• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام به مهدی دی جی جون و سایر رفقا.
من وزنم 58 کیلو, قدم 175 سانتیمتر و پنج ماهه که دارم بدنسازی کار می کنم.
لازم به ذکره که من وقتی رفتم باشگاه 47 و نیم کیلو بودم!
این آخر آخرا وقتی دیدم بعد از 5 ماه هیچ تغییر خاصی تو عضله هام ایجاد نشد رفتم دکتر و فهمیدم کم خونی دارم. به همین خاطر زیر وزنه های سنگین بی حس می شدم.
بعد از اون دو هفته مداوماً پسته و آب انار و فیفول می خوردم. بهتر شده بودم, تا اینکه هفته پیش پام عمیقاً بریده شد و کلی خون ازم رفت.
حالا می خوام ببینم کسی می تونه یه برنامه غذایی بده که من کم خونیم خوب بشه؟
بعدم کسی می تونه یه برنامه حرکت بده که از اینی که الان می زنم بهتر باشه و تو همین حدم باشه؟
ممنون می شم...

برنامه من الان اینه:

جلسه اول:
1- پرس پا ماشین 6 8 10 12
2- هاک پا 9*3
3- پشت پا لیفت 9*3
4- سرشانه هالتر از جلو 6 8 10 12
5- سرشانه هالتر از پشت 6 8 10 12
6- نشر از روبرو 9*3
7- شورگز هالتر 9*3
8- ساق 25*3

جلسه دوم:
1- پرس سینه هالتر 6 8 10 12
2- بالا سینه هالتر 6 8 10 12
3- زیر سینه هالتر 6 8 10 12
4- پارالل 9*3
5- سیم دست باز از جلو 6 8 10 12
6- پلاور 9*3
7- زیربغل تک دمبل 9*3
8- بارفیکس 9*3
9- ساعد 25*3

جلسه سوم:
1- جلوبازو تک دمبل تکیه 9*3
2- پشت بازو دمبل ایستاده 9*3
3- جلوبازو هالتر 6 8 10 12
4- پشت بازو هالتر 6 8 10 12
5- جلو بازو سیم 9*3
6- پشت بازو سیم 9*3
7- شکم 25*3

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
بعد یه چیز دیگه: به نظر شما این برنامه یه کم سنگین نیست؟
چون اون برنامه ای که مهدی دی جی جون داده بود خیلی کمتر بود

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
این عکسا که نمی یان
بقیش چی؟

eyvay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ams1990
توی 5 ماه خیلی خوب وزن اضافه کردی(11 کیلوگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم)
من هم میخام وزن اضافه کنم
میشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بگی تغذیت چه طور بود/ غذا و مکمل
و هر چیز دیگه که خودت میدونی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود!

بابا شما هنوز خیلی جوونی که ...
87.gif

بحث دارو و مکمل دو مقوله جدا از هم هست ( توی پست 458 یه توضیحاتی در مورد تفاوت ها ی دارو و مکمل تو بدنسازی گفتم)

اون طور که متوجه شدم مشکل شما چربی های روی شکم هست .

کلا چربی سوزی موضعی امری غیر ممکن هست(توی پست 440 یه توضیحی دادم) شما با ورزش و **** غذایی می تونید در صد چربی کل بدن رو کم کنی

در ضمن برای بدن کالری کالریه حالا فرقی نداره که از غذا باشه یا از مکمل .
173.gif
بدن کالری مازاد بر نیازش رو به صورت چربی ذخیره می کنه پیشنهاد میکنم بعد از جلسه بدنسازی برای تسریع چربی سوزی نیم ساعت هوازی کار کنید مثل دوچرخه ثابت یا تردمیل (از بدنسازی یا هوازی وقتی نتیجه می گیرید که **** غذایی اصولی رو هم دنبال کنید)

در مورد تغذیه جناب mori.54 که مشاور تغذیه هستند راهنمای خوبی برای شما خواهند بود

موفق باشید!!;)

نه مشکل چربی نیست. بیشتر جلو آمدگی شکمه.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
نه مشکل چربی نیست. بیشتر جلو آمدگی شکمه.

خوب از اول می گفتی

احتمالا دو تاعلت داره

1- بزرگی معده 2- ضعف عضلات شکم

عضلات شکمت که میگی قوی هسنن چربی هم که نداری(تا حالا کم دیده بودم) :blink: پس می مونه اولی

می تونی با تمرین وکیوم شکم این نقص رو بر طرف کنی اول با 10 تکرار نشسته شروع کن بعدش تکرار هاشو زیاد کن
بعد ایستاده ش رو امتحان کن مثلا 3 ست 20 تکراری وکیوم شکن انجام بده موضوع خود به خود حل میشه

اگه باز مشکلت حل نشد به یه پزشک مراجعه کن --ممکنه علت های دیگه ای داشته باشه --

موفق باشی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بعد یه چیز دیگه: به نظر شما این برنامه یه کم سنگین نیست؟
چون اون برنامه ای که مهدی دی جی جون داده بود خیلی کمتر بود

دوست عزیز برنامه خیلی سنگین هست (از کی گرفتی؟؟)

یک اکتو مورف باید به مقدار کم و با شدت بالا تمرین کند به نظر من به جای 12 ست برای هر عضله 6 ست اجرا کن اما باشدت زیاد

وقتی عضله رو به نهایت خستگی برسونی دیگه تمرین بیشتر از اون اضافی هست و باعث تمرین زدگی و به عقب افتادن رشد میشه

در ضمن در مورد تغذیه مشاور تغذیه جناب mori.54 راهنمای خوبی برای شما خواهند بود

موفق باشید!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب از اول می گفتی

احتمالا دو تاعلت داره

عضلات شکمت که میگی قوی هسنن چربی هم که نداری(تا حالا کم دیده بودم) :blink: پس می مونه اولی

می تونی با تمرین وکیوم شکم این نقص رو بر طرف کنی اول با 10 تکرار نشسته شروع کن بعدش تکرار هاشو زیاد کن
بعد ایستاده ش رو امتحان کن مثلا 3 ست 20 تکراری وکیوم شکن انجام بده موضوع خود به خود حل میشه

اگه باز مشکلت حل نشد به یه پزشک مراجعه کن --ممکنه علت های دیگه ای داشته باشه --

موفق باشی

خودم فکر میکنم با کم کردن حجم غذا موضوع درست بشه. هر چند تا دوسال پیش هر چقدر هم میخوردم مشکلی نداشتم. برای همین فکر کردم استفاده از مکمل به جای غذا شاید کارساز باشه. حالا تمرین وکیوم شکم رو هم انجام میدم. البته در اون حدی نیست که برم پیش دکتر! ولی خوب من روی این قضیه حساسم چون تا الان سابقه نداشته

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من بدنسازی رو برای fittness انجام میدم. البته خیلی وقته ولی تقریبا توی این چند ساله هیچوقت به قصد افزایش حجم عضلات انجامش ندادم و هورمن و دارو هم به جز ویتامین مصرف نکردم. مشکلی که جدیدا پیش اومده و شاید اثر سن! باشه (28 سال) اینه که دیگه شنا شکم جوابگو نیست برای همین میخواهم از حجم غذا کم کنم و به جاش مکمل استفاده کنم. لطفا راهنمایی کنید. مکلمهای پروتین با آمینو اسیدها چقدر تفاوت عملکردی دارند؟ کدوم بهتره یا مکلملهای دیگه چی؟

سلام
متاسفانه این چند وقته نتونستم مثل سابق به اینجا سر بزنم. به هر حال جناب mehdidj نسبت به بنده لطف داشته اند که در این مدت مرا برای مشاوره ی تغذیه ای معرفی کرده اند.
سعی می کنم در حد توانم و با فرصت های موجود! پاسخگوی دوستان باشم.
خب قبل از هر چیز ورود جناب داریوش عزیز رو به این تاپیک خوشامد می گم.
در مورد سوالی که داشتید به نظرم رسید احتمالا مساله ی پیش آمده برای شما اضافه وزن Ower Weight در اثر افت فعالیت بدنی است. البته این موضوع دقیق تر باید روشن بشه. استعداد چاقی فاکتور مهمی است که در برخی از افراد وجود داره و به اصطلاح می تونه ژنتیکی هم باشه. اما کم و زیاد هم داره، یعنی برخی افراد اصطلاحا بد شانس هستند چون میزان متابولیسم بسیار پایینی دارند و حتی اگه غذای کمی هم بخورند چاق هستند و برخی استعداد کمتری دارند.
به هر حال ظاهرا شما تا حدودی این استعداد را داشته اید. اما برای مقابله با آن لازم هست که هم برنامه ی غذایی مناسب و با حساب و کتابی داشته باشید، هم تحرک بدنی کافی داشته باشید.
در مورد این که فرموده اید از حجم غذا کم می کنم و به جای اون مکمل مصرف می کنم، به طور کامل با شما هم عقیده نیستم. چون شما می توانید مثلا یک **** 1400 کیلو کالری داشته باشید و به نحوی مواد غذایی را انتخاب کنید که نیازی هم به مکمل پیدا نکنید. کاهش انرژی و کالری دریافتی روزانه به معنای لزوم مصرف مکمل Supplement نیست. مهم این است که اصل بسیار مهم تنوع Variety رو به درستی رعایت کرده باشید. قبلا در تاپیک "توضیحاتی در مورد رژِیم غوغایی اتکینز" در این خصوص مطالبی نوشته ام، بد نیست به اونجا هم سر بزنید.
این لینک رو ببینید.
اما در مورد مکمل های متداول پروتئینی (چون سوال کرده اید مختصرا توضیح می دهم):
همونطور که خود شما اشاره کرده اید چندین نوع مکمل با ماهیت پروتئینی داریم. امینو اسیدها دقیقا واحد های سازنده ی یک درشت مغذی مهم به اسم پروتئین هستند که با توجه به تنوع امینواسیدها و نوع تاثیراتشان به صورت مجزا هم در یک کپسول یا قرص عرضه می شوند تا به طور ویژه و اختصاصی تاثیر خاصی بر بدن ایجاد کنند. به عنوان مثال امینو اسید گلوتامين مي‌تواند باعث بهبود صدمات عضلاني شده و در انابوليسم یا ساخت عضلات ایفای نقش کند. و یا فنيل آلانين امینو اسیدی است که از طریق تحريك نورآدرنالين باعث كاهش اشتها می شود و یا تريپتوفان در ايجاد خواب آرام نقش دارد. اما مکمل های پروتئینی گروه گسترده ای از همین امینواسید ها (اعم از شاخه دار یا غیر شاخه دار و ضروری یا غیر ضروری) را با خود دارند و بسیاری شان مثل کراتین در عضله سازی نقش دارند. مکمل های پروتئینی تنوع و گستردگی بسیار زیادی دارند و با توجه به نوع ورزش های مختلف مورد استفاده ی ورزشکاران قرار می گیرند.

نکته ی پایانی:
تصور می کنم شما نیازی به مصرف مکمل های پروتئینی نداشته باشید و اگر هدفتان صرفا تناسب اندام یا همان fitness هست، می توانید به راحتی با کنترل کالری های دریافتی روزانه و تحرک و فعالیت بدنی به مقصودتان برسید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خوب از اول می گفتی

احتمالا دو تاعلت داره

عضلات شکمت که میگی قوی هسنن چربی هم که نداری(تا حالا کم دیده بودم) :blink:

اضافه شدن چربی در نواحی شکم موردی است که زیاد اتفاق می افتد و به ویژه در مردان شایع هست و این مساله به بزرگ بودن معده یا ضعف عضلات شکم ارتباطی ندارد. به هر حال به احتمال زیاد جناب داریوش مقداری اضافه وزن پیدا کرده اند که اگر ورزش و برنامه ی غذایی درستی داشته باشند، به راحتی متوانند به وزن ایده ال و مناسب خود دست پیدا کنند. اصلا جای نگرانی نیست!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خودم فکر میکنم با کم کردن حجم غذا موضوع درست بشه. هر چند تا دوسال پیش هر چقدر هم میخوردم مشکلی نداشتم. برای همین فکر کردم استفاده از مکمل به جای غذا شاید کارساز باشه. حالا تمرین وکیوم شکم رو هم انجام میدم. البته در اون حدی نیست که برم پیش دکتر! ولی خوب من روی این قضیه حساسم چون تا الان سابقه نداشته

بد نیست همین جا نکته ای رو که اشاره کردید قدری باز کنم:
هم زمان با افزایش سن مقدار نیازهای کالریکی بدن انسان کاهش پیدا می کند. یعنی نیازهای غذایی یک جوان 18 ساله با یک مرد 30 ساله و یا پیرمرد سالخورده متفاوت است. اگر ما سن مان بالا می رود باید به همان نسبت از غذاهایی که دوران نوجوانی یا ابتدای جوانی می خوردیم کم کنیم، در غیر این صورت این کالری هایی که دریافت می کنیم را به طور کامل نمی سوزانیم و در نتیجه این انرژی دریافتی تبدیل به توده های چربی می گردد. (در فیزیک خوانده ایم که انرژی از بین نمی رود بلکه از صورتی به صورت دیگر تبدیل می شود) منتها این روند به قدری کند و آرام صورت می گیرد که خیلی دیر متوجه می شویم، اما دوستانمان که مثلا چند سال است ما را ندیده اند بعد از یک ملاقات تصادفی بلافاصله اشاره می کنند فلانی توی این مدت که ندیدمت چاق شده ای ها! اونوقت ما به این فکر می افتیم که ای داد بی داد، پس چرا قبلا که همه چیز می خوردم چنین مشکلی نداشتم؟! غافل از این که آن موقع جوان بوده ایم و تا مدتی به دلیل بالا بودن میزان متابولیسم بدن سوخت و ساز بالایی داشتیم، اما اکنون اوضاع تغییر کرده و هر چه جلوتر می رویم رعایت و کنترل بیشتری باید روی آنچه می خوریم داشته باشیم.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
منم يك راهنمايي كنيد لطفا
از بس پشت اينترنت نشستم و فعاليتي نكردم وضعيت چربيم داره به وضعيت بحراني ميرسه!
ديگه خودم رو نميشناسم از بس اين سه چهار ماهه دارم چربي اضافه ميكنم!
blinksmiley.gif

سنمم 17 هستش
ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اضافه شدن چربی در نواحی شکم موردی است که زیاد اتفاق می افتد و به ویژه در مردان شایع هست و این مساله به بزرگ بودن معده یا ضعف عضلات شکم ارتباطی ندارد. به هر حال به احتمال زیاد جناب داریوش مقداری اضافه وزن پیدا کرده اند که اگر ورزش و برنامه ی غذایی درستی داشته باشند، به راحتی متوانند به وزن ایده ال و مناسب خود دست پیدا کنند. اصلا جای نگرانی نیست!

آخه چاقی نیست. من شنا شکمو زیاد کردم حالا هم شکمو بدم تو 4 تا عضله شکم مشخصه ولی در حالت عادی توی همین وضع نمیمونه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
متاسفانه این چند وقته نتونستم مثل سابق به اینجا سر بزنم. به هر حال جناب mehdidj نسبت به بنده لطف داشته اند که در این مدت مرا برای مشاوره ی تغذیه ای معرفی کرده اند.
سعی می کنم در حد توانم و با فرصت های موجود! پاسخگوی دوستان باشم.
خب قبل از هر چیز ورود جناب داریوش عزیز رو به این تاپیک خوشامد می گم.
در مورد سوالی که داشتید به نظرم رسید احتمالا مساله ی پیش آمده برای شما اضافه وزن Ower Weight در اثر افت فعالیت بدنی است. البته این موضوع دقیق تر باید روشن بشه. استعداد چاقی فاکتور مهمی است که در برخی از افراد وجود داره و به اصطلاح می تونه ژنتیکی هم باشه. اما کم و زیاد هم داره، یعنی برخی افراد اصطلاحا بد شانس هستند چون میزان متابولیسم بسیار پایینی دارند و حتی اگه غذای کمی هم بخورند چاق هستند و برخی استعداد کمتری دارند.
به هر حال ظاهرا شما تا حدودی این استعداد را داشته اید. اما برای مقابله با آن لازم هست که هم برنامه ی غذایی مناسب و با حساب و کتابی داشته باشید، هم تحرک بدنی کافی داشته باشید.
در مورد این که فرموده اید از حجم غذا کم می کنم و به جای اون مکمل مصرف می کنم، به طور کامل با شما هم عقیده نیستم. چون شما می توانید مثلا یک **** 1400 کیلو کالری داشته باشید و به نحوی مواد غذایی را انتخاب کنید که نیازی هم به مکمل پیدا نکنید. کاهش انرژی و کالری دریافتی روزانه به معنای لزوم مصرف مکمل Supplement نیست. مهم این است که اصل بسیار مهم تنوع Variety رو به درستی رعایت کرده باشید. قبلا در تاپیک "توضیحاتی در مورد رژِیم غوغایی اتکینز" در این خصوص مطالبی نوشته ام، بد نیست به اونجا هم سر بزنید.
این لینک رو ببینید.
اما در مورد مکمل های متداول پروتئینی (چون سوال کرده اید مختصرا توضیح می دهم):
همونطور که خود شما اشاره کرده اید چندین نوع مکمل با ماهیت پروتئینی داریم. امینو اسیدها دقیقا واحد های سازنده ی یک درشت مغذی مهم به اسم پروتئین هستند که با توجه به تنوع امینواسیدها و نوع تاثیراتشان به صورت مجزا هم در یک کپسول یا قرص عرضه می شوند تا به طور ویژه و اختصاصی تاثیر خاصی بر بدن ایجاد کنند. به عنوان مثال امینو اسید گلوتامين مي‌تواند باعث بهبود صدمات عضلاني شده و در انابوليسم یا ساخت عضلات ایفای نقش کند. و یا فنيل آلانين امینو اسیدی است که از طریق تحريك نورآدرنالين باعث كاهش اشتها می شود و یا تريپتوفان در ايجاد خواب آرام نقش دارد. اما مکمل های پروتئینی گروه گسترده ای از همین امینواسید ها (اعم از شاخه دار یا غیر شاخه دار و ضروری یا غیر ضروری) را با خود دارند و بسیاری شان مثل کراتین در عضله سازی نقش دارند. مکمل های پروتئینی تنوع و گستردگی بسیار زیادی دارند و با توجه به نوع ورزش های مختلف مورد استفاده ی ورزشکاران قرار می گیرند.

نکته ی پایانی:
تصور می کنم شما نیازی به مصرف مکمل های پروتئینی نداشته باشید و اگر هدفتان صرفا تناسب اندام یا همان fitness هست، می توانید به راحتی با کنترل کالری های دریافتی روزانه و تحرک و فعالیت بدنی به مقصودتان برسید.

حالا من عبارت دقیقش رو نمیدونم منظوور دقیا fitness نیست(مثل اونی که دخترا انجام میدن!!!) من وزنه میزنم تمرینهای بدنسازی رو هم انجام میدم اما نه مثل یک بدنساز و نه به قصد حجیم کردن هر چه بیشتر عضلات. بلکه در حد خوش فرم بودن و دنبال لاغری هم نیستم. غذایی که میخوریم مخصوصا توی شرکت بیشتر شامل برنج و سیب زمینی و اینهاست توی این فکر بودم که حجم اینجور غذا ها رو نصف کنم و به جاش از مکملهای پروتئنی یا آمینو اسید استفاده کنم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حالا من عبارت دقیقش رو نمیدونم منظوور دقیا fitness نیست(مثل اونی که دخترا انجام میدن!!!) من وزنه میزنم تمرینهای بدنسازی رو هم انجام میدم اما نه مثل یک بدنساز و نه به قصد حجیم کردن هر چه بیشتر عضلات. بلکه در حد خوش فرم بودن و دنبال لاغری هم نیستم. غذایی که میخوریم مخصوصا توی شرکت بیشتر شامل برنج و سیب زمینی و اینهاست توی این فکر بودم که حجم اینجور غذا ها رو نصف کنم و به جاش از مکملهای پروتئنی یا آمینو اسید استفاده کنم.

كار خيلي خوبي مي كنيد! هدف اصلي همون تناسب اندام براي سلامتي است نه اينكه حتما مانكن بشيم! اين دخترها بعضي هاشون كارهاي خيلي عجيب و غريبي مي‌كنن و به خودشون تا سر حد مرگ سختي مي‌دن تا بتونن يكسري لباس هاي مخصوص! رو بپوشن و باقي قضايا...!!
اما با توجه به هدف شما كه كاملا مورد تاييد است، به نظرم كار خيلي سختي رو پيش رو نداريد؛ چند تا توصيه ي كليدي و آسون به شما مي‌كنم:

1- حتما و حتما صبحانه بخوريد! بدون صرف صبحانه سر كار نرويد. بهتره صبحانه‌ي شما كامل و متنوع باشه. صبحانه ي خوب اونيه كه يك تركيب لبني داشته باشه مثل شير يا پنير، يك كربوهيدرات پيچيده مثل نان يا يك تكه كيك ساده، و بالاخره يك عدد ميوه. اين بهترين حالت براي صبحانه مي ‌تونه باشه.

2- در وعده‌ي ناهار اگر سالاد هست حتما اول سالاد بخوريد (البته بدون سس مايونز!) برنج رو فقط در همون وعده‌ي ناهار داشته باشيد و حجم اون رو به حدود 8 تا 10 قاشق كاهش بديد. اگر احيانا سير نشديد يك تكه نان همراه غذاي خودتون بخوريد و مصرف ته ديگ رو يا كاملا قطع كنيد يا به حداقل برسونيد.

3- شام شما بايد دو فاكتور داشته باشه: اول اينكه سر شب خورده بشه و دوم اين كه يك غذاي كاملا سبك و سهل الهضم باشه. بنابراين غذاهاي سنگيني مثل پيتزا، سرخ كردني ها، چلو خورش و امثالهم براي شام مناسب نيستند.

در بين روز هم هر وقت احساس گرسنگي كرديد ميوه يا آب ميوه بخوريد، از تنقلات نا مناسب مثل شيريني، چيپس و ... پرهيز كنيد. مصرف مختصر خشك شده ي ميوه ها مثل برگه‌ي زردآلو و همينطور لواشك هم بد نيست. ضمنا حتي المقدور روزي دو ليوان شير يا ماست توي برنامه تون داشته باشيد.

4- هميشه به خاطر داشته باشيد كه غذاي خود را به آرامي و بدون عجله بخوريد. اين يك رفتار بسيار مثبت و موثر جهت كنترل وزن محسوب مي شه. امتحان كنيد ببينيد اينطور هست يا نه! (روي اين بند تاكيد خيلي زيادي دارم!)

هم زمان با اين برنامه هاي غذايي ورزش و تمريناتتون رو هم دنبال كنيد، اما به خاطر داشته باشيد كه بايد دست كم روزي 8 تا 10 ليوان آب بنوشيد. قبل از تمرين يك تركيب كربوهيدارته ي پيچيده مثل يك تكه كيك اسفنجي بخوريد و بعد ار تمرين هم يك ليوان آب ميوه بنوشيد.
فكر مي‌كنم اگه همين برنامه ي ساده رو درست اجرا كنيد به نتيجه ي مورد نظرتون مي رسيد!
موفق باشيد! :)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

اینم چند تا عکس از fitness مردان:

cover_mens_fitness.jpg

Mens_fitness1.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
كار خيلي خوبي مي كنيد! هدف اصلي همون تناسب اندام براي سلامتي است نه اينكه حتما مانكن بشيم! اين دخترها بعضي هاشون كارهاي خيلي عجيب و غريبي مي‌كنن و به خودشون تا سر حد مرگ سختي مي‌دن تا بتونن يكسري لباس هاي مخصوص! رو بپوشن و باقي قضايا...!!
اما با توجه به هدف شما كه كاملا مورد تاييد است، به نظرم كار خيلي سختي رو پيش رو نداريد؛ چند تا توصيه ي كليدي و آسون به شما مي‌كنم:

1- حتما و حتما صبحانه بخوريد! بدون صرف صبحانه سر كار نرويد. بهتره صبحانه‌ي شما كامل و متنوع باشه. صبحانه ي خوب اونيه كه يك تركيب لبني داشته باشه مثل شير يا پنير، يك كربوهيدرات پيچيده مثل نان يا يك تكه كيك ساده، و بالاخره يك عدد ميوه. اين بهترين حالت براي صبحانه مي ‌تونه باشه.

2- در وعده‌ي ناهار اگر سالاد هست حتما اول سالاد بخوريد (البته بدون سس مايونز!) برنج رو فقط در همون وعده‌ي ناهار داشته باشيد و حجم اون رو به حدود 8 تا 10 قاشق كاهش بديد. اگر احيانا سير نشديد يك تكه نان همراه غذاي خودتون بخوريد و مصرف ته ديگ رو يا كاملا قطع كنيد يا به حداقل برسونيد.

3- شام شما بايد دو فاكتور داشته باشه: اول اينكه سر شب خورده بشه و دوم اين كه يك غذاي كاملا سبك و سهل الهضم باشه. بنابراين غذاهاي سنگيني مثل پيتزا، سرخ كردني ها، چلو خورش و امثالهم براي شام مناسب نيستند.

در بين روز هم هر وقت احساس گرسنگي كرديد ميوه يا آب ميوه بخوريد، از تنقلات نا مناسب مثل شيريني، چيپس و ... پرهيز كنيد. مصرف مختصر خشك شده ي ميوه ها مثل برگه‌ي زردآلو و همينطور لواشك هم بد نيست. ضمنا حتي المقدور روزي دو ليوان شير يا ماست توي برنامه تون داشته باشيد.

4- هميشه به خاطر داشته باشيد كه غذاي خود را به آرامي و بدون عجله بخوريد. اين يك رفتار بسيار مثبت و موثر جهت كنترل وزن محسوب مي شه. امتحان كنيد ببينيد اينطور هست يا نه! (روي اين بند تاكيد خيلي زيادي دارم!)

هم زمان با اين برنامه هاي غذايي ورزش و تمريناتتون رو هم دنبال كنيد، اما به خاطر داشته باشيد كه بايد دست كم روزي 8 تا 10 ليوان آب بنوشيد. قبل از تمرين يك تركيب كربوهيدارته ي پيچيده مثل يك تكه كيك اسفنجي بخوريد و بعد ار تمرين هم يك ليوان آب ميوه بنوشيد.
فكر مي‌كنم اگه همين برنامه ي ساده رو درست اجرا كنيد به نتيجه ي مورد نظرتون مي رسيد!
موفق باشيد! :)

ممنون ولی فکر میکنم منظور من از fitness رو متوجه نشده باشید. فکر میکنم توی توصیه های شما جای پروتین خیلی خالیه و این زیاد جالب نیست. این بیشتر برای سلامتی و لاغریه.
کاش یکی در مورد fitness مردان یا هر چی که اسمش هست یک مطلب دقیق بنویسه یا لینک بده

بالا