• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از MacMan :
حامد جان من الان اومدم تهران که ایشالا این مشکل رو حل کنم . اگه زحمت نیست برات میشه یه قراری بزاریم ؟؟
راستی برات پیغام خصوصی هم گذاشتم .

مرسی
پی ام شما رو دیدم , بنده تهران نیستم و دکتری هم که میخوام معرفی کنم رشت هستش .

خودم هم میخوام برم پیشش . یکی از دوستام که 90 کیلو بود الن شده 55 کیلو و دوست دیگه , 60 کیلو بوده 2 ماهه شده 75 کیلو .

ببین کی میتونی بیای شمال , من وقت بگیرم با هم بریم رشت.

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از hamedsullivan :
پی ام شما رو دیدم , بنده تهران نیستم و دکتری هم که میخوام معرفی کنم رشت هستش .

خودم هم میخوام برم پیشش . یکی از دوستام که 90 کیلو بود الن شده 55 کیلو و دوست دیگه , 60 کیلو بوده 2 ماهه شده 75 کیلو .

ببین کی میتونی بیای شمال , من وقت بگیرم با هم بریم رشت.

فکر نمیکنم بتونم بیام شمال :(
تهران دکتر تغذیه خوب سراغ ندارین؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از MacMan :
فکر نمیکنم بتونم بیام شمال :(
تهران دکتر تغذیه خوب سراغ ندارین؟
خوب صبر کن بعد از تعطیلات ادرس کرج رو میدم بهت که در عرض 1 ماه و نیم 20 کیلو زیاد کنی فقط با یه پودر.

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب صبر کن بعد از تعطیلات ادرس کرج رو میدم بهت که در عرض 1 ماه و نیم 20 کیلو زیاد کنی فقط با یه پودر.

ممنون . ایشالا که بشه .
من فکر میکنم یا سوخت و ساز بدنم زیاده ، یا جذب غذا کمه

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم می خواستم بدونم فاصله زمانی بین هر ست چقدر باید باشه و یه سوال دیگه اونم اینکه واسه مچ انداختن کدوم عضله بیشترین فشار رو متحمل میشه.
با تشکر

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MacMan :
لاهیج جان ممنون . من همه تاپیک رو خوندم . ولی همینجور که میدونی شرایط همه مثل هم نیست و با توجه به وضعیت فیزیکی من آیا ایتفاده از این هرمن ها برام مشکلی پیش نمیاره ؟

دوست عزيزم . منظور من اين نيود كه اون پست هايي كه هورمون توشه بخوني !

من توصيه هايي براي ساخت مكمل دست ساز و خوردن چيزهايي كه باعث افزايش وزن و قدرت ميشه رو تو پست هام داشتم كه پيشنهاد دادم بخوني .
با اين همه بازم چشم .
الان چون تازه از مرخصي اومدم زياد تو نت نميتونم بمونم . سر فرصت برات توضيح ميدم .
موفق باشي .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

گمون نكنم اضافه كردن 20 كيلو !!!!!!! در عرض 1 ماه و نيم كار معقولي باشه . پودر معجزه نميكنه كه حالا بخوايم فقط به واسطه مصرف يه مكمل اين همه وزن رو بالا ببريم . با تمرين منظم و تغذيه سالم ميشه به هدف رسيد .
صبر اولين چيزيه كه هر كس تو تمرين با وزنه بايد داشته باشه .
بايد هفته اي 300 تا 450 گرم افزايش وزن رو مد نظر قرار داد .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali20005 :
یه سوال داشتم می خواستم بدونم فاصله زمانی بین هر ست چقدر باید باشه و یه سوال دیگه اونم اینکه واسه مچ انداختن کدوم عضله بیشترین فشار رو متحمل میشه.
با تشکر

فاصله زماني بين ستها بستگي به هدفي كه داره فرق ميكنه . اگه هدفت افزايش قدرت و حجمه : 2 الي 4 دقيقه .
اگه هدفت پمپاژ عضلاني و وارد كردن شوك جهت رشده 60 تا 90 ثانيه .
البته اين رو هم بگم كه بايد از همه اينها متناوبا استفاده كرد تا بدن به يه سيستم عادت نكنه .
براي مچ انداختن اول از همه خود مچ دست و بعد عضلات روي ساعت و بعد بازو ها بيشترين فشار رو متحمل ميشن .
پنجه ها هم فشار زيادي رو اعمال ميكنه .
ميتوني براي قوي كردن مچ از مچ با هالتر و براي بازو ها جلو بازو هالتر دست بازتر از عرض شانه و براي ساعد از ساعد هالتر از رو استفاده كني . پنجه ها هم با گرفتن 2 تا صفحه هالتر 20 كيلويي در پنجه ها و ايستادن تو همون حالت براي 1 دقيقه يا بيشتر قدرت فوق العاده اي پيدا ميكنه .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrshad 2 :
lahij_webجان

من به اين سايت سرزدم ولي تمامه راهنماييهاش بدرده يه ليفتكارمي خوره نه بدنساز....چون يه بدنسازعلاوه بر ماهيچه هايه قدرتي بايد ماهيچه هايه سرعتي خودش روهم تقويت كنه و فكرنكنم يه بدنسازبااون تمرينات بتونه نتيجه خوبي بگيره چون

بيشتره حركتا اونجوركه من تو اين سايت ديدم سو پرسته وبه درده يه بدنسازياحداقل يه مبتدي نمي خوره چون ايشون به عنوان يه مبتدي سوال كردن بهتره كه تا موقعي كه به سطح حرفه اي نرسيده از حركاته سبك . كوتاه و تمريناته مداوم و يكنواخت بهره ببره تا اينكه باحركات خسته كننده ونفس گيره سو پر ست سروكله بزنه كه نهايتا باعث زده شدن يه مبتدي از بدنسازي ميشه(كه نمونشو خيلي وقتا ديدم) من خودم هنوز بعداز2-3 سال به هيچ عنوان ازحركاته سوپراستفاده نمي كنم(چون ممكنه بعدازيه مدت باعث فشارزيادبرروي عضلات ونهايتا ترك بدنسازي توسط يه مبتدي بشه)

البته اينافقط نظرات من بود ممكنه چيزايي كه شماگفتيد درستترباشه:happy:

باي

دوست خوبم . درسته . ولي من فكر كردم ايشون مبتدي نيست و سابقه 1 سال تمرين رو داره . كسي كه از كم بودن حجم بازو و پهنا نداشتن سرشونه ميناله حتما سابقه تمرين داشته كه ديده نميتونه با تمرين عادي به اين برسه . نميدونستم كه هنوز شروع نكرده .
بعدش هم راهش سادست ! سوپر ست ها كه برداشته شه باز هم حركات حجم ساز ميمونه .
تمرين سرشانه كه همونه . مخصوص افزايش پخامت و پهناي سرشونه .
براي بازو ها هم كافيه سوپر ست ها تفكيم بشه به اين صورت : ( قابل توجه دوستمون كه مشكل داشت : )
جلوبازو هالتر ايستاده دست باز ( فشار روي داخل بازو ها و حجم كلي فوق العاده ) 8*3
جلو بازو تك دمبل نشسته . با تمايل دست به سمت بيرون . انگشت شصت به سمت بيرون بچرخد . 12*3
جلوبازي روي ميز لاري دست جمع . 10*3
ساعد هالتر از رو 20*3
=======
پشت بازو :
پرس سينه دست جمع 8*3
پشت بازو هالتر خوابيده 12*3
پشت بازو سيمكش دست جمع 15*3

همين . 5 هفته كار + تغذيه سالم = حجم وحشتناك بازو و سرشانه
==========
نكته ديگه : كي گفته پاورليفتر سرعت نداره ؟ بيشتر پاورليفتر ها از نظر آمادگي جسماني و سرعت بالاتر از بدنسازان هستن چون توسعه سلولي بيشتري دارن . به زودي فرق بين پاورليفتر ها و بدنسازان رو تو وبلاگ ميزارم تا بدونين .
ممنون از توجه ات .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از MacMan :
ممنون . ایشالا که بشه .
من فکر میکنم یا سوخت و ساز بدنم زیاده ، یا جذب غذا کمه
این پودر جذب غذا رو خیلی بالا میبره , یعنی اگه قبل از استفاده دفع رو 40 بذاریم بعد از مصرف به 5 میرسه .

یه جورایی سنگم جذب میکنی :D

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از ali20005 :
با تشکر
فاصله زمانی باید در حدی باشه که بدن نه تاحدی سرد شود که دیگر نتواند حرکت را در سیکل کامل اجرا کند و نه اینقدر کم که ضربان بالای قلب به حد نرمال نرسیده و یک بازیافت معمولی به بدن داده نشود .معمولا بسته به نوع تمرین متفاوت است .ولی برای تمرینات بسیار قدرتی بیشتر و برای تمرینات سوپرست و استقامتی یا هوازی کمتر .معمولا از یک دقیقه کمتر نشود.
در حرکت مچ معمولا عظله ساعد و مچ دست اولین نقش را دارند سپس بازو و سرشانه .ولی برای قوی کردن مچ حتما باید ساعدها را بسیار قوی نمود همچنین مچ و پنجه ها را.

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saman_uv :
سلام اقا اصل بودنه اومنادرين رو از كجا ميشه فهميد

تو ايران مشكل اصلش گير مياد بازار پره از اومنادرين پاكستاني كه به قيمت 2000 تا 2200 هست
اصل بودنش هم بعد تزريق معلوم ميشه
اره اگه چند روز نتونستي راحت بخوابي و بشيني معلومه اصل نيست
البته اين يه راهشه:wacko:

كه با استفاده از سشوار كاري محل تزريق كمي مشكل حل ميشه:lol:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به جای امادرین سعی کن از پری موبولان دپوت استفاده کنی.هلندی یا المانی.

روش سبز نوشته اگه با تیغ روش بکشی اصلش پاک نمیشه , یکی از کم ضررترین امپولهاست.

saman_uv

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از XONIX_JAM :
تو ايران مشكل اصلش گير مياد بازار پره از اومنادرين پاكستاني كه به قيمت 2000 تا 2200 هست
اصل بودنش هم بعد تزريق معلوم ميشه
اره اگه چند روز نتونستي راحت بخوابي و بشيني معلومه اصل نيست
البته اين يه راهشه:wacko:

كه با استفاده از سشوار كاري محل تزريق كمي مشكل حل ميشه:lol:
مرسي ميخوام قبله تزريق بفهمم كه اصله يا نه راه ديگه اي بلد نيسي؟

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از lahij_web :
دوست عزيزم . منظور من اين نيود كه اون پست هايي كه هورمون توشه بخوني !

من توصيه هايي براي ساخت مكمل دست ساز و خوردن چيزهايي كه باعث افزايش وزن و قدرت ميشه رو تو پست هام داشتم كه پيشنهاد دادم بخوني .
با اين همه بازم چشم .
الان چون تازه از مرخصي اومدم زياد تو نت نميتونم بمونم . سر فرصت برات توضيح ميدم .
موفق باشي .

ممنون ،
من اگه 5 کیلو هم بالا بیام کلی دلگرم میشم :happy:

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این پودر جذب غذا رو خیلی بالا میبره , یعنی اگه قبل از استفاده دفع رو 40 بذاریم بعد از مصرف به 5 میرسه .

یه جورایی سنگم جذب میکنی :D

آخ این دقیقا هموون چیزیه که دنبالشم ...:eek: :blush:

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MacMan :
آخ این دقیقا هموون چیزیه که دنبالشم ...:eek: :blush:

دوست عزيز ! به جاي اينكه دنبال پودرهايي بري كه باعث افزايش قدرت جذب بشه ميتوني موادي رو مصرف كني كه خودش ارزش بيولوژيكي بالايي داشته باشه . نه اينكه به مواد شيميايي متوسل شي.
مثل سفيده تخم مرغ - شير - ماهي - شير خشك و ...
اينها پروتئين هاي سريع الهضم هستند .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از lahij_web :
دوست عزيز ! به جاي اينكه دنبال پودرهايي بري كه باعث افزايش قدرت جذب بشه ميتوني موادي رو مصرف كني كه خودش ارزش بيولوژيكي بالايي داشته باشه . نه اينكه به مواد شيميايي متوسل شي.
دوست عزیز این پودر شیمیایی نیست یه پودر دست ساز بسیار عالیه ولی در کل حق با شماست در مورد پودرهایی(اکثرا تقلبی) که در بازار هست.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام:blush:

من همین الان رجیستر کردم خیلی وقته که تو وب دنبال همچین جایی میگشتم
یکه میشه بگه اینجا کی به کیه؟:wacko:

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از lahij_web :

كاملا درست ميگن....ببينيداگه شماحتي 50 درصدم احتمال بديد كه اين موادشيميايي شماروبه وزن مناسب خودتون

ميرسونن من به شما 100درصداطمينان ميدم كه بعدازمدتي مصرف ودريك دوره طولاني وصدالبته باترك اين موادشمانه تنها به وضعيت قبليتون برمي گرديد بلكه بايد منتظرعوارض وحشتناكي باشيد;) ....:f34r:

اين مواد به نوعي شمارومعتادميكنه:eek: (اينو تومجله دانش وورزش چندماه پيش خوندم )

ودقيقااگه بعدازيه مدت ديگه تمرينات وكنارگذاشتي وبايه هيكل آويزون وقناس روبرو شدي:blush: :D اون وقته كه ميگي كاشكي بايه مشاورتغذيه صحبت ميكردم ورژيم غذايي سالم وطبيعي بهره ميبردم:happy:

ولي به نظرمن بهترين كاراينه كه موقعه تمرين آب زيادمصرف كنيد و ازكربوهيدرات هاوپروتئينها به مقداره خيلي زياداونم تو 6 وعده استفاده كنيدمخصوصا شيروماهي

بالا