با سلام و درودبه نقل از kiuna :استاد mehdidj من سایت این شرکت جهان پهلون رو پیدا کردم
محصولاتش رو هم دیدم! اما نمی دونم کدومش رو باید انتخاب کنم
یعنی یه محصول داره به نام پودر کربوهیدرات کمپلکس! البته نمی دونم
منظورش از کمپلکس چیه! اما نوشته 95 درصد کروبهیدرات و 2/. پروتئین!
نوشته چاق کننده هست! حالا من نمی دونم پروتئین مهمتره یا کربوهیدرات
لطفا شما به محصولات شرکت یه نگاهی بندازید و بگید به نظرتون کدوم برای من
مناسب هست
http://www.jahanpahlevan.com/product.htm
با تشکر
همان طور که میدانید 3 درشت مغذی کلی وجود دارد(پروتین کربوهیدرات چربی) که ترکیبی از این 3 درشت مغذی را روزانه در **** غذایی خود دریافت میکنیم شما برای افزایش وزن خود باید کالری دریافتی روزانه خود را افزایش دهید
هر گرم چربی=9 کالری ---موجود در تمام چربیهاو روغن ها
هر گرم کربوهیدرات =4 ---کالری موجود در غذاهایی مثل برنج جو پخته سیب زمینی نان و....
هر گرم پروتین = 4 کالری ---موجو د در غذاهایی مثل انواع گوشت سفید یا قرمز شیر خالص لبنیات سیده تخم مرغ و..
حال اگر کالری دریافتی شما بیشتر از نیاز روزانه بدن شما باشد افزایش وزن خواهید داشت
برای محاسبه میزان کالری دریافتی میتوانید به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید
همان طور که قبلا هم گفتم استفاده از مکمل ها فقط در صورتی مفید است که تغذیه شما صحیح و کامل باشد و از غذاهای طبیعی کالری های مورد نیاز روزانه را دریافت کرده باشید .دراین صورت می توانید برای افزایش کالری روزانه از مکمل استفاده کنید (مثلا اگر روزانه 2500 کالری مورد نیاز دارید با مصرف 3000 تا 3250 کالری در روز انتظار افزایش وزن را میتوانید داشته باشید)
برای توصیه کردن مکمل باید چند چیز مشخص باشد:
1- تیپ بدنی شما
2- سن قد وزن
3- هدف شما از بدنسازی
4- میزان فعالیت بدنی شما به جز در روزهای باشگاه
---
به طور کلی باید گفت بدن برای تامین انرژی بیشتر سراغ کربو هیدرات میرود و عضلات برای ترمیم و رشد کردن به پروتین نیاز دارند پس بهتر است از مکمل پرو مس استفاده کنید که هر دوی این درشت مغذی هارا داراست
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید حضورا به نمایندگی مراجعه کرده یا تلفنی نظر آنها را جویا شوید(لازم به ذکر است بنده هیچ نسبتی با این کمپانی نداشته و فقط به دلیل با کیفیت بودن محصولات آنرا توصیه میکنم)
موفق باشید!!