• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
3 روز در هفته برنامه زیر را به مدت 3 ماه بزنید

یکشنبه :

پرس سینه هالتر 17*15*12
پرس بالا سینه دمبل 3*15

پرس سرشانه هالتر 17*15*12
نشر جانب3*12

پشت بازو سیم کش17*15*12
پشت بازو هالتر خوابیده 3*15

سه شنبه

زیر بغل اچ تک تک 17*15*12
زیر بغل سیم کش از جلو 3*15

کول با هالتر 17*15*12

جلو بازو هالتر 17*15*12
جلو بازو دمبل یکی در میان 3*15

پنج شنبه

جلو پا ماشین 3*20
پرس پا 17*15*12

زیر شکم 3*20
کرانچ 3*20

--------------------
حریف تمرینی دارید؟؟ اگر جواب مثبت است سعی کنید تمام حرفها را بیرون باشگاه بزنید و در باشگاه فقط تمرین کنید

دامنه تکرار ها بالاست نیازی نیست در هر حرکت حتما از سنگین ترین وزنه استفاده کنید. وزنه را در حد متوسط به بالا انتخاب کنید.

فاصله بین هر ست را 30 ثانیه و فاصله بین 2 حرکت بین 2 تا 3 دقیقه باشد

باز هم تاکید میکنم در باشگاه فقط تمرین کنید

--

تمرین باوزنه سبب فعال شدن عضلات شما شده و سوخت و ساز بدنتان افزایش پیدا میکند در این صورت حتی در موقع استراحت کالری بیشتری میسوزانید

اگر خواهان چربی سوزی هستید حتما 3 روز درهفته هم به مدت 45 دقیقه تمرین هوازی انجام دهید .

موفق باشید

آقا به خاطر برنامه و وقتی که گذاشتین واقعا ممنون...
یه سوال:
بزرگترین معضلی که من در حال حاضر دارم اینه که حجم چربی که دور ران پام رو گرفته خیلی زیاده. بطوری که موقع ورزش و **** همه قسمت های بدنم حتی چربی های اطراف شکمم به خوبی آب میشدن جز این ناحیه... این مسئله خیلی کلافم کرده.
به نظر شما با تاکید و تکرار بیشتر کدام حرکت ها میتونم این مشکل رو به سرعت حل کنم تا بتونم بجای چربی شاهد رشد عضله باشم چون مثل اینکه موقع ذخیره شدن چربی همشون سرازیر شدن به این قسمت! مخصوصا موقع دویدن یا کوهنوردی واقعا اذیتم میکنه.
حدودا چه مدت مثلا چند ماه زمان میبره که این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
آقا به خاطر برنامه و وقتی که گذاشتین واقعا ممنون...
یه سوال:
بزرگترین معضلی که من در حال حاضر دارم اینه که حجم چربی که دور ران پام رو گرفته خیلی زیاده. بطوری که موقع ورزش و **** همه قسمت های بدنم حتی چربی های اطراف شکمم به خوبی آب میشدن جز این ناحیه... این مسئله خیلی کلافم کرده.
به نظر شما با تاکید و تکرار بیشتر کدام حرکت ها میتونم این مشکل رو به سرعت حل کنم تا بتونم بجای چربی شاهد رشد عضله باشم چون مثل اینکه موقع ذخیره شدن چربی همشون سرازیر شدن به این قسمت! مخصوصا موقع دویدن یا کوهنوردی واقعا اذیتم میکنه.
حدودا چه مدت مثلا چند ماه زمان میبره که این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر.

دوست عزیز !!

محل تجمع چربی در افراد مختلف متفاوت است .. بعضی در پهلو پعضی شکم بعضی ران و بعضی کل بدن به طور یکنواخت . این مسئله به ژنتیک برمیگردد.
احتمالا رانهای شما اولین جایی هستند که در آنها چربی جمع شده و آخرین جایی که چربی آب میشود.
---
چیزی به نام چربی سوزی موضعی وجود ندارد و چربی فقط در اثر فعالیت بدنی در کل بدن میسوزد (اگر همچین موضوعی صحت داشت هر فردی که عادت به آدامس جویدن داشت باید عضلات صورت تفکیک شده میداشت!!)

همان برنامه بدنسازی + هوازی را اجرا کنید اما به خاطر داشته باشید این دو وقتی در چربی سوزی موثر خواهند بود که از یک **** غذایی اصولی بهره ببرید ...جهت راهنمایی برای **** غذایی جناب mori.54 راهنمای شما خواهند بود موفق باشید

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این شهریار کمالی عجب استعدادی داره
توی 13 سالگی غولی بوده
دقیقن یادم نیست اما توی روزنامه خوندم که توی اخرین مسابقش نتونسته زیاد خوب کار کنه
در ضمن فکر میکنم ایرانی الاصل هست و تابعیت امریکایی داره

درسته؟؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
درسته درسته
83.gif
83.gif

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز !!

محل تجمع چربی در افراد مختلف متفاوت است .. بعضی در پهلو پعضی شکم بعضی ران و بعضی کل بدن به طور یکنواخت . این مسئله به ژنتیک برمیگردد.
احتمالا رانهای شما اولین جایی هستند که در آنها چربی جمع شده و آخرین جایی که چربی آب میشود.
---
چیزی به نام چربی سوزی موضعی وجود ندارد و چربی فقط در اثر فعالیت بدنی در کل بدن میسوزد (اگر همچین موضوعی صحت داشت هر فردی که عادت به آدامس جویدن داشت باید عضلات صورت تفکیک شده میداشت!!)

همان برنامه بدنسازی + هوازی را اجرا کنید اما به خاطر داشته باشید این دو وقتی در چربی سوزی موثر خواهند بود که از یک **** غذایی اصولی بهره ببرید ...جهت راهنمایی برای **** غذایی جناب mori.54 راهنمای شما خواهند بود موفق باشید

واقعا ممنون...

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
mory.54 جان
یه نیگا به پست 435 بندازین ممنون میشم.
لطف کنید با شرایط فعلی من رو در مورد یه **** غذایی اصولی راهنمایی کنین
با سپاس

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
نوع فعالیت ............. کیلو کالری در دقیقه
خوابیدن ............. 2/1
استراحت در رختخواب ............. 3/1
نشستن بطور طبیعی ............. 3/1
نشستن و مطالعه کردن ............. 3/1
دراز کشیدن ............. 3/1
نشستن و خوردن ............. 5/1
ایستادن بطور طبیعی ............. 5/1
گوش کردن به سخنرانی ............. 7/1
صحبت کردن ............. 8/1
شستشوی فردی ............. 2
نشستن-نوشتن ............. 6/2
ایستادن:فعالیت سبک ............. 6/2
شستن و اصلاح کردن ............. 6/2
رانندگی با ماشین ............. 8/2
شستشوی لباس ............. 1/3
قدم زدن آهسته ............. 1/3
واکس زدن ............. 2/3
مرتب کردن رختخواب ............. 4/3
لباس پوشیدن ............. 4/3
دوش گرفتن ............. 4/3
موتور سیکلت سواری ............. 4/3
آهنگری ............. 5/3
رنگ کردن منزل ............. 5/3
جارو کردن زمین ............. 9/3
تعمیر ماشین و کامیون ............. 2/4
تمیز کردن زمین ............. 9/4
اره کردن چوب پشت سرهم ............. 2/6
بیل زدن ............. 8/6
پایین رفتن از پله ها ............. 1/7
بالا رفتن از پله ها ............. 18-10

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ممنون

IronSteelMetal

کاربر فعال هنرهای ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
329
ادامه
پارو زدن 5/6-4 كيلومتر در ساعت.........................7-3
واليبال...................................................8-5/3
گلف......................................................7-5/3
پينگ پونگ...............................................7-9/4
قايق راني................................................15-5
دوچرخه سواري 8-24 كيلومتر در ساعت...............12-5
اسكيت...................................................15-5
تير اندازي..................................................2/5
بدمينتون...............................................10-2/5
بولينگ.......................................................7
تنيس.....................................................11-7
فوتبال........................................................9
هندبال و اسكواش.........................................10
كوهنوردي..................................................10
جودو و كاراته...............................................13
فوتبال آمريكايي..........................................3/13
كشتي...................................................4/14
اسكي:
پايين آمدن از شيب تند.................................12-8
مسابقات پايين آمدن از تپه..............................5/16
قدم زدن:
در برف 4 تا 5/5 كيلومتر در ساعت.....................20-10
بالا رفتن از تپه(5/5ر كيلومتر در ساعت)...............15-11
پايين آمدن از تپه(4 كيلومتر در ساعت)..............7/3-6/3
پياده روي(5 كيلومتر در ساعت)..........................8/6
دويدن:
8 كيلومتر در ساعت.......................................10
12كيلومتر در ساعت......................................15
16كيلومتر در ساعت......................................20
24 كيلومتر در ساعت.....................................25
شنا كردن:
معمولي.....................................................6
كرال 25 تا 50 متر در دقيقه.............................12-6
پروانه50 متر در دقيقه.....................................14

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
سلام
ببخشید میخواستم درباره تمام داروهای بدنسازی یک توضیحی بدین ( من مبتدی هستم و میخوام اطلاعات کسب کنم )
مخصوصا در مورد جربی سوزها
لطفا ابتدا در مورد کاری که انجام میده و بعد عوارض استفاده از اون و بعدحدود قیمت آن و بعد نظر شخصی
با تشکر فراوان ! منتظرم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خواهش مي كنم.
اميدوارم مفيد باشه.

راستي منبع:
كتاب اصول تنظيم برنامه هاي غذايي(تاليف: پروين ميرميران)
دوست عزیز , لطفا تو همین تاپیک ادامه بدید,

ممنون از اطلاعات خوبتون.

سلام
ببخشید میخواستم درباره تمام داروهای بدنسازی یک توضیحی بدین ( من مبتدی هستم و میخوام اطلاعات کسب کنم )
لطفا ابتدا در مورد کاری که انجام میده و بعد عوارض استفاده از اون و بعدحدود قیمت آن و بعد نظر شخصی
با تشکر فراوان ! منتظرم

شما هم , اینجا ادامه بدید لطفا

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
منتظر هستم

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
ببخشید یک سوال دیگه دارم !
من 110 کیلو وزنم هست و 185 سانتیمتر قدم . به نظرتون چکار کنم که به وزن متعادل برسم .
شما چربی سوزها رو پیشنهاد میکنید . بدنسازی بدرد من میخوره ! البته من 5 ماه هم بدنسازی رفتم ( البته با کمی تاخیر بین هر ماه )
در ضمن من نمیتوانم یواش یواش وزن کم کنم ( یعنی مثلا 5 یا 6 ماه این وزن رو کم کنم یا اقلا باید یک نتیجه خوبی اولش بگیرم تا ادامش بدم ).
لطفا کمک بکنید خیلی لازم دارم
یک سوال دیگه تو ماه رمضان چه کار باید بکنیم برای اینکه لاغر بشیم ! چون اینطور که میدونم خیلی متابولیسم رو میکشه پایین ( احتمالا ماله این تاپیک نیست ولی اگر امکانش هست جواب بدین )
فعلا
یاحق

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
با تشکر فراوان ! منتظرم

درود!!

دوست عزیز منظور شما از چربی سوز ها دارو است یا مکمل؟؟

کلن بوترول

اين دارو هورمون و يا استروئيد نيست. «کلن بوترول» به دسته داروهاي « beta-2-symphatomimetic » تعلق داشته و با اين وجود، تاثيراتي همانند استروئيدها از خود نشان مي دهد. اين دارو در برخي کشورها به نام «اسپيروپنت» نيز ناميده مي شود. مصرف اين دارو با افزايش حجم عضلاني، افزايش قدرت بدني و از همه مهم تر نيز با تشديد سوخت و ساز چربي ها در بدن همراه بوده است. تاثيرات آنابوليکي اين دارو را مي توان در آنتي کاتابوليک بودن آن دانست. اين دارو از تجزيه شدن پروتئين در عضلات جلوگيري کرده و بدين ترتيب موجب تشديد رشد عضلات در ورزشکاران مي گردد. اين دارو زماني که در دوره هاي کات و به همراه «T-3»، «پريموبولان دپو»، «اکساندرولون» يا «وينسترول» به کار گرفته شود، تاثيرات مثبت جادويي در کاهش ميزان چربي زايد در بدن خواهد داشت. زنان و يا کساني که مصرف دارو در ورزش را به تازگي شروع کرده باشند، به راحتي از اين دارو استفاده کرده و علاوه بر تشديد عضله سازي در بدن، چربي هاي زايد خود را نيز به آساني مي سوزانند. اين دارو استروئيد نبوده و خواص شايع و معمول استروئيدها را نيز در پي نخواهد داشت اما با اين وجود، اين دارو نيز عوارض جانبي خاص خود را در پي دارد.

در مصرف اين دارو نيز بايد رعايت احتياط را بکنيد. ابتدا از دزهاي کمتر و سبک تر استفاده کرده و سپس دز مصرف را به تدريج افزايش دهيد تا به دز مجاز و توصيه شده برسيد. دوره هاي مصرف اين دارو حدالامکان بايد کوتاه انتخاب شده و در صورت لزوم نيز دوره تکرار شود. بدن آدمي به راحتي و در مدت زمان کوتاهي نسبت به اين دارو سازگاري پيدا کرده و از حساسيت آن به اين ترکيب کم مي شود.

اين دارو اصولا داروي گشاد کننده برونشها بوده و در سرتاسر جهان، از آن براي مقابله با حملات آسم و براي درمان تنگي نفس آدمي استفاده مي شود. اين دارو چند سالي بيش نيست که در قلمرو ورزشهاي قدرتي وارد شده است. گويا دنياي جنجالي پرورش اندام همانگونه که پيشتر گفته شد، دست رد بر سينه هيچ دارويي نزده و نمي زند. مصرف اين دارو در کشور حتي از پرورش اندام به رژيمها و خدمات لاغري نيز سرايت کرده و براي لاغر کردن زنان و مرداني که با ورزش هاي قدرتي نيز ميانه چندان خوبي نداشته و تنها براي کم کردن وزن و يا زدودن چربي هاي زايد و براي گرفتن برنامه غذايي و تمريني به برخي مربيان مراجعه مي کنند نيز به کار گرفته مي شود.

مطالبي که در اين ستون به چاپ مي رسد، غالبا از مقالات مندرج در سايت هاي فروش اينترنتي داروهاي ممنوعه در ورزش گرفته شده است. جملات متن اصلي در اين مقالات به گونه اي هدفدار و مغرضانه به رشته تحرير در آمده است و چيده شده است تا در عين حالي که از نويسندگان اين مطالب سلب مسئوليت مي شود، عوارض، مضرات و خطرات واقعي استروئيدها و ديگر داروها در طي اين نوشته ها کوچک و کم اهميت جلوه داده شده و عليرغم اينکه در اين نوشته ها به اضطرار اشاره اي هر چند گذرا به اين عوارض مي شود، اين مخاطرات و عوارض نيز به طرز ماهرانه و استادانه اي از توجه خواننده پنهان نگه داشته و در لابلاي تاثيرات اغوا کننده اي که با آب و تاب به آن پرداخته مي شود، گم مي شود. در ترجمه اين مطالب به اين نکته توجه داشته و همواره سعي ما بر اين بوده است تا با شفاف سازي بي طرفانه در مورد فوايد احتمالي و مضرات و خطرات حتمي اين داروها، تقاضاي مصرف براي مصرف اين داروها در کشور را کم کرده و از بروز عوارض گوناگوني که امروزه در سطح گسترده اي در کشور شاهد آن هستيم، به قدر مختصر تواني که داريم، کم کنيم.

اين دارو با تاثيري که بر سيستم عصب مرکزي بدن گذاشته و بدين وسيله منشاء آثار مثبتي در بدن شده ولي عوارضي از قبيل: لرزش دستها، بي خوابي، تعرق شديد، افزايش فشار خون و حتي استفراغ را نيز در پي داشته است. جالب اينجاست که اين عوارض حتي گاه ممکن است با همان اولين دز مصرف نيز در انسان بروز کند. حال خود تصور کنيد که تجويز اين چنين دارويي براي بخت برگشتگاني که در طول عمر خود به جز «آسپرين» و قرص هاي سرما خوردگي چيز ديگري را مصرف نکرده و اکنون نيز تنها به قصد کم کردن حجم چربي انباشته شده در پهلوها به ما مراجعه کرده اند، چقدر مي تواند خطرناک و غير علمي باشد. تجويز اين دارو در ايران حتي براي دختران و زنان نيز امري عادي و بديهي است! تجويز اين دارو به دختران جوان از طرف شخصي که براي برطرف کردن لاغري مفرط خاله خود از «اکسي متولون» استفاده کرده است، چندان هم عجيب و غير منتظره به نظر نمي رسد!

فرم شربت و تزريقي اين دارو نيز ساخته و عرضه شده است اما ورزشکاران و يا متقاضيان خدمات لاغري اغلب از قرصهاي اين دارو استفاده مي کنند. دز موثر و مناسب اين دارو براي هر کسي متفاوت بوده و هر فرد بسته به ميزان حساسيت بدن به اين دارو مي تواند به مرور زمان و با امتحان کردن دزهاي پايين تر و افزايش تدريجي دز مصرف، به دز مناسب و مطلوب برسند. اما با اين وجود دز مصرف متوسط اين دارو را مي توان 2 الي 8 قرص در روز توصيه کرد. با مصرف اين دارو، فرد احساس گرماي شديدي مي کند. تاثير اين دارو در بدن حتي گاه تا 3 الي 6 هفته ادامه مي يابد.

اين دارو به اسامي تجارتي گوناگون به بازار عرضه مي شود. «Monores» به صورت قرصهاي 20 ميلي گرمي و در بسته هاي 30 تايي، «Spiropent» به صورت قرصهاي 20 ميلي گرمي و در بسته هاي 30 تايي، «Bolgarian» نيز به صورت قرصهاي 20 ميلي گرمي و در بسته هاي 50 تايي در بازار موجود است.

دز متوسط مصرف اين دارو در حدود2 الي 8 قرص در روز توصيه شده است اما در برخي موارد، مصرف 4 الي 10 قرص در روز نيز با رعايت احتياط توصيه و تجويز شده است.

clenbulgaria.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سيتومل

اين دارو نيز استروئيدي آنابوليک نبوده و در اصل يکي از هورمونهاي غده تيروئيد است که به شکل دارو ساخته شده و به يازار عرضه گرديده است. «T3» که ماده موثر و اصلي اين دارو است، با تشديد متابوليسم و با تبديل کردن قندها، چربي ها و حتي پروتئين ها به انرژي، فرد را در رسيدن به لاغري و تناسب اندام مطلوب و همچنين در رسيدن به خشکي و سفتي عضلات ياري مي کند.

اين دارو را مي توان يکي از اعضا و اجزاي اصلي رژيم ها و دوره هاي لاغري و يا دوره هاي کات دانست. مصرف اين دارو به همراه «پارابولان»، «وينسترول»، «اکساندرولون»، «ماسترون»، «کلن بوترول» و «پروويرون» توصيه شده است. ترکيب «کلن بوترول» و «سيتومل» شايد بهترين ترکيب و دوره غير استروئيدي براي رسيدن به لاغري واقعي و براي کات کردن مناسب بدن باشد. مصرف اين دارو حتي در بين زنان نيز بسيار شايع شده است. کساني که براي رسيدن به کات و يا لاغري از اين دارو استفاده مي کنند، مصرف آن را با نصف قرص در روز شروع کرده و به تدريج دز مصرف را به حد توصيه شده مي رسانند. طول دوره مصرف اين دارو بين 4 تا 6 هفته توصيه شده است که پس از 4 الي 6 هفته استراحت مي توان در صورت لزوم، دوره را تکرار کرد.

اين فرآورده معمولا به صورت قرصهاي 25 ميکرو گرمي و در بسته هاي 100 تايي تهيه و عرضه مي شود. اين دارو در دزهاي مختلف، از 5 ميکروگرم تا 100 ميکروگرم در بازار موجود است. اين دارو را مي توان نوع سنتتيک و صناعي هورمون تيروئيد (T-3) دانست که به صورت و فرم دارو تهيه و عرضه مي شود. دو نوع مشخص از هورمونهاي سنتتيک غده تيروئيد ساخته مي شوند که امروزه به نامهاي (T-3) و (T-4) معروف شده اند.

هورمونهاي سنتتيک غده تيروئيد با افزايش در خور توجه متابوليسم پايه بدن آدمي، ميزان نياز بدن به انرژي را بيشتر کرده و متابوليسم قندها، چربي ها و پروتئين ها را تشديد نموده و به کات شدن بدن و سوخته شدن چربي هاي مزاحم ختم مي شود. ورزشکاران رشته هاي قدرتي و پرورش اندام کاران، اين دارو را به چند دليل دوست دارند. هيچ داروي ديگري را نمي توان سراغ گرفت که همانند اين دارو به تشديد فرايند چربي سوزي در بدن آدمي منجر شده و فرد را به معني واقعي کلمه در آب کردن چربي هاي زايد که گاه از عهده فرد خارج مي گردد، بتواند ياري کند. با سوخته شدن چربي هاي زايد بدن، علاوه بر اينکه ميزان انرژي موجود در بدن افزايش مي يابد، کات عضلاني مناسب نيز حاصل مي شود که اين مسئله براي ورزشکاران رشته پرورش اندام بسيار مطلوب و دوست داشتني است.

مصرف ترکيبي اين دارو با «کلن بوترول» تاثيرات افسانه اي و غير قابل باوري بر روند چربي سوزي داشته و آرزوي لاغري افراد چاق و روياي کات شدن بدنسازان تيپ هرکول را به تحقق مي رساند. اين دارو همچنين موجب تشديد آثار عضله سازي استروئيدها شده و سنتز پروتئين در عضلات را سرعت مي بخشد.

در مصرف اين دارو حتما بايد به اين نکته مهم توجه داشت که مصرف آن را ابتدا بايد با دزهاي سبک مثل 25 ميکرو گرم در روز شروع کرده و پس از هر 5 يا 6 روز مصرف، يک دز 25 ميکروگرمي ديگر به دز اوليه افزود تا ميزان مصرف را به ميزان مجاز توصيه شده رساند.

مصرف اين دارو بايد با احتياطات لازم همراه باشد. پس از يک دوره مصرف اين دارو، مصرف آن را به مدت 6 الي 8 هفته قطع کرده و در صورت نياز، دوره را تکرار کنيد.

اين دارو معمولا به صورت قرصهاي 25 ميکرو گرمي و در بسته هاي 100 تايي تهيه و به بازار عرضه مي شود. دز متوسط مصرف اين دارو در حدود 25 الي 100 ميکروگرم در روز است اما ورزشکاران و حتي کساني که قصد خلاصي از شر چربي هاي مزاحم را دارند، از دزهاي 50 الي 250 ميکروگرم در روز نيز بهره مي برند.

cynomel.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
افدرين (Ephedrine)

اين دارو به دسته داروهاي استروئيدي تعلق ندارد ولي به خاطر اينکه ورزشکاران و بخصوص ورزشکاران ايراني به وفور از آن استفاده مي کنند و همچنين به دليل اينکه، اين دارو نيز در ليست داروهاي غير مجاز و ممنوعه قرار دارد، اين دارو را نيز در ستون استروئيدها آورده و در اين قسمت به بررسي آن پرداخته ايم.

ورزشکاران به منظور و اهداف گوناگون از افدرين بهره مي گيرند. اين دارو با سوزاندن کالري هاي زايد در بدن و همچنين با ايجاد گرماي قابل توجه، فرايند چربي سوزي را به خوبي تشديد مي کند. «افدرين» به طور غير مستقيم وارد عمل شده و با افزايش ترشح طبيعي «نوراپي نفرين» اين عمل را انجام مي دهد. تحقيقات نشان داده است، کساني که چربي انباشته زيادي در بدن دارند، در مقايسه با افرادي که چربي کمتري دارند، حساسيت پايين تري نسبت به هورمون «نوراپي نفرين» دارند. «نوراپي نفرين» که به اختصار «NP» نيز خوانده مي شود، دماي بدن را به طور محسوسي افزايش داده، کالري هاي زايد در بدن را سوزانده و از تشکيل شدن توده چربي در بدن جلوگيري مي کند. حتما شما نيز مي دانيد که کالري هاي زايد در صورتي که سوزانده نشوند، تبديل به چربي شده و در بدن ذخيره مي شود. برخي از داروها اين هورمون را تحت تاثير خود قرار داده و اثر آن را نيز تقويت مي کنند. مصرف اين قبيل داروها افراد چاق را در کنترل وزن خود و در کاستن از ميزان چربي بدن به خوبي ياري مي کند. افدرين يکي از اين داروهاست. بگذريم از اينکه برخي از ورزشکاران ايراني اين دارو را به غلط نوعي استروئيد تلقي کرده و آن را به منظور افزودن بر حجم و قدرت عضلاني مصرف مي کنند و برخي مربيان و مشاورين ورزشي نيز اين دارو را به اشتباه براي تشديد فرايند عضله سازي به مراجعين تجويز مي کنند.

چينيان اين دارو را از دير باز مصرف مي کرده اند! چاي سبزي که مردم کشور چين به آن علاقه وافر دارند و آن را نوشداروي خستگي ناشي از کار مي دانند، ميزان قابل توجهي از افدرين گياهي و طبيعي را در خود دارد. سابقه مصرف چاي سبز در چين کشور حتي به چند هزار سال قبل از ميلاد مسيح مي رسد.

«افدرين» از نظر ساختمان و فرمول شيميايي شباهت هاي زيادي به داروي «آمفتامين» دارد و به همين علت نيز در برخي موارد، اثراتي مشابه با اين ماده را از خود بروز مي دهد. «آمفتامين» نيز نوعي محرک سيستم عصبي است که تاثيرات بسيار مطلوبي در تقويت قواي روحي و جسمي داشته و فرايند چربي سوزي را نيز به خوبي تشديد مي کند. اما اين دارو نيز به دليل افزايش کاذب توان و به دليل عوارض جانبي ناگواري که دارد از سوي آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ در فهرست داروهاي ممنوعه قرار داده شده است. محض اطلاع به اين نکته اشاره مي کنيم که قرص هاي روانگرداني (اکستازي)که امروزه همچون طاعون در جوامع بشري شيوع پيدا کرده و سلامت عمومي جامعه را در معرض خطر جدي قرار داده است، از نوادگان همين «آمفتامين» مي باشد. مصرف افدرين نيز در بسياري از موارد اثراتي شبيه به «آمفتامين» داشته و با کاهش اشتها و افزايش محسوس فشار خون همراه است. «افدرين» در مقايسه با «آمفتامين» از شدت اثر کمتري برخوردار بوده و مسلما ضرر کمتري را نيز متوجه بدن و کبد مي کند.

«افدرين» با تاثيري که بر غده تيروئيد دارد، باعث تبديل شدن فرم ضعيف هورمونهاي اين غده به هورمونهاي قوي تر شده و بدين وسيله، روند چربي سوزي را شدت مي دهد. «کافئين» و «آسپرين» نيز آثار مثبت «افدرين» را تشديد مي کنند.

تحقيقات اخير نشان داده است که مصرف ترکيبي سه ماده ياد شده در مقايسه با مصرف مستقيم هورمونهاي تيروئيد و مصرف مستقيم داروهاي سنتتيک حاوي اين هورمونها تاثير بهتري بر تشديد روند چربي سوزي داشته و علاوه بر اين، خطرات و مضرات کمتري را نيز در پي خواهد داشت. مصرف 100 ميلي گرم «کافئين»، 50 ميلي گرم «افدرين» و يک قرص «آسپرين» به صورت سه بار در روز، تاثيرات مثبت معجزه آسايي در دوره هاي کات خواهد داشت. ورزشکاراني که از اين دستور پيروي کرده اند علاوه بر اينکه موفق به کاستن از ميزان چربي موجود در بدن مي شوند، حجم عضلات خود را در دوره هاي کات حفظ کرده و از به تحليل رفتن آنها نيز در حد مطلوبي جلوگيري مي کنند. اثراتي که مصرف همزمان اين سه دارو در کوتاه مدت از خود بروز مي دهد بسيار مطلوب است اما ناگفته نماند که تاثير طولاني مدت مصرف همزمان اين سه ترکيب هنوز کاملا مطالعه و شناخته نشده است. اين هشدار را نيز به خاطر داشته باشيد که دزهاي بالاي اين داروها و مخصوصا دزهاي بالاي «افدرين» مي تواند خطرناک و مضر باشد.

مصرف «افدرين» همچنين با افزايش در خور توجه شدت تمرين و افزايش قدرت تمرکز همراه بوده و از ميزان اشتهاي نامعقول فرد نيز به خوبي کم مي کند. امروزه مکملهاي طبيعي زيادي به بازار عرضه شده و ايضا نيز ادعا شده است که اين ترکيبات، تاثيرات شگرفي در تشديد سوخت و ساز چربي ها دارند اما اين واقعيت را نمي توان انکار کرد که هيچکدام از اين مکملها که تبليغات زيادي نيز بر روي آنها انجام مي شود، به اندازه «افدرين» موثر نبوده است.

هشدار: مصرف اين دارو براي کساني که از عارضه قلبي رنج مي برند، ممنوع است. اين افراد بايد به اين نکته نيز توجه داشته باشند که مصرف ترکيبي اين دارو با دو داروي ياد شده ديگر ، براي آنها به مراتب خطرناکتر خواهد بود.

مصرف اين دارو تنها براي کساني که از عوارض قلبي رنج نمي برند، مفيد است. همانگونه که ذکر شد اين دارو با افزايش قدرت تمرکز همراه است. ورزشکاران رشته وزنه برداري که براي انجام حرکات يک ضرب و دو ضرب بر روي سن و براي غلبه بر استرس طبيعي و اجتناب ناپذير قرار گرفتن در برابر انبوه تماشاگران و داوران، نياز به تمرکز قوي دارند، براي افزايش دادن قدرت تمرکز و همچنين براي غلبه بر استرس و ترس از اين دارو کمک مي گيرند. امروزه ترکيبات متنوعي از اين دارو تهيه و توليد مي گردد. ترکيب شناخته شده و معروفي از «افدرين» به نام «افدرين سولفيد» در بازار عرضه مي شود. اين دارو در قياس با خود «افدرين» از شدت اثر کمتري برخوردار بوده و مدت اثر کوتاه تري نيز دارد. از ديگر ترکيبات اين دارو که در بازار سياه دارويي ايران و حتي در داروخانه هاي کشور نيز به فراواني يافت مي شود، مي توان به «پزودوافدرين HCL» و «پزودوافدرين سولفيد» اشاره کرد.

«افدرين» در بسته بنديها و در دزهاي متنوع و مختلف تهيه و عرضه مي شود. اما آنچه که در مورد همه انواع آن صدق مي کند اين است که دز مجاز و توصيه شده همه آنها در حدود 25 الي 100 ميلي گرم در روز است.

1ephedrine1.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز!!

سه نمونه ای که در بالا آورده شد از داروهای مشهور چزبی سوزی هستند(چون درخواست اطلاعات در مورد دارو کردید ) اما هیچ کسی برای سوزاندن 25 کیلو چربی فقط از دارو یاامکمل استفاده نمی کند!! در صورتی که **** غذایی صحیح نداشته باشید خوردن روزی 1 کیلو چربی سوز هم کمکی به شما نمی کند !

در ضمن دارو معمولا توسط حرفه ای ها مصرف میشود آن هم تحت نظر پزشک متخصص و در دوره های کوتاه مدت و دز های حساب شده نه زیر نظر مربیان باشگاه!!

شما اگر هم می خواهید از چربی سوز استفاده کنید بهتر است از انواع مکمل های چربی سوزی استفاده کنید ( و نه دارو) --بهترین مکمل چربی سوز موجود در بازار که حتی توسط پزشکان نیز توصیه میشود ال- کارنیتین است.--

شما با 3 فاکتور بدنسازی (3 جلسه در هفته) + هوازی (3جلسه 45 دقیقه ای) + **** غذایی مناسب می توانید به تدریج به وزن دلخواه خود برسید ..

عجله نکنید !! تغییرات سریع به وجود آوردن در بدن باعث شک شده و برای سلامتی خطر ناک است

برای تنظیم **** غذایی به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید

موفق باشید!!

بالا