mokhtar67
Registered User
دوستانی که برنامه میخوان عکس بدن هم بزارن چون بدون عکس فایده نداره
من 183 قدمه و 60 کیلو وزنم.یکی بگه چند کیلووزن کم دارم و اگه ی برنامه بردارم چند ماه طول میکشه تا رو بیام.ممنون.
اقا همه جای بدن من رشد کرده ولی زیر سینه های من در نمیاد چیکار کنم . کممممممممممممک .
من قدم 179 هستش و وزنم 72-3 کیلو ...
میخواستم بدونم چه روشی واسه شش تکه کردن شکم سریع تر و بهتر جواب میده و اینکه چه مدت طول میکشه معمولا ؟
من قبلا باشگاه میرفتم زیر بغل و بازو و سینه هام خدایی خوب رشد کردند بدون مکمل و ... ولی بیخیال شدم ، حالا میخوام دوباره شروع کنم ...
اینترنت ، خصوصا فضای اینترنت ایران که مملو از انجمن های بدنسازی درپیت ـه (حاوی اطلاعات غلط و کهنه و افراد پر مدعا) ، محل مناسبی برای دریافت برنامه غذایی/تمرینی و مشاوره نیست .
متاسفانه نسل مربی دلسوز و دارای دانش روز هم تقریبا منقرض شده و تنها راه دسترسی به اطلاعات مفید ، آشنایی کافی با زبان انگلیسی و جستجو در سایت های معتبر خارجیست .
کاری که ایشون ==>amin734mo دارن انجام میدن و بسیار هم با ارزشه .
تقریبا اکثر اطلاعاتی که ارائه میدن علمیست و مشخصه که تحقیق کردن و از روی دور بازو و ... صحبت نمی کنند .
این تاپیک فعلا برای پرسش و پاسخ و رد و بدل کردن اطلاعات به نظر امنه ، استفاده کنید .
سلام به دوستای گلم...امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان لطف کنن اگه در این زمینه اطلاعاتی دارن در اختیار ما هم قرار بدن![]()
با تشکر
1.چه ورزشی انجام بدم که گردنم کلفت بشه ،چون گردنی دراز و لاغر دارم و به جاهای دیگه ی بدنم نمیخوره
2.الان 21 ساله هستم ،ورزشی هست که قد را 5 سانت بلندتر کنه
ممنون
چند نکته ساده
.
.
.
ترکیبش هم به هدفت بستگی داره