lahij_web
کاربر تازه وارد
من تالو کار میکنم.
شما كه رزمي كاري براي شدت داشتن ضرباتت بايد روي تكرار هاي كم با شدت زياد تكيه كني . اين كار باعص بالا رفتن ضرب آهنگ ضرباتت ميشه . حتي اگه تو كار نمايشي باشي .
من تالو کار میکنم.
با درود وسلام!
من نمیدونم بچه کدوم محل هستی که باشگاه معرفی کنم!!
اما دمبل و هالتر تو هر باشگاهی هست و توی بدنسازی به این دوتا چیزه که نیاز اساسی داری و دستگاه ها به اندازه این 2 تا مهم نیستند
اگه منظورت از خوب با کلاسه باید بگم کلا یه سری باشگاه معروف هست که دستگاه ها و وزنه های استاندارد دارن البته عضویت ماهانه این باشگاه ها زیاد هست مثل باشگاه راسپینا که انتهای اقدسیه هست و از لحاظ تجهیزات تکمیله اما ماهانه باید 40000 تومن حق عضویت بدی
در ازای این مقدار پول امکانات زیر رو در اختیار شما قرار میده :
سالن کامل بدنسازی +چندین میز دمبل استاندارد +وزنه های استاندارد +دستگاه های استاندارد
سالن ایروبیک +ترد میل +دوچرخه ثابت
سالن سونا+خشک +بخار
---
این مثلا یه باشگاه باکلاس بود که گفتم
اما قیمت به طور کلی در باشگاه های دیگه از ماهی 4 تا 10 هزار تومن متغیر هست
البته اینا که گفتم در صورتیه که ساکن تهران باشی
ببینم ساکن تهرانی؟؟؟:questionm
با عرض سلام خدمت اساتید بدنسازی
من حدودا 83 کیلوگرم وزن دارم قدمم حدوداً 178 سانته ....من حدود دو ماه باشگاه میرفتم وتا حدودی با حرکات آشنا هستم میخوستم ببینم برنامه ای هست که بشه با استفاده از تردمیل و دمبل بشه چربیهای شکم و رون و باسنو آب کرد؟ آخه من وقت رفتن به باشگاهو ندارم ولی تو خونه تردمیل دارم . ضمناً برای این دور شکم چه حرکتی بهتره تا زودتر آب بشه؟؟
دوست عزیز من تهران ساکن هستم
خونمون خیابون سهروردی هست این طرفا باشگاه خوب سراغ ندارید سهرودی عباس آباد ؟
ممنون از اینکه جواب دادی
سلام !!
به خدا من ریس فدراسیون نیستم!!
نه دوست عزیز اطلاع ندارم اون ورا باشگاه خوب کجاس
اما همونطور که گفتم هر جا دمبل و هالتر و میز پرس باشه می تونی عضله بسازی
موفق باشی...
بابا راست ميگه ديگه بنده خدا ! :lol: :lol:
به قول مهدي ميشه هر جا وزنه و هالتر بود تمرين كرد .
من خودم تو پادگان فقط با 1 هالتر و 200 كيلو وزنه تمرين ميكنم و همين هم بسمه !
من شنیدم تکرار کم حجم مییاره و تکرار زیاد ماهیچه هارو سفت و تیکه میکنه.حالا من که میخوام ماهیچه هام تیکه بشه به نظر شما چی کار کنم.شما كه رزمي كاري براي شدت داشتن ضرباتت بايد روي تكرار هاي كم با شدت زياد تكيه كني . اين كار باعص بالا رفتن ضرب آهنگ ضرباتت ميشه . حتي اگه تو كار نمايشي باشي .
سلام
لطفا چند تا سایت مرجع فارسی برای بدنسازی معرفی کنید
من شنیدم تکرار کم حجم مییاره و تکرار زیاد ماهیچه هارو سفت و تیکه میکنه.حالا من که میخوام ماهیچه هام تیکه بشه به نظر شما چی کار کنم.
راستی من باشگاه بدنسازی نمیرم.فقط یه دمبل و یه بارفیکس تو اطاقم هست.با اینا تمرینی هست که به دردم بخوره
ممنون
بیشتر در مورد مکملها و ساپلمنتهای جدید
همچنین استروئیدها
سلام
اینWHEYکه روی پودر های پروتیین مینویسن یعنی چه؟
سلام بر اهالی بدنساز!![]()
من از صفحه ی 5 تا اینجا رو مطالعه کردم (البته بعضی جاها رو رج زدم!)...
متاسف و ناراحت شدم از اینکه دیدم دوستان ورزشکار ناخواسته خودشون رو در معرض مشکلاتی قرار می دهند؛ مشکلاتی ناشی از تغذیه ی نادرست (و اغلب غیر علمی) و استفاده ی عجولانه از انواع و اقسام مکمل ها و داروها...
قبلا هم این احساس بهم دست داده بود (بعد از خواندن تاپیک توضیحاتی در مورد **** غوغایی اتکینز)، برای همین اومدن من به اینجا فقط به حکم احساس وظیفه بوده نه هیچ چیز دیگه!
در این تاپیک فقط برخی جاها حساسیت بیشتر رو در مورد تغذیه از سوی تعدادی از کاربرها دیدم مثل bAbAk_web، lahij_web و تا حدودی Mehdidj .
بنابراین به عنوان یک آدم دلسوز از شما خواهش می کنم به تغذیه بیشتر اهمیت بدهید و حداقل نکات زیر رو مد نظر داشته باشید:
- بدن شما با حسن و حسین و تقی و نقی و X و y فرق می کنه و هر کسی باید نکات تغذیه ای مخصوص به خودشه رو مراعات کنه، بنابراین دنبال یک نسخه ی واحد نباشید.
- دنبال کاهش یا افزایش وزن ناگهانی نباشید! (تفصیلش بماند...)
- در مورد مکمل ها بیشتر تحقیق و تفحص کرده و حتما از عوارضشون آگاهی پیدا کنید. مخصوصا احتیاط خیلی زیادی در مورد استروئید های آنابولیک و هورمون ها داشته باشید.
- در مورد برنامه ی غذایی خود و همچنین چگونگی مصرف مکمل ها حتما با یک پزشک دوره دیده در زمینه ی مکمل های ورزشی و یا مشاور تغذیه ی آگاه مشورت کنید و خودتون رو به دست حوادث نسپرید...!!
با آرزوی توفیق.
به به باد آمد و بوی عنبر آورد
منور فرمودید جناب mori.54
-----------------------------------
اما بعد...
همونطور که جنابعالی هم فرمودید در حال حاضر بنده و جناب lahij_web که یکی پاور لیفتر هستند تجربیات خودمون رو با برو بچ فوروم شیر میکنیم.
اما در مورد تغذیه :
جناب لاهیج وب همیشه تاکید بر تغذیه روی غذاهای اصلی در سالهای اولیه تمرین دارند
بنده هم در اکثریت قریب به اتفاق پستها برو بچس رو به مراجعه به یک متخصص تغذیه رهنمون کردم
--
نکته دیگه ای رو که باید یاد آورد کنم اینه که حد اقل بنده همانطور که گفتم فقط تجربیاتم رو share میکنم
من همین جا از طرف خودم و با اجازه جناب لاهیج وب از شما در این تاپیک دعوت به همکاری میکنم
موفق باشید !!