• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
حرف شما درست است ولی وقتی شما بالای 10 کیلو کم می کنید به هر حال در صورتتون تاثیر خواهد داشت حتی اگر رزیمتان کاملا هم اصولی باشد

نظرتون در مورد مکمل های wider چیه ؟؟نظرتون در مورد خرید از این شرکت رو هم اگه می شه بگید؟؟من می خوام مکملی که می خرم حتما اصل باشه و بشه بهش اعتماد کرد
آیا برای گرفتن سوماتروپین از داروخانه ها نیاز به نسخه هستش؟؟آیا مارک های به خصوصی در داروخانه ها وجود داره که مد نظر شماست؟؟قیمتش رو هم بگید؟؟

منظورم پروتین وی خالص هستش نه ویف گینر که کربوهیدرات هم همراهش است
تحت نظر چه متخصصی مصرف کنم؟من که از مصرف انسولین خیلی می ترسم واسه همین سوماتروپین رو خالی مصرف می کنم

== دوست عزیز==

کلا مکمل هایی که از وزارت بهداشت مجوز دارن قابل اعتماد هستن یعنی همشون اصلن اما درجه یک و دو و سه داره
ویدر هم خوبه تو ایران هم نمایندگی داره اما عالی نیست

من خودم دوریان یتس رو پیشنهاد میکنم که عالی است البته قیمتش هم خیلی گرونه اما می صرفه چون واقعا با کیفیت هست

سوماتروپین دارو خونه ای با دفترچه دونه ای در میاد 1000 تومن(قیمت مال چندین سال پیشه! الان فکر کنم خیلی بالاتر باشه) که حتما باید با نسخه پزشک باشه دکتر ها هم به این سادگی نمی دن چون وارداتی هست و گرون ...
سوماتروپینی که من دیدم فقط یه مارک بوده اونم دولتی هست یعنی سفارش ایران به یه کشور خارچی بوده (حالا یادم نیست چه کشوری)

در ضمن انسولین بدتر باعث افزایش چربی میشه پس اصلا مصرف نکن
==

کلا توصیه می کنم فعلا طرف دارو نرو حیفه که بدنت رو با دارو خراب کنی

در ضمن جناب mori.54 مشاور تغذیه هستن(البته یکم زود رنج هست) اما اطلاعات ایشون دانشگاهی هست و علمی صحبت می کنن ایشون میتونه برای تغذیه و **** مشاور خوبی برای شما باشه

بازم اگه سوالی بود در خدمتم

موفق باشید!!

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
درود !!

دوست عزیز . برای از بین بردن چربی های زائد روشهای مختلفی از قبیل ورزش هوازی بدنسازی **** غذایی یا ترکیبی از این 3 وجود دارد که البته انتخاب هر یک از راه ها بستگی به هدف شما دارد :
آیا در کنار چربی سوزی به عضله سازی هم علاقه دارید یا قصد شما فقط چربی سوزی است؟
برای راهنمایی بیشتر قد- وزن -سن و سابقه ورزشی خود را بنویسید
ممنون مهدي جان
خوب اگر امكانش باشه كه در كنار چربي سوزي عضله سازي هم بكنم كه عاليه
قد هم 177 سن 17 و سابقه ورزشي هم زياد درخشان نيست!
110.gif

يعني اگر ورزش ميكردم كه اين وضعم نبود!
بازم ممنون

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون مهدي جان
خوب اگر امكانش باشه كه در كنار چربي سوزي عضله سازي هم بكنم كه عاليه
قد هم 177 سن 17 و سابقه ورزشي هم زياد درخشان نيست!
110.gif

يعني اگر ورزش ميكردم كه اين وضعم نبود!
بازم ممنون

وزن؟؟:eek:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
3 روز در هفته برنامه زیر را به مدت 3 ماه بزنید

یکشنبه :

پرس سینه هالتر 17*15*12
پرس بالا سینه دمبل 3*15

پرس سرشانه هالتر 17*15*12
نشر جانب3*12

پشت بازو سیم کش17*15*12
پشت بازو هالتر خوابیده 3*15

سه شنبه

زیر بغل اچ تک تک 17*15*12
زیر بغل سیم کش از جلو 3*15

کول با هالتر 17*15*12

جلو بازو هالتر 17*15*12
جلو بازو دمبل یکی در میان 3*15

پنج شنبه

جلو پا ماشین 3*20
پرس پا 17*15*12

زیر شکم 3*20
کرانچ 3*20

--------------------
دامنه تکرار ها بالاست نیازی نیست در هر حرکت حتما از سنگین ترین وزنه استفاده کنید. وزنه را در حد متوسط به بالا انتخاب کنید.

فاصله بین هر ست را 30 ثانیه و فاصله بین 2 حرکت بین 2 تا 3 دقیقه باشد

سعی کنید در باشگاه فقط تمرین کنید از صحبت بی مورد با دوستان پرهیز کنید تا ضربان قلبتان در تمام مدت بالا باشد.
=======
تمرین باوزنه سبب فعال شدن عضلات شما شده و سوخت و ساز بدنتان افزایش پیدا میکند در این صورت حتی در موقع استراحت کالری بیشتری میسوزانید

اگر خواهان چربی سوزی هستید حتما 3 روز درهفته هم به مدت 45 دقیقه تمرین هوازی انجام دهید .

موارد بالا تنها در صورتی کار ساز خواهند بود که **** غذایی اصولی را نیز دنبال کنید جناب mori.54 مشاور خوبی جهت تنظیم **** برای شما خواهند بود.

موفق باشید!!

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
يك چيز در مورد داروي سوما تو تروپين بگم :اولا اين دارو در كشورهاي توليد كننده خودش مثل سويس يا امريكا با قيمتي بالاي هر دونه 25 دلار و جود داره در حالي كه شما توي بازار داروي ايران همون را به قيمت مثلا بالاي 10 هزار تومن ميگيريد . و اين نشون ميده كه اين دارو كاملا تقلبيه در بازار ايران .و حتي شرايط نگهداري اين دارو بايد در يخچال باشه و براي همين اگر اين دارو را از دلالها بگيريد مطمئنا چون در دماي پايين نبوده مشكل داره.
در مورد مكملهاي غذايي كه در ايران داراي مجوزه هم بگم :1-ويدر با محصولاتي كه در كشورهاي آسيايي توليد ميشه (كه من اصلا توصيه نمي كنم چون نمونه هاي تقلبي فراوني داره حتي تاييد شده هاي وزارت بهداشت)البته اين شركت تا چند ماه ديگه نمونه آلماني و آمريكايي را قراره وارد كنه.
2-دوريان يتس:كه اين پودرها هنوز تقلبي نشده و كيفيت خوبي هم داره.(البته قيمتش يه كم زياده)
2-جنسان ايتاليا:كه داراي تنوع و كيفيت خوبيه (تقريبا از همه داراي اطمينان بيشتري از لحاظ سلامت و تقلبي نبودنه)
3-اينتراكتيو كانادا:بهترين مارك پيشنهادي كه در ايران مجوز داره و داراي قيمت معقوليه.
و چند مارك ديگه كه هر كدوم معايب و محاسن خاص خود را دارند .
در مورد دوره ههاي حجم هم هر ورزشكار بدنساز بايد با توجه به دوره هاي تمريني كم كم از حجم با چربي به حجم با چربي متوسط و دوره كات برسه كه در اين دوره ها اول از يك مكمل با درصد پروتيين كم و كربو بالا شروع ميكنه(در مارك pncمكمل و اينتراكتيو هم ماموت)بعد به ترتيب پيش رفتن در صد پروتين را زياد مي كنيم و چربي را كم و در دوره كات يك مكمل كاملا با درصد پروتين بالا و چربي صفر و كربو صفر مي رسيم كه در اين گروها مثل Iso wey از شركت اينتر اكتيو و PNCو همچنين Ultra Wey شركت جنسان در اين دوره مي باشند.
اما در مورد گلوتامين كه يك اسيد آمينه ضروري براي مغز و همچنين در تمرينات بدنسازي براي حفظ عضلات و ترميم آسيب ديدگيها و همچنين افزايش توان تمريني مي باشد.امروزه گلوتامين و كراتين را تمام بدنسازان به صورت يك مكمل لازم و ضروري مصرف ميكنند و در دوره هاي تمريني تقريبا يك ضرورت بشمار ميره .شايد به جرات بتوان گفت در خانواده پر هورمونهاي رشد گلوتامين نقش اساسي را بر عهده دارد و تقريبا يكي از شاخه هاي تركيبات پرهورمون رشد مي باشد.

يك توصيه كلي براي همه دوستاني كه به سمت اين ورزش ميان اين ورزش جدا از يك ورزشكار يك محقق احتياج داره كه هميشه در صدداستفاده از علمهاي جديد دنيا باشه .اگر امروز روني كلمن در مستر المپيا شكست ميخوره دليلي نداره مگر داشتن علم قوي تر رقيبش وگرنه اين ورزش تمام خطوط و مرزهاي سن و سال و فيزيكهاي مختلف بدني را شكسته و فقط كساني در اين ورزش پيروزند كه بيشتر از ديگران بدونند.
و توصيه دوم اينكه بجاي اينكه بخواند يك شبه با هورمون و دارو به پله هاي بالا برسند سعي كنند كم كم و با دقت و حوصله وتحقيق پيش برند .
باور كنيد حتي اگر در مورد استفاده از مكملها عجله بشه و مقدار بيشتر از احتياج عضلات به اونها داده بشه عضلات براي تحريك در دفعات بعد يا جواب نمي دن يا اينكه بايد با چيز قوي تري به اونها شوك وارد كرد تا به كندي پيش برند .
اين كساني كه امروزه دلالان دارو شدند و بي خبران را در اين ورزش بيچاره ميكنند دلشون به حال من و شما نسوخته .اونها دلشون به حال جيب خالي خودشون ميسوزه .پس هميشه با علم روز پيش بريد و بدنتون را كامل بشناسيد.
موفق باشين

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
== دوست عزیز==

کلا مکمل هایی که از وزارت بهداشت مجوز دارن قابل اعتماد هستن یعنی همشون اصلن اما درجه یک و دو و سه داره
ویدر هم خوبه تو ایران هم نمایندگی داره اما عالی نیست

من خودم دوریان یتس رو پیشنهاد میکنم که عالی است البته قیمتش هم خیلی گرونه اما می صرفه چون واقعا با کیفیت هست

سوماتروپین دارو خونه ای با دفترچه دونه ای در میاد 1000 تومن(قیمت مال چندین سال پیشه! الان فکر کنم خیلی بالاتر باشه) که حتما باید با نسخه پزشک باشه دکتر ها هم به این سادگی نمی دن چون وارداتی هست و گرون ...
سوماتروپینی که من دیدم فقط یه مارک بوده اونم دولتی هست یعنی سفارش ایران به یه کشور خارچی بوده (حالا یادم نیست چه کشوری)

در ضمن انسولین بدتر باعث افزایش چربی میشه پس اصلا مصرف نکن
==

کلا توصیه می کنم فعلا طرف دارو نرو حیفه که بدنت رو با دارو خراب کنی

در ضمن جناب mori.54 مشاور تغذیه هستن(البته یکم زود رنج هست) اما اطلاعات ایشون دانشگاهی هست و علمی صحبت می کنن ایشون میتونه برای تغذیه و **** مشاور خوبی برای شما باشه

بازم اگه سوالی بود در خدمتم

موفق باشید!!
مرسی از پاسخگویی سریع شما دوست عزیز
منتظر توصیه های خوب دوست خوبمون mori.54 هم هستیم
اگه وقتشو دارین یک برنامه غذایی خوب برای کات کردن بدنم هم بدید.
اگر در زمینه مصرف مکمل ها و دارو ها هم سررشته دارید بهم کمک کنید
در ضمن بنده می خوام از دوبی مکمل بخرم چندتا مکمل توپ بهم معرفی کنین اونجا بگیرم

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
يك توصيه كلي براي همه دوستاني كه به سمت اين ورزش ميان اين ورزش جدا از يك ورزشكار يك محقق احتياج داره كه هميشه در صدداستفاده از علمهاي جديد دنيا باشه .اگر امروز روني كلمن در مستر المپيا شكست ميخوره دليلي نداره مگر داشتن علم قوي تر رقيبش وگرنه اين ورزش تمام خطوط و مرزهاي سن و سال و فيزيكهاي مختلف بدني را شكسته و فقط كساني در اين ورزش پيروزند كه بيشتر از ديگران بدونند.
83.gif
83.gif
83.gif
83.gif
83.gif

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام،
لطفا یه نسخه هم برای من پیرمرد بپیچید!
من 37 سالمه، 179 قد و 62 کیلو هم وزنمه. مایلم به وزن نرمال برسم. البته BMI من الان در محدوده نرماله ولی حداقل نرمال! تصمیم داشتم برم باشگاه ولی ترجیح دادم اول اطلاعاتی بگیرم.
اون زمانی که مرتب ورزش می کردم ( 15 سال پیش، بسکتبال) وزنم به 74 هم رسیده بود.
مثل همه لاغر ها غذا خوردن رو در حد زنده موندن دوست دارم!
به نظرتون از چه راهی شروع کنم؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان سلام،
من 37 سالمه، 179 قد و 62 کیلو هم وزنمه. مایلم به وزن نرمال برسم. البته BMI من الان در محدوده نرماله ولی حداقل نرمال! تصمیم داشتم برم باشگاه ولی ترجیح دادم اول اطلاعاتی بگیرم.
اون زمانی که مرتب ورزش می کردم ( 15 سال پیش، بسکتبال) وزنم به 74 هم رسیده بود.
مثل همه لاغر ها غذا خوردن رو در حد زنده موندن دوست دارم!
به نظرتون از چه راهی شروع کنم؟

بايد بگين مي خواهين حجم اضافه كنيد يا اينكه فقط براي تناسب اندام مي خواهيد كار كنيد .ولي به نظر من اين ورزش را اول به صورت خيلي ساده شروع كنيد بعد تصميم بگيريد كه چه راهي را پيش بگيريد .ولي مطمئن باشيد شروع اين ورزش هيچ وقت دير نيست در هر سني و حتي تا آخر عمر ميتوان ادامه داد.افراد بسياري در قهرمانان اين رشته هستند كه هنوز مرتب و منظم تمرين مي كنند و بسيار قوي و سالم هستند مثل خود آرنولد .
البته اگر وزن نرمال را بخواهين بايد با توجه به فيزيك بدني بايد 70 تا 79 كه بستگي به نوع عضلاتتون داره كه من فكر مي كنم با يك رژيم غذايي خوب و تمرينات منظم مي شه به راحتي بهش دست پيدا كرد.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان سلام،
من 37 سالمه، 179 قد و 62 کیلو هم وزنمه.

بابا خیلی جوونی که شما
هنوز به اول چهلچهلی تم نرسیدی حد اقل 300 سال دیگه داری
jump1[1].gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی خان!!!:blink: منتظریم;)

چشم!!:happy:

با سلام خدمت عزیزان
خواستم یکی از اساتید من رو در زمینه پرورش اندام و اضافه کردن وزن راهنمایی کنه و مورد دوم اینکه هم یک برنامه غذایی بده و هم برنامه تمرین در باشگاه:cool:

وزن : فکر کنم 57 :blink:
قد : 175

ممنون

درود!!

اگه تازه کار و مبتدی هستید برای شروع :

4هفته این برنامه رو اجرا کنید و نتایج رو با ما در میون بگذارید:

برنامه به صورت کل بدن در یک جلسه هست که باید 2 جلسه در هفته اجرا کنید ( دوشنیه و پنج شنبه)
این برنامه آمادگی اولیه رو به بدن شما برای تمارین بعدی میده:

پرس پا 15×12×10

پرس سینه 12×3
زیر بغل سیم کش از جلو 12×3
پرس سرشانه هالتر 12×3
جلو بازو هالتر 10×3
پشت بازو خوابیده هالتر 12×3
شکم کرانچ 15×3

درمورد تغذیه دوستان دیگر راهنمای شما خواهند بود حتما یک تغذیه اصولی رو دنبال کنید تا نتیجه بگیرید تمرین در بدنسازی فقط عضلات رو تحریک به رشد می کند و عضلات برای رشد نیاز به تغذیه و استراحت دارند پس به یاد داشته باشید رشد در بیرون باشگاه و زمان استراحت اتفاق می افتد ...
به جز عامل تغذیه استراحت رو هم جدی بگیرید سعی کنید شبها 8 ساعت خواب مفید داشته باشید .

موفق باشید!!

Kamran_A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد بگين مي خواهين حجم اضافه كنيد يا اينكه فقط براي تناسب اندام مي خواهيد كار كنيد .ولي به نظر من اين ورزش را اول به صورت خيلي ساده شروع كنيد بعد تصميم بگيريد كه چه راهي را پيش بگيريد .ولي مطمئن باشيد شروع اين ورزش هيچ وقت دير نيست در هر سني و حتي تا آخر عمر ميتوان ادامه داد.افراد بسياري در قهرمانان اين رشته هستند كه هنوز مرتب و منظم تمرين مي كنند و بسيار قوي و سالم هستند مثل خود آرنولد .
البته اگر وزن نرمال را بخواهين بايد با توجه به فيزيك بدني بايد 70 تا 79 كه بستگي به نوع عضلاتتون داره كه من فكر مي كنم با يك رژيم غذايي خوب و تمرينات منظم مي شه به راحتي بهش دست پيدا كرد.

بابا خیلی جوونی که شما
هنوز به اول چهلچهلی تم نرسیدی حد اقل 300 سال دیگه داری
jump1[1].gif

امیدوار شدم! :D
roje_aria79 عزیز، منظورم در حد تناسب اندام و سلامت فیزیکیه، قصد بدن سازی ندارم.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
درود!!

از همه دوستانی که به این تاپیک سر می زنن یه request داشتم:

اگه کسی لینکی از فیلم مسابقات مستر المپیای امسال داره بذاره ممنون میشم

;)

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از پاسخگویی سریع شما دوست عزیز
منتظر توصیه های خوب دوست خوبمون mori.54 هم هستیم
اگه وقتشو دارین یک برنامه غذایی خوب برای کات کردن بدنم هم بدید.
اگر در زمینه مصرف مکمل ها و دارو ها هم سررشته دارید بهم کمک کنید
در ضمن بنده می خوام از دوبی مکمل بخرم چندتا مکمل توپ بهم معرفی کنین اونجا بگیرم

از اساتید کسی راهنمایی نمی کنه؟؟
در ضمن برای گرفتن داروهای وارداتی نمی شه از دفترچه بیمه استفاده کرد درسته؟؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
از اساتید کسی راهنمایی نمی کنه؟؟
در ضمن برای گرفتن داروهای وارداتی نمی شه از دفترچه بیمه استفاده کرد درسته؟؟

چرا اینقدر اسرار به مصرف دارو داری شما ؟؟

مگه خدایی نکرده مریضی که می خوای دارو مصرف کنی؟؟

دارو اگه نتیجه هم بده عوارض داره تازه بعد از قطع مصرف سریع همه چی مثه روز اولش میشه...

بالا