• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یک برنامه غذایی خوب میخوام که انرژی زیاد بده (موقع ورزش انرژی کم میارم)
وزن 80
قد 184
چربی: مقداری!

ممنون

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام موری جان خوبی!!

id جدید مبارک!! نگفته بودین متخصص تغذیه هم هستین

اگر اشکال نداشته باشه من کمی سو استفاده از رفاقت کنم:D

آقا من خلاصه دنباله راهی برای اضافه وزن میگردم . هر راهی . پای عوارضش هم هستم

فقط آمپول نباشه ..:blush:

حدود دو سال پیش وقتی تو ناصر خسرو گشت میزدم ..یک فروشنده گفت یک تستسترون میاره که مالیدنی است

به شکم و بالای بازو!!!! من دیگه پیگیر نشدم! حالا راست گفته یا دروغ!! برم دنبالش الان!!!!

باز هم خیلی ممنون!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
حدود دو سال پیش وقتی تو ناصر خسرو گشت میزدم ..یک فروشنده گفت یک تستسترون میاره که مالیدنی است

به شکم و بالای بازو!!!! من دیگه پیگیر نشدم! حالا راست گفته یا دروغ!! برم دنبالش الان!!!!

باز هم خیلی ممنون!!

چه جک باحالی گفته اون فروشنده :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اندازه یه سال خندیدم:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
خواهش مي‌كنم قربون!;)
آقا بنده اهل اظهار فضل و اينجور خزعبلات نيستم، اما اگه سوالي باشه در حد توان و مقدوراتم خوشحال مي‌شم در خدمتتون باشم!
اتفاقا خودم هم هميشه مايل بوده ام بروم بدن سازي اما تا الان كه همچين توفيقي دست نداده! (عجيب گرفتار امور دنيوي شده ام! و اين خيلي بده...) جالب اينجاست كه هر كدوم ار رفقام كه منو مي بينند مي‌گن: بدنسازي مي ري؟؟! (هيكلم يه زماني خيلي خوب بوده!) مي‌گم: نه والا؟! آخه الان كه ديگه اضافه وزن هم پيدا كرده ام! (چقدر به حرف هايي كه مي زنم خودم عمل مي‌كنم؟! :wacko: )
واقعا حيف... اي كاش مي‌تونستم يه وقت آزادي پيدا مي‌كردم و بيشتر به خودم مي‌رسيدم!
بگذريم...........
به هر حال؛ من در خدمتم! :)
عزت زياد.

شکسته بندی میفرمایید جناب موری :lol: :lol:

هنوز نیومده مشتری پیدا کردی ;)
بیا دو نفر برنامه غذایی می خوان تحویل بگیز
:lol: :eek:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام به همه دوستان
یک برنامه غذایی خوب میخوام که انرژی زیاد بده (موقع ورزش انرژی کم میارم)
وزن 80
قد 184
چربی: مقداری!

ممنون

سلام!
با كمي تاخير! سعي مي‌كنم به سوال شما جواب بدهم:
اگه فرض كنيم شما جثه‌ي متوسطي (Medium Frame ) داريد، اونوقت بايد بگيم وزن ايده‌آل Ideal Body Weight شما
حدودا 77 كيلوگزم مي شود. البته نگران نباشيد! شما كاملا در رنچ وزني قابل قبول هستيد چون BMI شما مساوي
6/23 شده و محدوه ي 20 - 25 رنج وزني نرمال هست.
(BMI اندكسي هست كه حتما شنيده‌ايد و مخفف Body Mass Index هست كه از اون براي تعيين تركيب توده‌ي بدن افراد و داشتن اضافه وزن يا حتي كاهش وزن استفاده مي‌كنيم؛ فرمول محاسبه‌ي اون اينه:
وزن برحسب كيلوگرم تقسيم بر قد بر حسب متر به توان دو ، عددي كه بدست مي‌ياد رو در جدولي قرار مي دهيم اگر بين 20 تا 25 بود مفهومش اينه كه ورن شما قابل قبول هست.
فقط يه نكته رو بايد اينجا عرض كنم و اون اين كه BMI براي ورزشكاران حرفه‌اي و مخصوصا بدنسازان قابل استفاده نيست، بلكه بيشتر براي مردم عادي كاربرد داره و براي ورزشكاران حرفه‌اي از روش‌هاي تخصصي تري استفاده مي‌شه مثل اندازه گيري هاي دقيق تن سنجي يا Anthropometric measurements كه فعلا جاي بحثش نيست.)

اما در مورد سوال اصلي شما؛
به احتمال بيش از نود درصد برنامه‌ي غذايي شما اشكال داره! اما بايد بگم برنامه غذايي دادن يك سري فاكتورهاي ديگه اي هم لازم داره؛ بنابراين در خواست مي‌كنم به سوال زير به دقت پاسخ بدهيد:

عادات غذايي خودتون (آنچه را كه به طور معمول مي خوريد، در تمام وعده هاي اصلي و شبانه روز و در گروه هاي مختلف غذايي) به طور مختصر توضيح بدهيد، مخصوصا در روزهايي كه تمرين داريد بفرماييد چه غذاهايي مي خوريد؟ (اينجا رو دقيق تر توضيح بدهيد)

مقصود شما رو از اينكه نوشته‌ايد چربي: مقداري ، نفهميدم! بيشتر توضيح بدهيد.
با آرزوي توفيق.:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام موری جان خوبی!!

id جدید مبارک!! نگفته بودین متخصص تغذیه هم هستین

اگر اشکال نداشته باشه من کمی سو استفاده از رفاقت کنم:D

آقا من خلاصه دنباله راهی برای اضافه وزن میگردم . هر راهی . پای عوارضش هم هستم

فقط آمپول نباشه ..:blush:

باز هم خیلی ممنون!!

سلام!
قربون شما درد نكنه! :D
خيلي ممنون، ID فعلي جمع و جورتر از قبلي هست و خوندنش راحت تره! :rolleyes:
اما متخصص هم نيستم، به هر حال فقط يه مقداري آشنايي دارم، همين! ;)

خواهش مي‌كنم عزيز جون، سوء استفاده چيه؟! :)

اما در مورد اضافه كردن وزن:

بهتره دقيقا به سوالات زير جواب بدي:

1- وزن دقيق فعلي
2- قد
3- سن
4- زمينه‌ي ارثي؟ (آيا پدر و مادر شما هم لاغر هستن يا حتي بستكان درجه‌ي يك و دوي شما؟)
5- عادات غذايي شما چيه؟ (اين قسمت رو با حوصله و به دقت جواب بدهيد.)
6- آيا سابقه‌ي مشكل پركاري تيروئيد Hyperthyroidism داشته ايد؟
7- آيا گاهي در طول روز احساس ضعف داريد و به نظرتون مياد كه بنيه‌ي ضعيفي داريد؟

اما فرموده‌ايد كه از هر راهي!!! :eek: مايل به افزايش وزن بدنتون هستيد و پاي عوارضش هم هستيد؟!:wacko:
اين كار رو نكن داداش جون! (اينم يه پاسخ ساده و مجمل!!:D )
اما تستوسترون ماليدني كدوم صيغه‌ايه؟؟!! :wacko: :lol: من كه نفهميدم! يارو خيلي باحال تشريف داشتن!
آمپول؟! رو هم فعلا بي خيال شو. اول به سوالاتي كه گفتم جواب بده ببينيم اوضاع جطوري است و چه كار مي‌شه كرد!
موفق باشي.:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شکسته بندی میفرمایید جناب موری :lol: :lol:

هنوز نیومده مشتری پیدا کردی ;)
بیا دو نفر برنامه غذایی می خوان تحویل بگیز
:lol: :eek:

خواهش مي‌كنم...
من در خدمتم، فقط مشكل اينه كه هميشه ان لاين نيستم و شايد نتونم گاهي به اندازه‌ي كفايت به اينجا سر بزنم! (البته ابدا قصد كلاس گذاشتن ندارم، كلاس‌مون كجا بود؟؟! :D )
ديگه به بزرگواري خودتون...آره و اينا! ;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
با كمي تاخير! سعي مي‌كنم به سوال شما جواب بدهم:
اگه فرض كنيم شما جثه‌ي متوسطي (Medium Frame ) داريد، اونوقت بايد بگيم وزن ايده‌آل Ideal Body Weight شما
حدودا 77 كيلوگزم مي شود. البته نگران نباشيد! شما كاملا در رنچ وزني قابل قبول هستيد چون BMI شما مساوي
6/23 شده و محدوه ي 20 - 25 رنج وزني نرمال هست.
(BMI اندكسي هست كه حتما شنيده‌ايد و مخفف Body Mass Index هست كه از اون براي تعيين تركيب توده‌ي بدن افراد و داشتن اضافه وزن يا حتي كاهش وزن استفاده مي‌كنيم؛ فرمول محاسبه‌ي اون اينه:
وزن برحسب كيلوگرم تقسيم بر قد بر حسب متر به توان دو ، عددي كه بدست مي‌ياد رو در جدولي قرار مي دهيم اگر بين 20 تا 25 بود مفهومش اينه كه ورن شما قابل قبول هست.
فقط يه نكته رو بايد اينجا عرض كنم و اون اين كه BMI براي ورزشكاران حرفه‌اي و مخصوصا بدنسازان قابل استفاده نيست، بلكه بيشتر براي مردم عادي كاربرد داره و براي ورزشكاران حرفه‌اي از روش‌هاي تخصصي تري استفاده مي‌شه مثل اندازه گيري هاي دقيق تن سنجي يا Anthropometric measurements كه فعلا جاي بحثش نيست.)

اما در مورد سوال اصلي شما؛
به احتمال بيش از نود درصد برنامه‌ي غذايي شما اشكال داره! اما بايد بگم برنامه غذايي دادن يك سري فاكتورهاي ديگه اي هم لازم داره؛ بنابراين در خواست مي‌كنم به سوال زير به دقت پاسخ بدهيد:

عادات غذايي خودتون (آنچه را كه به طور معمول مي خوريد، در تمام وعده هاي اصلي و شبانه روز و در گروه هاي مختلف غذايي) به طور مختصر توضيح بدهيد، مخصوصا در روزهايي كه تمرين داريد بفرماييد چه غذاهايي مي خوريد؟ (اينجا رو دقيق تر توضيح بدهيد)

مقصود شما رو از اينكه نوشته‌ايد چربي: مقداري ، نفهميدم! بيشتر توضيح بدهيد.
با آرزوي توفيق.:)
ممنون از پاسخ شما
من چون تنها زندگی میکنم خودم غذا درست میکنم
ظهر ها غذاهایی مثل ماکارونی - عدس پلو - کالباس - ماهی - میگو و ... میخورم
و شب ها میوه
میخوام بدونم تغذیم درسته یا نه ؟ بیشتر چی بخورم خوبه ؟
در مورد چربی هم منظورم پهلوهام هست که دوست دارم آب بشه

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
خوب حالا میرضه بعدی بیا داخل:D

مری جان ممنون!!!

وزن دقيق فعلي
دقیق نیست ولی حدود 50 است بلکم کمتر:wacko: ر

- قد
173

4- زمينه‌ي ارثي؟
والا پدر مادرم که نه!! ولی برادر و دایی ام چرا((( که فکر کنم مشکل اساسی همینه!!!!)))

عادات غذايي

خوب همیشه صبح کره وپنیره و ناهار هم اکثرا برنج و خورشته که فکر کنم احتیاج به اصلاح داره
در طوله روز هم چی(( مثلا وقتی یک دکتر گفت که باید بستنی و پسته استفاده کنی الان کم اتفاق میفته که منزله ما بستنی نباشه!!!))

در بچگی هم کلی مکمل و ویتامینو و.... استفاده کردیم ولی .......:(

پركاري تيروئيد

هم نه!!! فقط یک بار به یک دکتری مراجعه کردم برایم هورمون رشد تزویج کرد که با توجه به گفته دیگران استفاده نکردم که فکر میکنم اشتباه کردم.. الان دیر نشده که؟؟؟؟؟؟!!!!!!

ضعف خوب!! کم !!نمی دونم!!! چون فعالیتم هم خیلی زیاده!!!

الان یک 2 سالی است که به خاطره کنکورو این حرف ها فعالیتی نداشتم ولی باز فرقی با قبل که هر روز صبح تا شام فوتبال و والیبال و بوکسو ..انجام می دادم نکردم!!

حالا چه باید بکنیم !!!
با اینجانب:blush:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من وقتی ورزش میکنم سر بعضی حرکات کم میارم
مثلا وقتی پرس سینه میزنم قدرتی برای پرس سینه ندارم.
کراتین باید مصرف کنم یا پروتئین ؟
ممنون

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
چه جک باحالی گفته اون فروشنده :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اندازه یه سال خندیدم:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

مهدی جان خوبی

آقا شما خواستی بری ناصر خسرو باید اسمایلهاتون هم همراهتون ببرید!! احتمالا به کارتان خواهد آمد!!

چون که این چیزی نیست!! از هورمون کرگدن وکرکدیل تا پشه هم پیدا خواهی کرد!!

حالا جدای شوخی . من باید چه کنم!!:( :blush: ;)

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سـلــــــــــــــــــــــــــــــــــام
من فقط زحمت میدم به شما
من میخام ظرف امروز و فردا کراتـین و یک پودر که کربوهیدرات بـیشتری نسبت به پروتیین داره بخرم
لطفن بگید که چه پودر هایی بگیرم از بین مارک دوریان یتس یا مارک دیگه ای( مثلا اسم پودر رو بگید)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
3 تا سوال جدید دارم:
1.دویدن روی ترید میل خیلی با دویدن عادی فرق داره ؟
2.آیا با دویدن میشه هیکل رو درست کرد (رو فرم آورد)
3.آیا دویدن همراه بدنسازی ضرر داره ؟
ممنون

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ممنون از پاسخ شما
من چون تنها زندگی میکنم خودم غذا درست میکنم
ظهر ها غذاهایی مثل ماکارونی - عدس پلو - کالباس - ماهی - میگو و ... میخورم
و شب ها میوه
میخوام بدونم تغذیم درسته یا نه ؟ بیشتر چی بخورم خوبه ؟
در مورد چربی هم منظورم پهلوهام هست که دوست دارم آب بشه

باید ببخشید که کمتر فرصت می کنم اینجا سر بزنم.:blush:

اما در مورد عادات غذایی اطلاعات بیشتری نیاز هست؛ مثلا:
- آیا هر روز صبحانه می خورید؟ صبحانه تان شامل چه چیز هایی است؟
- چقدر در شبانه روز شیر و لبنیات می خورید؟
- آیا علاقه ای به خوردن میوه دارید؟
- در شبانه روز چند لیوان آب می نوشید؟
- هنگام تمرینات چه برنامه ی غذایی دارید؟؟
- و...

اگر هنوز فکر می کنید در تمرینات کم میارید، باید بیشتر روی عادات غذایی تون متمرکز بشید.
اصل کلی اینه که از تمام گروه های 4 گانه ی اصلی غذایی (نان و غلات، لبنیات، گوشت و میوه و سبزیجات) در طول روز استفاده کنید و اعتدال رو هم رعایت کنید.
در صد چربی دریافتی از غذا برای یک ورزشکار باید کم باشه اما درصد بیشتری به کربوهیدرات و مخصوصا کربوهیدرات های کمپلکس مثل نان، برنج، سیب زمینی اختصاص داده می شه.

پیشنهاد می کنم قبل از تمرینات تون این توصیه ی ساده رو حتما عمل کنید و نتیجه اش رو بعدا به من بفرمایید:

دست کم یک ساعت قبل از تمرین یک ترکیب کربوهیدراته مثل یک کیک ساده ی اسفنجی (نه شکلاتی!) میل کنید. درست قبل از تمرین 2-1 لیوان آب بنوشید.
حین ورزش و تمرین 3-4 لیوان آب بنوشید.
و بالاخره بعد از خاتمه ی تمرینات یک لیوان محلول قندی که ارزش انرژی زایی خوبی داشته باشد مثل یک لیوان شیر خرما یا یک لیوان شیر و موز بنوشید.

(این کار به بازیابی انرژی از دست رفته و ریکاوری عضلات شما کمک می کنه و جلوی خستگی مفرط رو می گیره. اغلب ورزشکاران از مقوله ی تخلیه ی گلیکوژنی غافلند و بدون اینکه بدانند احساس ضعف و خستگی زیاد می کنند، در حالی که با کمی دقت در برنامه ی غذایی و تمرینات می شه از این مساله پیشگیری کرد.)

ضمنا توصیه ی اکید می کنم از خوردن یک صبحانه ی خوب و کامل غافل نباشید!
یکی دیگر از توصیه های مهم مصرف درست میان وعده snak برای شماست. بهتر است برای خود غیر از یک برنامه ی غذایی اصلی برنامه ی میان وعده ها رو هم در نظر بگیرید مثل مصرف مقداری برگه یا خشک شده ی میوه جات، موز و کشمش، سیب زمینی پخته و ...

اما در مورد آب کردن چربی های دور شکم که نوعی چاقی آندروئید به حساب میاد زیاد عجله نکنید! این چربی ها به آسونی آب نمی شن! صبور باشید، برنامه ی تغذیه ای درست و کم چربی ای داشته باشید و تحرک تون رو هم همچنان ادامه بدید.

موفق باشید. :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برای پاسخگویی به بقیه ی سوالات ان شا الله فردا دوباره خدمت خواهم رسید...!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
راستی
من وقتی ورزش میکنم سر بعضی حرکات کم میارم
مثلا وقتی پرس سینه میزنم قدرتی برای پرس سینه ندارم.
کراتین باید مصرف کنم یا پروتئین ؟
ممنون

سلام و درود!!
منظورتون از کم آوردن سر حرکت چیه ؟
آیا سرگیجه دارید؟
آیا لرزش دست دارید ؟
آیا ضعف عمومی دارین؟
----
احتمالا اشکال از وزنه شماست شاید وزنه های بیش از حد سنگین برمیدارید با کمی سبک کردن وزنه حرکت را انجام دهید تا بدن به استرس ناشی از حرکت عادت کند
پیشنهاد میکنم قبل از باشگاه یک لیوان چای میل کنید چای محرک بسیار عالی قبل از تمرین است و تا 90 دقیقه به شما انرژی میدهد
در ضمن اگر یک مبتدی هستید مدت زمان تمرین شما نباید بیش از 45 دقیقه باشد
آیا فقط اشکال از حرکت پرس سینه است یا در حرکات دیگر هم همین مشکل رادارید؟

نتایج را با ما در میان بگذارید

موفق باشید !!;)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سـلــــــــــــــــــــــــــــــــــام
من فقط زحمت میدم به شما
من میخام ظرف امروز و فردا کراتـین و یک پودر که کربوهیدرات بـیشتری نسبت به پروتیین داره بخرم
لطفن بگید که چه پودر هایی بگیرم از بین مارک دوریان یتس یا مارک دیگه ای( مثلا اسم پودر رو بگید)

با سلام و درود!!

من در این فروم فقط تجربیاتم رو شیر میکنم امیدوارم از تجربیات بقیه دوستان در موارد دیگر بهره مند باشم...

احتمالا شما پست های قبلی بنده رو مطالعه کرده باشید...
اگر لطف کرده یک بیوگرافی شامل سن قد وزن و سابقه تمرینی بنویسید بهتر شما را راهنمایی میکنم

موفق باشید!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
پس اساتید کجان ؟
3 تا سوال جدید دارم:
1.دویدن روی ترید میل خیلی با دویدن عادی فرق داره ؟
2.آیا با دویدن میشه هیکل رو درست کرد (رو فرم آورد)
3.آیا دویدن همراه بدنسازی ضرر داره ؟
ممنون

درود!!

1- البته دویدن درهوای آزاد و محیط طبیعی بهتر است ... اصولا تردمیل برای زندگی شهری ساخته شده است
اما چه هدف شما --چربی سوزی-- باشد چه -- تقویت سیستم قلبی عروقی-- دویدن هر دوی این اهداف را برآورده میکند (چه روی ترد میل چه دویدن آزاد) البته شیوه دویدن شما برمیگردد به هدف شما...

2- همون طور که در جواب سوال اول شما گفتم با دویدن میشود چربی سوزی کرد اما اگر هدف شما رسیدن به یک بدن ایده آل است حتما تمرین با وزنه در کنار دویدن داشته باشید ....

3- نه تنها مضر نیست بلکه مفید هم هست البته باز هم برمیگردد به هدف شما اگر هدف عضله سازی و رسیدن به یک بدن قهرمانی است کارشناسان توصیه کرده اند که ورزش هوازی --مثل دو -- را کمتر انجام دهید
اما اگر می خواهید به یک بدن --روی فرم -- دست پیدا کنید و زیاد نمی خواهید حجیم شوید (با توجه به مشخصات شما در پست قبلی و در خواست برای کمی چربی سوزی ) من پیشنهاد میکنم سه روز در هفته بدنسازی کار کنید و سه روز در هفته هم هوازی یا همان دو

موفق باشید!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان خوبی

آقا شما خواستی بری ناصر خسرو باید اسمایلهاتون هم همراهتون ببرید!! احتمالا به کارتان خواهد آمد!!

چون که این چیزی نیست!! از هورمون کرگدن وکرکدیل تا پشه هم پیدا خواهی کرد!!

حالا جدای شوخی . من باید چه کنم!!:( :blush: ;)

درود!!

متاسفانه از شوق جوانان برای رسیدن به اهدافشان و بعضا کم اطلاعی آنها خیلی سوء استفاده ها شده که این چیزی که شما گفتید کوچیک کوچیک شه ..

من به شما توصیه میکنم برای رسیدن به یک بدن ایده آل و افزایش وزن عضلانی
1- تنظیم برنامه غذایی زیر نظر یک متخصص (اگر مبتدی هستید تا یک سال نیاز به هیچ گونه مکملی ندارید)
2- تنظیم برنامه تمرینی زیر نظر یک مربی کاردان ( که این روزها نسل این گونه مربی ها رو به انقراض است..)
3- کمی هم صبر و حوصله

باید بدانید بدنی که با دارو و یک شبه به دست بیاید با قطع مصرف دارو یک شبه هم از دست میرود حالا از عوارض دارو هم بگذریم...

اگر اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم

موفق باشید !!;)

بالا