• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
من همین الان رجیستر کردم خیلی وقته که تو وب دنبال همچین جایی میگشتم
یکه میشه بگه اینجا کی به کیه؟:wacko:

سلا م دي جي جان

والاانجايه چي تومايه هايه مشاوره بدنسازي خودمونه:D

سوال داشتي بپرس راهنماييت ميكنيم ولي تاجايي كه علمشوداشته باشيم:D

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اينجوركه خودتونم فرموديد فكركنم يه 5-6 كيلوكم داري تابه وزن ايده آلت برسي

واماازلحاظ برنامه بگم كه بيشترمربي هايه ايراني چون انگيزه برايه باجون ودل ادامه دادن اين ورزش به دلايل مسائل مالي ومشكلاتي كه برايه بدنسازاتوايران وجودداره(كه خودت بيشتر ميدوني) به خاطر همين حوصله ندارن تا شمارووزن كنن ...اناتوميه بدنتون روبشناسن....وكلن به خاطر يه مبتدي چندساعت وقت بزارن

به قول استادما آقاي خلج كي ميره اين همه راهو......:lol:

معمولا مربي هابرايه هرآناتومي فقط يه برنامه يكجورميدن....به خاطرهمين من برناممو خودم تنظيم كردم كه خيليا ميگن مناسب نيست ولي من تواين يه سال كه اينوادامه ميدم خيلي نتيجه گرفتم:

شنبه: سرشونه

يكشنبه: جلوبازو

دوشنبه:پا وساق

سه شنبه:بخوروبخواب:D

چهارشنبه:زيربغلا وسينه

وپنجشنبه:پشت بازو

خوب من اين برنامه رودوست دارم چون از طرفدارايه لي هنري همون خدايه سرشونه هستم:rolleyes:

چون ايشون ميگن برنامه يه بدنسازنبايد تكراري ويكنواخت باشه بلكه بايدطوري باشه كه ماهيچه روغافل گيركنه:wacko:

به خاطرهمينم من مشخص نكردم كه مثلا روز سرشونه چيادارم...وقتي لباسوروكندم رفتم برايه تمرين ممكنه اول صليب بزنم:blink: يااول هالترازجلوبزنم:blink: تانهايت غافلگيري و فشاروبرايه ماهيچه هاايجادكنم:D

كه الان وزنم 86 كيلو و قدم 180 هستش وخودم راضيم ازاين برنامه...

ازلحاظ تغذيه هم من خودم تاميتونم ميوه جات و سبزيجات ميخورم...شايدم ازگياه خوران باشم خودم نميدونستم:D

وامااسكوات ....درسته من خودم ازاين حركت ميترسم چون خطرناكترين حركته فكركن كه يه لحظه اشتباه كني وزيره 200 كيلو وزنه بموني....:f34r:

ولي درهرحال اسكوات باعث ترشح هورمون رشد ميشه (برخلاف اون چيزي كه بعضياميگن)وميتونه بهترين حركت برايه گرم كردن بدن و حجم گيري بدن بشه ومن توصيه ميكنم اين حركتو ادامه بده هرچقدرم كه اذيتت كنه خوب ميتوني باوزنه كمتركاركني تا اذيت نشي....

من ازهيچ مكملي برايه تمرين استفاده نميكنم وبه شمادوست خوبمم توصيه ميكنم استفاده نكني

ولي به نظرمن اگه خواستي يه وقت استفاده كني فقط فقط آمينوو كراتين اونم اگه اصلشو پيداكردي;)

شماهم ببخشيداگه براي ما طولاني شد:happy:

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
خیلی ممنون که جواب دادی اما جواب خیلی از سوال های من رو ندادی
به هر حال
من 13 کیلو وزن کم دارم نه 5-6 کیلو
همون طور که گفتم بدن من مستعد تمرین زدگی هست برای همین نمیتونم فعلا بیشتر از 3 روز در هفته تمرین کنم
در ضمن در مورد تغذیه چیزی ننوشتی به نظر من سیستمی که شما برای تمرین ازش استفاده میکنی صحیح نیسن چون که یه برنامه رو باید حد اقل سه هفته بزنی تا جواب بده البته صلاح کار خویش خسروان دانند
خیلی ممنون که جواب پست من رو دادی گرچه که جواب هیچ کدوم از سوال های من رو ندادی

خواهش مي كنم....ولي من كه همشو گفتم مگه بازم سوالي داشتي:blink:

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
شاید این سوال قبلاً پرسیده شده باشه ولی کی حوصله داره 200 تا پست رو زیر رو کنه.
من حدود 10 کیلو میخوام وزن اضافه کنم.دوستان گفتن که آبجو از نوع دانمارکی بگیرم،گفتن که اگه روزی یه شیشه بخوری یه ماهه 10 کیلو وزنت میره بالا.
من بدنسازی نمیکنم،ولی ورزشهای دوچرخه سواری و فوتبال رو بصورت آماتور دنبال میکنم.
نظر شماها چیه؟آبجو Beer بگیرم؟

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن در مورد تغذیه چیزی ننوشتی به نظر من سیستمی که شما برای تمرین ازش استفاده میکنی صحیح نیسن چون که یه برنامه رو باید حد اقل سه هفته بزنی تا جواب بده البته صلاح کار خویش خسروان دانند

من كه گفتم سه ساله كارميكنم و يك ساله كه برناممو تغييردادم به ايني كه ديديد ورشد خيلي خوبيم داشتم...

حالا شايداستعدادبدنيه ضعيفي داريد كه بيشترازسه جلسه درهفته نمي تونيد تمرين كنيدچون من ازوقتي اين تغذيه واين برنامه روادامه دادم وحشتناك جواب داده اونم باسن 19 سال....

به هرحال شايدشما خوب متوجه نشديد من چي گفتم:happy:

درضمن چندباربگم من متخصص تغذيه نيستم....فقط يه بدنسازم كه سعي كردم تجربمو دراختيارتون بزارم...وبگم كه اين برنامه روبه ن.عي ازبرنامه روني كلمن تقليدكردم پس مولاي درزش نميره!
باي

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raico :
شاید این سوال قبلاً پرسیده شده باشه ولی کی حوصله داره 200 تا پست رو زیر رو کنه.
من حدود 10 کیلو میخوام وزن اضافه کنم.دوستان گفتن که آبجو از نوع دانمارکی بگیرم،گفتن که اگه روزی یه شیشه بخوری یه ماهه 10 کیلو وزنت میره بالا.
من بدنسازی نمیکنم،ولی ورزشهای دوچرخه سواری و فوتبال رو بصورت آماتور دنبال میکنم.
نظر شماها چیه؟آبجو Beer بگیرم؟

دوست عزيز . براي اضافه كردن 10 كيلو وزن به صورت عضله بايد صبر و حوصله و تلاش زيادي داشته باشي .
آبجو مستقيم روي اضافه وزن هيچ تاصيري نميزاره . بلكه با ويتامين هاي مختلفي كه داره به بدن كمك ميكنه جذب مواد بالا بره و افزايش وزن روند بهتري رو به خودش بگيره .
بايد تاكيد شما روي كربوهيدرات ها اونم از نوع پيچيدش باشه در كنار پروتئين هاي با ارزش .
صبحت رو با عدد سيب زميني پخته + 2 عدد سفيده تخم مرغ + 1 فنجون جو پخته شروع كن .
در ميان وعده سعي كن از محلول هايي مثل شير موز يا شير+ شيرخشك استفاده كني . ( اگه مايه داري وي بخور )
نهار رو هم بايد با برنج يا ماكاروني به اضافه مرغ و ماهي يا گوشت صرف كني .
براي وعده قبل تمرين = 3 ساعت قبل تمرين ميتوني از 1 عدد سيب زميني آب پز + 1 ليوان شير + 1 سفيده تخم مرغ استفاده كني . بعد تمرين هم باز يه محلول دست ساز خوب كه تو پست هاي قبلي برا بچه ها توضيح دادم استفاده كني . يا باز ميتوني از پروتئين وي استفاده كني .
براي شام هم از مرغ يا ماهي + سبزيجات و سويا پخته و ماكاروني استفاده كني. البته همه اين وعده هايي كه توش غذايي رو اسم بردم يه شماي كلي از تغذيه براي افزايش وزنه و بايد ازش الگو برداري كني .
به طور كلي 30% پروتئين 60% كربوهيدرات و باقيش هم از چربي هاي سالم استفاده كن .
شير هم فراموشت نشه . قبل خواب خوردن 1 ليوان شير خيلي كمك ميكنه .
موفق باشي.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از mehrshad 2 :
من كه گفتم سه ساله كارميكنم و يك ساله كه برناممو تغييردادم به ايني كه ديديد ورشد خيلي خوبيم داشتم...

حالا شايداستعدادبدنيه ضعيفي داريد كه بيشترازسه جلسه درهفته نمي تونيد تمرين كنيدچون من ازوقتي اين تغذيه واين برنامه روادامه دادم وحشتناك جواب داده اونم باسن 19 سال....

به هرحال شايدشما خوب متوجه نشديد من چي گفتم:happy:

درضمن چندباربگم من متخصص تغذيه نيستم....فقط يه بدنسازم كه سعي كردم تجربمو دراختيارتون بزارم...وبگم كه اين برنامه روبه ن.عي ازبرنامه روني كلمن تقليدكردم پس مولاي درزش نميره!
باي

آره همون طور که گفتم بدنم البته فعلا به بیشتر از سه جلسه جواب نمیده و تمرین زده میشه
شما خودت میشه بگی در این 3 سال که کار کردی چقدر وزن اضافه کردی و از چه دارو یا مکمل هایی استفاده کردی
و کدومشون بیشترین اثر رو برایت داشته؟
در ضمن اگه که ممکنه یه مختصری از برنامه غذایی روزانه خودت رو هم بنویس:cool:
و گفتید که از وقتی این تغذیه و این برنامه رو ادامه دادی وحشتناک جواب داده
آیا این برنامه رو خودت نوشتی ؟ این برنامه برات چند کیلو آورده؟
در هر جلسه برای هر بخش بدن چند ست میزنی؟
برنامه تغذیت رو هم لطف کن و بنویس

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
آره همون طور که گفتم بدنم البته فعلا به بیشتر از سه جلسه جواب نمیده و تمرین زده میشه
شما خودت میشه بگی در این 3 سال که کار کردی چقدر وزن اضافه کردی و از چه دارو یا مکمل هایی استفاده کردی
و کدومشون بیشترین اثر رو برایت داشته؟
در ضمن اگه که ممکنه یه مختصری از برنامه غذایی روزانه خودت رو هم بنویس:cool:
و گفتید که از وقتی این تغذیه و این برنامه رو ادامه دادی وحشتناک جواب داده
آیا این برنامه رو خودت نوشتی ؟ این برنامه برات چند کیلو آورده؟
در هر جلسه برای هر بخش بدن چند ست میزنی؟
برنامه تغذیت رو هم لطف کن و بنویس

سلام دوست خوبم...خوب ايندفعه دونه دونه سوالاتو جواب ميدم كه ديگه نگي به سوالام جواب ندادي:blush:

1-دراين سه سال بنده حدوده 25 كيلواضافه كردم:cool:

2-ازهيچ داروويامكملي استفاده نمي كنم:cool:

3-بنده برنامه غذايي خاصي ندارم ولي روزي چهاروعده بعضي وقتاهم 5وعده غذا ميل مي كنم كه عبارتنداز:

وعده اول صبحانه:شير+گردو+آب ميوه يا اگه وقت نبوددرسته ميخورم (سيب ياپرتغال) گهگاهي هم تخم مرغ آپ پز

وعده دوم كه اگه بيكاربودمو سرم خلوت بودبين صبحانه ونهار:بستني يا بازم ميوه جات

وعده سوم نهار:بعد باشگاه:بيشتراوقات يا ميتونم بگم هميشه گوشت وياماهي همراه برنج يابدون برنج وسالاد يا سبزي به مقدارخيلي زياد:D

وعده چهارم بين نهاروشام: بربري :cool: باپنيري ياهرچي كه پيداشد بازم سبزي

وعده آخركه شام باشه:فقط سالاد اونم به مقدارزيادالبته بدون سس

اينم برنامه غذاايي ما

4-والااين برنامه روخودم نوشتم وبابرادرم بزرگترم كه پنج ساله كارميكنه باهم تمرين مي كنيم...وزنمم كه گفتم فعلا 86 كيلو و حدوده 25 كيلواضافه كردم...

من بيشتره ستام چهارتا يا پنج تاست واستراحت بين ستام بين 30 ثانيه تا 1 دقيقه هستش كلا كم به خودم استراحت ميدم...

برنامه تغذيم روهم كه نوشتم....

واينم بگم كه هدف من قهرماني تواين رشته نيست واين هدف سوممه ولي دوست دارم بدن خوش تراش وزيبا البته باوزن متوسط بين 80 تا 90كيلوداشته باشم وازاندام بزرگ و حجمي مثل اوني كه تو آواتورته خوشم نمي ياد:blush:

lموفق باشي ....باي

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از mehrshad 2 :
سلام دوست خوبم...خوب ايندفعه دونه دونه سوالاتو جواب ميدم كه ديگه نگي به سوالام جواب ندادي:blush:

1-دراين سه سال بنده حدوده 25 كيلواضافه كردم:cool:

2-ازهيچ داروويامكملي استفاده نمي كنم:cool:
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
امیدوارم موفق باشی
و همین طوری بدون مکمل ودارو عضله بیاری
دومین نفری هستی که میشنوم بدون مکمل تونسته 25 کیلو وزن اضافه کنه
فقط یه چیز رو متوجه نشدم
فکر کنم نوشتی برای هر عضله 4 تا 5 ست میزنی درسته؟؟؟:blink:

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم نوشتی برای هر عضله 4 تا 5 ست میزنی درسته؟؟؟

بله شمادرست فكركرديد...من براي عضله هاي فيله ...زيربغل...وكلا كمرازستايه بالااستفاده مي كنم چون اين ماهيچه ها نسبت به جاهايه ديگه بدن خيلي تمبلن به نظرمن بايدپدرشونو دربياري:D

البته بايدتغذيه خوبي هم داشته باشي تا ماهيچه هات نسوزن....

رخصت مهدي جان:)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
امروز مثل اینکه اخبار گفت : 2 تا از بدنسازان که اهل اصفهان بودن , به دلیل مصرف بیش از حد و غیر اصولی مواد نیروزا, دچار جنون شدن!!!

اگه از دوستان کسی اطلاعات بیشتر داره لطفا بگه.

ممنون.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
:blink: یکی از دوستای من یه سوال داشت که میخواستم اون رو از شما بپرسم:
دوست من یک اندومورف هست که یه بسته مگا مس 1000 ویدر اصل که اون رو از نمایندگی ایش در دوبی خریده
خورد ولی نصف مقدار مصرف شده در روی بسته می خورد که میشه روزی 100 گرم
دو وعده 50 گرمی رو با شیر و موز قاطی میکرد و میخورد مدت دوره یه ماه شد
وزن دوستم قبل از دوره 84 بوده و بعد از دوره 82 کیلو شد البته وسط دوره به 81 رسید و مجدد یک کیلو وز ن آورد و البته چربی زیادی آب کرد با تو جه به این که دوستم از لحاظ تغذیه هم وضع خوبی داشت سوالش این است که چرا وزنش بیشتر از این بالا نرفت
این رو هم باید اضافه کنم که دوستم 3 روز در هفته بدنسازی و 3 روز هم جودو و جمعه ها هم کوه میره
باتشکر:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من یک سوال دارم اونم اینکه من یکماه هست که بدنسازی کردم اوائل که شروع کرده بودم خیلی اشتهای خوبی داشتم اما الان بعد 5 هفته اشتهام مثل سابق نیست و مثل اون موقع ها نمی خورم در صورتی که تمریناتم رو با وزنه های کمی سنگیتر هم انجام میدم! حالا اشکال کار کجاست؟

eksir9000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من محسن هستم 22 ساله
قد 178----- وزن 46
استخوان بندي متوسط
چند وقت پيش يك بر نامه تغذيه اي(برنامه از مشاور سايت تبيان بود) رو شروع كردم كه حاوي 3600 كيلو كالري انرژي بود و وزنم رو از 46 به 53 رساندم(7 كيلو در مدت3 ماه) . ولي از 53 بيشتر نميشم .( البته اعتراف مي كنم برنامه غذايي رو به صورت 100 % اجرا نكردم ولي حدود 90% اجرا كردم)
اين برنامه منه:

---------------------------------------------------------------------------------------------

« روز اول رژيم » صبحانه (ساعت 7) : 6 قاشق سوپخوري خامه كه معادل 1 ظرف خامه كوچك است و 2 قاشق مربا و يك ليوان شير پر چربي
ساعت (10 صبح) :ً دو ليوان شير كاكائو تهيه و يا يك قوطي شير كاكائو خريداري كنيد و ساعت 10 همراه 1عدد كيك ميل كنيد.
نهار(ساعت 12) : چلوكباب كوبيده يا برگ ، 2 عدد كباب كوبيده + 35 قاشق برنج (1يك بشقاب برنج) + 1 عدد كره 10گرمي براي برنج + 1 كاسه ماست خامه اي يا پر چربي + 2 كاسه سالاد كه بهتر است علاوه بر كاهو و گوجه فرنگي ، لبوي پخته و جوانه گندم داشته باشد. اين سبزيجات را هر هفته تهيه كنيد و در طول هفته براي تهيه هر سالاد بكار بريد. اگر كلم بروكلي هم در دسترس شما هست براي تهيه سالاد بكار بريد+ 2 قاشق غذاخوري سس مايونز يا روغن زيتون. خوردن ماست وسالاد با غذا هر دو اجباري است و موجب مي شود اشتهاي شما بيشتر شود. بهتر است پس ازهر غذا 1 عدد موز هم ميل كنيد.
. عصرانه ( ساعت4 ) :. 30 گرم پنير خامه اي + 4 كف دست نان غير از لواش + 2 عدد مغز گردوي كامل ( 30 گرم پنير به اندازه يك قوطي كبريت است ). به علاوه 4 عدد ميوه بايد مصرف كنيد كه بهتراست از ميوه هاي پر انرژي مثل آلو – آناناس با شربت – انجير – انگور – خرما – خرمالو – تمشك – ذغال اخته - انبه – گيلاس – موز و نارگيل باشد. سه عدد آلو يا سه تكه نارگيل يا سه حلقه آناناس با شربت يا سه عدد خرما حتماً هر روز عصر لازم است
. شام (ساعت 8 ) : ماكاروني شما بايد محتوي 5/1 ليوان ماكاروني پخته ، 90 گرم گوشت چرخ كرده ( بجاي گوشت مي توانيد از 1 ليوان سوياي پخته استفاده كنيد كه بهتر از گوشت است ) + 2 قاشق غذا خوري روغن براي تهيه سس ماكاروني . بهتر است درماكاروني از سبزيجات زياد استفاده كنيد. هويج ، فلفل سبز، جعفري ، نخود فرنگي براي لذيذتر كردن ماكاروني بسيار مناسب اند. در مراحل آخر دم كشيدن مقداري پنير پيتزاي رنده شده حتماً به غذايتان بيافزاييد ( 30گرم) به همراه ماكاروني 5 قاشق غذاخوري ماست چكيده يا يك ليوان ماست پرچرب و سبزي خوردن يا سالاد مثل نهار حتماً لازم است
. قبل از خواب(ساعت 12) : 1 ليوان شيرگرم و 2 قاشق خامه و كمي عسل را مخلوط كرده و ميل كنيد كه هم موجب آرامش عصبي شما شده و هم برنامه روز شما را تكميل مي كند.
« روز دوم » صبحانه : نان و پنير و گوجه 5 كف دست نان سنگك + 30 گرم پنيرخامه اي + 2 عدد مغز گردو + 1 عدد گوجه فرنگي خرد شده را ساندويچ كنيد و با چاي شيرين ميل كنيد . ساعت 10 : 1 ليوان شير پرچربي يا شير كاكائو و4 عدد بيسكويت ( يا 2 عدد شيريني خامه اي )
نهار : زرشك پلو و مرغ 5/1 ران درشت مرغ يا سه چهارم سينه مرغ + 35 قاشق برنج به همراه نهار 5/1 كاسه ماست خامه اي يا پر چرب و سالاد ضروري است و پس از نهار 1 عدد پرتقال يا موز ميل كنيد. عصرانه : 4 عدد ميوه + 4 قاشق مغز بادام زميني يا بادام + 1 عدد بستني با هر طعمي كه دوست داريد. سعي كنيد هفته اي سه يا 4 بار بستني بخوريد.
شام : جگر سرخ شده
150 گرم جگر را به تكه هاي كوچك ببريد با حرارت كم با 2 قاشق روغن سرخ كرده و كمي رب گوجه و رب انار بيافزاييد. نمك و آب ليمو را در آخر كار اضافه كنيد تا موجب از بين رفتن ويتامين هاي جگر نشود. به علاوه اگر كمي سيب زميني سرخ يا چيپس خلال كرده هم اضافه كنيد بسيار لذيد خواهد شد. اين غذا را با 5 كف دست نان و 2 كاسه پر سالاد يا سبزي خوردن ميل كنيد و بهتر است به همراه اين غذا ماست يا دوغ نخوريد. پس از غذا حتماً 2 عدد خرما ميل كنيد. قبل از خواب : اگر ميل داشتيد چاي و شيريني و يك ليوان شير.
« روز سوم » صبحانه : يك ليوان معجون محتوي يك و نيم ليوان شير، پودر گردو ، كنجد ، كاكائو، 1 عدد زرده تخم مرغ و شكر را خوب مخلوط كنيد + 5 كف دست نان و 45 گرم پنير ميل كنيد.
ساعت 10 : چاي و كيك و 2 عدد ميوه .
نهار : سبزي پلو و ماهي تن ماهي 35 قاشق سبزي پلو + يك برش بزرگ ماهي يا نصف قوطي ماهي تن را بدون جدا كردن روغن ميل كنيد. به همراه غذا سالاد ميل كنيد كه محتوي سس مايونز باشد. و به علاوه حتماً پس از غذا 2 عدد خرما يا 1 عدد موز ميل كنيد. عصرانه : 3 عدد ميوه ، 2 عدد خيار، 4 برش ( كف دست ) نان سوخاري كه 4 قاشق پنير پيتزاي رنده شده يا 1 برش پنير پيتزاي ورقه اي روي هر كدام گذاشته ودر فر گرم شده است ميل كنيد + يك عدد تخم مرغ ( آب پز يا نيمرو )
شام : همبرگر 5/1 عدد همبرگر را سرخ كنيد و 1 برش پنير پيتزا روي آن بگذاريد و ساندويچ تان را با سبزيجات و سس قرمز ميل كنيد. به همراه غذا سالاد يا سبزي خوردن و 1 ليوان نوشابه و 5 قاشق غذاخوري ماست چكيده يا يك ليوان ماست پرچرب ميل كنيد. قبل از خواب : 5/1 ليوان شير پر چربي داغ و 3 قاشق مرباخوري عسل.

چو ن در شهرستان ما باشگاه بدن سازي كمي وجود داره و اكثرا هم به شدت شلوغ هستن من يك ميز بدن سازي 5 كاره خريدم و يكي از دوستان هم يك برنامه بدن سازي به من داد به شرح زير:

(دو روز تمرين يك روز استراحت)
روز اول
پرس سينه تخت 9*2-7*2
قفسه با دنبل 8*4
پشت بازو با دنبل 8*4
پشت بزو با هالتر 8*2 -6*2
پشت بازو نيمكت 8*4
......................................
روز دوم
جلو ران 8*4
پشت ران 8*4
ساق 10*3
بارفيكس
كشش 1 دقيقه
زير بغل دمبل خم 8*4
زير بغل ژلاور 8*4
روز سوم جلو بازو با هالتر 9*2-7*2-5*2
جلو بازو دمبل خم 9*2-7*2
جلو بازو دمبل تناوبي8*4
بالا سينه با هالتر 9*4
با لا سينه با دمبل 10*2-8*2
.....................................
روز چهارم
جلو ران 8*4
پشت ران 8*4
سرشان با هالتر از جلو 9*2-7*2
سرشان با دمبل 8*4
صليب 8*2-6*2
نشر خم 8*4
............................................
ساعد با هالتر
ساعد با دمبل
بارفيكس

من ميخوام وزنم رو به 70-75 برسونم . (خيلي هم عجله ندارم در واقع 3 سال وقت دارم)
چند تا سوال دارم:

1-اين برنامه بدن سازي براي من مناسب هست يا خير؟

2-برنامه تغذيه چطور؟

3-پروتئين وي ميتونه به من كمك كنه؟ چه عوارضي داره؟ اصلا با توجه به اين برنامه غذايي لازمه؟

4-من نميخوام زياد هيكلي بشم و به قول معروف عضلاتم قلمبه بزنه بيرون من فقط ميخوام به وزن 75 برسم البته عضلاتم هم رشد كنه.آيا افرادي بودن با شرايط من كه به وزن دلخواه رسيدن؟

eksir9000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي اينجا نيست؟ !

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
كسي اينجا نيست؟ !

سلام دوسته من شرمنده من خودم درگیره امتحانات هستم وگرنه جوابه سوااتتونو میدادم بیشتر دوستان هم فک کنم همینجوری باشن

یه خورده صبر کن حتما یه برنامه کامل بهت میدن موفق باشی

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
:blink: یکی از دوستای من یه سوال داشت که میخواستم اون رو از شما بپرسم:
دوست من یک اندومورف هست که یه بسته مگا مس 1000 ویدر اصل که اون رو از نمایندگی ایش در دوبی خریده
خورد ولی نصف مقدار مصرف شده در روی بسته می خورد که میشه روزی 100 گرم
دو وعده 50 گرمی رو با شیر و موز قاطی میکرد و میخورد مدت دوره یه ماه شد
وزن دوستم قبل از دوره 84 بوده و بعد از دوره 82 کیلو شد البته وسط دوره به 81 رسید و مجدد یک کیلو وز ن آورد و البته چربی زیادی آب کرد با تو جه به این که دوستم از لحاظ تغذیه هم وضع خوبی داشت سوالش این است که چرا وزنش بیشتر از این بالا نرفت
این رو هم باید اضافه کنم که دوستم 3 روز در هفته بدنسازی و 3 روز هم جودو و جمعه ها هم کوه میره
باتشکر:cool:

سلام مهدي جان شرمنده ديرجواب دادم حسش نبود!!

خوب ببين اولين اشتباه دوست محترمه شمااينه كه به جاي اين كه رواصول اين مكمل ومصرف كنه به روش تركي خودماايرانيا عمل كرده:rolleyes:

اولاروش مصرف كاملاغلط(روزي 100گرم؟؟!!) اين مكمل بايدروزي 400 گرم واونم تو 4 وعده وهروعده 100 گرم استفاده بشه:

وعده اول باصبحانه
وعده دوم بين صبحانه ونهار
وعده سوم نهار
و100گرم آخرروهم همراه شام ميل كنه

واينجوركه من ميدونم اين مكمل اولين كارمفيدش اينه كه چربي هاروكم كنه وبه حجم عضله هااضافه كنه پس فقط حاوي كربوهيدرات وپروتئين اونم تصفيه شده براي بدن هستش......

سومين اشتباه بزرگ رفيق عزيزشمااينه كه همراباتمرين باوزنه تمرينات هوازي اونم به مقدارزيادانجام ميده!!!!!!

من خودم قبلا همراه باوزنه تمرينات هوازي مثل فول كنتاكت و واليبال انجام ميدادم ولي خيلي زود توسط مربي و تجربه بهم ثابت شدكه اولاكاره سختيه ودوما مطمئناباعث چربي سوزي خفن مي شه.......

به نظرمن اين دوستتون بايدازتمرينات هوازيشون كم كنن.
ومكملارم من دراوردي مصرف نفرمايند!!
باي

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از eksir9000 :
با سلام
من محسن هستم 22 ساله
قد 178----- وزن 46
استخوان بندي متوسط
چند وقت پيش يك بر نامه تغذيه اي(برنامه از مشاور سايت تبيان بود) رو شروع كردم كه حاوي 3600 كيلو كالري انرژي بود و وزنم رو از 46 به 53 رساندم(7 كيلو در مدت3 ماه) . ولي از 53 بيشتر نميشم .( البته اعتراف مي كنم برنامه غذايي رو به صورت 100 % اجرا نكردم ولي حدود 90% اجرا كردم)
اين برنامه منه:

---------------------------------------------------------------------------------------------

« روز اول رژيم » صبحانه (ساعت 7) : 6 قاشق سوپخوري خامه كه معادل 1 ظرف خامه كوچك است و 2 قاشق مربا و يك ليوان شير پر چربي
ساعت (10 صبح) :ً دو ليوان شير كاكائو تهيه و يا يك قوطي شير كاكائو خريداري كنيد و ساعت 10 همراه 1عدد كيك ميل كنيد.
نهار(ساعت 12) : چلوكباب كوبيده يا برگ ، 2 عدد كباب كوبيده + 35 قاشق برنج (1يك بشقاب برنج) + 1 عدد كره 10گرمي براي برنج + 1 كاسه ماست خامه اي يا پر چربي + 2 كاسه سالاد كه بهتر است علاوه بر كاهو و گوجه فرنگي ، لبوي پخته و جوانه گندم داشته باشد. اين سبزيجات را هر هفته تهيه كنيد و در طول هفته براي تهيه هر سالاد بكار بريد. اگر كلم بروكلي هم در دسترس شما هست براي تهيه سالاد بكار بريد+ 2 قاشق غذاخوري سس مايونز يا روغن زيتون. خوردن ماست وسالاد با غذا هر دو اجباري است و موجب مي شود اشتهاي شما بيشتر شود. بهتر است پس ازهر غذا 1 عدد موز هم ميل كنيد.
. عصرانه ( ساعت4 ) :. 30 گرم پنير خامه اي + 4 كف دست نان غير از لواش + 2 عدد مغز گردوي كامل ( 30 گرم پنير به اندازه يك قوطي كبريت است ). به علاوه 4 عدد ميوه بايد مصرف كنيد كه بهتراست از ميوه هاي پر انرژي مثل آلو – آناناس با شربت – انجير – انگور – خرما – خرمالو – تمشك – ذغال اخته - انبه – گيلاس – موز و نارگيل باشد. سه عدد آلو يا سه تكه نارگيل يا سه حلقه آناناس با شربت يا سه عدد خرما حتماً هر روز عصر لازم است
. شام (ساعت 8 ) : ماكاروني شما بايد محتوي 5/1 ليوان ماكاروني پخته ، 90 گرم گوشت چرخ كرده ( بجاي گوشت مي توانيد از 1 ليوان سوياي پخته استفاده كنيد كه بهتر از گوشت است ) + 2 قاشق غذا خوري روغن براي تهيه سس ماكاروني . بهتر است درماكاروني از سبزيجات زياد استفاده كنيد. هويج ، فلفل سبز، جعفري ، نخود فرنگي براي لذيذتر كردن ماكاروني بسيار مناسب اند. در مراحل آخر دم كشيدن مقداري پنير پيتزاي رنده شده حتماً به غذايتان بيافزاييد ( 30گرم) به همراه ماكاروني 5 قاشق غذاخوري ماست چكيده يا يك ليوان ماست پرچرب و سبزي خوردن يا سالاد مثل نهار حتماً لازم است
. قبل از خواب(ساعت 12) : 1 ليوان شيرگرم و 2 قاشق خامه و كمي عسل را مخلوط كرده و ميل كنيد كه هم موجب آرامش عصبي شما شده و هم برنامه روز شما را تكميل مي كند.
« روز دوم » صبحانه : نان و پنير و گوجه 5 كف دست نان سنگك + 30 گرم پنيرخامه اي + 2 عدد مغز گردو + 1 عدد گوجه فرنگي خرد شده را ساندويچ كنيد و با چاي شيرين ميل كنيد . ساعت 10 : 1 ليوان شير پرچربي يا شير كاكائو و4 عدد بيسكويت ( يا 2 عدد شيريني خامه اي )
نهار : زرشك پلو و مرغ 5/1 ران درشت مرغ يا سه چهارم سينه مرغ + 35 قاشق برنج به همراه نهار 5/1 كاسه ماست خامه اي يا پر چرب و سالاد ضروري است و پس از نهار 1 عدد پرتقال يا موز ميل كنيد. عصرانه : 4 عدد ميوه + 4 قاشق مغز بادام زميني يا بادام + 1 عدد بستني با هر طعمي كه دوست داريد. سعي كنيد هفته اي سه يا 4 بار بستني بخوريد.
شام : جگر سرخ شده
150 گرم جگر را به تكه هاي كوچك ببريد با حرارت كم با 2 قاشق روغن سرخ كرده و كمي رب گوجه و رب انار بيافزاييد. نمك و آب ليمو را در آخر كار اضافه كنيد تا موجب از بين رفتن ويتامين هاي جگر نشود. به علاوه اگر كمي سيب زميني سرخ يا چيپس خلال كرده هم اضافه كنيد بسيار لذيد خواهد شد. اين غذا را با 5 كف دست نان و 2 كاسه پر سالاد يا سبزي خوردن ميل كنيد و بهتر است به همراه اين غذا ماست يا دوغ نخوريد. پس از غذا حتماً 2 عدد خرما ميل كنيد. قبل از خواب : اگر ميل داشتيد چاي و شيريني و يك ليوان شير.
« روز سوم » صبحانه : يك ليوان معجون محتوي يك و نيم ليوان شير، پودر گردو ، كنجد ، كاكائو، 1 عدد زرده تخم مرغ و شكر را خوب مخلوط كنيد + 5 كف دست نان و 45 گرم پنير ميل كنيد.
ساعت 10 : چاي و كيك و 2 عدد ميوه .
نهار : سبزي پلو و ماهي تن ماهي 35 قاشق سبزي پلو + يك برش بزرگ ماهي يا نصف قوطي ماهي تن را بدون جدا كردن روغن ميل كنيد. به همراه غذا سالاد ميل كنيد كه محتوي سس مايونز باشد. و به علاوه حتماً پس از غذا 2 عدد خرما يا 1 عدد موز ميل كنيد. عصرانه : 3 عدد ميوه ، 2 عدد خيار، 4 برش ( كف دست ) نان سوخاري كه 4 قاشق پنير پيتزاي رنده شده يا 1 برش پنير پيتزاي ورقه اي روي هر كدام گذاشته ودر فر گرم شده است ميل كنيد + يك عدد تخم مرغ ( آب پز يا نيمرو )
شام : همبرگر 5/1 عدد همبرگر را سرخ كنيد و 1 برش پنير پيتزا روي آن بگذاريد و ساندويچ تان را با سبزيجات و سس قرمز ميل كنيد. به همراه غذا سالاد يا سبزي خوردن و 1 ليوان نوشابه و 5 قاشق غذاخوري ماست چكيده يا يك ليوان ماست پرچرب ميل كنيد. قبل از خواب : 5/1 ليوان شير پر چربي داغ و 3 قاشق مرباخوري عسل.

چو ن در شهرستان ما باشگاه بدن سازي كمي وجود داره و اكثرا هم به شدت شلوغ هستن من يك ميز بدن سازي 5 كاره خريدم و يكي از دوستان هم يك برنامه بدن سازي به من داد به شرح زير:

(دو روز تمرين يك روز استراحت)
روز اول
پرس سينه تخت 9*2-7*2
قفسه با دنبل 8*4
پشت بازو با دنبل 8*4
پشت بزو با هالتر 8*2 -6*2
پشت بازو نيمكت 8*4
روز دوم
جلو ران 8*4
پشت ران 8*4
ساق 10*3
بارفيكس
كشش 1 دقيقه
زير بغل دمبل خم 8*4
زير بغل ژلاور 8*4
روز سوم جلو بازو با هالتر 9*2-7*2-5*2
جلو بازو دمبل خم 9*2-7*2
جلو بازو دمبل تناوبي8*4
بالا سينه با هالتر 9*4
با لا سينه با دمبل 10*2-8*2
.....................................
روز چهارم
جلو ران 8*4
پشت ران 8*4
سرشان با هالتر از جلو 9*2-7*2
سرشان با دمبل 8*4
صليب 8*2-6*2
نشر خم 8*4
............................................
ساعد با هالتر
ساعد با دمبل
بارفيكس

من ميخوام وزنم رو به 70-75 برسونم . (خيلي هم عجله ندارم در واقع 3 سال وقت دارم)
چند تا سوال دارم:

1-اين برنامه بدن سازي براي من مناسب هست يا خير؟

2-برنامه تغذيه چطور؟

3-پروتئين وي ميتونه به من كمك كنه؟ چه عوارضي داره؟ اصلا با توجه به اين برنامه غذايي لازمه؟

4-من نميخوام زياد هيكلي بشم و به قول معروف عضلاتم قلمبه بزنه بيرون من فقط ميخوام به وزن 75 برسم البته عضلاتم هم رشد كنه.آيا افرادي بودن با شرايط من كه به وزن دلخواه رسيدن؟

دوست عزيزاينجاحدود 36هزاركاربرداره شماچطورميفرماييدهيشكي نيست!!!!!!!

ايني كه شما نوشتين از شاهنامه ام طولاني تره من فكركنم بيشتر كاربراازجمله خودم حال ندارن پشت مانيتور...تواين گرما....اونم باسرعت 4 كيلوبايت درثانيه كه فقط 20دقيقه طول ميكشه يه صفحه روبازكنه وببنده بيان اين همه مطلب كه اونم خيلي تخصصي وپيچيده هست و نقل وقول كنن.......

درنتيجه اين ميشه كه شماجوابي نمي گيريد :)

پس لطفا سوالات كوتاه وعمومي تركه اقلا درسطح يك حرفه اي باشه بپرسيد كه ماهم ازتجربيات زپرتيمون به شما انتقالات بديم نه اينكه مارو بخواين بپيچونين وسوالات فوق حرفه اي ودكترمهندسي بپرسيد كه بروبچ جوابتونوندن;)

درضمن قانون فرومايه ايراني اينه فقط مثل ي.....و(ببخشيد) به پستات اضافه كن وكلاس بزار پس تااونموقع كه پستاتون به بالاتراز500 نرسيده سوال نكنيد وبه اصطلاح فقط پستهايه مفيد بدهيد(وفرهنگي) درغيراين صورت...................!!!!!;)

اينجوركه شماگفتيدخيلي نحيفوشكستني هستيد(قد178ولي وزن 46 !؟:wacko: ) وزن مناسب براي قدشما

67 الي 79 كيلوگرم است وشاخص جرمي بدن شما 15 هست كه خيلي پا يينه......

درباره برنامت بگم كه اگه ميخواي حجم بگيري بايدستاتو افزايش بدي وفاصله استراحتتوكمتركني وهمينطورتعدادحركاتوزيادكني وازتمرينات هوازي تاميتوني دوري كن وبه نظرمن براي پا وقت نزاريد چون به قول خودتون نمي خوايد قلمبه بشيد پس وقتتونو باحركات پاتلف نكنيد......

درباره برنامه غذاييت هيچي نميتونم بگم چون مشاورتغذيه نيستم وهيچ تخصصي تواين موردندارم....

بله افرادي مثل شما(خواهرزادم) بودن كه از50كيلو به 70كيلورسيدن! پس نااميدنباشيد حتماشماهم نتيجه مي گيريد....:)

به نظرمن از مكمل Weight Gainer (ویت گینرز) استفاده كنيدكه براي افزايش حجم فوق العادست مخصوصا براي افرادي مثل شما.......

بالا