• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوستان

چربی سوزی با اسم methylhex 42 میشناسید؟
اینم عکسش:
methylhex%204,2.jpg

مربی تو باشگاه گفت اگه بخوای چربی سوز استفاده کنی، این خوبه(بقیمت 160 تومن).
عوارض؟ تاثیر؟

البته اینم بگم مربی باشگاه حدود 10 ساله بدنسازی کار میکنه و قهرمان بادی کلاسیک استان هست.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام دوستان

چربی سوزی با اسم methylhex 42 میشناسید؟
اینم عکسش:
مشاهده پیوست 385456

مربی تو باشگاه گفت اگه بخوای چربی سوز استفاده کنی، این خوبه(بقیمت 160 تومن).
عوارض؟ تاثیر؟

البته اینم بگم مربی باشگاه حدود 10 ساله بدنسازی کار میکنه و قهرمان بادی کلاسیک استان هست.

چربی سوز نا اشنایی هست. ال کارنتین ضررش کمتره اگر اصل بخری از همه چربی سوزها

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
چربی سوز نا اشنایی هست. ال کارنتین ضررش کمتره اگر اصل بخری از همه چربی سوزها

راست میگه داداش
اینجور بگم که مکمل های قلابی اکثرا. نتیجه بدی ندارن فقط جواب دهی ندارن ولی... ولی چربی سوزهای قلابی کمترین عارضشون روی قلبه !! بقیه عوارضش بماند
تعریق شدید , درد چشم , اختلال در انزال , تنگی نفس , جوش های عجیب

الکارنیتین داروخانه داره ساخت داروسازی های ایرانه قشنگ تاریخ مصرف و استاندارد هم داره .
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

p30panel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا هنر کرده این **** رو گذاشته همه میدونن هیچی نخورن لاغر میشن و وزن کم میکنن نیاز به پیش دکتر رفتن نداشت که.هیچ اساسی نداره و اصولی نیست

Lord-Babak

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان راست میگند بدنسازی در موقع رشد مثلا 17 سالگی از رشد بدن میسوزوونه و جلوگیری از رشد میکه؟

مشه یه توضیح بدید

بله دقیقا جلوی رشد رو میگیره و اصلا توصیه نمیشه من جات باشم میرم یه ورزش تیمی مثل بسکتبال یا هر چیز دیگه ای

فکر نمیکنم حرفتون درست باشه ! خیلی از بدنسازای حرفه ای مثل آرنولد تمرین رو از 16-17 سالگی شروع کردن و تا 188 رشد کردن ! بیشتر مربوط میشه به مسائل ژنتیکی !

اگه اصولی کار کنن حتی میتونه به رشدشون کمک هم بکنه !

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من تازه باشگاه رو یه هفته ای هست دوباره شروع کردم میخوام از اول وقت بذارم رو شکمم البته اصلا شکم ندارم صافه صافه ولی میخوام عضله ایش کنم
حالا دوستان یه برنامه میدن که شیکمو شیش تیکه کنیم....

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان من تازه باشگاه رو یه هفته ای هست دوباره شروع کردم میخوام از اول وقت بذارم رو شکمم البته اصلا شکم ندارم صافه صافه ولی میخوام عضله ایش کنم
حالا دوستان یه برنامه میدن که شیکمو شیش تیکه کنیم....

همراه با برنامه اصلیت بعد تمرین حرکات شکم زیر شکم رو تمرین کن.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
درود
دوستان من سرشانه هالتر از پشت رو خیلی ضعیف میرم کلا با دمبل هم که میرم خیلی استخوانم درد میگیره و فشار میاره ولی عضله هیچ حسی نداره انگار اصلا فشار روش نیست و جای دیگه میوفته. کلا وقت سرشونه زدن عزا می گیرم چون سابقه گرفتگی گردن هم حین پرس سرشونه زیاد دارم
گردنم یه قوض به جلو داره که احتمالا این سختی و گرفتگی وفشار برای همونه

توصیتون چیه دوستان چی جایگزین کنم ؟ نشر جانب ؟ دمبل پرسی تک دست ؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
درود
دوستان من سرشانه هالتر از پشت رو خیلی ضعیف میرم کلا با دمبل هم که میرم خیلی استخوانم درد میگیره و فشار میاره ولی عضله هیچ حسی نداره انگار اصلا فشار روش نیست و جای دیگه میوفته. کلا وقت سرشونه زدن عزا می گیرم چون سابقه گرفتگی گردن هم حین پرس سرشونه زیاد دارم
گردنم یه قوض به جلو داره که احتمالا این سختی و گرفتگی وفشار برای همونه

توصیتون چیه دوستان چی جایگزین کنم ؟ نشر جانب ؟ دمبل پرسی تک دست ؟

همون با هالتر رو برو با وزنه سنگین تر اگر نمیتونی که به مربیت بگو جایگزین کن چون من از برنامه تمرینیت خبر ندارم که چطور چیده شده!! برای گردنت هم بالش زیر سرت نزار وقتی که میخوابی بخاطر

اینکه کل گردن رو روی بالش نمیزاری و اونجا قوس بر رمیداره کلا بالش نزاری قوز هم اگر داشته

باشی درست میشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شکم با سيم كش. رو زانوهات بشين رو زمين سيمو بكش پشت گردنت همونجا نگه دار و خودتو جمع کن تو شکمت. سعی کن جایی که زانوت رو زمین تکیه میکنه تقریبا زاویه ۹۰ درجه تشکیل بده. درست اجرا کنی فشار فوق العاده ای به همه عضلات شکمت وارد میکنه.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
برای زیر شکم من 2 ماهی هست هر روز اخر تمرین این حرکت رو دارم. خلبانی زیر شکم + تخته زیر شکم. 4 ست 15 تایی سوپری هست. خیلی خوبه. اخرش قشنگ عضلات شکم میگیره و نفس کم میاری!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بعضیا رو دیدم عضلات شکمشون روبرو هم نیست
دلیلش چیه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان به نظرتون خوردن مکمل بعد از یک ماه شروع بدنسازی برای رشد بهتر خوبه ؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شکم با سيم كش. رو زانوهات بشين رو زمين سيمو بكش پشت گردنت همونجا نگه دار و خودتو جمع کن تو شکمت. سعی کن جایی که زانوت رو زمین تکیه میکنه تقریبا زاویه ۹۰ درجه تشکیل بده. درست اجرا کنی فشار فوق العاده ای به همه عضلات شکمت وارد میکنه.

مرسی دوسته عزیز

برای زیر شکم من 2 ماهی هست هر روز اخر تمرین این حرکت رو دارم. خلبانی زیر شکم + تخته زیر شکم. 4 ست 15 تایی سوپری هست. خیلی خوبه. اخرش قشنگ عضلات شکم میگیره و نفس کم میاری!

منظورت از تخته زیر شکم همون میزی که یه شیبه 45 داره منظورته؟؟

میشه دقیق بگی برنامت واسه شکم چیه تو طوله هفته مرسی

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
منظورت از تخته زیر شکم همون میزی که یه شیبه 45 داره منظورته؟؟

میشه دقیق بگی برنامت واسه شکم چیه تو طوله هفته مرسی
بله. همونیه که معمولا تو 3 زاویه قابل تغییره. اگر به حالت نشسته روش باشید و خودتون بکشید بالا تا شکم به پاها برسه میشه زیر شکم از بالا. اگر دراز بکشید و تا نصف، کمر و گردنتون رو بلند کنید میشه زیر شکم از پایین. این حرکت یه روز من هست. یه صورت سوپری 3 ست 15 تایی هرکدوم.
روز دیگه فقط زیر شکم از بالا دارم بعدش خلبانی 4ست 15 تایی که این حرکت واقعا نفس ادم رو میگیره.
روز دیگه زیر شکم نیمکت دارم بعد خلبانی. زیر شکم نیمکت هم شما یه نیمکت بردارید و روش دراز بکشید چوری که نیم تنه بالایی روی نیمکت باشه و پاها کاملا خارج بشه از نیمکت. حالا پاها رو مثل یه نیم دایره به داخل شکم جمع کنید و بعد پاهاتون رو دراز کنید بازم به همون حالت نیم دایره. دقت کنید پا اصلا به زمین نرسه و به صورت مستقیم هم نباید جلو و عقب بشه. بعد بلافاصله خلبانی. 4 ست 15 تایی هست.
دقت کنید کلا برای انجام حرکات شکم قبل و بعدش آب نخورید. کمه کم 5 دقیقه فاصله بدید.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اقا من میخوام دل به دریا بزنم و میلاتک بخرم !! یه ذره پشتیبانی کنید و دلداری بدید برم جلو !!:D

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
دو سوال ذاشتم:
1.برای فیله چه حرکتی انجام بدم البته باشگاه نمیرم
2.برای شکم چه ورزشی بکنم(تن تاک که تبلیغ میکه به نظرتون برای شکم خوبه)البنه داخل خونه

بالا