• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
اون قوطی 130 هزینه ارسال با خودم به فروش میرسه .
کسی خواست بگه .
قبلی رو فروختم.

o9vbusku7e7bjbeyv8u.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اینا که تو جدول هستش چه حرکتایی هستش؟؟ منظورم طرز انجام دادنشونه:upsided:

ExerciseSetsReps
ADeadlift*48-10
B1Dips (weighted if needed)*38-10
B2EZ-Bar Preacher Curl*38-10
C1Decline DB Triceps Extension38-10
C2Incline DB Curl38-10
Sit on an incline bench with the back of the bench raised between 60 and 75 degrees. Grab a pair of dumbbells and let your arms hang straight down. Curl up the weight as high as you can without letting your elbows come forward.
DCable Rope Pressdown125
* Drop Set. After you complete the last rep of the last set, rest for 15 seconds, reduce the load by 30-50%, and try to match the amount of reps with the new weight. So if you performed 10 reps with 185 pounds on the last set of narrow-grip bench presses, drop the weight to 125 pounds and try to get 10 reps.
Workout B
ExerciseSetsReps
ANarrow-Grip Flat Barbell Bench Press*48-10
B1Bent-Over Barbell Row*38-10
B2Band-Resisted Push Up*38-10
Wrap a resistance band around your back and hold one end in each hand. Lie on the ground and perform a set of push-ups. You should feel an overload in your triceps at the top of the movement.
C1Barbell Perfect Curl38-10
This is stolen directly from the late Vince Gironda. Think of this as the opposite of a cheat curl – instead of rocking back, you rock forward.

Stand with a barbell as if you were about to curl it. Now before you curl, lean your upper body back 5 to 10 degrees (a slight lean back). As you curl the weight up, lean your body into the bar (so you have a 5 to 10 degree lean forward at the end). Leave your ego at the front desk on this one as you'll have to reduce the weight you'd normally use.
C2Kneeling Cable Overhead Triceps Extension38-10
DStanding DB Hammer Curl125
* Drop Set. After you complete the last rep of the last set, rest for 15 seconds, reduce the load by 30-50%, and try to match the amount of reps with the new weight. So if you performed 10 reps with 185 pounds on the last set of narrow-grip bench presses, drop the weight to 125 pounds and try to get 10 reps.
Workout C
ExerciseSetsReps
AChin Up (weighted if needed)*48-10
B1Barbell Floor Press*38-10
B2Seated D-Handle Cable Curl*38-10
Drag a flat bench over to a double cable station. Sit on the edge of the bench with the cable stacks directly behind you. Grab a D-handle in each hand, stay tall in the saddle, and curl.
C1Standing Zottman Curl38-10
Grab a set of dumbbells, stand tall, and perform a curl with the palms facing up. Once the dumbbell reaches your shoulder turn your hands over (palms facing the floor) and lower. Once you get to the bottom, turn your hands back over (palms up) and repeat for reps.
C2EZ-Bar French Press38-10
DCable Straight Bar Reverse Curl125
Workout D
ExerciseSetsReps
ABarbell Back Squat*48-10
B1Seated Overhead Press*38-10
B2DB Romanian Deadlift*38-10
C1Walking Lunge38-10
C2Single-Arm DB Row38-10
DReverse Crunch/Hanging Leg Raise125

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام
دستتون درد نکنه.1سال دوستان رو زاهنمایی کردین.واقعا خسته نباشین!

میخوام برای چندمین بار شروع کنم : دی

.چند وقت پیش مشکلی کبد پیدا کردم که دیگه نرفتم!.سعی میکنم مشکلمو و چیزی که میخوام رو بیان کنم

سر اشتباهاتم که قرص دگزاماتازون و .. خوردم بدنم(شکم و پهلو سینه )تجمع چربی شده

یخورده هم مشکل کبد داشتم(زردی گرفته بودم.خفیف بود)که بعد از 3ماه ورزش نکردن دوباره ازمایش دادم دکتر گفت کامل خوب شدی. که خیلی لاغر شدم تو این چند وقت

یخورده مشکل زانو هم دارم (ارتروز)که فوتبال در سطح حرفه ای بازی میکردم و خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم!

حالا میخوام اساتید کمک کنن به بنده.میخوام فیتنس کار کنم.حالا نمیدونم اول چیکار کنم؟

یعنی اول با یه برنامه چربی هارو کات کنم یا اینکه وزنه زدنو شروع کنم/

درخواستم برنامه ای هستش که که با توجه به سوابق و مشکلاتم بهم بیشتر ضرر نزنه!

+برنامه مواد غذایی طبیعی که تا بهبود کامل پیدا کنم تا کبدم کامل خوب شه و در چند ماه بعدش مکمل بگیرم!

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
هنوز همه تو تعطیلات عید سپری میکنن؟!خب ما میخوایم تمرین کنیم ...: دی

mahiji

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
من 23 سالمه قدم 187 وزنم 90 کیلو
من چند ماه بدنسازی کار کردم و الان 1 سالی هست که کار نکردم و چربی بسیاری در قسمت سینه جمع شده(بزرگ و شل) از بعد از تعطیلات هم دوباره تمرین می کنم چه راهی یا برنامه ای رو برای درست کردن و آب کردن سینه پیشنهاد می دید

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
بنظرتون همراه پروتئين bcaa بخورم خوبه ؟

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
اين برنامه خيلي خوب به رشد عضلات جلوبازو و پشت بازو كمك مي كنه و مي تونم بگم بهترين برنامه اي بوده كه تا بحال استفاده كردم
اين برنامه توسط استاد صادق سلامي نوشته شده

1- **** ست اول
جلوبازو با هالتر EZ ايستاده، (تکنيک فاز منفي 6 ثانيه اي): 8-6 * 3
پشت بازو پرسي، (تکنيک فاز منفي 6 ثانيه اي): 8-6 * 3
2- **** ست دوم
جلو بازو جفت دمبل بر روي ميز بالا سينه (چکشي): 10- 8 * 2
پشت بازو خوابيده هالتر (هالتر روي پيشاني) : 10- 8 * 2
3- **** ست سوم
لاري با هالتر EZ (دست جمع) : 12-10 * 2
پشت بازو سيم کش:12-10 * 2
4- کشش فوق شديد Fasciaبر روي هر دو عضله جلو و پشت بازو
اين قسمت از تمرين را طبق دستوري که در مبحث مربوط به اين تکنيک بيان شد اجرا کنيد.
5- تکنيک تمرين به شيوه خستگي تراکمي به صورت هر چهار هفته يک بار
جلوبازو با هالتر EZ ايستاده (45 ثانيه استراحت مابين ست ها): 8 * 6
پشت بازو پرسي (45 ثانيه استراحت مابين ست ها): 8 * 6
توجه داشته باشيد که اين قسمت از برنامه تمريني به جاي ****ست اول جايگزين مي شود با اين تفاوت که در انتهايي ترين قسمت تمرين بر روي عضلات دو سر و سه سر بازو اجرا مي شود.
6- در صورت تمايل مي توانيد در انتهاي اين برنامه تمريني بر روي عضلات ساعد نيز تمرين کنيد:
مچ با هالتر: 10- 8 * 2
ساعد با هالتر (دست برعکس): 10- 8 * 2
نکته آخر
همانگونه که متوجه شديد اين برنامه تمريني تنها و تنها براي بازوها تنظيم شده است و آن را در تلفيق با برنامه هايي که بر روي ديگر قسمت هاي بدن تنظيم مي کنيد مي توان به کار گرفت به گونه اي که هفته اي يک بار بر روي بازو تمرين داشته باشيد.
تغذيه در اين برنامه تمريني از اصولي ترين مواردي است که اگر از ياد ببريد يا اهميت کافي به آن ندهيد نتيجه عکس خواهيد گرفت.
استراحت کافي داشته باشيد و به تکميل ريکاوري نيز اهميت دهيد

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقا مکمل اصلی رو چه جوری از تقلبی تشخیص بدم ؟

من muscle gain خریدم ، مال شرکت muscle nutrition هستش . خوبه یا نه ؟ (واسه افزایش وزن)

راهی هست بشه تشخیص داد تقلبیه یا نه ؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آقا مکمل اصلی رو چه جوری از تقلبی تشخیص بدم ؟

من muscle gain خریدم ، مال شرکت muscle nutrition هستش . خوبه یا نه ؟ (واسه افزایش وزن)

راهی هست بشه تشخیص داد تقلبیه یا نه ؟
سلام بر داش حامد تاپیک کل کل نبودی اینجا بلاخره گیرت آوردم:)
والا الان یجوری مکملهای فیک رو میزنن که خداییش با اصل مو نمیزنه و تنها راهش اینه که از فروشنده معتبر خرید کنی
محصولات اصلی MN همشون باید هولوگرام این ماسل رو داشته باشن و هولوگرامش رو چون خیلی جزئیات داره نمیتونن کپیش کنن.
بچهها ماسل گین رو خورده بودن و راضی بودن ایشا.. روی شما هم جواب بده.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام بر داش حامد تاپیک کل کل نبودی اینجا بلاخره گیرت آوردم:)
والا الان یجوری مکملهای فیک رو میزنن که خداییش با اصل مو نمیزنه و تنها راهش اینه که از فروشنده معتبر خرید کنی
محصولات اصلی MN همشون باید هولوگرام این ماسل رو داشته باشن و هولوگرامش رو چون خیلی جزئیات داره نمیتونن کپیش کنن.
بچهها ماسل گین رو خورده بودن و راضی بودن ایشا.. روی شما هم جواب بده.

تاپیک کل کل باشه واسه بعد بازی با استقلال :دی فعلا جای من اونجا نیست ! :D
دادا خیلی ممنون بابت راهنمایی ، برم ببینیم هولوگرامش چه جوریه
آخه یه سرچ زدم تو نت ، نوشته بود اگه تقلبی باشه سرطان و هپاتیت و عقیم شدن و اینا داره ! واسه همین ترسیدم ، گفتم از بچه های با تجربه کمک بگیرم

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام...
يه سوال :
مصرف كراتين و گلوتامين و .... واجبه !!؟
اگه بدون دارو بخوام بدنسازي كار كنم از عضله خبري نميشه !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
تاپیک کل کل باشه واسه بعد بازی با استقلال :دی فعلا جای من اونجا نیست ! :D
دادا خیلی ممنون بابت راهنمایی ، برم ببینیم هولوگرامش چه جوریه
آخه یه سرچ زدم تو نت ، نوشته بود اگه تقلبی باشه سرطان و هپاتیت و عقیم شدن و اینا داره ! واسه همین ترسیدم ، گفتم از بچه های با تجربه کمک بگیرم

ایشا... که اصله

سلام...
يه سوال :
مصرف كراتين و گلوتامين و .... واجبه !!؟
اگه بدون دارو بخوام بدنسازي كار كنم از عضله خبري نميشه !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
اتفاقا تا 6 ماه یا حتی سال اول تمرین بهتره که مکملی مصرف نکنین چون با تغذیه براحتی پیشرفت میکنین زمانیکه به قول معروف بدنتون استوپ کرد میتونین از مکملها بهره ببرین.

Last edited:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
بیزحمت این قسمتو جواب بدیبن
ببین دوست من
شما اول باید هدفت رو از انجام ورزش بدنسازی برای خودت مشخص کنی یکی برای سلامتی و تناسب اندام میاد دنبال این ورزش یکی برای قهرمانی و کسب درآمد
مطمئنا اون کسی که برای تناسب اندام بدنسازی کار میکنه هیچ وقت نیاز به مصرف استروئید و یا حتی مکمل نداره
ولی اون کسی که هدفش قهرمانی و کسب درآمد از این ورزشه مطمئنن بدون استروئید و دارو احتمال موفقیتش در بین کسانی که مصرف استروئید براشون یه چیز عادی هست خیلی خیلی کم و میشه بگی غیر ممکنه
حالا 99% از کسایی که بدنسازی کار میکنن جزء گروه اولن ولی متاسفانه قضیه اینه که ما همه چیز رو میخوام خیلی سریع و بدون زحمت بدست بیاریم برای همین هم خیلیا دنبال مصرف استروئیدها میرن درحالیکه کوچکترین اطلاعی درمورد عوارض اونا ندارن.
مطمئن باش که با تغذیه خوب و تمرین مناسب و از همه مهمتر داشتن صبر به اون بدن دلخواهی که میخوان میرسین و نیازی به استروئید یا به قول خودتون دارو ندارین.

ab soroush

Registered User
لایک‌ها
0
سلام اقا من کشتی کار میکنم پاهای بسیار قوی دارم جلو رون و پشت رون199 زدم یعنی اخرین وزنه ها ولی عضله های جلو و پشت رونم مشخص و خطی نیس چه کنم؟ مرسی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بر همگی

آقا ما مدتی بود که از ناحیه سرشانه راست موقع "قفسه سینه" زدن کمی مشکل داشتیم طوری که انگار استخوان ها به هم ساییده میشن و صدا میدن! به مربیمون گفتم و یه نگاه سرسری به سرشانه کرد و گفت که ساییدگی داری و باید گلوکوزامین مصرف کنی تا خوب بشه! قفسه سینه هم دیگه نزن و پرس سینه هم سبک بزن! خواستم بدونم که این گلوکوزامین چی هست دقیقا؟ گند نزنه به سلامتیمون؟ شما تایید می کنید؟ :دی

بالا