دور و بر 700+یه همچنین وسیله ای اگه وزنه دار باشه قیمتش چنده؟
قیمت وسایل بدنسازی داری؟
ممنون
بسته به کیفیت تا 400 500 هم شاید پیدا کنی
دور و بر 700+یه همچنین وسیله ای اگه وزنه دار باشه قیمتش چنده؟
قیمت وسایل بدنسازی داری؟
ممنون
درود
پ.خ دهید شرایط براتون ارسال کنم.
همچنین وسیله ای که 700 تومن چند کیلو وزنه داره؟دور و بر 700+
بسته به کیفیت تا 400 500 هم شاید پیدا کنی
سلام اقا من کشتی کار میکنم پاهای بسیار قوی دارم جلو رون و پشت رون199 زدم یعنی اخرین وزنه ها ولی عضله های جلو و پشت رونم مشخص و خطی نیس چه کنم؟ مرسی
سلام استاد
من 22 سالمه و قدم 179 و وزنم هم 62 کیلوگرمه.
در حال حاضر لاغر هستم و تحرکی هم ندارم.اما میخوام ورزش رو شروع کنم.
حالا چیزی که انتظار دارم اینه که بدنم یخورده پر بشه و شکل زیبایی بگیره مثل مدل ها
به نظر شما بدن ساری رو شروع کنم یا کار دیگه ای؟
سلام اقا مهدی.
برای کسی که چندسال پیش دیانابول و متان مصرف کرده بوده و کلا بدنسازی رو گذاشته کنار!بدنش عضلانیه و چربی کمی داره!یک ماه هم هست شروع کرده!درحال حاضر 180سانت-70 کیلو استعداد خوبی هم داره و بدنش مستعد رشده این خوبه؟(میخاد دورش ارزون باشه ولی کم عوارض)
تستسترون داروخونه ای 250 هفته اول یکی،هفته دوم یکی،هفته سوم 2 تا،هفته چهارم 2 تا،هفته پنجم یکی،هفته ششم یکی
متان دو هفته اول بصورت صعودی بعد نزولی(برای رشد و تاثیر بهتر در هفته های اول گفتن که باید خوراکی مصرف کنه؟؟!!)
hcg اول هفته ششم یکی،10 روز بعدش هم یکی
نولوادکس یا پروویرون برای جلوگیری از سر سینه و قضیه استروژن.
پودر هم گفتن کربو و پروتئین بصورت 50-50 باشه تا هم عضلانی بیاد بالا هم چربیش زیاد نباشه!
حالا اگر این مشکلی داره میتونی لطف کنی بگی چیش مشکل داره؟
گزینه بهتری هست که نسبتا ارزون قیمت دربیاد و حفظ بعد از دوره و ضد عوارض هم رعایت بشه؟
دوست عزیز وزنه سنگین میزنی که استخونات درد میگیره! وزنتو سبک تر کن و آهسته تر بزن (تمرکزی تر)درود
دوستان من سرشانه هالتر از پشت رو خیلی ضعیف میرم کلا با دمبل هم که میرم خیلی استخوانم درد میگیره و فشار میاره ولی عضله هیچ حسی نداره انگار اصلا فشار روش نیست و جای دیگه میوفته. کلا وقت سرشونه زدن عزا می گیرم چون سابقه گرفتگی گردن هم حین پرس سرشونه زیاد دارم
گردنم یه قوض به جلو داره که احتمالا این سختی و گرفتگی وفشار برای همونه
توصیتون چیه دوستان چی جایگزین کنم ؟ نشر جانب ؟ دمبل پرسی تک دست ؟
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
دوست عزیز کاملا شانسی هست... بعضیا بالا پایین هست کاملا ژنتیکیبعضیا رو دیدم عضلات شکمشون روبرو هم نیست
دلیلش چیه؟
دوست عزیز وزنه سنگین میزنی که استخونات درد میگیره! وزنتو سبک تر کن و آهسته تر بزن (تمرکزی تر)
سلام خدمت هرکولهای عزیز
بنده 187 قد و 22 سن دارم امروز رفتم رو وزنه دیدم وزنم 77 کیلو هست
دیدم اینجوری بخواد پیش بره دیگه چیزنی نمیمونه میشم نی قلیون
تصمیم گرفتم برای اولین بار برم باشگاه
وزنم رو چند بیاد خوبه میخوام یکم تو پر و هیکلی بشم
در عرض چه مدت میتونم به هیکل مناسب برسم؟
مکمل خاصی نیازه یا فقط ورزش کافیه؟
باشگاه رفتن تجهیزات خاصی میخواد؟
شما کلا میرید باشگاه چه چیزایی با خودتون میبرید؟
این هزینه اش چطوریه ؟ ماهیانه هست؟ الان حدودا چقدره؟
مربی هم میخواد یا نه؟ خودشون برنامه میدن؟
من بلد نیستم با دستگاه ها کار کنم چطور یاد بگیرم؟
کار کردن به کنار این اصطلاخاتی هم که به کار میبرید اصلا متوجه نمیشم چه برسه به اینکه بفهمم باید برم سمت کدوم دستگاه
خیلی سوال شد بزارید به پای تازه کار بودن همه سوالات هم ابتدایین
سلام خدمت هرکولهای عزیز
بنده 187 قد و 22 سن دارم امروز رفتم رو وزنه دیدم وزنم 77 کیلو هست
دیدم اینجوری بخواد پیش بره دیگه چیزنی نمیمونه میشم نی قلیون
تصمیم گرفتم برای اولین بار برم باشگاه
وزنم رو چند بیاد خوبه میخوام یکم تو پر و هیکلی بشم
در عرض چه مدت میتونم به هیکل مناسب برسم؟
مکمل خاصی نیازه یا فقط ورزش کافیه؟
باشگاه رفتن تجهیزات خاصی میخواد؟
شما کلا میرید باشگاه چه چیزایی با خودتون میبرید؟
این هزینه اش چطوریه ؟ ماهیانه هست؟ الان حدودا چقدره؟
مربی هم میخواد یا نه؟ خودشون برنامه میدن؟
من بلد نیستم با دستگاه ها کار کنم چطور یاد بگیرم؟
کار کردن به کنار این اصطلاخاتی هم که به کار میبرید اصلا متوجه نمیشم چه برسه به اینکه بفهمم باید برم سمت کدوم دستگاه
خیلی سوال شد بزارید به پای تازه کار بودن همه سوالات هم ابتدایین
به نظره من ده کیلو کم دارین التبه مثلا شما با ورزش بشین 87 کیلو و همش عضله باشه خیلی فرق داره که این 87 کیلویه شما همش تو شکمتون باشه! مطمئنا اگه با باشگاه بشین 87 کیلو خیلی هم خوش هیکل خواهید بود ولی بدون باشگاه ممکن بازوهای خیلی لاغری داشته باشین ولی به جاش شکمتون بزرگ باشه...
افزایش وزن هم به خیلی از عوامل بستگی داره همینطور زمانش نمیشه زمان خاصی در نظر گرفت و اینکه شما تازه شروع به ورزش کردین بهتره یه مدت ورزش کنید بعد اگه نیاز بود برین سمته مکمل ( به شخصه خودم علاقه ای به مکمل ندارم چون تاثیر میذاره رو کلیه کبد و غیره)
باشگاه رفتن تجهیزات خاصی نمیخواد یه لباس ورزشی میخواد یه بطری اب ، البته اگه از این کمربندها هم داشته باشی بد نیس رویه حرکات ایستاده رو کمرت کمتر فشار میاد..
هزینه باشگاه هم خیلی خیلی متفاوته بستگی داره کجای شهر بخواین برین هر منطقه به منطقه حتی باشگاه به باشگاه باتوجه به امکانات باشگاه شهریه فرق میکنه
ولی الان سمته مرکزه تهران و جنوب یه چیزی بینه 30 تا 50 هزارتومن شهریش میشه البته بعضی جاها هم جلسه ای میگیره مثلا باشگاهی که خودم میرم جلسه ای سه تومن شهریه میدم ....
شما به نظرم یکی دو هفته اول فقط میله خالی بزنید تا نحوه دقیق حرکات با اسماشون رو یاد بگیرن چون اگه اشتباه بزنین فشار کافی به عضله مورده نظر نمیاد و هم اینکه خدایی نکرده ممکنه مشکل بدنی پیدا کنید پس اول از همه سعی کنید نحوه دقیق حرکات رو یاد بگیرین اول هم از میله خالی شروع کنید و وقتی کاملا تسلط پیدا کردین به حرکت شروع کنید به اضافه کردن وزنه
باشگاه اصولا برنامه ورزشی میدن ( بیشتر جاها واسه برنامه دادن پول میگیرن) شما می تونی بری باشگاه یه برنامه بگیری بعد از بروبچ باشگاه یا خوده مربی باشگاه بخوای که بهت یاد بدن حرکات چه جوریه
کاره سختی نیس یکی دوجلسه تمرین کنی دستت میاد دقیقا باید چیکار کنیی
خواهش میکنم... همیشه سرشون نشسته رو با تکیه گاه بزن چون بعد از یه مدت پایین کمرت قوس برمیداره و خیلی بهش فشار میاد ... البته فیله هم هرز گاهی بزن برای تقویت کمرت خوبه که توی سرشون زدن کم نیاریممنون از راهنماییت
یه اتفاق جالبی افتاد
امروز سرشونه اسمیت داشتم , همیشه صندلی کوتاهه رو میزاشتم زیر دستگاه , همونی که پشتیش کوتاهه تا نصف کمر میاد
ولی امروز چون قبل از من یه بنده خدایی صندلی بزرگه رو که پشتیش تا بالای سر هم میرسه گذاشته بود زیر دستگاه و بچه ها صندلی کوچیکه رو پیچونده بودن !!
خلاصه من با اون صندلی بزرگه زدم...انقدر راحت زدم که باورم نمیشد , چک کردم ببینم وزنه ها درسته یا الکی دارم میبینم ! واقعا راحت و بدون درد زدم
جدا از اینکه وزنه سنگین میزاشتم , احتمالا نبود پشتی درست حسابی باعث میشد زاویه اشتباه بگیرم و بدنم درد داشته باشه .
راستی امروز زنگ زدم میلاتک دو تا قوطی گرفتم , بنده خداها پیک کردن تا دمه خونه با چهار تومن ! عجب پودر محشری هم هست , میریزی تو اب خودش حل شده دیگه جون کندن نمیخواد ! یاد مس تک ها قدیم افتادم اوناهم همینجوری بودن . جدیدا که همه انگار از یه کارگاه میاد باید ادم یه ست جلو بازو بره با شیکر تا هم بخوره !!
بسته بندی هم بسیار شیک و وکیوم بود اصلا حال کردم احتمالا فردا زنگ بزنم دوتا دیگه بگیرم . البته نتیجه رو بعدا خواهم گفت بهتون ولی در مواجهه اول من شدیدا راضی شدم . عکس هم گرفتم خواستین بگین بزارم .
بخدا همین روند رو پیش بگیرن و جنس سالم و حسابی بدن دست جوونا کلی براشون سود داره و ملت هم خوشحال میشن
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2