• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
یه چند تا حرکت برای کوچک کردن باسن میگید بی زحمت

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
آیا باشگاه رفتن و بدنسازی( مثل دوچرخه و راه رفتن رو دستگاه و ...) برای خانم 55 ساله میتونه مشکل ایجاد کنه؟ یعنی باعث کمر درد و... بشه؟
چه ورزشی به جز شنا در این سن پیشنهاد میکنید که عوارض نداشته باشه؟ با توجه به اینکه اضافه وزن دارن و حدود 10کیلو باید کم کنن.

مرسی از همه

-HosSeiN-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعضیام چه کارشناسانه نظر میدن :lol:
فیتنس کار کن یعنی چی برادر من؟:D
دوستان زیاد به این اصطلاحات کار نداشته باشید :)
شما 2 سال که بری باشگاه تازه یه بدن نرمال و معمولی میسازید
بحث فیتنس و بدنسازی و بادی کلاسیک و ... واسه افراد آماتور اونم تو ایران یه مشت بحث چرته و وقت تلف کردنه
شما حداقل 6 ماه برو باشگاه یکم وزنه بزن,ببین اصلا بدنسازی یعنی چی؟ بعد برو سراغ این که تصمیم بگیری بدنسازی کار کنی یا فیتنس!!:D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بعضیام چه کارشناسانه نظر میدن :lol:
فیتنس کار کن یعنی چی برادر من؟:D
دوستان زیاد به این اصطلاحات کار نداشته باشید :)
شما 2 سال که بری باشگاه تازه یه بدن نرمال و معمولی میسازید
بحث فیتنس و بدنسازی و بادی کلاسیک و ... واسه افراد آماتور اونم تو ایران یه مشت بحث چرته و وقت تلف کردنه
شما حداقل 6 ماه برو باشگاه یکم وزنه بزن,ببین اصلا بدنسازی یعنی چی؟ بعد برو سراغ این که تصمیم بگیری بدنسازی کار کنی یا فیتنس!!:D

از اینا بدتر این برنامه های خارجی هست که تو نت ریخته با قول اینکه یه ماهه فلان میشین و فلان!!
یه اماتور اول باید بره باشگاه یکم این عضلات وزنه بخوره رو بیاد زیرش معلوم شه چیه و طرق چه تیپ بدنی داره بعد بره سراغ باقی مسایل
عزیزان برای هر کس و هر تیپ بدنی یه برنامه خاص وجود داره نه اینکه یه برنامه به همه بخوره .
from Lg

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سریع ترین روش برای آب کردن شکم چیه؟!

Last edited:

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
بچه ها اینطوری هست پس من فیتنس کار نکنم؟
آخه من دمیل فقط دارم تو حونه و باشگاه هم نمیتونم برم
گفتم فیتنس کار کنم حداقل یه ورزشی میکنم تو خونه
نه؟

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان گل یه سواله که خیلی وقته تو ذهنمه و مونده میخوام بپرسم

عایا رابطه جنسی و خروج منی (اب کمر)باعث اسیب زدن به عضلات وبدن میشه و ضرری داره برای فرم بدن؟

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان گل یه سواله که خیلی وقته تو ذهنمه و مونده میخوام بپرسم

عایا رابطه جنسی و خروج منی (اب کمر)باعث اسیب زدن به عضلات وبدن میشه و ضرری داره برای فرم بدن؟

نه عزیز, ضرری نداره, اون خرافات بوده. یه سر به ویکی پدیا بزن در رابطه با خودارضایی. باعث بیحالی و تخلیه انرژی کوتاه مدت میشه, قبل تمرین خوب نیست ولی در کل بی ضرره.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
نه عزیز, ضرری نداره, اون خرافات بوده. یه سر به ویکی پدیا بزن در رابطه با خودارضایی. باعث بیحالی و تخلیه انرژی کوتاه مدت میشه, قبل تمرین خوب نیست ولی در کل بی ضرره.

خود ارضایی چیه داداش استغفر الله پس ضرر نداره ما رفتیم بای بای

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
واسه يه دوره يه ماهه ، دو تا آنانات واسه تست مي خوام بزنم با چي بزنم ؟ HCG چطوره ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
واسه يه دوره يه ماهه ، دو تا آنانات واسه تست مي خوام بزنم با چي بزنم ؟ HCG چطوره ؟

دوتا انان کمه فقط بالانس هرمونی رو بهم میزنی . هفته ای یه دونه به عنوان پایه ی دوره میتونی بزنی , البته بستگی به سایر ایتمهای دوره هم داره
منظورت واسه پاک سازی چی بزنی ؟
from Lg

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
دوتا انان کمه فقط بالانس هرمونی رو بهم میزنی . هفته ای یه دونه به عنوان پایه ی دوره میتونی بزنی , البته بستگی به سایر ایتمهای دوره هم داره
منظورت واسه پاک سازی چی بزنی ؟
from Lg

آره واسه پاكسازي

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
رژِیم با روزی نیم ساعت پاده روی روزانه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
آره واسه پاكسازي

پاکسازی انانتات به این صورته که یک هفته بعد از پایان دوره, اولین hcg رو می زنین و قرص کلومیفن سیترات رو شروع میکنین ظهر ها یک عدد میخورین و بعد از یک هفته دوباره یه hcg . در کل دو عدد hcg لازم دارین با یک ورق کلومیفن که البته کلومیفن رو میشه دو ورق کرد .

در طول دوره هم اگر بتونین یه روزدر میون یه قرص فمارا بخورین که عالیه وگرنه هر شب یه دونه فیناستراید بخورین .

بازم عرض میکنم که دو عدد تست رفتن کار درستی نیست

from Lg

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
پاکسازی انانتات به این صورته که یک هفته بعد از پایان دوره, اولین hcg رو می زنین و قرص کلومیفن سیترات رو شروع میکنین ظهر ها یک عدد میخورین و بعد از یک هفته دوباره یه hcg . در کل دو عدد hcg لازم دارین با یک ورق کلومیفن که البته کلومیفن رو میشه دو ورق کرد .

در طول دوره هم اگر بتونین یه روزدر میون یه قرص فمارا بخورین که عالیه وگرنه هر شب یه دونه فیناستراید بخورین .

بازم عرض میکنم که دو عدد تست رفتن کار درستی نیست

from Lg

خوب عزيز پس واسه يه ماه هر هفته يدونه مي زنم اينطور خوبه ؟ آنانات ابوريحان هستش 4 تا ميزنم

بالا