• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
چه تاپیک جلبی ... از همینجا به آقا مهدی عزیز که دارن تاپیک رو اداره می کنند ...خسته نباشید عرض می کنم .... (البته ایشون ورزش کاره به همین راحتی ها خسته نمیشه:D)

استاد یا اساتید عزیز بنده حدودا یه 4-5ماهی بدنسازی کار کردم و البته همینجو.ری و فوق العاده غیر اصولی کار کردم اما باز هیکلم اوکی شده بود (فقط خودم احساس میکردم :دی)

اما خب بدلایل خاصی متاسفانه نتونستم ادامه بدم و سر همین مشکلات کاری و ... کلا بهم ریختم (الان 6-7تا موی سفید دارم :D)

سوالم اینجاست که به نظرتون این ورزش بدرد من که (موارد زیر) میخوره ؟؟؟ :

- وقت ندارم (نهایت بتونم 1روز در میون اونم فوق ش 2ساعت اجرا کنم)

- میخوام کمپلت خشک کار کنم ، نمیدونم چرا با این مکمل ها مخالفم :دی

- اهل زیاد خوردن و نمیدونم اینجور کارا نیستم :دی

- مشکلات و مشغله فکری و روحی (از بازار کامپیوتر گرفته تا سوراخ شدن لایه اوزون :دی)

- اینو تو پـــ..خ بهت گفتم :دی

پیشاپیش از پاسخ شما متشکریم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سلام

کلا پروتیین کارش رشد دادن عضله هاست

کار همه پروتیین ها یکیست ولی در این میان شاید کیفیت پروتیین فرق کنه

پروتیین خوب بخوای 4ونیم کیلویی 150تومن جنس آمریکایی

شرمنده نمیتونم اسم بدم چون بعضی وقتا میبینی اسم میدم میره جنس 2 براش میندازن .بعد ما بد میشیم

شرکت ماسل پروتیینش خوبه :D
ممنون جناب,این برند پروتئین از کجا بخرم؟
خود باشگاه های بدنسازی برم برای خرید به نظرت اصلش بهم میدن؟؟
یه عکس از محصول اصلش بذار

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
چه تاپیک جلبی ... از همینجا به آقا مهدی عزیز که دارن تاپیک رو اداره می کنند ...خسته نباشید عرض می کنم .... (البته ایشون ورزش کاره به همین راحتی ها خسته نمیشه)

استاد یا اساتید عزیز بنده حدودا یه 4-5ماهی بدنسازی کار کردم و البته همینجو.ری و فوق العاده غیر اصولی کار کردم اما باز هیکلم اوکی شده بود (فقط خودم احساس میکردم :دی)

اما خب بدلایل خاصی متاسفانه نتونستم ادامه بدم و سر همین مشکلات کاری و ... کلا بهم ریختم (الان 6-7تا موی سفید دارم )

- مشکلات و مشغله فکری و روحی (از بازار کامپیوتر گرفته تا سوراخ شدن لایه اوزون :دی)

سلام

خوبی داداش :D

ما مخلصیم

3تا چیز تو بدنسازی حرف اول رو میزنه

اولیش تغذیه بعدیش استراحت و سومیش هم تمرین

که شما دوتای اولی رو ندارین .که اگه دوتای اولی هم نباشه تمرین هم با کیفیت بد اجرا میشه

و در کل یعنی ...:D

بهترین تمرین زمانش 1ساعته بیشتر از یک ساعت رو من قبول ندارم البته این نظر خود منه شاید نظر دوستان فرق بکنه

تمرین 1روز در میان اگه شدت تمرینت خوب باشه برای حجم خوبه ولی به شرطی که آدم بخوری باشی و پروتیین به بدنت برسونی که اونم متاسفانه میگی

اهل غذا خوردن نیستم

یعنی در کل اینجوری پیش بری حتما :upsided:

اگه میخوای پیشرفت چشم گیر و خوبی داشته باشی این سوال هایی رو که گفتی کلا باید برعکس کنی

چون تو این تاپیک بجز حقیقت چیزی گفته نمیشه و روحیه الکی به کسی نمیدیم :D

جیگــــــــــــــرتو

ممنون جناب,این برند پروتئین از کجا بخرم؟
خود باشگاه های بدنسازی برم برای خرید به نظرت اصلش بهم میدن؟؟
یه عکس از محصول اصلش بذار

باید بگردی شاید بتونی تو باشگاه هم پیدا کنی

nitrotechnoshirt.jpg

PHARMA WHEY قوطي / شركت PHD
p.jpg

MEGA STRONG PROTEIN / شرکت OLIMP

mega-strong-protein-olimp.jpg

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سلام.
خسته نباشید
جوانی هستم 22 ساله ..با قد 191 و وزن 70 کیلو... :D
مدیته که شروع به کار کردم .. شنیدم کسایی که با وزن کم شروع به کار میکنن..تمام مواد غذایی که میخورن جذب عضلاتشون میشه و باعث میشه بدنشون تقریبا خشک بالا بیاد..
خوب تا اینجاش خوبه..ولی مشکل اینه که صورت همونطوری لاغر میمونه!!
خواستم از شما راه چاره رو ببپرسم..

siavash.0902

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان سلام خسته نباشید من حدود یک ماه رفتم باشگاه ولی متاسفانه بخاطر کادر فنی باشگاه و آموزش ندادن صحیح حرکات مهره های کمر بنده فشار وارد شد والان حدود یک ماهی میشه نمیرم باشگاه از کمرم سی تی اسکن گرفتم واسم دعا کنید مشکلی پیش نیومده باشه و گر نه هم باشگاه رو تخته میکنم و هم مردم رو آواره در کل بیخیال:cool:

امدم اینجا حداقل مشکلم رو اینجا مطرح کنم شاید فرجی شد اساتید و مربی های محترم من دنبال بدنی هستم که شبیه مانکن های هالیود سینمایی بازی می کنن باشم خوشم نمیاد از بدن بعضی از ورزش کاران شاید به مزاج بعضی ها بد بیاد ولی شبیه کوزه میمونه سینه وحشتناک کار شده ولی پایین تنه و ران ها لاغر من دنبال بدنی هستم متعادل و باشگاه پسند دنبال یه مربی خصوصی میگردم با اینکه تهران نیستم برنامه صحیح بهم بده که انشالله به نتیجه مطلوبی برسم از دوستان بابت تند حرف زدنم شرمنده ولی بهم حق بدین یا حق

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
با اجازت اسم اينگليسيشم گذاشتم
اينجوري راحت ميشه عكساي بهتري گير آورد

منظور این رفیقمون این بود که تو Search Engineها (موتورهای جستجو) با اسم های انگلیسی عکس های بهتر و بیشتری می تونین ببینین

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان سلام خسته نباشید من حدود یک ماه رفتم باشگاه ولی متاسفانه بخاطر کادر فنی باشگاه و آموزش ندادن صحیح حرکات مهره های کمر بنده فشار وارد شد والان حدود یک ماهی میشه نمیرم باشگاه از کمرم سی تی اسکن گرفتم واسم دعا کنید مشکلی پیش نیومده باشه و گر نه هم باشگاه رو تخته میکنم و هم مردم رو آواره در کل بیخیال:cool:

امدم اینجا حداقل مشکلم رو اینجا مطرح کنم شاید فرجی شد اساتید و مربی های محترم من دنبال بدنی هستم که شبیه مانکن های هالیود سینمایی بازی می کنن باشم خوشم نمیاد از بدن بعضی از ورزش کاران شاید به مزاج بعضی ها بد بیاد ولی شبیه کوزه میمونه سینه وحشتناک کار شده ولی پایین تنه و ران ها لاغر من دنبال بدنی هستم متعادل و باشگاه پسند دنبال یه مربی خصوصی میگردم با اینکه تهران نیستم برنامه صحیح بهم بده که انشالله به نتیجه مطلوبی برسم از دوستان بابت تند حرف زدنم شرمنده ولی بهم حق بدین یا حق

چند تا عکس از بدنت + توضیح مشکلت کمرت رو برام بفرست. راهنمایییت می کنم. (free of chare)
با کسب اجازه از اساتید، من تخصصم بدنسازی و کایروپراتیکه + دوپینگ. که مورد آخرو نرین دنبالش. شعار من اینه که خلاف هم اصول خودشو داره. بدنسازای خارجی چهار تا چهار بچه دارن، اینجا همشون....
چند سال پیش یکی تو دانشگاه ما با اینکه حتی رفت زیر عمل ولی باز استفاه کرد و متاسفانه مرد؛ بله مود. هر چقدر گفتم حالا که مصرف می کنی اصولش اینه، گفت نه اینجوری نتیجه میده...نتیجه هم داد اما...

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام.
خسته نباشید
جوانی هستم 22 ساله ..با قد 191 و وزن 70 کیلو... :D
مدیته که شروع به کار کردم .. شنیدم کسایی که با وزن کم شروع به کار میکنن..تمام مواد غذایی که میخورن جذب عضلاتشون میشه و باعث میشه بدنشون تقریبا خشک بالا بیاد..
خوب تا اینجاش خوبه..ولی مشکل اینه که صورت همونطوری لاغر میمونه!!
خواستم از شما راه چاره رو ببپرسم..
دلیل موارد بالا اینه که تیپ بدنی شما اکتومورف هستش.
بدنسازی یک ورزشیه که دور اصول اولیه تمرین و روند رشد طبیعی بدن میچرخه. جزییات مال سال 5 به بعده. اونم نه برای تمام فصول
بدن شما یک ورودی (غذا) داره و یک خروجی (فعالیت). در تیپ شما مورد دوم غالب هست. شما فکر می کنی زیاد می خوری ولی یک هفته غذا و فعالیت هاتو ثبت کنی متوجه منظورم میشی.
پس اصول شما اینه تمرین قدرتی (تکرار های پایین) حداکثر 4 روز در هفته هر روز حداکثر 1 ساعت + تغذیه کافی (با نوبت ها بالا)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
دلیل موارد بالا اینه که تیپ بدنی شما اکتومورف هستش.
بدنسازی یک ورزشیه که دور اصول اولیه تمرین و روند رشد طبیعی بدن میچرخه. جزییات مال سال 5 به بعده. اونم نه برای تمام فصول
بدن شما یک ورودی (غذا) داره و یک خروجی (فعالیت). در تیپ شما مورد دوم غالب هست. شما فکر می کنی زیاد می خوری ولی یک هفته غذا و فعالیت هاتو ثبت کنی متوجه منظورم میشی.
پس اصول شما اینه تمرین قدرتی (تکرار های پایین) حداکثر 4 روز در هفته هر روز حداکثر 1 ساعت + تغذیه کافی (با نوبت ها بالا)
ممنونم بابت پاسخ..

یعنی شما میگید بجای هر روز.. یک روز در میان باشگاه برم؟
پی نوشت : منظورتون رو از قسمت بولد شده نفهمیدم..

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنونم بابت پاسخ..

یعنی شما میگید بجای هر روز.. یک روز در میان باشگاه برم؟
پی نوشت : منظورتون رو از قسمت بولد شده نفهمیدم..

یعنی هر روز می رفتی؟ رونی کولمن هم برای حجم 4 روز بیشتر تمرین نمیکرد. بسته به وقتت یا یک روز در میان برو یا 2 روز تمرین- 1 روز استراحت - 2 روز تمرین- 2 روز استراحت بر عکس تصور خیلی ها، بدنسازی فن نیست که بخوای یاد بگیری. تو جلسه تمرین صرفا بدن شما تحریک میشه تا در سایر اوقات رشد کنه.
منظورم افزایش تعداد وعده های غذایی بود. فوتبال اینا هم اصلا نرو یا سایر ورزش های هوازی مگر نیم ساعت تو هفته.
خواب ظهر و زود خوابیدن تو شب هم از مکمل و دارو بیشتر اثر داره. ساعت فیبر سازی بدن 11 شب تا ساعت 3 صبحه. بعلاوه اینجوری هورمون رشد هم بیشتر ترشح می کنه

siavash.0902

Registered User
لایک‌ها
12
چند تا عکس از بدنت + توضیح مشکلت کمرت رو برام بفرست. راهنمایییت می کنم. (free of chare)
با کسب اجازه از اساتید، من تخصصم بدنسازی و کایروپراتیکه + دوپینگ. که مورد آخرو نرین دنبالش. شعار من اینه که خلاف هم اصول خودشو داره. بدنسازای خارجی چهار تا چهار بچه دارن، اینجا همشون....
چند سال پیش یکی تو دانشگاه ما با اینکه حتی رفت زیر عمل ولی باز استفاه کرد و متاسفانه مرد؛ بله مود. هر چقدر گفتم حالا که مصرف می کنی اصولش اینه، گفت نه اینجوری نتیجه میده...نتیجه هم داد اما...
ممنون جواب رو پخ كردم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
می خواستم بدونم چطوری می تونم وزنه سنگین بزنم...
وزنم 60کیلو ...
یه سوال دیگه:
می خواستم بدونم وزنه های سبک حجم می دن.. یا سنگین بزنی حجم می ده؟؟؟

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من سرکار میرم و وقت زیادی ندارم برم باشگاه
وسیله ورزشی هم فقط توتال کور دارم
میخوام تو خونه ورزش کنم و حجم هیکل بالاتنه فقط
به نظرتون چیکار کنم؟
روزی چندتا توتال کور؟
روزی چندتا وزنه سبک؟
سنم 23 و قدم 182 و وزنم 73
و لطفا تناسب قدو وزنمو بگین مرسی از لطفتون

tiptop

Registered User
لایک‌ها
1
چه تاپیک جلبی ... از همینجا به آقا مهدی عزیز که دارن تاپیک رو اداره می کنند ...خسته نباشید عرض می کنم .... (البته ایشون ورزش کاره به همین راحتی ها خسته نمیشه:D)

اما خب بدلایل خاصی متاسفانه نتونستم ادامه بدم و سر همین مشکلات کاری و ... کلا بهم ریختم (الان 6-7تا موی سفید دارم :D)

آخي داداش پوريا هم مثل مني كه...دلم واسه جفتمون سوختش

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام.
می خواستم بدونم چطوری می تونم وزنه سنگین بزنم...
وزنم 60کیلو ...
یه سوال دیگه:
می خواستم بدونم وزنه های سبک حجم می دن.. یا سنگین بزنی حجم می ده؟؟؟
سوالت درست نیست!!!
معمولا تکرار های کم و سنگین حجم میده که بستگی به شرایط داره! یعنی ترکیبی از تکرار و سنگینی وزنه برای شخص شما
چرا می خوای سنگین بزنی؟ نمایش خود-افزایش قدرت بدنی-حجم-...
در ضمن در مورد حجم گیری، وزنه سنگین با توجه به سابقه تمرین و هدف و مسایل دیگه تعریف میشه. یعنی نسبیه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقا کسی جواب نمیده

سلام

داداش اگه وقت نداری این ورزش رو بیخیال شو

با توتال کور نمیتونی بدن بسازی .

فاز منفی نمیدم ولی اگه استراحت نداشته باشی باشگاه بدنسازی نری بهتره

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
آقا من یه گینر و یه کراتین گرفتم و الان چطوری مصرف کنم مربی گفت :
کراتین نیم ساعت قبل باشگاه یه پیمونه - نیم ساعت بعد باشگاه یه پیمونه دیگه !
گینر رو گفت پشتش هرچی نوشته همونطور که پشته بسته زده : یه پیمونه با 150میلی گرم آب یا شیر .
الان من گینر رو روزی سه وعده ( صبح - ظهر - شب ) بخورم ؟
یک روز در میون هم باشگاه میرم .

بالا