• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
مرسی امین جان از راهنماییت.به نظرت دوباره باشگاه رفتن رو شروع کنم؟دلم میخواد یا یه باشگاه برم که مربیش اطلاعات درستی داشته باشه یا خودم اطلاعاتی داشته باشم که مسیر رو اشتباه نرم

بله، باشگاه کاملا موثره
ولی باید اهدافت رو مشخص کنی و روی اون برنامه ریزی کنی
مثلا نمیشه همزمان هم چربی زیادی کم کنی و هم حجم عضلانی زیادی به دست بیاری
باید اینارو از هم دیگه تفکیک کنی

اگه بیشتر توضیح بدی که دنبال چی هست بهتر میشه راهنماییت کرد
در ضمن یک چیزایی رو هم باید خودت یادبگیری چون در مورد بعضی مسایل در رشد و کنترل بدن خود شخص بیشتر میتونه به خودش کمک کنه

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
برا آب کردن شکم چه ورزشهایی و راهایی پیشنهاد میدید...

فقط تردميل يا دو.با حداقل نيم ساعت دو اگه ورزش ميكنيد بعد از تمرين اگه نه در طول روز مطمئن باشيد از جوابي كه گرفتين تعجب ميكنيد

ak226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان میخوام افزایش وزن پیدا کنم هر کاری میکنم نمیشه پیش متخصص تغذیه هم رفتم یک کیلو هم اضافه نشد قدم174وزنم48
کسی مکملی یا دارویی سراغ نداره؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان میخوام افزایش وزن پیدا کنم هر کاری میکنم نمیشه پیش متخصص تغذیه هم رفتم یک کیلو هم اضافه نشد قدم174وزنم48
کسی مکملی یا دارویی سراغ نداره؟

شما بهتره ار متخصص غدد کمک بگیری چون تیرویید پرکار دارید
برای شما تمرینات قدرتی با وزنه بالا و تکرارهای پایین (زیر 8) حداکثر 4 روز هفته و زیر یک ساعت توصیه میشه + غذای زیاد (اگر نتونستید در وعده های بیشتر)
همچنین از ورزش هایی مثل فوتبال و رزمی و ... که هوازی هستند فعلا اجتناب کنید

شما برخلاف چیزی که شاید فکر کنید غذای کمی می خورید-چند روز ثبت کنیبد متوجه میشید
اما اگه بسیار زیاد میخورید و هنوز کم وزن هستید باید از داروهای کاهنده ترشح هورمون تیرویید استفاده کنید (زیر نظر پزشک)
تیپ بدنی شما اکتومورف هستش و مکملی که میتونید استفاده کنید ترکیبات دارای کربو هیدرات هستند مثل مگا مس و .....

اما چاره اصلی همون تمرینات سنگین + خوردن غدای زیاد + مشورت با پزشک غدد هستش

ak226

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما بهتره ار متخصص غدد کمک بگیری چون تیرویید پرکار دارید
برای شما تمرینات قدرتی با وزنه بالا و تکرارهای پایین (زیر 8) حداکثر 4 روز هفته و زیر یک ساعت توصیه میشه + غذای زیاد (اگر نتونستید در وعده های بیشتر)
همچنین از ورزش هایی مثل فوتبال و رزمی و ... که هوازی هستند فعلا اجتناب کنید

شما برخلاف چیزی که شاید فکر کنید غذای کمی می خورید-چند روز ثبت کنیبد متوجه میشید
اما اگه بسیار زیاد میخورید و هنوز کم وزن هستید باید از داروهای کاهنده ترشح هورمون تیرویید استفاده کنید (زیر نظر پزشک)
تیپ بدنی شما اکتومورف هستش و مکملی که میتونید استفاده کنید ترکیبات دارای کربو هیدرات هستند مثل مگا مس و .....

اما چاره اصلی همون تمرینات سنگین + خوردن غدای زیاد + مشورت با پزشک غدد هستش
من ازمایش هم دادم و پرکاری تیروئید نداشتم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان امینوی خوب تو بازار چی سراغ دارین ? الان بیف پیدا میشه ولی انگار قلابیه یه جوریه دیگه زیادی ریخته تو بازار مشکوکه .
در ضمن یه چیزی معرفی کنید در دسترس باشه برای بازار ایران وگرنه سایت های خارجی که جز حسرت خوردن چیزی ندارن !
مارک های ایرانی هم بود معرفی کنید اونایی که جواب پس دادن , دیگه چاره ای نیست

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من ازمایش هم دادم و پرکاری تیروئید نداشتم

پس چاره همون تمرینات سنگین و تغذیه هست
شما به طور طبیعی کم کم وزنتان بیشتر خواهد شد
پس یعنی نباید ناامید بشی و ول کنی
البته این روند برای همه هستش و کلا ورزش بدنسازی در طی چند سال نتیجه دلخواه میده و هیچ میانبری هم وجود نداره
مگر با رعایت صحیح اصول به این روند سرعت بدی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا 6 تیکه یک ماه میشه یا صدمه میزنه?:D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان امینوی خوب تو بازار چی سراغ دارین ? الان بیف پیدا میشه ولی انگار قلابیه یه جوریه دیگه زیادی ریخته تو بازار مشکوکه .
در ضمن یه چیزی معرفی کنید در دسترس باشه برای بازار ایران وگرنه سایت های خارجی که جز حسرت خوردن چیزی ندارن !
مارک های ایرانی هم بود معرفی کنید اونایی که جواب پس دادن , دیگه چاره ای نیست

آمینو برای چی؟
هدف؟
وزن کم میکنی؟ اضاف میکنی؟ تو رژیمی؟ یا کلا میخوای فقط بخری؟!!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
داداش حجمم تموم شده میخوام خشک کنم , ارژنین و ال کارنیتین دارم , یه قوطی کامل هم امینو اپتیموم دارم ولی کم میاد یکی دیگه هم میخوام بگیرم .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان برای آب کردن چربی چه ورزشی مناسبه ؟
آیا چربی در کل بدن متناسب آب میشه یا برای هر قسمت باید نوع خاصی از ورزش رو انجام بدیم ؟ مثلا روش آب کردن چربی شکم با نحوه اب کردن چربی ران یا باسن فرق میکنه ؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان برای آب کردن چربی چه ورزشی مناسبه ؟
آیا چربی در کل بدن متناسب آب میشه یا برای هر قسمت باید نوع خاصی از ورزش رو انجام بدیم ؟ مثلا روش آب کردن چربی شکم با نحوه اب کردن چربی ران یا باسن فرق میکنه ؟

چربی سوزی سیستم خاص خودش رو داره که موضعی نیست و در تمام بدن با یک اولویت که برای اکثرا افراد مشابه هست اتفاق میافته. یعنی اول از صورت شروع میشه و در آخر نوبت میرسه یه ران ها و باسن و بلاخره شکم اما تو چاق شدن این روند معکوسه!!!

چربی سوزی موضعی یک مفهوم کاملا اشتباه هستش و بعضی روش ها مثل کمربند های لاغری یا بعضی کرم ها و یا مثلا ضربه و گرم کردن ناحیه شکم فقط باعث میشه که خون رسانی در آن ناحیه بیشتر بشه تا راحت تر آب بشه. حتی خود تمرین شکم هم باعث آب شدن چربی شکم نمیشه بلکه با تقویت و سفت کردن اون عصلات شکلش رو بهتر میکنه

فرمول عمومی چربی سوزی اینه: فعالیت (هر فعالیت هوازی) با شدت 60 درصد از ضربان قلب ماکسیمم (ضربان ماکس=220 منهای سن شما) به مدت 15 تا 30 دقیقه. کمتر و بیشتر از این مقدار باعث سوختن عضلات برای تامین انرژی میشه)

البته فرمول بالا کلی هستش

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
داداش حجمم تموم شده میخوام خشک کنم , ارژنین و ال کارنیتین دارم , یه قوطی کامل هم امینو اپتیموم دارم ولی کم میاد یکی دیگه هم میخوام بگیرم .

البته من در حال حاضر خبری از جنس های توی بازار ندارم ولی
بر خلاف اون چیزی که (همه جای دنیا) رایج هستش آمینو اسید ها اونطور که فکرش رو بکنید موثر نیست و یه جوری اتلاف پوله
میدونید که تو این ورزش بدن روزانه به 2.2 گرم پروتیین با ازای هر کیلو وزن عضلانی لازم داره (که خود این عدد به خاطر تبلیغات شرکت ها این همه بزرگ شده و گرنه برای اکثر افراد 1 گرم هم کافیه)
این قرص ها هم هر کدوم چند گرم بیشتر که نیستن ولی مساله اینه که اونا به شکل پروتیین نیستن بلکه به واحد های سازنده-همون آمینو اسیدها- تجزیه شدن تا بلافاصله بعد از مصرف در بدن جذب بشن. یعنی بلافاصله بعد از تمرین که بدن -در هنگام ****- از بافت عضلانی استفاده نکنه و سریع پروتیین جذب بشه

تازه این هم برای ورزشکاران معمولا سنگین وزن که **** بسیار سختی هم دارن. پس به نظر من شما از همون یه قوطی استفاده کن و مابقی رو با پروتیین ها زود هضم مثل سفیده تخم مرغ یا وی خالص جایگزین کن و مطمین باش که نتیجه همونه حتی میتونی از آمینو استفاده نکنی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
داداش ممنون از راهنماییت , خیلی بزرگواری.
عرض کنم که متوجه خاصیت و طرز کار امینو هستم , ولی با شرایط الان ارزونترین راه همین امینو هستش. سفیده تخم مرغ خام رو عین اب میخوردم یه زمانی, از سال پیش تا حالا یه بویی میدن ادم حالش بهم میخوره ,فرقی هم نمیکنه بپزی یا خام بخوری اون بو ولش نمیکنه ,قیمتش هم که بماند.. هرچند هیچوقت سرعت جذب امینو رو نداره بخصوص در تایم بعد از تمرین که ازش به عنوان زمان طلایی برای مصرف پروتیین یاد میشه..وی خالص هم که چه عرض کنم , یه دو کیلوییش دویست پنجاه تومن شده وگرنه منم دوست دارم مصرف کنم .
در هر صورت متشکر از وقت و حوصله .

کلا ورزشه بچه پولداراست این بدن سازی مگر اینکه اراده اهنی داشته باشی..باشگاه هست تو محلمون شهریه ماهی پونصد میگیره ,میری توش میای بیرون بو عطر میگیری , دمه درشم دیگه معلومه چه ماشینایی پارکه ! ماشالا همه هم چند ماهه غول میشن !

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام دوستان نیازمند یک برنامه تمرینی بدنسازی هستم قد من 182 و وزن من 70 کیلو هست ممکن است یه برنامه خوب برای من معرفی کنید ؟
من میخواهم که اول عظله های پا رشد کنه و بعدش بالا تنه (یعنی برای من پا مهم تر است)
غدا و غیره هم خوب دارم هیچ مشکلی نیست

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام دوستان نیازمند یک برنامه تمرینی بدنسازی هستم قد من 182 و وزن من 70 کیلو هست ممکن است یه برنامه خوب برای من معرفی کنید ؟
من میخواهم که اول عظله های پا رشد کنه و بعدش بالا تنه (یعنی برای من پا مهم تر است)
غدا و غیره هم خوب دارم هیچ مشکلی نیست

سابقه تمرین دارید؟ (منظورم حال حاضره- الان باشگاه میرید؟ چند وقته؟)

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
سابقه تمرین دارید؟ (منظورم حال حاضره- الان باشگاه میرید؟ چند وقته؟)
سلام تشکر از این که جواب دادید .
من الان باشگاه نمیرم .
قبلا یعنی از خرداد پارسال تا خرداد امسال می رفتم ولی بنا به دلایلی دیگه ادامه ندادم .
من میخواهم در کنار تقویت عضلات ,دستگاه تنفسی را هم تقویت کنم و دوندکی زیاد داشته باشم برای فوتبال .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود

بیش از 2 ماه هست که باشگاه میرم و تو این مدت متوجه شدم که اونقدر که در انجام حرکات مخصوص زیر بقل و جلو بازو پیشرفت داشتم در سینه و سرشانه نتونستم پیشرفت زیادی داشته باشم و وزنه ها رو سنگینتر کنم! خواستم بدونم که آیا این مبوط به استعداد بدن میشه یا اینکه من حرکات رو بد اجرا می کنم؟
مرسی

بالا