• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام
عزیزان من وزنم 90 هستش و قدم 175
پایین تنه و بالا تنه متناسب هستن فقط من این اواخر یه جراحی داشتم که خونه نشین شدم و شکم اوردم
الانم میخوام برم باشگاه
میخوام 1ماه اول تمرین کنم تا بدنم به یه امادگی نسبی برسه
بعدش میخوام یه چربی سوز بخورم

سوالم اینه چه چربی سوزی استفاده کنم?
چربی سوزی هم که میخوام استفاده کنم میخوام کمترین ضرر رو داشته باشه و زودتو بریزه پایین چربیهارو
میدونم چربی سوزی بستگی به تمرین داره ولی یه چیزی میخوام که زود اب کنه و کمترین اسیب رو بهم برسونه.

اساتید چه چربی سوزی پیشنهاد میدید?

میدونم بیشتر نظرتون اینه که چند ماه تمرین عادی کنم وزن کم میکنم ولی وزنم خیلی سنگین شده و دارم آزار میبینم واسه همین عجله دارم

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

اضافه وزنتون چقدره؟ فقط تو شکم چربی دارید (منظورم به نسبت خارج شدن از تناسب)
شما با تمرین وتغذیه مناسب میتونید هفته ای تا 1 کیلوگرم کم کنید

اما اینو بدونید که چربی سوزها در کنار تمرین و تغذیه مناسب نهایتا 30 درصد سرعت آب کردن چربی رو افزایش میدن. اگر فرض کنیم 10کیلو اضاف دارید تقریبا 2 تا 4 ماه کار دارید که چربی سوز این مقدارو 2 تا 3 هفته کاهش میده. چربی سوز های عمومی تقریبا مشابه هم هستن و مهم اینه که اصل باشن و در کنارش آب هم زیاد مصرف کنید.

بسیار مهم: از الان که تمرین رو شروع کردید در کنار بدنسازی هفته ای 5 روز تمرین هوازی با شکم خالی داشته باشید. مدتش بین 25 تا 40 دقیقه باشه و حتما زیر 15 دقیقه نباشه. بهترین حالت چربی سوزی 20 تا 30 دقیقه تمرین هوازی با ضربان قلب 60 درصد ماکزیمم هستش (220 منهای سن شما = ضربان قلب ماکزیمم------60 درصد این عدد ضربان قلب بهینه برای چربی سوزی هستش).

**** که گرفتید حتما هفته ای یک روز **** رو بشکنید تا بدن با پایین آوردن متابولیسم آب کردن رو متوقف نکنه. پس اگر خواستید چربی سوزی کنید با رعایت این موارد بهترین زمان مصرف چربی سوز تقریبا 5 هفته بعد از **** هستش.

نکات رژیمی که خودم استفاده میکنم (در ضمن رعایت **** سخته و باید حتما هدفتون تو ذهنتون باشه تا مقاومت کنید)

حذف کامل قند-شکر-کره-خامه-آجیل-شیرینی- نوشابه-چیپس-فست فود....
شام کاملا سبک (اصولا مواد پر انرژی رو صبح مصرف کرده و به تدریج تا موقع شب از حجم و کالری دریافتی کم کنید)
حتی الامکان موقع غذا خوردن از قسمتهای روغنی ونشاسته ای کمتر بخورید و بیشتر مواد دیر هضم و گیاهی مصرف کنید
نخوردن صبحانه باعث افزایش وزن میشه
سعی کنید به موقع ولی کم بخوابید (حداکثر 7 ساعت)
مصرف نمک رو خیلی کم کنید
از کوچکترین بهانه برای فعالیت استفاده کنید (کار توی خونه: برای همه چایی بریزید، ظرف بشورید... :دی)

دو نکته بسیار مهم

1. باید بدونید که چربی سوز در واقع چربی رو نمیسوزونه!!! بلکه باعث تسهیل ورود چربی به سیستم گردش خونی برای تولید انرژِی میشه. به عبارت دیگه اگر تمرین نکنید اون چربی دوباره برمیگرده سر جاش چون مصرف نشده. (ماساژ دادن چربی ها هم این کارو شبیه سازی میکنه)

2. اگر یک شیرینی مثلا ******* بزرگ بخورید، سوزوندن همون شیرینی تقریبا نیاز به 45 دقیقه دویدن داره. پس سر سفره غذا بهش فکر کنید و سعی کنید از موقع ظهر به بعد کمی (نه زیاد) احساس گرسنگی داشته باشید (که نشون میده در حال کم کردن وزن هستید)

با رعایت این موارد احساس خواهید کرد که شاید چربی سوز لازم نباشه

نکته پایانی: اگر خودتون رو خیلی عذاب بدید به سرعت **** رو خواهید شکست. پس سعی کنید متعادل عمل کنید

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
سلام
عزیزان من وزنم 90 هستش و قدم 175
پایین تنه و بالا تنه متناسب هستن فقط من این اواخر یه جراحی داشتم که خونه نشین شدم و شکم اوردم
الانم میخوام برم باشگاه
میخوام 1ماه اول تمرین کنم تا بدنم به یه امادگی نسبی برسه
بعدش میخوام یه چربی سوز بخورم

سوالم اینه چه چربی سوزی استفاده کنم?
چربی سوزی هم که میخوام استفاده کنم میخوام کمترین ضرر رو داشته باشه و زودتو بریزه پایین چربیهارو
میدونم چربی سوزی بستگی به تمرین داره ولی یه چیزی میخوام که زود اب کنه و کمترین اسیب رو بهم برسونه.

اساتید چه چربی سوزی پیشنهاد میدید?

میدونم بیشتر نظرتون اینه که چند ماه تمرین عادی کنم وزن کم میکنم ولی وزنم خیلی سنگین شده و دارم آزار میبینم واسه همین عجله دارم

فعلا چند وقت برو تمرین کن وچند تا نکته ساده رو مد نظر داشته باش...
تو باشگاه بیشتر از اینکه با وزنه ها و حرکات پیچیده وقتتو صرف کنی برو رو تمرینات هوازی معمولی مثل تردمیل و دوچرخه و طناب زدن... {دیدم طرف 40 کیلو اضافه وزن داره میره پلاور میزنه خودشم نمدونه چیکار میکنه..}
در حین تمرین حتما گرمکن تنت باشه و اگه از شکم بند هم استفاده کنی خیلی بهتره و خودش باعث میشه چربی شکم زودتر اب بشه...{بعضیا لخت و بری تمرین میکنن اون طوری اصلا عرقی از بدن خارح نمیشه}
بین تمرینات هوازی هر چند دقیقه یه مقدار اب هم حتما باید مصرف بشه...
شدت تمرینات باید به نظر من در حدی باشه که بعد تمرین به چشمت نبینی بری یه دوش بگیری..! {نه اینکه نیم ساعت تمرین کردی یه خورده لباست خیس شد بگی خوب عرقم در اومد کافی ه دیگه..}
وعده غذایی شام... من خودم چند وقته فهمیدم اگه شام رو از برنامه حذف کنی به مرور زمان چه تاثیرات مثبتی داره...{البته میشه جایگزین هم میوه جات و سیفیجات رو برای شام داشته باشی}
همین نکات ریز رو رعایت کن بعد چند ماه تمرین وزن قابل قبولی رو کم میکنی...
اگه بعدش چربی سوز هم خواستی من Hydroxi Stim رو پیشنهاد میکنم بهت... نتیحه خوبی میده...
و باز اگه خواستی چربی سوزهای دیگه ای هم هست که اصطلاحا چربی رو رنده میکنه که البته این مال مراحل اخره...!

سارا پيرآور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من امروز در اين سايت عضو شدم. از هفته ي پيش روزهاي زوج به مدت يكساعت باشگاه ايروبيك مي رم و قدم 1 متر 48 سانت هست و وزنم 56.3 كيلوگرم هست. به خاطر شغلم كه تايپيست هستم و پشت ميز نشين هستم از شكم به پايين اضافه وزن گرفتم. يك رژيم غذايي خوب براي لاغر شدن در عرض يك ماه ميخواهم. ممنون:cap:

Masoud.ezati

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از هردو عزیز بابت راهنماییشون
من اضافه وزنم چیزی حدود 15کیلو هستش و فقط شیکم و پهلو یخورده دارم،چیز خفنی نیست چون بدنم تو پر هستش واسه همین وزن نرمالم حدود 77هستش
خوب پس طبق گفته هردو عزیز ما چربی سوز رو قیدشو میزنیم و فقط **** غذایی مناسب همراه با حرکاتی که توصیه کردید رو انجام میدیم.
درسته چربی سوز به مضراتش نمیارزه و اگه 2-3 ماه تمرین کنم عالی میشه.

ممنون عزیزان از اینکه مثل برادرتون راهنماییم کردین.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام دوستان. یه **** غذایی میخوام با ۳۸۰۰ کالری انرژی! اصلا نمیدونم چی باید بخورم و چه طوری بخورم. راهنمایی می کنید؟

Last edited:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اقا الان وزن من 75-76 هست با 186 قد . یکی بگه من چیکار کنم وزنم بره رو 90 ؟

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
سلام دوستان. یه **** غذایی میخوام با ۳۸۰۰ کالری انرژی! اصلا نمیدونم چی باید بخورم و چه طوری بخورم. راهنمایی می کنید؟
شما در روز یه مشت اجیل بخور به خصوص بادام هم توش باشه...
یه بشقاب عدسی
مقداری گوشت یا ماهی...
حالا نه 3800 ولی حدود 2000 کالری میرسه به بدنت
چیزایی مثل ماکارونی و توت خشک و جگر نارگیل و... هم خوبه مصرف کنی
اقا الان وزن من 75-76 هست با 186 قد . یکی بگه من چیکار کنم وزنم بره رو 90 ؟
الان وزتت تقریبا مناسبه
اگه میخوای بیشتر بشه برو باشگاه بدنسازی هفته لی 3 تا 4 روز تمرین سبک + یک گینر که البته اگه بخوای حدود 250 هزینه کنی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

چند نکته ساده

انرژِی کربو هیدرات و پروتئتین هر گرم 4 کالری
روغن هر گرم 9 کالری

تخم مرغ: 70
نیمرو 130
تن ماهی 315
کف دست نان 70
یک لیوان عدس پخته 185

100 گرم از پایینی ها
خامه 350
شیر گاو 55
شیلر 15
خرما 140
سیب 55
سویا 380سیب زمینی 75
کشک 280
شیرینی 500
ماهی 100
مرغ 200
گوشت گاو 240
ماست 55
عسل 300

ترکیبش هم به هدفت بستگی داره

vela

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان باشگاه رو با سابقه

ماه رمضون باشگاه ها بازن؟
خیر سرمون گفتیم برای اولین بار امسال تابستون بریم باشگاه که خورده تو ماه رمضون

حالا خواستم ببینم باشگاه ها بازن؟

اگه بازن طبق ساعات همیشگیشون بازن یا ساعاتش فرق میکنه؟
اگه بعد افطار باز کنن که دیگه فایده نداره خالص 3-4 ساعت وقت میشه که چیزی از دستگاه ها گیر ما تازه کارا نمیاد :دی
قبل افطار و مثل همیشه باز باشن خوبه منم مشکلی ندارم :D

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
آره بازن
معمولا به خاطر ماه رمضون شبا دیرتر تعطیل میشه

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
دوستان باشگاه رو با سابقه

ماه رمضون باشگاه ها بازن؟
خیر سرمون گفتیم برای اولین بار امسال تابستون بریم باشگاه که خورده تو ماه رمضون

حالا خواستم ببینم باشگاه ها بازن؟

اگه بازن طبق ساعات همیشگیشون بازن یا ساعاتش فرق میکنه؟
اگه بعد افطار باز کنن که دیگه فایده نداره خالص 3-4 ساعت وقت میشه که چیزی از دستگاه ها گیر ما تازه کارا نمیاد :دی
قبل افطار و مثل همیشه باز باشن خوبه منم مشکلی ندارم :D

بله بازن

vela

Registered User
لایک‌ها
4
طبق ساعت همیشگیشون بازن؟
قبل افطار هم بازن؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
طبق ساعت همیشگیشون بازن؟
قبل افطار هم بازن؟

بله. صبح ها شاید کمی دبر بیان اما به خاطر ماه رمضون چند ساعت بعد افطار بازن
من خودم ماه رمضون چند سال پیش روزه هم بودم تازه 3 کیلو هم اضاف کردم

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
سلام.
دوستان اینجا برنامه غذایی هم میدین واسه ما؟

فقط شکم و پهلو اضافه دارم.
شکممو دوست دارم اما از پهلو ها خوشم نمیاد.

حالا اگر بشه جفتشو اب میکنیم :D

قد : 199
وزن : 123
استخون بندیم هم درشت هستش.
کلا همچیم رو فرمه ولی این شکم پهلوم یه مقدار نافرمه.
و اینکه سینه ها هم یه نموره شله چیکار کنم سفت بشه؟

یه سوال تخصصی هم دارم اینکه چیکار کنم یکم از تنبلیم کم بشه؟ ( میخوام یکم تنگش کنم برم باشگاه )
یه مدت یه قرص گرفته بودم که وقتی میخوردم عجیب وحشی میشدم ( زیادی عصبی میشدم و واسم مصیبت ساز شده بود < بخاطرش چندشبی بازداشت بودم > ) به نظرتون بازم از اون استفاده کنم؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام.
دوستان اینجا برنامه غذایی هم میدین واسه ما؟

فقط شکم و پهلو اضافه دارم.
شکممو دوست دارم اما از پهلو ها خوشم نمیاد.

حالا اگر بشه جفتشو اب میکنیم :D

قد : 199
وزن : 123
استخون بندیم هم درشت هستش.
کلا همچیم رو فرمه ولی این شکم پهلوم یه مقدار نافرمه.
و اینکه سینه ها هم یه نموره شله چیکار کنم سفت بشه؟

یه سوال تخصصی هم دارم اینکه چیکار کنم یکم از تنبلیم کم بشه؟ ( میخوام یکم تنگش کنم برم باشگاه )
یه مدت یه قرص گرفته بودم که وقتی میخوردم عجیب وحشی میشدم ( زیادی عصبی میشدم و واسم مصیبت ساز شده بود < بخاطرش چندشبی بازداشت بودم > ) به نظرتون بازم از اون استفاده کنم؟

اسم قرص استروییدی که مصرف میکردی چی بود؟

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
OXYBOLONE
OXYMETALON 500 mg

اکسی متالون (50 میل نه 500) قوی ترین آندوژن خوراکی و در عین حال مضر ترینش هست که به شدت برای کبد سمی هستش و در ضمن آب و چربی فراوانی جذب میکنه که مد نظر شما نیست و اثراتش هم زودتر از بین میره (افزایش عضله). کلا این دارو برای افزایش وزن هستش و برای درمان بلوغ دیر رس، کمبود هورمون جنسی، کم خونی و کم کردن اثرات منفی ایدز و سرطان و .... به کار میره + استفاده برای دوپینگ.

عوارض جانبیش هم مسمومیت کبدی، آتروفی (کوچک شدن) بیضه، افزایش موهای زاید، کلفتی صدا، آکنه، پرخاش گری، اختلال خواب و ضربان قلب و .... هستش.

این دارو به هیچ وجه برای افراد مبتدی که سابقه مصرف استرویید ندارن توصیه نمیشه. هرگز سراغ این دارو نرید. حتی اگر هم میخوای دارو استفاده کنی الان وقت این دارو نیست. بعد از مصرف این دارو (و همچنین سایر داروها) حتما باید دوره PCT (ریکاوری بعد از مصرف دارو) داشته باشید و گرنه آسیب های جدی می بینید.

توصیه من به شما:

هفته ای 4 تا 5 روز ورزش هوازی با شکم خالی به مدت 20 تا 30 دقیقه (کمتر از 15 دقیقه نباشه) با 60 درصد ضربان قلب ماکزیمم (عدد 220 منهای سن شما=ضربان قلب Max) و 4 تا 5 روز تمرین بدنسازی به مدت حداکثر 1 ساعت هستش تا اینکه به وزن دلخواه برسید.

از مصرف روغن، چیپس، شکر، خامه، آجیل، کره، بستنی، شیرینی، فست فود، نوشابه و مواد پر کالری مشابه خودداری کنید و سعی کنید در طول روز از صبح تا شب مقدار مصرف غذا کمتر بشه.
نخوردن صبحانه چاقتون میکنه
هفته ای یک روز **** نگیرید
بعد از 2 تا 3 ماه **** (اگه خوب رعایت کنید) دیگه وزن کم نمیکنید. پس یک ماه **** نگیرید (منظور اینه که معمولی بخورید که وزنتون ثابت بمونه نه اینکه کلا برعکس عمل کنید)
دوباره بعد از یک ماه اگر لازم بود **** رو شروع کنید
کاهش وزن تا حداکثر 1 کیلو در هفته خوبه

لاغر شدن (بسته به ژنتیک هر فرد) از صورت و سایر جاها که نمی خواهید شروع میشه تا برسه به شکم و پهلو و موقع چاق شدن دقیقا برعکس این حالت اتفاق میفته
هر راه دیگه ای که بهتون پیشنهاد کردن تا مثلا ظرف یک ماه همه ی کارها رو بتونید انجام بدید، بدونید یک دروغ بزرگه

در ضمن شما چند سالته؟

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
اکسی متالون (50 میل نه 500) قوی ترین آندوژن خوراکی و در عین حال مضر ترینش هست که به شدت برای کبد سمی هستش و در ضمن آب و چربی فراوانی جذب میکنه که مد نظر شما نیست و اثراتش هم زودتر از بین میره (افزایش عضله). کلا این دارو برای افزایش وزن هستش و برای درمان بلوغ دیر رس، کمبود هورمون جنسی، کم خونی و کم کردن اثرات منفی ایدز و سرطان و .... به کار میره + استفاده برای دوپینگ.

عوارض جانبیش هم مسمومیت کبدی، آتروفی (کوچک شدن) بیضه، افزایش موهای زاید، کلفتی صدا، آکنه، پرخاش گری، اختلال خواب و ضربان قلب و .... هستش.

این دارو به هیچ وجه برای افراد مبتدی که سابقه مصرف استرویید ندارن توصیه نمیشه. هرگز سراغ این دارو نرید. حتی اگر هم میخوای دارو استفاده کنی الان وقت این دارو نیست. بعد از مصرف این دارو (و همچنین سایر داروها) حتما باید دوره PCT (ریکاوری بعد از مصرف دارو) داشته باشید و گرنه آسیب های جدی می بینید.

توصیه من به شما:

هفته ای 4 تا 5 روز ورزش هوازی با شکم خالی به مدت 20 تا 30 دقیقه (کمتر از 15 دقیقه نباشه) با 60 درصد ضربان قلب ماکزیمم (عدد 220 منهای سن شما=ضربان قلب Max) و 4 تا 5 روز تمرین بدنسازی به مدت حداکثر 1 ساعت هستش تا اینکه به وزن دلخواه برسید.

از مصرف روغن، چیپس، شکر، خامه، آجیل، کره، بستنی، شیرینی، فست فود، نوشابه و مواد پر کالری مشابه خودداری کنید و سعی کنید در طول روز از صبح تا شب مقدار مصرف غذا کمتر بشه.
نخوردن صبحانه چاقتون میکنه
هفته ای یک روز **** نگیرید
بعد از 2 تا 3 ماه **** (اگه خوب رعایت کنید) دیگه وزن کم نمیکنید. پس یک ماه **** نگیرید (منظور اینه که معمولی بخورید که وزنتون ثابت بمونه نه اینکه کلا برعکس عمل کنید)
دوباره بعد از یک ماه اگر لازم بود **** رو شروع کنید
کاهش وزن تا حداکثر 1 کیلو در هفته خوبه

لاغر شدن (بسته به ژنتیک هر فرد) از صورت و سایر جاها که نمی خواهید شروع میشه تا برسه به شکم و پهلو و موقع چاق شدن دقیقا برعکس این حالت اتفاق میفته
هر راه دیگه ای که بهتون پیشنهاد کردن تا مثلا ظرف یک ماه همه ی کارها رو بتونید انجام بدید، بدونید یک دروغ بزرگه

در ضمن شما چند سالته؟

با تشکر از توضیح کاملتون.

بنده 20 سالمه.

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام به دوستای گلم...امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان لطف کنن اگه در این زمینه اطلاعاتی دارن در اختیار ما هم قرار بدن :)
با تشکر

بالا