• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
من 183 قدمه و 60 کیلو وزنم.یکی بگه چند کیلووزن کم دارم و اگه ی برنامه بردارم چند ماه طول میکشه تا رو بیام.ممنون.

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
اقا همه جای بدن من رشد کرده ولی زیر سینه های من در نمیاد چیکار کنم . کممممممممممممک .

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من 183 قدمه و 60 کیلو وزنم.یکی بگه چند کیلووزن کم دارم و اگه ی برنامه بردارم چند ماه طول میکشه تا رو بیام.ممنون.

نمیشه دقیق گفت اما بسته به استخوان بندی بین 15 تا 30 کیلو!!!

حداقل یک سال

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
اقا همه جای بدن من رشد کرده ولی زیر سینه های من در نمیاد چیکار کنم . کممممممممممممک .

حرکات زیر سینه + شنای معمولی + پارالل با آرنج ها باز رو امتحان بکن.
حرکت اول رو بک بار زیر سینه با دمبل و یکبار زیر سینه با هالتر انتخاب کن
حرکت کراس اور از بالا به پایین هم خوبه.

اگر شکل ژنتیکیش هم این طور باشه که میگی با تمرین مستمر میتونی درستش کنی.

شاید هم به دلیل تاکید بیشتر روی قسمت بالاتر تناسبش به هم خورده

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
من قدم 179 هستش و وزنم 72-3 کیلو ...
میخواستم بدونم چه روشی واسه شش تکه کردن شکم سریع تر و بهتر جواب میده و اینکه چه مدت طول میکشه معمولا ؟
من قبلا باشگاه میرفتم زیر بغل و بازو و سینه هام خدایی خوب رشد کردند بدون مکمل و ... ولی بیخیال شدم ، حالا میخوام دوباره شروع کنم ...

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
من قدم 179 هستش و وزنم 72-3 کیلو ...
میخواستم بدونم چه روشی واسه شش تکه کردن شکم سریع تر و بهتر جواب میده و اینکه چه مدت طول میکشه معمولا ؟
من قبلا باشگاه میرفتم زیر بغل و بازو و سینه هام خدایی خوب رشد کردند بدون مکمل و ... ولی بیخیال شدم ، حالا میخوام دوباره شروع کنم ...

مهم ترین کار اینه که چربی ها کم بشه تا عضلات نمایان بشن
چربی سوزی موضعی هم که دروغه

تمت برای اینکه چیزی نمایان بشه باید عضلات شکم ورزیده داشته باشید. تمرینات حجمی شکم از تمام زوایا بهتون کمک میکنن تا حتی اگر چربی تون کمی زیاد هم بود باز نمایان بشن

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اینترنت ، خصوصا فضای اینترنت ایران که مملو از انجمن های بدنسازی درپیت ـه (حاوی اطلاعات غلط و کهنه و افراد پر مدعا) ، محل مناسبی برای دریافت برنامه غذایی/تمرینی و مشاوره نیست .
متاسفانه نسل مربی دلسوز و دارای دانش روز هم تقریبا منقرض شده و تنها راه دسترسی به اطلاعات مفید ، آشنایی کافی با زبان انگلیسی و جستجو در سایت های معتبر خارجیست .
کاری که ایشون ==>amin734mo دارن انجام میدن و بسیار هم با ارزشه .
تقریبا اکثر اطلاعاتی که ارائه میدن علمیست و مشخصه که تحقیق کردن و از روی دور بازو و ... صحبت نمی کنند .
این تاپیک فعلا برای پرسش و پاسخ و رد و بدل کردن اطلاعات به نظر امنه ، استفاده کنید .

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
اینترنت ، خصوصا فضای اینترنت ایران که مملو از انجمن های بدنسازی درپیت ـه (حاوی اطلاعات غلط و کهنه و افراد پر مدعا) ، محل مناسبی برای دریافت برنامه غذایی/تمرینی و مشاوره نیست .
متاسفانه نسل مربی دلسوز و دارای دانش روز هم تقریبا منقرض شده و تنها راه دسترسی به اطلاعات مفید ، آشنایی کافی با زبان انگلیسی و جستجو در سایت های معتبر خارجیست .
کاری که ایشون ==>amin734mo دارن انجام میدن و بسیار هم با ارزشه .
تقریبا اکثر اطلاعاتی که ارائه میدن علمیست و مشخصه که تحقیق کردن و از روی دور بازو و ... صحبت نمی کنند .
این تاپیک فعلا برای پرسش و پاسخ و رد و بدل کردن اطلاعات به نظر امنه ، استفاده کنید .

با تشکر از نظر شما
در واقع من از همون دوران دانشگاه (رشتم یه چیز دیگه بوده البته) هدفم همین بوده تا جایی که مطلع هستم بتونم کمک کنم. مخصوصا بعد از مرگ یکی از هم دانشگاهی ها به خاطر استفاده غلط از داروها

توی تاپیک دارو ها هم امروز نوشتم که تو فروم های خارجی که من میرم برای هر سوالی قبلش میگن که:" do a lot of research" مخصوصا برای موارد دارویی

هر کاری (حتی خلاف) اصول خودش رو داره.

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
1.چه ورزشی انجام بدم که گردنم کلفت بشه ،چون گردنی دراز و لاغر دارم و به جاهای دیگه ی بدنم نمیخوره
2.الان 21 ساله هستم ،ورزشی هست که قد را 5 سانت بلندتر کنه
ممنون

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
رژِیمش به ما نمی خوره

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
1.چه ورزشی انجام بدم که گردنم کلفت بشه ،چون گردنی دراز و لاغر دارم و به جاهای دیگه ی بدنم نمیخوره
2.الان 21 ساله هستم ،ورزشی هست که قد را 5 سانت بلندتر کنه
ممنون

تمرینات گردن در 4 جهت (بدون چرخش) اول بدون وزنه و بعد شروع از وزنه های سبک
بعد از تقویت یک سر برو باشگاه های کشتی ببین که چیکار میکنن برای گردن (تمرین با وزن خود بدن برای حرکاتی مثل بار انداز و جلو گیری از آسیب)

در این سن به احتمال قوی صفحات رشد طولی استخوون ها بسته شدن (با عکس برداری مشخص میشه) اما خب تمرینات کششی و خواب زود هنگام و عمیق شاید کمی مفید باشه اما زیاد امیدوار نباش

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
افرادی که میخوان حرفه ای کار کنند میتوانید از نرم افزار P90X که برای iOS هست استفاده کنید .. برنامه ای که میده و آموزش هاش کاملا اصولی است .. مخصوصا برنامه 6Pack اش ..

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
قد:179
وزن:71
سرشونه:16.5 سانت
بدون مکمل برنامه بدید
Image004.jpgImage005.jpg

سه روز در هفته باشگاه میرم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چند نکته ساده
.
.
.
ترکیبش هم به هدفت بستگی داره

بدنم اکتومورف و خشکه. تو سایت های انگلیسی زبان نوشته بود برای همچین بدنی ترکیب کالری مصرفی باید ۵۰٪ از کربو، ۲۵-۳۰٪ پروتئین و ۲۰-۲۵٪ چربی باشه. به برنامه غذایی به معنی خوردن یه مدل غذا در همه روزهای هفته اعتقادی ندارم چون اصولا با توجه به شاغل بودنم و این که ناهار رو مهمون شرکت هستم امکانش برام وجود نداره! بهترین کار استفاده از مشابه همین لیستی هست که شما گذاشتید برای محاسبه و تنظیم میزان مواد مورد نیاز در طول روز.

ممنون :)

بالا