YANMAR
Registered User
داداش miladiator روزی یه قیلون 3000تومنی میشه ماهی 90.000تومن،نه 30.000 تومن!
میخوام بدنسازی برم و شروع کنم وزنم پایینه تا به حال نرفتم و میخوام بدونم اصلا چجوریاست قدم 189 و وزنم 78 بوده که الان 70 هستم و خیلی لاغر هستم البته عرض شونه هام کشیده هست حالت 7 هست به قول بچه ها ... استخون بندیم هم نرمال رو به پایینه فقط یه مشکل دارم سرشانه هام و دستام خیلی ضعیف شدن طوری که نمیتونم 3 تا 4 کیلو رو به طرف بالا ببرم افتادگی شونه هم دارم ...از زمانی که افسردگی داشتم که 6ماه پیش بود 8 کیلو کم کردم و اشتهای درستی هم دیگه ندارم....ببینید من حتی نمیتونم 3تا بارفیکس رو درست برم و حتی شنا هم 5 تا بیشتر نمیتونم برم از دوستان پیشکسوت میخوام بپرسم با شروع باشگاه تغذیم چجوری باشه.... در هفته چند روز باشگاه برم...چند دقیقه تمرین داشته باشم..... و برای سرشانه و اینا چکار باید بکنم و عایا دوره مکملات رو تو چه وقتی برم و چه فصلی کمک کنین .... راستی اگه هم بدنسازی کار کنم و هم ورزش هوازی مثل دویدن داشته باشم مشکل داره به خاطر اینکه یه 10 سالی هست ندویدم و میخوام نرمش کنم که نفسم خوب بشه
اره والا راست میگی..اخرین بار یه گینر از دوبیس گرفتم , اوردوز تو دو هفته خوردمش که مثلا تاثیر کنه , باور کن دریغ از سی گرم وزن اضافه !!!
هر دفعه هم پشت دستم رو داغ میکنم ولی بازم تا جنس گیر نمیاد میگم شاید این دفعه خوب بود...
من نمیفهمم واقعا یه جنس خریدن و تو بسته بندی کردن واسه اینا انقدر سخته !!
وین هم انقدر گرون شده که دیگه جایی واسه پودر نمیزاره , دونه ای هیجده تومن قیمت کردم
پری و دیانا دارم میرم الان , هفته سومه , یه هفته دیگه مونده تقریبا
بعدش میخوام خشک کنم یه ذره. اره ضعیفه ولی واسه خشک کردن گزینه ای دیگه ای به ذهنم نمیرسه
به نظر من صحبت و تبادل اطلاعات در رابطه با دوره های استروئیدی کار درستی نیست .
همین پریموبولان مال خشک کردنه و حجم نمیاره مگه ترکیبی و با دوز خیلی بالا مصرف بشه که به ضرر جیب وسلامتی هستش
دادا ورزش ه پر خرجی ه...
یه زمانی پروتیئنی که مثل روز برام روشن بود تولید امریکاست می خریدیم دونه 90 تومن... 4 تا 5 تا قوطی... به حای اب پروتیئن میخوردیم...
الان همون رو تو بگو قوطی 300 تومن... بازم گیر نمیاد...
بهترین کار الان خوردن روزی 10 تا 15 تا سفید تخم مرغ ه...
من الان دارم Optimum whey Performance با كراتين استفاده ميكنم ولي يه مقدار بدنم چربي داره ميخوام آب شه بنظرتون از چربي سوز SHRED MATRIX MUSCLE PHARM استفاده كنم جواب ميده ؟ يا منتظر بمونم پروتئين و كراتين تموم شه بعد بگيرم ؟
بستگی به نوع تمرین وتغذیه تون داره
اگر الان وزن میگیرید نگهش دارید برای بعد حجم. با هم نمیشه
پس بعد گرفتن حجم شروع كنم به اب كردن شكمم ؟
قدم ١٨٤ هست و وزنم ٨١ ولي يكم چربي دارم
نه عزیز شما برعکس این کار رو باید انجام بدی وقتی حجم گرفتی دیگه اون شکم آب نخواهد شد .. شما اول باید چربی سوزی کنی بعد اگر میخواهید حجم بیارید وارد دوره حجم بشی و وقتی به اون اندازه دلخواه رسیدی بری سراغ Cut کردن .. میتونی به صورت Interval این دوره های افزایش و Cut کردن انجام بدی ..