• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
آقا من یه گینر و یه کراتین گرفتم و الان چطوری مصرف کنم مربی گفت :
کراتین نیم ساعت قبل باشگاه یه پیمونه - نیم ساعت بعد باشگاه یه پیمونه دیگه !
گینر رو گفت پشتش هرچی نوشته همونطور که پشته بسته زده : یه پیمونه با 150میلی گرم آب یا شیر .
الان من گینر رو روزی سه وعده ( صبح - ظهر - شب ) بخورم ؟
یک روز در میون هم باشگاه میرم .

سلام
بعضي كراتينها بارگيري ندارن كراتينتون چيه؟
گينر هم بهتره يه وعده بين صبحانه و ناهار،يه وعده قبل تمرين و يه وعده بعد تمرين بخوريد.گينرتون چيه؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
بعضي كراتينها بارگيري ندارن كراتينتون چيه؟
گينر هم بهتره يه وعده بين صبحانه و ناهار،يه وعده قبل تمرين و يه وعده بعد تمرين بخوريد.گينرتون چيه؟

گینر رو دارم همینطوری که گفتی میخورم ! کراتین هم یه پیمونه قبل باشگاه یکی بعد باشگاه میخورم ! که من یک روز در میون مییرم باشگاه !!!
کراتین qualitine آبی کوچوله با در مشکی :دی روش نوشته creatine monohydrate !
گینر real mass

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

داداش اگه وقت نداری این ورزش رو بیخیال شو

با توتال کور نمیتونی بدن بسازی .

فاز منفی نمیدم ولی اگه استراحت نداشته باشی باشگاه بدنسازی نری بهتره

توتال رو که میزنم
دمبل هم گرفتم تو خونه جلو بازو پشت بازو و زیر بغل و با همون دمبل هم پرس کار میکنم
دمه خونمونم از این وسیله های ورزشی گذاشتن فقط میرم دوچرخشو برا کمتر شدن حجم پایین تنه میزنم و چیزی شبیه پشت بازو که اسم دستگاهش یادم نیست رو میزنم و مسیر کارمم طوریه که روزی یه ساعت پیاده روی رو دارم
خوبه ؟ :D

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
توتال رو که میزنم
دمبل هم گرفتم تو خونه جلو بازو پشت بازو و زیر بغل و با همون دمبل هم پرس کار میکنم
دمه خونمونم از این وسیله های ورزشی گذاشتن فقط میرم دوچرخشو برا کمتر شدن حجم پایین تنه میزنم و چیزی شبیه پشت بازو که اسم دستگاهش یادم نیست رو میزنم و مسیر کارمم طوریه که روزی یه ساعت پیاده روی رو دارم
خوبه ؟ :D

سلام

اینطوری ورزش هوازی میکنی تا بدنسازی

بدنت بیشتر فیتنس میشه

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام من 105 کیلو هستم قبلا هم کشتی و بدنسازی کار ردم به مدت 1 سال ولی به دلایلی 1سال کنار گذاشتم و الان کیک بوکس کار میکنم برای پایین اوردن وزنم چیکار کنم؟ راستی شبها هم شام نمیخورم.

یک سوال دیگه چه مکملی برای کیک بوکس خوبه سرعت و قدرت مرسی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام من 105 کیلو هستم قبلا هم کشتی و بدنسازی کار ردم به مدت 1 سال ولی به دلایلی 1سال کنار گذاشتم و الان کیک بوکس کار میکنم برای پایین اوردن وزنم چیکار کنم؟ راستی شبها هم شام نمیخورم.

یک سوال دیگه چه مکملی برای کیک بوکس خوبه سرعت و قدرت مرسی

سلام

با ورزش های هوازی .هفته ای 2 الی 3 بار

بهترین مکمل واسه بوکس مکمل های پمپ هستش که هم انرژی میدن و هم اکسیژن رسانی بدنتو زیاد میکنه مثلا C4

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

با ورزش های هوازی .هفته ای 2 الی 3 بار

بهترین مکمل واسه بوکس مکمل های پمپ هستش که هم انرژی میدن و هم اکسیژن رسانی بدنتو زیاد میکنه مثلا C4

دارید این مکمل رو بهترینش قیمتش چقدره؟

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان ببخشید می‌پرسم
زمانی مقاله‌ای بود با عنوان دوربازوهای استثنایی رونی کولمن!

از دوستان کسی حضور ذهن داره این مقاله رو یادش بیاد و ازش لینکی ارائه بده؟

ممنون از شما

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
گینر رو دارم همینطوری که گفتی میخورم ! کراتین هم یه پیمونه قبل باشگاه یکی بعد باشگاه میخورم ! که من یک روز در میون مییرم باشگاه !!!
کراتین qualitine آبی کوچوله با در مشکی :دی روش نوشته creatine monohydrate !
گینر real mass

كراتين مونوهيدارت نياز به بارگيري داره البته من با يكي از دوستان كه تجربش زياد بود در اين زمينه صحبت ميكردم گفت كه احتياجي به بارگيري نيست بهتره يا 5گرم قبل از تمرين يا بعد تمرين بخوري ولي ميتوني مداوم مصرف كني و اينطوري نيازي به بارگيري نداره و يا اينكه 5روز اول 20گرم و بعدش قبلو بعد تمرين 5گرم

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان نظرتون درباره carbon vit چیه؟

مکمل خوبیه ؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام

اینجا فقط در مورد برنامه های غذایی بحث میشه یا در مورد ورزش های مخصوص هر رشته هم میشه سوال کرد و برنامه گرفت ؟
من یه برنامه آمادگی تقریبا 1 ماهِ میخوام ، میتونید کمکم کنید ؟

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سوال؟؟
ورزش رزمی رو پیشنهاد میدین یا بدن سازی؟؟

با اينكه الان دارم بدنسازي كار ميكنم ولي چون قبلاً كيوكوشين كار ميكردم ميگم رزمي.

دوستان نظرتون درباره carbon vit چیه؟

مکمل خوبیه ؟

موادش از كانادا مياد تو ايران پر ميشه براي يه مكمل وطني بد نيست از مابقي مكملاي ايراني بهتره

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
من میخوام ی روز باشگاه کار کنم و ی روز هم خودم بیرون نرمش کنم
میخوام هر روز دو ساعت قبل تمرین و بعد تمرین پروتئین whey رو مصرف کنم ایا تاثیر میزاره یا فرقی نمیکنه؟
بدنم زود به حجم میاد؟ روز دوم رو میخوام خودم دوندگی کنم بدنم که گرم شد نرمش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون میشم از خماری در ام بیارید!!
بلاخره وقت ام تا حدودی ازاد شد و میخوام باشگاه رفتن رو به صورت جدی شروع کنم
هیکلم کمی شکم(چربی) دارم .دستام لاغر اند و یکی از دلایل اصلی باشگاه رفتنم ماهیچه اوردن برای مچ دستم هست !؟!!
سر شونه ام کمی افتاده شده میخوام این هم درست شه !!
میتونم موضعه ای کار کنم ؟؟اول مچ دست و سر شونه ها بعد شیکم رو شیش تیکه کنم :D؟؟؟؟
نمیخوام هیکلم خیلی گنده شه که تابلو باشه (میخوام مثل جاستین تیمبرلک باشه:lol:)
و یه سوال باید هر روز باشگاه برم ؟؟اینجور که باید از زندگم بزنم ؟!!

قد 173 و وزن 58 سن:21
حالا من چند وقته رو فورم میام؟؟!

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همگی.من مدتی هست که مجبورم برای سلامتی هم که شده وزنم رو کم کنم و میخوام که شروع کنم.ولی طبق تجربه های قبلی، اینبار نمیخوام بدون اطلاعات کارم رو شروع کنم چون دفعات قبلی نداشتن اطلاعات باعث شد که من ورزش رو نیمه کاره رها کنم.میخوام ببینم برای من که 27سالمه و قدم 182 هست و با وزن روم به دیوار 115 از کجا شروع کنم بهتره؟هدف در درجه اول کم کردن وزن هست.منم مثل خیلی های دیگه فکر میکردم که فیتنس راحت هست و خیلی بهتر میشه کار کرد ولی اینجور که معلومه تناسب اندام از سایر شاخه ها سخت تره.کسی میتونه کمکی به من بکنه که با آگاهی جلو برم؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام به همگی.من مدتی هست که مجبورم برای سلامتی هم که شده وزنم رو کم کنم و میخوام که شروع کنم.ولی طبق تجربه های قبلی، اینبار نمیخوام بدون اطلاعات کارم رو شروع کنم چون دفعات قبلی نداشتن اطلاعات باعث شد که من ورزش رو نیمه کاره رها کنم.میخوام ببینم برای من که 27سالمه و قدم 182 هست و با وزن روم به دیوار 115 از کجا شروع کنم بهتره؟هدف در درجه اول کم کردن وزن هست.منم مثل خیلی های دیگه فکر میکردم که فیتنس راحت هست و خیلی بهتر میشه کار کرد ولی اینجور که معلومه تناسب اندام از سایر شاخه ها سخت تره.کسی میتونه کمکی به من بکنه که با آگاهی جلو برم؟

برای شروع فعلا روزی 20 دقیقه (6 روز هفته) فعالیت بدمپنی متوسط مثل دو، طناب، دوچرخه،.. داشته باش
ضربان قلبت تقریبا 120 باشه نه بیشتر و حتما مدت تمرین بالای 15 دقیقه باشه ولی نرم

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی امین جان از راهنماییت.به نظرت دوباره باشگاه رفتن رو شروع کنم؟دلم میخواد یا یه باشگاه برم که مربیش اطلاعات درستی داشته باشه یا خودم اطلاعاتی داشته باشم که مسیر رو اشتباه نرم

بالا