• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
راستی جناب mori من یه سوال در مورد تغذیه از خود شما داشتم

می خواستم ببینم مصرف زیاد قرص های روغن ماهی که بعضا دوز های 24 عدد در روز رو بعضی ها پیشنهاد میکنن کلا ضرری داره یا نه؟

2- افراط در مصرف زیتون آیا ضرری داره ؟؟

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

می خواستم ببینم مصرف زیاد قرص های روغن ماهی که بعضا دوز های 24 عدد در روز رو بعضی ها پیشنهاد میکنن کلا ضرری داره یا نه؟

ســـــــــــــــــلـــــــــــــام
خیلی ممنون از راهنماییها
توصیه ها رو عمل می کنم
قرص مخمر ابجو رو اگر با نهار نخورم معده درد می گیرم اما با نهار می تونم بخورم
اشکالی نداره؟
روزی یک قرص باید بخورم؟

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونید از رنگ های مخصوص بدن که فروشگاه ها دارن استفاده کنید اما فکر کنم بعد از شستشو پاک بشه :دی

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام خدمت اساتید محترم.
حقیقتش به تازگی شروع کردم به ورزش بدن سازی و هدف اصلیم کاهش وزن و رسیدن به یک اندام متناسبه تا افزایش حجم عضله و...
تا چند ماه پیش بسیار چاق بودم و وزنم بالای صد کیلو بود. به هر ترتیبی بود با یه **** سفت و سخت و ورزش وزنم رو به نود رسوندم. قدم هم 178 سانته... استخوان بندیم هم متوسطه.این رو هم قبول دارم که کارم اشتباه بوده. چون در عرض 3 ماه حدود 25 کیلو وزن کردم!
از دوستان تقاضا دارم راهنماییم کنن که با چه برنامه و رژیمی شروع کنم تا در کوتاه مدت وزن و هیکلم رو به یه حد ایده آل برسونم؟
ممنون.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
حقیقتش به تازگی شروع کردم به ورزش بدن سازی و هدف اصلیم کاهش وزن و رسیدن به یک اندام متناسبه تا افزایش حجم عضله و...
تا چند ماه پیش بسیار چاق بودم و وزنم بالای صد کیلو بود. به هر ترتیبی بود با یه **** سفت و سخت و ورزش وزنم رو به نود رسوندم. قدم هم 178 سانته... استخوان بندیم هم متوسطه.این رو هم قبول دارم که کارم اشتباه بوده. چون در عرض 3 ماه حدود 25 کیلو وزن کردم!
از دوستان تقاضا دارم راهنماییم کنن که با چه برنامه و رژیمی شروع کنم تا در کوتاه مدت وزن و هیکلم رو به یه حد ایده آل برسونم؟
ممنون.

درود !!!

دوست عزیز سنتون و سابقه ورزشی تون رو توی بدنسازی یا هر فعالیت ورزشی دیگه ای که داشتین بنویسن تا راهنمایی تون کنم..

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

1- باید ببینیم این کپسول ها حاوی چه دزی از ویتامین E و اسید های چرب غیر اشباع هستن. در حال حاضر بررسی های علمی نتایج چندان دقیقی رو در مورد بروز مسمومیت در اثر مصرف زیاد یا هایپر ویتامینوز ویتامین E نشون نداده. اما با این وجود احتمال بروز این عوارض وجود داره: کوفتگی، ضعف، تاری دید (به دلیل تداخل در جذب ویتامین A ) سر درد و تاخیر زمان انعقاد خون.
برای مردان بالغ مطابق جداول تعیین شده RDA روزانه حدود 15 میلی گرم آلفا توکوفرول (حدود 10 واحد بین المللی)کافی است.
به نظر من در اون حدی که شما گفتید (24 عدد در روز) زیاد هست و ممکنه عوارضی که ذکر کردم بروز بکنه، اما در مقادیر پایین تر به احتمال زیاد مشکلی نداره.

2- زیتون مخصوصا اگه پرورده باشه محتوای سدیم بالایی داره (هر صد گرمش بالای 3000 میلی گرم سدیم داره) و این موضوع (دریافت بیش از اندازه ی سدیم) می تونه تعادل الکترولیت ها رو به هم بزنه که حتما در پرفورمنس ورزشکار اثر نامطلوب خواهد داشت. اما مصرف مختصرش اشکالی نداره به شرط این که با منابع خوب پتاسیم مثل موز جبران بشه. یکی از نوشیدنی های بسیار خوب هم برای این منظور آب گوجه فرنگی است که املاح و به خصوص پتاسیم خوبی داره، برای همین مصرفش رو (یک لیوان کافیه) به ورزشکاران توصیه می کنیم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ممنون.

با عرض معذرت، بدبختی و گرفتاری اینه که همه می خوان در کوتاه ترین زمان ممکن با دوام ترین کاهش وزن رو داشته باشن و بدون تحمل هر نوع زحمتی کاملا رو فرم و شاداب بشن. خیر، امکان پذیر نیست! یعنی از راه های علمی امکان پذیر نیست، می تونید (اگه مایل بودید و اصرار داشتید) راه های غیر علمی رو امتحان کنید. شما در حال حاضر باید کلی هنر به خرج بدید تا همین وزنی رو که کم کردید حفظ کنید!

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

آقا تو رو خدا یه فکری برا من بکنید

بیچاره شدم از بس لاغرم
قد : 170
وزن: 50

هر جا می رم اولین سوالی که باید جواب بدم اینه
وای چرا تو اینطور شدی؟ اینقدر لاغر و ضعیف شدی؟:(

من اصلا غذا نمی خورم:wacko:

باور کنید خودم تعجب می کنم که چرا من زنده موندم
اصلا نه اشتهایی نه حس و حالی برای کار
مثل یه مرده متحرک هستم باور کنید جدی میگما
:( :( :(

حال که دیگه روزه هم میگیرم که دیگه نگو و نپرس

پیشا پیش از لطفتون ممنون

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

بیچاره شدم از بس لاغرم

پیشا پیش از لطفتون ممنون

شما اول بايد حتما به يك متخصص غدد يا داخلي رجوع كنيد و ببينيد كه آيا بيماريهاي كم كاري يا پركاري غدد داخلي از جمله تيروئيد دارين يا نه .بعد از اينها اگر مشكلي نبود با رژيمها و تمرينهاي منظم كم كم وزن اضافه خواهيد كرد.ولي توصيه اكيد بهتون ميكنم قبل از روشن شدن وضعيت غدد داخلي تون به هيجوجه خودسرانه از مكملها يا هورمونها استفاده نكنيد .چون هم خطرناكند هم كاملا بي نتيجه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

بیچاره شدم از بس لاغرم

پیشا پیش از لطفتون ممنون

این قرص رو میل کنید (C-Apetti) , نیم ساعت قبل از هر وعده ی غذایی.

فقط خواب اور هستش , رانندگی ممنوع!!!

یه ازمایش کلی هم بدید .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شما اول بايد حتما به يك متخصص غدد يا داخلي رجوع كنيد و ببينيد كه آيا بيماريهاي كم كاري يا پركاري غدد داخلي از جمله تيروئيد دارين يا نه .بعد از اينها اگر مشكلي نبود با رژيمها و تمرينهاي منظم كم كم وزن اضافه خواهيد كرد.ولي توصيه اكيد بهتون ميكنم قبل از روشن شدن وضعيت غدد داخلي تون به هيجوجه خودسرانه از مكملها يا هورمونها استفاده نكنيد .چون هم خطرناكند هم كاملا بي نتيجه.

دقیقا همینطوره! همونطور که جناب roje_aria79 فرمودن شما حتما باید ببینید آیا مشکل هایپر تیروئیدیسم (پر کاری تیروئید) دارید یا نه. این رو بدون مراجعه به متخصص و انجام آزمایشات کلینیکی نمی تونید بفهمید. حتما وضعیت جسمانی شما باید مورد بررسی دقیق و کامل قرار بگیره. از این موضوع سرسری رد نشید. احتمال داره حتی آزمایش انگل هم برای شما لازم باشه. به هر حال تا از همه نظر تست ها و آزمایشات بیوشمیایی و خون شما چک نشده و احتمالات دیگه منتفی نشده، هرگز سرخود هیچ نوع مکملی رو استفاده نکنید. مهمترین نکته فعلا اینه آیا این بی اشتهایی مفرط و کاهش وزن رو اخیرا و در مدت زمان کوتاهی پیدا کرده اید یا چند ساله با اون دست به گریبانید؟

MCSEMCSE

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا همینطوره! همونطور که جناب roje_aria79 فرمودن شما حتما باید ببینید آیا مشکل هایپر تیروئیدیسم (پر کاری تیروئید) دارید یا نه. این رو بدون مراجعه به متخصص و انجام آزمایشات کلینیکی نمی تونید بفهمید. حتما وضعیت جسمانی شما باید مورد بررسی دقیق و کامل قرار بگیره. از این موضوع سرسری رد نشید. احتمال داره حتی آزمایش انگل هم برای شما لازم باشه. به هر حال تا از همه نظر تست ها و آزمایشات بیوشمیایی و خون شما چک نشده و احتمالات دیگه منتفی نشده، هرگز سرخود هیچ نوع مکملی رو استفاده نکنید. مهمترین نکته فعلا اینه آیا این بی اشتهایی مفرط و کاهش وزن رو اخیرا و در مدت زمان کوتاهی پیدا کرده اید یا چند ساله با اون دست به گریبانید؟

این قرص رو میل کنید (C-Apetti) , نیم ساعت قبل از هر وعده ی غذایی.

فقط خواب اور هستش , رانندگی ممنوع!!!

یه ازمایش کلی هم بدید .

سلام

از لطفتون ممنون
حتما دکتر رو میرم
ضمنا با اون قرص که دیگه نمی تونم کار کنم . راستی من از صبح تا شب با کامپیوتر کار می کنم (مال این نیست؟)

و باید بگم من از بچگی اینطور بودم

به هر حال خیلی ممنون برم ببینم چه خاکی میشه بر :( سرم کنم

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

بیچاره شدم از بس لاغرم

پیشا پیش از لطفتون ممنون
خوب عزیزم چرا روزه میگیری با این مشکلت؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آخه باید یه دکتری کسی بگه که اون دنیا گناهش رو بندازم گردن اون:p

اتفاقا اگه بدن شما از لحاظ تیرویید مشکلی نداشته باشه و لاغری شما فقط به علت عادات غذایی غلط باشه روزه گرفتن باعث کاهش سرعت سوخت و ساز بدن شما میشه و کمک میکنه که بتونید وزن اضافه کنید

به قول پیامبر :: روزه بگیرید تا سلامت شوید...;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
معمولا براي كساني كه لاغر هستند و دچار كمبود وزن مي باشند راه حل هاي زيادي براي كسب كردن وزن و رسيدن به شرايط نرمال نداريم و در مقايسه با چاقي كه روش هاي متعدد در متعدي براي كاهش وزن وجود دارد از مكمل و قرص گرفته تا روش هاي مختلف جراحي، مقابله با لاغري مخصوصا اگر مفرط و شديد باشد بسيار مشكل است. چون شما ممكن است بتوانيد مثلا اشتهاي يك آدم چاق را مختل كنيد و روي مركز سيري او در هيپوتالاموس اثر بگذاريد و ياحتي قسمتي از معده ي او را برداريد كه نتواند بيشتر بخورد!، اما آيا مي توانيد به زور در حلق يك آدم كم اشتها غذا فرو كنيد؟؟! مسلما كار بسيار دشوار است و كار مشاوره‌ي رژيم درماني دراين شرايط بسيار حياتي و دقيق است. اگر فرد دچار بد غذايي باشد كار سخت تر است و اينطور نيست كه به او يك قرص محرك اشتها بدهيم و تصور كنيم كار تمام شده است. تصوري كه در جامعه غالب است و فرض را بر اين مي گيرد كه همه ي اين مشكلات با خوردن چند عدد قرص و مكمل بر طرف مي شود!
بنابراين اكيدا از دوستان مي خواهم چنانچه در حالت كم وزني يا Under Weight هستند و اشتهاي كافي هم ندارند زود به قرص و مكمل هاي Weight Gainer متوسل نشوند و حتما موضوع را پيگيري كنند تا دقيقا مشكل روشن شود و بر اساس سابقه ي فاميلي و عادات غذايي و به طور كلي مشخص شدن دقيق وضعيت فعلي جسمي از نظر ابتلا به بيماري هاي عفوني يا كاهش عملكرد سيستم ايمني و غيره، اقدام به درمان كنند. خود را به دست حوادث سپردت اصلا شايسته نيست!

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
با عرض معذرت، بدبختی و گرفتاری اینه که همه می خوان در کوتاه ترین زمان ممکن با دوام ترین کاهش وزن رو داشته باشن و بدون تحمل هر نوع زحمتی کاملا رو فرم و شاداب بشن. خیر، امکان پذیر نیست! یعنی از راه های علمی امکان پذیر نیست، می تونید (اگه مایل بودید و اصرار داشتید) راه های غیر علمی رو امتحان کنید. شما در حال حاضر باید کلی هنر به خرج بدید تا همین وزنی رو که کم کردید حفظ کنید!

سلام و ممنون.
والا اول اینکه اگه منظورتون از راه های غیر علمی استفاده از دارو های لاغری و ... باشه خدمتتون عرض کنم که بهیجوجه دنبال اینجور چیزا نرفتم و تنها با دو کار این کاهش وزن سریع رو داشتم: رژیمی که توش خیلی از غذاها و ترکیبات رو کم یا حذف کردم و ورزش. این رو هم میدونم که اشتباه کردم. حتی پیش یه متخصص تغذیه هم رفتم و اونم من رو کلی ملامت کرد و گفت ورنی که به سرعت کم بشه با از سر گیری عادات غذایی قبلی به سرعت به همون حال اول برمیگرده شاید هم بدتر از قبل!
به گفته شما هم عمل میکنم و سعی میکنم که از این به بعد از یه **** متعادل و کاملا علمی تبعیت کنم.
حالا از شما یه سوال دارم اونم اینکه خیلی نگرانم که برگردم به همون حالت قبلی چون حقیقتش برای کم کردن ورزنم خیلی سختی و مشقت تحمل کردم. چکار کنم که بتونم هم وضعیت فعلی خودم رو حفظ کنم و هم به تدریج بتونم وزنم رو کم کنم؟
با سپاس.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
درود !!!

دوست عزیز سنتون و سابقه ورزشی تون رو توی بدنسازی یا هر فعالیت ورزشی دیگه ای که داشتین بنویسن تا راهنمایی تون کنم..
سابقه ورزشی: 2 سال پیش فقط به مدت چند ماه بدن سازی میرفتم و دیگه به اون صورت فعالیت ورزشی خاصی نداشتم:(

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سابقه ورزشی: 2 سال پیش فقط به مدت چند ماه بدن سازی میرفتم و دیگه به اون صورت فعالیت ورزشی خاصی نداشتم:(

3 روز در هفته برنامه زیر را به مدت 3 ماه بزنید

یکشنبه :

پرس سینه هالتر 17*15*12
پرس بالا سینه دمبل 3*15

پرس سرشانه هالتر 17*15*12
نشر جانب3*12

پشت بازو سیم کش17*15*12
پشت بازو هالتر خوابیده 3*15

سه شنبه

زیر بغل اچ تک تک 17*15*12
زیر بغل سیم کش از جلو 3*15

کول با هالتر 17*15*12

جلو بازو هالتر 17*15*12
جلو بازو دمبل یکی در میان 3*15

پنج شنبه

جلو پا ماشین 3*20
پرس پا 17*15*12

زیر شکم 3*20
کرانچ 3*20

--------------------
حریف تمرینی دارید؟؟ اگر جواب مثبت است سعی کنید تمام حرفها را بیرون باشگاه بزنید و در باشگاه فقط تمرین کنید

دامنه تکرار ها بالاست نیازی نیست در هر حرکت حتما از سنگین ترین وزنه استفاده کنید. وزنه را در حد متوسط به بالا انتخاب کنید.

فاصله بین هر ست را 30 ثانیه و فاصله بین 2 حرکت بین 2 تا 3 دقیقه باشد

باز هم تاکید میکنم در باشگاه فقط تمرین کنید

--

تمرین باوزنه سبب فعال شدن عضلات شما شده و سوخت و ساز بدنتان افزایش پیدا میکند در این صورت حتی در موقع استراحت کالری بیشتری میسوزانید

اگر خواهان چربی سوزی هستید حتما 3 روز درهفته هم به مدت 45 دقیقه تمرین هوازی انجام دهید .

موفق باشید

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
1464_3.jpg

شهریار در 13 سالگی ::eek: :eek:

002.jpg

kamali060523d.jpg

kamali060523a.jpg

1114111712_1073.jpg

1114111711_1068.jpg