• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
خوب عزيز پس واسه يه ماه هر هفته يدونه مي زنم اينطور خوبه ؟ آنانات ابوريحان هستش 4 تا ميزنم

چهارتا خوبه
ولی اگه میخوای کاملش کنی هفته اول یکی بزن , هفته دوم و سوم دو تا بزن و هفته اخر دوباره یدونه و تمام !!
این ایده الشه
در ضمن میتونی ناندرلون هم بگیری اضافه کنی اونم داروخانه داره
هفته ای سه تا

from Lg

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
چهارتا خوبه
ولی اگه میخوای کاملش کنی هفته اول یکی بزن , هفته دوم و سوم دو تا بزن و هفته اخر دوباره یدونه و تمام !!
این ایده الشه
در ضمن میتونی ناندرلون هم بگیری اضافه کنی اونم داروخانه داره
هفته ای سه تا

from Lg
اوكي ممنون از راهنماييت

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
تورو خدا اینارو نزنین به خودتون !!! سالم ورزش کنید دیگه حداکثر کراتین و پروتئین بخورید اینا چیه؟!!!!

CoreiMan

Registered User
لایک‌ها
488
اگه میخواهی بدنی آبکی و پر از جوش چرکی و آکنه پشتت داشته باشی حتما از انانتات استفاده کنید:D
خیلی مزخرفه . ابوریحان و اسوه وکاسپین یا تولید دارو هم نداره همشون یه چیزن.
اینی که دوستمون میگه 4 تا اصلا نزنید بهتره. بعدشم مگه مربی نداری اومدی اینجا . اینجا با رختکن باشگاه فرقی نداره هر کی یه نظر میده.اگه تازه کاری یا نرو سمت این چیزا یا اگه زدی به سیم آخر با آدم حرفه ای که چند سال مربیه مشورت کن. به خطر انداختن سلامتی شوخی نیست یک عمر پشیمونیه.
نمیخواستم هیچ موقع اینجا پست بدم ولی تعجب میکنم چطور بچه ها به هم دارو .هورمون.استرویید تجویز میکنن.
پست اول و اخرم اینجا. موفق و سلامت باشید.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اگر منظورتون با بندست
بنده چیزی تجویز نکردم
سوال کردن و جوابشون دادم

from Lg

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اگر منظورتون با بندست
بنده چیزی تجویز نکردم
سوال کردن و جوابشون دادم

from Lg

پ ن : اشخاص زیادی هستن کهتست داروخانه ای رفتن و کوچکترین عارضه ای نداشتن و جواب خوبی گرفتن ولی فکر کنم بدن شما هم مثل من به انانتات حساس باشه که جوش زدین . در کل داروی زیادی قویی هستش و گزینه های بهتری هم بجاش هست .

from Lg

iran98

Registered User
لایک‌ها
45
یه دوست متخصص میشه به من راهنمایی بده من ماه اول هست دارم شروع می کنم یک برنامه بهم بده لطفا پ خ بده ممنون

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
کلا با عنوان این تاپیک مشکل دارم ، بدنسازی مجازی!!!!!! یعنی مجازی هم بدنمون فرم بگیره و شکم شیش تیکه ؟!! بهتر بود به اسم راهنمای بدنسازی میبود

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
هرچيزي رو اگه اصولي و زير نظر پزشك انجام بدي مشكلي نداره
داداش گلم اصول چیه دوباره؟!!! مثه اینه که بگی شیشه هم اگه اصولی استفاده بشه خوبه!!! بنداز دور همین الان این چیزارو... میگم نهایتا کراتین و پروتئین بخور اینا آشغالن از من گفتن....

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
بچه ها اینطوری هست پس من فیتنس کار نکنم؟
آخه من دمیل فقط دارم تو حونه و باشگاه هم نمیتونم برم
گفتم فیتنس کار کنم حداقل یه ورزشی میکنم تو خونه
نه؟
??????

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
داداش گلم اصول چیه دوباره؟!!! مثه اینه که بگی شیشه هم اگه اصولی استفاده بشه خوبه!!! بنداز دور همین الان این چیزارو... میگم نهایتا کراتین و پروتئین بخور اینا آشغالن از من گفتن....

اگه چيزي مثل شيشه بود آرنولد هم تو دوره هاش استفاده نمي كرد ، بحث من روي دوره آنانات هستش كه آقاي تهراني لطف كردن راهنمايي كردن ، خودمم آماتور نيستم كه در مورد عوارضش ندونم ، زير نظر پزشك و اصولي استفاده كردن مشكلي نداره، البته اونايي هم كه عوارض زيادي مي بينن از داروي تقلبي استفاده مي كنن ،‌ در صورت تقلبي بودن 100 % خيلي عوارض داره كه نميشه جبرانش كرد

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
اگه چيزي مثل شيشه بود آرنولد هم تو دوره هاش استفاده نمي كرد ، بحث من روي دوره آنانات هستش كه آقاي تهراني لطف كردن راهنمايي كردن ، خودمم آماتور نيستم كه در مورد عوارضش ندونم ، زير نظر پزشك و اصولي استفاده كردن مشكلي نداره، البته اونايي هم كه عوارض زيادي مي بينن از داروي تقلبي استفاده مي كنن ،‌ در صورت تقلبي بودن 100 % خيلي عوارض داره كه نميشه جبرانش كرد
باشه داداش مثله اینکه چیزه خوبیه ... موفق باشی

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
ممنون از شما
54 وزن و 176 هم قد
والا میخوام یه زره چاق شم
بچه ها گفتن ورزش کنی اشتهات باز میشه و...
یه مدت (1 هفته) ورزش هوازی بکن مثلا روزی 5 دقیقه خودتو گرم کن درازو نشست بزن (حدودا 30 تا 3 ست)یا اگه بارفیکس داری 3 تا 10 تا بارفیکس بزن. بعد از یک هفته که این کارارو کردی شروع کن با دمبلی که داری جلو بازو پشت بازو کار کن اگرم بری هالتر بگیری که بهتر پرس سینه هم کار کن سینه هاتم رو فرم بیاد (البته میز پرس سینه و بالا سینه میخواد بگیری) اگرم نه که با همون دمبل حرکتای متنوعی میتونی بزنی مثلا 3 تا 12 تا جلو بازو 3 تا 12 تا پشت بازو تک از پشت سر .... در پایان هم اگه میخوای اشتهات باز تر بشه قرص روغن ماهی بگیر از داروخونه امگا 3... یه نوع دیگشم هست که از ترک خوردن پوستت جلوگیری میکنه هنگام چاق و لاغر شدن به اسمه امگا 9-6-3 که خیلی بهتر از امگا 3 هست

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
یه مدت (1 هفته) ورزش هوازی بکن مثلا روزی 5 دقیقه خودتو گرم کن درازو نشست بزن (حدودا 30 تا 3 ست)یا اگه بارفیکس داری 3 تا 10 تا بارفیکس بزن. بعد از یک هفته که این کارارو کردی شروع کن با دمبلی که داری جلو بازو پشت بازو کار کن اگرم بری هالتر بگیری که بهتر پرس سینه هم کار کن سینه هاتم رو فرم بیاد (البته میز پرس سینه و بالا سینه میخواد بگیری) اگرم نه که با همون دمبل حرکتای متنوعی میتونی بزنی مثلا 3 تا 12 تا جلو بازو 3 تا 12 تا پشت بازو تک از پشت سر .... در پایان هم اگه میخوای اشتهات باز تر بشه قرص روغن ماهی بگیر از داروخونه امگا 3... یه نوع دیگشم هست که از ترک خوردن پوستت جلوگیری میکنه هنگام چاق و لاغر شدن به اسمه امگا 9-6-3 که خیلی بهتر از امگا 3 هست
ممنونم عزیز
یعنی شما میگی من این برنامه P90x برای فیتنس رو دیگه کار نکنم؟

Last edited:

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
شما داری میگی میخوای چاق بشی!!! چه ربطی به فیتنس داره آخه؟!
بله درسته
آخه من 1 2 روز کار کردم فیتنس اشتهام خیلی باز شد گفتم همینو کار کنم
الان هر جلسه تمرین که شما گفتی چقدر باید طول بکشه؟

بالا