• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تالو کار میکنم.

شما كه رزمي كاري براي شدت داشتن ضرباتت بايد روي تكرار هاي كم با شدت زياد تكيه كني . اين كار باعص بالا رفتن ضرب آهنگ ضرباتت ميشه . حتي اگه تو كار نمايشي باشي .

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتید بدنسازی
من حدودا 83 کیلوگرم وزن دارم قدمم حدوداً 178 سانته ....من حدود دو ماه باشگاه میرفتم وتا حدودی با حرکات آشنا هستم میخوستم ببینم برنامه ای هست که بشه با استفاده از تردمیل و دمبل بشه چربیهای شکم و رون و باسنو آب کرد؟ آخه من وقت رفتن به باشگاهو ندارم ولی تو خونه تردمیل دارم . ضمناً برای این دور شکم چه حرکتی بهتره تا زودتر آب بشه؟؟

newboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با درود وسلام!
من نمیدونم بچه کدوم محل هستی که باشگاه معرفی کنم!!
اما دمبل و هالتر تو هر باشگاهی هست و توی بدنسازی به این دوتا چیزه که نیاز اساسی داری و دستگاه ها به اندازه این 2 تا مهم نیستند

اگه منظورت از خوب با کلاسه باید بگم کلا یه سری باشگاه معروف هست که دستگاه ها و وزنه های استاندارد دارن البته عضویت ماهانه این باشگاه ها زیاد هست مثل باشگاه راسپینا که انتهای اقدسیه هست و از لحاظ تجهیزات تکمیله اما ماهانه باید 40000 تومن حق عضویت بدی
در ازای این مقدار پول امکانات زیر رو در اختیار شما قرار میده :
سالن کامل بدنسازی +چندین میز دمبل استاندارد +وزنه های استاندارد +دستگاه های استاندارد
سالن ایروبیک +ترد میل +دوچرخه ثابت
سالن سونا+خشک +بخار
---
این مثلا یه باشگاه باکلاس بود که گفتم
اما قیمت به طور کلی در باشگاه های دیگه از ماهی 4 تا 10 هزار تومن متغیر هست
البته اینا که گفتم در صورتیه که ساکن تهران باشی
ببینم ساکن تهرانی؟؟؟:questionm

دوست عزیز من تهران ساکن هستم
خونمون خیابون سهروردی هست این طرفا باشگاه خوب سراغ ندارید سهرودی عباس آباد ؟
ممنون از اینکه جواب دادی

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتید بدنسازی
من حدودا 83 کیلوگرم وزن دارم قدمم حدوداً 178 سانته ....من حدود دو ماه باشگاه میرفتم وتا حدودی با حرکات آشنا هستم میخوستم ببینم برنامه ای هست که بشه با استفاده از تردمیل و دمبل بشه چربیهای شکم و رون و باسنو آب کرد؟ آخه من وقت رفتن به باشگاهو ندارم ولی تو خونه تردمیل دارم . ضمناً برای این دور شکم چه حرکتی بهتره تا زودتر آب بشه؟؟

دوست عزيز . بهترين روش تمرينات هوازي تمرين هوازي اينترواله كه تو صفحات قبلي توضيح دادم .
تغذيه رو هم فراموش نكن .
روش هاي كاهش وزن به صورت اصولي رو ميتوني از اينجا پيدا كني .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز من تهران ساکن هستم
خونمون خیابون سهروردی هست این طرفا باشگاه خوب سراغ ندارید سهرودی عباس آباد ؟
ممنون از اینکه جواب دادی

سلام !!
به خدا من ریس فدراسیون نیستم!!
نه دوست عزیز اطلاع ندارم اون ورا باشگاه خوب کجاس
اما همونطور که گفتم هر جا دمبل و هالتر و میز پرس باشه می تونی عضله بسازی
موفق باشی...

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !!
به خدا من ریس فدراسیون نیستم!!
نه دوست عزیز اطلاع ندارم اون ورا باشگاه خوب کجاس
اما همونطور که گفتم هر جا دمبل و هالتر و میز پرس باشه می تونی عضله بسازی
موفق باشی...

بابا راست ميگه ديگه بنده خدا ! :lol: :lol:
به قول مهدي ميشه هر جا وزنه و هالتر بود تمرين كرد .
من خودم تو پادگان فقط با 1 هالتر و 200 كيلو وزنه تمرين ميكنم و همين هم بسمه !

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بابا راست ميگه ديگه بنده خدا ! :lol: :lol:
به قول مهدي ميشه هر جا وزنه و هالتر بود تمرين كرد .
من خودم تو پادگان فقط با 1 هالتر و 200 كيلو وزنه تمرين ميكنم و همين هم بسمه !

آخه شما کارت درسته عزیز;)

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
شما كه رزمي كاري براي شدت داشتن ضرباتت بايد روي تكرار هاي كم با شدت زياد تكيه كني . اين كار باعص بالا رفتن ضرب آهنگ ضرباتت ميشه . حتي اگه تو كار نمايشي باشي .
من شنیدم تکرار کم حجم مییاره و تکرار زیاد ماهیچه هارو سفت و تیکه میکنه.حالا من که میخوام ماهیچه هام تیکه بشه به نظر شما چی کار کنم.

راستی من باشگاه بدنسازی نمیرم.فقط یه دمبل و یه بارفیکس تو اطاقم هست.با اینا تمرینی هست که به دردم بخوره
ممنون

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا چند تا سایت مرجع فارسی برای بدنسازی معرفی کنید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
لطفا چند تا سایت مرجع فارسی برای بدنسازی معرفی کنید

با سلام و درود
سایت رسمی فدراسیون پرورش اندام ایران
www.iribb.com
سایت های فارسی در مورد پرورش اندام زیاده اما هیچ کدوم مرجع نیستن و به اطلاعات اونا نمیشه استناد کرد
حالا شما چه جور اطلاعاتی می خوای
1- علم تمرین؟
2- مکمل ها ؟
3- استرویید ها
4 - علم تغذیه
5 - استراحت
6- تاریخچه پرورش اندام
7- قهرمانان این رشته ؟
یه سایت مرجع فارسی تو ایران فکر نکنم بتونی پیدا کنی که همه این اطلاعات رو داشته باشه
اگه خواستی انگلیسی هست میتونم بهت معرفی کنم
موفق باشی!!

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر در مورد مکملها و ساپلمنتهای جدید
همچنین استروئیدها

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنیدم تکرار کم حجم مییاره و تکرار زیاد ماهیچه هارو سفت و تیکه میکنه.حالا من که میخوام ماهیچه هام تیکه بشه به نظر شما چی کار کنم.

راستی من باشگاه بدنسازی نمیرم.فقط یه دمبل و یه بارفیکس تو اطاقم هست.با اینا تمرینی هست که به دردم بخوره
ممنون

بله تقريبا يه همچين چيزيه ولي نه دقيقاا اون چيزي كه شما فكرشو ميكني .
براي اكثر عضلات يا بهتر بگيم عضلات بزرگ بدن اين صدق ميكنه . ولي براي برخي ديگه حتي حركات با تكرار بالا هم ميتونه حجم فيبر هاي عضلاني رو زياد كنه .
به هر حال هميشه توصيه ميشه تمرين تركيبي از تكرار هاي كم و شدت بالا وئ تكرار هاي زياد با شدت متوسط باشه كه اينم به هدف ورزشكار بستگي داره .
بله ! با همون چيزايي هم كه داري ميشه يه جلسه تمريني كامل راه انداخت !
انواع شنا سوئدي روي زمين ( دست جمع - دست باز - سر بالاتر از سطح براي زير سينه - سر پايين تر از سطح براي بالا سينه و شنا سوئدي استاندارد ) . بارفيكس هم كه ( دست باز از جلو و دست باز از پشت - دست جمع مچ برعكس ) ميتونه باعث رشد جلوبازو سرشانه كول و پشت بازو وسينه بشه .
دمبل هم كه داري ! پس ميشه مكملهاي زيادي براي تمرينت در نظر گرفت .
---------
مهدي جون شما كارت درسته كه اينهمه باحالي ! ما كه كلامون پس معركست !

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر در مورد مکملها و ساپلمنتهای جدید
همچنین استروئیدها

گمونم اولا نتوني اونطوري كه بايد و شايد سايت فارسي زبان درست و حسابي پيدا كني كه اطلاعات خوبي بهت بده . البته اطلاعات اونا هم همش ترجمه سايت هاي خارجيه .
پس ميتوني سايتهاي اونطرفي رو مد نظر قرار بدي كه حتي من ديدم استروئيد ها رو از لحاظ ساختاري برات آناليز ميكنن ! از اونور نمودار مصرفش رو هم ميدن بهت !
اگر مقالاتي درباره مكمل ها و استروئيد ها ميخواي وبلاگ هاي فارسي زبان خيلي خيلي ميتونن بهت كمك كنن.
يه سرچ تو گوگل كن تا متوجه شي .

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
چرا این تاپیک این طوری شده:wacko:

امروز میخوام یه بیو مختصر از رونی کلمن 8 دوره مستر المپیا بذارم
نام کامل
رونالد دین کلمن
متولد
13 می 1964 در مونرو لویزیانا - امریکا
سایز های بدن (اندازه گیری در سال 2005)

قد : 180
وزن مسابقه 135 کیلو
وزن فصل 150 کیلو

دور بازو 60 سانت
دور سینه 152 سانت
دور پا 91 سانت

برخی از عناوین و افتخارات

* 1990 Mr. Texas (Heavyweight & Overall)
* 1991 IFBB World Amateur Championships (Heavyweight)
* 1997 IFBB Grand Prix Russia
* 1998 Mr. Olympia
* 1999 Mr. Olympia
* 1999 Joe Weider's Pro World
* 1999 IFBB Grand Prix England
* 2000 Mr. Olympia
* 2000 IFBB Grand Prix England
* 2000 Joe Weider's Pro World
* 2001 Arnold Schwarzenegger Classic
* 2001 Mr. Olympia
* 2001 New Zealand Grand Prix
* 2002 Mr. Olympia
* 2002 Grand Prix Holland
* 2003 Mr. Olympia
* 2003 Russian Grand Prix
* 2004 Mr. Olympia
* 2005 Mr. Olympia

عکس ها
18%5B1%5D.jpg

f_39.jpg

ronnie_coleman.jpg

97051738443.jpg

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اینWHEYکه روی پودر های پروتیین مینویسن یعنی چه؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
اینWHEYکه روی پودر های پروتیین مینویسن یعنی چه؟

با سلام و درود
همانطور که می دانید بدن برای عضله سازی به پروتیین نیاز دارد ;)
منابع متفاوتی در انواع غذاها وجود دارند که حاوی پروتیین میباشند مثل گوشت سفید قرمز لبنیات و حبوبات

whey اسم نوعی پروتیین است که از لبنیات گرفته میشود منبع اصلی این پروتیین آب کشک میباشد که بعد از طی مراحلی به پودر تبدیل شده و در بسته های مکمل عرضه میشود

در حال حاضر وی به علت زود هضم بودن و در دسترس بودن یکی از پرطرفدار ترین انواع پودر پروتیینی است

موفق باشید!!

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت درد نکنه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام بر اهالی بدنساز! :)
من از صفحه ی 5 تا اینجا رو مطالعه کردم (البته بعضی جاها رو رج زدم!)...
متاسف و ناراحت شدم از اینکه دیدم دوستان ورزشکار ناخواسته خودشون رو در معرض مشکلاتی قرار می دهند؛ مشکلاتی ناشی از تغذیه ی نادرست (و اغلب غیر علمی) و استفاده ی عجولانه از انواع و اقسام مکمل ها و داروها...
قبلا هم این احساس بهم دست داده بود (بعد از خواندن تاپیک توضیحاتی در مورد **** غوغایی اتکینز)، برای همین اومدن من به اینجا فقط به حکم احساس وظیفه بوده نه هیچ چیز دیگه!
در این تاپیک فقط برخی جاها حساسیت بیشتر رو در مورد تغذیه از سوی تعدادی از کاربرها دیدم مثل bAbAk_web، lahij_web و تا حدودی Mehdidj .

بنابراین به عنوان یک آدم دلسوز از شما خواهش می کنم به تغذیه بیشتر اهمیت بدهید و حداقل نکات زیر رو مد نظر داشته باشید:

- بدن شما با حسن و حسین و تقی و نقی و X و y فرق می کنه و هر کسی باید نکات تغذیه ای مخصوص به خودشه رو مراعات کنه، بنابراین دنبال یک نسخه ی واحد نباشید.

- دنبال کاهش یا افزایش وزن ناگهانی نباشید! (تفصیلش بماند...)

- در مورد مکمل ها بیشتر تحقیق و تفحص کرده و حتما از عوارضشون آگاهی پیدا کنید. مخصوصا احتیاط خیلی زیادی در مورد استروئید های آنابولیک و هورمون ها داشته باشید.

- در مورد برنامه ی غذایی خود و همچنین چگونگی مصرف مکمل ها حتما با یک پزشک دوره دیده در زمینه ی مکمل های ورزشی و یا مشاور تغذیه ی آگاه مشورت کنید و خودتون رو به دست حوادث نسپرید...!!

با آرزوی توفیق.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بر اهالی بدنساز! :)
من از صفحه ی 5 تا اینجا رو مطالعه کردم (البته بعضی جاها رو رج زدم!)...
متاسف و ناراحت شدم از اینکه دیدم دوستان ورزشکار ناخواسته خودشون رو در معرض مشکلاتی قرار می دهند؛ مشکلاتی ناشی از تغذیه ی نادرست (و اغلب غیر علمی) و استفاده ی عجولانه از انواع و اقسام مکمل ها و داروها...
قبلا هم این احساس بهم دست داده بود (بعد از خواندن تاپیک توضیحاتی در مورد **** غوغایی اتکینز)، برای همین اومدن من به اینجا فقط به حکم احساس وظیفه بوده نه هیچ چیز دیگه!
در این تاپیک فقط برخی جاها حساسیت بیشتر رو در مورد تغذیه از سوی تعدادی از کاربرها دیدم مثل bAbAk_web، lahij_web و تا حدودی Mehdidj .

بنابراین به عنوان یک آدم دلسوز از شما خواهش می کنم به تغذیه بیشتر اهمیت بدهید و حداقل نکات زیر رو مد نظر داشته باشید:

- بدن شما با حسن و حسین و تقی و نقی و X و y فرق می کنه و هر کسی باید نکات تغذیه ای مخصوص به خودشه رو مراعات کنه، بنابراین دنبال یک نسخه ی واحد نباشید.

- دنبال کاهش یا افزایش وزن ناگهانی نباشید! (تفصیلش بماند...)

- در مورد مکمل ها بیشتر تحقیق و تفحص کرده و حتما از عوارضشون آگاهی پیدا کنید. مخصوصا احتیاط خیلی زیادی در مورد استروئید های آنابولیک و هورمون ها داشته باشید.

- در مورد برنامه ی غذایی خود و همچنین چگونگی مصرف مکمل ها حتما با یک پزشک دوره دیده در زمینه ی مکمل های ورزشی و یا مشاور تغذیه ی آگاه مشورت کنید و خودتون رو به دست حوادث نسپرید...!!

با آرزوی توفیق.

به به باد آمد و بوی عنبر آورد
منور فرمودید جناب mori.54
-----------------------------------
اما بعد...

همونطور که جنابعالی هم فرمودید در حال حاضر بنده و جناب lahij_web که یکی پاور لیفتر هستند تجربیات خودمون رو با برو بچ فوروم شیر میکنیم.
اما در مورد تغذیه :
جناب لاهیج وب همیشه تاکید بر تغذیه روی غذاهای اصلی در سالهای اولیه تمرین دارند
بنده هم در اکثریت قریب به اتفاق پستها برو بچس رو به مراجعه به یک متخصص تغذیه رهنمون کردم
--
نکته دیگه ای رو که باید یاد آورد کنم اینه که حد اقل بنده همانطور که گفتم فقط تجربیاتم رو share میکنم

من همین جا از طرف خودم و با اجازه جناب لاهیج وب از شما در این تاپیک دعوت به همکاری میکنم

موفق باشید !!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به به باد آمد و بوی عنبر آورد
منور فرمودید جناب mori.54
-----------------------------------
اما بعد...

همونطور که جنابعالی هم فرمودید در حال حاضر بنده و جناب lahij_web که یکی پاور لیفتر هستند تجربیات خودمون رو با برو بچ فوروم شیر میکنیم.
اما در مورد تغذیه :
جناب لاهیج وب همیشه تاکید بر تغذیه روی غذاهای اصلی در سالهای اولیه تمرین دارند
بنده هم در اکثریت قریب به اتفاق پستها برو بچس رو به مراجعه به یک متخصص تغذیه رهنمون کردم
--
نکته دیگه ای رو که باید یاد آورد کنم اینه که حد اقل بنده همانطور که گفتم فقط تجربیاتم رو share میکنم

من همین جا از طرف خودم و با اجازه جناب لاهیج وب از شما در این تاپیک دعوت به همکاری میکنم

موفق باشید !!

خواهش مي‌كنم قربون!;)
آقا بنده اهل اظهار فضل و اينجور خزعبلات نيستم، اما اگه سوالي باشه در حد توان و مقدوراتم خوشحال مي‌شم در خدمتتون باشم!
اتفاقا خودم هم هميشه مايل بوده ام بروم بدن سازي اما تا الان كه همچين توفيقي دست نداده! (عجيب گرفتار امور دنيوي شده ام! و اين خيلي بده...) جالب اينجاست كه هر كدوم ار رفقام كه منو مي بينند مي‌گن: بدنسازي مي ري؟؟! (هيكلم يه زماني خيلي خوب بوده!) مي‌گم: نه والا؟! آخه الان كه ديگه اضافه وزن هم پيدا كرده ام! (چقدر به حرف هايي كه مي زنم خودم عمل مي‌كنم؟! :wacko: )
واقعا حيف... اي كاش مي‌تونستم يه وقت آزادي پيدا مي‌كردم و بيشتر به خودم مي‌رسيدم!
بگذريم...........
به هر حال؛ من در خدمتم! :)
عزت زياد.

بالا