سلامسلام و ممنون.
والا اول اینکه اگه منظورتون از راه های غیر علمی استفاده از دارو های لاغری و ... باشه خدمتتون عرض کنم که بهیجوجه دنبال اینجور چیزا نرفتم و تنها با دو کار این کاهش وزن سریع رو داشتم: رژیمی که توش خیلی از غذاها و ترکیبات رو کم یا حذف کردم و ورزش. این رو هم میدونم که اشتباه کردم. حتی پیش یه متخصص تغذیه هم رفتم و اونم من رو کلی ملامت کرد و گفت ورنی که به سرعت کم بشه با از سر گیری عادات غذایی قبلی به سرعت به همون حال اول برمیگرده شاید هم بدتر از قبل!
به گفته شما هم عمل میکنم و سعی میکنم که از این به بعد از یه **** متعادل و کاملا علمی تبعیت کنم.
حالا از شما یه سوال دارم اونم اینکه خیلی نگرانم که برگردم به همون حالت قبلی چون حقیقتش برای کم کردن ورزنم خیلی سختی و مشقت تحمل کردم. چکار کنم که بتونم هم وضعیت فعلی خودم رو حفظ کنم و هم به تدریج بتونم وزنم رو کم کنم؟
با سپاس.
به هر حال شما كاهش وزن بسيار سريعي داشته ايد و حالا مهم تريم مساله اينه كه بتونيد وزن فعلي خودتون رو در حالي كه كاملا سر حال و شاداب هم هستيد حفظ كنيد. دقيقا همونطور كه اون متخصص تغذيه به درستي متذكر شده اند تا زماني كه به طور ريشه اي سعي در تغيير عادات غذايي تون نداشته باشيد احتمال بازگشت به وزن اوليه و حتي اضافه كردن بيشتر وزن وجود داره.
حالا كه در اين راه سختي ريادي كشيديد و خودتون هم اذعان داريد، ناچارم بگم باز هم لازمه سختي بكشيد تا يك سري عادات نادرست گذشته رو تغيير بديد و عادات صحيح رو جايگزين كنيد. بله تغيير عادت به آسوني به دست نمي ياد و خيلي هم سخته! البته برخي از عادت هاي مثبت در ابتدا شايد مشكل باشه اما در صورت اصرار و پايمردي و تكرار شما مي تونه ملكه شده و باور و رفتار دائمي شما تبديل بشه.
براي تثبيت وزن و كاهش وزن پايدار شما هم بايد برنامه ي غذايي مناسب و با حساب و كتابي داشته باشيد هم تمرين و ورزش وبه اصطلاح فعاليت بدني Physical Activity خوبي داشته باشيد. اين دو عامل به همراه هم -اگر درست اجرا شوند- صد در صد در كاهش وزن پايدار و هم زمان با اون سلامتي شما (كه از همه چيز مهم تر است) موثر خواهند بود.
در اين باره باز هم خدمت رسيده و توضيحاتي رو ارائه خواهم كرد. فعلا اين نكته رو به خاطر داشته باشيد كه هيچ كس نمي تونه راه حل معجزه آميز به شما نشون بده و يا جادويي رو بهتون معرفي كنه كه هم كاهش وزن سريع داشته باشيد هم در اون حالت سالم و سر حال باشيد و هم به وزن قبلي بر نگرديد!!