حرف شما درست است ولی وقتی شما بالای 10 کیلو کم می کنید به هر حال در صورتتون تاثیر خواهد داشت حتی اگر رزیمتان کاملا هم اصولی باشد
نظرتون در مورد مکمل های wider چیه ؟؟نظرتون در مورد خرید از این شرکت رو هم اگه می شه بگید؟؟من می خوام مکملی که می خرم حتما اصل باشه و بشه بهش اعتماد کرد
آیا برای گرفتن سوماتروپین از داروخانه ها نیاز به نسخه هستش؟؟آیا مارک های به خصوصی در داروخانه ها وجود داره که مد نظر شماست؟؟قیمتش رو هم بگید؟؟
منظورم پروتین وی خالص هستش نه ویف گینر که کربوهیدرات هم همراهش است
تحت نظر چه متخصصی مصرف کنم؟من که از مصرف انسولین خیلی می ترسم واسه همین سوماتروپین رو خالی مصرف می کنم
== دوست عزیز==
کلا مکمل هایی که از وزارت بهداشت مجوز دارن قابل اعتماد هستن یعنی همشون اصلن اما درجه یک و دو و سه داره
ویدر هم خوبه تو ایران هم نمایندگی داره اما عالی نیست
من خودم دوریان یتس رو پیشنهاد میکنم که عالی است البته قیمتش هم خیلی گرونه اما می صرفه چون واقعا با کیفیت هست
سوماتروپین دارو خونه ای با دفترچه دونه ای در میاد 1000 تومن(قیمت مال چندین سال پیشه! الان فکر کنم خیلی بالاتر باشه) که حتما باید با نسخه پزشک باشه دکتر ها هم به این سادگی نمی دن چون وارداتی هست و گرون ...
سوماتروپینی که من دیدم فقط یه مارک بوده اونم دولتی هست یعنی سفارش ایران به یه کشور خارچی بوده (حالا یادم نیست چه کشوری)
در ضمن انسولین بدتر باعث افزایش چربی میشه پس اصلا مصرف نکن
==
کلا توصیه می کنم فعلا طرف دارو نرو حیفه که بدنت رو با دارو خراب کنی
در ضمن جناب mori.54 مشاور تغذیه هستن(البته یکم زود رنج هست) اما اطلاعات ایشون دانشگاهی هست و علمی صحبت می کنن ایشون میتونه برای تغذیه و **** مشاور خوبی برای شما باشه
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
موفق باشید!!