• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از kiuna :
قصد من از انجام بدنسازی اماده کردن بدنم برای فعالیتهای دیگه رزشی هست که یکیش قوتبال هست! یعنی از وقتی که بدنسازی انجام میدم خیلی راحتر فوتبال بازی میکنم و خستگی ام هم خیلی کمتر شده! منظورم اینه که
می خوام بدنسازی رو برای این انجام بدم که فیزیک بدنیم برای ورزشهای دیگه اماده باشه! قصدم از بدنسازی به اون شدت نیست که بدنم عظلانی باشه! اره من می خوام وزنم رو افزایش بدم! اما فکر می کنم بدنم استعداد چاقی کمی داره! و تغذیه هم شاید به اون صورت نیست! یعنی خیلی کم برنج مصرف می کنم
میشه در مورد نقش استراحت بیشتر توضیح بدید؟ چون نمی دونم در بدنسازی چه کاربردی داره!
این کراتین برای بدن ضرر نداره! یعنی از این مواد نیروزا و .. نیست! عوارض جانبی و... مثل کورتون و اینا
در مورد کراتین بیشتر توضیح بدید! در ضمن چه تاثیری رو بدن داره!
یه سوالی که برای من پیش امد اینکه مگه بدنسازی پایه همه ورزشها نیست؟ یا به قولی اکثرشون!
پس برای خیلی از ورزشها به عنوان پایه حساب میشه درسته؟
اگر قصد شما افزايش وزن است هيچ راهي به جز افزايش کالري روزانه نداريد که آن هم بهتر است به صورت اضافه کردن يک وعده غذايي جديد باشد تا اضافه کردن حجم وعده ها مثلا قبل از خواب ميتوانيد از يک معجون دست ساز که حاوي300 کالري است استفاده کنيد
در مورد نقش استراحت : شما در باشگاه تمرين مي کنيد اما در باشگاه رشد نمي کنيد در باشگاه شما عضلات را تحريک به رشد مي کنيد-- که نشانه اين تحريک هم درد عضلا ني بعد از تمرين است که معمولا 24 تا 48 ساعت بعد از تمرين روي ميدهد -- و رشد تنها در هنگام استراحت است که رو ي ميدهد يعني بدن با استفاده از مواد غذايي که مهمترين آنها پروتين است عضلات را بازسازي ميکند که همين باعث افزايش حجم و وزن عضلاني ميشود تو جه داشته باشيد که 80 درصد رشد شما (چه رشد قدي و چه رشد عضلاني ) در خواب روي ميدهد پس سعي کنيد حتما
8 ساعت خواب شبانه را داشته باشيد
کراتين در واقع يک مکمل است نه يک دارو و اصلا ارتباطي با کورتون ندارد کراتين به طور طبيعي در گوشت قرمز وجود دارد و مقدار آن 5 گرم در هر کيلو گوشت قرمز است به همين علت بدنسازان و ديگر ورزشکاران رشته هاي قدرتي از اين مکمل جهت افزايش قدرت و حجم عضلاني استفاده ميکنند اگر از لحاظ تغذيه ضعيف هستيد استفادده از اين مکمل تاثير چنداني ندارد و پيشنهاد ميشود براي افزايش و زن از مکمل هايي که حاوي کربو هيدرات بالا هستند
استفاده کنيد
امروزه از بدنسازي به عنوان مکمل تمامي ورزشها استفاده ميکنند همان طور که ميدانيد در ورزشي مثل فوتبال وجود يک مربي بدنسازي در کادر فني جزيي جدايي ناپذير شده است (سرشونه و کول بازيکن هاي ايتاليا و برزيل رو تو جام جهاني نديدي !)
موفق باشيد ..:cool:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از ZigZag :
آقا منم یه سوال دارم شنیدم بعضی تمرینات خود به خود میزان ترشح تستوسترون رو افزایش میده و باعث حجیم شدن عضلات پایین تنه میشه اگه حقیقت داره لطفا راجع به اون تمرینات توضیح مختصری بدین.
درسته يه سري از تمارين هستن که باعث افزايش ترشح تستوسترون ميشن که به طبع اون تمامي عضلات رشد ميکنن اما اگه برداشت درستي بخواهيم داشته باشيم عضلات درگير 90 درصد و عضلات غير درگير 10 درصد رشد خواهند داشت
حرکاتي مثل پرس سينه ددليفت اسکوات که حرکات اصلي براي ترشح طبيعي تستوسترون در بدن هستند

ZigZag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون با اجازه 2تا سوال دیگه هم داشتم ددلیفت چه جوریه و آیا اسکوات رو میشه با دمبل انجام داد؟

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طریقه انجام حرکت لیفت به صورتیه که باید صاف طوری که کمر صاف باشه و انحنا نداشته باشه وزنه رو از زمین جدا کنی و سرشانه ها رو در انتهای حرکت به عقب بدی .
البته باید با کمک سرشانه و فیله کمر مزنه رو بکنی نه کمر .
حرکت حرکتی خطرناک و نیازمند به تمرین زیاد برای مبتدی هاست و باید خیلی مراقب بود .
2 نوع تکنیک داریم :
پاها باز و گرفتن میله از داخل .
پاها جمع و گرفتن میله از بیرون .
گرفتن میله هم یک دست از زیر و یه دست از رو صورت میگیره که باعث اتکای بیشتر رو وزنه میشه .
======
اسکوات رو با دمبل هم میشه انجام داد . با این فرق که فشار روی جلوی ران ها بیشتر میاد .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از ZigZag :
ممنون از جوابتون با اجازه 2تا سوال دیگه هم داشتم ددلیفت چه جوریه و آیا اسکوات رو میشه با دمبل انجام داد؟
با تشکر از جناب لاهیج وب و در تکمیل پست ایشون:
اینم یه سری عکس از اجرای حرکت ددلیفت:

deadlift.jpg

ددلیفت با استیل پاور لیفتینگ:

deadlift-bram.jpg

ددلیفت استاندارد:

deadlift.gif

این هم شیوه های مختلف اسکوات با دمبل:

squatdbs.jpg

و

dbsquat.jpg

و این یکی
squat_wo12.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
راستی دیروز اولین دوره مسابقات فیتنس در سه رده
قدی و با حضور رییس فدراسیون بدنسازی برگزار شد ...
که متاسفانه بازتابی در هیچ جایی نداشت خود من مثل همیشه برای تمرین به باشگاه رفتم یه دفعه دیدم باشگاه درش بسته س و دارن بلیط میفروشن تازه اون مو قع فهمیدم باشگاه محل ما میزبان اولین دو ره مسابقات فیتنس هست ..
واقعا بدنسازی توی کشور ما خیلی مظلوم واقع شده ...:blink:

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من چند وقته باشگاه میرم
کراتین رو بارگیری رکدم
الان کراتین و گلوتامین رو چند بار در روز و چه مقدار بخورم و چه وقتی
هفته ای سه روز باشگاه میرم

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از eyvay :
کراتین رو بارگیری رکدم

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
با سلام و درود!
اول : چند وقته ؟ که باشگاه میری؟
دوم : آیا از اصل بودن مکمل هایی که تهیه کردی مطمئن هستی؟
سوم : به طور کلی طبق آخرین تحقیقات کراتین رو 45 دقیقه قبل از تمرین و به میزان 5 گر م مصرف کنید و در روزهایی که باشگاه نمیر ی این 5 گرم رو قبل از صبحانه مصرف کنید
در مورد گلو تامین هم میتونید اون رو بعد از باشگاه یا قبل از خواب به میزان 5 گرم مصرف کنید .
سعی کنید در هنگام مصرف این مکمل ها تغذیه منظم و صحیح رو فراموش نکنید تا بهترین اثر رو از مکمل ها بگیرید
اگر مکمل ها اصل باشند بعد از اتمام دوره انتظار 3 کیلو افزایش وزن داشته باشید
ما رو هم در جریان پیشرفت خودتون قرار بدید
موفق باشید:cool:

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از eyvay :
کراتین رو بارگیری رکدم

كراتين رو روز هاي تمرين 50 دقيقه قبل تمرين و 20 تا 40 دقيقه بعد از تمرين به مقدار 5 گرم ميخوري .
روز هايي كه تمرين نداري هم بايد سر يكي از دو باري كه مي خوردي ميل كني كه بدنت تو همون ساعت كراتين بهش برسه . مثلا اگه وعده قبل تمرينت ساعت 4 عصر باشه بايد روز هاي غير تمرين ساعت 4 عصر 1 وعده 5 گرمي بهش برسوني كه همين كافيه و وعده دومي نميخواد .
براي گلوتامين هم 5 گرم 1 ساعت قبل از تمرين و 5 گرم بعد از تمرين ميتونه مفيد باشه . البته قبل خواب هم توصيه شده .

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehdidj :
با سلام و درود!
اول : چند وقته ؟ که باشگاه میری؟
دوم : آیا از اصل بودن مکمل هایی که تهیه کردی مطمئن هستی؟
سوم : به طور کلی طبق آخرین تحقیقات کراتین رو 45 دقیقه قبل از تمرین و به میزان 5 گر م مصرف کنید و در روزهایی که باشگاه نمیر ی این 5 گرم رو قبل از صبحانه مصرف کنید
در مورد گلو تامین هم میتونید اون رو بعد از باشگاه یا قبل از خواب به میزان 5 گرم مصرف کنید .
سعی کنید در هنگام مصرف این مکمل ها تغذیه منظم و صحیح رو فراموش نکنید تا بهترین اثر رو از مکمل ها بگیرید
اگر مکمل ها اصل باشند بعد از اتمام دوره انتظار 3 کیلو افزایش وزن داشته باشید
ما رو هم در جریان پیشرفت خودتون قرار بدید
موفق باشید:cool:
سلام
من پارسال تابستون 2 ماه بدنسازی رفتم خیلی خوب بود

امسال هم یک هفتس که شروع کردم 3 یا 4 روز در هفته میرم

در مورد اصل بودن پودرها اطلاع ندارم
این پودرها از پارسال یه مقدار مونده و دارم استفاده میکنم و توی این ماه تموم میشه و باید پودر جدید بخرم
باید کراتین+گلوتامین+ پودری که کربوهیدرات و پروتیین داشته با شه رو بخرم فکر کنم
اخه میدونی چیه من وزنم کمه و هدفم از بدنسازی افزایش وزنه پس باید یه مکمل حاوی کربوهیدرات بخرم درسته؟

در مورد مارک مکمل ها شنیدم که دایماتیز تنها محصولیه که توی ایران نمایندگی داره

و توی پاساژی که اخر کوچه عربها هست اونجاست نمایندگیش
درسته؟
برای خرید مکمل کمکم کن لطفن(مارک و نوع و اصل و تقلبی و از کجا بخرم و از این چیزا)

مثله اینکه منم اومدم توی جمع باشگاه مجازی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:happy:

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از lahij_web :
كراتين رو روز هاي تمرين 50 دقيقه قبل تمرين و 20 تا 40 دقيقه بعد از تمرين به مقدار 5 گرم ميخوري .
روز هايي كه تمرين نداري هم بايد سر يكي از دو باري كه مي خوردي ميل كني كه بدنت تو همون ساعت كراتين بهش برسه . مثلا اگه وعده قبل تمرينت ساعت 4 عصر باشه بايد روز هاي غير تمرين ساعت 4 عصر 1 وعده 5 گرمي بهش برسوني كه همين كافيه و وعده دومي نميخواد .
براي گلوتامين هم 5 گرم 1 ساعت قبل از تمرين و 5 گرم بعد از تمرين ميتونه مفيد باشه . البته قبل خواب هم توصيه شده .
پستت رو الان دیدم

مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

ببخشید این گلوتامین چکار میکنه اصلن

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از eyvay :
پستت رو الان دیدم

خواهش ميكنم داداش ...
كار گلوتامين به طور كلي اينه كه بعد از تمرين به بازيابي سريع عضلات كمك ميكنه و باعث ميشه احساس خستگي نكني . بعدشم مصرفش قبل خواب باعث ميشه خواب عميشق و آرومي داشته باشي كه همين باعث رشد ميشه . البته باعث حجيم شدن عضلات هم ميشه و قدرت و كارآيي بدن رو بالا ميبره . گلوتامين جزو اسيد هاي امينه غير ضروري بدنه كه تو مواد غذايي هم به مقدار كم پيدا ميشه .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از eyvay :
پستت رو الان دیدم

به جز فایده هایی که دوستمون اشاره کردن:
گلو تامین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود همچنین این ماده به حفظ عضلات بدن و جلو گیری از تحلیل رفتم آنها کمک می کند طبق تحقیقات به عمل آمده در بیمارستان به بیمارانی که مجبور بودند مدت چند ماه بدون حرکت در تخت بمانند گلو تامین داده شد و مشاهده شد که تحلیل عضلا ت در این بیماران به حد اقل رسیده است..
موفق باشید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از lahij_web :
با عرض ادب و احترام
به نظر من خوردن روزی 10 گرم کراتین رو نباید به یک مبتدی توصیه کرد
با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از eyvay :

سلام
من پارسال تابستون 2 ماه بدنسازی رفتم خیلی خوب بود

امسال هم یک هفتس که شروع کردم 3 یا 4 روز در هفته میرم

در مورد اصل بودن پودرها اطلاع ندارم
این پودرها از پارسال یه مقدار مونده و دارم استفاده میکنم و توی این ماه تموم میشه و باید پودر جدید بخرم
باید کراتین+گلوتامین+ پودری که کربوهیدرات و پروتیین داشته با شه رو بخرم فکر کنم
اخه میدونی چیه من وزنم کمه و هدفم از بدنسازی افزایش وزنه پس باید یه مکمل حاوی کربوهیدرات بخرم درسته؟

در مورد مارک مکمل ها شنیدم که دایماتیز تنها محصولیه که توی ایران نمایندگی داره

و توی پاساژی که اخر کوچه عربها هست اونجاست نمایندگیش
درسته؟
برای خرید مکمل کمکم کن لطفن(مارک و نوع و اصل و تقلبی و از کجا بخرم و از این چیزا)

مثله اینکه منم اومدم توی جمع باشگاه مجازی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی:happy:
با سلام
به نظر من اگه مکمل ها رو یکی یکی مصرف کنی بهتر ه چون که می تونی اثر بخشی هر کدوم رو روی بدنت تجزیه و تحلیل کنی
بله شما بهتره از محصولاتی که حاوی کربوهیدرات+پروتین بالاست استفاده بکنی
دایماتیز چند سال پیش تو ایران نمایندگی داشت که شرکت جهان پهلوان نماینده این شرکت بود اما دیگه تا اونجا که من خبر دارم نمایندگی نداره
تا اونجا که من اطلاع دارم سه شرکت زیر توی ایران محصولات اصل و مجوز دار از طرف وزارت بهداشت هستند:
1- شرکت پویان نوتریشن که پودر های تولید این شرکت پرشده در ایران هست و به صورت فله از کانادا و ارد میشه
2- شرکت ویدر که پودر های تولید این شرکت دارای کیفیت خوبی هستند(نماینده در ایران شرکت پارس مکمل)
3- شرکت دوریان یتس که عالیترین پودر ها رو تو لید میکنه (نماینده در ایران شرکت جهان پهلوان)
از لحاظ قیمت محصولات دوریان یتس از همه گرون تره بعد ویدر و بعد پویان
البته باید مراقب باشی که نمونه های تقلبی از هرسه شرکت توی بازار فراوونه و به صرف اینکه یه مارک روی یه پودر خورده باشه یا حتی پودر پلمپ باشه نمیشه به اون اطمینان کرد...
می تونی آدرس نمایندگی ها رو از شرکت بگیری
من خودم بهت دوریان یتس رو توصیه می کنم چون فوق العاده باکیفیت هست
موفق باشید

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
با عرض ادب و احترام
به نظر من خوردن روزی 10 گرم کراتین رو نباید به یک مبتدی توصیه کرد
با تشکر

نه عزيز. گلوتامين جزو مكمل هايي هست كه دز 10 گرمش براي يه مبتدي زياد نيست و اصوليه .
البته 5/2 گرم در 2 وعده كه بشه 5 گرم به اضافه ي 5/2 قبل از خواب كه جمعا در طول روز 5/7 گرم باشه مناسب ترينشه .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از lahij_web :
نه عزيز. گلوتامين جزو مكمل هايي هست كه دز 10 گرمش براي يه مبتدي زياد نيست و اصوليه .
البته 5/2 گرم در 2 وعده كه بشه 5 گرم به اضافه ي 5/2 قبل از خواب كه جمعا در طول روز 5/7 گرم باشه مناسب ترينشه .
سلام عزیز جان
اگه دقت کرده باشی من تو پستم گفتم کراتین نه گلوتامین!
موفق باشید

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورت از اینکه پودرها رو جدا بخورم این هست که با فاصله بخورم؟ مثلا صبح و شب؟
یا اینکه یک دوره کراتین بخورم یک دوره......

شماره یا ادرس شرکت جهان پهلوان رو از کجا می تونم پیدا کنم؟شما داری؟
اگه پودر دوریان یتس رو از شرکت جهان پهلوان بخرم 100% اصل هست یا باید باز هم توجه کنم؟
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کراتین رو کمتر بخورم؟
ببخشید 10 گرم چقد میشه؟ 2قاشق چاییخوری یا بیشتر؟

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها یک سوال داشتم ازتون برا سفت شدن شکم تو خونه و عضله ای شدن جز دراز نشست چیکار کنم می خوام زود مثلا یک ماهه سفت شه فرم بگیره
بعد برا آب شدن چربی های دور کمر اطراف شکم چیکار کنم می خوام یک ماهه هیکلم فرم بگیره وزنم زیاد نیست فقط ماهیچه هام شل هستن

بالا