• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من قراره از فردا برم باشگاه بدنسازی

من همونطور که قبلا هم گفتم 22 سالمه و 184 قدمه و 63 کیلو وزنمه

میخوام وزنم رو اضافه کنم و عضله بیارم

میخواستم بدونم قبل و بعد از باشگاه چه مواد غذایی مصرف کنم بهتره؟

سه روز در هفته کافیه؟

تا سه ماه دیگه ماکسیمم چقدر میتونم وزن اضافه کنم؟ البته اگه پودر نخورم؟

کلا برای افزایش وزن چطور کار کنم؟

خیلی ممنون

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سعی کن 4 روز در هفته بری باشگاه , ترجیحا : شنبه , 1 شنبه , 3شنبه , 4 شنبه .

سعی کن وعده های غذاییت رو زیاد کنی ,

نیم ساعت قبل از تمرین چیزی نخور , بین تمرین تا میتونی اب بخور (فقط اب) .

سیب زمینی ابپز , بعد از تمرین اگه میتونی سریع 1 قوطی تن ماهی بخور (روغنش رو خالی کن)

صبح , سفیده ی تخم مرغ بخور , 4 تا 7 عدد.

ساعت 10 صبح هم میتونی عدسی بخوری یا لوبیا ( هر چند روز جاشون رو عوض کن)

ماکارونی , سینه ی مرغ , تنقلات (پسته , کشمش).

سعی کن خوابت زیاد باشه و قبل از 12 شب بخوابی .

اصلا هم به اینکه , چه وقت هیکلت خوب میشه فکر نکن فقط تمرین کن .

حتما قبل از شروع باشگاه , از خودت عکس بگیر , 1 ماه که رفتی دوباره یه عکس دیگه بگیر و مقایسه کن.

موفق باشی.

senator_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هیچ کس به من جواب نداد من مثلا به کمک شدیدی شما احتیاج داشتم

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعی کن 4 روز در هفته بری باشگاه , ترجیحا : شنبه , 1 شنبه , 3شنبه , 4 شنبه .

سعی کن وعده های غذاییت رو زیاد کنی ,

نیم ساعت قبل از تمرین چیزی نخور , بین تمرین تا میتونی اب بخور (فقط اب) .

سیب زمینی ابپز , بعد از تمرین اگه میتونی سریع 1 قوطی تن ماهی بخور (روغنش رو خالی کن)

صبح , سفیده ی تخم مرغ بخور , 4 تا 7 عدد.

ساعت 10 صبح هم میتونی عدسی بخوری یا لوبیا ( هر چند روز جاشون رو عوض کن)

ماکارونی , سینه ی مرغ , تنقلات (پسته , کشمش).

سعی کن خوابت زیاد باشه و قبل از 12 شب بخوابی .

اصلا هم به اینکه , چه وقت هیکلت خوب میشه فکر نکن فقط تمرین کن .

حتما قبل از شروع باشگاه , از خودت عکس بگیر , 1 ماه که رفتی دوباره یه عکس دیگه بگیر و مقایسه کن.

موفق باشی.

خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون

سعی میکنم حتماً به توصیه های شما عمل کنم.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان محترم

آخرهای تایم باشگاه وقتی تمام نیروم مصرف شده سرم درد میگیره.

یعنی وقتی خیلی از بدنم کار میکشم و دیگه توان ندارم سرم درد میگیره!!!

این طبیعیه ؟

ممنون

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود یک سال هست که بدنسازی کار می کنم و یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از اینکه فوتبال بازی می کنم یا دوچرخه سوار میشم از حجم عظلات کم میشه و میخواستم بدونم که این فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکل رو دارن؟:)

omidlikestoknow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن عرض سلام خدمت همه اساتید عزیز و ارجمندم :

ایا kevin levrone سی دی اموزشی دارد ؟

وکجا میشه پیداش کرد؟

با تشکر

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از omidlikestoknow :
ضمن عرض سلام خدمت همه اساتید عزیز و ارجمندم :

ایا kevin levrone سی دی اموزشی دارد ؟

وکجا میشه پیداش کرد؟

با تشکر
من یه سری تمرین از قهرمانان بزرگ دیدم ولی حالت اموزشی نداشتن و مختص حرفه ایها بود .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از bhrzk :
واسه کسی که از شروع به بدنسازی می ترسه چه نکته ای رو دارین ؟
مگه بدنسازی لولوه که بترسه میشه بگی از چی بدنساری می ترسی؟:blink:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من سوال دارم
اینکه اگر تمرینات بدنسازی به صورت منظم دنبال نشه مثلا بین تمرینات یک هفته فاصله بیفته تاثیر منفی داره!
اگر داره چه تاثیری!
دوم اینکه چطور میشه از راه طبیعی و با استفاده از تغذیه حجم عظلات رو به طور متناسب زیاد کرد ؟
و سوال دیگه اینکه اگر مدت زیادی بدنسازی رو رها کنیم ایا عظلات به حالت اول بر می گردن یا انسجام و شکل خودشون رو از دست میدن ؟
سوال اخرم اینکه چطوری میشه به بدن شوک داد چون مربی بهم گفته به بدنت باید شوک بدی تا وزنت تغییر کنه
چون چند وقته وزنم تغییر خیلی کمه داره به نسبت اوائل که بدنسازی می کردم
با تشکر

omidlikestoknow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید عزیز م :
داروی finastride1 که برای درمان ریزش مواستفاده می شود نقش هورمون تستسترون در بدن را کم رنگ می کند؟؟
و بنابر این برای بدنسازی مضر است ؟؟؟
و استفاده همزمان این دارو و creatineعوارضی دارد؟؟
ضمنا کسانی که هورمون مصرف می کنند برای جلوگیری از ریزش مو چه دارویی مصرف می کنند؟؟
ضمنا من هیچوقت از استروییدها استفاده نکرده ام
با تشکر فراوان

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از kiuna :
من سوال دارم
اینکه اگر تمرینات بدنسازی به صورت منظم دنبال نشه مثلا بین تمرینات یک هفته فاصله بیفته تاثیر منفی داره!
اگر داره چه تاثیری!
دوم اینکه چطور میشه از راه طبیعی و با استفاده از تغذیه حجم عظلات رو به طور متناسب زیاد کرد ؟
و سوال دیگه اینکه اگر مدت زیادی بدنسازی رو رها کنیم ایا عظلات به حالت اول بر می گردن یا انسجام و شکل خودشون رو از دست میدن ؟
سوال اخرم اینکه چطوری میشه به بدن شوک داد چون مربی بهم گفته به بدنت باید شوک بدی تا وزنت تغییر کنه
چون چند وقته وزنم تغییر خیلی کمه داره به نسبت اوائل که بدنسازی می کردم
با تشکر
1- بله تاثیر منفی داره اگه دنبال افزایش وزنی سعی کن حتی یه جلسه رو هم از دست ندی
2- برنامه تغذیه ت رو باید زیر نظر یه متخصص تغذیه تنظیم کنی روزی هم باید 4 تا 6 وعده غذا بخوری با فاصله هر 3 تا 4 ساعت یه وعده البته بدن تا بدن فرق داره باید دید استعداد بدنت چقدره ...
3- در صورت ول کردن تمارین بعد از دو ماه بدن افت محسوس حجمی رو داره اما اگه تغذیه صحیح رو بعد از رها کردن تمرین هم حفظ کنی وزن کمی از دست میدی
4- چند سالته سابقه تمرینت چقدره چند روز در هفته بدنسازی کار میکنی بجز بدنسازی ورزش دیگه ای هم انجام میدی از مکمل یا دارویی تا حالا استفاده کردی قدو وزنت چقدره ؟ جواب این سوال ها رو بده تا راهنماییت کنم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از mehdidj :
مگه بدنسازی لولوه که بترسه میشه بگی از چی بدنساری می ترسی؟:blink:

خب ترس داره دیگه ...
یه دفعه آدم می خواد کاری و شروع کنه و درو برش پر آدم اینکاره باشه خب می ترسه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
درسته اولش سخته که هیکلت کوچیکتر از بقیست ولی اعتماد به نفستونو باید قوی کنید . چون هیچی کمتر از اونا نداری.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نقل از mehdidj :
1- بله تاثیر منفی داره اگه دنبال افزایش وزنی سعی کن حتی یه جلسه رو هم از دست ندی
2- برنامه تغذیه ت رو باید زیر نظر یه متخصص تغذیه تنظیم کنی روزی هم باید 4 تا 6 وعده غذا بخوری با فاصله هر 3 تا 4 ساعت یه وعده البته بدن تا بدن فرق داره باید دید استعداد بدنت چقدره ...
3- در صورت ول کردن تمارین بعد از دو ماه بدن افت محسوس حجمی رو داره اما اگه تغذیه صحیح رو بعد از رها کردن تمرین هم حفظ کنی وزن کمی از دست میدی
4- چند سالته سابقه تمرینت چقدره چند روز در هفته بدنسازی کار میکنی بجز بدنسازی ورزش دیگه ای هم انجام میدی از مکمل یا دارویی تا حالا استفاده کردی قدو وزنت چقدره ؟ جواب این سوال ها رو بده تا راهنماییت کنم
ممنون از توجه و پاسختون

در مورد سوالتون که پرسیدید! سنم 22 سابقه تمرین حدود3 ماه هفته ای 3 روز ! به طور مستمر فوتبال از مکمل استفاده نکردم قدم 175 سانتی متر وزنم هم 2 هفته ای هست وزنم الان حدود 5/64

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از kiuna :
ممنون از توجه و پاسختون

در مورد سوالتون که پرسیدید! سنم 22 سابقه تمرین حدود3 ماه هفته ای 3 روز ! به طور مستمر فوتبال از مکمل استفاده نکردم قدم 175 سانتی متر وزنم هم 2 هفته ای هست وزنم الان حدود 5/64
هدف شما کدام ورزش است فوتبال يا بدنسازي؟
يکي را بايد به عنوان رشته اصلي انتخاب کنيد و ديگري را در کنار آن و با تمرکز کمتر چون اگر هر دو را با شدت کار کنيد بدن شما به اصطلاح ورزش زده ميشود
اگر قصد شما افزايش وزن است --تقريبا 10 کيلو کمبود وزن عضلاني داريد-- بايد شش ماه به طور مستمر روي يک برنامه پايه اي و اصولي که تحت نظر يک مربي کاردان تنظيم ميشود کار کنيد و تغذيه را هم حتما تحت نظر يک متخصص تغذيه دنبال کنيد
بدانيد که موفقيت در بدنسازي فقط 20 درصد به تمرين بستگي دارد و مابقي تغذيه و استراحت است
در صورت تمايل به مصرف مکمل کراتين را توصيه مي کنم که حتما سعي کنيد آنرا از جاي معتبر تهيه کنيد (قيمت يک بسته کراتين 300 گرمي از 11000 تا 27000 متغير است)
--
اما اگر ورزش اصلي شما فوتبال است بدنسازي را 2 روز در هفته دنبال کنيد
در ضمن با سه ماه سابقه تمرين شما نيازي به شک دادن بدن نداريد اگر در اين مدت افزايش وزن نداشتيد اشکال را در تغذيه جستجو کنيد ...
موفق باشيد

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از bhrzk :
خب ترس داره دیگه ...
یه دفعه آدم می خواد کاری و شروع کنه و درو برش پر آدم اینکاره باشه خب می ترسه
آره درسته اما بدون تمام اين آدمهاي اين کاره هم اولش مثه خودت بودن و از صفر شروع کردن پس اگه مي خواي کاري رو شروع کني شروع کن به قول خارجي ها do it now

ZigZag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم یه سوال دارم شنیدم بعضی تمرینات خود به خود میزان ترشح تستوسترون رو افزایش میده و باعث حجیم شدن عضلات پایین تنه میشه اگه حقیقت داره لطفا راجع به اون تمرینات توضیح مختصری بدین.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نقل از mehdidj :
هدف شما کدام ورزش است فوتبال يا بدنسازي؟
يکي را بايد به عنوان رشته اصلي انتخاب کنيد و ديگري را در کنار آن و با تمرکز کمتر چون اگر هر دو را با شدت کار کنيد بدن شما به اصطلاح ورزش زده ميشود
اگر قصد شما افزايش وزن است --تقريبا 10 کيلو کمبود وزن عضلاني داريد-- بايد شش ماه به طور مستمر روي يک برنامه پايه اي و اصولي که تحت نظر يک مربي کاردان تنظيم ميشود کار کنيد و تغذيه را هم حتما تحت نظر يک متخصص تغذيه دنبال کنيد
بدانيد که موفقيت در بدنسازي فقط 20 درصد به تمرين بستگي دارد و مابقي تغذيه و استراحت است
در صورت تمايل به مصرف مکمل کراتين را توصيه مي کنم که حتما سعي کنيد آنرا از جاي معتبر تهيه کنيد (قيمت يک بسته کراتين 300 گرمي از 11000 تا 27000 متغير است)
--
اما اگر ورزش اصلي شما فوتبال است بدنسازي را 2 روز در هفته دنبال کنيد
در ضمن با سه ماه سابقه تمرين شما نيازي به شک دادن بدن نداريد اگر در اين مدت افزايش وزن نداشتيد اشکال را در تغذيه جستجو کنيد ...
موفق باشيد
قصد من از انجام بدنسازی اماده کردن بدنم برای فعالیتهای دیگه رزشی هست که یکیش قوتبال هست! یعنی از وقتی که بدنسازی انجام میدم خیلی راحتر فوتبال بازی میکنم و خستگی ام هم خیلی کمتر شده! منظورم اینه که
می خوام بدنسازی رو برای این انجام بدم که فیزیک بدنیم برای ورزشهای دیگه اماده باشه! قصدم از بدنسازی به اون شدت نیست که بدنم عظلانی باشه! اره من می خوام وزنم رو افزایش بدم! اما فکر می کنم بدنم استعداد چاقی کمی داره! و تغذیه هم شاید به اون صورت نیست! یعنی خیلی کم برنج مصرف می کنم
میشه در مورد نقش استراحت بیشتر توضیح بدید؟ چون نمی دونم در بدنسازی چه کاربردی داره!
این کراتین برای بدن ضرر نداره! یعنی از این مواد نیروزا و .. نیست! عوارض جانبی و... مثل کورتون و اینا
در مورد کراتین بیشتر توضیح بدید! در ضمن چه تاثیری رو بدن داره!
یه سوالی که برای من پیش امد اینکه مگه بدنسازی پایه همه ورزشها نیست؟ یا به قولی اکثرشون!
پس برای خیلی از ورزشها به عنوان پایه حساب میشه درسته؟

بالا