پمپ پس بيشتر تو دوره كات بدرد مبخوره ؟
مشكل من اينجاس كه تو تمرين ضربانم ميره بالا اگه از ايني كه هست بيشتر شه ....
با سلام.
من به صورت حرفه ای کاراته کار میکنم,هفته ای 3 روز.3 روز در هفته هم با دستگاه بدنسازی و چیزای دیگه تو خونه کار میکنم+ دو و تمرینات استقامتی.بدن لاغری دارم,میخوام مکملی مصرف کنم که بتونه توانم رو ببره بالا+ حجم بده(منظورم عضله هست)+کات کردن.من فقط میخوام فیتنس کار کنم,بدن بزرگ به کارم نمیاد.از بین Beta-Alanine و L-Arginine کدوم رو پیشنهاد میدید؟پیشنهاد خودتون چیه؟
خیلی ممنون
سلام
اول ممنون از ****
دوم یه سوال = به فاصله چند ماه یکبار می تونیم این **** رو بگیریم؟توی نوشته ها که می خوندم به نظرم 2ماه یکبار توصیه شده بود ایا درسته؟ و اگه درسته 2ماه من مصادفه با شروع رمضان وروزه , میشه راهنمایی کنید که رمضان چطوری این **** رو بگیرم (سحر و افطار چه طوری بخورم)؟
بازم ممنون از این سایت و **** واسه ی من که 1 کیلو هم به زور کم میکردم, با این **** 5 کیلو کم کردم
بستگی به برند و مدل مواردی که گفتین دارهAmino , whey , cratine رو با چطوري استفاده كنم ؟
سلام دوستان راست میگند بدنسازی در موقع رشد مثلا 17 سالگی از رشد بدن میسوزوونه و جلوگیری از رشد میکه؟
مشه یه توضیح بدید
اقا ما بخوایم چربی نداشته باشیم باید کیو ببینیم؟ منظور عضله بچسبه یه پوست
كراتين رو مربيم هم همينطوري گفته استفاده كنمبستگی به برند و مدل مواردی که گفتین داره
امینو رو من خودم در طول روز پخش میکنم میخورم مثلا هشت تا در روز میخورم دو تا صبح دو تا قبل تمرین و چهارتا نیم ساعت بعد از تمرین
وی رو هم وعده ی بعد از تمرین میخورم چون در اون موقع جذب کاملی داره ولی اگر زیاد داری و مشکلی نداری زود تموم شه صبح تا قبل از تمرین هم میتونی مصرف کنی
و اما کراتین , اگر بارگیری داره که هیچی بار گیری میکنی طبق دستورش ولی اگر نداشت یک ساعت قبل از تمرین با ابمیوه بخور
البته کراتین خیلی متفاوته از نظر نوع مصرف هر برند و هر مدل نوع خودش رو داره اینی که من گفتم ماله ماسل فارم بود
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
كراتين رو مربيم هم همينطوري گفته استفاده كنم
Whey رو گفت قبل صبحانه و بعد تمرين
ولي امينو رو تازه گرفتم برا muscleTech هست amino build موندم اينو كي مصرف كنم
چنده این امینو بیلد ؟ من اصلیش رو صدوچهل قیمت دارم
البته مقدارش خیلی کمه اینجوری رفیقمون گفتن بخور پونزده روزه تمومه
این نحوه مصرفش هست که بر روی خود مکمل هم نوشته شده.
این نحوه مصرفش هست که بر روی خود مکمل هم نوشته شده.
با این قیمت نمیارزه
پرویونیک میلا تک یک کیلو نیمه تقریبا قیمتشم صدو ده تومنه , بیشتر میصرفه فکر کنم ..