به نقل از mehrshad 2 :
lahij_webجان
من به اين سايت سرزدم ولي تمامه راهنماييهاش بدرده يه ليفتكارمي خوره نه بدنساز....چون يه بدنسازعلاوه بر ماهيچه هايه قدرتي بايد ماهيچه هايه سرعتي خودش روهم تقويت كنه و فكرنكنم يه بدنسازبااون تمرينات بتونه نتيجه خوبي بگيره چون
بيشتره حركتا اونجوركه من تو اين سايت ديدم سو پرسته وبه درده يه بدنسازياحداقل يه مبتدي نمي خوره چون ايشون به عنوان يه مبتدي سوال كردن بهتره كه تا موقعي كه به سطح حرفه اي نرسيده از حركاته سبك . كوتاه و تمريناته مداوم و يكنواخت بهره ببره تا اينكه باحركات خسته كننده ونفس گيره سو پر ست سروكله بزنه كه نهايتا باعث زده شدن يه مبتدي از بدنسازي ميشه(كه نمونشو خيلي وقتا ديدم) من خودم هنوز بعداز2-3 سال به هيچ عنوان ازحركاته سوپراستفاده نمي كنم(چون ممكنه بعدازيه مدت باعث فشارزيادبرروي عضلات ونهايتا ترك بدنسازي توسط يه مبتدي بشه)
البته اينافقط نظرات من بود ممكنه چيزايي كه شماگفتيد درستترباشه:happy:
باي
دوست خوبم . درسته . ولي من فكر كردم ايشون مبتدي نيست و سابقه 1 سال تمرين رو داره . كسي كه از كم بودن حجم بازو و پهنا نداشتن سرشونه ميناله حتما سابقه تمرين داشته كه ديده نميتونه با تمرين عادي به اين برسه . نميدونستم كه هنوز شروع نكرده .
بعدش هم راهش سادست ! سوپر ست ها كه برداشته شه باز هم حركات حجم ساز ميمونه .
تمرين سرشانه كه همونه . مخصوص افزايش پخامت و پهناي سرشونه .
براي بازو ها هم كافيه سوپر ست ها تفكيم بشه به اين صورت : ( قابل توجه دوستمون كه مشكل داشت : )
جلوبازو هالتر ايستاده دست باز ( فشار روي داخل بازو ها و حجم كلي فوق العاده ) 8*3
جلو بازو تك دمبل نشسته . با تمايل دست به سمت بيرون . انگشت شصت به سمت بيرون بچرخد . 12*3
جلوبازي روي ميز لاري دست جمع . 10*3
ساعد هالتر از رو 20*3
=======
پشت بازو :
پرس سينه دست جمع 8*3
پشت بازو هالتر خوابيده 12*3
پشت بازو سيمكش دست جمع 15*3
همين . 5 هفته كار + تغذيه سالم = حجم وحشتناك بازو و سرشانه
==========
نكته ديگه : كي گفته پاورليفتر سرعت نداره ؟ بيشتر پاورليفتر ها از نظر آمادگي جسماني و سرعت بالاتر از بدنسازان هستن چون توسعه سلولي بيشتري دارن . به زودي فرق بين پاورليفتر ها و بدنسازان رو تو وبلاگ ميزارم تا بدونين .
ممنون از توجه ات .