حدود دو سال پیش وقتی تو ناصر خسرو گشت میزدم ..یک فروشنده گفت یک تستسترون میاره که مالیدنی است
به شکم و بالای بازو!!!! من دیگه پیگیر نشدم! حالا راست گفته یا دروغ!! برم دنبالش الان!!!!
باز هم خیلی ممنون!!
خواهش ميكنم قربون!![]()
آقا بنده اهل اظهار فضل و اينجور خزعبلات نيستم، اما اگه سوالي باشه در حد توان و مقدوراتم خوشحال ميشم در خدمتتون باشم!
اتفاقا خودم هم هميشه مايل بوده ام بروم بدن سازي اما تا الان كه همچين توفيقي دست نداده! (عجيب گرفتار امور دنيوي شده ام! و اين خيلي بده...) جالب اينجاست كه هر كدوم ار رفقام كه منو مي بينند ميگن: بدنسازي مي ري؟؟! (هيكلم يه زماني خيلي خوب بوده!) ميگم: نه والا؟! آخه الان كه ديگه اضافه وزن هم پيدا كرده ام! (چقدر به حرف هايي كه مي زنم خودم عمل ميكنم؟! :wacko: )
واقعا حيف... اي كاش ميتونستم يه وقت آزادي پيدا ميكردم و بيشتر به خودم ميرسيدم!
بگذريم...........
به هر حال؛ من در خدمتم!![]()
عزت زياد.
سلام به همه دوستان
یک برنامه غذایی خوب میخوام که انرژی زیاد بده (موقع ورزش انرژی کم میارم)
وزن 80
قد 184
چربی: مقداری!
ممنون
سلام موری جان خوبی!!
id جدید مبارک!! نگفته بودین متخصص تغذیه هم هستین
اگر اشکال نداشته باشه من کمی سو استفاده از رفاقت کنم![]()
آقا من خلاصه دنباله راهی برای اضافه وزن میگردم . هر راهی . پای عوارضش هم هستم
فقط آمپول نباشه ..:blush:
حدود دو سال پیش وقتی تو ناصر خسرو گشت میزدم ..یک فروشنده گفت یک تستسترون میاره که مالیدنی است
به شکم و بالای بازو!!!! من دیگه پیگیر نشدم! حالا راست گفته یا دروغ!! برم دنبالش الان!!!!
باز هم خیلی ممنون!!
شکسته بندی میفرمایید جناب موری :lol: :lol:
هنوز نیومده مشتری پیدا کردی![]()
بیا دو نفر برنامه غذایی می خوان تحویل بگیز
:lol:![]()
ممنون از پاسخ شماسلام!
با كمي تاخير! سعي ميكنم به سوال شما جواب بدهم:
اگه فرض كنيم شما جثهي متوسطي (Medium Frame ) داريد، اونوقت بايد بگيم وزن ايدهآل Ideal Body Weight شما
حدودا 77 كيلوگزم مي شود. البته نگران نباشيد! شما كاملا در رنچ وزني قابل قبول هستيد چون BMI شما مساوي
6/23 شده و محدوه ي 20 - 25 رنج وزني نرمال هست.
(BMI اندكسي هست كه حتما شنيدهايد و مخفف Body Mass Index هست كه از اون براي تعيين تركيب تودهي بدن افراد و داشتن اضافه وزن يا حتي كاهش وزن استفاده ميكنيم؛ فرمول محاسبهي اون اينه:
وزن برحسب كيلوگرم تقسيم بر قد بر حسب متر به توان دو ، عددي كه بدست ميياد رو در جدولي قرار مي دهيم اگر بين 20 تا 25 بود مفهومش اينه كه ورن شما قابل قبول هست.
فقط يه نكته رو بايد اينجا عرض كنم و اون اين كه BMI براي ورزشكاران حرفهاي و مخصوصا بدنسازان قابل استفاده نيست، بلكه بيشتر براي مردم عادي كاربرد داره و براي ورزشكاران حرفهاي از روشهاي تخصصي تري استفاده ميشه مثل اندازه گيري هاي دقيق تن سنجي يا Anthropometric measurements كه فعلا جاي بحثش نيست.)
اما در مورد سوال اصلي شما؛
به احتمال بيش از نود درصد برنامهي غذايي شما اشكال داره! اما بايد بگم برنامه غذايي دادن يك سري فاكتورهاي ديگه اي هم لازم داره؛ بنابراين در خواست ميكنم به سوال زير به دقت پاسخ بدهيد:
عادات غذايي خودتون (آنچه را كه به طور معمول مي خوريد، در تمام وعده هاي اصلي و شبانه روز و در گروه هاي مختلف غذايي) به طور مختصر توضيح بدهيد، مخصوصا در روزهايي كه تمرين داريد بفرماييد چه غذاهايي مي خوريد؟ (اينجا رو دقيق تر توضيح بدهيد)
مقصود شما رو از اينكه نوشتهايد چربي: مقداري ، نفهميدم! بيشتر توضيح بدهيد.
با آرزوي توفيق.![]()
چه جک باحالی گفته اون فروشنده :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اندازه یه سال خندیدم:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
منم همینتوریم!!!!راستی
من وقتی ورزش میکنم سر بعضی حرکات کم میارم
مثلا وقتی پرس سینه میزنم قدرتی برای پرس سینه ندارم.
کراتین باید مصرف کنم یا پروتئین ؟
ممنون
ممنون از پاسخ شما
من چون تنها زندگی میکنم خودم غذا درست میکنم
ظهر ها غذاهایی مثل ماکارونی - عدس پلو - کالباس - ماهی - میگو و ... میخورم
و شب ها میوه
میخوام بدونم تغذیم درسته یا نه ؟ بیشتر چی بخورم خوبه ؟
در مورد چربی هم منظورم پهلوهام هست که دوست دارم آب بشه
راستی
من وقتی ورزش میکنم سر بعضی حرکات کم میارم
مثلا وقتی پرس سینه میزنم قدرتی برای پرس سینه ندارم.
کراتین باید مصرف کنم یا پروتئین ؟
ممنون
سـلــــــــــــــــــــــــــــــــــام
من فقط زحمت میدم به شما
من میخام ظرف امروز و فردا کراتـین و یک پودر که کربوهیدرات بـیشتری نسبت به پروتیین داره بخرم
لطفن بگید که چه پودر هایی بگیرم از بین مارک دوریان یتس یا مارک دیگه ای( مثلا اسم پودر رو بگید)
پس اساتید کجان ؟
3 تا سوال جدید دارم:
1.دویدن روی ترید میل خیلی با دویدن عادی فرق داره ؟
2.آیا با دویدن میشه هیکل رو درست کرد (رو فرم آورد)
3.آیا دویدن همراه بدنسازی ضرر داره ؟
ممنون
مهدی جان خوبی
آقا شما خواستی بری ناصر خسرو باید اسمایلهاتون هم همراهتون ببرید!! احتمالا به کارتان خواهد آمد!!
چون که این چیزی نیست!! از هورمون کرگدن وکرکدیل تا پشه هم پیدا خواهی کرد!!
حالا جدای شوخی . من باید چه کنم!!:blush:
![]()