سلام
عزیزان من وزنم 90 هستش و قدم 175
پایین تنه و بالا تنه متناسب هستن فقط من این اواخر یه جراحی داشتم که خونه نشین شدم و شکم اوردم
الانم میخوام برم باشگاه
میخوام 1ماه اول تمرین کنم تا بدنم به یه امادگی نسبی برسه
بعدش میخوام یه چربی سوز بخورم
سوالم اینه چه چربی سوزی استفاده کنم?
چربی سوزی هم که میخوام استفاده کنم میخوام کمترین ضرر رو داشته باشه و زودتو بریزه پایین چربیهارو
میدونم چربی سوزی بستگی به تمرین داره ولی یه چیزی میخوام که زود اب کنه و کمترین اسیب رو بهم برسونه.
اساتید چه چربی سوزی پیشنهاد میدید?
میدونم بیشتر نظرتون اینه که چند ماه تمرین عادی کنم وزن کم میکنم ولی وزنم خیلی سنگین شده و دارم آزار میبینم واسه همین عجله دارم
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اضافه وزنتون چقدره؟ فقط تو شکم چربی دارید (منظورم به نسبت خارج شدن از تناسب)
شما با تمرین وتغذیه مناسب میتونید هفته ای تا 1 کیلوگرم کم کنید
اما اینو بدونید که چربی سوزها در کنار تمرین و تغذیه مناسب نهایتا 30 درصد سرعت آب کردن چربی رو افزایش میدن. اگر فرض کنیم 10کیلو اضاف دارید تقریبا 2 تا 4 ماه کار دارید که چربی سوز این مقدارو 2 تا 3 هفته کاهش میده. چربی سوز های عمومی تقریبا مشابه هم هستن و مهم اینه که اصل باشن و در کنارش آب هم زیاد مصرف کنید.
بسیار مهم: از الان که تمرین رو شروع کردید در کنار بدنسازی هفته ای 5 روز تمرین هوازی با شکم خالی داشته باشید. مدتش بین 25 تا 40 دقیقه باشه و حتما زیر 15 دقیقه نباشه. بهترین حالت چربی سوزی 20 تا 30 دقیقه تمرین هوازی با ضربان قلب 60 درصد ماکزیمم هستش (220 منهای سن شما = ضربان قلب ماکزیمم------60 درصد این عدد ضربان قلب بهینه برای چربی سوزی هستش).
**** که گرفتید حتما هفته ای یک روز **** رو بشکنید تا بدن با پایین آوردن متابولیسم آب کردن رو متوقف نکنه. پس اگر خواستید چربی سوزی کنید با رعایت این موارد بهترین زمان مصرف چربی سوز تقریبا 5 هفته بعد از **** هستش.
نکات رژیمی که خودم استفاده میکنم (در ضمن رعایت **** سخته و باید حتما هدفتون تو ذهنتون باشه تا مقاومت کنید)
حذف کامل قند-شکر-کره-خامه-آجیل-شیرینی- نوشابه-چیپس-فست فود....
شام کاملا سبک (اصولا مواد پر انرژی رو صبح مصرف کرده و به تدریج تا موقع شب از حجم و کالری دریافتی کم کنید)
حتی الامکان موقع غذا خوردن از قسمتهای روغنی ونشاسته ای کمتر بخورید و بیشتر مواد دیر هضم و گیاهی مصرف کنید
نخوردن صبحانه باعث افزایش وزن میشه
سعی کنید به موقع ولی کم بخوابید (حداکثر 7 ساعت)
مصرف نمک رو خیلی کم کنید
از کوچکترین بهانه برای فعالیت استفاده کنید (کار توی خونه: برای همه چایی بریزید، ظرف بشورید... :دی)
دو نکته بسیار مهم
1. باید بدونید که چربی سوز در واقع چربی رو نمیسوزونه!!! بلکه باعث تسهیل ورود چربی به سیستم گردش خونی برای تولید انرژِی میشه. به عبارت دیگه اگر تمرین نکنید اون چربی دوباره برمیگرده سر جاش چون مصرف نشده. (ماساژ دادن چربی ها هم این کارو شبیه سازی میکنه)
2. اگر یک شیرینی مثلا ******* بزرگ بخورید، سوزوندن همون شیرینی تقریبا نیاز به 45 دقیقه دویدن داره. پس سر سفره غذا بهش فکر کنید و سعی کنید از موقع ظهر به بعد کمی (نه زیاد) احساس گرسنگی داشته باشید (که نشون میده در حال کم کردن وزن هستید)
با رعایت این موارد احساس خواهید کرد که شاید چربی سوز لازم نباشه
نکته پایانی: اگر خودتون رو خیلی عذاب بدید به سرعت **** رو خواهید شکست. پس سعی کنید متعادل عمل کنید