• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام
دوستان یک چربی سوز خوب میخواستم معرفی کنید.

مشخصات من:
قد 175
وزن 100
هر روز 25 دقیقه دچرخه و 25 دقیقه تریدمیل(پیاده روی سریع با سرعت 6) همراه کار با وزنه.

**** غذایی که استفاده میکنم اینه:

صبحانه:
یک تخم مرغ آب پز
به اندازه کف دست نان سنگک
یک لیوان شیر + 2 قاشق نسکافه (بدون قند و شکر)
یک یا 2 لیوان چای با دارچین

میان وعده:
10 عدد بادام
یک سیب

ناهار:
200 گرم گوشت مرغ آب پز
یک قاشق روغن زیتون + یک قاشق سرکه سیب
یک پیاله سالاد
یک فنجان برنج

میان وعده:
یک لیوان شیر+ یک لیوان آبپرتغال

شام:
2 عدد تخم مرغ آب پز
یک پیاله سالاد + 1 قاشق سرکه سیب

هر روز یک قرص ZINK PLUS 10mg + یک قرص مولتی ویتامین هم استفاده میکنم.

و اینکه این چربی سوز ها در داروخانه ها هم پیدا میشه؟(چون میترسم تقلبی باشه و بعدا مشکل ساز بشه...)

مرغ رو 150 گرم بخور. بقیه پروتیین هضم نمیشه (حداکثر 30 گرم پروتیین در هر وعده جذب میشه)

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
L carnitine
ایتالیایی به صورت ده عدد تیوب مایع با طعم پرتقال در داروخانه ها به قیمت پونزده تومن موجوده
نیم ساعت قبل از تمرین هوازی یک تیوب رو در یک لیوان اب حل میکنید و میل کنید
نوع ایرانی اون هم هست که هم قرص داره و هم مایع که کیفیت خوب و قابل قبولی داره

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

ممنون که جواب دادی.

من رفتم چند تا داروخانه، فقط کارنی تین ساخت شرکت دارو سازی پورسینا رو تونستم پیدا کنم. البته ننوشته L carnitine و فقط نوشته Carnitine.
هر برگ 10 تایی 1600 تومن بود.
هر قرص 250mg هست.

حالا این بدرد بخور هست؟ چقدر و چطور مصرف کنم؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون که جواب دادی.

من رفتم چند تا داروخانه، فقط کارنی تین ساخت شرکت دارو سازی پورسینا رو تونستم پیدا کنم. البته ننوشته L carnitine و فقط نوشته Carnitine.
هر برگ 10 تایی 1600 تومن بود.
هر قرص 250mg هست.

حالا این بدرد بخور هست؟ چقدر و چطور مصرف کنم؟

هر دو یکیه و فرقی ندارن
از 500 (2 قرص) میلی در صبح شروع کنید و به تدریج افزایش دهید
دوزهای بیستر باید تقسیم به دو وعده صبح و ظهر شوند. بالای 3-4 گرم تقسیم بر سه وعده
استفاده بلند مدتش هم مشکلی نداره. هر چند مراقب باشید. ولی سمیت کبدی نداره

کارنیتین در حد معجزه هستش و مضر هم نیست، در بدن هم تولید میشه و مواد غذایی هم دارنش
افزایش چربی سوزی، افزایش انرژی، بهبود عملکرد مغز + مخصوصا قلب ........

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ممنون امین جان
تجربه خودم از برند های ایرانی اینه که مایع ساخت دارو سا ی مینو بسیار خوش طعم و با کیفیته ولی فروشش زیاده و کم گیر میاد
در مرحله بعد هم همون قرصی که دوستمون فرمودن خریدن رو هم امتحان کردم و راضی بودم
مدلهای ورزشی این دارو هم موجوده که بسیار گرونتر از داروخانه هایی هست ولی در واقع شما دارین پول زسته بندی و پوستر های شرکت های مکمل سازی رو میدین و ارزش خرج کردن نداره
این ایتالیا یی که گفتم رو من دارم اگر کسی لازم دونست بگین عکسش رو بزارم که بدونید دقیقا دنبال چی باید باشین

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
ممنون امین جان
تجربه خودم از برند های ایرانی اینه که مایع ساخت دارو سا ی مینو بسیار خوش طعم و با کیفیته ولی فروشش زیاده و کم گیر میاد
در مرحله بعد هم همون قرصی که دوستمون فرمودن خریدن رو هم امتحان کردم و راضی بودم
مدلهای ورزشی این دارو هم موجوده که بسیار گرونتر از داروخانه هایی هست ولی در واقع شما دارین پول زسته بندی و پوستر های شرکت های مکمل سازی رو میدین و ارزش خرج کردن نداره
این ایتالیا یی که گفتم رو من دارم اگر کسی لازم دونست بگین عکسش رو بزارم که بدونید دقیقا دنبال چی باید باشین

من بیشتر ممنونم

بعد از چند سال دوری دوباره ورزش رو شروع کردم و دنبال چربی سوز بودم. کلا یادم رفته بود چیزی به اسم کارنیتین وجود داره!!!

حتی نمیدونستم تو داروخونه ها هم پیدا میشه (اینو اون موقع هم نمی دونستم :D)!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
همینه دیگه داداش عین من با گدایی تمرین کنی این سوراخارو یاد میگیری !!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
هر دو یکیه و فرقی ندارن
از 500 (2 قرص) میلی در صبح شروع کنید و به تدریج افزایش دهید
دوزهای بیستر باید تقسیم به دو وعده صبح و ظهر شوند. بالای 3-4 گرم تقسیم بر سه وعده
استفاده بلند مدتش هم مشکلی نداره. هر چند مراقب باشید. ولی سمیت کبدی نداره

کارنیتین در حد معجزه هستش و مضر هم نیست، در بدن هم تولید میشه و مواد غذایی هم دارنش
افزایش چربی سوزی، افزایش انرژی، بهبود عملکرد مغز + مخصوصا قلب ........

بنظر شما بهتره 2 قرص رو هم زمان مصرف کنم یا مثلا یکی صبح یکی عصر؟
یا مثلا یک ساعت قبل تمرین استفاده کنم؟

و اینکه با 500 میلی گرم (2قرص) بنظر شما نتیجه میگیرم؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من باشم دوتارو همزمان و قبل از تمرین میخوردم
چون شما قرص دارین بهتره یک ساعت قبل بخورین بعد برین هوازی ولی شربت رو نیم ساعت قبل از هوازی میگن بخورین

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
بنظر شما بهتره 2 قرص رو هم زمان مصرف کنم یا مثلا یکی صبح یکی عصر؟
یا مثلا یک ساعت قبل تمرین استفاده کنم؟

و اینکه با 500 میلی گرم (2قرص) بنظر شما نتیجه میگیرم؟

دوتا با هم بعد از چند روز دو تا صبح دو تا ظهر .(عصر ها خوب نیست-بد خواب میشی)

بعدش 3 تا صبح 3 تا عصر. یا اولش 3 تا صبح 2 تا عصر و بعد 3 تا عصر

یعنی تدریجی زیاد کنی (تو یک هفته اول برسی به 3 تا)

بیشتر از این وعده 3 هم اضافه میشه.

یا میتونی هر وعده بیشتر از 2 تا نخوری اما فاصله شون طوری باشه که ترجیحا به شب نخوره

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من باشم دوتارو همزمان و قبل از تمرین میخوردم
چون شما قرص دارین بهتره یک ساعت قبل بخورین بعد برین هوازی ولی شربت رو نیم ساعت قبل از هوازی میگن بخورین

درسته قبل تمرین مخصوصا تمرین هوازی هم چربی سوزی زیاد میشه و هم انرژی شما و کارایی قلب

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
درسته قبل تمرین مخصوصا تمرین هوازی هم چربی سوزی زیاد میشه و هم انرژی شما و کارایی قلب

یه سوال دیگه بود که یادم رفت بپرسم:
تو بعضی سایت ها نوشته شده بود که چربی سوز هارو نباید همراه کافئین استفاده کرد!

حالا اگه من روزی 1000mg کارنی تین استفاده کنم، انوقت باید مصرف کافعینم رو پایین بیارم؟(2 قاشق چای خوری نسکافه صبح + 2 قاشق چای خوری نسکافه عصر+ 2 لیوان چای)

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
یه سوال دیگه بود که یادم رفت بپرسم:
تو بعضی سایت ها نوشته شده بود که چربی سوز هارو نباید همراه کافئین استفاده کرد!

حالا اگه من روزی 1000mg کارنی تین استفاده کنم، انوقت باید مصرف کافعینم رو پایین بیارم؟(2 قاشق چای خوری نسکافه صبح + 2 قاشق چای خوری نسکافه عصر+ 2 لیوان چای)

تداخلی با کافیین نداره اما چون انرژی زا هستش شاید مصرفش (مخصوصا عصر به بعد) عوارضی مثل بی خوابی ایجاد کنه یا بیش فعالی. فقط همین
این همه نسکافه رو برای چی میخوری؟ رژیمیه یا مصرف خودت. مصرف خودت باشه مشکلی نیست اما اگه برای **** و ایناس خوب نیستش چون موثر نیست.

بعد اینکه کارنیتین با دیگر چربی سوزها فرق میکنه. هر کدوم خواص خودشو داره

راستی کارنی اسپرم رو هم زیاد میکنه و برای دیابت و مغز هم خیلی مفیده

قرص مولتی ویتامین رو هم یک روز در میان بخور. هفته ای یک روز هم **** رو بشکن (البته افراط نکن ها). هر 10 روز یکبار هم چربی سوز نخور. اون 10 تا بادوم رو هم نخور خیلی زیاد کالری داره. سرکه رو هم هر وعده که غذات چربی دار بخور. صبحونه ات هم کمی ضعیفه. جای تخم مرغ های صبح و شب رو عوض کن. سیب رو میتونی با یک میوه کمتر شیرین عوض کنی. مرغ هم که گفتم 200 گرم رو برسون به 150 وگرنه هدر میره. آب پرتقال رو هم میتونی حذف کنی چون کار خاصی انجام نمیده (اگه گرون در میاد برات). آب هم خیلی زیاد بخور، خیلی. مقدار نون توی صبحانه رو کمی بیشتر کن و موقع شام هم مقدار کمی نون یا یک کربو هیدرات دیگه بخور. چون کربو هیدرات کم بخوری به جاش پروتیین مصرف میشه

قرص ها رو هم بعد از یک هفته برسون به 1500 تا 2000 میلی گرم (بسته به تاثیرش)

2 تا هوازی رو با هم انجام میدی یا جدا؟
الان هفته ای چقدر کم میکنی؟ (ایده آلش هفته 500 تا 1000 گرم هستش نه بیشتر)
**** بهت فشار نمیاره؟ (البته کارنی اشتها رو هم کم میکنه)

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
تداخلی با کافیین نداره اما چون انرژی زا هستش شاید مصرفش (مخصوصا عصر به بعد) عوارضی مثل بی خوابی ایجاد کنه یا بیش فعالی. فقط همین
این همه نسکافه رو برای چی میخوری؟ رژیمیه یا مصرف خودت. مصرف خودت باشه مشکلی نیست اما اگه برای **** و ایناس خوب نیستش چون موثر نیست.

بعد اینکه کارنیتین با دیگر چربی سوزها فرق میکنه. هر کدوم خواص خودشو داره

راستی کارنی اسپرم رو هم زیاد میکنه و برای دیابت و مغز هم خیلی مفیده

قرص مولتی ویتامین رو هم یک روز در میان بخور. هفته ای یک روز هم **** رو بشکن (البته افراط نکن ها). هر 10 روز یکبار هم چربی سوز نخور. اون 10 تا بادوم رو هم نخور خیلی زیاد کالری داره. سرکه رو هم هر وعده که غذات چربی دار بخور. صبحونه ات هم کمی ضعیفه. جای تخم مرغ های صبح و شب رو عوض کن. سیب رو میتونی با یک میوه کمتر شیرین عوض کنی. مرغ هم که گفتم 200 گرم رو برسون به 150 وگرنه هدر میره. آب پرتقال رو هم میتونی حذف کنی چون کار خاصی انجام نمیده (اگه گرون در میاد برات). آب هم خیلی زیاد بخور، خیلی. مقدار نون توی صبحانه رو کمی بیشتر کن و موقع شام هم مقدار کمی نون یا یک کربو هیدرات دیگه بخور. چون کربو هیدرات کم بخوری به جاش پروتیین مصرف میشه

قرص ها رو هم بعد از یک هفته برسون به 1500 تا 2000 میلی گرم (بسته به تاثیرش)

2 تا هوازی رو با هم انجام میدی یا جدا؟
الان هفته ای چقدر کم میکنی؟ (ایده آلش هفته 500 تا 1000 گرم هستش نه بیشتر)
**** بهت فشار نمیاره؟ (البته کارنی اشتها رو هم کم میکنه)

در مورد نسکافه، خودم خیلی علاقه دارم بهش!(کلا از تلخی نسکافه خوشم میاد و به همین دلیل وقتی **** نمیگیرم هم بدون قند میخورم)

در مورد هوازی، هر روز از هر کدوم 25 دقیقه کار میکنم! یعنی 25 دقیقه دوچرخه و بعدش 25 دقیقه تریدمیل.(البته روز هایی که برنامه بدن سازیم روی تمرین پا هست، فقط با دوچرخه کار میکنم)

**** بهم فشار نمیاره، حتی بعضی وقت ها یادم میره که وقت میان وعده شده :blink:

هفتگی اندازه نگرفتم، یک ماه گذشته که به باشگاه میرم(حدود 16 17 روز هم هست که **** میگیرم) حدود 3 کیلو کم کردم.

در مورد **** غذایی هم، بنظرت اگه برنج و نان رو سیب زمینی عوض کنم بهتر نیست؟(چون فکر کنم ارزش غذایی بالاتری داره!؟)

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
در مورد نسکافه، خودم خیلی علاقه دارم بهش!(کلا از تلخی نسکافه خوشم میاد و به همین دلیل وقتی **** نمیگیرم هم بدون قند میخورم)

در مورد هوازی، هر روز از هر کدوم 25 دقیقه کار میکنم! یعنی 25 دقیقه دوچرخه و بعدش 25 دقیقه تریدمیل.(البته روز هایی که برنامه بدن سازیم روی تمرین پا هست، فقط با دوچرخه کار میکنم)

**** بهم فشار نمیاره، حتی بعضی وقت ها یادم میره که وقت میان وعده شده :blink:

هفتگی اندازه نگرفتم، یک ماه گذشته که به باشگاه میرم(حدود 16 17 روز هم هست که **** میگیرم) حدود 3 کیلو کم کردم.

در مورد **** غذایی هم، بنظرت اگه برنج و نان رو سیب زمینی عوض کنم بهتر نیست؟(چون فکر کنم ارزش غذایی بالاتری داره!؟)
سنگگ رو بذار باشه اما سیب زمینی چون نسبت به برنج کربوهیدرات پیچیده تری هستش جذبش آهسته تره و پس قند خون زیاد بالا نمیره و برای **** خوبه

فعالیت هوازی رو طوری تنظیم کن که ضربان قلبت 60 در صد ماکزیمم باشه (140 تقریبا- تو صفحات قبلی نوشتم چطور اندازه بگیری). این ضربان بهترین حالت سوخت چربی هستش. هوازی رو هم هفته ای یک روز تعطیل کن.

بعد از 2 تا 3 ماه که روند کاهش وزنت کند شد اگه هنوز **** لازم بود 3 تا 4 هفته رژیمو تعطیل کن (نه اینکه کلا به هم بزنی-یه خورده) تا سیستم هورمونی بدن به حالت اول برگرده و هر وقت دیدی که وزنت میخواد شروع کنه بالا رفتن از نو **** بگیر. البته با هفته ای یک روز تقلب تو **** شاید لازم به این کار نباشه.
اما سعی کن روند کاهش وزنت خیلی سریع نباشه. اگر میخوای 20 کیلو کم کنی یک برنامه 6 ماه خوبه

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

در تایپیک زیر مکمل مورد نظر شما از بادی بیلدینک سفارش میدهیم و در ایرن تحویل میدیم.

http://forum.persiantools.com/t404656.html

فقط برای مدت کوتاهی با سود بسیار کم.

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
بنظرتون مولتی ویتامین چی استفاده کنم ؟
فارماتون فقط ایرانیش الان تو بازاره
میمونه Optimen وCentrum , Gnc Mega men
کسی از قیمت Gnc Mega men و Optimen خبر داره ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بنظرتون مولتی ویتامین چی استفاده کنم ؟
فارماتون فقط ایرانیش الان تو بازاره
میمونه Optimen وCentrum , Gnc Mega men
کسی از قیمت Gnc Mega men و Optimen خبر داره ؟

فقط Animal Pak

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
پس ديگه whey و cratine استفاده نكنم ؟

اگر میخواهید اصولی کار کنید اول باید یه آزمایش خون بدین .. ( Biochemistry کافیه ) .. اول ببینی که آنزیم های کبد در حد نرمال هستند یا خیر .. بعد شروع کنی به مکمل مصرف کردن .. بعضی ها کبدشون مشکل داره نمیدونن اینها رو مصرف میکنند و کبد کامل تعطیل میشه ..

آنزیمهای کبد خود من چند برابر حد نورمال هست چون الان Steroid مصرف میکنم ولی چون کبدم به Stress عادت داره و بعدش Detox میکنم مشکلی پیش نمیاد ولی اگر میخواهید تازه این کار رو انجام بدین ممکنه خطرناک باشه ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بالا