amir_aloneboy77
Registered User
آقا مهدی من هم تغذیم خوبه هم خوابم مناسبه ولی نمیدونم چرااصلا وزن اضافه نمیکنم. راستی چه حرکتی واسه افزایش فدخوبه؟
سلام
خوبی
راستیتش بیشتر فوتبالیستا دیگه آخر ورزشهای هوازی هستن و اونقدر حرکاتی مثل شکم رو انجام دادن دیگه درازو نشست براشون یه چیزه عادی شده
اصل دراز نشست تو اینه که دست ها رو سینه باشه و یا پشت گردن
مشاهده پیوست 245537
و تا دامنه ی کامل این حرکت رو نری طوری که شکم همیشه منقبض شده باشه
میتونی با استفاده از دست ها هم از این حرکت کمک بگیری ولی اینکار یجورایی تو ورزش تقلب میشه چون دست باعث میشه که بدنت پرتابی این حرت رو بره .
Sit-up به روشهای مختلفی قابل اجرا هستش
این ویدیو رو ببینی متوجه میشی
How to Do a Sit Up - YouTube
Fitness classic still gets the job done. Learn exercises and stretches for your workout routine in this fitness video.
ممنون. ولی فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم. من می خوام از حالت دراز کشیده یک ضرب بدنون اینکه از دست یا باسن کمک بگیرم به حالت ایستاده وایسم. وگرنه حرکتهای کرانچ جز برنامه من هست.
یه چیزی شبیه این.(این باز داره از یه پاش کمک می گیره)
http://coachlevi.com/bodyweight-exer...-leg-stand-up/
و یا این
سلام دكتر كلمن !
مچ دست راستم درد ميكنه !
فكر كنم بهش فشار اومده
درست نميتونم با اين مچ، تمرين كنم !
چيكار كنم؟
الان يكي دو هفتست اينطوري شدم... بدتر ميشه بهتر نميشه !
سلام اقا کولمن عزیز
دادا من قدم 185 وزنمم 95 هس
وزنم خیلی اضافس
6ماهه دارم کارمیکنم
چربیارو میخوام بسوزونم و یه چی هم بخورم 2ماهه همش بره
امینو پیشنهاد میکنی؟
چه مدلی و از کجا تشخیص بدم اصله؟
چیزی نیاز هس علاوه بر **** وامینو استفاده کنم؟
ممنون اگه راهنمایی کنی
سلام به دوستان گل انجمن
یه سول در مورد بحث مکملها داشتم:
من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!
اینم مارکاش :
Droplr • DSC01428.JPG
ممنون از جوابت
یعنی یه امینو که گفتی با کافعین؟
راستش نخریدمو نخوردم تاحالا بیشتر راهنمایی میکنی؟
سلام آقا مهدی من دوسالی قبلاً کار کردم فعلاً هم استیل بدنم خراب نشده اونطور و میخوام باز شروع کنم بعد یه سالی دوری دوری از ورزش هم بخاطر مشغله م بوده الان تصمیم دارم ساعت 1 ظهر که برمیگردم از کارم نرم خونه و برم باشگاه قبلش فقط موندم یه ساعت تمرین کنم اونموقع با شکم خالی چی میشه ! مشکلی نداره اون تایم تمرین بعدش برگردم ناهار توپ بزنم روش ×!
داداش ی سوال دیگه در مورد همین پروتئین whey داشتم
من اگه اینو بخورم و کیک بوکس کار کنم بدنم میاد جلو؟ یا باید بدنسازی کار کنم؟
سلام آقا مهدی
خسته نباشی حسابی
من یه کار تحقیقی دارم،گفتم مزاحم شما بشم،میخوام تمامی تمرینات ورزشی که برای بهبود پارگی رباط صلیبی هستش رو بدونم،یعنی هرچه بیشتر بهتر
تمریناتی که برای افرادی در نظر میگیره دکتر که قرار نیست عمل بکنن،البته فیزیوتراپی رو بیخیال
بازم مثل همیشه،تشکر از شما
سلام دكتر كلمن
اون گلوكوزامين چيه؟ چرا انقدر اسمش سخته؟
بهترين روش گرم كردن چيه؟
من براي گرم كردن فقط ده دقيقه رو تردميل ميدوم
سلام
تاپیک خیلی مفید هست مرسی
move free adv دارین؟ قیمت؟ چینیش رو هم زدن؟
محصولات الیمپ چطورن؟
آقا مهدی من 17 سالمه 185 قد دارم استخون بندی خوبه و چهار شونه هستم 74 وزنم هست میخوام برم بدن سازی من در چند سال قبل هم که میرفتم 2-3 تا مشکل داشتم 1 زود خسته میشم هر چی هم مربی میگم میگه عادت میکنی 2 اینکه تاندم دسته راسته من 5 ساله پیش کشیده و من وقتی وزنه میزنم احساس ضعف تو بدنم میکنم باید چیکار کنم (البته پیش دکتر نوروزی رفتم فیزیوتراپ باشگاه استقلال گفت عصب دستت در گیره )
در کل احساس ضعف در باشگاه زیاد می کنم باید چیکار کنم
بعد یه سوال دیگه من از کی باید مکمل بخورم چی بخورم چه مارکی بخورم از کجا بفهمم اصله اینی که میخورم
بعد اینکه من نمی خوام هیکلمو زیاد گنده کنم من دوست دارم هیکلم عضله ای بشه
میشه راهنمایی کنید
راستی قد من با رفتن باشگاه بدن سازی دیگه رشد نمی کنه
سلام مرسی از نظر لطف شما
بله دارم (Move Free Adv + Msm + Vit D مشاهده پیوست 255214
این 80تایی هستش
مشاهده پیوست 255215
یه سلام بدی خوبه هاا
خب تمرین قضیه اش فرق میکنه باید کالری بدنت زیاد باشه
ببین اگه میخوای تمرین سنگین و خوب داشته باشی .اول از همه باید تغذیه رو درست کنی استراحتت خوب باشه
و اینکه از مکمل ها هم استفاده کنی مکملی مثل کراتین و C4 , و آمینو این سه تا
بعد این تاندون دست شما 5ساله کشیده شده هنوز درست نشده ؟؟حتما برو به یه متخصص نشون بده بعد مطمعن که شده چیزی نیست
ورزش رو ادامه بده
مکمل ورزشی رو میتونی استفاده کنی بدون هیچ دلهره ای .اصل بودن مکمل و دارو باید تو این کار باشی تا بتونی تشخیص بدی چون یکی دو تا نیست که
کار من پخش دارو و مکمل هستش هر چیزی خواستی بهم بگو تا راهنماییت کنم
بعد یه چیزی هم بهت بگم خیالت راحت بشه این حرف که میزنن اگه بری بدنسازی قدت میسوزه یا عضله هات میسوزه کاملا اشتباه و با اطمینان کامل میگم که
همه ی این حرفا چرت و پرته