سلام
من 25 سالمه و می خوام بدن سازی رو شروع کنم (خیلی هم جدی)
چون سربازم 3 روز در هفته بیشتر نمی تونم کار کنم
می خواستم بچه ها که این کارن به من یه برنامه مشتی بدن و نکته های مفیدی که باید بدونم
و اینکه آیا به مکمل هم نیاز دارم
البته من هم مثل بقیه تازه کارا برای رسیدن به بدن ایده آل عجله دارم
من قدم 181 و وزن 74
دور شکم و سینه هم چربی دارم که واقعا اذیتم می کنه
مهدی جون ما آخرش نفهمیدیم تاپیک کسی سوال داره بیاد تو با این تاپیک چه فرقی داره ؟؟؟؟؟
سلام
من 25 سالمه و می خوام بدن سازی رو شروع کنم (خیلی هم جدی)
چون سربازم 3 روز در هفته بیشتر نمی تونم کار کنم
می خواستم بچه ها که این کارن به من یه برنامه مشتی بدن و نکته های مفیدی که باید بدونم
و اینکه آیا به مکمل هم نیاز دارم
البته من هم مثل بقیه تازه کارا برای رسیدن به بدن ایده آل عجله دارم
من قدم 181 و وزن 74
دور شکم و سینه هم چربی دارم که واقعا اذیتم می کنه
ba salam.
mikhastam bedonam natije kar ba dambel va halter fargh dare ? iinke migan dambel misozone va halter bozorg mikone doroste ya na ? va dalilesh chie ?
ba tashakor..
ba salam.
mikhastam bedonam natije kar ba dambel va halter fargh dare ? iinke migan dambel misozone va halter bozorg mikone doroste ya na ? va dalilesh chie ?
ba tashakor..
سلام بر اساتيد
من يه سوال داشتم، اصولا برگشت حركات بايد به صورتي كنترلي و با سرعت كم باشه و يا برعكس سريع باشه؟!
مثلا وقتي داريم پرس سينه ميزنيم هالتر رو بايد سريع پائين بياريم و يا آروم و كنترلي؟! ممنون ميشم با ذكر دليل راهنماييم كنيد.
با سپاس
سلام بر اساتيد
من يه سوال داشتم، اصولا برگشت حركات بايد به صورتي كنترلي و با سرعت كم باشه و يا برعكس سريع باشه؟!
مثلا وقتي داريم پرس سينه ميزنيم هالتر رو بايد سريع پائين بياريم و يا آروم و كنترلي؟! ممنون ميشم با ذكر دليل راهنماييم كنيد.
با سپاس
منم مشابه همین سوالو دارم :
مثلا تو حرکت هالتر دم و بازدم بهتره چجوری باشه؟ مثلا هالتر رو بالا میبریم دم و پایین میاریم بازدم؟؟؟؟؟؟
ضمنا الان من دو هفتس دارم هالتر میزنم و از 20 کیلو شروع کردم...خوبه این وزن برام؟؟؟؟
وزن خودم 98 قد 170 و استخوان بندی متوسط
سلام مهدی جان خوبی عزیز ؟
مهدی جان برای باز شدن سینه ( پهن شدن ) چی کار باید کرد ؟
پروانه ای که فرمودید موثره امال می خاستم بدونم حرکت دیگه ه ای هم هست ؟
ممنون مهدی جان، یعنی بالابردن وزنه هم آروم باشه؟! یا فقط برگشت حرکات باید کنترلی باشه؟!کلا باید تمام حرکت ها رو کنترل شده بزنین
شما وقتی وزنه رو میارین پایین باعث کشش عضلات میشه
خیلیا فقط به کشش فکر میکنن ولی اینو نمیدونن که انقباظ هم تاثییر داره
تمام حرکت ها رو اروم و کنترل شده بزنین بهتره
خیلیا وقتی بدنسازی رو شروع میکنن
بعد 1سال با مشکلات قلبی مواجه میشن .که مربوط میشه به این دم و بازدم
وقتی وزنه میزنین به هیچ وجه نفستون رو نگه ندارین و همیشه دم و بازدم داشته باشین
ممنون مهدی جان، یعنی بالابردن وزنه هم آروم باشه؟! یا فقط برگشت حرکات باید کنترلی باشه؟!
سپاسگزار
مهدی جان سلام
یه خورده در باره خوردن کراتین ، گلوتامین و آمینو2222 با هم توضیح بده
ممنون میشم
من الان 21 سال سن دارم حدودا 69 وزنمه_ تقریبا 178 قدمه و دور بازومم 36.5 حدودا یکماهه به باشگاه رفتم
البته دوساله پیشم دو ماه به باشگا رفته بودم
میخواستم بدونم طریقه ی خوردنه مکملام صحیحه یا نه؟
آمینوهرو دو قرصشو قبل از صبحانه ، دوتا قبل از نهار ، دوتا قبل از تمرین ، دوتا بعد از تمرین ودوتایه دیگه هو قبل از خواب
کراتینرو 5 گرم قبل از تمرین
وگلوتامینم بعد از باشگاه و قبل از خواب
اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید
قربونت>>>>>>>>>>>