سلام دوستان
چربی سوزی با اسم methylhex 42 میشناسید؟
اینم عکسش:
مشاهده پیوست 385456
مربی تو باشگاه گفت اگه بخوای چربی سوز استفاده کنی، این خوبه(بقیمت 160 تومن).
عوارض؟ تاثیر؟
البته اینم بگم مربی باشگاه حدود 10 ساله بدنسازی کار میکنه و قهرمان بادی کلاسیک استان هست.
چربی سوز نا اشنایی هست. ال کارنتین ضررش کمتره اگر اصل بخری از همه چربی سوزها
سلام دوستان راست میگند بدنسازی در موقع رشد مثلا 17 سالگی از رشد بدن میسوزوونه و جلوگیری از رشد میکه؟
مشه یه توضیح بدید
بله دقیقا جلوی رشد رو میگیره و اصلا توصیه نمیشه من جات باشم میرم یه ورزش تیمی مثل بسکتبال یا هر چیز دیگه ای
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دوستان من تازه باشگاه رو یه هفته ای هست دوباره شروع کردم میخوام از اول وقت بذارم رو شکمم البته اصلا شکم ندارم صافه صافه ولی میخوام عضله ایش کنم
حالا دوستان یه برنامه میدن که شیکمو شیش تیکه کنیم....
درود
دوستان من سرشانه هالتر از پشت رو خیلی ضعیف میرم کلا با دمبل هم که میرم خیلی استخوانم درد میگیره و فشار میاره ولی عضله هیچ حسی نداره انگار اصلا فشار روش نیست و جای دیگه میوفته. کلا وقت سرشونه زدن عزا می گیرم چون سابقه گرفتگی گردن هم حین پرس سرشونه زیاد دارم
گردنم یه قوض به جلو داره که احتمالا این سختی و گرفتگی وفشار برای همونه
توصیتون چیه دوستان چی جایگزین کنم ؟ نشر جانب ؟ دمبل پرسی تک دست ؟
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
همراه با برنامه اصلیت بعد تمرین حرکات شکم زیر شکم رو تمرین کن.
شکم با سيم كش. رو زانوهات بشين رو زمين سيمو بكش پشت گردنت همونجا نگه دار و خودتو جمع کن تو شکمت. سعی کن جایی که زانوت رو زمین تکیه میکنه تقریبا زاویه ۹۰ درجه تشکیل بده. درست اجرا کنی فشار فوق العاده ای به همه عضلات شکمت وارد میکنه.
برای زیر شکم من 2 ماهی هست هر روز اخر تمرین این حرکت رو دارم. خلبانی زیر شکم + تخته زیر شکم. 4 ست 15 تایی سوپری هست. خیلی خوبه. اخرش قشنگ عضلات شکم میگیره و نفس کم میاری!
دوستان به نظرتون خوردن مکمل بعد از یک ماه شروع بدنسازی برای رشد بهتر خوبه ؟
بله. همونیه که معمولا تو 3 زاویه قابل تغییره. اگر به حالت نشسته روش باشید و خودتون بکشید بالا تا شکم به پاها برسه میشه زیر شکم از بالا. اگر دراز بکشید و تا نصف، کمر و گردنتون رو بلند کنید میشه زیر شکم از پایین. این حرکت یه روز من هست. یه صورت سوپری 3 ست 15 تایی هرکدوم.منظورت از تخته زیر شکم همون میزی که یه شیبه 45 داره منظورته؟؟
میشه دقیق بگی برنامت واسه شکم چیه تو طوله هفته مرسی