اگر قصد شما افزايش وزن است هيچ راهي به جز افزايش کالري روزانه نداريد که آن هم بهتر است به صورت اضافه کردن يک وعده غذايي جديد باشد تا اضافه کردن حجم وعده ها مثلا قبل از خواب ميتوانيد از يک معجون دست ساز که حاوي300 کالري است استفاده کنيدبه نقل از kiuna :قصد من از انجام بدنسازی اماده کردن بدنم برای فعالیتهای دیگه رزشی هست که یکیش قوتبال هست! یعنی از وقتی که بدنسازی انجام میدم خیلی راحتر فوتبال بازی میکنم و خستگی ام هم خیلی کمتر شده! منظورم اینه که
می خوام بدنسازی رو برای این انجام بدم که فیزیک بدنیم برای ورزشهای دیگه اماده باشه! قصدم از بدنسازی به اون شدت نیست که بدنم عظلانی باشه! اره من می خوام وزنم رو افزایش بدم! اما فکر می کنم بدنم استعداد چاقی کمی داره! و تغذیه هم شاید به اون صورت نیست! یعنی خیلی کم برنج مصرف می کنم
میشه در مورد نقش استراحت بیشتر توضیح بدید؟ چون نمی دونم در بدنسازی چه کاربردی داره!
این کراتین برای بدن ضرر نداره! یعنی از این مواد نیروزا و .. نیست! عوارض جانبی و... مثل کورتون و اینا
در مورد کراتین بیشتر توضیح بدید! در ضمن چه تاثیری رو بدن داره!
یه سوالی که برای من پیش امد اینکه مگه بدنسازی پایه همه ورزشها نیست؟ یا به قولی اکثرشون!
پس برای خیلی از ورزشها به عنوان پایه حساب میشه درسته؟
در مورد نقش استراحت : شما در باشگاه تمرين مي کنيد اما در باشگاه رشد نمي کنيد در باشگاه شما عضلات را تحريک به رشد مي کنيد-- که نشانه اين تحريک هم درد عضلا ني بعد از تمرين است که معمولا 24 تا 48 ساعت بعد از تمرين روي ميدهد -- و رشد تنها در هنگام استراحت است که رو ي ميدهد يعني بدن با استفاده از مواد غذايي که مهمترين آنها پروتين است عضلات را بازسازي ميکند که همين باعث افزايش حجم و وزن عضلاني ميشود تو جه داشته باشيد که 80 درصد رشد شما (چه رشد قدي و چه رشد عضلاني ) در خواب روي ميدهد پس سعي کنيد حتما
8 ساعت خواب شبانه را داشته باشيد
کراتين در واقع يک مکمل است نه يک دارو و اصلا ارتباطي با کورتون ندارد کراتين به طور طبيعي در گوشت قرمز وجود دارد و مقدار آن 5 گرم در هر کيلو گوشت قرمز است به همين علت بدنسازان و ديگر ورزشکاران رشته هاي قدرتي از اين مکمل جهت افزايش قدرت و حجم عضلاني استفاده ميکنند اگر از لحاظ تغذيه ضعيف هستيد استفادده از اين مکمل تاثير چنداني ندارد و پيشنهاد ميشود براي افزايش و زن از مکمل هايي که حاوي کربو هيدرات بالا هستند
استفاده کنيد
امروزه از بدنسازي به عنوان مکمل تمامي ورزشها استفاده ميکنند همان طور که ميدانيد در ورزشي مثل فوتبال وجود يک مربي بدنسازي در کادر فني جزيي جدايي ناپذير شده است (سرشونه و کول بازيکن هاي ايتاليا و برزيل رو تو جام جهاني نديدي !)
موفق باشيد ..