mokhtar67
Registered User
دوستانی که برنامه میخوان عکس بدن هم بزارن چون بدون عکس فایده نداره
من 183 قدمه و 60 کیلو وزنم.یکی بگه چند کیلووزن کم دارم و اگه ی برنامه بردارم چند ماه طول میکشه تا رو بیام.ممنون.
اقا همه جای بدن من رشد کرده ولی زیر سینه های من در نمیاد چیکار کنم . کممممممممممممک .
من قدم 179 هستش و وزنم 72-3 کیلو ...
میخواستم بدونم چه روشی واسه شش تکه کردن شکم سریع تر و بهتر جواب میده و اینکه چه مدت طول میکشه معمولا ؟
من قبلا باشگاه میرفتم زیر بغل و بازو و سینه هام خدایی خوب رشد کردند بدون مکمل و ... ولی بیخیال شدم ، حالا میخوام دوباره شروع کنم ...
اینترنت ، خصوصا فضای اینترنت ایران که مملو از انجمن های بدنسازی درپیت ـه (حاوی اطلاعات غلط و کهنه و افراد پر مدعا) ، محل مناسبی برای دریافت برنامه غذایی/تمرینی و مشاوره نیست .
متاسفانه نسل مربی دلسوز و دارای دانش روز هم تقریبا منقرض شده و تنها راه دسترسی به اطلاعات مفید ، آشنایی کافی با زبان انگلیسی و جستجو در سایت های معتبر خارجیست .
کاری که ایشون ==>amin734mo دارن انجام میدن و بسیار هم با ارزشه .
تقریبا اکثر اطلاعاتی که ارائه میدن علمیست و مشخصه که تحقیق کردن و از روی دور بازو و ... صحبت نمی کنند .
این تاپیک فعلا برای پرسش و پاسخ و رد و بدل کردن اطلاعات به نظر امنه ، استفاده کنید .
سلام به دوستای گلم...امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان لطف کنن اگه در این زمینه اطلاعاتی دارن در اختیار ما هم قرار بدن
با تشکر
1.چه ورزشی انجام بدم که گردنم کلفت بشه ،چون گردنی دراز و لاغر دارم و به جاهای دیگه ی بدنم نمیخوره
2.الان 21 ساله هستم ،ورزشی هست که قد را 5 سانت بلندتر کنه
ممنون
چند نکته ساده
.
.
.
ترکیبش هم به هدفت بستگی داره