• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوباره بر دوستان

یک سوال در مورد ال کارنی تین داشتم:
این فقط قدرت ورزش هوازی رو افزایش میده یا خودش بدون تمرین هوازی هم چربی سوزی انجام میده؟

با مصرف 1000mg در روز، هم تحمل **** غذایی خیلی راحتتر شده و و در ورزش هوازی هیچ گونه احساس خستگی نمیکنم(40 دقیقه دوچرخه و 30 دقیقه تریدمیل)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
خیر خوردن خالی کتری نمیکنه بلکه با بالاتر رفتن ضربان قلب تاثیر خودش رو نشون میده
خوشحالم داری جواب میگیری ازش

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوباره بر دوستان

یک سوال در مورد ال کارنی تین داشتم:
این فقط قدرت ورزش هوازی رو افزایش میده یا خودش بدون تمرین هوازی هم چربی سوزی انجام میده؟

با مصرف 1000mg در روز، هم تحمل **** غذایی خیلی راحتتر شده و و در ورزش هوازی هیچ گونه احساس خستگی نمیکنم(40 دقیقه دوچرخه و 30 دقیقه تریدمیل)

عزيزم كار ال كارنتين اينه كه چربي هاي شما رو در الويت قرار مي ده و اگه هوازي كار كني تبديل به انرژي مي كنه در غير اينصورت اگه رژيم غذايي + ورزش هوازي نداشته باشي انگار پولتو هدر دادي

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
پس ديگه whey و cratine استفاده نكنم ؟

عزيز چربي سوزي با عضله سازي در كنار هم جواب مي ده خودم يه دوره رفتم ، ولي نياز به مكمل آمينو ، گلوتامين و ال كارنتين و پروتئين داري . حالا اگه مكملهات كامل باشه مي توني هر دوتارو باهم انجام بدي ، اما خوب اول عضله سازي و بعد چربي سوزي هم خوبه ، البته رژيم غذايي رو 100 % بايد داشته باشي.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
فعلا من یک ال کارنتین با یک پمپ از بادی سفارش دادم فردا میرسه دستم بزنم بر بدن ببینم چی میشه :rolleyes:

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
فعلا من یک ال کارنتین با یک پمپ از بادی سفارش دادم فردا میرسه دستم بزنم بر بدن ببینم چی میشه :rolleyes:

دهنم آب افتاد :D هنوزم سفارش مي توني بدي ؟ بعد يه سوال فني داشتم ، از گمرك چطوري مياري اينور ؟ آخه به مكمل اينا گير ميدن ، آشنا داري؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دهنم آب افتاد :D هنوزم سفارش مي توني بدي ؟ بعد يه سوال فني داشتم ، از گمرك چطوري مياري اينور ؟ آخه به مكمل اينا گير ميدن ، آشنا داري؟

سلام

بهداشت چک میکنه مشکلی نداشته اشه تحویل میده.

اره میدم موجود هم دارم کراتین پروتیین گلوتامین چی میخوای؟

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

بهداشت چک میکنه مشکلی نداشته اشه تحویل میده.

اره میدم موجود هم دارم کراتین پروتیین گلوتامین چی میخوای؟

گلوتامين mp يا پروتئين چي داري؟بهداش چيشو چك مي كنه ؟ يعني مكمل رو باز مي كنه ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ال کارنتین دقیقا میاد برای سوخت و ساز بدن سعی میکنه چربی رو به میتو کندری تحویل بده و این باعث میشه که روند چربی سوزی در ورزشهای هوازی بهتر انجام بشه

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
پاور بال زنونست به نظر من !
لاری یه هالتره. کوتاهه که میلش زیگزاگی شده انگار !
اگر نداری یا کلا باشگاه نمیری بهترین چیز گوی هستش
یه گوی های اهنی هستن بگردی میتونی پیدا کنی

با گوی آهنی چیکار کنم
حالا حتما باید گوی باشه

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
سلام دوستان عزیز.

20 ساله.

قد : 180.

تا 8 ماه پیش ، وزنم 117 بودش. الان 95 کیلو رسوندم. غذا رو کم کردم + 5 روز در هفته تردمیل.

ران من او اول چاق بودش ، بعد از 8 ماه هم تازه یه ذره آب شده.

ولی سینم شل هستش .

با توجه به اینکه الان 15 کیلو اضافه وزن دارم ، رفتن به باشگاه بدنسازی رو پیشنهاد میدید؟ و چه تمرینهایی رو برای سفت کردن سینه ؟

تردمیل هم مثل ثابق ادامه بدم یا نه؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان عزیز.

20 ساله.

قد : 180.

تا 8 ماه پیش ، وزنم 117 بودش. الان 95 کیلو رسوندم. غذا رو کم کردم + 5 روز در هفته تردمیل.

ران من او اول چاق بودش ، بعد از 8 ماه هم تازه یه ذره آب شده.

ولی سینم شل هستش .

با توجه به اینکه الان 15 کیلو اضافه وزن دارم ، رفتن به باشگاه بدنسازی رو پیشنهاد میدید؟ و چه تمرینهایی رو برای سفت کردن سینه ؟

تردمیل هم مثل ثابق ادامه بدم یا نه؟

خوبه هوازی رو ادامه دهید به دلیل اینکه در ناحیه سینه چربی هست شل هستند برای سفت شدن باید اول چربی هاش اب بشه بعد بر روی شکل دادنش کار کنید.

به نظر من بعد 8ماه شما برو بدنسازی و دو رو در هوای ازاد انجام دهی بهتر تا تردمیل و اینکه یک چربی سوز هم بخوری که خوبه.

این اواتارت خیلی بیش از حد ورزشی هست :d

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
خوبه هوازی رو ادامه دهید به دلیل اینکه در ناحیه سینه چربی هست شل هستند برای سفت شدن باید اول چربی هاش اب بشه بعد بر روی شکل دادنش کار کنید.

به نظر من بعد 8ماه شما برو بدنسازی و دو رو در هوای ازاد انجام دهی بهتر تا تردمیل و اینکه یک چربی سوز هم بخوری که خوبه.

این اواتارت خیلی بیش از حد ورزشی هست :d

پس فعلن باشگاه نرم؟ و 8 ماه هم با تردمیل کار کنم تا به وزن 80 کیلو برسم؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
پس فعلن باشگاه نرم؟ و 8 ماه هم با تردمیل کار کنم تا به وزن 80 کیلو برسم؟

نه منظورم اینه که 80 ماه تردمیل رفتی کافیه. حالا بدنسازی هم برو و چربی سوزم استفاده کن و به مربیت هم بگو برنامه برای کات کردن بنویسه برات.

fati67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول ممنون از ****
دوم یه سوال = به فاصله چند ماه یکبار می تونیم این **** رو بگیریم؟توی نوشته ها که می خوندم به نظرم 2ماه یکبار توصیه شده بود ایا درسته؟ و اگه درسته 2ماه من مصادفه با شروع رمضان وروزه , میشه راهنمایی کنید که رمضان چطوری این **** رو بگیرم (سحر و افطار چه طوری بخورم)؟
بازم ممنون از این سایت و **** واسه ی من که 1 کیلو هم به زور کم میکردم, با این **** 5 کیلو کم کردم​

mahiji

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اول ممنون از ****
دوم یه سوال = به فاصله چند ماه یکبار می تونیم این **** رو بگیریم؟توی نوشته ها که می خوندم به نظرم 2ماه یکبار توصیه شده بود ایا درسته؟ و اگه درسته 2ماه من مصادفه با شروع رمضان وروزه , میشه راهنمایی کنید که رمضان چطوری این **** رو بگیرم (سحر و افطار چه طوری بخورم)؟
بازم ممنون از این سایت و **** واسه ی من که 1 کیلو هم به زور کم میکردم, با این **** 5 کیلو کم کردم​

من اصل این **** رو دیدم نوشته بوود بعد از پایان دوره بعد از یک ماه میتونید دوباره شروع کنید

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
من روز هشتم **** هستم دقیقا دارم طبق برنامه عمل میکنم در ضمن یک روز در میان هم باشگاه میرم اما فقط 3 کیلو کم کردم . به نظرم باید بیشتر کم میکردم. حالا نتیجه را در آخر **** بازم میگم.
مگر چند کیلو وزن شماس؟؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
درود
تلاونگ یه محصول جدید زده که یه لیوان بزرگه استریله که توش فقط سفیده تخم مرغه و تو هر لیوان پنج تا سفیده تخم مرغه و هر لیوان هم انگار هزار و هشتصد تومنه . تبلیغش دست دوسته بوفه دارم بود .به نظر چیز خوبی میاد ادم یه لیوان هر روز بزنه به جای پودر گرفتن .هر لیوان هم تو یخچال یک ماه تاریخ مصرف داره !!

بالا