• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام دوستان .
من 3 .4 روزی هست میرم باشگاه میخواستم یک برنامه غذایی بدید که از همین مواد در دسترس همه خانواده ها باشه و زیاد گرون نباشه.
توی یکی از تاپیک ها خوندم که برای مکمل سرلاک با جوانه گندم قاطی کنیمو همراه موز یا خرما بخوریم.این ترکیب چجوریه؟خوبه؟سرلاکش چی باشه؟بعد تمرین بخورم یا قبل تمرین؟
قد 185 . وزن 65 .سن 18.
شما همینو به مربی بگو , خودش بهت برنامه میده.

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
حالا شما یک برنامه بدید.
نظرتئن رو هم درباره اون ترکیب نگفتین؟خوبه؟

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
اینجا کسی تو کار فروش استروئید هست؟
فوری!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام . من 24 سالمه . قدم 190 و وزنم 90 هست
تا 2-3 سال پیش بدنسازی میرفتم ساده . الان یکم هیکلم نافرم شده و یکم پهلو آوردم

یه برنامه ی بلندمدت میخام کار کنم که هم در طول 10 ماه آینده لاغر بشم و هم سفت و توپر . 10 کیلو میخوام لاغر بشم تو بلند مدت

به نظرتون برم چه ورزشی ؟ بخصوص میخوام رو عضلات پام که محکم بشه کار کنم

به نظرتون برای لاغری اول برم مثلن 5 ماه آیروبیک
بعدش 3 ماه حدودن برم بدنسازی و یه 3 ماهی هم برم پاورلیفتینگ

بعد از این پروسه دوباره همون بدنسازی رو عادی ادامه بدم

لطفا راهنمایی کنید

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56

سلام . من 24 سالمه . قدم 190 و وزنم 90 هست
تا 2-3 سال پیش بدنسازی میرفتم ساده . الان یکم هیکلم نافرم شده و یکم پهلو آوردم

یه برنامه ی بلندمدت میخام کار کنم که هم در طول 10 ماه آینده لاغر بشم و هم سفت و توپر . 10 کیلو میخوام لاغر بشم تو بلند مدت

به نظرتون برم چه ورزشی ؟ بخصوص میخوام رو عضلات پام که محکم بشه کار کنم

به نظرتون برای لاغری اول برم مثلن 5 ماه آیروبیک
بعدش 3 ماه حدودن برم بدنسازی و یه 3 ماهی هم برم پاورلیفتینگ

بعد از این پروسه دوباره همون بدنسازی رو عادی ادامه بدم

لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز خودت یپا مربی هستی.. آره این برنامه ها که گفتی خوبه ولی در عملم باید بتونی طاقت بیاری چون میخوای یه برنامه 1 سالرو دنبال کنی موفق باشی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام دوست عزیز خودت یپا مربی هستی.. آره این برنامه ها که گفتی خوبه ولی در عملم باید بتونی طاقت بیاری چون میخوای یه برنامه 1 سالرو دنبال کنی موفق باشی

ممنون
قربان شما . آقایی

نه ترتیبشو میگم :
آیروبیک . بدنسازی . پاورلیفتینگ . و بعدش هم مستمر بدنسازی یا ...؟

ممنون از لطفت

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
باید برنامه هفتگی داشته باشید مثلا شنبه سینه .. یکشنبه جلوبازی ، پشت بازو .. دوشنبه پا .. سه شنبه کامل هوازی / آیروبیک ... چهارشنبه سرشانه و زیر بغل .. پنج شنبه جلوبازو ، پشت بازو .. جمعه استراحت ..
پیشنهاد میشه روزی 20 دقیقه تردمیل ( 10 دقیقه ارتفاع با سرعت کم و 10 دقیقه هم بدون شیب قبل از شروع تمرینات اصلی ) و بعد از تمرین هم ورزشهای شکم و پهلو به همراه 20 دقیقه الپتیکال یا دوچرحه ( در پایان تمرین ) داشته باشید ..

تغذیه خیلی نقش مهمی داره .. شما باید پروتئین مصرف کنید .. شما چون اضافه وزن نداری 3 ماهه روی فرم میایی ... به نظر من Fitness کار کنید .. Bodybuilding ورزش پرخرجی هست و اگر تغذیه و Supplement نباشه .. شاید در طولانی مدت نتیجه عکس هم بگیرید ..

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان .
من 3 .4 روزی هست میرم باشگاه میخواستم یک برنامه غذایی بدید که از همین مواد در دسترس همه خانواده ها باشه و زیاد گرون نباشه.
توی یکی از تاپیک ها خوندم که برای مکمل سرلاک با جوانه گندم قاطی کنیمو همراه موز یا خرما بخوریم.این ترکیب چجوریه؟خوبه؟سرلاکش چی باشه؟بعد تمرین بخورم یا قبل تمرین؟
قد 185 . وزن 65 .سن 18.

Last edited:

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
با تشکر از دوستان
یکی دو روزه دارم میرم باشگاه
همه جام درد میکنه
دستام رو نمیتونم راست کنم عضلات بازو و جلوی آرنجم به شدت درد میگیره:D

راه حل چیه؟
اوایل کار اینجوریه؟

شایدم من درست گرم و سرد نمیکنم شما چطور گرم میکنید؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
با تشکر از دوستان
یکی دو روزه دارم میرم باشگاه
همه جام درد میکنه
دستام رو نمیتونم راست کنم عضلات بازو و جلوی آرنجم به شدت درد میگیره:D

راه حل چیه؟
اوایل کار اینجوریه؟

شایدم من درست گرم و سرد نمیکنم شما چطور گرم میکنید؟

اول اینکه قبله تمرین به خوبی گرم کنید این خیلی مهمه چون اگه خوب گرم نکنین بعدها مشکل میخورین

تا دوهفته اول درد کاملا طبیعیه ، خصوصا برای کسایی که باره اول میخوان تمرین رو شروع کنند

این درد بیشتر به خاطر ترشح اسید لاکتیک هستش ( تا اونجایی که میدونم البته) شما سعی کنید مایعات زیاد بخورین تا توسط کلیه هاتون این ماده دفع بشه

درد هم طوریه که شاید یه سانتی متر هم نتونین دستتون رو تکون بدین ولی منکه این درده اولیه رو دوس دارم با حاله:D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
باید برنامه هفتگی داشته باشید مثلا شنبه سینه .. یکشنبه جلوبازی ، پشت بازو .. دوشنبه پا .. سه شنبه کامل هوازی / آیروبیک ... چهارشنبه سرشانه و زیر بغل .. پنج شنبه جلوبازو ، پشت بازو .. جمعه استراحت ..
پیشنهاد میشه روزی 20 دقیقه تردمیل ( 10 دقیقه ارتفاع با سرعت کم و 10 دقیقه هم بدون شیب قبل از شروع تمرینات اصلی ) و بعد از تمرین هم ورزشهای شکم و پهلو به همراه 20 دقیقه الپتیکال یا دوچرحه ( در پایان تمرین ) داشته باشید ..

تغذیه خیلی نقش مهمی داره .. شما باید پروتئین مصرف کنید .. شما چون اضافه وزن نداری 3 ماهه روی فرم میایی ... به نظر من Fitness کار کنید .. Bodybuilding ورزش پرخرجی هست و اگر تغذیه و Supplement نباشه .. شاید در طولانی مدت نتیجه عکس هم بگیرید ..

ممنون از لطفتون بابت پاسخ

آره خوب بادی خرج داره و وقت هم میطلبه

برم فیتنس و دیگه همون و مستمر ادامه بدم ؟ یا برم فیتنس بعد برگردم همون بدنسازی ؟

فیتنس هم رو سفت شدن عضلات کار میکنه ؟ ممنون

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان .
قد 185 . وزن 65 .سن 18.
کسی نیست جواب بده؟

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184

ببخشید عزیز وسط بحثتون
من 175 قدم هست و 54 هم وزن
دارم فیتنس کار میکنم ولی امروز یکی بهم گفت لاغر هستی فیتنس کار نکن
درسته؟ یعنی دیگه کار نکنم برم همون بدنسازی
البته چند روز بیشتر نیست شروع کردم هدفم هم افزایش وزن و حجم هست
ممنون

Last edited:

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
سلام من بدنم خوب حجم میگیره ولی استخوان بندیم کمی ضعیفه 25 سالمه میخواستم بدونم راهی هست استخوان بندیم کمی حجم بگیره مچ دست و مچ پام بیشتر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلام من بدنم خوب حجم میگیره ولی استخوان بندیم کمی ضعیفه 25 سالمه میخواستم بدونم راهی هست استخوان بندیم کمی حجم بگیره مچ دست و مچ پام بیشتر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

شما شیر هر روز یه لیوان بخور ترجیحا شیر ساده , نه کم چرب
البته از سن رشد گذشتین ولی خب باز هم برای استخوان ها مفیده
ویتامین ب هم هر ماه یه امپول بزن برای قوای جسمانی خوبه
ورزش پا هم که در برنامه ورزشیت داشته باش و بخصوص ساق هم بزن برای مچ پا خوبه
برای مچ دست هم من ضعیف بودم و به پیشنهاد استاد کاراتمون که تعلیم دیده ژاپن بودن شنا روی مشت رو انجام میدادم که کمک کرد
البته یه شنا دیگه هم بود که برای زدنش نیاز به تاتامی هست ولی روی فرش هم میتونی بزنی اونم خوبه , روی پشت دست شنا می رفتیم
from Lg

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
نظر دوستان راجب برنامه 4 روزه چی هست ؟ یک روز سینه سه روز جلو بازو یک روز پشت بازو و یه روز هم سر شونه پا هم کلا ایگنور

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
دوستان یکی لطفا نحوه صحیح گرم کردن رو بگه
من با این درد بخوامم نمیتونم حرکت بزنم

نظر دوستان راجب برنامه 4 روزه چی هست ؟ یک روز سینه سه روز جلو بازو یک روز پشت بازو و یه روز هم سر شونه پا هم کلا ایگنور

شکم چی پس؟

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
سیب زمینی بخور. معجزه میکنه.

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به همه دوستان

من 19 سالمه ، قدم 178 و وزنم 53-54 کیلوه . این تابستونو میخوام برم بدنسازی واسه بالا تنه . پایین تنم چون اسکیت کار کردم چند سال خوبه . مشکلم هم اینه که کلا من حس گرسنگی ندارم . یعنی میبینی یه 20 ساعته چیزی نخوردم ، اصلا هیچ اشتها !

ممنون میشم از اساتید یه چیز واسه اشتها ، یه مکمل خوب برای افزایش سریع وزن در 2 ماه ( فروشگاه اینترنتی تن ورز | فروش مکمل بدنسازی، ورزشی و دارویی مجاز ) و یه برنامه غذایی بهم پیشنهاد بدن . ( البته سال قبل چند ماه رفتم بدنسازی ، اشتهام به شدت خوب شده بود . عینه گاو میخوردم و الان فکر کنم از بی تحرکیه . تو اون چند ماه هم بدنم به خوبی رو فرم اومده بود )

بالا