• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه دوستان بدنساز و غیر بدنساز

یه مدت نبودم :D

این تاپیگ ما خوابیده

سلام اقا من کشتی کار میکنم پاهای بسیار قوی دارم جلو رون و پشت رون199 زدم یعنی اخرین وزنه ها ولی عضله های جلو و پشت رونم مشخص و خطی نیس چه کنم؟ مرسی

وزنه سنگین بیشتر حجم میده .مخصوصا تو حرکت پا هر چقدر سنگین بزنی پاهات گنده میشه

فیبر عضلانی پا خیلی سفت و سخته و اگه دوس داری بیشتر خطی بشه تعداد 15++ به بالا باید بری

سلام استاد
من 22 سالمه و قدم 179 و وزنم هم 62 کیلوگرمه.
در حال حاضر لاغر هستم و تحرکی هم ندارم.اما میخوام ورزش رو شروع کنم.
حالا چیزی که انتظار دارم اینه که بدنم یخورده پر بشه و شکل زیبایی بگیره مثل مدل ها
به نظر شما بدن ساری رو شروع کنم یا کار دیگه ای؟

سلام

هیچ وقت واسه ورزش کردن دیر نیست

بدنسازی رو شروع کن

سلام اقا مهدی.
برای کسی که چندسال پیش دیانابول و متان مصرف کرده بوده و کلا بدنسازی رو گذاشته کنار!بدنش عضلانیه و چربی کمی داره!یک ماه هم هست شروع کرده!درحال حاضر 180سانت-70 کیلو استعداد خوبی هم داره و بدنش مستعد رشده این خوبه؟(میخاد دورش ارزون باشه ولی کم عوارض)
تستسترون داروخونه ای 250 هفته اول یکی،هفته دوم یکی،هفته سوم 2 تا،هفته چهارم 2 تا،هفته پنجم یکی،هفته ششم یکی
متان دو هفته اول بصورت صعودی بعد نزولی(برای رشد و تاثیر بهتر در هفته های اول گفتن که باید خوراکی مصرف کنه؟؟!!)
hcg اول هفته ششم یکی،10 روز بعدش هم یکی
نولوادکس یا پروویرون برای جلوگیری از سر سینه و قضیه استروژن.
پودر هم گفتن کربو و پروتئین بصورت 50-50 باشه تا هم عضلانی بیاد بالا هم چربیش زیاد نباشه!
حالا اگر این مشکلی داره میتونی لطف کنی بگی چیش مشکل داره؟
گزینه بهتری هست که نسبتا ارزون قیمت دربیاد و حفظ بعد از دوره و ضد عوارض هم رعایت بشه؟

سلام

تستسترون داروخونه (تستو کپس رو میگی ؟

40میل گرم تست خالص داره اگه اون باشه مشکلی نداره روزی 160الی 170 میل میتونه استفاده کنه

دیانابول قدیم خوب بود الان دیانابول به درد نمیخوره

متان روس باشه ورق سفید جواب دهیش خوبه

به جا دیانابول وینسترول دپو بزنه بهتره

این 3تا بیشتر واسه حجم خشک و مسابقاته

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
درود بر اساتید گرامی

بنده 27 سال دارم و از سن 12 سالگی تا 17 سالگی بدنسازی کارکردم بدون حتی یک عدد قرص سال 84 هم در مسابقات 22 بهمن کرج نفر سوم شدم
بعد از اون به دلایل شخصی ول کردم و الان کمی شکم و پهلو آوردم
الان بعد از تقریبا 9 سال مجدد دارم میرم ولی میخوام فقط ورنم رو از 90 به 80 کیلوگرم ماهیچه خشک تبدیل کنم به راهنمایی دوستان نیازمندم
برنامه تمرینی میخوام + مکمل یا قرص و کپسولهای بی ضرر
در ضمن دست چپم به شدت ضعیف شده نسبت به دست راستم که خیلی اذیتم میکنه موقع تمرین :(
هنوز هم فرم ماهیچه ای دارم ولی تاندونای بدنم ضعیف شده مثلا برای تک حرکت میتونم پرس 80 یزنم ولی برای تکرار 12 تایی بیشتر از 20 کیلو نمیتونم بزنم در کل استقامت بدنم کم شد
یدنم با توجه به شناختی که دارم خیلی مستعد هست
بنده متاهل هستم
قد: 180
وزن : 90

این رو هم کسی داشته باشه به شدت خریدارم
http://www.buypowerprecisionaustralia.com/

offer.jpg

Last edited:

N I R V A N A

Registered User
لایک‌ها
11
بهترین **** اینه که همه چی بخورین ولی کم بخورین
کم کم از مقدار غدا کم کنین . طرف غدا را کوچک کنین و با چنگال غدا بخورین ( بدن عادت می کنه ) و روزی 45 دقیقه تا 1 ساعت هم پیاده روی کنید

ads.elizaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا منم با این روش **** که کم بخوریم اما همیشه و همه چیز بخورم موافقم چون بهترین روش **** هست.

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوستان عزیز

اگر سوپر شارژر اکستریم اصل کسی سراغ داره فوری خریدارم.لطفا قیمت رو پ خ کنه
منتظرم

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
درود
دوستان من سرشانه هالتر از پشت رو خیلی ضعیف میرم کلا با دمبل هم که میرم خیلی استخوانم درد میگیره و فشار میاره ولی عضله هیچ حسی نداره انگار اصلا فشار روش نیست و جای دیگه میوفته. کلا وقت سرشونه زدن عزا می گیرم چون سابقه گرفتگی گردن هم حین پرس سرشونه زیاد دارم
گردنم یه قوض به جلو داره که احتمالا این سختی و گرفتگی وفشار برای همونه

توصیتون چیه دوستان چی جایگزین کنم ؟ نشر جانب ؟ دمبل پرسی تک دست ؟

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دوست عزیز وزنه سنگین میزنی که استخونات درد میگیره! وزنتو سبک تر کن و آهسته تر بزن (تمرکزی تر)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوست عزیز وزنه سنگین میزنی که استخونات درد میگیره! وزنتو سبک تر کن و آهسته تر بزن (تمرکزی تر)

ممنون از راهنماییت
یه اتفاق جالبی افتاد
امروز سرشونه اسمیت داشتم , همیشه صندلی کوتاهه رو میزاشتم زیر دستگاه , همونی که پشتیش کوتاهه تا نصف کمر میاد
ولی امروز چون قبل از من یه بنده خدایی صندلی بزرگه رو که پشتیش تا بالای سر هم میرسه گذاشته بود زیر دستگاه و بچه ها صندلی کوچیکه رو پیچونده بودن !!:D
خلاصه من با اون صندلی بزرگه زدم...انقدر راحت زدم که باورم نمیشد , چک کردم ببینم وزنه ها درسته یا الکی دارم میبینم ! واقعا راحت و بدون درد زدم
جدا از اینکه وزنه سنگین میزاشتم , احتمالا نبود پشتی درست حسابی باعث میشد زاویه اشتباه بگیرم و بدنم درد داشته باشه .

راستی امروز زنگ زدم میلاتک دو تا قوطی گرفتم , بنده خداها پیک کردن تا دمه خونه با چهار تومن ! عجب پودر محشری هم هست , میریزی تو اب خودش حل شده دیگه جون کندن نمیخواد ! یاد مس تک ها قدیم افتادم اوناهم همینجوری بودن . جدیدا که همه انگار از یه کارگاه میاد باید ادم یه ست جلو بازو بره با شیکر تا هم بخوره !!

بسته بندی هم بسیار شیک و وکیوم بود اصلا حال کردم احتمالا فردا زنگ بزنم دوتا دیگه بگیرم . البته نتیجه رو بعدا خواهم گفت بهتون ولی در مواجهه اول من شدیدا راضی شدم . عکس هم گرفتم خواستین بگین بزارم .
بخدا همین روند رو پیش بگیرن و جنس سالم و حسابی بدن دست جوونا کلی براشون سود داره و ملت هم خوشحال میشن

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
سلام خدمت هرکولهای عزیز:)

بنده 187 قد و 22 سن دارم امروز رفتم رو وزنه دیدم وزنم 77 کیلو هست
دیدم اینجوری بخواد پیش بره دیگه چیزنی نمیمونه میشم نی قلیون
تصمیم گرفتم برای اولین بار برم باشگاه

وزنم رو چند بیاد خوبه میخوام یکم تو پر و هیکلی بشم
در عرض چه مدت میتونم به هیکل مناسب برسم؟
مکمل خاصی نیازه یا فقط ورزش کافیه؟

باشگاه رفتن تجهیزات خاصی میخواد؟
شما کلا میرید باشگاه چه چیزایی با خودتون میبرید؟

این هزینه اش چطوریه ؟ ماهیانه هست؟ الان حدودا چقدره؟
مربی هم میخواد یا نه؟ خودشون برنامه میدن؟

من بلد نیستم با دستگاه ها کار کنم چطور یاد بگیرم؟
کار کردن به کنار این اصطلاخاتی هم که به کار میبرید اصلا متوجه نمیشم چه برسه به اینکه بفهمم باید برم سمت کدوم دستگاه

خیلی سوال شد بزارید به پای تازه کار بودن همه سوالات هم ابتدایین :D

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
خیلی ممنون از پاسخ شیواتون :)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

کار کردن به کنار این اصطلاخاتی هم که به کار میبرید اصلا متوجه نمیشم چه برسه به اینکه بفهمم باید برم سمت کدوم دستگاه

برای شروع که مکمل نیازی نیست
تجهیزات خاصی هم نمیخواد
هزینه هم اینجا از 10 هست تا 200:D
دیگه بقیه ش رو که باید بری اونجا یاد بگیری کسی مادر زاد بلد نیست که:D

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160

به نظره من ده کیلو کم دارین التبه مثلا شما با ورزش بشین 87 کیلو و همش عضله باشه خیلی فرق داره که این 87 کیلویه شما همش تو شکمتون باشه! مطمئنا اگه با باشگاه بشین 87 کیلو خیلی هم خوش هیکل خواهید بود ولی بدون باشگاه ممکن بازوهای خیلی لاغری داشته باشین ولی به جاش شکمتون بزرگ باشه...
افزایش وزن هم به خیلی از عوامل بستگی داره همینطور زمانش نمیشه زمان خاصی در نظر گرفت و اینکه شما تازه شروع به ورزش کردین بهتره یه مدت ورزش کنید بعد اگه نیاز بود برین سمته مکمل ( به شخصه خودم علاقه ای به مکمل ندارم چون تاثیر میذاره رو کلیه کبد و غیره)
باشگاه رفتن تجهیزات خاصی نمیخواد یه لباس ورزشی میخواد یه بطری اب ، البته اگه از این کمربندها هم داشته باشی بد نیس رویه حرکات ایستاده رو کمرت کمتر فشار میاد..
هزینه باشگاه هم خیلی خیلی متفاوته بستگی داره کجای شهر بخواین برین هر منطقه به منطقه حتی باشگاه به باشگاه باتوجه به امکانات باشگاه شهریه فرق میکنه
ولی الان سمته مرکزه تهران و جنوب یه چیزی بینه 30 تا 50 هزارتومن شهریش میشه البته بعضی جاها هم جلسه ای میگیره مثلا باشگاهی که خودم میرم جلسه ای سه تومن شهریه میدم ....

شما به نظرم یکی دو هفته اول فقط میله خالی بزنید تا نحوه دقیق حرکات با اسماشون رو یاد بگیرن چون اگه اشتباه بزنین فشار کافی به عضله مورده نظر نمیاد و هم اینکه خدایی نکرده ممکنه مشکل بدنی پیدا کنید پس اول از همه سعی کنید نحوه دقیق حرکات رو یاد بگیرین اول هم از میله خالی شروع کنید و وقتی کاملا تسلط پیدا کردین به حرکت شروع کنید به اضافه کردن وزنه

باشگاه اصولا برنامه ورزشی میدن ( بیشتر جاها واسه برنامه دادن پول میگیرن) شما می تونی بری باشگاه یه برنامه بگیری بعد از بروبچ باشگاه یا خوده مربی باشگاه بخوای که بهت یاد بدن حرکات چه جوریه
کاره سختی نیس یکی دوجلسه تمرین کنی دستت میاد دقیقا باید چیکار کنیی

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
به نظره من ده کیلو کم دارین التبه مثلا شما با ورزش بشین 87 کیلو و همش عضله باشه خیلی فرق داره که این 87 کیلویه شما همش تو شکمتون باشه! مطمئنا اگه با باشگاه بشین 87 کیلو خیلی هم خوش هیکل خواهید بود ولی بدون باشگاه ممکن بازوهای خیلی لاغری داشته باشین ولی به جاش شکمتون بزرگ باشه...
افزایش وزن هم به خیلی از عوامل بستگی داره همینطور زمانش نمیشه زمان خاصی در نظر گرفت و اینکه شما تازه شروع به ورزش کردین بهتره یه مدت ورزش کنید بعد اگه نیاز بود برین سمته مکمل ( به شخصه خودم علاقه ای به مکمل ندارم چون تاثیر میذاره رو کلیه کبد و غیره)
باشگاه رفتن تجهیزات خاصی نمیخواد یه لباس ورزشی میخواد یه بطری اب ، البته اگه از این کمربندها هم داشته باشی بد نیس رویه حرکات ایستاده رو کمرت کمتر فشار میاد..
هزینه باشگاه هم خیلی خیلی متفاوته بستگی داره کجای شهر بخواین برین هر منطقه به منطقه حتی باشگاه به باشگاه باتوجه به امکانات باشگاه شهریه فرق میکنه
ولی الان سمته مرکزه تهران و جنوب یه چیزی بینه 30 تا 50 هزارتومن شهریش میشه البته بعضی جاها هم جلسه ای میگیره مثلا باشگاهی که خودم میرم جلسه ای سه تومن شهریه میدم ....

شما به نظرم یکی دو هفته اول فقط میله خالی بزنید تا نحوه دقیق حرکات با اسماشون رو یاد بگیرن چون اگه اشتباه بزنین فشار کافی به عضله مورده نظر نمیاد و هم اینکه خدایی نکرده ممکنه مشکل بدنی پیدا کنید پس اول از همه سعی کنید نحوه دقیق حرکات رو یاد بگیرین اول هم از میله خالی شروع کنید و وقتی کاملا تسلط پیدا کردین به حرکت شروع کنید به اضافه کردن وزنه

باشگاه اصولا برنامه ورزشی میدن ( بیشتر جاها واسه برنامه دادن پول میگیرن) شما می تونی بری باشگاه یه برنامه بگیری بعد از بروبچ باشگاه یا خوده مربی باشگاه بخوای که بهت یاد بدن حرکات چه جوریه
کاره سختی نیس یکی دوجلسه تمرین کنی دستت میاد دقیقا باید چیکار کنیی

مرد باید شکم داشته باشه :hmm: مردی که شکم نداشته باشه مرد نیست :p

شهریه باشگاه من هزارتومان هست در کرمانشاه تجهیزات هم کامل.

جناب suzukii برنامه خوب برای حجم خواستید با هزینه براتون مینویسم تغذیه و برنامه ای که برات مینویسم رعایت کنی 1ماه بستگی به ژنیتیکت

چند کیلویی وزتن اضافه میشه و بدنت میاد رو فورم.

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
ممنون از راهنماییت
یه اتفاق جالبی افتاد
امروز سرشونه اسمیت داشتم , همیشه صندلی کوتاهه رو میزاشتم زیر دستگاه , همونی که پشتیش کوتاهه تا نصف کمر میاد
ولی امروز چون قبل از من یه بنده خدایی صندلی بزرگه رو که پشتیش تا بالای سر هم میرسه گذاشته بود زیر دستگاه و بچه ها صندلی کوچیکه رو پیچونده بودن !!:D
خلاصه من با اون صندلی بزرگه زدم...انقدر راحت زدم که باورم نمیشد , چک کردم ببینم وزنه ها درسته یا الکی دارم میبینم ! واقعا راحت و بدون درد زدم
جدا از اینکه وزنه سنگین میزاشتم , احتمالا نبود پشتی درست حسابی باعث میشد زاویه اشتباه بگیرم و بدنم درد داشته باشه .

راستی امروز زنگ زدم میلاتک دو تا قوطی گرفتم , بنده خداها پیک کردن تا دمه خونه با چهار تومن ! عجب پودر محشری هم هست , میریزی تو اب خودش حل شده دیگه جون کندن نمیخواد ! یاد مس تک ها قدیم افتادم اوناهم همینجوری بودن . جدیدا که همه انگار از یه کارگاه میاد باید ادم یه ست جلو بازو بره با شیکر تا هم بخوره !!

بسته بندی هم بسیار شیک و وکیوم بود اصلا حال کردم احتمالا فردا زنگ بزنم دوتا دیگه بگیرم . البته نتیجه رو بعدا خواهم گفت بهتون ولی در مواجهه اول من شدیدا راضی شدم . عکس هم گرفتم خواستین بگین بزارم .
بخدا همین روند رو پیش بگیرن و جنس سالم و حسابی بدن دست جوونا کلی براشون سود داره و ملت هم خوشحال میشن
خواهش میکنم... همیشه سرشون نشسته رو با تکیه گاه بزن چون بعد از یه مدت پایین کمرت قوس برمیداره و خیلی بهش فشار میاد ... البته فیله هم هرز گاهی بزن برای تقویت کمرت خوبه که توی سرشون زدن کم نیاری

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان .
من 3 .4 روزی هست میرم باشگاه میخواستم یک برنامه غذایی بدید که از همین مواد در دسترس همه خانواده ها باشه و زیاد گرون نباشه.
توی یکی از تاپیک ها خوندم که برای مکمل سرلاک با جوانه گندم قاطی کنیمو همراه موز یا خرما بخوریم.این ترکیب چجوریه؟خوبه؟سرلاکش چی باشه؟بعد تمرین بخورم یا قبل تمرین؟
قد 185 . وزن 65 .سن 18.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
چرا زیر نظر دکتر و یا مربی ممکل مصرف نمی کنید؟

بالا