به نقل از kiuna :
اساتید جواب ما رو نمیدین؟
با سلام و درود
بابا صبر هم چیز خوبیه!
اینم یه جواب کامل که نگی جواب نمیدی:
اول :اگه من جای شما باشم روی حرف مربیم بدون تحقیق کردن و با چشم بسته حساب نمی کنم
همون طور که میدونید 90 درصد پودر های بازار تقلبی هست و مطمئنا 100 درصد فروشنده ها حاضرن به هر چی که بخوای قسم بخورن که پودرشون اصله (البته من قصد توهین به مربی شما رو ندارم)
اگه پودری که مربی شما معرفی کرده دارای لیبل فارسی وزارت بهداشت باشه میتونید اون رو باخیال راحت مصرف کنید(البته به شرطی که این لیبل رو هم جعل نکرده باشند!!)
ببین دوست عزیز این که میگم به حرف مربیت همین طور چشم و گوش بسته اعتماد نکن دلیل داره : مربی خود من یه مغاره مکمل و فروشی داره که فقط اسمش مکمل فروشیه و انواع هورمون و استروییدهم توش فراوونه این مربیه ما یه روز به یکی از دوستای چشم و گوش بسته ما یه برنامه میده و میگه اگه میخوای بترکونی بیا مغازه تا یه کراتین بهت بدم بعد دوره هیچی نیاری 5 کیلو آوردی و دیگه دست رونی کلمن رو هم از پشت میبندی! آقا چشمت روز بد نبینه خوردن کراتین تقلبی همانا و کلیه درد دوست ما همان!!!!! البته فراموش نکنیم که دوست من 1 گرم وزن هم نیاورد!!!!
اینه که میگم هر چیزی رو با تحقیق قبول کن
دوم:
ترکیبات پودر تقلبی :پودر قند شکر آرد نخود +مقادیری اکسی متولون و متان که هر دواسترویید هستند برای همین ممکنه شما از مصرف پودر تقلبی هم نتیجه بگیرید اما این نتیجه ناشی از مصرف استرویید هست
سوم :
تصویر پودر اصل به در د شما نمیخوره چون تقلبی ش تو بازار فراوونه وتشخیص اصل و تقلبی تقریبا غیر ممکنه
چهارم :
اگه میخوای پودری رو مصرف کنی دقت کن حتما لیبل فارسی وزارت بهداشت روش باشه که این لیبلها یه کد داره که قابل استعلام از وزارت بهداشت هست.
پنجم :
من خودم این ها رو توصیه میکنم چون میدونم حداقل مجوز داره :
1- شرکت پویان نوتریشن که پودر های تولید این شرکت پرشده در ایران هست و به صورت فله از کانادا و ارد میشه
2- شرکت ویدر که پودر های تولید این شرکت دارای کیفیت خوبی هستند(نماینده در ایران شرکت پارس مکمل)
3- شرکت دوریان یتس که عالیترین پودر ها رو تو لید میکنه (نماینده در ایران شرکت جهان پهلوان)
از لحاظ قیمت محصولات دوریان یتس از همه گرون تره بعد ویدر و بعد پویان
البته باید مراقب باشی که نمونه های تقلبی از هرسه شرکت توی بازار فراوونه و به صرف اینکه یه مارک روی یه پودر خورده باشه یا حتی پودر پلمپ باشه نمیشه به اون اطمینان کرد...
می تونی آدرس نمایندگی ها رو از شرکت بگیری
من خودم بهت دوریان یتس رو توصیه می کنم چون فوق العاده باکیفیت هست
البته این ها رو من میدونم شاید شرکتهای دیگه ای هم باشن.
پنجم :
خوردن این پودرها فقط و فقط در صورتی بهترین جواب رو میدن که تغذیه شما از غذاهای اصلی کامل باشه یعنی 4وعده غذای اصلی بخوری و 2 وعده هم مکمل
تازه با این همه شرایط میتونی انتظار 2 تا 5 کیلو افزایش وزن در طی دوره که معمولا بین 2هفته تا 6 هفته هست رو داشته باشی
ششم :
این پودرها در صورتی که اصل باشن هیچ گونه عوارضی ندارن
آخر:
موفق باشید!!