• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
دادا من تازه می خوام استارت بزنم دنبال به باشگاه ردیف هستم کسی امار داشت ندا بده ... در ضمن راهنمایی چیزی هم بود بفرمایید ... مرسی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ترکیباتشون فرق داره این امینو بیلد رو استفاده کردید؟ چیز دیگه است :D

نه والا استفاده نکردم ولی پروفایل اون کامل تره , شاخه ای رو کامل داره , ویتامین ها و پروتیین و ... ولی خب دیگه ایم ماسل تک هست و میلاتک !!!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
بستگی به برند و مدل مواردی که گفتین داره
امینو رو من خودم در طول روز پخش میکنم میخورم مثلا هشت تا در روز میخورم دو تا صبح دو تا قبل تمرین و چهارتا نیم ساعت بعد از تمرین
وی رو هم وعده ی بعد از تمرین میخورم چون در اون موقع جذب کاملی داره ولی اگر زیاد داری و مشکلی نداری زود تموم شه صبح تا قبل از تمرین هم میتونی مصرف کنی
و اما کراتین , اگر بارگیری داره که هیچی بار گیری میکنی طبق دستورش ولی اگر نداشت یک ساعت قبل از تمرین با ابمیوه بخور
البته کراتین خیلی متفاوته از نظر نوع مصرف هر برند و هر مدل نوع خودش رو داره اینی که من گفتم ماله ماسل فارم بود

بله دقیقا جلوی رشد رو میگیره و اصلا توصیه نمیشه من جات باشم میرم یه ورزش تیمی مثل بسکتبال یا هر چیز دیگه ای

من والیبال کار میکنم هفته ای سه روز تیم هم داریم گاهی اوقات هم بسکت کار میکنیم دو هفته یک بار میرم یه تمرینی میدم دیروز رفتم ثبت نام کردم باشگاه بدن سازی کوچمون نمیدونم ادامه بدم یا نه؟

اها راستی قدمم خیلی بلند شده دقیقا 1.89 شده ولی حس میکنم لاغرم وزنم 58 هستش میخوام وزنم بره بالا و بدنم یکم بیاد بالا ایا نیاز به باشگاه هست؟؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
من والیبال کار میکنم هفته ای سه روز تیم هم داریم گاهی اوقات هم بسکت کار میکنیم دو هفته یک بار میرم یه تمرینی میدم دیروز رفتم ثبت نام کردم باشگاه بدن سازی کوچمون نمیدونم ادامه بدم یا نه؟

اها راستی قدمم خیلی بلند شده دقیقا 1.89 شده ولی حس میکنم لاغرم وزنم 58 هستش میخوام وزنم بره بالا و بدنم یکم بیاد بالا ایا نیاز به باشگاه هست؟؟

بله بدنسازی برای پیشرفت شما یسیار خوبه.

شما بیشتر رو پا باید کار کنید مخصصوصا رو ساق پا!!

چون تو بسکتبال باید سرعتی باشی وزنه هات رو سبک و با سرعت انجام بده وزنت هم نباید زیاد باشه تغذیه ات رو هم خوب کن.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
بله بدنسازی برای پیشرفت شما یسیار خوبه.

شما بیشتر رو پا باید کار کنید مخصصوصا رو ساق پا!!

چون تو بسکتبال باید سرعتی باشی وزنه هات رو سبک و با سرعت انجام بده وزنت هم نباید زیاد باشه تغذیه ات رو هم خوب کن.

پس باشگاه برم؟

تغذیه رو خوب کنم؟مثل خر دارم میخورم هر روز بازم گرسنمه بازم میخورم ولی وزنم بالا نمیره فیکسه

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
پس باشگاه برم؟

تغذیه رو خوب کنم؟مثل خر دارم میخورم هر روز بازم گرسنمه بازم میخورم ولی وزنم بالا نمیره فیکسه

این همه توضیح دادم الان به نظر خودت باید بری یا نری؟

تغذیه زیاد خوردن نیست رعایت یک **** غذایی خواص است که دیگه بسگی به بدن و.. داره.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
این همه توضیح دادم الان به نظر خودت باید بری یا نری؟

تغذیه زیاد خوردن نیست رعایت یک **** غذایی خواص است که دیگه بسگی به بدن و.. داره.

والا نگرفتم شما بگو برم یا نه؟

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14
بچه ها بهترین دوره ای که میشه برداشت واسه حجم چیه؟
مثلا من میدونم باید bcaa و پروتئین و گلوتامین بخورم به غیر این 3 تا دیگه چی وردارم؟
و اینکه یه برنامه تغزیه داشتم 2 ماه ازش استفاده کردم الان 1ماه به خاطر امتحانات دانشگاه نرفتم میخوام ببینم باز میتونم از همون برنامهغذایی استفاده کنم یا نه.
وسوال آخر اینکه من چند وقت بود پامصدایی مثل شکستن چوب خشک شده میخورد و درد میکرد یک هفته من دکتر نرفتم.ولی الان دیگه خداروشکر درد ندارم ولی باز ائنجوری صدا میخوره .به نظرتون چیکار کنم که از تمرینات دور نمونم؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بچه ها بهترین دوره ای که میشه برداشت واسه حجم چیه؟
مثلا من میدونم باید bcaa و پروتئین و گلوتامین بخورم به غیر این 3 تا دیگه چی وردارم؟
و اینکه یه برنامه تغزیه داشتم 2 ماه ازش استفاده کردم الان 1ماه به خاطر امتحانات دانشگاه نرفتم میخوام ببینم باز میتونم از همون برنامهغذایی استفاده کنم یا نه.
وسوال آخر اینکه من چند وقت بود پامصدایی مثل شکستن چوب خشک شده میخورد و درد میکرد یک هفته من دکتر نرفتم.ولی الان دیگه خداروشکر درد ندارم ولی باز ائنجوری صدا میخوره .به نظرتون چیکار کنم که از تمرینات دور نمونم؟

برای پات که باید بری دکتر و عجیبه که تا حالا نرسیدی بهش!
برای حجم هم اون مکمل هایی که گفتی جز گلوتامین هیشکدوم نیاز نداری
شما یه مکمل کربو بالا احتیاج داری که بهش اصطلاحا میگن گینر
Gainer
و یه گینر خوب همه موارد گفته شده رو داره . البته به جای گلوتامین هم ترجیحا کراتین جایگزین کنی عالی میشه.

yasin0131

Registered User
لایک‌ها
14
برای پات که باید بری دکتر و عجیبه که تا حالا نرسیدی بهش!
برای حجم هم اون مکمل هایی که گفتی جز گلوتامین هیشکدوم نیاز نداری
شما یه مکمل کربو بالا احتیاج داری که بهش اصطلاحا میگن گینر
Gainer
و یه گینر خوب همه موارد گفته شده رو داره . البته به جای گلوتامین هم ترجیحا کراتین جایگزین کنی عالی میشه.

دادا درسته حرفت ما اونقدرم نادان نیستتیم همه چیزیم میدونم.من از گینر استفاده کردم با پروتئین و کراتین. بدنه آبدار دوست ندارم چون گینر خوردم شکمم چربی زد. میخوام حجم خشک بگیرم فقط میخواستم بدونم که به اضافه اونچیزایی که گفتم چه چیزایه دیگه ای کنارش بگیرم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دادا درسته حرفت ما اونقدرم نادان نیستتیم همه چیزیم میدونم.من از گینر استفاده کردم با پروتئین و کراتین. بدنه آبدار دوست ندارم چون گینر خوردم شکمم چربی زد. میخوام حجم خشک بگیرم فقط میخواستم بدونم که به اضافه اونچیزایی که گفتم چه چیزایه دیگه ای کنارش بگیرم.

اخه گفتی حجم اشتباه برداشت کردم من شرمنده
اره پس اونایی که گفتی که خوبه خریده کاملیه
یه ارژنینم اگه بزنی تنگش یه خدمتی به رگات کردی !!
فقط چون منم به زودی قصد خرید دارم اگه لطف کنی قیمت و جنسات و اینکه از کجا خریدی رو بهم بگی ممنون میشم
گلوتامین رو یادمه قبل از خواب میگفتن خیلی خوبه بخو ی
پروتیینم که میدونی دیگه بعد تمرین تا نیم ساعت. قت داری برسونی به بدن که بهترین حالتش وقتیه که ضربان قلبت اومده پایین چون اگه وقتی ضربانت بالاست بخوری. همونجا سوخت میشه !
ارژنین هم ایرانی پویان بگیر خیلی راضی بودم من ازش قیمت ارزون داره و میدونی چی داری میگیری .

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان اگر مکملی خواستید در خدمتیم برای اعضای پی تی با تخفیف تمامی محصولات از بادی بیلندیگ خرید میشود مواردی هم موجود داریم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان اگر مکملی خواستید در خدمتیم برای اعضای پی تی با تخفیف تمامی محصولات از بادی بیلندیگ خرید میشود مواردی هم موجود داریم.

یه موجودی بزار لطفا ببینیم چجوریاست

parhamtalakar

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان يه توضيحي در مورد ارژنين ميديد ؟
من ٢٠ سالمه ٦ ماه بدن سازي كار ميكنم ، مكمل فقط تا الان كراتين خوردم در حال حاضرم با تغذيه دارم وزن ميارم خوب ، قدم ١٨٨ هست وزن ٦٩ ، طي دو سال قدم ١/٥ سانت افزايش پيدا كرده و نميخوام بلندتر بشه امكانش هست با ارژنين بالا بره ؟
الان با رژيم دارم وزن ميارم و بدن خشكي دارم كلا مكمل چيا پيشنهاد ميكنيد

ممنون

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان يه توضيحي در مورد ارژنين ميديد ؟
من ٢٠ سالمه ٦ ماه بدن سازي كار ميكنم ، مكمل فقط تا الان كراتين خوردم در حال حاضرم با تغذيه دارم وزن ميارم خوب ، قدم ١٨٨ هست وزن ٦٩ ، طي دو سال قدم ١/٥ سانت افزايش پيدا كرده و نميخوام بلندتر بشه امكانش هست با ارژنين بالا بره ؟
الان با رژيم دارم وزن ميارم و بدن خشكي دارم كلا مكمل چيا پيشنهاد ميكنيد

ممنون

لطفا اینجا سوالتون مطرح کنید:blush:

http://forum.persiantools.com/t409324.html

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
لاری یه هالتره. کوتاهه که میلش زیگزاگی شده انگار !

البته لاری مربوط میشه به شکل زاویه دار میز و نه هالتر. هالتر صاف روی میز لاری حرکت اصلی جلو بازو لاری هستش که تو ایران اشتباه باب شده.

لاری: حرکت ابدا شده توسط لاری اسکات قهرمان دو دوره اول مستر الیمپیا
کل حرکات بازو ها مخصوصا حرکات تخصصی ساعد برای تقویت آرنج تا مچ مفیده

subaru

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
بهترین زمان برای مصرف gainer و کراتین چه وقتی در روز هست ؟!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
گینر وعده های قبل از تمرین مهمه و بعد از تمرین به کار نمیاد . بهتره تا دو ساعت قبل از تمرین خورده باشین ازش تا با میزان کربو کافی به باشگاه برین .

بعد از صبحانه تا ناهار هم میتونین یه وعده همراه با شیر و موز و گردو و اینجور موارد درست کنین و بخورین ,فقط چیزای شیرین دیگه نریزین توش .

کراتین هم بستگی به مارک و مدل فرق میکنه ولی این راهنمایی رو میکنم که با ابمیوه مصرف بشه بهتره .

بالا