مرسی امین جان از راهنماییت.به نظرت دوباره باشگاه رفتن رو شروع کنم؟دلم میخواد یا یه باشگاه برم که مربیش اطلاعات درستی داشته باشه یا خودم اطلاعاتی داشته باشم که مسیر رو اشتباه نرم
برا آب کردن شکم چه ورزشهایی و راهایی پیشنهاد میدید...
دوستان میخوام افزایش وزن پیدا کنم هر کاری میکنم نمیشه پیش متخصص تغذیه هم رفتم یک کیلو هم اضافه نشد قدم174وزنم48
کسی مکملی یا دارویی سراغ نداره؟
من ازمایش هم دادم و پرکاری تیروئید نداشتمشما بهتره ار متخصص غدد کمک بگیری چون تیرویید پرکار دارید
برای شما تمرینات قدرتی با وزنه بالا و تکرارهای پایین (زیر 8) حداکثر 4 روز هفته و زیر یک ساعت توصیه میشه + غذای زیاد (اگر نتونستید در وعده های بیشتر)
همچنین از ورزش هایی مثل فوتبال و رزمی و ... که هوازی هستند فعلا اجتناب کنید
شما برخلاف چیزی که شاید فکر کنید غذای کمی می خورید-چند روز ثبت کنیبد متوجه میشید
اما اگه بسیار زیاد میخورید و هنوز کم وزن هستید باید از داروهای کاهنده ترشح هورمون تیرویید استفاده کنید (زیر نظر پزشک)
تیپ بدنی شما اکتومورف هستش و مکملی که میتونید استفاده کنید ترکیبات دارای کربو هیدرات هستند مثل مگا مس و .....
اما چاره اصلی همون تمرینات سنگین + خوردن غدای زیاد + مشورت با پزشک غدد هستش
من ازمایش هم دادم و پرکاری تیروئید نداشتم
اقا 6 تیکه یک ماه میشه یا صدمه میزنه?
دوستان امینوی خوب تو بازار چی سراغ دارین ? الان بیف پیدا میشه ولی انگار قلابیه یه جوریه دیگه زیادی ریخته تو بازار مشکوکه .
در ضمن یه چیزی معرفی کنید در دسترس باشه برای بازار ایران وگرنه سایت های خارجی که جز حسرت خوردن چیزی ندارن !
مارک های ایرانی هم بود معرفی کنید اونایی که جواب پس دادن , دیگه چاره ای نیست
دوستان برای آب کردن چربی چه ورزشی مناسبه ؟
آیا چربی در کل بدن متناسب آب میشه یا برای هر قسمت باید نوع خاصی از ورزش رو انجام بدیم ؟ مثلا روش آب کردن چربی شکم با نحوه اب کردن چربی ران یا باسن فرق میکنه ؟
داداش حجمم تموم شده میخوام خشک کنم , ارژنین و ال کارنیتین دارم , یه قوطی کامل هم امینو اپتیموم دارم ولی کم میاد یکی دیگه هم میخوام بگیرم .
با سلام دوستان نیازمند یک برنامه تمرینی بدنسازی هستم قد من 182 و وزن من 70 کیلو هست ممکن است یه برنامه خوب برای من معرفی کنید ؟
من میخواهم که اول عظله های پا رشد کنه و بعدش بالا تنه (یعنی برای من پا مهم تر است)
غدا و غیره هم خوب دارم هیچ مشکلی نیست
سلام تشکر از این که جواب دادید .سابقه تمرین دارید؟ (منظورم حال حاضره- الان باشگاه میرید؟ چند وقته؟)