• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از eyvay :
منظورت از اینکه پودرها رو جدا بخورم این هست که با فاصله بخورم؟ مثلا صبح و شب؟
یا اینکه یک دوره کراتین بخورم یک دوره......

شماره یا ادرس شرکت جهان پهلوان رو از کجا می تونم پیدا کنم؟شما داری؟
اگه پودر دوریان یتس رو از شرکت جهان پهلوان بخرم 100% اصل هست یا باید باز هم توجه کنم؟
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
با سلام
منظور این است که دوره ها رو جداگانه بری مثلا یک دوره کراتین یک دوره مگامس ....
شماره شرکت جهان پهلوان : 22020994
بله اگه از خود این شرکت بخری صد در صد مطمئن باش که اصله (لازم به ذکر است بنده هیچ نسبتی با این شرکت ندارم و فقط از محصولات این شرکت جواب گرفته ام برای همین آنرا توصیه میکنم)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از eyvay :
کراتین رو کمتر بخورم؟
ببخشید 10 گرم چقد میشه؟ 2قاشق چاییخوری یا بیشتر؟
کراتین روزی 5 گرم برای ورزشکاری درسطح شما کافی است
5 گرم میشود یک قاشق مربا خوری
که در یک لیوان آب سرد یا یک آبمیوه بدون اسید مثل آب انگور حل کرده روزهای تمرین 45 دیقیقه قبل از تمرین و روزهای غیر تمرین قبل از صبحانه بخورید گلو تامین را هم میتوانید طبق توصیه دوستمان آقای lahij_web مصرف کنید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از newboys :
بچه ها یک سوال داشتم ازتون برا سفت شدن شکم تو خونه و عضله ای شدن جز دراز نشست چیکار کنم می خوام زود مثلا یک ماهه سفت شه فرم بگیره
بعد برا آب شدن چربی های دور کمر اطراف شکم چیکار کنم می خوام یک ماهه هیکلم فرم بگیره وزنم زیاد نیست فقط ماهیچه هام شل هستن
با سلام و درود بر شما
شکم شما را میتوان با یک ماه تمرین ورزیده کرد اما سفتی و شلی عضلات تاحد زیادی به ژنتیک بستیگی دارد
حرکات کرانچ - کرانچ معکوس - با لا آوردن پا به صورت نشسته روی صندلی - بالا آوردن پا به صورت آویزان به بارفیکس -
با لا آوردن پا خوابیده -قیچی زدن از جلو خوابیده و .....
حرکات بیشماری برای تحت فشار قرار دادن عضله شکم وجود دارد
بعید به نظر میرسد یک ماهه بتوانید تمام چربی های شکم خود را آب کنید آب کردن چربی اطراف شکم به طور مستقیم به **** غذایی شما برمیگردد
شاد باشید و پرانرژی

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مهدی جان مرسی اط راهنماییهات

F0X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من میخواستم در مورد تفکیک شدن عضله های شکم ازتون سوال کنم و میخوام طوری بشه که تا آخر تابستون به خوبی تفکیک بشه ... همچنین در مورد سینه من برآمدگی از داخل ( خط سینه عمودی‌) سینه ی سمت چپم بیشتر از سمته راسته ( نه خیلی زیاد ! ) و در کل سینه ی سمت چپم بیشتر فرم گرفته میخواستم بپرسم چکار کنم که یکسان بشن و همچنین میخواستم خط وسط و همچنین خط زیر سنه به خوبی جا بیفته و تفکیک بشه.
ممنون میشم کمک کنید در ضمن من نه چاقم و نه لاغر و مشکل بدنی ندارم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از F0X :
سلام دوستان
من میخواستم در مورد تفکیک شدن عضله های شکم ازتون سوال کنم و میخوام طوری بشه که تا آخر تابستون به خوبی تفکیک بشه ... همچنین در مورد سینه من برآمدگی از داخل ( خط سینه عمودی‌) سینه ی سمت چپم بیشتر از سمته راسته ( نه خیلی زیاد ! ) و در کل سینه ی سمت چپم بیشتر فرم گرفته میخواستم بپرسم چکار کنم که یکسان بشن و همچنین میخواستم خط وسط و همچنین خط زیر سنه به خوبی جا بیفته و تفکیک بشه.
ممنون میشم کمک کنید در ضمن من نه چاقم و نه لاغر و مشکل بدنی ندارم.
با سلام و درود
نمایان شدن عضلات شکم به طور مستقیم به درصد چربی بدن بستگی دارد برای اندازه گیری چربی اطراف شکم کافی است که با دو انگشت شصت و سبابه پوست دور ناف یا پوست دور پهلو ها را گرفته و قطر آنرا اندازه گیری کنید به میزان کاهش قطر چربی در این نواحی عضلات شکم وپهلوی شما نمایان تر خواهد شد
شما باید روی افزایش حجم عمومی عضلات سینه بیشتر کار کنید اما به هر حال
برای رسیدن به تفکیک در خط وسط سینه میتوانید از این برنامه استفاده کنید
پرس سینه هالتر 3 ست 8 -10-12 به صورت هرمی
پرس بالا سینه دمبل 3 ست 12 تکرار
فقسه سینه دمبل 3 ست 12 تکرار
--
برای یکسان شدن فرم عضلات در هر عضله ای به خصوص سینه تمامی حرکات جفت چه با دمبل چه با سیمکش مفید است.. در هنگام اجرای این گونه حرکات باید تمرکز روی عضله داشته باشد یعنی انقباض و انبساط را در عضله در هر تکرار حس کنید نه اینکه فقط زیر وزنه بروید
موفق باشید

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehdidj :
با سلام و درود بر شما
شکم شما را میتوان با یک ماه تمرین ورزیده کرد اما سفتی و شلی عضلات تاحد زیادی به ژنتیک بستیگی دارد
حرکات کرانچ - کرانچ معکوس - با لا آوردن پا به صورت نشسته روی صندلی - بالا آوردن پا به صورت آویزان به بارفیکس -
با لا آوردن پا خوابیده -قیچی زدن از جلو خوابیده و .....
حرکات بیشماری برای تحت فشار قرار دادن عضله شکم وجود دارد
بعید به نظر میرسد یک ماهه بتوانید تمام چربی های شکم خود را آب کنید آب کردن چربی اطراف شکم به طور مستقیم به **** غذایی شما برمیگردد
شاد باشید و پرانرژی
ممنون از راهنماییت
به نظر شما من می خوام دراز نشست بزنم روزی چند تا بزنم قیچی از بغل چند تا
بعد یک سوال دیگه هک داشتم و اون این بود که با یک ماه رفتن باشگاه بدنسازی هر روز میشه تا حدودی به عضله ها فرم داد یا نه؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از newboys :
ممنون از راهنماییت
به نظر شما من می خوام دراز نشست بزنم روزی چند تا بزنم قیچی از بغل چند تا
بعد یک سوال دیگه هک داشتم و اون این بود که با یک ماه رفتن باشگاه بدنسازی هر روز میشه تا حدودی به عضله ها فرم داد یا نه؟
ای کاش سابقه ورزشی خودت رو بنویسی تا بتونم دقیقا جواب هر دو سوالتو بدم +سن +قد + وزن:lol:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه وارد این تاپیک شدم و البته در مورد بدنسازی اطلاعاتی ندارم . اما سوال زیاد دارم .
من رزمی کار میکنم بنابراین نمی خوام بدنسازی پیشرفته کار کنم فقط می خوام رو عضلانی شدن ماهیچه هام کار کنم .کسی هست که بتونه کمکم کنه.
با تشکر

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از hadissj :
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه وارد این تاپیک شدم و البته در مورد بدنسازی اطلاعاتی ندارم . اما سوال زیاد دارم .
من رزمی کار میکنم بنابراین نمی خوام بدنسازی پیشرفته کار کنم فقط می خوام رو عضلانی شدن ماهیچه هام کار کنم .کسی هست که بتونه کمکم کنه.
با تشکر
سلام عزیز !
بپرس اگه در محدوده اطلاعات من باشه راهنماییت می کنم البته دوستان دیگه هم هستن که اطلاعات زیادی دارن

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehdidj :
ای کاش سابقه ورزشی خودت رو بنویسی تا بتونم دقیقا جواب هر دو سوالتو بدم +سن +قد + وزن:lol:

من قدم 175 وزنم 67 کیلو سن 21 هست 10 تا بارفیکس میتونم برم بدون تمرین :rolleyes:
سابقه ورزشیم همینه:D

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از newboys :
من قدم 175 وزنم 67 کیلو سن 21 هست 10 تا بارفیکس میتونم برم بدون تمرین :rolleyes:
سابقه ورزشیم همینه:D
با سلام و درود!
اگه در همین حد سابقه تمرین دارید
من توصیه میکنم برای شکم یک روز در میان 3 ست 20 تکراری دراز نشست برای شما کافی باشه
بعد میتونی تکرارها رو به تدریج زیاد کنی و به 100 تکرار برسونی
اشتباه محضه که هر روز باشگاه بری شما باید یک روز در میون باشگاه بری
البته فرم گرفتن بدن به چیزهای مختلفی مثه ژنتیک و استعداد بدنی تغذیه تمرین اصولی و استراحت وابسته است
اگر همه رو در حد متوسط باشی بعد از 2 ماه تمرین میتونی فرم خوبی به بدنت بدی
همیشه یادت باشه تو بدنسازی بیشتر به معنای بهتر نیست
من توصیه می کنم اگه میخوای واقعا نتیجه بگیری
برنامه تغذیه ت رو زیر نظر یه متخصص تغذیه و
برنامه تمرینیت رو زیر نظر یه مربی کاردان(که این روزها نایاب ! هستند)
تنظیم کنی
به هر حال من توصیه میکنم برای هر بخش از بدن بیشتر از 6 ست اجرا نکنی
موفق باشی:D :cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با سلام

من می خواستم برای اینکه زودتر وزنم بالا بره! از مکمل استفاده کنم منظورم پودر پروتئین هست! با مربیم صحبت کردم گفت که یک نوع پودر پروتئین هست که درصد بالایی کربوهیدرات داره و به غیر از پروتئین و کربوهیدرات مواد معدنی هم داره! البته قیمتش رو گفت 45000 تومن:wacko: و تضمین کرد که اصله و... گفت ممکنه ارزونتر هم باشه اما تضمینی روش ندارم
حالا سوال من اینه که اولا این پودر های پروتئین عوارض دارند یا خیر؟ اگر دارند عوارضش چیه؟
دوم اینکه خوردن اون رو توصیه می کنید؟ سوم اینکه ایا نتیجه داره؟ اگر اره بعد از چه مدت جواب میده!
اگر امکان داره تصویری از این پودرها و یا سایتی از شرکت سازنده و همینطور مارکهای معتبر اونها رو اینجا بزارید
با تشکر

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بپرسم اگه بخوام عضلاتم تیکه بشه باید چه جوری کار کنم.آیا مقدمه ای می خواد یا نه
با تشکر فراوان

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اساتید جواب ما رو نمیدین؟:rolleyes:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از kiuna :
اساتید جواب ما رو نمیدین؟:rolleyes:
با سلام و درود
بابا صبر هم چیز خوبیه!
اینم یه جواب کامل که نگی جواب نمیدی:
اول :اگه من جای شما باشم روی حرف مربیم بدون تحقیق کردن و با چشم بسته حساب نمی کنم
همون طور که میدونید 90 درصد پودر های بازار تقلبی هست و مطمئنا 100 درصد فروشنده ها حاضرن به هر چی که بخوای قسم بخورن که پودرشون اصله (البته من قصد توهین به مربی شما رو ندارم)
اگه پودری که مربی شما معرفی کرده دارای لیبل فارسی وزارت بهداشت باشه میتونید اون رو باخیال راحت مصرف کنید(البته به شرطی که این لیبل رو هم جعل نکرده باشند!!)
ببین دوست عزیز این که میگم به حرف مربیت همین طور چشم و گوش بسته اعتماد نکن دلیل داره : مربی خود من یه مغاره مکمل و فروشی داره که فقط اسمش مکمل فروشیه و انواع هورمون و استروییدهم توش فراوونه این مربیه ما یه روز به یکی از دوستای چشم و گوش بسته ما یه برنامه میده و میگه اگه میخوای بترکونی بیا مغازه تا یه کراتین بهت بدم بعد دوره هیچی نیاری 5 کیلو آوردی و دیگه دست رونی کلمن رو هم از پشت میبندی! آقا چشمت روز بد نبینه خوردن کراتین تقلبی همانا و کلیه درد دوست ما همان!!!!! البته فراموش نکنیم که دوست من 1 گرم وزن هم نیاورد!!!!
اینه که میگم هر چیزی رو با تحقیق قبول کن
دوم:
ترکیبات پودر تقلبی :پودر قند شکر آرد نخود +مقادیری اکسی متولون و متان که هر دواسترویید هستند برای همین ممکنه شما از مصرف پودر تقلبی هم نتیجه بگیرید اما این نتیجه ناشی از مصرف استرویید هست
سوم :
تصویر پودر اصل به در د شما نمیخوره چون تقلبی ش تو بازار فراوونه وتشخیص اصل و تقلبی تقریبا غیر ممکنه
چهارم :
اگه میخوای پودری رو مصرف کنی دقت کن حتما لیبل فارسی وزارت بهداشت روش باشه که این لیبلها یه کد داره که قابل استعلام از وزارت بهداشت هست.
پنجم :
من خودم این ها رو توصیه میکنم چون میدونم حداقل مجوز داره :
1- شرکت پویان نوتریشن که پودر های تولید این شرکت پرشده در ایران هست و به صورت فله از کانادا و ارد میشه
2- شرکت ویدر که پودر های تولید این شرکت دارای کیفیت خوبی هستند(نماینده در ایران شرکت پارس مکمل)
3- شرکت دوریان یتس که عالیترین پودر ها رو تو لید میکنه (نماینده در ایران شرکت جهان پهلوان)
از لحاظ قیمت محصولات دوریان یتس از همه گرون تره بعد ویدر و بعد پویان
البته باید مراقب باشی که نمونه های تقلبی از هرسه شرکت توی بازار فراوونه و به صرف اینکه یه مارک روی یه پودر خورده باشه یا حتی پودر پلمپ باشه نمیشه به اون اطمینان کرد...
می تونی آدرس نمایندگی ها رو از شرکت بگیری
من خودم بهت دوریان یتس رو توصیه می کنم چون فوق العاده باکیفیت هست
البته این ها رو من میدونم شاید شرکتهای دیگه ای هم باشن.
پنجم :
خوردن این پودرها فقط و فقط در صورتی بهترین جواب رو میدن که تغذیه شما از غذاهای اصلی کامل باشه یعنی 4وعده غذای اصلی بخوری و 2 وعده هم مکمل
تازه با این همه شرایط میتونی انتظار 2 تا 5 کیلو افزایش وزن در طی دوره که معمولا بین 2هفته تا 6 هفته هست رو داشته باشی
ششم :
این پودرها در صورتی که اصل باشن هیچ گونه عوارضی ندارن
آخر:
موفق باشید!!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
به نقل از hadissj :
سلام
می خواستم بپرسم اگه بخوام عضلاتم تیکه بشه باید چه جوری کار کنم.آیا مقدمه ای می خواد یا نه
با تشکر فراوان
با سلام و درود
سابقه رزمی خودتون +قد وزن سن رو بنویسین تا راهنماییتون کنم منظورتون از تکه شدن عضلات چیه ؟ واضح تر بگین
موفق باشید;)

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehdidj :
با سلام و درود
سابقه رزمی خودتون +قد وزن سن رو بنویسین تا راهنماییتون کنم منظورتون از تکه شدن عضلات چیه ؟ واضح تر بگین
موفق باشید;)
من 4 ساله که رزمی کار میکنم .177cm و 65k وزرن منظورم از تیکه شدنم یه بدن رزمی بشکل بدن جت لی .بروسلی .جکی چان و امساله ایناست
با تشکر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نقل از mehdidj :
با سلام و درود
بابا صبر هم چیز خوبیه!
اینم یه جواب کامل که نگی جواب نمیدی:
اول :اگه من جای شما باشم روی حرف مربیم بدون تحقیق کردن و با چشم بسته حساب نمی کنم
همون طور که میدونید 90 درصد پودر های بازار تقلبی هست و مطمئنا 100 درصد فروشنده ها حاضرن به هر چی که بخوای قسم بخورن که پودرشون اصله (البته من قصد توهین به مربی شما رو ندارم)
اگه پودری که مربی شما معرفی کرده دارای لیبل فارسی وزارت بهداشت باشه میتونید اون رو باخیال راحت مصرف کنید(البته به شرطی که این لیبل رو هم جعل نکرده باشند!!)
ببین دوست عزیز این که میگم به حرف مربیت همین طور چشم و گوش بسته اعتماد نکن دلیل داره : مربی خود من یه مغاره مکمل و فروشی داره که فقط اسمش مکمل فروشیه و انواع هورمون و استروییدهم توش فراوونه این مربیه ما یه روز به یکی از دوستای چشم و گوش بسته ما یه برنامه میده و میگه اگه میخوای بترکونی بیا مغازه تا یه کراتین بهت بدم بعد دوره هیچی نیاری 5 کیلو آوردی و دیگه دست رونی کلمن رو هم از پشت میبندی! آقا چشمت روز بد نبینه خوردن کراتین تقلبی همانا و کلیه درد دوست ما همان!!!!! البته فراموش نکنیم که دوست من 1 گرم وزن هم نیاورد!!!!
اینه که میگم هر چیزی رو با تحقیق قبول کن
دوم:
ترکیبات پودر تقلبی :پودر قند شکر آرد نخود +مقادیری اکسی متولون و متان که هر دواسترویید هستند برای همین ممکنه شما از مصرف پودر تقلبی هم نتیجه بگیرید اما این نتیجه ناشی از مصرف استرویید هست
سوم :
تصویر پودر اصل به در د شما نمیخوره چون تقلبی ش تو بازار فراوونه وتشخیص اصل و تقلبی تقریبا غیر ممکنه
چهارم :
اگه میخوای پودری رو مصرف کنی دقت کن حتما لیبل فارسی وزارت بهداشت روش باشه که این لیبلها یه کد داره که قابل استعلام از وزارت بهداشت هست.
پنجم :
من خودم این ها رو توصیه میکنم چون میدونم حداقل مجوز داره :
1- شرکت پویان نوتریشن که پودر های تولید این شرکت پرشده در ایران هست و به صورت فله از کانادا و ارد میشه
2- شرکت ویدر که پودر های تولید این شرکت دارای کیفیت خوبی هستند(نماینده در ایران شرکت پارس مکمل)
3- شرکت دوریان یتس که عالیترین پودر ها رو تو لید میکنه (نماینده در ایران شرکت جهان پهلوان)
از لحاظ قیمت محصولات دوریان یتس از همه گرون تره بعد ویدر و بعد پویان
البته باید مراقب باشی که نمونه های تقلبی از هرسه شرکت توی بازار فراوونه و به صرف اینکه یه مارک روی یه پودر خورده باشه یا حتی پودر پلمپ باشه نمیشه به اون اطمینان کرد...
می تونی آدرس نمایندگی ها رو از شرکت بگیری
من خودم بهت دوریان یتس رو توصیه می کنم چون فوق العاده باکیفیت هست
البته این ها رو من میدونم شاید شرکتهای دیگه ای هم باشن.
پنجم :
خوردن این پودرها فقط و فقط در صورتی بهترین جواب رو میدن که تغذیه شما از غذاهای اصلی کامل باشه یعنی 4وعده غذای اصلی بخوری و 2 وعده هم مکمل
تازه با این همه شرایط میتونی انتظار 2 تا 5 کیلو افزایش وزن در طی دوره که معمولا بین 2هفته تا 6 هفته هست رو داشته باشی
ششم :
این پودرها در صورتی که اصل باشن هیچ گونه عوارضی ندارن
آخر:
موفق باشید!!
سلام استاد!
ببخشید ما یه ذره کم طاقتیم!
واقعا از اینکه وقت گذاشتی و با نهایت حوصله و دقت جوابم رو دادی ممنونم!
واقعا چرا این همه تقلبی!!!! اخه مگه قیمتشون چقدر فرق میکنه؟
من برای همین اومدم اینجا که از شما و دوستان پیشکسوت سوال کنم که کاملا در جریان قرار بگیرم چون هیچ شناختی ندارم! در ضمن پول الکی هم ندم! البته این اقای مربی حدود 45-50 سالشه و سنی ازش گذشته اما
خب ادم باید محتاط باشه دیگه!
پس اینطور که گفتید من می تونم یک نوع مناسب از این پودرها رو که نام بردید البته اصل اون رو تهیه کنم و استفاده کنم! البته شما باید یه لطف کنید و به من دستور مصرفش رو هم بگید!
واقعیتش برای من نتیجه خیلی مهمه! چون بدنم به کربوهیدرات و پروتئین خیلی احتیاج داره و با خوردن وعده های غذایی شامل این مواد بیشتر از یکسال زمان میبره که به اون نتایج دلخواه برسم!
پس من میرم دنبال همون دوربان یتس! چون شما خودت کیفیت و نتیجش رو دیدی و ترجیح میدم پول بیشتری بدم اما جنس خوبی بخرم!
یعنی با مکمل روزی 6 وعده! خب من روزهایی که باشگاه نمیرم چی! اون روزها بدنم کشش به خوردن 6 وعده نداره!
یک سوال که برام خیلی مهمه من دنبال پودری میگردم که هم کربوهیدارت داشته باشه هم پروتئین! بین این پودرها باید دنبال کدوم ها باشم یعنی خودشون روشون می نویسن یا اینکه باید خودم بفهمم!
با تشکر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
استاد mehdidj من سایت این شرکت جهان پهلون رو پیدا کردم
محصولاتش رو هم دیدم! اما نمی دونم کدومش رو باید انتخاب کنم
یعنی یه محصول داره به نام پودر کربوهیدرات کمپلکس! البته نمی دونم
منظورش از کمپلکس چیه! اما نوشته 95 درصد کروبهیدرات و 2/. پروتئین!
نوشته چاق کننده هست! حالا من نمی دونم پروتئین مهمتره یا کربوهیدرات
لطفا شما به محصولات شرکت یه نگاهی بندازید و بگید به نظرتون کدوم برای من
مناسب هست
http://www.jahanpahlevan.com/product.htm

با تشکر

بالا