم الله الرحمن الرحیماول از همه الترارپیت ماله شرکت pstهست (شاید برا شما همیشه اینطور به نظر برسه )
خوب شما باید افدرین رو هم اینطوری بدونید
داروهایی استروییدی همشون عوارض دارن
برای خودم که بهترین زمان برای تمرین هست
من گفتم هر کس یه وقت مناسبی داره نگفتم که حتما باید ساعت 4الی 7 باشه
برنامه ای که ما مینویسیم کامله نیازی به فرمایشات شما نیست
دوست عزیز همین مگا وی رو خودم از دبی میارم
شاید کاره شما تقلب باشه .من هر چی باشم و اگر هم بخوام اینکارو کنم وجدانم نمیزاره
بچه های زیادی مثل تو هستن که میخوان خودشونو نشون بدن ولی با این حرفات نمیتونی چیزی رو عوض کنی