• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
قد:179
وزن:71
سرشونه:16.5 سانت
بدون مکمل برنامه بدید
مشاهده پیوست 373784مشاهده پیوست 373785

سه روز در هفته باشگاه میرم

هفته های 4 روز برو باشگاه و هر جلسه نهایت 1 ساعت
از برنامه پایه که روی دیوار باشگاه ها میزنن برای 2 ماه استفاده کن و اصول حرکات رو یاد بگیر

الان برنامه خاص به دردت نمیخوره چون لازم نیست و باید بدنت آماده بشه. 2 ماه بعد دوباره عکس بذار

فقط بدون که اگر نوشته 8 تکرار باید وزنه طوری باشه که دیگه نتونی حرکت نهم رو انجام بدی یا با سختی انجام بدی
اگر بعد از تمرین عضلات دم کرد و فرداش گرفت تمرینت خوب بوده.

بدون خواب زود هنگام و کافی و تغذیه خوب در حد توان اثرات تمرین به تناسب کمتر میشه.
اگر صبر و حوصله نداشته باشی هم نتیجه نمیگیری. ساختن بدن یعنی رشد بدن که راه میانبر نداره و باید صبر کرد، هر چند با نتایجی که به مرور کسب میشه همیشه دلیل برای ادامه خواهید داشت

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا چطور میشه کول و سرشان رو تو 3 -2 هفته ترکوند میخام مث سیب بزرگ شه :دی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
پیشنهاد من استفاده از T.N.T یا دینامیت هستش :دی

اگر نبود تزریق سینتول (نوعی روغن مخصوص) در عضله که باعث عفونت و شکل نامتقارن هم میشه!!!!

غیر از موارد بالا هیچ راه حل 2 هفته ای وجود نداره حتب با مصرف استرویید

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
اقا چطور میشه کول و سرشان رو تو 3 -2 هفته ترکوند میخام مث سیب بزرگ شه :دی

اگر نبود تزریق سینتول (نوعی روغن مخصوص) در عضله که باعث عفونت و شکل نامتقارن هم میشه!!!!

غیر از موارد بالا هیچ راه حل 2 هفته ای وجود نداره حتی با مصرف استروییدها

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
کسی یه استک خوب حجم برای 5-6 هفته سراغ داره؟
قصد دارم برای مسابقه آماده بشم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

غیر از موارد بالا هیچ راه حل 2 هفته ای وجود نداره حتی با مصرف استروییدها

حالا یه چیزی گفتم :دی 2 هفته نشد 2 ماهه:D

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
حالا یه چیزی گفتم :دی 2 هفته نشد 2 ماهه:D

برنامه به خودی خود مهم نیست بلکه در ارتباط با سابقه تمرینی شما معنا پیدا می کنه. تقریبا چیزی به اسم برنامه ایده آل نداریم (البته توضیح داره)
پس باید اطلاعات زیر معلوم باشه:

قد-وزن-سابقه تمرین مستمر
ست ها تکرار هایی که برای سرشانه تا الان میزدید، هفته ای چند جلسه؟ تنها یا همراه با مثلا سینه یا پشت بازو؟
الان سرشانه و کول شما چطوری دیده میشه؟ به شکل مخروط هستن یا مثل اکثر دوستان فقط جلوش رشد کرده؟
آیا سرعت رشد این عضلات شما نسبت به سایر نقاط بدن تند است یا کند؟
هم اکنون این عضلات سیر رشد صعودی دارند یا متوقف شده اند؟ (از کی؟)
آیا قادر به انجام تمرینات زیر بغل هالتر خم و ددلیفت هستید؟
نمونه آخرین برنامه تمرین سرشانه و کول

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برنامه به خودی خود مهم نیست بلکه در ارتباط با سابقه تمرینی شما معنا پیدا می کنه. تقریبا چیزی به اسم برنامه ایده آل نداریم (البته توضیح داره)
پس باید اطلاعات زیر معلوم باشه:

قد-وزن-سابقه تمرین مستمر
ست ها تکرار هایی که برای سرشانه تا الان میزدید، هفته ای چند جلسه؟ تنها یا همراه با مثلا سینه یا پشت بازو؟
الان سرشانه و کول شما چطوری دیده میشه؟ به شکل مخروط هستن یا مثل اکثر دوستان فقط جلوش رشد کرده؟
آیا سرعت رشد این عضلات شما نسبت به سایر نقاط بدن تند است یا کند؟
هم اکنون این عضلات سیر رشد صعودی دارند یا متوقف شده اند؟ (از کی؟)
آیا قادر به انجام تمرینات زیر بغل هالتر خم و ددلیفت هستید؟
نمونه آخرین برنامه تمرین سرشانه و کول
180-69
والا من خودم گه گاهی تمرین میکنم زیاد نه-مخلوط میزدم زیبر بقل کول سینه
مخروطی چطور منظورتونه؟
معمولی نه تنده تند نه کند ه کند:D
بله رشد دارن
همه کاری میکنیم:D
ممنون

یکم پایین تر از زیر بقل کنار قفسه سینه یه عضله بلند هست که تا زیر بقل ادامه پیدا کرده ( همون زیر بقل هستش؟)

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
حجم برای مسابقه؟؟؟
مسابقه 4ماه دیگه هست
الان حدود دو ماه دوره حجم و دو ماه بعد خشک کردن
البته خودم یه چیزهایی مد نظرم هست، گفتم یه مشورت هم از دوستان اینجا بگیرم

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
میخوام بدنسازی برم و شروع کنم وزنم پایینه تا به حال نرفتم و میخوام بدونم اصلا چجوریاست قدم 189 و وزنم 78 بوده که الان 70 هستم و خیلی لاغر هستم البته عرض شونه هام کشیده هست حالت 7 هست به قول بچه ها ... استخون بندیم هم نرمال رو به پایینه فقط یه مشکل دارم سرشانه هام و دستام خیلی ضعیف شدن طوری که نمیتونم 3 تا 4 کیلو رو به طرف بالا ببرم افتادگی شونه هم دارم ...از زمانی که افسردگی داشتم که 6ماه پیش بود 8 کیلو کم کردم و اشتهای درستی هم دیگه ندارم....ببینید من حتی نمیتونم 3تا بارفیکس رو درست برم و حتی شنا هم 5 تا بیشتر نمیتونم برم از دوستان پیشکسوت میخوام بپرسم با شروع باشگاه تغذیم چجوری باشه.... در هفته چند روز باشگاه برم...چند دقیقه تمرین داشته باشم..... و برای سرشانه و اینا چکار باید بکنم و عایا دوره مکملات رو تو چه وقتی برم و چه فصلی کمک کنین .... راستی اگه هم بدنسازی کار کنم و هم ورزش هوازی مثل دویدن داشته باشم مشکل داره به خاطر اینکه یه 10 سالی هست ندویدم و میخوام نرمش کنم که نفسم خوب بشه

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
مسابقه 4ماه دیگه هست
الان حدود دو ماه دوره حجم و دو ماه بعد خشک کردن
البته خودم یه چیزهایی مد نظرم هست، گفتم یه مشورت هم از دوستان اینجا بگیرم
به نظر من
ساینتا 6 شرکت Bsn پروتیئن
bcaa اپتیموم
gelutamin سایتک یا یونیورسال
و صد البته مولتی فارماتون و یا سنتروم
اینا بیس و حداقل چیزی ه که لازم ه
طرز مصرفم که خودت میدونی...
جواب من را ندادید
دادا به نظر من این چیزا فایده ای نداره خریدشون...
هدفت چیه؟ چرا میخای اندازه بگیزی کالری مصرفی تو؟
میخوام بدنسازی برم و شروع کنم وزنم پایینه تا به حال نرفتم و میخوام بدونم اصلا چجوریاست قدم 189 و وزنم 78 بوده که الان 70 هستم و خیلی لاغر هستم البته عرض شونه هام کشیده هست حالت 7 هست به قول بچه ها ... استخون بندیم هم نرمال رو به پایینه فقط یه مشکل دارم سرشانه هام و دستام خیلی ضعیف شدن طوری که نمیتونم 3 تا 4 کیلو رو به طرف بالا ببرم افتادگی شونه هم دارم ...از زمانی که افسردگی داشتم که 6ماه پیش بود 8 کیلو کم کردم و اشتهای درستی هم دیگه ندارم....ببینید من حتی نمیتونم 3تا بارفیکس رو درست برم و حتی شنا هم 5 تا بیشتر نمیتونم برم از دوستان پیشکسوت میخوام بپرسم با شروع باشگاه تغذیم چجوری باشه.... در هفته چند روز باشگاه برم...چند دقیقه تمرین داشته باشم..... و برای سرشانه و اینا چکار باید بکنم و عایا دوره مکملات رو تو چه وقتی برم و چه فصلی کمک کنین .... راستی اگه هم بدنسازی کار کنم و هم ورزش هوازی مثل دویدن داشته باشم مشکل داره به خاطر اینکه یه 10 سالی هست ندویدم و میخوام نرمش کنم که نفسم خوب بشه
دادا با این چیرایی که از خودت نوشتی به نظرم بهتره حضوری بری پیش یک مربی خوب...
و کلا اگه میخوای ورزش کنی زیر نظر مربی باشی...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بچه ها این مارک جدید ایرانی رو کسی میشناسه , تو بام تهران همه جا تبلیغشه..میلاتک
میخوام وی بگیرم ازش قیمتش بد نیست. دوره دیانا داره تموم میشه میخوام با وینسترول برم یه پودر خوب میخوام. مارکدارا دیگه اشغال شدن همه قلابی شدن .. مین خوب هم کسی سراغ داشت یه امار بده

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
بچه ها این مارک جدید ایرانی رو کسی میشناسه , تو بام تهران همه جا تبلیغشه..میلاتک
میخوام وی بگیرم ازش قیمتش بد نیست. دوره دیانا داره تموم میشه میخوام با وینسترول برم یه پودر خوب میخوام. مارکدارا دیگه اشغال شدن همه قلابی شدن .. مین خوب هم کسی سراغ داشت یه امار بده
من به شخصه هر مکملی از برندای ایرانی گرفتم خیری ندیدم ازش.. یا نصف شو خوردم یا دادم به کسی...
فقط 3_4 سال پیش خوارزمی محصولات جی ان سی رو میاورد توضیع میکرد واقعا عالی بود...اونم چون اینا تولید کننده نبودن فقط وارد میکردن..
مکمل یا از بی بی بگیرید یا از کسی که مطمئن باشید جنس درجه یک ه موجود تو از امارات رو میاره اونم بد نیست...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اره والا راست میگی..اخرین بار یه گینر از دوبیس گرفتم , اوردوز تو دو هفته خوردمش که مثلا تاثیر کنه , باور کن دریغ از سی گرم وزن اضافه !!!
هر دفعه هم پشت دستم رو داغ میکنم ولی بازم تا جنس گیر نمیاد میگم شاید این دفعه خوب بود...
من نمیفهمم واقعا یه جنس خریدن و تو بسته بندی کردن واسه اینا انقدر سخته !!

وین هم انقدر گرون شده که دیگه جایی واسه پودر نمیزاره , دونه ای هیجده تومن قیمت کردم

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
اره والا راست میگی..اخرین بار یه گینر از دوبیس گرفتم , اوردوز تو دو هفته خوردمش که مثلا تاثیر کنه , باور کن دریغ از سی گرم وزن اضافه !!!
هر دفعه هم پشت دستم رو داغ میکنم ولی بازم تا جنس گیر نمیاد میگم شاید این دفعه خوب بود...
من نمیفهمم واقعا یه جنس خریدن و تو بسته بندی کردن واسه اینا انقدر سخته !!

وین هم انقدر گرون شده که دیگه جایی واسه پودر نمیزاره , دونه ای هیجده تومن قیمت کردم
دادا ورزش ه پر خرجی ه...
یه زمانی پروتیئنی که مثل روز برام روشن بود تولید امریکاست می خریدیم دونه 90 تومن... 4 تا 5 تا قوطی... به حای اب پروتیئن میخوردیم...
الان همون رو تو بگو قوطی 300 تومن... بازم گیر نمیاد...
بهترین کار الان خوردن روزی 10 تا 15 تا سفید تخم مرغ ه...

miladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خدا وکیلی بریم یک کیلو تریاک بخریم خرجش کمتره از یه دوره س . دلم یه دوره توپ میخواد بدنم فریاد میزنه دوره میخواد !! ولی با این در آمد دیگه تخم مرغ هم به زور میخوریم والا . الان قلیون 3000 تومنه هر روز بکشی میشه 90 تومن که شهریه 1 ماهه باشگاه رفتنه :(

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اره والا
رفیق معتاد زیاد دارم من... خرجشون نصف منم نیست !
سفیده تخم مرغ ها هم اخه شدن قد خا..یه بچه !! بعد یه بویی هم میدن جدیدا انگار..چی بگم
فعلا با فیله مرغ دارم میسازم , هفته ای دو کیلو میگیرم میشه بیست و شش تومن , پروتیینشم خوبه . همونجوری بدون روغن میندازم تو مایتابه , یه در هم میزارم روش و یه ربع بعد حاضره..
داداشم الان کاناداست , داشت میرفت پنجاه کیلو , پوست و استخون , الان ببینی نمیشناسی !! میگه عین شهروند که توش رب گوجه و ات اشغال داره اونجا مکمل ریخته , یکی بخر دو تا ببر هم میکنن !!
ای خدا , قبل از خدمت رفتن یه قوطی نیترو تک و با مس تک گرفته بودم زدم به بدن..رو هم شده بود صد و پنجاه تومن..خدا شاهده دژبانه جرات نکرد بیاد جلو بگه کیفت رو باز کن ! هر جا میرفتم تخت خوبه رو تقدیم میکردن !! تازه هنوز استرویید نزده بودم .الان دارو ها هم ابکی شده لامصب
برم بقالی یکم شیشه بگیرم ببینم چیه !

بالا