سلام
اينجوركه خودتونم فرموديد فكركنم يه 5-6 كيلوكم داري تابه وزن ايده آلت برسي
واماازلحاظ برنامه بگم كه بيشترمربي هايه ايراني چون انگيزه برايه باجون ودل ادامه دادن اين ورزش به دلايل مسائل مالي ومشكلاتي كه برايه بدنسازاتوايران وجودداره(كه خودت بيشتر ميدوني) به خاطر همين حوصله ندارن تا شمارووزن كنن ...اناتوميه بدنتون روبشناسن....وكلن به خاطر يه مبتدي چندساعت وقت بزارن
به قول استادما آقاي خلج كي ميره اين همه راهو......:lol:
معمولا مربي هابرايه هرآناتومي فقط يه برنامه يكجورميدن....به خاطرهمين من برناممو خودم تنظيم كردم كه خيليا ميگن مناسب نيست ولي من تواين يه سال كه اينوادامه ميدم خيلي نتيجه گرفتم:
شنبه: سرشونه
يكشنبه: جلوبازو
دوشنبه:پا وساق
سه شنبه:بخوروبخواب
چهارشنبه:زيربغلا وسينه
وپنجشنبه:پشت بازو
خوب من اين برنامه رودوست دارم چون از طرفدارايه لي هنري همون خدايه سرشونه هستم
چون ايشون ميگن برنامه يه بدنسازنبايد تكراري ويكنواخت باشه بلكه بايدطوري باشه كه ماهيچه روغافل گيركنه:wacko:
به خاطرهمينم من مشخص نكردم كه مثلا روز سرشونه چيادارم...وقتي لباسوروكندم رفتم برايه تمرين ممكنه اول صليب بزنم:blink: يااول هالترازجلوبزنم:blink: تانهايت غافلگيري و فشاروبرايه ماهيچه هاايجادكنم
كه الان وزنم 86 كيلو و قدم 180 هستش وخودم راضيم ازاين برنامه...
ازلحاظ تغذيه هم من خودم تاميتونم ميوه جات و سبزيجات ميخورم...شايدم ازگياه خوران باشم خودم نميدونستم
وامااسكوات ....درسته من خودم ازاين حركت ميترسم چون خطرناكترين حركته فكركن كه يه لحظه اشتباه كني وزيره 200 كيلو وزنه بموني....:f34r:
ولي درهرحال اسكوات باعث ترشح هورمون رشد ميشه (برخلاف اون چيزي كه بعضياميگن)وميتونه بهترين حركت برايه گرم كردن بدن و حجم گيري بدن بشه ومن توصيه ميكنم اين حركتو ادامه بده هرچقدرم كه اذيتت كنه خوب ميتوني باوزنه كمتركاركني تا اذيت نشي....
من ازهيچ مكملي برايه تمرين استفاده نميكنم وبه شمادوست خوبمم توصيه ميكنم استفاده نكني
ولي به نظرمن اگه خواستي يه وقت استفاده كني فقط فقط آمينوو كراتين اونم اگه اصلشو پيداكردي
شماهم ببخشيداگه براي ما طولاني شد:happy: