• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بچه هاي بدنسازاگه زبانتون خوبه يه سربه اين سايت بزنيدخيلي جو باحالي داره درضمن همونطوركه گفتم اگه زبانتون خوب باشه تواين فرام به همه جواباتون مي رسيد....من كه به شخصه خيلي بابچه هاي اين فرام حال كردم وبه جواب سوالاي فضاييم رسيدم:D ..

http://www.getbig.com/boards/index.php

موفق باشيد....

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kiuna :
من یک سوال دارم اونم اینکه من یکماه هست که بدنسازی کردم اوائل که شروع کرده بودم خیلی اشتهای خوبی داشتم اما الان بعد 5 هفته اشتهام مثل سابق نیست و مثل اون موقع ها نمی خورم در صورتی که تمریناتم رو با وزنه های کمی سنگیتر هم انجام میدم! حالا اشکال کار کجاست؟

عجب مشكل فضايي!!:blink:

شماقد_وزن _وتيپ بدنيتونو بگين يه تحليليم روشماداشته باشيم:D

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از mehrshad 2 :
سلام مهدي جان شرمنده ديرجواب دادم حسش نبود!!

باي
سلام
حالا خوب شد بعد این همه مدت حسش اومد!!
ببین عزیز جان من نمیدونم شما تا حالا مکمل مصرف کری یا نه همون طور که خودت گفتی مصرف نکردی
این دوست من با اینکه یه اندو مورف بود و اشتهای زیادی هم داشت نمیتونست بیشتر از اینی که میگم مصرف کنه:
50 گر م مگامس بعلاوه یک عدد موز بعلاوه یک لیوان و نیم شیر میشه وزنی برار 500 گرم نوشیدنی خالص یعنی نیم کیلو درهر وعده من خودم تا حالا نیم کیلو آب یه دفعه نخوردم چه برسه به چیز سنگینی مثه مگا مس

اگه مثه دستور بخوای اون رو مصرف کنی باید روزی 4 کیلو بخوری که میترکییییییییییییییییی

((((((( اگه اطلاعات بیشتری در مورد نحوه مصرف داری بهم بده ممنون میشم ))))))))
در ضمن شما به یکی از دوستها ویت گینر معرفی کردی اگه میشه فرقش با مگامس ر و بگو
یه سوال دیگه هم دارم اون فامیلت که گفتی از 50 به 70 رسیده
برنامه غذایی و تمرینی و مدت رسیدن به این وزنش رو هم اگه میشه بگو
:lol: :wacko:

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
سلام
حالا خوب شد بعد این همه مدت حسش اومد!!
ببین عزیز جان من نمیدونم شما تا حالا مکمل مصرف کری یا نه همون طور که خودت گفتی مصرف نکردی
این دوست من با اینکه یه اندو مورف بود و اشتهای زیادی هم داشت نمیتونست بیشتر از اینی که میگم مصرف کنه:
50 گر م مگامس بعلاوه یک عدد موز بعلاوه یک لیوان و نیم شیر میشه وزنی برار 500 گرم نوشیدنی خالص یعنی نیم کیلو درهر وعده من خودم تا حالا نیم کیلو آب یه دفعه نخوردم چه برسه به چیز سنگینی مثه مگا مس

اگه مثه دستور بخوای اون رو مصرف کنی باید روزی 4 کیلو بخوری که میترکییییییییییییییییی

((((((( اگه اطلاعات بیشتری در مورد نحوه مصرف داری بهم بده ممنون میشم ))))))))
در ضمن شما به یکی از دوستها ویت گینر معرفی کردی اگه میشه فرقش با مگامس ر و بگو
یه سوال دیگه هم دارم اون فامیلت که گفتی از 50 به 70 رسیده
برنامه غذایی و تمرینی و مدت رسیدن به این وزنش رو هم اگه میشه بگو
:lol: :wacko:

اول سلام

دوم حس من هروقت بخوادميادوميره به كسيم ربط نداره:rolleyes:

سوم ببخشيدشماانگار..... ميخاره نه........هي من كوتاه ميام شمابلندميايد :blink: من كه به شماگفتم هيچ ادعايي تواين رشته ندارم ونمي كنم ولي ازفيزيك خوب وپتانسيل خوبي برخوردارم واگه قصدمسابقات داشته باشم صددرصد مقام كسب مي كنم;)

اگه خيلي ادعات مي شه پشوبيا باشگاه مسترالمپياكرج اونجا كل بنداز....
ويابروبه اين سايتي كه گفتم ...
ودوم اينكه من اطلاعاتي كه درباره مكمل گفتم من دراوردي نبود ازاين سايت بودكه مي توني بري نگاه بندازي:cool:

(اگه خيلي الافي ميتوني بامديراين سايت كل بندازيhttp://shahab24s.persiangig.com/weider.htm) :lol:

وسوم اين كه گفتم خواهرزادم به اين وزن رسيده _سنش 17_قدش 179_ووزنشم الان دقيقابه 71كيلورسيده
برنامه غذاييشومثل خودمه وبرنامه تمرينش هم كوتاه وسنگين مثل خودمه وهردوشونوخودم بهش دادم:cool:

درضمن من مصرف مكملو به طورجداگونه گفتم روزي 400 گرم نه همراه باموزوشير;) (عجب تركيه:lol: )

ودرآخراين كه اين سوسول بازياچيه ديگه همين آدمايي مثل شما اين رشتروكردن بچه بازي ديگه......برنامه غذايي:lol:

يكي نيست بگه مگه بدنسازي بچه بازيه ....ديگه هركيرو ميبيني ازخونشون قهركرده يا تابستون شده وتعطيل يه ساك انداخته رودوشش ميره باشگاه :blink: :lol: .........

باتشكر:cool:

باي

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
وبه نظرمن براي پا وقت نزاريد چون به قول خودتون نمي خوايد قلمبه بشيد پس وقتتونو باحركات پاتلف نكنيد......

!!!!! یکی از اشتباهاتی که توصیه میشه به ورزشکاران اینه که پا کار نکنید!!! میدونید عضله چطور رشد میکنه؟؟؟

با افزایش گردش خون , اگه پا کار نکنید گردش خون در بدنتون خیلی بالا نمیره , حرکات پا باعث میشه گردش خون در بدن خیلی بالا بره

چون پا دارای عضلات بزرگی هست.

پس بنده توصیه میکنم که حتما پا رو تو برنامه ی خودتون داشته باشید.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از mehrshad 2 :
اول سلام

دوم حس من هروقت بخوادميادوميره به كسيم ربط نداره:rolleyes:

سوم ببخشيدشماانگار..... ميخاره نه........هي من كوتاه ميام شمابلندميايد :blink: من كه به شماگفتم هيچ ادعايي تواين رشته ندارم ونمي كنم ولي ازفيزيك خوب وپتانسيل خوبي برخوردارم واگه قصدمسابقات داشته باشم صددرصد مقام كسب مي كنم;)

اگه خيلي ادعات مي شه پشوبيا باشگاه مسترالمپياكرج اونجا كل بنداز....
ويابروبه اين سايتي كه گفتم ...
ودوم اينكه من اطلاعاتي كه درباره مكمل گفتم من دراوردي نبود ازاين سايت بودكه مي توني بري نگاه بندازي:cool:

(اگه خيلي الافي ميتوني بامديراين سايت كل بندازيhttp://shahab24s.persiangig.com/weider.htm) :lol:

وسوم اين كه گفتم خواهرزادم به اين وزن رسيده _سنش 17_قدش 179_ووزنشم الان دقيقابه 71كيلورسيده
برنامه غذاييشومثل خودمه وبرنامه تمرينش هم كوتاه وسنگين مثل خودمه وهردوشونوخودم بهش دادم:cool:

درضمن من مصرف مكملو به طورجداگونه گفتم روزي 400 گرم نه همراه باموزوشير;) (عجب تركيه:lol: )

ودرآخراين كه اين سوسول بازياچيه ديگه همين آدمايي مثل شما اين رشتروكردن بچه بازي ديگه......برنامه غذايي:lol:

يكي نيست بگه مگه بدنسازي بچه بازيه ....ديگه هركيرو ميبيني ازخونشون قهركرده يا تابستون شده وتعطيل يه ساك انداخته رودوشش ميره باشگاه :blink: :lol: .........

باتشكر:cool:

باي
دوست عزیز , لطفا در زدن پست هاتون از کلمات بهتر و زیبا تر استفاده کنید.

مرسی

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حامدجان

اتفاقا منم يه زموني مثل شمافكرمي كردم وكلابرخلاف همه اعتقادداشتم كه حركات پا مخصوصا اسكات كه همه مي گن باعث كوتاهي قدميشه برعكس باعث ترشح هورمون رشدبيشتردربدن مي شه طوري كه من يه روز درتمريناتمو اختصاص ميدادم فقط براي پا واولين حركتم براي هرجلسه اسكات بود...........

كه وقتي ديدم قصد شركت در مسابقت روندارم گفتم باپاوقتمو نگزرونم ولي الان هنوزم اولين حركتم درهرجلسه اسكاته!!

موفق باشي:)

mehrshad 2

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
دوست عزیز , لطفا در زدن پست هاتون از کلمات بهتر و زیبا تر استفاده کنید.

مرسی

شرمنده ....جوگرفت:blush:

به هرحال ديگه تكرارنمي شه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
جناب medidj فکر کنم تذکری که در پست قبلی دادم عمومی بود , شما هم لطفا رعایت کنید .

پستتون پاک شد.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
جناب medidj فکر کنم تذکری که در پست قبلی دادم عمومی بود , شما هم لطفا رعایت کنید .

پستتون پاک شد.
بله
متوجه شدم اما اگر میذاشتید جواب توهینی که کرده بود رو بگیره بهتر بود
:cool:

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
سوالی از دوستان داشتم و
من الآن 17 سالم هست و قدم 180 و وزنم 60 کیلو . 2 جلسه که شروع به بدنسازی کردم برای هم بدنسازی با افزایش وزن . دبیری که گرفتم بهم برنامه داده + برنامه پودر پروتیینی . به نظر سما برای من که می خوام فرم بدنم معمولی ورزشی ( شناگری) + 10 کیلو افزایش وزن در طول سه ماه .

به نظر شما فقط با غذا میتونم این کارو انجام بدم و بدنسازی 3روز در هفته روزی 1/5 ساعت بدنسازی + 1 ساعت شنا . برای رشد قد و شکل گیری بدن مفید یا نه.

با تشکر

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
این تمرین خیلی سنگینه ممکنه اثر معکوس داشته باشه.

میبخشید بد تایپ کردم. منظورم 90 دقیقه بدنسازی بود و شنارو فعلآ قطع کردم. این پودرهای مکمل(پروتیین) برای من که کم اشتهام ضرری نداره؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از pedramj :
میبخشید بد تایپ کردم. منظورم 90 دقیقه بدنسازی بود و شنارو فعلآ قطع کردم. این پودرهای مکمل(پروتیین) برای من که کم اشتهام ضرری نداره؟
چرا متوجه شدم...

همون 90 دقیقه رو عرض کردم که زیاده , مخصوصا الان که هوا گرمه نباید بیشتر از 40 دقیقه تمرین کرد.

سعی کن پروتئین طبیعی مصرف کنی یا اگه پودری میخری حتما اصل باشه.

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
چرا متوجه شدم...

همون 90 دقیقه رو عرض کردم که زیاده , مخصوصا الان که هوا گرمه نباید بیشتر از 40 دقیقه تمرین کرد.

سعی کن پروتئین طبیعی مصرف کنی یا اگه پودری میخری حتما اصل باشه.

مرسی از بابت جواب. مقدار ورزش و کم کردم و وعده غذاییم و زیاد کردم تا ببینم جواب میده یا نه :blush:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از pedramj :
مرسی از بابت جواب. مقدار ورزش و کم کردم و وعده غذاییم و زیاد کردم تا ببینم جواب میده یا نه :blush:
سعی نکن تو یه وعده خیلی بخوری , سعی کن طوری غذا بخوری که 1 ساعت بعد باز بتونی بخوری ,

هورمون رشد در بدن انسان بین ساعت 12 تا 2 شب ترشح میشه سعی کن اون ساعت حتما بخوابی.

کلا هم اگه کار زیادی نداری سعی کن زیاد بخوابی , رضا قرایی قویترین مرد ایران (2 سال قبل) بعضی وقتا در 24 ساعت 14 ساعت میخوابه.

senator_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا من یه پسر متولد 5/8/1368 هستم :f34r:
من نمیدونم چه کار کنم تا هیکلی بشم نه دیگه اونقدر که بترکمفقط در حد این که خوش استیل بشم ... :blush:
گلاب به روتون من حدود 8 جلسه است که میرم بدن سازی و هیچ دارویی مصرف نمی کنم تو این 8 جلسه من 0.5 کیلو وزن اضافه کردم و 0.5 سانتی متر به قدم اضفه شده حالا چه کار کنم که هم قدم بلند بشه هم تو پر و فربه بشم:cool:
من مشخصاتم رو میدم شما بگین من په کار کنم ازتون خواهش میکنم من با این هیکلم تو فامیل ضربه ی روحی خوردم دقت کنید:(
قد : 171 وزن :50 دور ران : 45 دور کمر 64 دور سینه : 75 گردن : 32 دور بازو :20
حالا من از اساتید بدن سازی حاضر در این فروم میخوانم به من کمک کنن :eek: چون این هیکل رو روحیه من خیلی تاثیر گذاشته !!!!!!! حالا به من بگید من کراتین بخورم یا نه اگه آره طبق چه برنامه ای و با چه مارکی.....
و یه در خواست دیگه من از شما می خوام که یه برنامه هم برای استفاده از دستگاه های داخل باشگاه به من توصیه کنید در ضمن ، من در هفته 3 جلسه میرم باشگاه
حالا از شما خواهش میکنم که به من کمک کنید خیلی ضروری است هر کاری هم بگید حاضرم برای درست شدن هیکلم انجام بدم در ضمن من نمی خوام قدم بسوزه
ترو خدا به همه ی این سوالاتی که کردم جواب بدید هر چند می دونم که خیلی شد و باعث زحمتتون شدم هر کس به همه ی اینا جواب بده من خاک پاشم

Majid2x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . من 14 سال دارم . چند سالی است که از همه نظر به بلوغ رسیدم ولی هیچ رشد قدی ندارم ! از لحاظ فیزیک بدنی بسیار آماده و بدنی بسیار خفن دارم !
قد من حدود 160 است و دوستانم همگی دوزبر 175 یا 180 هستند و این مشکل مرا آزار می دهند.
دوستانم توصیه می کنند که از پودر استفاده کنم ! ( اعتقاد دارند که در رشد قد کمکم می کند )
به نظر شما استفاده از این پودرها که من هیچ اطلاعاتی در مورد آنها ندارم مشکلی نداره ؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Majid2x :
با سلام . من 14 سال دارم . چند سالی است که از همه نظر به بلوغ رسیدم ولی هیچ رشد قدی ندارم ! از لحاظ فیزیک بدنی بسیار آماده و بدنی بسیار خفن دارم !
قد من حدود 160 است و دوستانم همگی دوزبر 175 یا 180 هستند و این مشکل مرا آزار می دهند.
دوستانم توصیه می کنند که از پودر استفاده کنم ! ( اعتقاد دارند که در رشد قد کمکم می کند )
به نظر شما استفاده از این پودرها که من هیچ اطلاعاتی در مورد آنها ندارم مشکلی نداره ؟
دوست عزیز , پودرهای پروتئین هیچ ربطی به افزایش قد نداره , شما که سنت زیاد نیست برو ورزشهایی مثل والیبال و بسکتبال

بدن شما خیلی جای رشد داره فقط عجله نکن.

بالا