• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
درود بر همگی

آقا ما مدتی بود که از ناحیه سرشانه راست موقع "قفسه سینه" زدن کمی مشکل داشتیم طوری که انگار استخوان ها به هم ساییده میشن و صدا میدن! به مربیمون گفتم و یه نگاه سرسری به سرشانه کرد و گفت که ساییدگی داری و باید گلوکوزامین مصرف کنی تا خوب بشه! قفسه سینه هم دیگه نزن و پرس سینه هم سبک بزن! خواستم بدونم که این گلوکوزامین چی هست دقیقا؟ گند نزنه به سلامتیمون؟ شما تایید می کنید؟ :دی
موردی نداره مصرف کنید الان خیلی از افراد سالمند هم مصرف میکنند.
اگه بتونی move free advanced شرکت schiff رو گیر بیاری که حرف نداره البته بدلیل ترکیباتش که با شرع اسلام یکم مغایرت داره چند وقتیه که وارد نشده.
triple flex شرکت نیچرمید هم خوبه و تو داروخونه ها میتونی پیدا کنی.

این مطلب زیر رو هم بخونید

آیا گلوکوزامین به داد مفاصل می‌رسد؟
از MSM یا به عبارتی (Methy Sulfony Methane) و گلوکوزامین سالیان متمادی است که ورزشکاران و افراد غیر ورزشکار برای ترمیم و درمان دردهای مفصلی بهره می‌جویند. دردهای مفصلی در اکثر مواقع بر اثر وارد شدن استرس بیش از حد بر روی غضروف داخل مفصل حین تمرینات سنگین ایجاد می‌شود. در این مطلب نگاه اجمالی بر عملکرد این دو ماده خواهیم داشت.
● MSM
MSM یک ترکیب سولفور طبیعی می‌باشد که در اکثر موادغذائی یافت می‌شود در تحقیقات به‌عمل آمده مشخص شده است که این ماده در رفع التهاب و درمان سرطان علی‌الخصوص سرطان سینه و روده مؤثر می‌باشد.
MSM این قابلیت را دارد که از سرعت پیشرفت بیماری قلبی جلوگیری می‌کند. در آزمایش‌هائی که بر روی حیوانات به‌عمل آمده مکمل کردن این ماده در **** غذائی آن‌ها نشان داد که این ماده از بروز مشکلات مفصلی، کم خونی و همچنین اختلالات کلیوی ممانعت به‌عمل می‌آورد. در یک گزارش که توسط دکتر جاکوب اتل به‌عمل آمده بود معلوم شده بود که توسط این ماده او توانسته بود ۱۸۰۰۰ بیمار خود را که از دردهای مزمن، آسیب دیدگی‌های مکرر مفصلی، آرتروز و... رنج می‌بردند را مداوا کند. در مورد آرتروز میزان ۶ گرم مصرف روزانه برای کاهش دردهای مفصلی پیشنهاد می‌شود در خصوص عوارض جانبی و سمی بودن این ماده (دارو) برای بدن تاکنون هیچ گزارشی اعلام نشده است حتی در مواردی که بیمار روزانه تا ۱۰۰ گرم از این ماده دریافت کرده است نیز هیچ عارضه جانبی دیده نشده است به هر حال میزان مصرف توصیه شده این ماده به‌صورت روزانه حدود ۲ تا ۲۰ گرم می‌باشد ولی همانطور که در ابتدا نیز عنوان شد در صورت مصرف توٲم این ماده با گلوکوزامین تٲثیر مثبت آن چندین برابر خواهد شد.
این بدین معنی می‌باشد که در صورت وجود گلوکوزامین می‌توان میزان دریافت MSM را تا حدود ۱ تا ۲ گرم در طول روز کاهش داد.
● گلوکوزامین (Glucosamine)
گلوکوزامین همانطور که از اسمش پیداست از سنتز ترکیب قند و آمین به‌وجود می‌آید (گلوکز + آمین). گلوکوزامین در شکل‌های مختلفی وجود دارد: HCL، سولفات پتاسیم، سولفات سدیم و ان استیل که البته همگی دارای تٲثیر مشابهی می‌باشند (درصد جذب انواع گلوکوزامین حدود ۹۰ درصد به بالا می‌باشد. در دو تحقیق که در سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۲ به‌عمل آمده مشخص شد که گلوکوزامین در برطرف کردن دردهای مفصلی و ارتقاء عملکرد مفاصل بسیار مؤثر می‌باشد. در یک تحقیق دیگر حتی عنوان شده بود که گلوکوزامین در قیاس با داروهای ضد التهاب همچون ایبوپروفن در برطرف کردن دردهای مفصلی کارسازتر می‌باشد.
نحوه مکانیزم اثر این ماده هنوز مشخص نشده است ولی با این‌وجود این‌طور به‌نظر می‌رسد که این ماده باعث تحریک بدن در رشد غضروف می‌شود. (کارتلیج) یا همان غضروف در تمامی مفاصل بدن یافت می‌شود و از این بابت که با سیستم گردش خون در ارتباط است مستثنی می‌باشد. یعنی غضروف‌ها برخلاف دیگر بافت‌های بدن هیچ‌وقت به‌صورت مستقیم توسط خون تغذیه نمی‌شوند و به همین خاطر غضروف‌ها می‌بایست موادمغذی خود را از طریق گردش مایعات داخل بدن تٲمین نمایند. فشار وارده بر مفاصل باعث می‌شود که مایع داخل غضروف به سمت خارج بافت حرکت نماید و سپس همین مایع در شرایط خارج از مفصل موادمغذی خود را جذب می‌نماید و هنگامی‌که فشار وارده از روی مفصل برداشته شد، دوباره این مایع به‌داخل غضروف برمی‌گردد و آن را با موادغذائی کامل تغذیه می‌نماید یکی از دلایل اصلی اینکه چرا ورزش برای سلامت مفاصل مؤثر است همین می‌باشد. افرادی که فعالیت بدنی پائینی دارند به لحاظ ابتلاء به عوارضی همچون آرتروز و ناراحتی‌های مفصلی بسیار مستعدتر می‌باشند. به مرور زمان غضروف‌ها به‌تدریج قدرت نگه‌داشتن مایعات را از دست می‌دهند که همین موضوع اسباب ظهور دردهای مفصلی را فراهم می‌کند.
مکمل کردن گلوکوزامین در **** غذائی روزانه باعث می‌شود که این مایعات (که اصطلاحاً به آن‌ها Synorial گفته می‌شود) سفت‌تر شده و خاصیت ژلاتینی به‌خود بگیرند و در نتیجه غضروف بتواند مایع بیشتری را در میان خود نگه‌دارد و همین خاصیت نه تنها باعث افزایش دسترسی کارتلیج (غضروف) به موادغذائی می‌شود بلکه قدرت تحمل فشار بیشتر بر روی مفصل را نیز ارتقاء می‌دهد. در کلام دیگر می‌توان عملکرد گلوکوزامین را این‌طور بیان کرد که باعث کاهش اصطحکاک و کاهش درد اطراف مفصل می‌شود.
پس از گذشت ۱۲ تا ۱۸ ماه از مکمل کردن گلوکوزامین، سیستم اعصاب مرکزی فیبرهای عصبی را به‌داخل بافت مفصل امتداد می‌دهد و بدین ترتیب عملکرد سیستم عصبی و حرکتی بدن ارتقاء می‌یابد. علاوه بر این مشخص شده است که گلوکوزامین به دوباره سازی غضروف‌های صدمه دیده نیز کمک می‌کند. بنابر تحقیقاتی که اخیراً به‌عمل آمده هیچ عوارض جانبی در خصوص مکمل کردن دراز مدت این ماده در **** غذائی روزانه در افراد سالم دیده نشده است. دُز مصرفی معمول گلوکوزامین به‌صورت روزانه حدود ۵/۱ گرم می‌باشد که بسته به نیاز فرد می‌توان آن را تا ۳ و حتی ۱۲ گرم در طول روز رساند. به‌طور متوسط در هر وعده می‌بایست حدود ۷۵۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم (۷۵/۰ تا ۵/۱ گرم) گلوکوزامین مصرف کرد. بهترین زمان برای مصرف گلوکوزامین همراه با وعده غذائی می‌باشد.
● نتیجه‌گیری
MSM و گلوکوزامین برای آن دسته از ورزشکارانی که از یک درد مزمن بر اثر تمرین سنگین رنج می‌برند بسیار مفید و مؤثر می‌باشند. در صورت مصرف صحیح و به‌جای این ترکیبات به طور حتم ورزشکار ارتقاء عملکرد ورزشی و خلاص شدن از دست درد مفصل را تجربه خواهد کرد.

مجله دانش ورزش

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
برای انجام ورزشها (شنا) توان-قدرت کم میارم، در بدنسازی هم به همین صورت هست. تغذیه هم تقریبا خوب هست، در واقع زیاد نمی خورم چون با پرخوری توان-قدرت که اضافه نمیشه....
میخوام تمیرنات هوازی انجام بدم که ضربان قلب در یک محدوده نگه دارم و چربی سوزی کنم....
مکمل سالم و سلامتی هست که قبل ورزش-تمرین بخورم و در مدت زمان تمرین انرژی نگه دارم و زود ناک اوت نشم !

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلام
برای انجام ورزشها (شنا) توان-قدرت کم میارم، در بدنسازی هم به همین صورت هست. تغذیه هم تقریبا خوب هست، در واقع زیاد نمی خورم چون با پرخوری توان-قدرت که اضافه نمیشه....
میخوام تمیرنات هوازی انجام بدم که ضربان قلب در یک محدوده نگه دارم و چربی سوزی کنم....
مکمل سالم و سلامتی هست که قبل ورزش-تمرین بخورم و در مدت زمان تمرین انرژی نگه دارم و زود ناک اوت نشم !

مقداریش مربوط به تنبلی کلی بدن هست که کم کم درست میشه . میتونید از ال کارنیتین مایع هم که در داروخانه ها موجوده به میزان کم استفاده کنید .

شنا ورزش سنگینیه , نباید انتظار بی جا از بدن داشته باشی.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
خیلی ممنون از راهنمایی،
دو تا سوال:
1- علت اینکه فرمودید به مقدار کم چی هست؟ تصور میکنم از حد نرمال منظورتون کمتر بود که مصرف کنم، ایا عوارض داره یا برای منظور دیگری مصرف میشه و انرژی دادن جزء وضایف جانبی هست؟
2- در واقع قدرت-توان بدنی همراه با نفس کم میارم و نفس نفس زدن هست که همراه میشه با کاهش قدرت و سبب میشه استاپ کنم.
البته میدونم نفس نفس زدن یه جور هشدار بدن هست که متوجه بشیم که فشار زیاد به بدن آمده (حتی اگر تمرین بنظر سبک باشه) و در این حالت قلب و سایر عناصر حیاتی زیر فشار هستند و باید به بدن برای چند دقیقه حداقل استراحت داد تا به شرایط عادی برگرده . ولی برای من این حالت با تمرینات معمولی پیش میاد . باتوجه به این مورد و اینکه هدف من چربی سوزی و کم کردن تراکم چربی مخصوصا در نواحی اطراف شکم هست آیا مصرف مکمل/مکملها که از یک سو انرژی برای دوام بدن در شرایط تمرین بده و از سوی دیگر عضله سازی صورت بگیره که جایگزین چربی های مصرف شده بشه مفید خواهد بود و این موارد چه مکمل/مکملهایی خواهند بود.
سه روز شنا به مدت تقریبا یک ساعت و سه روز باشگاه (تازه شروع کردم البته سالهای قبل کار میکردم . وزن فعلی 82 و قدر 184 هست ولی با این اوصاف تراکم چربی اطراف شکم و ران پا زیاد هست ! بازوها لاغر و بدون توده قابل ملاحظه عضله هست) کار میکنم.
هدف نهایی رسیدن به تناسب اندام شبیه فیتنس ها در مدت مثلا شش تا هشت ماه هست.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
توی ورزش هایی که سرعت بالاس شده ضربان قلبم به 200 رسیده مشکلی نداره؟
و چطور بارفیکs بهتر برم:D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
خیلی ممنون از راهنمایی،
دو تا سوال:
1- علت اینکه فرمودید به مقدار کم چی هست؟ تصور میکنم از حد نرمال منظورتون کمتر بود که مصرف کنم، ایا عوارض داره یا برای منظور دیگری مصرف میشه و انرژی دادن جزء وضایف جانبی هست؟
2- در واقع قدرت-توان بدنی همراه با نفس کم میارم و نفس نفس زدن هست که همراه میشه با کاهش قدرت و سبب میشه استاپ کنم.
البته میدونم نفس نفس زدن یه جور هشدار بدن هست که متوجه بشیم که فشار زیاد به بدن آمده (حتی اگر تمرین بنظر سبک باشه) و در این حالت قلب و سایر عناصر حیاتی زیر فشار هستند و باید به بدن برای چند دقیقه حداقل استراحت داد تا به شرایط عادی برگرده . ولی برای من این حالت با تمرینات معمولی پیش میاد . باتوجه به این مورد و اینکه هدف من چربی سوزی و کم کردن تراکم چربی مخصوصا در نواحی اطراف شکم هست آیا مصرف مکمل/مکملها که از یک سو انرژی برای دوام بدن در شرایط تمرین بده و از سوی دیگر عضله سازی صورت بگیره که جایگزین چربی های مصرف شده بشه مفید خواهد بود و این موارد چه مکمل/مکملهایی خواهند بود.
سه روز شنا به مدت تقریبا یک ساعت و سه روز باشگاه (تازه شروع کردم البته سالهای قبل کار میکردم . وزن فعلی 82 و قدر 184 هست ولی با این اوصاف تراکم چربی اطراف شکم و ران پا زیاد هست ! بازوها لاغر و بدون توده قابل ملاحظه عضله هست) کار میکنم.
هدف نهایی رسیدن به تناسب اندام شبیه فیتنس ها در مدت مثلا شش تا هشت ماه هست.

خب شما یه ذره وضعیتتون حساس هست باید حواستون باشه که عضله سوزی نکنید , چون عرض کردم شنا ورزش سنگینیه و شما هم الان دارین بدنتون رو زیر فشار شدیدی میزارین , سه روز شنا و سه روز بدنسازی..پیشنهاد من دو روز شنا هست و سه روز بدنسازی.
قبل از شنا هم یک قاشق کارنیتین میل کنید . عوارض خواصی هم نداره , یک قاشق غذا خوری در یک لیوان اب. حواستون باشه بعد از شنا هم نرید هله هوله بخورین که هرچی زحمت کشیدی بپره بره. اگه بتونی یه لیوان اب کرفس تو قمقمه ببری با خودت و بعد از شنا , وقتی ضربان قلبت اومده پایین مصرف کنی که دیگه تیر خلاص رو میزنی به چربی ها..
در مورد روزای بدنسازی هم , چون تازه شروع کردین مکملی نیاز نیست بخورین , ولی از ماه بعد میتونید امینو رو شروع کنید یک ماه در میون مصرف کنید.

در کل هدفتون هدف خوب و قابل رسیدنی هست و تیپ بدنی تون کاملا سازگاره با این هدف , از مدت زمانی هم که در نظر گرفتین هم معلومه هول نیستین , که خیلی خوبه !

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام داداش من دکتر بهم گفته لاغری مزمن داری یعنی 82کیلوبودم شدم الان 66کیلوبه خاطر ناراحتی معده است حالا گفت بدن سازی درحدی که کل بدنت از رو فرمی که داری خارج بشه باید کنی حالا میخوام کارباتردمیل و دمبل و.....انجام بدم راستی اطراف خونم اصلا باشگاه نیست چکارکنیم؟؟؟فرم فیزیکی بدنم دست وپالاغروتاحدی کمی چربی دارند وباسن وشکمم چربی دارند حالا یک برنامه میخوام دستت درد نکنه

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
یه سوال :
کسی که فرم بدنی خیلی لاغری داره ! استخون بندی ریز و این حرفا !
ایا امکانش هست بدنش با تمرین ( بدون استروئید و اینا ) ازین هیکل گنده ها :دی بشه ؟!!
حرکات فیتنس فرق میکنه با این حرکات عادی آیا ؟1

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
یه سوال :
کسی که فرم بدنی خیلی لاغری داره ! استخون بندی ریز و این حرفا !
ایا امکانش هست بدنش با تمرین ( بدون استروئید و اینا ) ازین هیکل گنده ها :دی بشه ؟!!
حرکات فیتنس فرق میکنه با این حرکات عادی آیا ؟1
نه! ولی برای اینکه بدنت ایده آل بشه استروئید لازم نداری!
هم ورزش کن هم تغذیت رو اصولی کن

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
نه! ولی برای اینکه بدنت ایده آل بشه استروئید لازم نداری!
هم ورزش کن هم تغذیت رو اصولی کن

نه جواب کدوم سواله :دی
من میخوام بدنم اونطوری نشه :دی آخه حس میکنم داره بالاتنم بزرگ میشه نسبت به دور کمر و پایین تنه !!

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
نه جواب کدوم سواله :دی
من میخوام بدنم اونطوری نشه :دی آخه حس میکنم داره بالاتنم بزرگ میشه نسبت به دور کمر و پایین تنه !!
اول!
خب این طوریه خوش تیپ تر میشی! ولی بدون استروئید این طوری که تو عکس ها میبینی نمیشی!

ali1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون.من 25 سالمه-قدم 179 وزنم 65-می خام وزنم بره بالا و بازوهام بزرگ شن-الان شاغلم و نمی تونم باشگاه برم-لطفا یه راهنمایی بهم بکنید گه چی کار کنم؟؟ متشکر

mak.k

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
214
سلام آقایون.من 25 سالمه-قدم 179 وزنم 65-می خام وزنم بره بالا و بازوهام بزرگ شن-الان شاغلم و نمی تونم باشگاه برم-لطفا یه راهنمایی بهم بکنید گه چی کار کنم؟؟ متشکر
وزنت خیلی هم کم نیست دوست عزیز
شما 10 کیلو لازم داری به جز ورزش کردن وباشگاه رفتن راه دیگه ای نیست برای اضافه کردن وزن
مگه اینکه صبح تا شب بخوری
مثلا 3 وعده غذایی رو تقسیم کنی به 5 وعده
میزان چربی تو غذاها رو بالا ببر
اینجوری شیکمت میاد جلو قلمبه میشی :lol:
راه دیگه ای هم نیست

ali1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وزنت خیلی هم کم نیست دوست عزیز
شما 10 کیلو لازم داری به جز ورزش کردن وباشگاه رفتن راه دیگه ای نیست برای اضافه کردن وزن
مگه اینکه صبح تا شب بخوری
مثلا 3 وعده غذایی رو تقسیم کنی به 5 وعده
میزان چربی تو غذاها رو بالا ببر
اینجوری شیکمت میاد جلو قلمبه میشی :lol:
راه دیگه ای هم نیست
مکمل پروتین چه طوره مصرف کنم با دمبل و هالتر که تو خونه دارم؟ یه برنامه می خاد یا نه؟

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان من میخوام Tower/200 بگیرم برای تمرین توی خونه، شما تایید میکنید یا میگید همون دمبل و هالتر بهتره؟؟ برای تمرین نیمه حرفه ای میخوام :)
انتخاب تاور به خاطر این بود که حرکات زیادی میشه زد باهاش انگار...

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یه باشگاه رفتن واقعا انقدر سخته ? اگه فکر پولشی که اصلا بهش فکر نکن چون داری واسه سلامتیت خرج میکنی..اگرم چیز دیگست بگو من شاید دارم اشتباه میکنم. خودم مدتها خونه تمرین میکردم , هیچ فایده ای نداره , باشگاه میری یه چیز دیگست. حریف تمرینی کلی شما رو جلو میندازه . میری باشگاه چندتا بدن میبینی انگیزه میگیری..چند نفر ازت تعریف میکنن اصلا روحیه میگیری..کلی دوست پیدا میکنی..تو ایران باشگاها حکم کلاب ها رو دارن.

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
یه باشگاه رفتن واقعا انقدر سخته ? اگه فکر پولشی که اصلا بهش فکر نکن چون داری واسه سلامتیت خرج میکنی..اگرم چیز دیگست بگو من شاید دارم اشتباه میکنم. خودم مدتها خونه تمرین میکردم , هیچ فایده ای نداره , باشگاه میری یه چیز دیگست. حریف تمرینی کلی شما رو جلو میندازه . میری باشگاه چندتا بدن میبینی انگیزه میگیری..چند نفر ازت تعریف میکنن اصلا روحیه میگیری..کلی دوست پیدا میکنی..تو ایران باشگاها حکم کلاب ها رو دارن.

نه اتفاقا خیلی علاقه دارم برم باشگاه(قبلا یه سالی رفتم) ولی الان به خاطر درسِ احتمالا منتهی به دانشگاه! وقت نمیکنم برم باشگاه، برای یه مدت 2-3 ماهه یا یکم بیشتر میخوام بدنم رو فرم باشه تا بعد ببینم چی میشه :)
میرفتم باشگاه ماهی 15 تومن میدادم که واقعا پولی نیست در حال حاضر :happy:

فکر کنم همون هالتر بگیرم بهتره
ولی با تاور حرکات پا هم میشه میزد مثل اینکه! برا همین تو شک هستم :wacko:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
آقا برا یکی با بدن لاغر 4روز در هفته کافیه !؟
قبلا 6ماه سه روز در هفته میرفتم یه باشگاهی .
الان یک ماه یه باشگاه میرم 5روز در هفته اما خوشم نمیاد از باشگاش !!!
میخوام برم همون قبلی یه پنجشنبه هم بیام اینتور ! کافیه ؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نه اتفاقا خیلی علاقه دارم برم باشگاه(قبلا یه سالی رفتم) ولی الان به خاطر درسِ احتمالا منتهی به دانشگاه! وقت نمیکنم برم باشگاه، برای یه مدت 2-3 ماهه یا یکم بیشتر میخوام بدنم رو فرم باشه تا بعد ببینم چی میشه :)
میرفتم باشگاه ماهی 15 تومن میدادم که واقعا پولی نیست در حال حاضر :happy:

فکر کنم همون هالتر بگیرم بهتره
ولی با تاور حرکات پا هم میشه میزد مثل اینکه! برا همین تو شک هستم :wacko:

پارک نزدیک خونتون نیست ? با یه سری از دستگاها که توی پارکاست میتونی کارت رو بندازی
تو خونه نفس تنگی میگیری خیلی خفست , خودم اذیت میشدم

پا که راحته , ما یه مدل پا میزدیم سر کاراته خدا بود , خواستی میگم بهت .
دردسرت سینه و زیر بغله تو خونه که میشه با شنا و شنا از پشت ردیفش کرد .

بالا